Niomahlohan Lomaste

Go down

Niomahlohan Lomaste Empty Niomahlohan Lomaste

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 27 Júl. 2018, 21:19

Niomahlohan Lomaste Latest?cb=20110513173106

Kód:
Név: Niomahlohan Lomaste
Egyéb név(i): -
Faj: Aiper (Örökkévaló)
Nem: férfi
Jellem:
Születési helye és idő: Iktotchon, ME – 44
Kor: 47
Család: Apa: Podewo Lomaste, anya: Jimiche Lomaste, testvérek: Yategia Lomaste (öcs), Rawrasef Raygaren (húg), Siyusefon Baloname (feleség), Biulohmenon Lomaste (fiúgyermek)
Foglalkozás/kaszt: birodalmi diplomata
Testmagassága: 183 (cm)
Testsúlya: 90 (kg)
Szeme színe:zöld
Haja színe: -
Bőre színe: vöröses
Különleges ismertetőjel: halántéki agyar mindkét oldalon, nagy kezek
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
A Lomaste család már régóta kevert fajúnak számít. Az első aiper Niomahlohan nagyapja volt. Büszke birodalmiként szemet vetett a bolygóra, ahol különleges lények éltek különleges képességekkel. Az egyik hajlandó képviselőjükkel hált és vegyítette az örökkévaló vérvonalat a faji képességekkel. A külső megmaradt, de belül valami más volt. Az iktotchi nő hibridet szült, egy keveredett genetikai állományú gyermeket, akit már nyilván tatottak a központban is. A Birodalom figyelt a gyermekre, akinek fontos szerep juthatott a bolygón. Be tudott épülni a helyiek közé, mert kinézetre teljesen közéjük illett. Csak belül, a génjeiben hordozott valami egészen mást. Nyíltan a Birodalomhoz tartozott, a Birodalom érdekeit képviselte, de úgy adott elő mindent, hogy a helyiek érdekeit is figyelembe vette. Ő volt Niomahlohan apja, akitől a fiúgyermek is sokat tanult. A helyi földrajzot, szokásokat, történelmet betéve tudja, kis korától ezen nevelkedett, emelett viszont a nagy univerzum történetét is hallgatta és a birodalmi propagandát. Nem kérdés, hogy hová húz a szíve. Arra tanították, hogy a békét az egység hozza el, amit a Birodalom tud megteremteni, ami ellen a Köztársaság csak kardoskodik, de nem győzhet. Ha győzne, az teljes káoszba és anarchiába taszítaná a bolygót és az egész csillagrendszert, sőt a távolabbi részeket is.
Az apa diplomáciai munkáját a gyermek folytatni akarta. Látta a család egységét, a házasságot, a hűséget és ez lett neki a példakép. Megrendíthetetlenül hű az elvekhez, a propagandához, szívből hisz abban, amit a Birodalom képvisel.
Tanulmányait a jogi, politikai irányban folytatta és a történelmet, főként a helyi történelmet, de az univerzálisat is felvette. A népek szokásait, alapelveit, hitét nagyon jól ismeri, ami az ismerhető tényeket illeti. A protokollról is sokat tanult, alkalmazni is képes, kivéve a legrejtélyesebb fajokat. Nem háborús alkat, harcolni nem is tanult. Ahogy ősei, ő is tárgyalásokkal, megbeszélésekkel, intézkedésekkel, egyezményekkel hisz elérni bármit, nem fegyverekkel. A faji képességei az ősfaj eredeti bolygóján működnek igazán, ezért apja után ő is azt a feladatot kapta, hogy a helyi egyeztetéseket elvégezze. A bolygó behódolt, békében van a Birodalommal (látszólag, a felszín alatt nem tudni, mi van) és Niomahlohan feladata, hogy ez így is maradjon, sőt még szorosabb, hűségesebb legyen a kapcsolat. A gyermeket kicsi korától erre nevelték, a családi életet, a kapcsolatot mind ennek rendelte alá. Megnősült, de a testvéreivel és a szüleivel többet foglalkozik, ami a családot illeti. Szoros a kapcsolatuk, mind hűek a birodalomhoz és értékelik a magas fizetést, a magas pozíciót.
Niomahlohan célja, hogy a bolygó egy nap a legelismertebbek közé tartozzon, hogy ne csak az aiperek, hanem a tisztavérű iktotchik is megkapják az elfogadottságot. Át akarja téríteni őket a Birodalom egységére, igyekszik, hogy minden intézkedést jó színben tűntessen fel és hogy a helyi törekvéseket a nagy célokhoz tudja igazítani. Apjától eltanulta, hogy kommunikálja ezeket, hogy adja tovább a helyieknek vagy éppen a feljebb valóknak. Mindig úgy képviseli az érdekeket, ahogy kell. A Birodalmi Diplomáciai Szolgálatnál kapott tisztséget, a Terjeszkedési és Diplomáciai Szféra alkalmazottja és ezt nagyon is tudatosította magában. Hűsége megkérdőjelezhetetlen, de az iktotchiknak iktotchi, az aipereknek aiper és a többi.
Élete felénél járva magas egzisztenciával rendelkezik, jó fizetéssel, színvonalas lakással. Egy kapcsolata volt, ebből lett a házasság. Az asszonya, egy aiper nő már nagyon unja, hogy Nio alig van otthon, mindene a munka és amikor mégis hazaér, akkor sem tud igazán kikapcsolni. Van egy bébiszitterük, aki a házvezetőnővel együtt mindent megtesz a családért. A gyermekük jobban ismeri őket, mint az apját. A nőt a Birodalom nagyon is figyeli, mert egy fontos pozícióban lévő taghoz tartozó asszony fontos lehet és nem szabad csak úgy magára hagyni. Erről Nio nem tud biztosat, csak sejti, hogy mint másnál, nála is így lehet. A nő elhidegült tőle, szinte lement a térképről és eléggé elszegényedett a kapcsolatuk. Ez a bizonytalanság nem tesz jót neki, nem teszi boldoggá, de csak tovább löki a cél felé. Neki hivatása a munkája, szívből hisz az igazában, ahogy ezt a szüleitől, ahogy ők az ő szüleiktől tanulták. Az aiper meg van róla győződve, hogy a jó ügyet szolgálja, hogy az ősi nép azért élhet békében, mert a hozzá hasonlók megértetik vele, hogy a birodalmi fajok hozzák el az egységet és az élet igazi valóságát.
A köztársaságiakhoz nem igazán volt eddig szerencséje, hírből ismeri őket és azt is tudja, hogy a helyi iktochiak kacérkodnak velük, amit ő nem néz jó szemmel. Ha teheti, útját állja ennek a lázadásfélének és minden erejével támogatja a birodalmi kapcsolatok erősítését. Szülei büszkék rá és hisz abban, hogy ha a nagyszülei látnák a túlvilágról, ők is nagyra tartanák. Ez vezeti őt az életben, a béke, a virágzás, a jólét, amit a Birodalom munkásságának tud be. Testvérei a bolygó egyszerű lakosai maradtak, nem politikai pályát választottak, de a család elveit teljes mértékben támogatják. Sikeresebbek a családi életben, mind több utóddal rendelkeznek és szorosabb a kapcsolatuk is. Niot ez belül bántja, de nem mutatja ki. Inkább felhasználja a kapcsolatukat, a köznép köreiből tőlük tud meg információkat, amiket tovább is ad vagy hasznosít. Nem átallja képességeit használni a testvérein, szülein és tudja, hogy ugyanezt ők is megtehetik, de bízik bennük, mert egy elvet vallanak. Így tudja. A helyieken még inkább alkalmazza a faji képességeket, a bolygón kívül viszont nem annyira megy neki, ellenben a testbeszédet nagyon is eltanulta, ez kisegíti a tárgyalásokon. Ha nem lát a fejekbe, megnézi a jeleket, amik a gondolatokat mutatják. Eltanulta, hogy érezzen rá mások életérzésére, lelkiállapotára, életfilozófiájára. Tanulmányainak köszönhetően eligazodik a fajok között, a népek szokásai között és nagyon jól alkalmazkodik. A cél lebeg a szemei előtt és ezért képes sok mindent elfogadtatni vagy látszólag elfogadni. Fő célja, hogy egy nap a legmagasabb rangba kerüljön a diplomáciai szolgálatnál. Egyenruháját nagyon kedveli, ha teheti, azt viseli, de ha nem, akkor is elegán öltözetben szokott megjelenni. Mindenhol elmondja, hogy büszke férj, családapa, akkor is, ha ez nem olyan igazán boldog családi életet jelent a maga valóságában. Propaganda mindenek előtt.

Képességei:Faji képesség: prekogníció. Előre lát bizonyos dolgokat. Ez nem bolygószintű, kivéve a saját bolygójának a sorsát illető dolgokat. Ott tudja az időjárást is két hétre előre, máshol viszont legfeljebb a tárgyaló fél következő mondatát tudja kikövetkeztetni és befejezni. Döntéseket nem lát előre, csak sejthet legfeljebb, de azt is csak bizonytalanul.
Nem erőérzékeny.


Szakértelmei:
- történelem, folklorisztika, népszokások és a protokoll magas szintű ismerete
- tárgyalási technikák, diplomáciai ismeretek
- természetes beleérző képessége van, empatikusan rá tud érezni mások lelkiállapotára, olvas a testbeszédből. Mélyebben érez, mint mutatja és nagyon jól tud alkalmazkodni mások szokásaihoz.
- iktotchi nyelv ismerete.


Megjegyzések:
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Niomahlohan Lomaste Empty Re: Niomahlohan Lomaste

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 27 Júl. 2018, 21:53

A kornál MU-t átírtam ME-re Smile
Elfogadva, adatlap és mehetsz játszani.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Niomahlohan Lomaste 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Niomahlohan Lomaste Empty Re: Niomahlohan Lomaste

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 27 Júl. 2018, 22:49

Kód:
   Adatlap: Niomahlohan Lomaste
   Szint: 1.
   Pont: 10

   Erő alkalmazások: -

   Felszerelés:
Lakás: közepes méretû ház az Iktotchon gázbolygón  - 5 pont
Könnyűfogat= Alap felszereltség - 3 pont
NJK: öccs (harci tapasztalat nélküli segítõSmile - 2 pont
Komlink (ingyenes)
HoloProjector (ingyenes)
Datapad (ingyenes): egyszerű típus, bolygók, népek adatai vannak rá feltöltve és néhány szótár
   Kredit: 439 credit (61-et elkaszinózott)

   Különleges képességek: Faji képesség: prekogníció. Előre lát bizonyos dolgokat. Ez nem bolygószintű, kivéve a saját bolygójának a sorsát illető dolgokat. Ott tudja az időjárást is két hétre előre, máshol viszont legfeljebb a tárgyaló fél következő mondatát tudja kikövetkeztetni és befejezni. Döntéseket nem lát előre, csak sejthet legfeljebb, de azt is csak bizonytalanul.

   Pontok: 10
   Elhasznált: 10
   Maradt: 0
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Niomahlohan Lomaste Empty Re: Niomahlohan Lomaste

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 09 Aug. 2018, 00:00

Bővítés írásáért +1 pontot kapsz.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Niomahlohan Lomaste 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Niomahlohan Lomaste Empty Re: Niomahlohan Lomaste

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 11 Aug. 2018, 00:02

Az újabb bővítés írásáért ismét +1 pontot kapsz.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Niomahlohan Lomaste 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Niomahlohan Lomaste Empty Re: Niomahlohan Lomaste

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 04 Jún. 2019, 16:36

A feljebb említett bővítésekből járó pontok mellé 10.000 creditet is kapsz.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Niomahlohan Lomaste 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Niomahlohan Lomaste Empty Re: Niomahlohan Lomaste

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.