Reneszánsz Ismertető

Go down

Reneszánsz Ismertető Empty Reneszánsz Ismertető

Témanyitás by Morsus Kedd 01 Nov. 2011, 18:44

A Reneszánsz az XMR új funkciója. Mostantól a játékosok itt írhatják a saját novelláikat, novella sorozataikat és regényeiket. Csak három kötelező megkötésünk van:
1. A regényed helyszíne a Reneszánsz Univerzum, nem az X-men Reneszánsz Univerzuma! A reneszánsz univerzum szinte teljesen egyezik a mi világunkkal csak hogy ebben születtek emberek az őskor óta, akik valamiben mások, ezek az Asgardiak. Egy asgardi bármik ismétlem BÁRMI lehet! Egy kicsivel ügyesebb embertől szinte vámpírral egyező vonásokkal rendelkező fickó, bármi, amit csak kitudtok találni. A regényetek játszódhat a múltban, a jelenben és saját kitalált jövőben. Rajtatok múlik, hogy ebben mennyire ismertek az asgardiak és, hogy a köztudat egyáltalán így nevezi őket. Ha akarjátok írtok crossovereket mások történeteivel vagy csak megírjátok kedvenc karakteretek kalandjai. Természetesen ha tejesen új világot és szereplőket találtok ki az is tökéletesen elfogadható. A cél a kreativitás és a szórakoztatás.
2. Ha más már létező (XMR vagy Reneszánsz világban) karakterét szeretnéd elkérni ahhoz külön engedélyt kell kérned a usertől!
3. Minden novellát egy külön megnyitott topicba írjatok meg. tehát a topic első bejegyzése legyen a ti alkotásotok és oda ne kerüljenek fel a folytatások, mert az zavarhatja az olvasókat. Ha hatszáz részt írtok akkor hatszáz topicot fogtok nyitni. Ez azért is kell, hogy az olvasók utána abba a topicba írva tudjanak véleményt írni az aktuális alkotásról. Ha valamit nem értettek, kérdezzetek rá a dumaládában, a stafftól privátban, a chaten vagy simán nézzétek meg, hogy a többiek hogyan csinálták.

Jó szórakozást kívánunk,
A Staff

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.