Ismertető

Go down

Ismertető Empty Ismertető

Témanyitás by Thorhalla Szer. 13 Ápr. 2011, 18:03

Mára a fórum rpg nagyban elterjedt dolog lett, de mi is akkor a gond? Az, hogy az oldalak széthúzódnak és távolságtartóak, mert sok nagy oldaltól - amik mára sajna saját sírjukat ássák meg - ezt látták. Ez a politika egyszerűen nem működik és így rengeteg baj van. A kis fiatal oldalaknak nincs esélyük kiemelkedni a nagyok árnyékából és nem kapnak elég reklámot. A játékosok nem szívesen mennek át egy új oldalra hiába kedvelik annak a világát szívesebben vannak régi kedves törzshelyeiken. 22-es csapdája, de ez a részleg próbál segítséget nyújtani a játékosoknak, hogy égre azok megszabaduljanak átkozott béklyóiktól!
Mégis miről van itt szó? Ez a részleg mától szabad ingyenes helyet nyújt más fórum rpg-knek bizonyos feltételekkel. Ezek nagyon egyszerűek: a mesélőnek legyen karaktere az oldalon (legyen az a Reneszánsz, Outsiders, House of M, Végtelen Háború vagy az Ultimate világában) ha ez megvan akkor indíthat kalandot itt. Új topicban leírsz mindent a világról és a kalandról a játékosok jelentkeznek majd itt lezajlik a kalandotok. Ha világ és az elképzelések jók és látja a staff, hogy igazán népszerű akkor két opciót nyújtunk:
1. Csináltok egy saját oldalt és így már meglesz a kellő reklám, ismeretség és reklám.
2. Nálunk csináltok egy saját részleget, mint az Ultimate így például előre lesz kredit rendszeretek, amit persze nem kötelező felhasználnotok, de nagyon sok mindent nyújthattunk és így elkerüljük a modern fórum rpg-k klasszikus gondjait. Persze a játékosnak, aki vezeti azt a részleget annak mindent megteszünk, hogy segítsüka munkáját, mert nekünk is jobb ha a játékosok elégedettek.

Tehát milyen világgal indíthattok kalandokat?
Bármilyennel. Nem érdekes ha ismert filmek, könyvek és játékok világához nyúltok (Mortal Kombat, M.A.G.U.S., Star trek, stb) vagy szimplán a saját kreativitásotokra építitek a világaitokat. teljesen mindegy annyit kérünk, hogy amikor érdeklődtök a stafftól a részleg készítéshez akkor nem csak páran legyetek hanem egy biztos játék közösségetek is legyen és arra, hogy ha érettebb felnőtesebb témájú részleget és kalandokat akartok akkor azt a fórum címében jelezzétek! Természetesen, mint mindig bármilyen politikia dolgot elutasítunk a fórumon!

Lehet e kaland nélkül azonnal részleget kapni?
Először legyen pár kalandunk utána majd tárgyalunk róla, de akkor csakis úgy, hogy a staff tanács (admin, modi, mesélők) nagyobb része megszavazza és a játékosok már az oldalon bizonyítottak. (ergo nagyobb része a csapatnak már magasabb szintű karakterrel rendelkezik itt is!) Hát a kiskapu sem könnyű mi?


A topic régi helye.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ismertető Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.