Retwc'yar'akjtew

Go down

Retwc'yar'akjtew Empty Retwc'yar'akjtew

Témanyitás by Chamm Csüt. 23 Aug. 2018, 21:59

Retwc'yar'akjtew QcoO5Yl
Név: Retwc'yar'akjtew
Egyéb név: Cyara (kiejtés: Kiärä)
Faj: Chiss
Nem:
Jellem: Hűvös, magának való, enyhén xenofób
Születési helye és idő: ME 28
Kor: 31
Család: Retwc kormányzó család a Windemar bolygón
Foglalkozás/kaszt: Leszerelt katona, mesterlövész
Testmagassága: 178 cm
Testsúlya: 68 kg
Szeme színe: Vörös
Haja színe: Lila
Bőre színe: Szürkéskék
Különleges ismertetőjel: A faji sajátosságokból adódóan szürkéskék bőr, vörös szemek
Egészségi állapot/ betegségek: allergiás a fafélékre (közepesen, gyógyszerrel kiküszöbölhető)

Életrajza:
Retwc'kwar'dokron a kétszázötvenedik emeletről tekint le és figyeli Arachnab nyüzsgését az erőtérrel megerősített ablakon keresztül. A Windemar bolygó, egy a Chissek által uralt övezet lakható planétái közül, Arachnab pedig e bolygó fővárosa. A Chiss nagyúr érzelemmentesen, de elégedetten nézelődik, de nem volt ez mindig így. Még az ükapja a mocskos szájú Uramath, egy senki volt, a családjuk a legalsó szintek egyikén élt, ha azt lehet annak nevezni. Habár a Chissek érzelemmentesek, legalább annyira hataloméhesek, mint más fajok, így Retwc"rega"lvardin volt az első, aki megpróbált kitörni a mocsokból. Beállt a hadseregbe és tábornoki fokozatig vitte. Ez volt az első lépés a Retwc családnak, hogy elinduljon a hatalom legfelsőbb szintje felé. Retwc'kwar'dokro már beleszületett a jóba, az ő apja volt az első a családban, aki Windemar kormányzója lett. Neki csak tovább kell egyengetnie gyerekei útját, hogy a családból dinasztia válhasson. Az egyetlen probléma az, hogy Windemar a legtávolabbi bolygó az ismert fajok környezetébe, ahová eljutott valaha értelmes lény. A Xenofóbioájuknak köszönhetően, nagyon sok, de csak Chiss űrhajók indultak eddig felfedezni az ismeretlen űrt, de egyelőre egy sem tért vissza. A legtöbbet természetesen ők küldték az titokzatos világok felé, így a pozíciójuk nagyon is erős a Chiss társadalomban, viszont a megítélésük már nem annyira pozitív. Mindez nem zavarja a kifelé bámuló férfit, őt most egészen más probléma foglalkoztatja. Az egyetlen szem lánya, aki váratlan módon leszerelt, aki a Feloch névre hallgat. Szerencsére még van két fia, így a nemes vért mindig lesz, aki továbbvigye. Szóval a lánya, aki eddig mindent kitűnően csinált, mégsem nézik jó szemmel, hogy eljutott addig is, ameddig. Egy genetikai hiba miatt lila hajjal született, tehát korcs… nak kéne lennie, ha nem a családja uralná a bolygót. Így mindig megtűrték, hiába igyekezett mindig bebizonyítani, hogy jobb lehet bárkinél, ha odateszi magát. Márpedig ő mindig odatette magát, nem kímélt senkit, törtető volt és nem érdekelte, hogy kin kell átjutnia a cél érdekében. ~ Talán meg kellett volna öljelek, azon az első estén. ~ Morfondírozik a selyemköpenybe burkolódzó apa. De aztán a felesége meggyőzte, hogy talán ez egy jel. Egy olyan jel, amit akár ki is lehetne használni. hiszen, ha elég magasra jut a lányuk önerőből, talán jobban tudnak nyitni az idegen fajok megismerése felé. Az idegengyűlölet mindannyiuk sajátja és nem is igazán akarják levetkőzni, de mindenki változhat.

Lehetett volna Retwc'yar'akjtew a tárgyaló fél, de persze ő mást akart. Mindig a saját feje után ment, és általában jól is döntött. Így hagyták, hogy ne kivételezzenek vele, de nem merték igazán inzultálni. A szociális élete ettől függetlenül egyetlen Chissre szorult, egy fiúra, akit Lassa Ahetg’adt’hozgh-nak hívtak. Valószínűleg ezért nem őrült meg egyedül az évek alatt, mert Ahetg’adt’hozgh a jó barátja lett, szerencsétlenségére így a fiú is ki lett közösítve. Ezzel a két fiatal elégedett volt, a katonai pályára is együtt jelentkeztek, szándékosan a szülő kérések ellenére. Mindig jót mulattak ezeken a dolgokon, és a sors úgy hozta, hogy mire elvégezték a katonai alapképzést és bekerültek egy egységbe, már egy párként kezdték meg a szolgálatot. Két szóval boldogok voltak, egészen addig, amíg szét nem választották őket, Ahetg’adt’hozgh-t egy másik osztaghoz osztották be, így már nagyon keveset tudtak találkozni. Amennyit csak lehetett, együtt töltöttek, és a lány még elszántabban küzdött, már azért, hogy a fiú felettese legyen egyszer és maga alá tudja beosztani. Kitanult mindent, de legjobban a nagy lőfegyverek használatát és szerelését kedvelte. Mesterlövész lett, így meg kellett tanulnia jól rejtőzni, az álcázás alapelveit tovább kellett fejlesztenie. Mindeközben ezzel az volt a baja, hogy ha megsérül, nem lesz a közelben valaki, így a másik dolog, amire igazán ráfókuszált, az a medikai ismeretek voltak. A többi dologgal, mint közelharc, kisebb fegyverek, csak alapszinten tudott foglalkozni, de karabélyokkal egészen jól lő és nyilvánvalóan mesterlövészként állta meg igazán a helyét. Már 12 éve szolgált, amikor az egyik bevetésről – egy ismeretlen bolygó leigázására indultak -, Ahetg’adt’hozgh nem jött vissza. Nem is hozták vissza, gyakorlatilag azt sem tudták, hogy meghalt-e, vagy elbújt, de az biztos, hogy otthagyták. Cyara teljesen kijött a sodrából és rátámadt egy tisztre, kis híján meg is ölte, amikor számon kérte rajta az estet. Ugyan nem lett belőle balhé a családi háttere miatt, de úgy döntött, hogy nem akar tovább szolgálni a hadseregben. Közben kapott egy fülest, hogy valójában Gadth dezertált és a Birodalom felé vette az irányt, már rég messze jár. Ez kapóra jött a lánynak, aki összeszedett némi kreditet és egy csempészhajón elindult a barátja után. Egészen Nar Shaddáig követte a nyomát, amiről hamar kiderült, hogy csak csali volt, hogy eltávolodjon az otthonától.

- Az üzenet megérkezett hozzá? – kérdezi Retwc'kwar'dokron a fejvadászt. – Ahogy kívánta uram, megkapta a bizonyítékot a Chiss férfi haláláról, valamint a kreditet – válaszol a mandalóriai. A Chiss nagyúr pedig egy kisebb vagyont ad át egy táskában, mindkét fél elégedetten távozik. Retwc'kwar'dokron az ablakhoz megy ismét és tovább nézi a nyüzsgő városát.


Képességei:
A sötétben nagyon jól lát, kevés fény is elég, hogy majdnem nappali fénynek érzékelje, azonban ha nincs fényforrás, ő sem lát semmit. Erőérzékeny.

Szakértelmei: Mesterlövész, de nagyobb karabélyokkal is elboldogul. A Chiss hadsereg alapkiképzését megtanulta (közelharc, lőfegyverek használata, karbantartása), plusz szerzett némi tapasztalatot a leszolgált 12 éve alatt. Ezen felül egészen jó a sebek ellátásában, amolyan harci szanitéc szinten.

Megjegyzések: Imádja a Holonetet bújni és elszörnyedni a sok faj láttán.
Retwc'yar'akjtew Latest?width=292&height=468

Adatlap:
Szint: 1.
Pont: 10.

Erő alkalmazások: -

Felszerelés:
Retwc'yar'akjtew Main
X-45 mesterlövészpuska (1,5 pont)
Retwc'yar'akjtew Main
DT-12 pisztoly (1 pont)
Retwc'yar'akjtew Main
Könnyű harci páncél (2 pont) + Közepes energia pajzs (4 pont)
Kisebb hordozható orvosi felszerelés (100 kredit)
Komlink (ingyenes)
Holoprojektor (ingyenes)
Ruházat (ingyenes)
ID kártya (ingyenes)
Fegyver- szerelőkészlet, tisztítókészlet (ingyenes)
Kredit: 400

Különleges képességek: jól lát kevés fényben is

Pontok: 10
Elhasznált: 8,5
Maradt: 1,5


A hozzászólást Cyara összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 25 Aug. 2018, 11:35-kor.
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Retwc'yar'akjtew Empty Re: Retwc'yar'akjtew

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 25 Aug. 2018, 00:01

Elfogadva, adatlapot is írj, aztán mehetsz játszani.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Retwc'yar'akjtew 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.