Embertelenek > Unspoken

Go down

Embertelenek > Unspoken Empty Embertelenek > Unspoken

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 03 Aug. 2011, 02:51

Név: Unspoken
Egyéb név(i): A Megnevezhetetlen, Az élő terrigen köd, Lord Unspoken
Faj: embertelen
Nem: férfi
Jellem: kiszámíthatatlan
Személyazonosság: Az Örök birodalomban, A Kree birodalomban és a kozmikus birodalmakban közismert
Születési helye és idő: ismertetlen, de Attilan-on
Kor: ismeretlen
Család: Az Embertelen uralkodói családjának tagja, házas
- Lady Nephthys Boltagon - feleség, él
-- Blackagar Boltagon - fia, él
-- Huran és Huri - örökbe fogadott kree gyerekek, élnek
Foglalkozás: a Kree Sztelláris Birodalom királya, a Xandarian világelme irányítója és így a Nova hadtest vezetője; (Attilan és az Embertelenek egykori királya)
Testmagassága: 210 cm
Testsúlya: 149 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: szürke
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: megjelenés
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: őrült, az élő terrigenesis-nek hiszi magát

Előtörténet:
Unspoken talán a történelem leghosszabb ideig trónon levő Embertelen királya volt. Mindenki tisztelte, de ebben az esetben a tisztelet nem volt egyenlő a szeretettel. Egy igen zsarnoki uralkodó, aki igazából semmit és senkit sem sajnált felhasználni arra, hogy elérje a céljait. Az 1900as évek elejétől kezdve tűnt fel a Genetikai Tanácsnak és a nemesi családoknak, hogy nincs minden rendben az uralkodójukkal, hogy a férfi folyamatosan, szépen lassan kezd megőrülni, ekkoriban kezdte saját magát az Élő Terrigen Ködnek képzelni. Az 1920-as évek elején a Genetikai Tanács megpróbálta megbuktatni az uralkodót és elűzni, ami sikerrel is járt, így Unspoken-t megfosztották a trónjától és száműzték. A volt uralkodó pedig nem tudott mit tenni távozott Attilan-ról, amikor az megkezdte egy évszázados álmát. Tibetbe ment, Ó-Attilan romjaihoz és itt rendezkedett be és építette fel a saját laborját, ahol azóta is szinte megállás nélkül dolgozik.
Az elmúlt száz évet a robotjai és Alfa primitívjeivel itt töltötte, tényleges tettei csak a barokk alatt voltak, amikre most is emlékszik. Hogy mivel foglalkozott Tibetben, egyelőre ismeretlenek, csak egy a biztos, hogy még mindig életben van és hatalma teljében az egykori őrült uralkodó.

Barokk után:
Mindenre emlékszik abból, hogy mi történt a barokkon és valószínűleg még mindig Tibetben tartózkodik.

Képességek:
Minden adottsága emberfeletti, 100as erőkategóriával rendelkezik, a bőre szinte sebezhetetlen. És mivel a Terrigen köd megtestesülése Unspoken a képességével szinte mindenre képes, ebbe beleértendő, hogy a tömegét bárminek tudja növelni, vagy éppen energiakardot hoz kétre.

Külső:
Embertelenek > Unspoken 958385-unspoken_01
Embertelenek > Unspoken 880105-unspoken_01
Embertelenek > Unspoken Unspoken

Barokk előtörténet
Név: Unspoken
Egyéb név(i): A Megnevezhetetlen, Az élő terrigen köd
Faj: embertelen
Nem: férfi
Jellem: kiszámíthatatlan
Személyazonosság: közismert
Születési helye és idő: ismertetlen, de Attilan-on
Kor: ismeretlen
Család: Az Embertelen uralkodói családjának tagja, nős
Lady Nephthys Boltagon – feleség, él
- Blackagar Botlagon – fia, él
Foglalkozás: Attilan és az Embertelenek királya
Testmagassága: 210 cm
Testsúlya: 149 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: szürke
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: megjelenés
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: őrült, az élő terrigenesis-nek hiszi magát

Előtörténet:
Unspoken talán a legrégebben uralkodó Embertelen király. Mindenki tiszteli, de ebben az esetben a tisztelet nem egyenlő a szeretettel. Egy igen zsarnoki uralkodó, aki igazából semmit és senkit sem sajnált felhasználni arra, hogy elérje a céljait. Az 1900as évek elejétől kezdve tűnt fel a Genetikai Tanácsnak és a nemesi családoknak, hogy nincs minden rendben az uralkodójukkal, hogy a férfi folyamatosan, szépen lassan kezd megőrülni, ekkoriban kezdte saját magát az Élő Terrigen Ködnek képzelni. Az 1920-as években a Genetikai Tanács megpróbálta megbuktatni az uralkodót és elűzni, de a kísérletük meddőnek bizonyult és később lett meg a böjtje. Igazán tetszett neki, hogy a későbbi felesége milyen könnyedén adta fel Atlantiszi koronaherceget és az Embertelen trónörököst, amikor azok titokban folytatták a viszonyukat. Ő maga természetesen szóvá tette Namor királynál, hogy mi is folyik Attilan-on, akik a herceget letarlóztatták és a hercegnőt is követelték, hogy őt is elítélhessék. Unspoken csak erre a lépésre várt és végre hadat üzenhetett Atlantisznak. A tengeri nép nem volt felkészülve egy háborúra, így meglepetten érte őket a roham és az Embertelenek győztek minden nehézség nélkül. Mikor a menekülő pár Lemúriába ért Unspoken oda is követte őket és Lemúria is elesett. Immáron Unspoken uralta az óceánokat. Titokban lefizette az USA kormányát technológiával, így azok legitimmé tették a két inváziót és békén hagyták az emberteleneket. Nephthys közeledését elfogadta, majd hamarosan feleségül is kérte a törtető nőt, ekkor próbált a Genetikai Tanács is újra lépni valamit, de Unspoken válasza az volt, hogy kivégeztette őket és minden hatalmat saját magához ragadott. Pár nappal később már meg is tartották az esküvőt és a pár szinte csak erre várt, hogy a trón megerősödjön. A korábbi alkotmány már semmit sem jelentett számukra s a korábbi törvényekkel, örökséggel ellentétben abszolút monarchiát kiáltottak ki ketten. Bárki, kinek a hűsége bármilyen kevéssé, de megkérdőjelezhető volt börtönbe került, s ők még a szerencsések voltak. Nagyon sokak haltak meg, kezdve a Genetikai Tanáccsal, hiszen Lord Arcadius még próbált tenni valamit, utolsó erejével is, de mind elbuktak. Néhány hónap leforgása alatt az új rendszer teljesen megszilárdult a királyi pár kezében és az embertelenek hallgattak, emlékeztek arra, ami volt, és ők élni kívántak.
Mindazok ellenére, amit tettek, a birodalmat a hatalmas terültek megszerzése miatt sikerült felvirágoztatni és olyan gazdagságot hozni neki, amit még nem látott az Embertelen faj soha sem. Szigorúan kormányzott továbbra is, a lojalitás legkisebb megingására is véreskezűen csapott le és a kormányokat még mindig sakkban tartotta. Teltek és múltak az évtizedek az 1990-es években pedig végre valahára Nebo teherbe esett és életet adott a fiának, Blackagar Boltagon-nak. Mivel most már nem volt Genetikai Tanács, aki az öröklésről döntött volna, teljesen egyértelmű volt, hogy Blackagar lett a trónörökös, akiből később tizenöt évesen a Terrigen-köd hatására fajtája legerősebbje lett. Unspoken hataloméhsége és őrülete pedig olyan szintre jutott, hogy az ellene készülő összeesküvések is rejtve maradtak.

Képességek:
Minden adottsága emberfeletti, 100as erőkategóriával rendelkezik, a bőre szinte sebezhetetlen. És mivel a Terrigen köd megtestesülése Unspoken a képességével szinte mindenre képes, ebbe beleértendő, hogy a tömegét bárminek tudja növelni, vagy éppen energiakardot hoz kétre.


A hozzászólást Thorhalla összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 14 Ápr. 2013, 08:20-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Embertelenek > Unspoken Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Embertelenek > Unspoken Empty Re: Embertelenek > Unspoken

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 23 Dec. 2011, 08:04

A Galaxis Védelmezői kaland során fény derült rá, hogy Unspoken még mindig Tibetben van, és ott foglalkozik találmányaival, és legfontosabb dologként, emlékszik a barokk eseményeire. A kaland után Nebo felkereste és újra szövetségre léptek és továbbra is a barokk miatt férj és feleségként tekintenek egymásra.
A végítélet eseményei során Unspoken elhagyta Tibetet, ahol korábban száműzetését töltötte és a Kree Birodalomba ment, ahol átvette a halott Legfelsőbb Intelligencia helyét. Kree Sztelláris Birodalom új uralkodója lett így, aki egyben a Xandarian Világelme irányítója, azaz a Nova Hadtest új vezetője is. Miután a trónon csatlakozott hozzá Nebo, Unspoken a barokk után itt is feleségül vette a nőt, aki így a kree birodalom királynéja lett.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Embertelenek > Unspoken BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Embertelenek > Unspoken Empty Re: Embertelenek > Unspoken

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 29 Jan. 2013, 10:48

A felesége Vormiron tett látogatása után (2023 július) kiderült hogy Nebo gyermeket vár, egy fiút. A császári pár március végére, április elejére várja a trónörökös születését.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Embertelenek > Unspoken BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Embertelenek > Unspoken Empty Re: Embertelenek > Unspoken

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 14 Ápr. 2013, 08:09

2024. április 14-n a kora délelőtti órákban a felesége életet adott első gyerneküknek a Halai palotában, a kisfiú mindenféle komplikáció nélkül teljesen egészségesen született, így ismét van a férfinak vérszerinti örököse.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Embertelenek > Unspoken BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Embertelenek > Unspoken Empty Re: Embertelenek > Unspoken

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.