Serenia

Go down

Serenia Empty Serenia

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 30 Szept. 2019, 20:02

A bolygó fővárosa, a túlélő "gyermekek" a saját képességeiket - nem az Erőt - használva a bolygó segítségével helyreállították az egykori főrávost, Serenia-t és ide helyezték a székhelyüket is.
A főváros:
Serenia D7yEoj2
Palota és palotanegyed:
Serenia 8byeIIw
Serenia 1iaDQg2
Serenia U9BB1QP
Serenia PZkoeGy
Serenia FkAHg9I
Serenia XYCnL6y
Serenia Px80aCA

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Serenia 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Serenia Empty Re: Serenia

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 08 Okt. 2019, 00:00

Serenia G1sqeiPHidegháború 7. – A Triumvirátus – Epilógus

Serenia, Malachor V


Résztvevők: Mindenki, aki a kalandon voltKövetkező körváltás: -  

Serenia IjcJ5Xi

Helyi Idő: 16:00 GSI, 200.4 MU
Helyszín: Serenia, Malachor V
Résztvevők: Mindenki
Egyéb információk:


A következő három napban mindenki még azon a helyen és környéken maradt, ahol a saját személyüket mentették meg. Mind a három életben maradt. Ezen három nap alatt elég sok mindent meglehetett tudni. Többek között, hogy miért csaptak össze az apjukkal korábban, ami az volt, hogy a férfi azzal próbálkozott, hogy megszállhatja-e a gyermekeit, de nem sikerült.

Mint kiderült, hogy ők is sokkalta jobban hasonlítanak az apjuk fajára, mintsem az aiperre, vagy urdrarr-ra, ami a vérvonaluk másik fele. Éppen ezért több más képességük is van, ami nem függ össze az Erővel. Azért, mert túlságosan hasonlítanak az apjukra amiatt vélték azt, hogy nem lett több utóda soha a császárnak. Fenyegetésnek élte volna meg mindezt.

Ami a múltjukat illette, eltudták pusztítani a császár fizikai testét, amihez közel tízezer év kellett, hogy újra összeálljon. Ők azonban legyengültek ekkor és csak a bolygó mentette meg őket, de ő is majdnem belehalt. A három „gyermeket” karbonfagyasztották és három bolygóra rejtették el, akik tudták volna vannak megölték. Valahogy mégis visszakerültek ide, de azt nem tudja senki, hogy miként.

Megtudhatta mindenki, hogy a Malachor V különleges bolygó, tudata van és él. Ha valaki ráhangolódik az Erővel, akkor beszélni is lehet vele, mint egy hűséges barát és társ. Ha az Erőhasználók kipróbálták, akkor érezhették, hogy tényleg így van, gyenge még és most szerzi vissza az ereje nagy részét és a Hármak igyekeznek gyógyítani őt.

Az ikrek neveit is megtudhatták, hogy a világos oldali Tassil Renn, a másik férfi Voldran Renn és a húguk pedig a Whevia Renn nevet viselte. Mind a hárman teljesen embernek tűntek és kevés volt az urdrarr, vagy kree vonás bennük. A nő igazából le sem tagadhatta volna, hogy sith, a viselkedése is eléggé olyan volt, beképzelt, nagyképű, narcisztikus.

Tassil volt a csöndes és segítőkész, furcsa módon még a jediknél is tisztább és sokkal nagyobb világos oldali erő áradt belőle, mint bármelyik nexusból. Ezt főleg Aeyaj tudta érzékelni, hiszen neki volt szerencséje már Keth mellett lenni. A sötét oldaliak kifejezetten rosszul érezték magukat a közelében, ha nem rejtette el magát az Erőben.

Voldran pedig inkább tűnt a szürke léte ellenére is katonának, vagy hadvezérnek, mint erőhasználónak. Míg a testvérei inkább az Erőre támaszkodtak, saját maga észből és egyéb módokon igyekezett a dolgokat kezelni. De talán éppen ezért ő volt a legemberibb és leginkább megérthető mások szemével nézve még úgyis, hogy nagyon jól kezelte az érzelmeit. Nem távoli és nem túl misztikus az Erővel való kapcsolata miatt.

Ami a bolygót illette, kiderült, hogy ő volt az, aki miatt annak idején a „gyerekek” nem haltak meg, ő védte meg a Császár haragjától őket, emiatt pusztult el majdnem. És most is ő volt az, aki távol tartotta azokat, akiket nem akart a bolygóra engedni. Mint egy anyuka, aki védi azokat, akik a védelmét kérték, vagy ő akarja megvédeni őket.

A három nap után egy romváros környékére érkezett mindenki, ide hozták el a Hármak azokat, akik itt voltak a bolygón. A saját erejüket – nem az Erővel összefüggőt – és a bolygó erejét kombinálva a jelenlevők szeme láttára állították helyre a hatalmas várost, ami egykor és most újra a Malachor V fővárosa lett.

Ami a terveiket illette, nem kifejezetten kívántak részt venni a Csillagköd politikai harcterén. Bárkivel szívesen lépnek szövetségre, a Birodalmat kivéve, de sehol sem hajlandóak elnyomott, alárendelt szerepet játszani, sem pedig senki szabályai szerint tenni, ezt mindenkinek be kellett tartani velük szemben. Eleget éltek úgy, hogy mások szabályai szerint kellett élniük, de nem többé nem.

Hivatalosan is lemondtak minden jogukról a Birodalom határán belül és nem is kívánnak arra a területre lépni. Bármilyen frakciót szívesen láttak itt, befogadtak, aki csatlakozni akart hozzájuk, még sitheket is, ha otthagyták a Birodalmat, de pusztán, hogy birodalmi jöjjön ide, azt nem pártolták.

Azoknak, akik segítették őket – a játékosok – végtelenül hálásak voltak és bármikor örömmel fogadták őket itt és szívesen beszéltek is velük, a Birodalmiakat kivéve újfent. Így mindenki bármikor, bármiért fordulhatott hozzájuk, az ajtójuk a társaság előtt nyitva állt.

A város felállítása után pár nappal megérkeztek a követek, mindenki berendezkedett és az élet elindulhatott újra a Malachor V-n, ami ettől kezdve hivatalosan sem volt már halott bolygó.

Ami Chamm-ot illette talán nagy meglepetés érte, mert miután hazament vissza a saját klánjához előléptetést kapott, egyenesen két rangot lépett feljebb a ranglistán és Ruus'alor, azaz őrmesteri kinevezést tudhatott magának.

Ben, hacsak nem döntött úgy, hogy itt marad és meglép Ingrid elől, akkor a nő innen egyenesen a Korriban-ra vitte, ahol ott is hagyta őt azzal, hogy reméli, amikor legközelebb találkoznak a férfi már Lord lesz. A felügyelője Harkan, még meg is jegyezte, hogy nagyon rövid időn belül ő már a második, akit Lord Xeth hajít ki itt.

Such az itteni dolgok után visszatérhetett a Birodalomba, ahol a mestere nagyon kíváncsi volt hogy miket tudott meg. A nő nem hozta fel soha sem, hogy mi történt a császár és közte Lord Xeth jelentése után, de annyi bizonyos, hogy a tanítványt nem érte semmi sem a Malachor V-n történtek következtében.

Traya-t, amikor távozott a bolygóról, akkor nem gátolta senki, elég sok információval tudott hazatérni, aminek Kreia valószínűleg örülni fog. Azonban láthatta azt is, hogy talán jobb is volt, hogy nem csatlakozott Voldran, vagy egyik iker sem a Hármakból, mert a mentalitásukkal nagy károkat tudtak volna a Névtelen Rendben okozni.

Aeyaj eltudott beszélgetni Voldrannal és a többi testvérével, ha akart és valószínűleg válaszokat is kapott a kérdésére. Sikerült megtudnia, hogy a birodalmiak rabolták el, hogy vele együtt jussanak be a bolygóra, így szerencsés volt, hogy élve megúszta. Őt később Fiwi hazavitte Coruscantra és az összes felszerelését visszakapta a mesterétől, aki megtalálta azokat.

Fiwi sikeresen hazaért az itteni küldetés után, csak közben még kitette Aeyaj-t Coruscanton és addig nem hagyta ott, amíg a mesteréhez el nem tudta vinni a lányt, hogy biztosan hazaérjen. Ezek után már semmi sem akadályozta a Tundra való hazaérkezésben és örömmel nyugtázhatta, hogy milyen sok embernek tudott segíteni.

Lord Xeth a hazatérő Ingridtől rengeteg információt kapott, amit később el tudott juttatni a császárnak, aki valóban nem fogadta jól a dolgokat, de a bolygó valószínűleg még nála is erősebb lehetett, így kénytelen volt beletörődni abba, hogy a fattyai újra élnek és ott vannak.

Kaméleon is hazatudott térni az Örök Birodalomba, Zakuul-ra, amit ő észlelt a küldetés után, hogy a rohamai valamivel gyengébbek lettek és ritkábban vannak, nem múltak el, de mintha átmenetileg javultak volna. Egyelőre nem tudni, hogy a bolygó miatt, vagy egyébként.

Ingrid rengeteg információt tudott elvinni a nagyurának miután Bent leadta Korribanon, majd onnan Dromund Kaas-ra ment, hogy jelentést tegyen. Mindezek után visszatérhetett a mindennapokhoz, mit sem tudva arról, hogy Lord Xeth mikre is készül a háttérben és ezek mennyire érintik őt.

Vége.

Serenia OFB8O69

Köszönöm szépen a játékot mindenkinek! A kaland véget ért. Mint írtam jó 5-6 körrel sikerült lerövidíteni a kalandot és nagyon ügyesek voltak. Így mindenki, aki játszott jutalomként +1 pontot tudhat magáénak.

Chamm, Kessia, Such, Ingrid, Traya és Fiwi 3-3 pontot és 15.000 creditet kapnak
Aeyaj 2,5 pontot és 12.500 creditet kap
Ben 2 pontot és 10.000 creditet
Xeth MNJK, így ő nem kap semmit, és Miin, illetve Shani 0 reag híján semmit sem kapnak.

A bővítések 2,5-3 hónapot öleljenek fel, július közepétől indulunk, amikorra kész lesztek, ez 2,5 hónap máig bezárva.

A következő kaland már ki van írva Néma sikolyok címen, lehet jelentkezni.
A következő hódítás is kint van, ami a Négy évszak címet viseli, ez párhuzamos, ide is lehet jelentkezni.

Kit miként lehetett volna megölni, ha úgy alakul.
A sötét oldalit akkor lett volna könnyű megölni, ha megölitek a katonákat lent és nem tudja felfalni őket és visszaszereznie az ereje nagy részét.
A világos oldalit lett volna a legkönnyebb, ő pusztán hagyta volna magát megölni, ha úgy alakul, nem védekezett volna.
A semleges lett volna a legnehezebb, nála kb. az ébredésekor kellett volna lent lenni és megtenni, mert már az impek is elkéstek azzal, hogy észlelni tudta a környezetét és teljesen tudatánál volt.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Serenia 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.