Árny Angyalok > Robert Sheppard

Go down

Árny Angyalok > Robert Sheppard Empty Árny Angyalok > Robert Sheppard

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 29 Jún. 2011, 21:46

Név: Dr. Robert Sheppard
Egyéb név(i): Raptor
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1979. augusztus 2., Arnette, Texas
Kor: 42 év
Család: elvált, 1 feleség, 2 gyerek
Foglalkozás: ex-rendőr, ex-pszichiáter, ma SHIELD ügynök, Árny Angyal
Testmagassága: 194 cm
Testsúlya: 90 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: barna
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: hegek az arca jobb oldalán
Egészségi állapot/ betegségek: -

Előtörténet:
Robert 1979-ben a kelet Texasi Arnette városában, egy átlagos családban. Az apja rendőr, az anyja pedig a helyi iskolában tanított tanárként. A gyermekkora teljesen átlagosnak volt mondható. A szülővárosában végezte el az általános iskolát és a gimnáziumot is. Az iskolában sportolt is, amerikai focit, hátvéd poszton. A lányok oda voltak érte és ezen a poszton ő volt a sztár az iskolában. Sport ösztöndíjat kapott az egyik felsőoktatási intézménytől, azonban az érettségi évében egy súlyos sérülést szerzett, ami a sport karrierje végét jelentette és az ösztöndíjat is elvesztette. Mivel a családjának nem volt pénze úgy döntött, hogy beáll katonának. Az alapkiképzésen átesett, majd a katonaságnál maradt egyelőre, hogy egy kis pénzt tudjon összegyűjteni magának a továbbtanuláshoz, ami továbbra is az álma maradt. 1999-2001 között Jugoszláviában harcolt és a NATO békefenntartói között ott szolgált. Itt rá ragadt ez a nyelv is, amíg kint szolgált. Mikor hazatért a fizetéséből kellően sokat össze tudott spórolni, így New Yorkba költözött és itt a rendőrtiszti főiskolára jelentkezett, amit sikeresen el is végzett. Az egyik spanyol negyedben végezte a járőrözést és itt ezt a nyelvet is megtanulta. A pályája remekül ívelt felfele és igen hamar előléptették nyomozóvá, így utcai munka helyett irodait kapott. Közben megismerte a későbbi feleségét és összeházasodtak. 2008-ban született meg az első gyermekük és Robert ekkor iratkozott be a Pszichológia szakra is. Mire a diplomáját és a doktoriját megkapta 2014-ben, mint pszichiáter megszületett a második fia is. Ekkor került át a rendőrségen az egyik speciális csoportba, ahol a frissen kapott diplomájával nyomozó-szakértőként dolgozott és a rendőrség pszichiátere is lett. Mivel ez szinte minden idejét lekötötte otthoni gondjaik is támadtak. 2016-ra elváltak a feleségével és a fiai is a feleségénél maradtak. Ők nem akartak New Yorkban maradni, így hazaköltöztek Somerset, de ez is szerencsére igen közel volt New Yorkhoz, így igen gyakran látta a fiait. Őt és az egységét 2017-ben kivezényelték az East Side-ra nyomozni, amikor a szimbionták elárasztották a helységet. Őt is megszállta egy, de bámulatos akaraterővel képes volt elnyomni a lényt és később megszabadulni tőle örökre. Folytatta a munkáját, aminek a Bukás vetett véget, utána saját maga is AIMville területén élt és ott segítette a várost a munkájával.
A VIHAR eseményei után visszatért a Manhattani rendőrséghez és itt folytatta a munkáját ugyanabban a pozícióban, mint régen. Végre megtudta, hogy a családja is életben van és nem haltak meg, így újra ingázik kéthetente hétvégente, hogy lássa a fiait. A munkáját remekül végezte mindaddig, amíg az új polgármester ki nem küldött rendőröket és SWAT-osokat a Manhattani kikötőkbe. Itt furcsa gyémántokat találtak, amiket be akartak vinni, de késő volt. csapda volt a hely és a raptorok már vártak rájuk. Így a korábbi szimbiotna után egy raptor befolyása alá került. Ezt is sikerült végül hasonló módon legyőznie, mint a szimbiontát évekkel korábban, de ezek a lények rájöttek és megpróbálták megölni érte. Ettől a kristálytól nem akart megszabadulni, mert ezt használni is tudta azért, hogy életben maradhasson. Egy érkező csapat mentette meg az életét, akiknek az érkeztére az őt megölni készülő raptorok elmenekültek. Tao megmentette a férfit és így került a Projekt: Pegazus épületébe sérülten. Itt elmesélte a PP-nek és a polgármesternek, amit megtudott ezekről a lényekről. Tao a szolgálataiért elintézte Shad Kingnél, hogy a Projekt: Pegazus alkalmazza a férfit, mert ugyebár a rendőrséghez így már nem mehetett vissza, mert valószínűleg azonnal megölnék azért, amit tett. A férfi érdemei mellett azonban a Projekt: Pegazus örömmel alkalmazta munkatársnak.

Szakértelmek:
Mivel rendőr és korábban nyomozóként dolgozott és elvégezte a rendőrképzőt és előtte átesett a katonai alapkiképzésen és két évig szolgált is pusztakezes harci alapismeretei vannak és jól bánik a pisztolyok szinte minden formájával. Mivel ezeken felül még Pszichológia szakot végzett, így az ez irányú jártasságai is vannak. Az angol nyelv mellett latinul, jugoszlávul és spanyolul is beszél.

Képességek:
Mivel Robert ember, ezért nincsenek képességei, csak a raptorának. Amik a következők?
[ls]A vértezetben képes repülni (70-80km/órával) a szárnyaknak hála, aminek a fémes anyaga képes bármit felfogni. A vértezet "regenerálódik" avagy újraépül fokozatosan. Ha kikapcsolódik akkor gyorsabban. Pár óra alatt a tökéletesen tönkre ment vért is teljesen rendbe jön pihenő állapotban.
[ls]A gyémánt ekkor használható lézer sugarak lövésére is.
[ls]A kézfeje tetején három penge van, amik képesek előre csúszni és átvágni akár a tiszta acélt is. Ezeket a pengéket képes kilőni karomként, egy húsz méteres kötélen, ami hasonlóan fémszerű anyagból készült. Ezt aztán képes vissza is húzni.
[ls]A raptor képes lélegezni bármire is van szüksége a lélegzéshez akár az üres űrben is.

[ls]Ágyú: A kézfejre ilyenkor képes egy ágyút építeni, ami nagy robbanást okozó lézert sugároz vagy kicsi vékony fénysugarat, amit könnyebb célozni és a látóhatáron túlra is pontosan céloz.
[ls]Hőlátás: Mint neve is mutatja a tulajdonos hő szerint láthat. Képes falakon is átlátni.

Árny Angyalok > Robert Sheppard Supreme_Badass_2_by_MeckanicalMind


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 11 Nov. 2011, 10:23-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Árny Angyalok > Robert Sheppard Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Árny Angyalok > Robert Sheppard Empty Re: Árny Angyalok > Robert Sheppard

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 03:21

Barokk előtörténet
Név: Dr. Robert Sheppard
Egyéb név(i): -
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1979. augusztus 2., Arnette, Texas
Kor: 43 év
Család: elvált, 1 feleség, 2 gyerek
Foglalkozás: rendőr, pszichiáter
Testmagassága: 194 cm
Testsúlya: 90 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: barna
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: hegek az arca jobb oldalán
Egészségi állapot/ betegségek: egy lövés miatt lebénult deréktól lefelé és tolókocsihoz van kötve

Előtörténet:
Robert 1979-ben a kelet Texasi Arnette városában, egy átlagos családban. Az apja rendőr, az anyja pedig a helyi iskolában tanított tanárként. A gyermekkora teljesen átlagosnak volt mondható. A szülővárosában végezte el az általános iskolát és a gimnáziumot is. Az iskolában sportolt is, amerikai focit, hátvéd poszton. A lányok oda voltak érte és ezen a poszton ő volt a sztár az iskolában. Sport ösztöndíjat kapott az egyik felsőoktatási intézménytől, azonban az érettségi évében egy súlyos sérülést szerzett, ami a sport karrierje végét jelentette és az ösztöndíjat is elvesztette. Mivel a családjának nem volt pénze úgy döntött, hogy beáll katonának. Az alapkiképzésen átesett, majd a katonaságnál maradt egyelőre, hogy egy kis pénzt tudjon összegyűjteni magának a továbbtanuláshoz, ami továbbra is az álma maradt. 1999-2001 között Jugoszláviában harcolt és a NATO békefenntartói között ott szolgált. Itt rá ragadt ez a nyelv is, amíg kint szolgált. Mikor hazatért a fizetéséből kellően sokat össze tudott spórolni, így New Yorkba költözött és itt a rendőrtiszti főiskolára jelentkezett, amit sikeresen el is végzett. Az egyik spanyol negyedben végezte a járőrözést és itt ezt a nyelvet is megtanulta. A pályája remekül ívelt felfele és igen hamar előléptették nyomozóvá, így utcai munka helyett irodait kapott. Közben megismerte a későbbi feleségét és összeházasodtak. 2008-ban született meg az első gyermekük és Robert ekkor iratkozott be a Pszichológia szakra is. Mire a diplomáját és a doktoriját megkapta 2014-ben, mint pszichiáter megszületett a második fia is. Ekkor került át a rendőrségen az egyik speciális csoportba, ahol a frissen kapott diplomájával nyomozó-szakértőként dolgozott és a rendőrség pszichiátere is lett. Mivel ez szinte minden idejét lekötötte otthoni gondjaik is támadtak. 2016-ra elváltak a feleségével és a fiai is a feleségénél maradtak. Ők nem akartak New Yorkban maradni, így hazaköltöztek Somerset, de ez is szerencsére igen közel volt New Yorkhoz, így igen gyakran látta a fiait.
2017-ben volt egy súlyos balesete, nyomozni ment ki az egyik helyszínre, ahol egy szadista végzet egy fiatal nővel és jelenleg, mint pszichiáter voltak kíváncsiak a véleményére. Kint maradt a helyszínen, hogy jobb profilképet tudjon összeírni, amikor az éjszaka közepén a gyilkos visszatért és rálőtt Sheppard-ra. A férfinak a gerince mellett állt meg a golyó, amit csak nehezen tudtak eltávolítani. Igaz túlélte, de nagy árat fizetett ezért, hiszen teljesen lebénult deréktól lefelé, ettől kezdve Sheppard tolószékbe kényszerült. Igaz nem hagyta ott a rendőrség kötelékét, szembenézett a saját félelmeivel és azóta is pszichiáter-ként és különleges nyomozóként dolgozik a rendőrség köreiben.

Szakértelmek:
Mivel rendőr és korábban nyomozóként dolgozott és elvégezte a rendőrképzőt és előtte átesett a katonai alapkiképzésen és két évig szolgált is pusztakezes harci alapismeretei vannak és jól bánik a pisztolyok szinte minden formájával. Mivel ezeken felül még Pszichológia szakot végzett, így az ez irányú jártasságai is vannak. Az angol nyelv mellett latinul, jugoszlávul és spanyolul is beszél.


Barokk és többi:
Sheppard nem emlékszik a barokk történéseire, a Reneszánszon továbbra is maradt a Pegazus munkatársa, majd miután a SHIELD meglapult neki is felajánlottak egy munkát az Árny Angyalok között hála annak, hogy a legyőzött raptorával még mindig rendelkezik. A férfi igent mondott Harris felajánlására és a csapat tagja lett, ezenfelül a SHIELD egyik vezető pszichiátere, hiszen maga is, mint aktív ügynök tökéletesen tisztában van vele, hogy a többi ügynöknek mire is van ilyen téren szüksége.

Raptorként:
Árny Angyalok > Robert Sheppard 739674-talon

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Árny Angyalok > Robert Sheppard Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.