Ibram Raunth

Go down

Ibram Raunth Empty Ibram Raunth

Témanyitás by Jelly Szomb. 23 Jún. 2018, 13:54

Név: Ibram Raunt
Egyéb név(i):
Faj: Aiper
Nem: Férfi
Jellem: Az eredményes energikus, optimista, magabiztos és célorientált. Az a vágy vezérli, hogy produktív legyen, sikert érjen el, és elkerülje a kudarcot. Nem engedheti meg magának, hogy veszítsen, vagy butának tűnjön. Csoportos beszélgetések során emberről emberre jár, információt cserél, kiépíti a hálózatát, és mindent megtesz, hogy jó színben tüntesse fel magát.
Születési helye és idő:  Garia. ME 30 (MU 3-t írunk!)
Kor: 33 éves
Család: Aldo Rumil ezredes (édesapa) Tona Credon (édesanyja)
Foglalkozás/kaszt: A birodalmi hadsereg hadnagya
Testmagassága: 165 centiméter
Testsúlya:
Szeme színe: Kék
Haja színe: Sötét
Bőre színe: Sápadt
Különleges ismertetőjel:

Ibram Raunth Latest?cb=20160526040245

Életrajza:

Szülőbolygója a Garia. Egy izzó sziklatömb lávafolyamokkal és folytonosan aktív vulkánokkal. Hogy miért is hozott ide a Birodalom tekintélyes emberanyagot? Két szempontból. Először is ezen a világon a tűzhányók felhozták a mélyben található ásványokat, amiket aztán csak be kellett gyűjteni, hogy a járművek és csillaghajók burkolatát alkothassák. Ez igen csak nehéz feladat volt, de a sitheknek meg is volt erre a megfelelő válaszuk.
Hisz voltak olyanok, akik elég keménykötésűek és bátrak voltak, hogy a magmában található fémeket kimerjék. Igaz, mivel kevesen jöttek volna önként erre a bolygóra, rabszolgákat és elfogott bűnözőket hoztak ide, szóval a söpredéket aminek korlátlan volt az ellátása. A kezdeti években sok volt a börtönlázadás, ezért a bolygó védett kupolavárosaiban helytartó ezredeket állomásoztattak.
A parancsnokok számára hatalmas kihívás volt rendszabályozni az újonnan jött rabokat és az egykoriak leszármazottait. Ibram Raunth apja is a bolygó katonai kormányzója volt. Ő kapta ezt a hálátlan feladatot. Itt élt, itt vett feleségül egy ügyintézőt és itt nevelte fel a gyermekét.
De előbb-utóbb ő sem bírta a cérnát, és inni kezdett. Vedelte a Roladhi brandy-t. Hamarosan az italproblémáinál is nagyobb gondok ütötték fel a fejüket. Egy Rosh Tewin nevű bányász, aki ellenállási mozgalmat épített ki. Nem lehetett tudni, hogy miért börtönözték be, de roppant mód eredményes volt.
Több támadást is levezetett a birodalmi csapatok ellen. Felrobbantotta a tisztek járműveit és tüntetéseket szervezett. Mindennaposak lettek az ellenállók és a katonaság közötti összecsapások. A Birodalom megelégelte ezt és beküldte a csapatait egy képességhasználó vezetésével.
Szerencsére az apja ezt nem élte meg, mivel a légsiklóját elintézte egy hődetonátor. Az ellenállók ezzel egy időben átvették a hatalmat a városban, és először az egykori katonai kormányzó feleségét és fiát akarták felkoncolni. Tona kimentette a fiát a feldühödött tömeg által ostromlott házból és az utcán menekült vele. Azonban a hátába csapódó lézersugár megölte. A gyermek kiugrott édesanyja karjából és elmenekült.
Órákig egy sikátorban bújkált, mire visszatért oda ahol az édesanyját hagyta. Felzokogott, mikor meglátta mit tettek a bányászok a holttesttel. Innentól napokon át a sikátorokban bujkált. Hamarosan a kupolavárosokat megrohamozta a Birodalom és kegyetlen példát statuált.
A gyermek a harcok elülése után felkereste a támadást vezető katonai parancsnokot. Az felismerte benne az ezredes fiát, és látva hogy pont abban a korban, hogy felvegyék a birodalmi akadémiára a következő transzporttal már küldte is. Fárasztó pszichológiai és fizikai próbák után bekerült az akadémiára. A megpróbáltatások folytatódtak innentől. A kemény fizikai és harcászati kiképzéseket fárasztó elméleti órák és szimulációs gyakorlatok következtek.
Tudott apja múltjáról és hogy az ő hibája volt a kolónia elvesztése. Az akadémián ezt a szégyent próbálta kiküszöbölni, mindenképpen a legjobbat nyújtotta. Hamarosan osztályelső lett és kadétként a birodalmi felszíni erőkhöz került.
Részt vett a Darlougért vívott lövészárok háborúban, ahol a köztársasági erők ellen sárban és pocsolyákban férgekként kúszva harcoltak ellenük. Ezek után a Klataon dűnéi között  a bolygón élő sziklalények leigázásában is részt vett.
Az első alakulatát a Holer szigetvilágán lévő köztársasági erőd ostromában kapta meg, és eredményesen részt vettek annak kapujának elfoglalásában. A későbbi győzedelmes hadjáratokról szóló hadjáratoknak viszont a fegyverszünet megkötése véget vetett. Raunth azóta kiképzésben segédkezik.
Mellette hogy unalmát elűzze különféle stratégiai játékokat és stratégiai okfejtéseket olvas. Készülve egy újabb háborúra, mert tudta, hogy a köztársaság és a birodalom között csak is akkor végződhet a harc, ha valamelyik elpusztul.

Szakértelmei:
- Fegyveres és közelharci képességek
- Történelmi tények és a taktikai ismerete
- Stratégiai látómód
- A különféle köztársasági, birodalmi és más fegyverek, járművek és páncélzatok ismerete.


Megjegyzések:


A hozzászólást Jelly összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 21 Júl. 2018, 20:29-kor.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ibram Raunth Empty Re: Ibram Raunth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 09 Júl. 2018, 20:40

Elfogadva, egy észrevétel, mivel nem lett elég hosszú, sem túl kifejtett az előtöri (így is jó egyébként és nincs gond vele), így a hadnagyi rangot nem tudom megadni egyelőre.
Altiszt lesz a rangod (első, vagy második kaland után úgyis megkapod a hadnagyit Smile ). Szóval ezt írd át kérlek.
Illetve, amit nem tudom, hogy láttál, hogy aiper-ként ha akarszod lehet képességed is.
Még egy adatlapot is írj, és ha lesz képesség, akkor szólj és ránézek megint az előtörire.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ibram Raunth 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ibram Raunth Empty Re: Ibram Raunth

Témanyitás by Jelly Kedd 10 Júl. 2018, 18:14

Adatlap:
Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Fegyverek:

- Kábítóbot (0 pont)
- Egykezes vibrokard (1 pont)
- nehéz sugárpisztoly (1,5 pont)

Páncélzat

- Könnyű harci páncél (2 pont)

Ibram Raunth Latest?cb=20170929162030
Pontok: 10
Elhasznált: 4,5
Maradt: 5,5
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ibram Raunth Empty Re: Ibram Raunth

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.