Sriluur

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Sriluur - Page 3 Empty Re: Sriluur

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 14 Feb. 2019, 00:00Hidegháború 5. – Vajon ki a leggyorsabb?

Dnalvec, Sriluur


Résztvevők: Claye Jaro Xirq Gribes, Chamm Varr'ighat és Jalea Fiwi FryKövetkező körváltás: -

Sriluur - Page 3 FF3BjlR
Sriluur - Page 3 ZgGyzqi

Helyi Idő: 12:35 SHI, 302.3 MU;
Helyszín: Dnalvec, Sriluur
Feladat: Végrehajtani a rablást és lelépni
Alvilági erők: Claye Jaro | Xirq Gribes | Chamm Varr'ighat
Egyéb információk:


A páros lövéseket hallott, sok lövést, majd hamarosan a munkaadójuk is megérkezett, több sérüléssel, de a kezében ott volt a tárgy, furcsa szimbólummal együtt. Mivel a páros nem tartott vele, így nem tudtak extra felszerelést sem lopni, a fiatal férfi pedig jelezte, hogy menniük kell, mert felrobbantja az egész helyet.

Amint kiértek a házból le is lett a jelzés adva Claye-nek, hogy hamarosan megérkeznek hozzá. A kijutásnál hat őrön kellett még átvágniuk magukat, de végül kijutottak. Mivel menekülő járművük volt több is, így könnyedén visszaérhettek a kikötőbe, ahol valószínűleg már várt rájuk Claye is.

Miután az információ megvolt és beszélni is tudtak Fiwi-vel a droid kiviharzott és ment vissza a hajóhoz, hogy megmentse a gazdáját. Claye pedig nyugodtan vissza tudott menni a hajójára, majd nem sokkal később jött is a hír, hogy fel kell venni a többieket, amit meg tudott tenni. A mandaloria és Xirq sérülés nélkül úszták meg az egészet, Tarlion volt, aki eléggé megsérült.

A munkaadót nem túl meglepő módon a Nar Shaddaa-ra kellett visszavinni, ami elég jó központi helyen volt minden szempontjából. Itt a fő munkaadó, a hutt elárulta nekik, hogy a tárgy, amit meg kellett szerezni az utóbbi időben felmerült pletykákhoz kapcsolódik, a császár gyermekeihez.

Nagyképűségéből még azt is ki lehetett húzni anélkül, hogy feltűnt volna neki, hogy a nyomok a jel nyomán az Onderon bolygóra vezetnek…

Sriluur - Page 3 FF3BjlR
Sriluur - Page 3 CgRUy8C

Helyi Idő: 12:35 SHI, 302.3 MU
Helyszín: Ismeretlen helyen, Sriluur
Feladat: Megtudni, hogy mi történt
Alvilági erők: Jalea Fiwi Fry
Egyéb információk:


Fiwi-nek nem sokáig kellett várnia, mert a hajója megérkezett, hogy megmentse őt és hazavigye, vagy legalább is a legközelebbi helyre, ahol el tudják látni és az nem ez a bolygó. Az ellopott, magával vitt adatokból pedig később meg is tudta, hogy mi ez az egész. Az Exchange valakit szolgál jelenleg.

Ez még egy dolog, ebben a gyógyulófélben levő Fiwi nem is találhat sok kivetnivalót, mert ez nem meglepő. Az viszont igen, hogy azért rabolnak el embereket és egyéb fajú lényeket, mert keresnek valamit. Arra sajnos nem talált adatot, hogy mit, csak egy szimbólumot, ami egy kör körül három darab egyforma jel.

Ha a lány utána néz ennek, akkor nem sokat talált erről, csak annyit, hogy egyetlen egy bolygón használják ezt a szimbólumot. Így az Exchange nyomai pedig az Onderon bolygóra vezettek…

Sriluur - Page 3 FF3BjlR

Akkor köszönöm a játékot. Magamon kívül (nekem nem kellett) mindenkinek hozzáadtam az extra 2 joker kört. Ennek fényében Claye 1,5 pontot és 7.500 creditet, Cyara 1 pontot és 5.000 creditet kap.
A bővítések október végétől/november elejétől kellenek, ha valaki most írja meg azokat, akkor az 3,5 hónap, ha később, akkor értelemszerűen több lesz.
Folytatásnak pedig három új kaland és egy event is elérhető.

A kommunikációhoz itt található a topicotok.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sriluur - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.