Asgard > Einar Thorson

Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Jún. 2011, 23:03

Név: Einar Thorson (Korábban: Einar Fonnson)
Egyéb név: -
Faj: Asgardi
Nem: férfi
Jellem: jó (régen jó, majd gonosz)
Személyazonosság: Asgardon közismert
Születési helye és idő: Asgard város, I. Sz. 1464
Halál helye és ideje: Loki kastélya, I. Sz. 1994
Feltámadás helye ideje: Helheim, I. Sz. 2019. (közvetlenül a Bukás után)
Kor: 555 (leélt kor: 530)
Család:
- Thor Odinson – apja, él
- Amora – anyja, él
-- Thena Thordottir – ikerhúga, él
- Fonn Kjarson – nevelőapja, halott (harcos volt); kép
- Aesa Hakdottir – nevelőanyja, él (varázslónő); Kép
-- Aegir Fonnson – mostohaöccse, él (varázshasználó); kép
-- Ysra Fonndottir – mostohahúga, él (harcos); kép, kép2
- Thorhalla Lokidottir – feleség, él
-- Asvald Einarson - fia, él
-- Fonn Einarson - fia, él
-- Gunnhild Morsus - mostohalánya, él
-- Ammon Einarson - mostohafiú, él
Foglalkozás: Asgard leendő uralkodója, Vihar- Had- és halálisten, harcos (korábban: Hela első számú embere és Asgardi képviselője)
Testmagassága: 201 cm
Testsúlya: 240 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: combközépig érő szőke haj, szakáll, és több fonott copf a hajában
Egészségi állapot / betegségek: egészséges
Oldal: Thor (korábban Thor, majd Hela)


Előtörténet:
1464-ben született Asgardon. Talán egy átlagos férfinak is tarthatnánk, nem különösebben kiemelkedő személynek, ami mégis azzá teszi az az, hogy ő az egyetlen, akit mindig és minden körülmények között Thorhalla Lokidottir egyenlő félként kezelt, akit soha sem nézett le, nem használt ki. Einar az, akit a nő életében és halála után is szeretett, barátként tekintett rá, szeretőként, bizalmasként. Valaki olyan, akiben feltétlenül megbízott világéletében és bármikor annak a kezébe helyezte volna a saját életét. Ahogyan Michael Morsus is mondta, az első olyan személy volt Einar, aki egyenlő félként kezelt a nő, mert ő volt az, akit soha sem kellett szolgálnia és az sem tekintett rá így, hanem pontosan úgy, ahogyan a nő rá. És Einar Fonnson-t ez tette igazán különlegessé életében és halála után is.
Már igen fiatal korábban, olyan tizenöt-tizenhat évesen megismerkedett azzal a személlyel, akivel élete abban a pillanatban örökké összefonódott, Thorhallával. Mivel szüleik is igen jó kapcsolatban, így igen gyakran találkoztak, kettejük kívül nyolc másik személy került egy helyre, ahol együtt képezték őket, kit vívás, kit mágia terén. (Bővebb dolgok Thorhalla előtörijében) Einar is viszonylag lázadó fiatal volt, az évek során beleszeretett Hallába és ez az érzés a haláláig, vagy talán még utána sem tudott a lelkéből és szívéből kiveszni. Vagy talán csak szerelme vitte bele ezekbe, soha sem derült ki. Az évek teltek és múltak, mindvégig egymás oldalán. Együtt találkoztak először Loki-val annak idején, szinte minden élményük együtt volt. Az évek során, amiket a csatatéren töltött remek harcos vált belőle, majd pedig közel 200 évesen eljegyezte kedvesét. Igaz nem maradtak sokáig ebben az állapotban, mert alig fél évszázaddal később szakítottak is. Ettől kezdve a kapcsolatuk amolyan se veled, se nélküled. Mindvégig egymást szerették, noha mind Einar-nak, mint pedig Hallának tucatnyi szeretője volt, de végül mindig egymás karjaiban kötöttek ki.
Einar egy idő után olyan kiemelkedő teljesítmény mutatott a csatamezőkön, hogy magas rangot kapott és saját csapatokat vezethetett a szörnyek és a Loki pártján állók ellen. Megingathatatlan Thor párti. Időközben a csaták során elvesztette az apját és sok barátját, de ezek adtak neki további erőt, hogy ne adja fel a küzdelmet, hanem tartson ki és harcoljon továbbra is. Mindenezek ellenére képes volt megtartania saját magát és olyan maradni, mint mindig is volt. Valaki, aki azt tartotta szem előtt, hogy a világa fennmaradjon, egy kedves és segítőkész férfi, akinek még a halandók is sokat számítottak. Így emiatt jó néhányszor Midgardot is megjárta, noha neki soha sem volt emberi énje, így minden egyes alkalommal a saját valójában jelent meg a halandók világában és megkedvelte azt a helyet. Legnagyobb bánatára Halla soha sem érzett így az emberek iránt, így inkább a lány nélkül tett kiruccanásokat a Földön.
Ahogyan teltek múltak az évek az anyja visszavonult a harcoktól, mert belefáradt és Einar örökölte meg a családi dolgokat és közben a mindennapjait továbbra is a csatamezőn töltötte, győzelmek, vereségek. Nem sokkal azonban ezek után változások történtek, olyan négyszáz éves lehetett ekkoriban. Egy minden addiginál nagyobb összecsapás volt közöttük és Loki szörnyei között, ezen a napon változott meg minden. Ő maga vezette az ütközetet és most hosszú idő után Halla is az oldalán harcolt. Kikaptak és menekülni kényszerültek, alig háromtucat túlélője volt a mészárlásnak. Csak az éjszaka folyamán tudtak a csata helyére visszatérni, hogy a sebesülteket, akik életben lehetnek még kimentsék onnan. Megszállottan kereste a nőt, akit szeretett, hiszen látta, hogy az egyik ellenfele hason szúrta a lányt, majd pedig a földre került. De bármennyit is kereste nem találta meg őt. Két nappal később talált csak rá az addigra súlyos állapotban lévő lányra ott, ahol már tucatszor kerestek túlélőket. Nagyon sokáig nem tudott magyarázatot adni arra, hogy hova is került a társa, de amikor a valóságot megtudta, akkor inkább örült volna a boldog tudatlanságnak.
Ő volt az első, akinek ezen nap után feltűnt Halla változása. Valahogyan távolságtartóbb lett és kezdett mindentől és mindenkitől elidegenülni. A lány egyre gyakrabban vesztette el a türelmét és vált felelőtlenebbé, olyan értelemben, hogy nem igazán érdekelte a saját élete és biztonsága. Einar hiába próbált belőle bármit is kiszedni belőle, semmit sem tudott, csak kitartott mellette. Közben beszélt erről a lány szüleivel és Thor-ral is, de mindenki próbált megnyugtatni, hogy bizonyára csak a harcokban szerzett rossz élmények miatt lett kissé zárkózott. Évtizedek teltek így el, hol egymás oldalán, hol külön, lassan sikerült elhitetnie magával, hogy minden rendben lesz, mert tényleg így látszott, amíg az egyik gyerekkori legjobb barátjuk Gunnar lelte halálát titokzatos körülmények között, akinek nem sokkal korábban annyi ideje volt csak beszélni Einar-ral, hogy valami nincs rendben Hallával és erről beszélniük kell, mert hallott egy-két dolgot. De így a másik férfi már nem mondhatott semmit.
Végül pedig elérkezett az utolsó csata, ami mindent megváltoztatott. Győzniük kellett, mert minden az ő oldalukon állt, az utolsó taktikai megbeszélésen bukott el minden, a vereség pillanatában jött rá. Asvald Eldgrimson elhozta Thorhallát is, ugyanis a lánynak is részt kellett vennie a harcoknál, noha az apja csak tanácsokat adott barátjának Thor-nak ezen a napon… a csatában vereséget szenvedtek és kis híján mindenki odaveszett, Einar is súlyos sérüléseket szerzett, látta a lányt, hogy nem maradt a csata helyszínén, hanem sértetlenül menekült el egyenesen a családi birtokuk felé. Amint képes volt arra, hogy ő is lóra szálljon a lány után vágtatott, de mire a Hyrrokkin birtokra ért, a család teljes háza, istállója és mellékhelységek lángokban álltak. Megtalálta a szülők holttestét és két Thor párti barátjáét is. A távolban néhány szörnyet látott Loki csatlósai közül… Tehát ez volt, amit Gunnar mondani akart neki, hogy Halla Loki-t szolgálta.
Mélységes fájdalommal égette el Ingrid és Asvald testét nem messze az egykori házuktól, majd pedig jelképes sírt emelt a kedvenc fájuk alatt. És a két barátja holttestét pedig a csatatérre vitte vissza, hogy ott kaphassanak végső tisztességet, majd pedig első útja onnan Thor-hoz vezetett, akitől magyarázatot várt az egészre. A viharisten sem tudott túlságosan sokat mondani a férfinak, csakhogy egy ideje sejtették a szülőkkel, hogy a lány Loki-nak kémkedik, de nem volt bizonyítékuk a mai ütközettel vált teljesen azzá, és hogy ő négy olyan emberét küldte a szülőkért, akikben megbízott, hogy idehívja őket, mert beszélni akart velük. De a két férfit félreismerte és azok megölték a szülőket ahelyett, hogy a parancsot teljesítették volna. Einar ekkor ígéretet tett Thor-nak, hogyha az életébe is kerül, de akkor is vissza fogja hozni Hallát és észhez téríti, hogy nem Loki szövetsége a megoldás és újra a saját soraikban tudhassák a lányt. Persze ez soha sem történt meg…
A következő nyolcvan évben sem szakadt meg a lánnyal a kapcsolata, ugyanúgy találkoztak és Halla is elmesélte a saját álláspontját és mindent, hogy miért is azon az oldalon áll, ahol és, hogy mennyire gyűlöli Thor-t. Legjobb barátok maradtak, bizalmasok és szeretők is, de ezen felül ellenfelek és „ellenségek” is lettek éppen azért, mert a két ellenséges oldalon álltak célpontjában mindenkinek. Időközben szépen lassan mindenki, akikkel együtt nevelkedtek és tanultak eltűntek, meghaltak. Einar szemet hunyt felette, noha nagyon is tisztában volt azzal, hogy ki is végzett velük. Nagyon sokáig mindketten megszegték a saját vezetőjüktől származó parancsot, hogy egymást fogják el és vigyék el uruk elé. Egyik sem akarta, hogy a másiknak valami baja legyen, noha két hatalmas sebezhetőségi felületet képezve egymáson. Kitartottak egymás mellett miközben, Halla Loki mellett tanult és dolgozott, míg Einar Thor mellett volt ugyanígy. Így történt mindez a Midgardi időszámítás szerinti 1994-ig. Amikor is mindketten tudták, hogy tovább nem űzhetik azt a játékot, amit. Szinte tökéletesen egy időben kapták a parancsot. Einar, hogy fogja el végre a lányt, hogy azt a törvényeik szerint ítélhessék el, míg Halla, hogy információk miatt élve vigye a férfit a kastélyba.
Az utolsó közös éjszakájuk után Einar maga adta meg magát a lánynak, hogy tegye, amit ura parancsolt neki. Halla pedig ekkor már eljutott bőven addig a pontig, hogy megtegye, noha szerette a férfit, gyűlölte is azért, mert annak idején cserbenhagyták és odajutott, ahol most volt. Einar nem próbált megszökni, pedig talán esélye is lett volna rá, már beletörődött, hogy meg fog ezen a napon halni. Loki elé került. A Káosz isten órákon át kínozta információkért, noha elég sok mindent tudott a férfi, szinte semmit sem mondott el. Talán nem is ez volt a fontos, csak megint a lányt tesztelte az egésszel. Einar ezt nem tudhatta, amikor a kínzásnak vége szakadt, még felküzdötte magát a földről térdelő helyzetbe, noha hatalmas erőfeszítésébe került. Hallotta, amint Loki kiadta a parancsot a megölésére és Halla pedig igent mondott. Azzal próbálta nyugtatni magát, hogy a lány így legalább biztonságban lesz. Még felnézett a zöld szemekbe, ahogyan társa megállt előtte. Tudta, hogy nem fog habozni, annál jobban ismerte őt.
Látta a kardot emelkedni és végtelen lassúsággal közeledni a nyaka felé… egy utolsó éles fájdalom, majd pedig ez megszűnt és csak a sötétség maradt…

Halála után értelemszerűen Hela birodalmába került a lelke. Mint szinte minden lélekkel ezzel is ugyanúgy bánt a holtak úrnője, megkínozta. Végtére is, neki is kell valamilyen szórakozás. Ezek után nagyon sokáig Helheim-ben nem történt vele semmi különösebb Hela békén hagyta és nem foglalkozott vele. Így telt el közel negyed évszázad, amíg elmélkedett, és szemlélte az alvilágot és várakozott egy esetleges feltámadásra. Nem is olyan régen közel fél évvel a jelen előtt azonban minden megváltozott. Hirtelen túlságosan is sokan kerültek az alvilágba, közöttük volt Thor és Loki lelke is, akárcsak Asgard nagy részéé. Az alvilágban tudta csak meg, hogy mi is történt odafenn, hogy egy másik világ képviselői lerohanták Asgardot és szinte mindenkit megöltek. Időközben egy fiatal férfi érkezett meg az alvilágba, Amora és Sathad lelkével együtt, akiből Hela szeretője lett, Landraf volt az. Az ekkor bekerülő lelkek voltak azok, akiktől hallott róla, hogy Thorhalla is visszatért Asgardra noha száműzetés alatt volt.
Nagyon rövid időn belül, az eddig itt eltöltött pokoli évekhez képest élők is lekerültek, leérkeztek Hela birodalmába, és noha nem tudott beszélni velük, de látta messziről a halandókat és a nőt, akit még mindig szeretett, hogy újra itt volt és életben. Bánattal töltötte el igaz, hogy még mindig amiatt fáradozott a lány, hogy Loki-t támassza fel jelen helyzetben, azonban döbbenetet is érzett, hogy jelenleg még Thor-t is fel akarja, hiszen számára mindig is Asgard volt az első és Einar örült, hogy ez még mindig nem változott meg. Vágyott rá, hogy beszélhessen a lánnyal, de ez nem adatott meg neki ekkor, hiszen Hela kitaszította őket az Alvilágból, majd pedig Thor és Loki lelkét is elengedte. Újabb idők teltek el az alvilágban és ekkor már Hela-nak is feltűnt a férfi jelenléte, egyelőre azonban még nem nyúlt újra a lélekhez csak elkezdte szemmel tartani, már csak azért is, mert Loki nem volt hajlandó Thorhalla lelkét odaadni Hela-nak, amikor a Holtak úrnője kért valakit a két vezetőért cserébe. És mivel Loki mellett volt a lány, ezért is fogantak meg Hela-ban már ekkor az első gondoltok, hogy mire is használhatná fel Einar-t.
Nem sok idő telt el újra, amikor Loki lelke ismételten az alvilágba került és ekkor már Hela számára is teljesen nyilvánvaló lett, hogy Loki miért is nem adta oda Thorhallát neki, amikor lelket kért, hiszen a lánya volt, azaz az ő húga. És nem maradt más, aki örökölhetné atyjuk trónját. Ekkor kereste meg Einar lelkét és vette úgymond kezelésbe, a családban úgysem volt soha meg a kellő szeretetet egymás iránt és a nő így a szerencsétlen férfi lelkén tudta kiélni, hogy Loki Thorhallára több időt fordított, mint őrá és a többi gyermekére. Egy gyermeteg lépés, de megtehette. Hosszú időn át kínozta a férfi lelkét mindenféle módszerrel, mindaddig, amíg sikerült megtörnie őt. Ám ekkor még mindig nem hagyta abba az egészet, kitörölte az emlékeit, mindazt, amit együtt töltött Thorhallával, a lány iránt érzett érzéseit. Csak azt hagyta meg, hogy a nő egyszer megölte Loki tróntermében. Jól sejtette, hogy pusztán a férfi jelenléte is kínozni fogja a húgát, de még itt sem állt le. Mivel Einar fizikai teste korábban elpusztult, ezért mágiából teremtett neki újat, amibe aztán a lelket is beleengedte, pontosan ugyanúgy nézett ki, mint a halála előtt, ugyanazok a harci sérülések, minden, csak éppen a férfi nem volt önmaga többé.
Emlékei nélkül volt, hamis emlékekkel a fejében, és arra „programozva”, hogy úrnője Hela parancsit tegye meg. Hamis emlékek miszerint világ életében Thorhalla Lokidottir ellenfele, ellensége volt és az egész évszázadokig elhúzódó küzdelmük végén a nő kivégzi, ahogyan a valóságban is megtörtént. És most feltámadva, azt a parancsot követi miszerint készítse ki minden létező formában egykori szeretőjét és kedvesét, akiről csak azt tudja, hogy a gyilkosa…


Képeségek: A megszokott Asgardi képességekkel rendelkezik ő is. 50 tonnát képes felemelni, mérsékelt regenerációs képességekkel rendelkezik (2. szint). Fizikai sérüléseknek elég jól ellenáll a bőre és a szervezete (4as ellenállás). Szinte minden betegségre ő is immúnis a fajtársaihoz hasonlóan. Magasan képzett fegyverforgatásban, jellemzően harcnál egykezes kardot (mágikus) használ pajzzsal (simán ellenálló) együtt, vagy pedig a kard és egykezes fejsze párosítást. Vagy teljes vértet, vagy pedig egyszerű sima bőrvértet szokott hordani, attól függően, hogy mi vagy ki ellen vonul csatába. Ezenfelül ritka az Asgardiak között, igaz korábban is járt Midgardon, ennek ellenére Sathad-hoz hasonlóan neki sincsen emberi énje, csak az Asgardi.


Kinézet:
Asgard > Einar Thorson Untitled_WiP_II_Inked_by_severeene
http://fc05.deviantart.com/fs13/f/2007/041/7/9/Detail_Untitled___Gaelic_Blood_by_severeene.jpg
http://fc04.deviantart.com/fs14/f/2007/062/a/c/An_Doras_by_severeene.jpg

Amikor kivételesen nem hord szakállat:
Asgard > Einar Thorson Einar10
Asgard > Einar Thorson Einar18
http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2009/361/c/3/Mjollnir__s_Strength_by_ARD3TH.jpg

Egy másik verzió róla:
https://2img.net/r/ihimizer/img8/3685/goingavikingbyrenegadea.png

Hela pártiként harcos felszerelésben:
http://fc03.deviantart.com/fs23/f/2007/334/5/d/Anima______14_by_Wen_M.jpg


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 12 Feb. 2013, 10:20-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Jún. 2011, 23:03

Einar úgyszintén elkerült a Végtelen Háborúba, ahol végül úgy határoztak az ott lévő Asgardiak, hogy megmentik Hela befolyása alól. Ezen események során Thor tudomást szerzett arról, hogy a férfi nem más, mint a leánya ikertestvére, azaz a férfi a fia. Amikor a csatatérre megérkeztek az Asgardiak Amora szállt szembe a saját fiával és vitte ki a harctérről. Amikor megpróbálta Hela átkát megtörni a férfi nekitámadt és kis híján le is győzte a nőt, azonban az még időben visszatudott teleportálni a többi asgardihoz, és Thor, Amora és Thena közös erővel megtisztították a férfit Hela rontásától és így visszakapta a régi emlékeit is. A Mjölnir-rel a kezében tért magához úgy, hogy már mindenre emlékezett az előző életéből és arra az időre is, amit Hela tett vele. Az emlékek, amiket kapott tőle is ott voltak a fejében és a valóság. A Mjölnir felemelését még előző életében érdemelte ki, amikor úgy döntött, hogy nem várja meg, amíg Loki megöli Thorhallát a parancsmegtagadásért, hanem feladta önként magát a lánynak, hogy vigye el az urának így megmentve a lány életét. Miután magához tért hívta Thor először a fiának, Einar Thorson-nak, és ekkor derül ki, hogy Amora fia ő is és Thena ikerbátyja. Egyéb képessége ebből nem származik, ő maga nem képes uralni a viharokat, csak abban az esetben, ha a Mjölnir is nála van.

Einar a Mjölnir-rel, mint Thor fia:
Asgard > Einar Thorson Thor_by_YamaO
Asgard > Einar Thorson Thor_updated_by_YamaO

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Jún. 2011, 23:04

Még egy-két dolog, ami kiderült a karakterről VH során. Igazából ez Jonathan Miller és Einar Thorson kötődése egymáshoz:
VH-n derült ki, hogy Einar és Miller kötődik egymáshoz bizonyos szinten. Amikor Einar-t Asgardon 25 évvel ezelőtt Thorhalla kivégezte a lelke Hela-hoz került, mivel olyan nagy kötődés volt a pár között Einar "eladta" a lelkét a Holtak úrnőjének és a lelkének egy része az akkor születendő Jonathan Miller-be került (hiszen Hela-nak az időben visszaküldeni a lélekdarabot 3 évvel nem jelenetett nagyobb gondot), hogy mennyi része és miben nyilvánul meg ez még rejtély, azért, hogy a párjával maradhasson, akit időközben száműztek Midgardra. A kettejük közötti kötődés továbbra is olyan nagy volt, hogy a két halandó (Miller és Stephanie) végül húsz évvel később találkozott és mint Asgardi korukban itt is egymásba szerettek, anélkül, hogy bármelyikőjük is tudott volna arról, hogy Asgardi valójukban évszázadok óta szeretik egymást. És mivel Stephanie leginkább a gyermekkori Thorhalla énjét örökölte, ami mára teljesen kiveszett belőle, így a két fiatal lélek sorsa Midgardon is összekapcsolódott. És így, mint Miller és, mint Einar Thorson is kötődik a Thorhalla/Stephanie pároshoz.

Ezenfelül adatlapon lett egy módosítás is az adatlapon, amin fel lett tüntetve, hogy Einar feleségül vette Thorhalla-t.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Jún. 2011, 23:04

Végre eljutottam oda is, hogy Einar előtörténetét is bővítgessem.

A fegyvere, amit jelenleg használ:
Asgard > Einar Thorson Fagymarok

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

A kard aktiválása után a vágás irányában egy vastag jégfalat képez a földtől a vágás magasságának kezdetéig vagy végpontjáig attól függően, hogy merre vágtak vele. A szélessége is olyan széles, mint ahogyan az ív tartott. Mindössze maximum fél percig képes fennmaradni a fal, utána összeomlik. 1 használat 10 egységbe kerül.

Einar-nak régen is megvoltak a Thor oldali képességei, és ezekhez párosultak azok, amiket Hela ruházott rá. Hela minden képességét megkapta, és ezeket nem is veszítette el azok után, hogy kikerült a sógornője/unokatestvére befolyása alól. Az egy másik kérdés, hogy nem valószínű, hogy használná őket. Így most jelenleg mind Thor, mind Hela oldalának képességeit tudja használni, hiszen visszakapta azokat is, amik egykor voltak neki.
Ezeken felül ő maga is szembenézett Rémálommal, akárcsak Thor és Halla. Az apjához hasonlóan győzelmet aratott Rémálom felett, a legnagyobb félelme amúgy az volt, hogy nem valaha nem lesz képes szeretni Thorhallát, de legyőzte mindezt és igaz súlyos sérüléseket szerzett, de így meg tudta menteni az eddigre a gyermekeivel várandós feleségét. És mindezek felett az ereje is növekedett és immáron 50es erőkategóriába sorolandó.

Thor oldaliak képességei:
Viharban gyorsabbak és kitartóbbak lesznek a harcosok.
Kezükkel rengéseket képesek létrehozni.
Állatok békítése
Harci hév

Hela oldali képességek:
Holtak nyelve
Szellemi kapocs
Szentségtelen föld
Az úrnő kegye
Holtak serege

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Jún. 2011, 23:04

További képek Einar-ról:
http://img689.imageshack.us/gal.php?g=einar1.jpg - galéria, elvoltam és feltettem párat...

Közben az ő életében is haladtak az események, Thor kinevezte Balder-rel együtt az Asgardi hadsereg hadvezérének, ami miatt az ideje legnagyobb részét kénytelen Asgard városban tölteni és az apja további feladatokat rótt ki a fiára. Hiszen egyszer úgyis ő veszi át apja teljes feladatkörét, így Thor bemutatta Einar-t Bárd-nak, aki pedig mint Asgard és Miller révén a Bosszú Angyalainak képviselője lesz a most felállni készülő Illuminatiban. Mindezeken felül Thor végérvényesen a fiára bízta a Mjölnir-t. Illetve megkapta Miller emlékeit is, hogy így aktivabban és könnyebben tudjon az Illuminatiban ténykedni a későbbiekben.

Mjölnir, Thor pörölye Uru fémjéből készült viharokat uraló mágikus kalapács.
- A hordozója parancsol a viharoknak.
- Erőt gyűjtve bármit elsöprő csapásokat képes mérni.
- Eldobva visszatér gazdájához.
- Parancsra villámokkal eltűnteti az adott személyt/személyeket, majd ugyanúgy villámokkal tűnnek fel (teleportáció). Ezen teleportáció dimenziók között is működik, így lehetséges vele utazni Asgard és Midgard között.
- Gondolatra eltűnik, egy faágként jelenik meg, és civil ruhát varázsol a hordozójára, majd újabb gondolatra ismételten a harci öltözetet varázsolja hordozójára és a kalapács is eredeti alakját ölti fel.
- Csak a méltók tudják fe emelni, és ők már a hatalmát is megkapják.
Ismert hordozói: Thor Odinson, Einar Thorson, Landraf, Miyako Okami.
Asgard > Einar Thorson Mjolnir

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Jún. 2011, 23:05

Kiegészítés:
Név: Einar Thorson
Egyéb neve(i): „Szőke herceg”, „hercegecske”
Faj: Asgardi
Nem: férfi
Jellem: jó
Személyazonosság: Asgardon közismert, Midgardon közismert
Születési helye és idő: Asgard város, I. Sz. 1464
Kor: 557 év
Család: (csak a változások itt is)
- Thorhalla Lokidottir – unokatestvér és feleség, él
--- Asvald Einarson – fia, él
--- Fonn Einarson – fia, él
--- A család többi tagja Halla ágáról nézve itt
Foglalkozás: Asgard trónörököse, Thorhalla birodalmának királyi férje/hercege, Vihar-, Halál- és Hadisten, a Bosszú Angyalainak és az Illuminati-nak tagja, Midgard védelmezője
Egészségi állapot / betegségek: egészséges

Bővítés:
Miután legyőzték Galactust, a mostohahúgával és Thorhalla-val hazatért Asgardra. Egyelőre nem maradhatott az Angyalokkal, hiszen elsődlegesen odahaza voltak feladatai. Ahogyan hazatért tapasztalta a pusztítást és rombolást, amit korábban Laaksonen és Björnulf is említettek még odalent Midgardon. Tényleg félelmetesen nagy volt, és azt is szörnyűnek találta, hogy milyen feltételek mellett adott egy év haladékot számukra Hela. Ő maga még mindig hitt a három Asgardi „ártatlanságában”, hiszen tökéletesen tisztában volt azzal, hogy Loki mikre képes, így akár egy baleset is lehetett volna. Igaz a nővére, apja, sőt még a nagybátyja is mondták, hogy mit tettek a többiek, így viszont szépen lassan kezdett igazat adni nekik. Nem volt képes az apját meggyőzni arról, hogy vonja vissza a volt mestere és a tanácsadója száműzetését, így az egyetlen dolog, amit lényegében meg tudott tenni az az, hogy Angyalokat rávette arra, hogy Björnulf is csatlakozhasson hozzájuk. Otthon ő maga is segédkezett a romba dőlt birodalmakat újra építeni, az apjával és Balderrel haditerveket dolgoztak ki, a nővérével gyakorolt és edzett. Mindezek mellett még a feleségét is szemmel kellett tartania, más esetben nem aggódott volna, de mint kiderült Thor minden egyes parancsát megszegte Midgardon, amikor harcolt és nem jött egyből haza. Mind a saját, mind pedig az ikrek életét kockáztatta azokkal az akciókkal. Kevés idejük volt egymásra, hiszen mindkettejüknek rengeteg feladatuk volt. Einar hetente egy-két napot lenn töltött a Bosszú Angyalai között, hiszen ő maga is tagja lett végérvényesen a csapatnak, akárcsak korábban az apja. Időnként volt, amikor az Illuminati is összegyűlt, akkor is kénytelen volt Midgardra jönni, de amúgy szinte minden idejét otthon töltötte és a közelgő háború miatt. Azokban az időkben, napokon, amikor éppen New Yorkban volt és az ottani kötelességét végezte és az Angyaloknak nem volt semmilyen feladatuk, akkor nekiláttak AmKappal bepótolni a Csatabolygóbeli küzdelmeik visszavágóját, amit ott nem tudtak befejezni. Ők ketten ezeken a napokon tökéletesen elvoltak és megszakítani sem igazán lehetett őket. Az egy év letelte alatt amúgy még mindig nem jutottak el addig, hogy bármelyikőjük is megnyerje az összecsapást.
Odahaza szinte minden idejét igyekezett kettesben Thorhalla-val tölteni, amikor erre is volt egy kis idejük, a nő csak ilyen esetekben nem volt teljesen rideg és elutasító. Ha másokkal voltak, akkor jellemzően ugyanolyan távolságtartó volt, mint mindenkivel. Éppen ezért s szerette és használta ki a férfi azokat a rövidke időket teljes egészében, amikor végre ketten tudtak lenni anélkül, hogy más látta volna őket. Ő maga személyesen intézte el az apjánál, hogy Halla-t ne nagyon engedjék ki sehova a kastélyból és minden éjszakáját kénytelen legyen ott tölteni a biztonsága miatt. Több béketárgyaláson is részt vett, amíg otthon volt, a Hat itteni világ küldöttei készültek nagyban a háborúra és egymás között tárgyalták a taktikákat, hogy ki hogyan és miként, és hol fogja a szövetségeseit támadni, minden ilyesmit. Az jól haladt, hogy a birodalmak nem buktak meg a hírek hatására, igaz mindezt nagyon nehéz volt elérni, mindenkiből nagyon sokat kivett, de megoldották, túljutottak rajta.
Július hetedikén pont az a napja volt, hogy Midgardon tartózkodott és AmKap-pal edzett, amikor Ysra érkezett meg lóhalálában és merte megzavarni a küzdőket, amit igazából senki sem tett meg soha sem. Azzal a hírrel érkezett, hogy Halla vajúdni kezdett. Azonnal hazatért és órákkal később valóban meg is születtek az első gyermekei, két fiú, akik közös megegyezés alapján az Asvald és a Fonn nevet kapták mindkettejük nevelőapjai után. Einarral ezek után szinte madarat lehetett fogatni, régen látták olyan boldognak, mint a fiai megszületése után. Ezek után tényleg minden idejét a családjával töltötte, amit csak tudott, amúgy nem csak ő volt az, aki nagyon örült a jövevényeknek a legnagyobb meglepetésére Thena-t bármikor rá lehetett venni, hogy vigyázzon az unokaöccseire, amikor más éppen nem ért rá arra, hogy vigyázzon rájuk. Thor-nál nem lepődött meg, hogy rajongani fog a gyermekekért, de még Sif és Balder is így voltak velük, a saját nevelőanyjáról nem is beszélve. A saját anyjánál viszont nem lepődött meg, hogy nem igazán volt közvetlen, sőt távolságtartó velük, de ez sajnos Thorhalla-ra is igaz volt. Teljesen minimális időt foglalkozott csak velük, ami feltétlenül muszáj volt. Igaz a nő szinte soha sem ért rá, mert mindig volt elfoglaltsága. Azonban a felhőetlen boldogsága sem tartott túl sokáig, ugyanis a kicsiket több ízben megpróbálták megölni, igaz a közelükbe sem jutottak, de teljesen nyilvánvaló volt, hogy az ő halálukat akarták. Mindezek mellett minden egyes héten, amikor lenn volt Midgardon nem mulaszttotta el felekersni Laaksonen-t sem, aki tanított vívni és mindvégig kitartott az egykori tanácsadója és barátja mellett.
Talán ezért is tartózkodtak a legtöbbet Asgard városban Thor palotájának falai között, de Thorhalla-val igen sokat időzött a mostanra már teljesen felépült Hyrrokkin kastély falai mögött is. A gyermekek olyan 3 hónaposak lehettek, amikor ismét elkezdett Midgardra járni, megjelent még előtte Miller és Smith esküvőjén is, és a feladatait is lassanként újra ellátta. Amíg távolt volt apja és nővére vigyáztak a kicsikre, de amint végzett Midgardon rohant a két szeme fényéhez és a feleségéhez haza. Midgardon közben tanította Miller-t és ellátta a feladatait. 2021. márciusában éppen odahaza tartózkodott, amikor a fiai életük első szavait kezdték kimondani, és nem meglepő módon a „papa” volt az. Azonban ez az öröm is hamar elszállt, ugyanis letelt az egy év... az az egy év, amit Hela szabott nekik fegyverszünetként. Asgard hamarosan olyan háborúba vonul a többi világgal együtt a Holtak seregei ellen, amit nem biztos, hogy túl fognak élni...


Képességei: A képességei ugyanazok maradtak, mint eddig voltak. Így a Hela által ráruházott ereje mind a mai napig tökéletesen megvannak, így a Hela oldali képességeket továbbra is tudja használni. A Mjölnirrel a viharoknak képes parancsolni és a Thor oldali képességeit is képes használni.
Mint Asgard hercege jogában és hatalmában áll bárkit száműzni Asgardról, mágiával elérni, hogy halandó testbe kerüljön, kényszeríteni erre valakit, elvenni az emlékeit a száműzetés idejére (lásd korábban Thorhalla próbája és Thordin száműzetése).

Szakértelmek: A régi szakértelmei megmaradtak, és ezekhez még tanult igen sok dolgot az Illuminati és a Bosszú Angyalainak tagjaként. Főleg Midgardról és az ottani történésekről, magáról a világról, a halandókról.


Név: Einar Thorson
Lakás/Létesítmény: Thor palotája, Hyrrokkin birtok
Foglalkozás: Asgard trónörököse, Thorhalla birodalmának királyi férje/hercege, Vihar-, Halál- és Hadisten, a Bosszú Angyalainak és az Illuminati-nak tagja
Munkahely: Bosszú Angyalainál
Eszközök: kommunikátor Bárdtól
Felszerelés/fegyverek: Mjölnir, Fagymarok, egy teljes vért, mágikus (kék-vörös-arany színben), és egy narancssárga drágakő egy gyűrűben, amit a nyakában hord rejtve egy nyakláncon (az időt szimbolizáló gyémánt)

Vállalat: -
Szövetség: Bosszú Angyalai, Illuminati
Törzshely: Thor palotája, Hyrrokkin birtok, Bosszú Angyalainak lakhelye
Ismertebb szövetséges: Thorhalla, Thor, Thena, Balder, Amora, Sif, Bosszú Angyalai, Illuminati
Ismertebb ellenség: Hela és emberei, Loki, Mutáns Testvériség

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Jún. 2011, 23:06

Mivel a teljes vértjéről még nem volt kép, ezért most ezt is megejtem. Nos sajnos nem a kedvencem lett, amelyik nekem a legjobban tetszett, mert az Z kedvence is, így az megmarad Thor-nak Very Happy (Thor képei közül a legalsó az amelyikre célzok egyébként) Ami nem látszik továbbra sem a képeken, még mindig közel combközépig érő a hosszú haja, abból továbbra sem engedek nála.
Ami a bővítésből kimaradt, hogy ő is tisztában van azzal, hogy mi történt az alternatív jövőben, mert Halla megosztotta vele az emlékeket, akárcsak Thor-ral.

Akkor a páncél:
Asgard > Einar Thorson 467651-t__30_

És még 2 további kép:
Asgard > Einar Thorson 463034-t__42_
Asgard > Einar Thorson 463033-t__41_
Asgard > Einar Thorson 39683_421938272487_6883542487_4634410_4207317_n

Halla és Einar
Asgard > Einar Thorson Thor_and_Loki_kiss_by_Fatalis_Polunica
https://2img.net/r/ihimizer/img706/1802/thorandlokikissbyfatali.jpg
Asgard > Einar Thorson Haeit

A fiatal Gunnar, Einar és Thorhalla
Asgard > Einar Thorson 317_realsize


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 25 Jan. 2015, 21:24-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 03:53

Barokk és a többi:
A barokkból amúgy is csak pár percnyi emléke van, ezekkel rendelkezik most is. Őmaga otthon próbált beleszokni abba, hogy Asgard és az Istenek királya, ezek mellett Bosszú Angyal, Midgard védelmezője és még lehetett volna sorolni mennyi címmel rendelkezik. Alig várta igazság szerint, hogy az atyja, Thor végre felébredjen az Odin álomból, mert nem bírt mindent maga csinálni. Noha a felesége Thorhalla nagyon sok mindent levett a válláról, de még így is alig maradt ideje a fiaira és a családjára, hiszen személyesen is részt akart venni Asgard újraépítésében és megbizonyosodni róla, hogy minden a tervek szerint megy-e.
Mikor volt ideje Midgardra jutni, akkor a Bosszú Angyalok között volt, tovább folytatták Kane-el az örökös döntetlen meccsüket, illetve szinte elsőkézből gratulált Lyronnak, amikor megtudta, hogy a barátja apa lesz, és legőszíntébb sajnálatát fejezte ki a párnak, hogy az esküvőn nem tudtak megjelenni. A gyémánt visszakerült hozzá és az Illuminati is helyreállt úgy, mint régen.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Szer. 14 Márc. 2012, 10:20

Tegnap este szólt Z, hogy a szőke hercegem kapott egy újabb ajándékot magának.
Megörökölte apuci (Thor) övét, az erő övét. Aminek egyetlen képessége van, megduplázza a viselője erejét. Így Einar-nak már 100 tonnás ereje van, amíg az öv rajta van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Kedd 03 Júl. 2012, 14:09

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Einar Thorson
Lakás/Létesítmény: Asgard királyi palota
Foglalkozás: herceg, had, vihar és halálisten, Bosszú Angyal
Munkahely: SHIELD
Pénz: 38x5000 = 190.000 dollár
Bevétel/hét: 5000 dollár/hónap
Eszközök: amit szeretne
Felszerelés/fegyverek:
- Fagymarok
- Mjölnir
- Erő öve

Vállalat: SHIELD
Szövetség/szervezet: SHIELD, Bosszú Angyalok, Illuminati
Törzshely: Thor palotája, Hyrrokkin Birtok SHIELD negyed
Ismertebb szövetséges: Thorhalla, Thor, Thena, Balder, Amora, Sif, Bosszú Angyalai, Illuminati, Lyron McKenzie, Angyalok
Ismertebb ellenség: Loki, Mutáns Testvériség, Hydra és az Angyalok ellenségei

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
Bosszú Angyalai
– Előnyök:

- Havi 5000$-os fizetés
- Ingyen lakás a SHIELD negyed Pegazus épületében
- A fegyvereiket és egyéb kiadásaikat a SHIELD állja (csakis pénzügyit, krediteseket nem)
– Hátrányok:
- Mindenki ismeri őket
- Nem járhatsz kalandokra, csakis olyanra, ami kifejezetten ezeknek a kariknak van írva, azaz ha szerencséd van, félévente 1x

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Asgardiként ilyesmi nem jár neki.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Kedd 12 Feb. 2013, 10:19

Thorhalla úgymond gyámsága alatt megszületett Sakura fia, Ammon, akit a nő végül is az istennőre hagyott, hogy ő gyámkodjon felette azzal a feltétellel, hogy a gyermek soha sem tudja meg, hogy ki az anyja. Így Einar "családnevét" kapta meg a gyermek és az ikrek így kaptak Gunny után még egy testvért maguknak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 10 Márc. 2014, 17:50

Igazat megvallva ez a bővítés igencsak régóta várat magára, egyes részei évek óta megvannak a Miller-öket illetően, más része pedig egészen új és BB-nek meg Bishop-nak köszönhetem őket, illetve az ő kalandjukat/síkukat.
Akkor lássunk neki.

Az soha sem volt kérdéses, hogy Steph és Jon meglehetősen különleges halandó énnek számítottak és rájuk nem volt igaz az, hogy csak úgy létrejöttek, mindez igencsak sok minden előzte meg, túlságosan sok mindenre emlékeztek és túl sok jellemvonásuk is közös volt az Asgardi énnel, mintsem az átlagos lett voln. Tulajdonképpen egyikőjüknek sincs biológiai szülője és mégis. DNS-ileg tökéletesen megegyeznek az asgardi énjükkel, azaz Einar Thorson-nal és Thorhalla Lokidottir-ral, az pedig már jócskán korábban kiderült, hogy a lelkük is azonos.
A kérdés, ami mindig is foglalkoztatott, amióta Z-től retconban megkaptam, hogy ki Jon és ki Einar, hogy miért pont a Miller-ek azok, akiknél született. Az mindig is megvolt, hogy azért lett Jonathan, mert a név jelentése ajándék, a Miller házaspárnak ugyanis nem lehetett soha sem gyermeke ez is régi információ. Az köztudott, hogy Einar Nifflheimbe kerülése után lepaktál Hela-val, valószínűleg a nő azért ment bele, mert tudta és ismerte a jövőt, hogy ennek köszönhetően később Einar és Halla egyik fia veszi majd át a helyét az alvilág élén. Mágiával pedig létrehozta Jonathan-t időben 2 évvel Einar Asgardi halála előtt, az asgardi alvilágban ugyanis úgyis ural mindent és időmágiával is bír, így mindezt könnyedén kivitelezhette. Steph-et pedig Halla „száműzetésekor” Thorék hozták létre és helyezték el Stockholmban az árvaháznál. Később titokban isteni segítséggel találkozott a két halandó egymással, de ez már történelem.
Az is köztudott, hogy a Miller család mindig is az USA-ban élt, amióta van USA, előtte Észak oldalán, és katonák voltak. De miért voltak mindig a legjobb katonák és miért ők kapták Jon-t? 1500-as évek közepén, második felében Einar is, mint sok más viking isten lejárt Midgardra szórakozni, noha eddigre már vége volt a viking kornak, de azért egy-két eldugott törzs még mindig a régi isteneket tisztelte. Az pedig köztudott, hogy ő sem vetette meg a fehérnépeket, született lent ekkoriban fattya, egy fiú, akiről valószínűleg ő maga sem tud, főleg nem Halla, ettől a fiútól indul a Miller vérvonal, emiatt remek harcos és katona minden Miller később, mert egy hadisten a felmenőjük. Ezért volt, hogy minden Miller ösztönösen jó harcos és bánik remekül bármilyen fegyverrel. A lényeg, hogy már ebben a leszármazottban is benne volt a maximalizmus, ami később is megmaradt a Miller-ekben, nem érte be azzal, hogy a törzsben és városban, ahol élt magasra jutott, többet akar. 1600-as évek elején – jócskán tovább élt, mint az átlagos emberek, legalább 100 éves koráig. – Delawer-be mentek ők is a Hollandokkal és Angolokkal. Minuit a Delaware folyó torkolatánál megalapított Új-Svédországban telepedett le, 1638-ban a város megalapításakor. Ekkor vette fel a Müller, majd később Észak és Dél harcoknál angolosítva a Miller családnevet a vérvonal. Azóta is itt élnek és a folyamatos zsoldoskodás és katonai múltnak és befektetéseknek hála tetemes vagyonra tettek szert, aminek hála napjainkra a Miller család is a felső 10.000 tagja (ez eddig is megvolt, csak itt az indoklás).
Ez volt az ok egyébként, hogy a Miller házaspár kapta Jon-t, mert méltók voltak arra, hogy a saját felmenőjüket neveljék fel. Így lehetséges, hogy Jon DNS-ileg noha Einar, mégis teljes mértékben rokonsági kapcsolatban van a Miller vérvonallal.

Ennek a kapcsolatnak köszönhetően tulajdonképpen a Miller házaspár és Halláék gyermekei édestestvérek. A másik érdekesség, hogy ennek a származásnak köszönhetően a halandó rész, azaz Miller-ék is automatikusan haláluk után a skandináv túlvilágra kerülnek, nem kellett volna Steph-nek ezt külön kérnie az ősi istenektől.
Amiről még nem tudnak, mert még túl fiatalok, de úgy egy évtizeden belül jelentkezik majd Jon és Steph esetében, hogy nem teljesen emberek, hanem szuperhumánok. A származásuk miatt lassanként istenekké fognak válni (lassanként évezredeket jelent, ha megélik), egészen pontosan jelentkeznek majd az asgardi tulajdonságok náluk is. Az öregedés fog először majd megállni a biológiai öregedéssel együtt, alig egy évtizeden belül, utána lassan évszázadok, évezredek alatt kialakul majd a nagyobb fizikai erő, ellenállás, regeneráció is náluk a kortalanságon felül. Ez igaz lesz a gyermekeikre is. Ah és Gunny-ra is igaz lenne, ha nem jelentkezett volna a regenerációja.
A gyerekek, mivel már többes számról van szó, Steph ugyanis második és harmadik gyermekével várandós, Aesa-val és Yrsa-val, akik majd november közepén fognak megszületni. A gyerekek tökéletes kombinációi lesznek a szülőknek, ez már kitűnt Asvald és Fonn esetében is amikor megjelentek a mágikus örökségeik, a vihar és tűz irányításban, plusz minden másban is ilyenek lesznek, Gunny is pontosan olyan mint az anyja és az apja jellemre és erősségekre. Ugyanez igaz Ingridre és lesz Aesa-ra, illetve Yrsa-ra is (Fagyos Sötétség Korában remekül látszik).
A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, valószínűleg a vérvonalak hatalmas mágikus potenciálja is szerepet játszik benne.

Röviden ennyi lett volna igazából ez a bővítés és magyarázat, amit már igencsak régóta meg kellett volna ejtenem.

Miller vérvonal családi szimbólum/címer, még Einar fattyú fia kapta annak idején és azóta is fennmaradt:
Asgard > Einar Thorson Dfgis9

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Thorhalla Vas. 25 Jan. 2015, 21:29

Huh ez egy olyan dolog, amit évekkel ezelőtt fel kellett volna írnom.. Annak idején Tyler kapott egy jutalomfarkast, Atla-t, akit a halálakor Einar-nak adott, hogy vigyázzon rá. A farkasnak utódai lettek, a kölyök szanaszét el lettek ajándékozva, egyet pedig a Miller lányok kaptak (3 kredites dög). Ezeknek a farkasoknak asgardi révén nagyobb a termetük, konkrétan egy póni nagyságot érnek el, ha felnőnek, illetve intelligensebbek a sima farkasoknál. Miller lányok egy szukát, nőstényt kaptak ajándékba, aki a képessége miatt főleg Haley közelében van, a Winter nevet kapta.

Atla:
Asgard > Einar Thorson Winter_by_sandara

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Asgard > Einar Thorson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Asgard > Einar Thorson Empty Re: Asgard > Einar Thorson

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.