Árny Angyalok Részleg

Go down

Árny Angyalok Részleg Empty Árny Angyalok Részleg

Témanyitás by Morsus Kedd 16 Aug. 2011, 15:20

A föld alatti szinteken található a teleportáló mellett egy titkos ajtó. Ez egy folyosóra vezet. A folyosó balján egy edzőterem van, a jobbján hálótermek és a végé egy tárgyaló, ahol gépek és monitorok vannak, közepén pedig egy kerekasztal. Az egyik ilyen lakó szoba egy cella, ami gázállapotban tartja és úgy zárja el Köpenyt, kommunikálni képes, de megszökni nem. Azóta Bárd (Genesis) megszöktette Köpenyt, így a cella üres.

Lakók:
- Árny Kapitány / Kane Harris (vezető)
- Rozsomák / Logan (helyettes)
- Amelia Davidson
- Raptor / Dr. Robert Sheppard
- KEP
- Hórusz
- Valkűr / Gunnhild Morsus
Rab:
- Köpeny (megszökött)

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Árny Angyalok Részleg Empty Re: Árny Angyalok Részleg

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 28 Ápr. 2012, 13:29

//Előzmény: Omega szint//

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes és Amelia Davidson

A csapat minden tagja fejfájással ébredt, egy szobában voltak, mindenki ágyon feküdt. A fegyvereik, kommunikátoraik nem voltak náluk, egyedül csak a fordítógépek voltak meg mindenkinél. Azonban ez a hely nem tűnt cellának. A fémajtó ugyanis nyitva volt, a szobában volt egy nagyobb asztal, rajta poharak, kártyapakli, az egyik széken a Repile által látott ősz hajú nő ült, mellette a falnak támasztva egy kard, előtte az asztalon egy pisztoly, és a csapat felszerelése, ő pedig könyvet olvasott. Tyra és Nestor felismerik, ott volt Attilan-on, amikor a realitás összeomlott és a nevére is emlékezhetnek, révén három volt belőle ott akkor. Most már Jelly is megismeri, hogy olyan, mint Serena, csak idősebb és érettebb nála. Mikor mindenki ébren volt és mocorogni kezdtek a nő akkor tette le a fegyverekre az újságot és nézett a csapatra.

- Nos fiatalság… - mondtam kissé anyáskodva. – Kezdjük ott, hogy egy… nem törünk be a Raft-ra, miközben az Attilan-i királyi udvar vállal kezességet értetek. Kettő… mit akartatok Tyler-től? Három… a strontian-t hol hagytátok? Négy, a kompotokat megtaláltuk a Raft mellett, még ott van, ahol hagytátok. Öt, Jelly. Zack és Serena nem lesznek elragadtatva, ha ezt megtudják.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Árny Angyalok Részleg 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szomb. 28 Ápr. 2012, 15:20

Olybá tűnik, hogy az sem álmodik akit sokkoltak, nem csak az aki eszméletlenre issza magát. Óvatosan nyitom ki a szemem, amint eszmélek megpróbálok óvatosan kilesni a környezetemre. Bár ha figyelnek minket úgy is mindegy, az ébredésem biztos nem mozdulat nélkül történt. De hát a megszokás...
Mikor látom, hogy egy darab nő figyel minket és nincs különösebb fenyegetés felénk barátságosabbnak kezd hatni a helyzet. Egy torok köszörülést eresztek meg, miközben feltolom magam az ágyban. Csak ekkor eszmélek rá, hogy nem vagyunk lekötözve, nincs bezárva az ajtó, csak a társaim fegyverei lepik el az asztalt.
- Üdvözlöm hölgyem! Mielőtt belekezdenék hadd mutatkozzak be... - nyitok kicsit esetlenül így az ágyban ülve. Mivel ez nekem is eszembe jut, lassan kezdek belőle kimászni, felállok, egy pillantást költök a ruhámra, majd a nő szemébe igyekszem nézni, miközben rendbe hozom magamat.
- Khmmm... Jonathan Holmes szolgálatára. - hajolok meg egy aprót, majd igyekszem folytatni azzal, hogy válaszolok a kérdéseire.
- A mai nap tértem vissza a Földre, mint a Galaxis Védelmezőinek diplomatája. - Kicsit megakadok, csupán egy pillanat, amíg végig fut az agyamon, hogy akaratlanul is utaltam rá, hogy a pályafutásom velük véget ért. De lehet, hogy az még tegnap volt, nem tudom megtippelni mennyit aludhattam, nem vagyok hozzá szokva ehhez a fajta alváshoz...
- A Galaktikus Tanács küldött minket, a betörés pedig egy kétségbe esett döntése volt a csapatnak. Mivel Tyler Jackson-t minél előbb várja a tanács kihallgatásra. Bizonyára ön is tud a hadüzenetről, igyekeztünk elkerülni, hogy késlekedésünk miatt küldhessenek "felderítő" csapatokat a föld közelébe... - Fejtem ki egy kicsit talán gyorsan az okainkat, majd ismét egy lélegzetvételnyi szünet, amíg az elme megszüli a Gladiátor felvezetésének mikéntjét.
- A storniannak váratlanul távoznia kellett az akció előtti nem sokkal. Jelenlegi helyzete számomra ismeretlen. - teszem még hozzá, a legkevésbé éreztetve, hogy nem akarok eltitkolni előle mindent amit csak tudok illedelmesen.
- Remélem megbeszélhetjük ezt a dolgot Ms... - Ha látom, hogy elfogadja a felajánlást megpróbálok lassan közelíteni felé, majd széket találni magam alá.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Quentine Constantine Szomb. 28 Ápr. 2012, 19:22

Fejfájással ébredek, idegen helyen, de hamar meglátom a társaimat, legalábbis egy részüket. Serena, emlékszem rá, mármint erre a sok közül. Érdekes jelenség, annyi biztos.
-Valószínűleg még nem hallottál róla, Serena, de történt egy terrorcselekmény, egy merénylet a Fellegvár ellen, ami a galaxis népeinek tárgyalóterme, úgymond. Sőt, igazából lehet, hogy hallottál róla, a jövőből jöttél, nem? lé. Az akció következtében átjáró nyílt a negatív zónába, hatalmas tömegek haltak meg, most pedig egy hadsereg jön át az átjárón. A nega-bandázsokról már te is hallottál, az egyik Tyler Jackson birtokában volt, és ez éppen alkalmas egy ilyen átjáró megnyitására. Ezért beidézték őt a Tanács elé, és minket kértek meg, hogy vigyük el őt. Mi viszont nem kaptunk engedélyt, hogy találkozzunk vele, akárcsak beszéljünk vele. Gondolom érted, hogy a helyzet súlyossága nagyobb, mint Raftra való betörés következménye.

Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Árny Angyalok Részleg Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by Reptile Szomb. 28 Ápr. 2012, 20:05

Sötétség vesz körül, nem az a mindennapos, éjtszakai sötétség, álmodok, mint mindig, most is a szokásosat, semmit, csak a földöntúli feketeség lebeg a szemeim előtt, mely egy könnyed pillanat alatt foszlik szét, s veszi át a helyét egy kissé barátságtalanabb, valósabb sötét árnyalat... Átléptem a valóság világába, s ezzel egy időben gyorsan pattannak ki a szemeim, és ülök fel harcra készen, főleg a sok hirtelen beugró emlék miatt, hogy hol vagyunk, és hogy mi történt, majd pedig kissé értetlenül nézek, túlságosan nyugodt minden, de a kép, az utolsó emlék realizálásával, hamar összeáll, kiütöttek, elég gyorsan, mondhatni már szégyen hogy ilyen egyszerű volt ez számukra, nem mintha bárki is próbált volna támadni közülünk, nem ilyen szándékkal jöttünk, de akkor is, szégyen. Miközben a nő beszél, jómagam egy egyszerű mozdulattal kászálódok ki az ágyból, majd pedig ablakot kezdek keresni a falakon, de nem találok, pedig most szívesen nézném a tájat, akár az óceánra, vagy csak egy városra néz, de csak egy nyitott ajtó van. A környezet egyértelművé teszi számomra hogy nem vagyunk rabok, s most jönne a beszédes része ennek az egésznek, de azt a többiek elintézik, amúgy sem vagyok egy túlságosan beszédes típus, most pedig a kedvem sem valami jó, ez az egész amin túlvagyunk, burkolt " fenyegetések ", betörés, bukott harc, a mai napból elegem van, s hogy még egy lapáttal rátegyen a sors az egészre, hirtelen emlékek tömege tódul bele a fejembe, erősen megfájdítva azt s megszédítve engem. Halkan morogva kezdem el dörzsölgetni a fejem, majd neki támaszkodok az egyik falnak, s igyekszem feldolgozni ezt az egészet, ennél rosszabb már nem lehet...
- Létezik hogy eddig egy másik valóságban voltam?... - Hörgöm el eme kérdést igazából magamnak címezve, gondolatnak indult, de akaratom ellenére sikerült kimondani is, ám ez nekem nem tűnt fel, nem volt még alkalmam ilyet átélni, így eléggé összezavar a dolog.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Jelly Hétf. 30 Ápr. 2012, 10:19

Jelly felkelt, de nem érezte magát kipihentnek. A feje hasogatott, ezzel is bizonyítva, hogy a rinocérosz a folyosón nem volt egy rossz álom, hanem a nagyon is durva valóság. Lebuktak, de lehet, hogy nem is volt más alternatíva.
Egy nő ült velük szembe, Jelly ismerősnek találta. Hasonlított Serenára, de idősebb volt és érettebb.
Holmes persze azonnal udvariasan köszöntötte fogva tartójukat, és a Galaxis Védelmezőinek diplomatájaként mutatkozott be.
"Menjetek már szobára, istenem."
Kiderült, hogy tényleg Serena csak a jövöből jött. Nestor ismertette a helyzetet.
- Lehetne szó arról, hogy nem szólsz nekik erről? - kérdezte Jelly, felállt, majd a halántékát masszírozta. - Figyelj, szerintem lehet róla sejtésed, hogy mi történt a Kreeknél, pontosabban ki vette át a hatalmat, és hogy kik léptek át az átjárón. Nestornak igaza van, Tylert el kell vinni a Tanács elé, jelenleg háború dúl. Más galaxisokban bolygókat prédálnak fel, és ki tudja mikor jön a Föld. Ezt akarom elkerülni, ezért törtem be velük a Raftba.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok:

Témanyitás by Tyler Hétf. 30 Ápr. 2012, 20:25

Kisé kótyagosan kelek fel, némi fejfájással övezve. Pedig nem is ittam semmi olyat....á igen, a harc a börtönben. Nem is harc volt, simán elintéztek minket. Ahogy felpillantok, egy ismerős nőt pillantok meg. Emlékeim szerint, egy abból a háromból. Az idősebb. Felülök, közben a kígyó okozta marást nézem.
-Remélem nem volt mérgező az a kígyó....-
Kérdezem halkan a nőtől, majd felülök az ágyban. Furcsán pillantok a nőre, nem úgy tűnik, mintha le tartóztatva lennénk.
-Ha nem lehetséges, akkor legalább hagy beszéljünk vele....fontos. Sajnáljuk a dolgot, nekünk sem tetszett túlzottan a dolog....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 01 Május 2012, 08:58

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes és Amelia Davidson

Bemutatkozás elmaradt, nekik i ez jut eszükbe ebben a helyzetben. Felsóhajtottam.
- Davidson, Ameila Davidson – mondtam.
A kree felé megcsóváltam a fejemet.
- Nem volt mérgező, csak nyugtató hatása volt, hamarosan elmúlik, amit érez – nyugtattam meg. – Sajnálom Jelly, jelentést kell írnom a SHIELD-nek, ugyanis ügynök vagyok.
Szóval, mind ugyanazt mondják, hogy Tyler-t keresi a galaktikus tanács, volt szerencsém róluk hallani már, Ko-Rel is volt előttük, Nega-bandázs, a szavaikra a homlokomat ráncoltam össze, valami nem stimmelt, és végül Nestor volt az, aki kimondta, a Negatív zóna. Igencsak érdekes, már csak a kérdés, hogy miként jutottak arra, hogy a bandázsoknak köze lehet ehhez, igaz tény, hogy legalább a helyszínt nem tévesztették el és tényleg a Földre kellett jönniük. Fanyar mosoly jelent meg az arcomon.
- A jó hírem, hogy Tyler-rel semmi dolguk, a még jobb, hogy akiket keresnek a Földön vannak – mondtam.
Vettem egy mélyebb levegőt, hogy belekezdjek a mondandómba.
- De, az, hogy ez a feladatuk még mindig nem jogosítja fel magukat a betörésre, elmehettek volna Miller-hez, hogy adjon engedélyt a kihallgatásra, ő a főfőnök, övé a SHIELD. A betörés pedig igencsak rossz pont. Játszunk… megmondom a választ, amit keresnek, de ehhez tudnom kell, hogy hol a strontian. Ne nekem kelljen megkerestetnem az ügynökökkel, mert akkor maguk, mindannyian páros lábbal repülnek a bolygóról a SWORD jóvoltából. Nos, hol van Gladiátor?

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by A Misztikus Pókember Kedd 01 Május 2012, 09:35

Egy magabiztos mozdulattal magam alá igazítom a széket. Mindig meg kell lepődnöm a csapat túlbuzgóságán, nem sokan maradnak csöndben, akik mégis azok mozdulni se mozdultak. Valószínűleg még alszanak. Szóval így még rosszabb az arányunk. De most talán még inkább fent kéne tartanunk a profi álcát. Mintha a csapat legalább közel lenne hozzá.
Nem meglepő a SHIELDtől, hogy alkut ajánl. De tudom, hogy ez általában olyan mintha a dzsintől kívánnék. Könnyen fordulhat ellenem, de épp a Raftban vagyunk fogságban, szóval nem igazán tartom fontosnak, hogy kerülgessük a forró kását. Amint a hölgy befejezi a mondandóját...
- A gladiátor Brooklynban van, a pontos okát már részemről nem értettem, de ez alapján már talán könnyen megtalálja. - Az, hogy nem értettem, talán túlzás, azt nem értettem miért hagyta el a csapatot a hitben, hogy ő elvégzi majd a betörést. Egyre gyanúsabb nekem ez az egész helyzet. De a klónt még nem akarom felfedni, az ütő kártyákat érdemesebb későbbre hagyni...
Biccentek Davidson felé, jelezvén, hogy az ő köre is jöhetne, de távol áll tőlem az erőszakoskodás, ha nem akarja akkor hallgatom azt amit szívesen mond. A mai napon kevés olyan információt halottam ami nem volt hasznosnak mondható.
De ha a társaim megpróbálnak tovább fecsegni én megpróbálom azzal megelőzni a felesleges beszédet, hogy feléjük felmutatom a figyelmeztető jellegű mutató ujjat. De persze szigorúan csak háttal, szemem az ősz nőn.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Jelly Kedd 01 Május 2012, 17:44

Jelly érezte, hogy kezd fájni a feje Holmes folyamatos mellészerepléséről. Ha ez a nő tényleg Serena, akkor X-Men. Csapattagja, szövetségese, ergo elmondhatja neki a többi dolgot. Tesz egy nagyot Holmes magánakciójára, hogy itt parancsolgatni próbál.
Kallark kifogja ezért tépkedni a lábait, de neki ezt el kell mondania, hogy ha valami választ akar a nőtől.
- A Gladiátor tényleg Brooklynban van, a Kúriánál. - A többiekre nézett, a csapattársaira. - Ezt el kellett mondanom, nem kockáztatjuk azt, hogy kivágjanak minket a Földről, komolyan, tényleg együtt kell müködnűnk, mert amíg az a bazi nagy izé ott van a három galaxis között senki nem aludhat nyugodtan. Láttam, ahogy létrejött, ronda látvány. Mi azért harcolunk, hogy végre béke legyen...
Megnyalta a száját, majd elgondolkodott. Ez jó, már mint hogy egyes szám többes személyben beszélt a többiekről.
- Segítenetek kell. Szerintem a Földet még nem fenyegette ilyen veszély Galactust vagy a harmadik világháborút leszámítva.
Jelly
Jelly
Bannolt

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Reptile Kedd 01 Május 2012, 20:02

A nő bemutatkozik, nem meglepően, alap gesztus ez, ám most részemről is elmaradt, hiszen fontosabb dologgal voltam elfoglalva, emésztgettem, s feldolgoztam a frissen kapott emlékeket, melyek valószínűleg az utolsóak mielőtt a teljes Föld kiirtásra kerül. Szomorú tény, s még rosszabb hogy innen már nem tehetek semmit, hiszen odakerülni sem saját akaratomból kifolyólag sikerült, s ami azt illeti visszajönni sem, s ez még egy erőteljes ok, hogy miért legyen még egy picit rosszabb a napom.
- Tirzusz Agipon… - Mutatkozom be tömören, többre nincs is szükség, nem is lényeges, s meglepő módon úgy tűnik hogy tud a dolgokról, egyrészt mert egyáltalán nem lepi meg a dolog, másrészt pedig állítása szerint tudja hogy ki, illetve kik állnak az egész mögött. Holmes már beszélni is kezd, ahogy Carl is, és probléma nélkül adják ki Kallark hollétét, szánalmasnak találom hogy csak így „ beadták „ a derekukat, és meg sem fordul a fejükben, hogy esetleg…
- Blöfföl. - Mondom monoton hangon.
- A hiba, mely köztudottan… - Itt pedig Holmes egyik ujjára leszek figyelmes, mellyel csak valamilyen szinten felpumpálja az idegemet, még jobban, rászorítok a csuklójára, s egy pillanat erejéig megfordul a fejemben hogy eltöröm a karját, hogy észhez térjen úgymond, ám egyenlőre csak megszorongatni van kedvem, az is elég lesz hogy a fájdalomtól visszahúzza inkább maga mellé.
- A hiba egy terrorcselekmény eredménye, ha jól értem maga tud róla… - Ha pozitív visszajelzést ad, akkor még folytatom is.
- És azt is, hogy ki, vagy kik a felelősek, akik miatt több millióan haltak meg, józan paraszti logikára hagyatkozva sejthető volt hogy előbb vagy utóbb felbukkan valaki ezen a planétán az ügy miatt, de maga, illetve maguk, mégsem tájékoztatnak ezekről senkit, pedig sok kellemetlenség, például ez is elkerülhető lett volna, ilyen alapon nem látom hihetőnek a szavait. - Ez az én véleményem legalább is, lehet ostobaságot állítok, de számomra ez a kép állt össze az egészből.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 02 Május 2012, 11:29

Felváltva nézek Davidsonra - Amelia, nem Serena, összekevertem -, Jellyre meg Tirzuszra. Davidson szavai valóban nem túl hihetőek, hogy ő tudja, hol van a tettes, mert akkor már rég lépnie kellett volna az ügyben, vagy legalábbis a SHIELD-nek. Ennek ellenére Jelly nem szívesen kerül bajba, amit meg is lehet érteni, de egy kicsit túlságosan félti a saját bőrét annak ellenére, hogy ő a Galaxis Védelmezője, másokért harcol, nem önmagáért. Senki sem tökéletes, nem igaz? Akár igaza van Tirzusznak, akár nem, tök mindegy, mert Amelia már birtokába került az információnak, amit kért, szóval most vagy segít nekünk, vagy kiderül,h ogy tényleg hazudott.
Nem is látom sok értelmét a további beszédnek, csak sokatmondóan nézek a nőre, várom, hogy megmutassa az igazi arcát: vajon tényleg fontosabbnak gondolja a saját munkáját a galaxisnál, vagy van benne tisztesség, és segíteni akar nekünk?

Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 02 Május 2012, 11:51

Az egyik ferdít, valaki mond valamit, a harmadik szerint blöfföl. A homlokomat ráncoltam össze, Jelly-t ismertem, nagyon is jól, hogy tudjam, hogy nem igazán hazudna. Azonban a másikat nem és a királynő emberét sem. Az arcomon félelem suhant át, ahogyan Jelly kimondta, hogy a fickó a kúriához ment.
- Látom nem értik a helyzet súlyosságát – mondtam. – És nem Mr. Agipon, Mr. Morrow nem blöfföl, ismerem őt több, mint húsz éve.
Eközben láthatóan Agipon megragadta Mr. Holmes kezét és szorított rajta, tökéletesen láttam, ahogyan kissé oldalra biccentettem a fejemet. A fülesemhez nyúltam, majd arra a frekvenciára kapcsoltam, ami az X-mené, hogy elérjem Veszélyt.
- Veszély, itt Davidson – mondtam. – Készüljetek fel arra, hogy lehetséges, hogy támadás éri az iskolát és a kúriát. Riaszd a SHIELD-et is a nevemben és tájékoztasd Víziót, a többiről ő intézkedik.
A társaságra néztem újra.
- Ha az ott levő gyerekeknek, iskolásoknak bármi baja lesz, nem fog érdekelni, hogy miért vannak itt, meg nagyon meg fogják bánni. Maguk itt vannak, megszegnek mindene létező törvényt, ahelyett, hogy kérdeznének. Tisztában vagyunk vele, hogy micsoda az Mr. Agipon, hallottuk a jelentését, amit a királynőnek küldött.
Elmosolyodtam az embertelen szavain.
- A SHIELD tud róla, az ön birodalma tud róla. És a királynőjén és a királyán kérje számon, hogy miért nem terjesztették el azt sem, hogy a Kree Sztelláris Birodalom hadat üzent nekünk. Maga itt élt a Földön, pontosan tudja, hogy az emberek miként reagálnak az ilyen dolgokra. Pánikkal! Ezenfelül nem a mi dolgunk… és a Galaktikus Tanács ülésére az Embertelenek elmenni sem tudtak a kommunikációs gondok miatt. Így a saját kormányán kérje ezeket számon és ne rajtunk!
Jó néhány pillanatig gondolkodtam, hogy eláruljam-e, hogy hova kell menniük, vagy szóljak Baltinak, hogy küldje őket jó messze a Földtől és ne engedje őket vissza.
- Akkor ne higgyen nekem, nem én hazudtam maguknak Mr. Agipon, maguk azok, akik amióta betették ide a lábukat nem tudnak egyetlen igaz szót sem mondani, aki meg megteszi, azt lehurrogják. Még szerencse, hogy nem magukról kell a fajukat megítélnem, hanem tisztességes és méltó személyekről. A Fantasztikus Négyest keresik – mondtam. – Ők menekültek el a Negatív Zónából majdnem egy évvel ezelőtt. Az East Side-n találják őket a Baxter toronyban, legalább is a fél csapatot. Ben Grimm a SHIELD negyedben van, Johnny Storm pedig ki tudja. És most… két percük összeszedni mindnet és távozni!

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Reptile Szer. 02 Május 2012, 14:46

- Amikor azt mondtam hogy blöfföl, magára gondoltam. - Ez az első válaszom a nőnek, aki úgy tűnik hogy kissé tévesen fogja fel amit mondtam.
- Egy szóval sem említettem hogy kürtöljék szét a nép között ami történt, nem az ő dolguk, a fenyegetéstől pedig nem tartok, már egy ideje eltűnt, és ha bármit csinált volna, már úgyis tudnának az esetről. Amúgy be kell valljam, úgy vélem hogy mi még finomak voltunk, más esetében Tyler Jackson már halott lenne, jobb esetben… - Azt már nincs kedvem hozzátenni hogy rosszabbik esetben megszállják az egész bolygót, és valószínűleg megölnek mindenkit, hiszen nem nézik többe ezt a fajt holmi állatoknál, nem mintha érdekelné a nőt, három dolog amit megtanultam az emberekről: Nagyképűek, egoisták és fenyegetni nagyon tudnak, csak éppen a szavakat nem képesek rendesen felfogni, tiszta már számomra, hogy miért gyűlölik őket annyira, s miért nem többek a kintiek szerint a majmoknál.
- Nem szidtunk le senkit aki igazat mondott, konkrétan mindenki ugyan azt mondta, így nem értem hogy miről beszélünk, s nehogy azt higgye, hogy mi bármi pozitívumot tudunk mondani az emberekről. - Itt pedig a két emberi tagra nézek, amiket pedig mondtam, nem agresszívan, nem gúnyosan, csupán tárgyilagos voltam, kinyilvánítottam a véleményem, és úgy vélem hogy véglegesen elegem van az emberekből, túlságosan sokat gondolnak magukról, mintha hatalmasak lennének, de nem lennének képesek megvédeni magukat, egyedül legalább is nem, s talán még hálásak is lehetnének, hogy igyekeztünk minél gyorsabban elintézni a dolgot, akár így, akár úgy, hagyhattuk volna hogy megszállják a bolygót, nem tettük, és még nekik áll feljebb, szégyenletes. Mindenesetre is a nő szavait innentől figyelmen kívül hagyva megindulok kifelé, menet közben még magamhoz veszem azt a kevés felszerelést, amit elvehettek tőlem, aztán megy sem állok a siklóig.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Jelly Szer. 02 Május 2012, 15:29

Kezdenek elszabadulni a dolgok. Kallarkból közellenséget gyártottak, pedig nem látszik annak. Barátságos és kedves fickó aki esténként valószínűleg rózsaszín nyuszikákkal és virágos réttel álmodik.
Dehogy, nem akar semmit sem ártani a Kúriának és az X-Mennek, jobb a békesség, hisz Jelly és Kallark együtt osztott cukorkát a kree árváknak.
Jelly úgy dönt, hogy megpróbálja menteni a helyzetet, de nem árulja el, hogy Kallark kit akar az iskola védelmére bízni, hisz pont ő ajánlotta neki ezt az ötletet.
- Serena, Amelia akarom mondani... Mrs. Davidson... Az igazat fogom mondani, ahogy tőlem telik. Kallark akarom mondani Gladiátor egy gyereket, egy nagyon különleges és fontos gyereket bíz rá az X-Menre. Nem akar bajt, legalábbis remélem, hogy nem. Nem akar semmi gondot...
Kiderül, hogy a Fantasztikus Négyest kell keresni. Jelly kifújja a levegőt, a fontos információ megvan amiért jöttek.
- Köszönöm, és elnézést a kellemetlenségek miatt...
Jelly
Jelly
Bannolt

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 02 Május 2012, 20:13

-Elég lesz - szakítom félbe Tirzuszt a szócsata közben. - Nem itt kell megvívnunk a háborút.
Felállok, és a holmim felé indulok.
-Köszönjük a segítségét és a megértését, Davidson, örülök, hogy megértette a feladatunk fontosságát, és elnézést kérünk, amiért kellemetlenséget okoztunk. Sajnos nem kaptunk engedélyt a rab kihallgatására, és úgy gondoltuk, a SHIELD vezetőjétől is ezt a választ kapnánk. Legközelebb már nem követünk el ilyen hibát, ha itt járunk a Földön. Számítok a diszkréciójára, és az együttműködése miatt kiemelten kezeljük majd önt.
Eddigre már fel is kaptam a cuccomat, és mindent magamra aggatok, remélhetőleg fegyverestül, mindenestül megvan a holmink.
-Szívből remélem, hogy még összefutunk. Védelmezők, vissza a kompra! - A parancs kiadása után még visszafordulok Amelia felé. - Kérnék valakit, aki visszakísér minket, mert nem tudom, hová hoztak.
Csöppet sem szokásom ez a nyájas modor, a benyalás meg a bocsánatkérés, de most ez a leggyorsabb, és a legegyszerűbb, az meg mindenkinek szíve joga, hogy magában elküldje az anyjába az egész bürokráciát. A Galaxis Védelmezői a Földre jönnek, és nem rögtön a SHIELD vezetőjét értesítik? Mégis, ki döntötte el, hogy nem találkozhatunk a rabbal, ha nem ő? Azt hittem, ennél azért nagyobb jelentőséget tulajdonítanak nekünk.
Kifelé menet fejemet felszegve, katonásan menetelek.
-Szét fogunk válni, hogy megtaláljuk az összes tagot a négyesből. Remélhetőleg együttműködnek majd, elvégre hősökről van szó, szembe kell nézniük a törvénnyel - közlöm a tervet a többiekkel. A legnehezebb az eltűnt tag megtalálása lesz, de úgy tudom, a mobiltelefonok, amiket használnak, lenyomozható. Na meg ott a legjobb találmány, ami az emberek eszébe jutott valaha is, a közösségi háló, amin az emberek önként adják át összes személyes adatukat a hatóságoknak. Facebook, vagy mi.
-Holmes, magát kitesszük New Yorkban.

Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Szer. 02 Május 2012, 20:32

Nah ezt is megcsináltuk rendesen, szokásunkhoz híven. A nyugtató hatása kezd múlni, de nem szólok bele a szócsatába. Semmi értelme, azt viszont az orrára köthetném, hogy mit is keres Kallark az X-menél. Persze nem teszem meg. Összegezve feleslegesen törtünk be és okoztunk egy újabb konfliktust, legalábbis majdnem. Felpattanok az ágyról ahogy kifelé indulok, még vissza fordulok a nő felé.
-Nem ártó szándékkal ment az X-menhez, de ha provokálják jobb ha nem állnak elé. Segítségért ment....-
Szólok halkan, majd a többiek után indulok.
-Mégis, hogy találjuk meg a hiányzót?-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 04 Május 2012, 09:18

- Maguk is halottak lennének, ha az lett volna a célunk, hogy ölünk – mondtam. – És csak ketten voltunk itt a 8 fős csapatból.
Egy pillanatra megtorpantam és az embertelenre néztem.
- Most komolyan úgy érzem, hogy… magának tényleg az a baja, hogy megvédtük a területünket és harcba bocsátkoztunk magukkal, amit minden bizonnyal maguk is megtettek volna ellenkező esetben. Vagy az önérzetét sérti Mr. Agipon, hogy két nő harc nélkül legyőzte önöket?
Kérdeztem tőle kissé megbántva, nem esett jól, ahogyan bánik velünk, mert meg akartuk védeni a helyünket. Az pedig főleg nem, hogy továbbra is hazudtak és a csapat fele nem mondta volna el az igazságot, hanem hallgatna. Végül Jelly és Ms. Xor az, akik mondták, hogy nincs gond. Egy pillanatra kérdőn néztem rájuk, egy gyereket vitt, Gladiátor? Mit vitt a diákok közé?
- Köszönöm – mondtam hálásan, majd a rádióba folytattam. – Veszély! A parancsok visszavonva, csak figyelj rá!
Biccentettem Nestor-nak, hogy visszakísérem én őket és a parancsra azonban ismét szólnom kellett.
- Nem kell szétválniuk – mondtam. – Maguk tényleg nem ismerik a kérem szót és azt, hogy mások segítenének? – kérdeztem őszinte meglepettséggel. – Szólok nekik, hogy érkeznek és gyűjtsék össze Johnny-t. Ne aggódjanak nem fognak megszökni.
Ismét a rádiómhoz nyúltam, hogy a Baxter-toronnyal beszéljek először. Néhány mondat után kiderült, hogy Johnny ott van, ráadásul a lányommal. Akkor ezek után a SHIELD jött. Amint megvolt a kapcsolat Ben-t kértem.
- Ben, itt Amelia, van egy csapat, akik szeretnének veletek beszélni, kérlek menj a Baxter-toronyba. Köszönöm! – mondtam.
Visszakísértem a kompig a társaságot, majd ott még rájuk néztem.
- És ha úgyis a toronyba mennek, Jonathan Storm-nak üzenem, ha a lányom nem ér haza időben, megnézheti magát és nem lesz ebben az univerzumban olyan hely, ahol elbújhatna előttem! Sok sikert!
Még megvártam, amíg elindulnak és csak utána indultam visszafelé.

A csapat úgy tíz perccel kísérőbb megérkezik a Baxter-toronyhoz.

Amelia: //Folytatás: ARMOR főépület//

A hozzászólást Serena Davidson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 05 Júl. 2012, 13:06-kor.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Jún. 2012, 08:42

A sötétség és a tűz kora

New York felett hála a sötét világból érkezett Einar Thorsonnak hatalmas viharfelhők léptek el mindent. Villámok cikáztak mindenfelé, mikor mindenki a városban hatalmas morajlást hallott, aminek a hatása egy nagyobb földrengés volt. Minden beleremegett, ez volt az a pillanat, amikor Einar elvesztette az uralmát a vihar felett és visszaszerezni sem volt azt immáron képes, mert már valaki más, nála sokkalta erősebb uralta a természet erőit. A fekete felhők vörössé váltak és egész New Yorkban és a környékén New Jerseyben és természetellenes eső kezdett belőle zuhogni. Valaki pontosan ezt a hatalmas erejű Asgardi mágiát használta ki ahhoz, hogy a tervét végrehajtsa. Immáron másodszor használta fel az illető a Mjölnir hatalmát ugyanarra, egyszer korábban a Vipers pályán és most újra. Az első az ő idejövetelét segítette, a második pedig a hadaiét.
Árny Angyalok Részleg 30190222450a063ddf8f
Már a vihar is kellően furcsa volt, ugyanis égetett, akinek a bőréhez ért azon hólyagokat és égési sebeket hagyott, a növények az eső miatt elfonnyadtak és az esőnek hála a városban is melegebb lett. Ha mindez még nem lett volna elég, egy újabb nagyobb rengés rázta meg a két említett helyet, az ARMOR még működő számítógépei is kiakadtak, megannyi térkapu és portál nyílt más dimenziókból, amikből szörnyűséges teremtmények érkeztek át a Földre, hogy elfoglalják azt. Démonok, bukott angyalok, vámpírok és egyéb természetfeletti lények hat Asgardi, Loki utódainak vezetésével, mindannyian Dormammut szolgálva. Alig néhány perc alatt lett szinte éjszakai sötét a felhők miatt, amiket mindenfelé a fellobbanó lángok világítottak meg.
Árny Angyalok Részleg Demonwarbyfpeniche
A hordák pedig nem várakoztak túl sokat, teljesítették az alku rájuk eső részét, minden fontosabb épületet és központot folyamatos ostrom alá vettek, ami számított ezeken a helyeken, többek között a SHIELD negyedet, Raftot, Baxter-toronyot, a Kúriát és a mutáns gimit, noha az védve volt Zack és Stephanie mágiája miatt egyelőre, az Olimposz kaszinót, az Akkaba Metropoliszt, ENSZ központ és minden más fontosabb hely is. Emberek százai, ezrei estek áldozatul a mészárlásnak eddig, de ez csak a kezdet volt, mert:

A sötétség és a tűz kora kezdetét vette!

Árny Angyalok Részleg 00120

Az eső hamar eláll, de időnként mindig lesz zivatar hasonló mellékhatásokkal. Azonban a felhők nem tűnnek el New York és New Jersey környékéről, így a sötét megmarad, ennek köszönhetően a vámpírok éjjel-nappal tudnak közlekedni ezeken a területeken.

Árny Angyalok Részleg Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.