Rorschach lepukkant lakása / A Kovacs Ruhabolt

Go down

Rorschach lepukkant lakása / A Kovacs Ruhabolt Empty Rorschach lepukkant lakása / A Kovacs Ruhabolt

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 17:02

A régi topic

Egy lepukkant lakás Bronx legveszélyesebb és legkoszosabb környékén, a Pokol Konyhájában. Az utcákon halmokban áll a szemét, a ház, melyben a lakás és a bolt található, ablakait betörték, a falakat összefirkálták. Hajléktalanok alszanak a sikátorokban, koldusok kéregetnek mindenütt, és már nemcsak éjjel, de nappal is életveszélyes az utcákat járni errefelé. Zsebtolvajok, rablók, betörők, gyilkosok, drogdílerek, prostituáltak, fegyvercsempészek... és a rendőrség se nagyon foglalkozik már ezzel a kerülettel.

Walter ruhaboltját is nem egyszer kirabolták már, de ennek ellenére egész jól megél belőle. Ő a környék legolcsóbb szabója, és ruhákra még az itt élő bűnözőknek is szüksége van. Nem bántják Waltert, amíg rendesen elvégzi a dolgát, és még fizetnek is neki, mert valóban szép munkát szokott végezni.

Rorschach lepukkant lakása / A Kovacs Ruhabolt Apartmancc7

A régi topic


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 26 Feb. 2011, 20:54-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rorschach lepukkant lakása / A Kovacs Ruhabolt Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rorschach lepukkant lakása / A Kovacs Ruhabolt Empty Re: Rorschach lepukkant lakása / A Kovacs Ruhabolt

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 26 Feb. 2011, 13:38

#2 2009-06-23 15:27:47
Walter
Kicsit sokat költöttem ma taxira, de mihamarabb haza kellett jutnom... Itt végre nyugodtan készülhet Rorschach a következő lépésre.

Kifizetem a sofőrt, majd kiszállok és felrohanok a lakásba. Lássuk... Leveszem a kabátom és a ruháim magamról, hogy hozzáférhessek az igazi DVD-hez, amit a doktor lakásán találtunk. Rorschach ragaszkodott hozzá, hogy alaposan elrejtsük... így a testemre ragasztószalagoztam. Ez fájni fog...

Ne nyafogj, Walter. Tépd le a szalagokat, és lássuk a DVD-t.

Hogyne...

- ÁÚ!!!

Huh... Kész. A DVD a kezemben... Irány a lejátszó és a tévé. Még jó, hogy Rorschach intelmei ellenére mégis megvettem ezt a leértékelt lejátszót egy közeli boltban...

Olybá tűnik, tényleg hasznát vehetjük. Rakd be.

Beteszem a lemezt, és várom, hogy mit játszik le... Elvileg ez a lejátszó nemcsak videofájlokat, hanem képeket, hangokat is le tud játszani, és még dokumentumokat is megjelenít.


#3 2009-06-23 18:20:09
Thorhalla
Walter hazaérkezik és amikor beteszi a lejátszóba a DVD-t, akkor derül ki, hogy azon sokkal több minden van, mint néhány felvétel. Adatok halmaza, a legtöbb latinul van írva, gyógyszernevek, hasonlók, ami feltűnő lehet, az az H1N1 neve, ami 2009-ben terjedt el a világon új influenza néven. Kutatások erre a vírustörzsre korlátozódnak, ami szerint újra felbukkant a vírus és újra Mexikóban. A kormány arra szerződött velük, hogy erre a törzsre fejlesszenek ki egy ellenanyagot, de az itt látott adatok szerint nem csak ez történt, hanem néhányan egy fegyvert kezdtek belőle a cégen belül gyártani eladásra valamelyik terrorista szervezetnek. A bökkenő akkor jött, amikor a védőoltást küldték el véletlenül a szervezetnek, azt amit a diákoknak kellett volna beadni a tesztelésre, hogy utána a városban mindenki megkaphassa a védőoltást. Ehelyett maga a felturbózott vírus volt az, ami a diákokhoz került.
És ezt pedig ekkor már túlságosan is késő volt ahhoz, hogy bármit is tegyenek. Védőoltás egyelőre nincsen a vírusra és senki sem tudja, hogy a környezetben mennyi idő alatt mutálódik. Erről maga a kormány sem tudott, hogy ez történt, nekik teljesen más mesét adtak be. Nem várt mellékhatás néven. A felvételeken a két holttest boncolása látható, akik ebbe a vírusba haltak bele, a belső szerveik mind sérültek, a tüdejük bevérzett, mintha egy tüdőbajos tüdejét nézné az ember. Az agresszivitásért felelős hormonok elszaporodtak a szervezetben, majd pedig szinte minden szervük egyszerre állt le és ebbe haltak bele. A vírus három hét alatt végzett velük körübelül. És még van egy 100 főből álló névlista csatolva, hogy kik azok, akik ezt kapták meg, ebből ketten halottak, és Ronald nevét is megtalálod rajta, akit Miller is említett a terepen. Minden más adat pedig magának a vírusnak, és az eredeti H1N1-nek a leírása, génszerkezete és az ehhez a vírushoz készült vakcina hatóanyagainak leírását, előállítását tartalmazza.


#4 2009-06-23 20:33:35
Walter
Rorschach... Te jó ég...

Látom. A H1N1. A „sertésinfluenza”. Egy szörnyű légúti betegség, melyet a sertéspopulációkat megfertőző Orthomyxovirus okoz. 2009 márciusában és áprilisában Mexikóban több mint 1000 esetben mutattak ki emberekben sertésinfluenzát, és a vírus több mint nyolcvan emberéletet követelt. Április 25-ig 11 esetet mutattak ki a laboratóriumi vizsgálatok szerint az Egyesült Államok délnyugati részében és Kansasben, és több sertésinfluenza-gyanús eset fordult elő New York nagyvárosi övezetében is. A sertésinfluenza elszigetelt eseteinek felbukkanásáról szóló első jelentések után a mexikói járványról szóló hivatalos bejelentés 2009. április 23-án született meg. Egyes esetekkel kapcsolatban az Egészségügyi Világszervezet megerősítette, hogy a H1N1 egy új törzse okozta őket. A halálesetek közül 16-ot az új törzs okozott és 2009. április 24-én 44 másik esetet még vizsgáltak. A mexikói áldozatok a hírek szerint többnyire fiatal felnőttek voltak, ami jellemző a járványos influenzára.

Aztán lassan elcsitult az ügy, és úgy tűnt, kontrollálni tudják a vírust, erre tessék... Az emberi ostobaságnál nagyobb erő nincsen. Magukat fogják elpusztítani ezek a szánalmas amatőrök a ballépéseikkel.

Védőoltás nincs, a vírus pedig agressziót vált ki...

Egy papírlapra lejegyzem az összes fontosabb adatot, különösen a névlistát, majd elrakom. Aztán kiveszem a DVD-t, és azt is biztos helyre rejtem a zsebeimben. A pisztolyom megvan. Kés megvan. Egyéb kínzóeszközök megvannak. Nyomozáshoz szükséges dolgok megvannak.

Felveszem az arcom újra...

Indulok. Az Úr velem van. Visszatérek a Seals épületéhez.


#5 2009-08-11 16:53:42
Morsus
A rendőrök betörnek és elkezdenek mindent fellökve Waltert keresve, akiről videó felvételek vannak ahogy a Polgármesterre kezd el tüzelni.


#6 2010-01-03 00:10:52
Walter
Két hét telt el, amióta otthagytam a kórházban azt a gyanús alakváltót. Shadow a neve. Árnyék. Borzalmas. Vészjósló.

Azóta nem láttam se Miller ügynököt, se azt az undorító menyasszonyát, akinek semmi és senki sem szent.

Mindhárman gyanúsak.

Egész napos alvás után délután 4:37-kor kelek. Tegnap a ruhaboltban dolgozott Walter. Az a házsártos vénasszony, aki a gönceit mindig vele tisztíttatja, megint a ruhái szagára panaszkodott. Ötgyermekes asszony. Öt gyerek öt apától. Biztos, hogy csal a segélyen.

Mindjárt sötét lesz.

Odakint pedig… a rettentő város. Sikoltozik, akár retardált gyerekek a vágóhídon. Ez New York.

Nemrég rátámadtak a polgármesterre. Aztán a nyomok egy hajóra vezettek. Telepaták. Tűzmutánsok. Ismeretlen képességekkel bíró sátáni lények. Tudatmanipuláció. De mi lehet a kapcsolat? Van egyáltalán, vagy csupán egymástól független esetek sorozatába botlottam?

Valaki odakint tudja a választ. Odakint… valaki tudja.

Az alkony máris bujálkodás és rossz lelkiismeret bűzével van tele. Minden plakáton és a járdát borító minden szennylapon női mellek. Szerelmet kínálnak svéd módra, francia módra…

Undorító.

De sebaj. Az én hitem erős. Én soha nem török meg. Soha nem alkuszom meg. És majd megjön a válasz is a kérdéseimre. Mindig van válasz. Mindig van remény. Amíg van Isten.

Rám fér egy kis testmozgás. Felöltözöm, felteszem az arcom, és kicsit nyomozok…


#7 2010-04-20 23:33:00
Morsus
Rorschach csendes napnak örvend amikor is gyanúsan nagy lesz a csend a házban. Nem csak ott, de a körül is. Gyereksírás, üvöltözés, semmi. Walter a lakása ajtajából hall egy parancsoló hangot.
- Walter Kovacs! Azonnal nyissa ki! Itt az NYPD! A házat körbe vettük!
Hallatszik a parancs és látszik az ablakban a roham rendőrség kisbusza és még két rendőrautó mindegyik jelzőfény nélkül. Pár egyenruhás áll odakint és egy öltönyös rendőr, aki cigizve nézi az eseményeket.
- Ha nem nyitja ki akkor mi törünk be!


#8 2010-04-21 17:41:57
Walter
WALTER!!!

Mmmhh… Mi…? Ror… Rorschach? Hány óra van…? Én még--

Meghallom a hangokat kintről, és Rorschachnak már egy szót sem kell szólnia. Amióta kettős életet élünk, mindig is attól rettegtem, hogy ez egy nap meg fog történni, de nem hittem volna, hogy ilyen hamar…

A rendőrség ránk talált.

ELÉG az önsajnálatból! Szedd össze magad! TALPRA!!!

Felállok, és elteszem a főbb kellékeket: az arcom, egy fegyvert, pár töltényt, egy kést, egy spray-t, sót, a jegyzeteimet és egy öngyújtót. Csak a kabátot és a kalapot öltöm magamra, az arcot még nem: ha elkapnak, gyanúba keverném Waltert. Meg kell semmisítenem, ha nem látok más kiutat.

De Isten nem fog elhagyni engem. Tudom és érzem. Nem. Nem, nem, nem.

Kelepce. Csapda. Hagytam, hogy becserkésszenek. Ostoba, ostoba, ostoba. De nem hagyom magam. Akkor sem. Soha. Soha nem adom meg magam.

Most Walter hangja kell. Az ablakhoz megyek, lebukok, hogy ne lássanak, majd kikiáltok.

- JÖJJENEK FEL, ÉS MEGBESZÉLJÜK A DOLGOT! FEGYVERTELEN VAGYOK!

És most várok.


#9 2010-04-21 22:39:37
Morsus
A házban csend lett majd az ajtót berúgják.
- Gyerünk! Gyerünk!
Üvöltik a rendőrök a maszk torzítja a hangjukat.
- Kovacs adja meg magát! kezeket fel! tudjuk ki maga! Rorschach napjainak vége!
Üvölti és a kommandósok egyre beljebb jönnek. Szobáról szobára érkeznek. Négy-hat ember kommandós egyenruha és automatafegyverek.


#10 2010-04-21 23:04:47
Walter
Jönnek. Itt az idő. Mielőtt felérnek, muszáj… egyelőre megszabadulnom az arcomtól. Előveszem, felgyújtom, majd az ágyamra dobom.

Amikor már hallom, hogy az ajtómnál vannak, egy fal mögé állva várom, hogy belépjen az első kommandós. Istentelen férgek… SENKI sem tántoríthatja el céljától az Úr szolgáját!

A lángoló ágy bizonyára valamennyire eltereli majd a figyelmüket. Ha így történik, akkor belépésük után van pár másodpercem, hogy előkapjam a spray-t, majd elétartva az égő öngyújtót, lenyomjam…

A spray-ből előáradó gáz az öngyújtó lángjától hatalmas, lángszóróra emlékeztető tűzcsóvaként csap a hitetlen rendőrökre. Ha sikerül mindez, és akár csak egy is elejti a fegyverét, azonnal felkapom azt…

A Pokol tüze égesse az eretnekeket! Ámen.


#11 2010-04-21 23:31:58
Morsus
A kommandósokra láng kap páran lőnek,d e a tűz matt elkapják a kezüket és a falat meg a plafont találják el. A legelső elejti a fegyvert, de az még lóg az alkarján, miközben a többiekkel együtt hátrál ritka durva szavak üvöltése közben. Kintről parancsok szólnak és a falon a régi tapéta azonnal lángra kap.
- Kifelé! Ez őrült!
Ordítják a kommandósok és Rorschach látja még vannak odakint is. Hosszú este lesz.


#12 2010-04-21 23:46:30
Walter
- „A hiábavalóságot és a hazugságot messze távoztasd tőlem; szegénységet vagy gazdagságot ne adj nékem; táplálj engem hozzám illendő eledellel. Hogy megelégedvén, meg ne tagadjalak, és azt ne mondjam: kicsoda az Úr? Se pedig megszegényedvén, ne lopjak, és gonoszul ne éljek az én Istenem nevével!” Ámen.

Miközben az Úr igéjét kántálom hangosan, az egyre terjedő lángok közepette elkapom az egyik rendőr karjáról lelógó fegyvert, és a csövet a lábfejére irányítva meghúzom a ravaszt, mielőtt megpróbálnám leszedni róla.

Ha sikerül a találat, és a fájdalomtól felüvölt vagy elterelődik a figyelme, akkor próbálom lehúzni róla a fegyvert, majd talpra állítva magam elé állítom, és a fegyver csövét a halántékához szegezve lépdelek kifelé.

A mögöttem felcsapó lángok vagy az előttem sorban álló hitetlenek sem rémítenek meg, amíg az Úr ereje velem.

- VISSZA, SÁTÁNFATTYAK! LE A FEGYVERT, VAGY VISELJÉTEK A KÖVETKEZMÉNYEKET! Ma itt… senkinek nem kell meghalnia. Hacsak nem adtok rá okot.


#13 2010-04-21 23:54:14
Morsus
A férfi hihetetlen fájdalommal üvölt mikor a lábába csapódnak a golyók, amikből pár még a padlóba is belecsapódik felszántva az öreg és gyenge, mára szétkorhadt fát. Rorschach letudja venni a pántot a kíntól szenvedőről és mire a többi katona észbe kaphatna a fejéhez fogja a puskát. A kommandósok nem engedik le a fegyvert és a lángok ropogva emésztik fel az épületet körülöttük.
- Tegye e a fegyvert! Nem juthat ki innen!
Üvöltik a többiek.


#14 2010-04-22 00:01:04
Walter
Hm. Nem adják magukat könnyen a hitetlenek… Kezdjem el őket lemészárolni az Úr nevében? Nyilván tudnék végezni párral, de idővel elkapnának. Egy dolog a hősies önfeláldozás, és megint más az egyszerű ostobaság.

A lángok elégetnek hátulról, a fegyverek kilyuggatnak elölről.

- Isten szolgája nem felejti, mire kényszerítettétek őt, férgek… Soha. Ezzel megszakítom minden kapcsolatomat a rendőrségnek nevezett korrupt szervezettel! Égjetek a Pokolban, Sátán szolgái! Te pedig… TAKARODJ!!!

Hirtelen ellököm magamtól a túszomat, majd egy sorozatot indítok azonnal a padlóba. A terjedő tűz és a lövések elég kell, hogy legyenek ezekhez a nyikorgó, öreg deszkákhoz…

Ha nem élem túl a beszakadó padlón keresztüli zuhanást, úgy Isten terve beteljesült velem. Ha túlélem… folytatnom kell a harcot.


#15 2010-04-22 00:09:45
Morsus
Rorschach ellöki a férfit és a padlóba lő. Először a társuk majd a lövések állítják meg a rendőröket és mire sikeresen támadhatnának a padló megadja magát. A padló haldokló lények végső sikolyaként nyikordul fel és szakad be a maszkos latt, aki így a szabóterem mosdójába zuhan. A közepére úgyahogy, de sajnos kicsit elesik és akönyöke a mosdókagylóba csapódik letörve abból egy darabot. A jobbja ettől pokolian fáj és fentről kiáltásokat hallani. Pár pillanat és a kinti rendőrök is megindulnak. A fehér mosdó most portól szürkés és parázs hullik fentről.


#16 2010-04-23 00:17:42
Walter
Még… élek. Még mindig élek. Isten még… nem tett le rólam.

Lüktet a jobb karom, elég komolyan bevertem… de nem számít. Lőni a ballal is tudok, még ha nem is tökéletes pontossággal. De a fegyver… most nem is kell.

Ha kirohanok, azonnal földre kényszerít a túlerő. Nyilván rengetegen várnak rám odakint. Ez nem elfogadható. Más ötlet kell.

A fürdőszoba…

Előkapom a hajszárítómat, bedugom, majd pár erős rúgással eltávolítom a vécécsészét a helyéről. Ezután megnyitom a csapokat, és csőtörést okozva árasztok el mindent a padlón, hogy a víz még a szobán túl is kifolyjon.

Aztán felállok, leterítek egy törölközőt a fürdőkád szélére, ráállok, és amint meghallom vagy meglátom a közeledő rendőröket… a hajszárítót beledobom a vízbe.


#17 2010-04-23 00:43:01
Morsus
A víz elárasztja a fürdőszobát és a rendőrök megérkeznek a hajszárító csobbanva landol majd a kintről berohanók remegve üvöltenek és zuhannak össze. Pár pillanaton belül a falba dugott hajszárító lángra gyúl és a konnektor szikrázva robban szét. Újabb hét ember. A szabóteremben is úszik a víz, de már biztonságos a tetőről még mindig menekülnek a kommandósok odakint már csak három ember van és a tető lassan beszakad, mivel a gerendák úgy égnek akár papír. Az égből parázs hullik, az éget ember füstje és szaga teríti be a vizes padlójú boltot.


#18 2010-04-23 13:07:12
Walter
- És lám… tűz hullik az égből, ez a világ megszűnik létezni, és Isten szolgája diadalittasan lépdel végzete felé…

Amikor biztonságossá válik a padló, lelépek, majd a korrupt rendőrök holttestein lépdelve haladok kifelé.

- Szívem nehéz, amiért ily megvezetett, megtévesztett, szánalmas lelkeket kell az Úr színe elé küldenem… de nem hagytatok más lehetőséget, férgek. Ítélkezzen immár Ő sorsotokról, földi létezéseteket befejeztétek. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében… Ámen.

Keresztet vetek elhullott ellenségeimre, majd a tűzben ropogó épület zajai közepette behúzódóm a bejárati ajtó mellé, és ha eljön az idő, kicsit kihajolva megpróbálom leszedni fegyveremmel a maradék három fattyat, kik az életemre törtek.

Igazság lesz ezen a földön. Az Úr igazsága.


#19 2010-04-25 21:07:38
Morsus
A lövések sikeresek, de nem mindegyik Az első a jobb oldali férfinek a vállába a megy a második a baloldali férfi nyakát sebzi. Mindkettő azonnal a földre zuhan. Hallatszik, hogy a kommandósok mögötte próbálnak leérni mielőtt a tűz tenné,de az is, hogy a ház már nem bírja ki. Kint az utolsó ballonkabátos nyomozó van még élve, aki elugrik két lövés elől a kocsi mögé és onnan szól be erősítésért. A szirénák már hallhatóak, de ez még "csak" a tűzoltóság. A rendőrsök lassan a földszintre érnek, de Rorschach már hallja: elkéstek. A ház összeomlani készül. Ha nem siet ki maga is odaveszik.


#20 2010-04-25 21:41:46
Walter
Itt az idő. A ház, melyben oly sok időt töltöttem, az otthon, mely meleget és biztonságot nyújtott Isten szolgájának… összedől.

De nem baj. Nincs vész. Nincs gond.

„Az otthon ott van, ahol megteremtem magamnak.”

„Az otthon nem az, ahol laksz, hanem ahol megértenek.”

Ámen.

- HA AZ ÚR VELEM, KI LEHET ELLENEM???

Az épület összedől, és én kiugrom, amíg tudok. Ha mindezt túlélem, és elég messzire kerülök, a közeli sikátorban keresve fedezéket próbálom kilőni a kocsi benzintartályát, amelyik mögött az utolsó féreg elrejtőzött…


#21 2010-04-25 22:21:55
Morsus
Rorschach futni kezd, egyet lő utána a rendőr, de már késő a ház összedől és hatalmas porfelhőt teremt, amibe betakarja az egész utcát. A rendőr semmit sem lát és Rorschach se, de ő ismeri az utcákat tudja hol van legközelebbi sikátor. A por lassan akar oszlani és a tűzoltók megérkeznek, ahogy az erősítés szirénái is felszólalnak. Rorschach hiába lő az első mellé megy és csak a rendőr figyelmét kelti fel. Ám nem képes megismételni a lövéseket. A fegyvert újra kell tölteni.


#22 2010-04-26 16:48:02
Walter
A tűzoltók itt vannak. Nem a legjobbkor. Lüktet a jobb karom a fájdalomtól, bizonyára több helyen is megégtem, és csípi a szememet a füst. A fegyverből is kifogyott a lőszer.

Egyetlen előnyöm a környék ismerete. Ez a sikátor messzire nyúlik, talán még idejében el is tudnék menekülni… de kérdéses, meddig jutnék így, hogy ismerik Walter arcát.

A sikátor egyik kukájáról leveszem a tetejét, és gyorsan az ingem alá, a mellkasomra helyezem, majd arra vissza az inget és a kabátot. Egy kis védelem szükség esetére.

Majd körülnézek. Attól függően, hogy hol állt meg a tűzoltókocsi, gyorsan mögé szaladok, miután újratöltöttem a fegyvert, majd onnan próbálok elmenekülni a helyszínről. Ha az utamba állnak, leszedem a tűzoltókat, bár nem kívánok több vért ontani, amennyiben az Úr nem ad erre parancsot.


#23 2010-04-26 22:08:49
Morsus
Rorschach sikeresen a kocsi mögé kerül és ott újra tölt, de a rendőrség még nem érkezett meg. A férfi így eltud menni és bronx utcáira tud jutni. Ott már látja a rendőrautókat és azt is, hogy figyelmesen néznek körbe. Keresik őt.
Folytatás Bronx utcáin.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rorschach lepukkant lakása / A Kovacs Ruhabolt Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.