Jonathan Miller / Black Jack

Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:48

Az eredeti topic

Név: Jonathan Miller
Egyéb név: Black Jack
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1989. február 14. New York
Kor: 20
Család: Thomas Miller – apja, él
Catherina Tyler – anyja, él
Foglalkozás: katona, SHIELD ügynök, tanuló (Tisztképző főiskola, alapdiploma megvan neki, a mesterképzésre jár most)
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 76 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: szőkésbarna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtörténet:
1991-ben látta meg a napvilágot egy katonacsaládban, így igazából nem is volt kérdéses, hogy neki milyen pályafutása lesz a későbbiekben. Mindkét szülő a légierőnél szolgáltak és emiatt folyamatosan költöztek. Az általános iskolát is már nyolc különböző helyen járta, és a középiskola minden osztályát is máshol kezdte meg. Barátai éppen ezen okból soha sem voltak igazán. Az eredményei átlagosnak voltak mondhatóak, azonban a fegyverek, katonaság, sportok iránt igen fiatalon kezdett érdeklődni. Sportolási lehetősége versenyszerűen soha sem adatot meg, mert a költözések miatt erre sem volt nagyon lehetősége. Igazából próbált beilleszkedni minden egyes évben egy teljesen új környezetbe, körülmények közé, amik rengeteg tapasztalatot adott a számára a későbbiekben. Már iskolás volt, olyan kilenc év körül, amikor megjelentek az első mutánsok és a világ is megtudta a létezésüket. Igazából soha sem érdekelte ez a téma, számára ugyanúgy emberek voltak azok is, mint mindenki más is. A szülei úgy nevelték, hogy véletlenül se legyenek benne rasszista érzések, hiszen a katonaságnál ez hátrányos tényező lehetett volna a számára. A gyerekkora ezenfelül teljesen átlagosan telt, noha, mint említve lett, eleinte kissé nehezen viselte a folyamatos költözéseket, hogy nincsen semmi állandó mellette, de viszonylag hamar tényleg képes lett ezeket kezelni.
Néhány barátot azonban így is sikerült szereznie, akikkel később még a kapcsolatot is tartotta. Dallas volt az a hely, ahol annak idején elkezdte a középiskolát tizennégy évesen. A folyamatos utazások és környezetváltozások ellenére a jegyei egy megszokott átlagot hoztak és soha sem esett egy bizonyos szint alá. Noha, ahogyan egyre öregebb lett egyre nehezebben viselte a folyamatos költözéseket és fel-fel lázadt a szülői akarat ellen, mert szeretett volna megállapodni, és egy helyen maradni, hogy ne kelljen ismételten és ismételten elválni a barátoktól, a megszokott környezettől, iskolától. Egy kis állandóságot szeretett volna az életében végre. Előbb vagy utóbb ez úgyis bekövetkezett volna, ugyanis, ha egyszer bejut valamelyik egyetemre, vagyis jelen esetben a Katonai Akadémiára, akkor jellemzően úgyis egy helyen lesz majd a kiképzés és tanulmányok ideje alatt. Végül mindkét szülőt áthelyezték a keleti partra és így a család le tudott telepedni New York-ban. Így már itt érettségizett le a fiatal fiú 2008-ban, továbbra is teljesen átlagos eredménnyel.
Érettségi után azonnal jelentkezett az Amerikai Légierőhöz, ahova fel is vették. Igaz ez azzal járt, hogy máris megint el kellett költöznie a megszokott környezetből, mert Colorado-ba kellett mennie, ahol az akadémia is volt. Alapkiképzés következett, és elméleti oktatás. Noha soha sem volt kiemelkedő tehetség, de itt még az elméleti oktatásokon is meg kellett felelnie. Megtudott sok dolgot a katonaságról, arról, hogy mi a lényege, mire jó és miket várnak el tőlük. Közelharcot tanult az alapkiképzésen és megtanult a lőfegyverekkel is bánni. Matematikából és fizikából soha sem volt jó tanuló, de itt muszáj volt felzárkóznia, hiszen ehhez szükség volt ahhoz, hogy vadászpilóta lehessen. F-15ön tanult vezetni és sok időt töltött a szimulátorokban is. Itt az akadémián kapta meg a „Black Jack” nevet, amit később is előszeretettel használt. 2010. májusában tette le az alapfokú diplomát és államvizsgát a Bolognai képzésen az Akadémián, a legnagyobb megdöbbenésre várakozáson felüli eredménnyel, hiszen kiválóan kitűnőre sikerült mind a két jegyet megszereznie. Így igazából nem is volt kétséges, hogy a Mesterképzésre is felvették, amit szeptemberben el is kezdhet. De ekkor történtek a katasztrófák, amiket Magneto okozott. Ő maga is részt vett a mentésben és katonai feladatokban, megtett mindent, ami szükséges volt és meg tudott tenni. Miután a katasztrófák elültek folytatta az iskolát és az apja közbenjárásának köszönhetően felvételt nyert a remek tanulmányi- és tereperedményeinek köszönhetően a S.H.I.E.L.D-hez. Így közel öt hónapja egyrészt végzi a Tisztképző főiskolát és a S.H.I.E.L.D-nél is dolgozik.

Szakértelmek: Mivel katonai kiképzésen esett át és éppen a tisztiképzőt az USAF-nál, magas fokon jártas a közelharcban, mind pusztakezes, mind fegyveres (tőrrel) harcokban. Lőfegyvereket is magas fokon képes használni, ez a pisztolyok szinte minden fajtájára igaz, akárcsak a gépfegyverekre. És mivel az USAF kötelékébe tartozott, vadászgépeket is képes vezetni, ezt manapság tanulja.

Külső:
Jonathan Miller / Black Jack Jon7
Jonathan Miller / Black Jack Jon8
Jonathan Miller / Black Jack Jonathan1
Jonathan Miller / Black Jack Jonathanq


Kérsz-e bevezetést: Igen.

Megjegyzés: Beismerem nem voltam kreatív egy az egyben ugyanaz, mint a korábbi 2 helyen szereplő előtöri a legvégét leszámítva és a kort, mert 2 évvel öregbítettem, hogy passzoljon ide. Mani-val beszéltem, azt mondta, hogy nem zavarja, hogy embert hozok és nem mutánst. Azonban, ha az gond, hogy már egy kicsit elmúlt 21, akkor leviszem a kort 20 évre 21 helyett.

Név: Jonathan Miller
Foglalkozás: S.H.I.E.L.D. ügynök, katona, tanuló
Munkahely: S.H.I.E.L.D.
Eszközök: telefon, laptop, amit a S.H.I.E.L.D-től kap
Felszerelés / Fegyverek: golyóálló mellény, vadászkés, Glock 30

A fegyver: Glock 30
Jonathan Miller / Black Jack G30


A hozzászólást Thorhalla összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 05 Dec. 2012, 16:23-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Black Jack Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:49

Kiegészítés:
Név: Jonathan Miller
Egyéb neve: „Black Jack”
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1989. február 14. New York, USA
Kor: 21 év
Család: Thomas Miller – apja, él
Catherina Tyler – anyja, él
Foglalkozás: katona, SHIELD ügynök, tanuló
Egészségi állapot / betegségek: egészséges

Bővítés:
Jonathan miután kikerült a gyengélkedőről, néhány nappal a Ghoston való rajtaütés után visszatért a megszokott életritmusához. Minden nap sok órás edzés, a feladatok ellátása, amit kiosztottak nekik, illetve tanulás. Ha a többiek a társai felkeresték, akkor a fiatal férfi szívesen tanított nekik egy-két dolgot, amit saját maga a katonaságnál tanult. Késekkel való bánás, fegyveres és kézi tusa. Akárcsak a lőfegyverekkel való bánást, ha erre Danvers ezredes is engedélyt adott a többieknek. Saját magát különösebben nem zavarta, hogy bezárva voltak elszigetelve a külvilágtól, hiszen ez kötelesség volt, amit végre kellett hajtania. És amúgy sem akart különösebben New Yorkban fel s alá mászkálni. Amit hiányolt azonban, az pedig a gyakorlópálya volt, hiszen most kellett volna gyakorlati idejét megkezdenie, hogy őszre már legyen némi tapasztalata a repülők és helikopterek vezetésében. Az egy hónap alatt a legnagyobb öröme az volt, amikor végre elmehetett a S.H.I.E.L.D. katonai részlegébe, hogy nekiláthasson a felkészülésnek. Itt igazából csak szimulátorokban tudta a vezetést gyakorolni, de a gyorsulási teszteken itt is át tudott esni. Igazából újra, mert az iskolában is megvoltak ezek, de most itt újabb felmérés és így szükséges volt. Ezen újra átment így jó pár óra helikopter szimulátor után a rendes S.H.I.E.L.D.-es helikopterhez is odaengedték, de csak oktató mellett egyelőre és így ennek a vezetését is tudta gyakorolni szigorúan a Triskelion területén belül. Éppen ezért nem tudott vadászrepülőn gyakorolni egyelőre, hiszen ahhoz itt kellett volna hagyni a Triskeliont és New Yorkot is, amit pedig nem tehetett meg. Így mire letelt az egy hónap a fiatal férfinak a felszállás és a kanyarok megtétele egészen jól ment az idő rövidsége ellenére, a leszállás néha még gondot okozott neki, mert nem ment zökkenőmentesen. De még lesz ideje később úgyis, hogy gyakorlatot szerezzen ehhez.
Ami a többieket illette, még mindig valamilyen szinten magát hibáztatatta amiatt, hogy Emma idekerült, így mindvégig figyelte a lányt és bármiben segített neki, amiben a lány csak segítséget kért tőle. Amúgy amit még hamar kiismerhettek benne, hogy végtelenül lovagias és talpig úriember, ha a lányokkal beszélt. És ha ők megkérték valamire, akkor amit csak tudott megtett nekik. Igaz az idő nagy részét, amikor éppen nem a saját dolgaival volt elfoglalva Bruce-szal töltötte, vele edzett a legszívesebben, hiszen a társai közül neki volt a leginkább olyan képesítése a S.H.I.E.L.D.-nél töltött hónapok miatt, mint egy katonának, így Stephanie-val is összebarátkozott, hiszen ő a legtöbb idejét a fiúval töltötte. Amit bárki mostanra már tényleg megtudhatott, ha egy kicsit többet beszélgetett vele és jobban megismerte, hogy a fiatal férfi csak akkor teljesen komoly, ha munkáról és kötelességről van szó, amúgy még időnként jó fejnek is nevezhető, mert viccelődni is szokott – lásd Einar jellemvonásai. – és civilben nem olyan, mint aki karót nyelt, vagy egy láda citromot evett...
És végül viszonylag összeszokva a társasággal letelt az egy hónap, és megvolt beszélve egy találkozó az eligazítóban, amire meg kellett jelenni. Tudta jól, hogy erre a napra Stephanie is ott lesz már, reggel a szokásos teendőkön esett át, majd a megbeszélt időre meg is jelent a megbeszélésen.


Képességek: Mivel a karakter ember, továbbra sincs semmilyen képessége.

Szakértelmek: Mivel katonai kiképzésen esett át és éppen a tisztképzőt az USAF-nál, magas fokon jártas a közelharcban, mind pusztakezes, mind fegyveres (tőrrel) harcokban. Lőfegyvereket is magas fokon képes használni, ez a pisztolyok szinte minden fajtájára igaz, akárcsak a gépfegyverekre. És mivel az USAF kötelékébe tartozott, vadászgépeket is képes vezetni, ezt manapság tanulja.
Az utóbbi egy hónapban helikoptervezetést tanult, szimulátorban és gyakorlatban is. Akárcsak vadászgép irányítást is, bár ezt jellemzően csak szimulátorokban tudta megtenni.


Név: Jonathan Miller
Foglalkozás: S.H.I.E.L.D. ügynök, katona, tanuló
Munkahely: S.H.I.E.L.D.
Eszközök: telefon, laptop, amit a S.H.I.E.L.D-től kap
Felszerelés / Fegyverek: golyóálló mellény, vadászkés, Glock 30

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Black Jack Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:49

Kiegészítés:
Név: Jonathan Miller
Egyéb neve: „Black Jack”
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1989. február 14. New York, USA
Kor: 21 év
Család: Thomas Miller – apja, él
Catherina Tyler – anyja, él
Foglalkozás: katona, SHIELD ügynök, tanuló
Egészségi állapot / betegségek: egészséges

Bővítés:
Miután sikeresen túlélték és rendbe jöttek Alaszka után következett az a rész, amit Jon saját maga is akart kérvényezni, hogy a csapat essen át egy mezei katonai kiképzésen, mert a csapat teljesítése katasztrofális volt ilyen téren. Saját maga örült ennek, mert végre kiszabadulhattak New Yorkból és mindenkire ráfért egy kis fegyelem és rendtanulás is. Közben mivel ők helytálltak, így a Bosszú Angyalainak helyettesei és gyakornokai is lettek, ezzel sem könnyítették meg a helyzetüket. A Nevada sivatagba mentek, hogy az ottani kiképzőtelepen gyakoroljanak és készüljenek fel. Az kissé zavarta az első napokban, hogy ironikus módon itt tanult annak idején Vörös Koponya is, de minden bizonnyal nem találtak jobb helyet, így maradt ez. Saját magának nem különösebben okozott gondot a kora hajnali kelés, és a reggeli, majd egész napos gyakorlatozás és újra végigmenni a teljes alapkiképzésen. Egyszer már kibírta, így most sem volt baja vele. Bruce-szal ők ketten vezették a kiképzést a felnőtt katonákkal együtt. Azért, hogy a többiek ne azt lássák, hogy a saját korábbi kiképzése miatt ő lazsál ugyanúgy végigcsinálta újra az egészet, mint jó három évvel korábban. Igaz most sokkal jobban bírta, mint akkor, hála annak, hogy a S.H.I.E.L.D.-nél is végig minden nap szigorúan edzett és a Tisztképző főiskolán is elvárás volt a folyamatos gyakorlatozás. Igaz ő jóval többet dolgozott a többieknél, amint vége volt az aznapi feladatoknak saját maga ment tovább a saját külön képzésesére is. Hiszen az iskola elkezdődött és az erőnléti és itt megcsinálható dolgokat ezen a helyen kellett teljesítenie. Kőkemény matekot és fizikát tanult, már a feje sajogott a sok integrál és derivál számítástól, ami kellett a vadászpilótáknak. Időnként még az is megfordult a fejében, hogy ennyi erővel fizikusnak is mehetett volna, ott is tanult volna ennyit ezekből. Reggelente hajnali négykor kelt, hogy még a társaság előtt bemelegítsen, majd velük együtt következett a reggeli futás és erőnléti edzés. Felülések, fekvőtámasz, futás teljes húsz kilós felszerelésben és anélkül is, erőltetett menetelés úgyszintén teljes felszereléssel. Akadálypályák, éjszakai terep, amit kifejezetten kedvelt, közelharci tanulás, pusztakézzel és fegyverekkel, főleg késekkel. Mindennap valami újat tanulni és kicsit tovább menni. Mindezek mellett elméleti tudást is kellett tanulni, fegyverek használatáról, szétszedéséről, összerakásáról és hasonlókról. Ezeket volt, hogy kihagyta, amíg a többiek az elméleti előadáson voltak, már ha nem éppen ő tartotta, mert saját maga ekkor vett részt a neki tartott magántaros órákon. Ő maga fizikán és matekon kívül elméletet is tanult a vezetésről. Sok időt töltött szimulátorokban és itt végre valahára a sivatagban kellően sokat lehetett a levegőben is a helikopterrel. És végre valahára miután az elméleti, állóképességi, szimulációs, matek és fizika vizsgákat letette végre élesben is repülhetett vadászgéppel. Az autó és motorvezetést nem vitte túlzásba, a jogsija megvolt rájuk, de ő inkább a levegőben töltötte a lehető legtöbb időt, amit engedtek neki és a keretbe is belefért. Így szépen lassan nagyobb rutint szerzett helikopter vezetés terén és magabiztosan irányította segéd, és tanár nélkül is a levegőben a vadászgépeket.
Ha volt egy kis szabadideje a sok tanulás mellett, akkor azt előszeretettel töltötte a lőtéren, hogy Bruce-szal és mostanra Stephanie-val is versenyezzen célba lövés terén, noha a lányt még mindig magasan verte. Ezeken felül Emma-val volt kettesben és még mindig próbálta kiengesztelni az Alaszkai történések miatt, amikor bordákon és fejen is rúgta, míg Osterman befolyása alatt állt. Noha egyikre sem volt túl sok ideje, szinte csak étkezésre tudott időt szakítani, de utána már rohant is át a következő helyre. A saját csapattársaival még aki továbbra is felkereste igyekezett személyesen is gyakorolni és magyarázni nekik, hogy mit hogyan kellene csinálni, hogy pontosabban és ügyesebben tudják megtenni a feladatokat. Pontosan tudta és tisztában volt vele, hogy hátrányban van a többiekhez képest, hiszen nekik volt legalább valamilyen képességük, aminek a legtöbben még a hasznát is tudták venni, de saját maga pedig csak sima ember volt. Így különösen úgy érezte, hogy legalább a katonai, harcászati téren kellene jobbnak lennie, hogy versenyezhessen velük. Éppen ezért folyamatosan a saját tűréshatárának maximumán teljesített és azon a szinten tartotta a teljesítményét. Noha a folyamatos megfeszített tempó és plusz tanulás meg is hozta az eredményét az ereje, ügyessége, állóképessége, reflexei, ellenállása, kitartása és mozgékonysága növekedett és a saját korosztályának jócskán átlaga fölé került. Igazából nem zavarta harcban, ha pusztakezes/közelharci, vagy távolsági harcban kell részt vennie, bármelyiket bevállalta látványosabb és veszélyesebb elemekkel is, mint például a londoni akció, amikor Barton-nal dolgoztak össze. Valószínűleg Bruce-szal együtt folyamatosan szemmel tartotta a többiek fejlődősét, és ha valaki valahol lemaradt, akkor ott felzárkóztatót tartott. Nem akarta, hogy bárki is nagyon lemaradjon a többiektől. Mivel saját maga korábban már mindent megtanult itt, amit csak lehetett, nem tanult újabb fegyverhasználatot. Csak a korábbiakat fejlesztette. Így a négy hónapos képzés végére ezekben is járatosabb lett és ügyesebb.
Miután a megszokott alapképzés és a kiképzés után pedig végül visszatértek New Yorkba...


Képességek: Mivel a karakter ember, továbbra sincs semmilyen képessége.

Szakértelmek: Mivel katonai kiképzésen esett át és éppen a tisztképzőt az USAF-nál, magas fokon jártas a közelharcban, mind pusztakezes, mind fegyveres (tőrrel) harcokban. Lőfegyvereket is magas fokon képes használni, ez a pisztolyok szinte minden fajtájára igaz, akárcsak a gépfegyverekre. És mivel az USAF kötelékébe tartozott, vadászgépeket is képes vezetni.
Az elmúlt négy hónap alatt a folyamatos gyakorlatoknak és újbóli kiképzésnek köszönhetően az ereje, ügyessége, állóképessége, reflexei, ellenállása, kitartása és mozgékonysága növekedett és a saját korosztályának jócskán átlaga fölé került, de a szuperhumánt még nem éri el. Ezeken felül végre teljesen megtanulta a helikoptervezetést és egész nagy rutint szerzett benne, akárcsak a sikeresen letett vizsgák után végre vadászgépeket is vezethetett vizsgarepülés és gyakorlatszerzés céljából. Mind a pusztakezes és fegyveres, lőfegyveres harci gyakorlata növekedett a négy hónap során.

Név: Jonathan Miller
Foglalkozás: S.H.I.E.L.D. ügynök, katona, tanuló
Munkahely: S.H.I.E.L.D.
Eszközök: telefon, laptop, amit a S.H.I.E.L.D-től kap
Felszerelés / Fegyverek: golyóálló mellény, vadászkés, Glock 30

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Black Jack Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:49

Kiegészítés:
Név: Jonathan Miller
Egyéb neve: „Black Jack”
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1989. február 14. New York, USA
Kor: 22 év
Család: Thomas Miller – apja, él
Catherina Tyler – anyja, él
Foglalkozás: katona (USAF, hadnagy), SHIELD ügynök
Egészségi állapot / betegségek: egészséges

Bővítés:
Az eligazítás után, akármennyire is fáradt volt, az első útja egyből a gyengélkedőre vezetett, hogy megnézze, hogy Emma-val mi is történt. Csak, amikor meggyőződött arról, hogy a lánnyal minden rendben van, akkor ment aludni és pihenni végre. Az események után pár nappal, mikorra a sérülései is jócskán javultak és, ahogyan a sor rá került ő maga is elment, hogy kifejtse a véleményét Danvers ezredesnek a Ghost-tal kötött. Ő Bruce-al ellentétben teljesen nyugodtan a nő engedélyével mondta az ezredes szemébe, hogy mit is gondol. Saját maga is meglebegtette azt, hogy kilép és csupán hivatásos katonaként folytatja a pályafutását a légierőnél, de a nő ezt nem fogadta el. Mint nem sokkal később megtudta, hogy Rogers is fenyegetőzött hasonlókkal, de végül mindenki kénytelen volt beletörődni, hogy márpedig szövetségben vannak Ghost-tal. Ahogyan a sérülései is engedték azonnal visszatért a gyakorlópályára, ahol tovább gyakorolt és edzett. Mind fizikai harcot, mind lövészetet, akárcsak az erőnlétét javította, már ha még lehetett hova. Szinte minden nap meglátogatta Emma-t, amíg a lány a gyengélkedőn volt, majd a fizikoterápiás gyakorlatok ideje alatt is, bár nem volt sok ideje. Edzések, és most még decemberben tanulnia is kellett. Elérkezett ugyanis az utolsó vizsgaidőszaka. Annak ellenére, hogy a munkája miatt személyesen nem tudott elmenni az előadásokra, vizsgáznia ugyanúgy kellett neki. Voltak olyan részek a tananyagban, amikkel nem igazán boldogult elsőre, főleg elektronika terén, így ezekből Tony Stark-ot, vagy Jason Kariel-t kérte meg, hogy magyarázzák el a dolgokat. Szerencsére a gyors felfogóképességének mindent, amit elmondtak megértett és remekül vizsgázott. Vizsgák, egy részét hála a USAF engedékenységének a SHIELD-nél is le tudta tenni, de volt, amik miatt kénytelen volt a főiskola helyszínére Colorado-ba utazni, hogy ott vizsgázzon. A legtöbb vizsgáját, hála a megszerzett rutinjának és a SHIELD-nél szerzett tapasztalatoknak könnyedén tette le kiváló eredménnyel. Így január végére csupán már csak az utolsó néhány tárgya és az államvizsga maradt hátra. Így miután visszatért New Yorkba neki kellett állnia a diplomamunkájának megírásához is, illetve igyekezett besegíteni azoknak, akik abban nyomoztak, hogy Walter miként szerezhetett információkat a SHIELD-en belülről.
Amíg New Yorkban volt, nem csak szokványos bevetéseken és gyakorlatokon vett részt, hanem előfordult, hogy őt küldték helikopteres, vagy vadászgépes felderítésre, őrjáratra is, aminek végtelenül örült, hiszen ez volt a kedvenc elfoglaltsága, amikor végre repülhetett. Igazából ez volt az a téma is, ami miatt Ben Grimmel a gyakorlótéren szóba elegyedett és az amúgy viszonylag szótlan Jonathan bármilyen hosszan el tudott beszélgetni Grimmel ebben a témában. Természetesen elnézést is kért a férfitól, amiért egy egész tárat beleengedett a Parker háznál. A napja jelentős részében amúgy a diplomamunkáját írta a SHIELD és az USAF védelmi rendszereinek és fegyverzetének összehasonlításáról. Persze ez igen sok kutatómunkát igényelt és különösen ügyelnie kellett arra is, hogy csak olyan dolgokat írjon bele a diplomamunkába, ami nem volt szigorúan titkos és beleírhatta. Időnként még bevetésekre is járt, jellemzően a többiektől távol és nem velük. Egyedül, vagy pedig egy másik csoporttal. Egy alkalommal azonban az is előfordult, hogy Amerika Kapitánnyal tudott bevetésre menni. Ezek után kérdezte meg a gyerekkori példaképét, hogy a férfi vállalná-e, hogy hetente kétszer tanítsa őt, és edzenek együtt. Steve szerencsére vállalta és annak ellenére, hogy Jon igen képzett és jó kondícióban is volt, egyáltalán nem kímélte a veterán harcos őt. Jon nem is bánta, mert így legalább még látta, hogy hova és hogyan tud fejlődni. Lövészpályán saját magát edzette, a feladatok miatt pilótáskodás tekintetében is folyamatos gyakorlatban volt. A Kapitánnyal való edzések miatt pedig főleg a közelharci jártasságai és gyakorlata növekedett igencsak. Eközben persze nem feledkezett meg a csapatról sem, akikkel együtt dolgozik és igyekezett több közös programot szervezni, amiatt, hogy a csapat tényleg összerázódjon és ne legyenek olyan gondok, mint Lyesmith és Notthingam között, így három-négy hetente egyszer mindenképp megpróbált egy ilyet összehozni, akár közös mozizás, vagy vetélkedők, társasok. Úgy, hogy senki se érezze különösen nyomasztónak és mégis a csapat találja meg a közös hangsúlyt. Emma-val heti két-három alkalommal próbált kimozdulni a SHIELD falain túlra, moziba járni, vacsorázni, koncertre menni, vagy valamilyen sport rendezvényre, vagy akár csak sétálni ketten, vagy múzeumba elmenni. Mintha nem a SHIELD ügynökei lennének, hanem tényleg csak egy normális fiatal pár.
Ami számára is teljesen érezhető volt, a folyamatosan feszültség és idegtépő várakozás arra, hogy mikor is fognak a mészárlások szerte a világon megkezdődni Walterék részéről. Azonban még mindig nem történt semmi ilyesmi. A feladatok, edzések, és küldetések, illetve kínkeserves tanulás és munka végén Jonathan végre elmondhatta tavasszal, hogy készen van a diplomamunkájával is. A programozás része volt, ami kissé kifogott rajta, de végül is azzal is megbirkózott segítség nélkül. A dokumentumot pedig elküldte a főiskolának, akik elfogadták, ekkor újra el kellett utaznia Colorado-ba, hogy letegye az államvizsgát és megvédje a diplomáját. Ezekben az időkben nem nagyon örült annak, hogy távoznia kell akár még egy kis időre is, de ezt muszáj volt megtennie. Így pár napot megint Colorado-ban töltött, mindkét jegye ezúttal is ötös lett. Ezek után azonnal visszatért és tovább folytatta az edzéseket, feladatokat, és a nyomozást is abban, hogy Walterék nyomára bukkanjanak, de mindez egyelőre teljesen hiábavalónak bizonyultak. Mikor június elején elérkezett, hogy megint Colorado-ba kell utaznia, most eltávot kért saját maga és Emma számár, hogy a lány had kísérhesse el a diplomaosztójára és tisztavatására, illetve egy hét nyaralást is engedélyezzenek kettejük számára. Danvers ezredes meg is adta nekik az engedélyt. Másnap pedig már utazott is, remélhetőleg Emma oldalán. Katonai díszegyenruha, hozzá a megszokott sapka. Jon szülei is természetesen ott voltak a fiúk eskütételénél, amikor átvette a diplomát és, amikor megkapta a diplomával a hadnagyi rangját is. Ekkor mutatta be a barátnőjét a szüleinek is, akik igen kedvesen fogadták Emma-t, majd így a család együtt elutazott Boulder-be egy hétre. A Miller szülők a második nap után otthagyták a fiatalokat, mert a kötelességeik miatt vissza kellett menniük dolgozni, de a pár még öt napot kettesben tudott tölteni, mielőtt június 24-én késő délután vissza nem értek New Yorkba a Triskelionba.


Képességek: Mivel a karakter ember, továbbra sincs semmilyen képessége.

Szakértelmek:
– Korábbiak
Lásd előző bővítések.

– Aktuális
Jon kondíciója, ha még lehetett tovább javult a folyamatos edzéseknek hála, befejezte a 4 éves képzését, ennek hála már papírja is van róla, hogy egész jól ért a programozáshoz, elektronikához, fizika és matematika terén igen magas a képesítése. Képes az elektronikai kütyüket szerelni és építeni, akárcsak fegyvereket. Magas fokon képzett minden modern fegyver használatában. Katonai- és fegyverrendszereket szinte tökéletesen képes átlátni és haszálni, akár elektronikai formában is. Vezetői és diplomáciai képességei tovább javultak és mostanra rutinos és jó vadász- és helikopterpilóta is.
Illetve közelharci tapasztalatai fejlődtek tovább, hála annak, hogy Rogers-el is edzett.

Megjegyzések:
Elvégzett sulis dolgok a USAF (United States Air Force) Akadémiáján (fősuli/egyetem):
„Alapdiploma”
Ezzel ismeri a régen és manapság használt katonai rendszereket és fegyvereket. Használni és bizonyos szinten javítani is képes azokat.

„Mesterdiploma”, katonai technológiák szakirány + Hadnagyi rang + hivatalosan is vadászpilóta
Főleg speciális vezetői és műszaki feladatok ellátására képezték ki az itt végzett hallgatókat. A cél, hogy az itt végzettek a lehető leghatékonyabban vállalhassanak feladatokat fegyveres testületeknél és az ezekhez kapcsolódó védelmi szervezeteknél.
A tanítás ezen a képzésen olyan területek érint, mint fegyverrendszerek és technológiák (fegyverek, fizika, matematika, elektronika), a kommunikáció, az intelligencia, menedzsment, logisztika.
Ismeri a régen és manapság használt katonai rendszereket és fegyvereket. Már igen magas szinten javítani is képes azokat.

A sulis dolgokat netről vettem, így ezek valósak, hogy ezt tanulják ott. A suli négy éves, de a legjobban ez a alap/mester diploma illett fordításban hozzá, így ezt használtam.

Ghost szövetség:
Saját maga közel sem örült a szövetségnek, igaz annak sem örült volna, ha Fury-t választják. Kissé meglepte, hogy Bruce és Rogers is hasonlóan vélekednek. Jon is közölte, ha így lesz kilép, de végül nem adta be a felmondását. És hasonlóképpen maga is támogatja, hogy az első adandó alkalommal csapjanak le Ghost-ra, amint megtehetik.

Kapcsolatok:
Valkűr – A lány számára valahogyan legalább kakukktojás, mint a sajátjukban Stephanie. Nem igazán tudja hova tenni őt, főleg most, amikor Asgardiakkal fognak szembe kerülni. Mindezek ellenére semmilyen negatív ellenérzése nincs a vele egykorú lánnyal szemben, elismeri, hogy remek harcos ő is, de nem keresi a társaságát.
Amerika Kapitány – egyik személyes példaképe Steve már gyerekkora óta, így valószínűleg a teljes különítményből ő az, akivel a legtöbbet beszélt. Révén, hogy Steve a katona, tehát ő az, akinek a gondolkodása legjobban hasonlít Jon-éhoz is. Időnként, ha a férfinak ideje volt, akkor még edzett is vele Jon. Kettejük között a hónapok alatt egész jó barátság alakult ki.
Sólyomszem – Rogers mellett a másik a csapatból, akivel igazából jóban van és akire igazán fel tud nézni. Igaz, néha igencsak brutálisnak véli a férfi módszereit és túl durvának, de a végére általában kiderül, hogy mégiscsak hasznos volt mindaz.
Tony Stark – Egyedül az iszákossága az, amit Miller nehezményez egy picit, de ezen felül teljesen elismeri a férfit remek tudósnak és zseniális elmének. Még az is előfordult, hogy megkérte, hogy korrepetálja és magyarázzon el neki egy-két dolgot az elektronikai vizsgájához és az némelyik államvizsga tételéhez, ahol olyan dolgokat kértek, amiben Tony a járatos.
Zarda – a nő jelenléte őt is zavarja, de pontosan, amilyen a nő amiatt kerülte a társaságát és egyáltalán nem is beszélt vele a hónapok során
Danvers – Annak ellenére, hogy egyáltalán nem ért egyet a szövetséggel, amit Danvers és Ghost kötött még mindig feltétel nélkül kiáll a felettese mellett és még az zavarja egy picit, hogy a csapatot küldi Walterék ellen úgy, hogy ez személyes ügy és így jó páran nem tudnak tárgyilagosak maradni.
Shanna és Ka-Zar – a két Vadföldről érkezett taggal nem igazán tartotta a kapcsolatot, maximum a bevetéseken találkozott velük, így feléjük semmit sem változott a kapcsolata.
Fekete Párduc – Hasonlóan Shanna-hoz és Ka-Zar-hoz.


A csapat legidősebb tagjaként általában, igyekszik mindenkivel felnőttként bánni, ha már mások úgyis csak kölyöknek veszik őket. Igen sokat tesz azért, hogy a csapatot összetartsa és az összezördüléseket elsimítsa. Még mindig mindenben hűvös és nyugodt magatartásával.

Bruce – A Fury irányában levő kirohanása után kissé csalódott a társában. Eddig őt is profinak vélte, de az őrjöngése és hisztije pontosan az ellenkezőjéről győzte meg Jon-t. túlságosan is közel állt Walter-hez és emiatt nem lett volna szabad hagyni, hogy az ügyön maradjon. Egyébként még mindig a barátjának tekinti.
Stephanie – Jon véleménye szerint a csapat legkezelhetetlenebb pontja. Mivel a lány folyton edzett és kerülte őket, így nehéz is volt vele bármit kezdeni. De legalább annak nem adta nyomát, hogy a családja után menne. Igazából örül, hogy van egy tényleg remek elme a csapatban, akinek a logikája félelmetes, de az picit zavaró, hogy alig van olyan, akinek engedelmeskedik. Őt nem tekinti barátnak, de ellenségnek sem.
Emma – a lányhoz, már jó ideje gyengéd szálak fűzik és ez továbbra is változatlan maradt, szíve szerint távol tartaná a harcoktól és a SHIELD-től is, mert Emma-t nem tartja katonának és aggódik, hogy még egyszer olyan sebet kap, mint legutóbb és abba már bele fog halni.
Tyler – Vele is az a baja igazából csak, ami Bruce-al, amióta Steph a csapatban van, azóta mindenki átvette a nagy száját és a lánnyal ellentétben Tyler és Bruce nem gondol a következményekre. Ezeket leszámítva semmilyen gondja nincs, hiszen lelkiismeretes a fiú és a képességével mindig igen sokat segít nekik, továbbra is a barátjaként tekint rá.
Ramirez – Túlságosan fiatalnak gondolja ahhoz a munkához és feladathoz, amit csinálnak és a múltja sem a legfényesebb a 15 éves fiúnak. De Danvers szavaival nem szállt vitába, így kénytelen volt elfogadni őt is a csapat tagjaként. Egyelőre még barátkozik vele.
Kariel – Annak ellenére, hogy a fiú gondolkodása milyen volt, már hozzászoktak Steph miatt, így Jon-t nem zavarta Kariel viselkedése. Végre volt egy másik ember is a csapatban, aminek meglehetősen örült, a hetedig hónap végére kezdett barátként tekinteni Jason-re.
Rustin – Rustinnal sincs semmilyen gondja, ha nem próbál olyan lenni, mint Ian szokott és nem akar erőltetetten vagánynak tűnni.
Jack és Gwen – Irányukba nem változott semmi, ugyanúgy teljesen pozitívan viselkedik feléjük.

Pókiék és a többiek, igazából ugyanolyan maradt, mint volt. csak Ben Grimm az, akivel jóban van, és gyakorta beszél, végül is mind a ketten ugyanazt szeretik a legjobban, vadászgéppel repülni és ez jó kezdés volt a barátságukhoz.

Név: Jonathan Miller
Foglalkozás: S.H.I.E.L.D. ügynök, katona (hadnagy, USAF)
Munkahely: S.H.I.E.L.D.
Eszközök: telefon, laptop, amit a S.H.I.E.L.D-től kap
Felszerelés / Fegyverek: golyóálló mellény, vadászkés, 2x Glock 30


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 05 Dec. 2012, 16:23-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Black Jack Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 07 Aug. 2011, 22:21

Természetesen az előző oldalon elfogadott karakterek itt is ugyanúgy el vannak fogadva. Smile

A jelenleg zajló kalandot a jövő héten folytatjuk, mindenkivel azon a helyszínen, ahol a régi oldalon abbamaradt.

_________________
Jonathan Miller / Black Jack 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 16 Márc. 2013, 16:51

No, Jonathanről már sokat beszéltünk, hogy hogyan változna meg a múltja, és milyen dolgok derülnének ki róla. Nem láttam akadályát, de kérlek, a módosítás mindenképpen legyen összhangban Thor múltjával! Mivel szerencsétlennek nagyon sok emléke kiesett a Földre érkezésének idejéből, és amikor az erejét kutatta, van lehetőség némi kreatívkodásra.

Thor ugye a II. világháború idején került a Földre, Asgard pusztulásakor, de mivel nem öregedett – az asgardi erejének hála – így bőven lehetett ideje találkozni Catherinával. Aztán a 2000-es évek elejére, illetve a ’90-es évek végére tenném azt az időt, amikor elkezdték őt vizsgálni az európai szuperkatona-programnál, megkapta az új Mjölnirt, hippi életmódba kezdett a követőivel, majd csatlakozott a Különítményhez, stb. Az még hátravan egy későbbi kalandban, hogy pontosan hogyan és miért került sok asgardi emberi testben a Földre a Ragnarök után, ebbe, kérlek, ne menj bele.

Ha lehet, Jonathan mutációja akkor aktiválódjon, amikor megtudja az igazat magáról – ez elég nagy sokkhatás ahhoz, hogy feléledjen a képessége. Természetesen ez se legyen még túl erős az első hónapokban, ha kérhetem.

_________________
Jonathan Miller / Black Jack 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 18 Márc. 2013, 19:26

Kiegészítés:
Név: Jonathan Miller
Egyéb neve: „Black Jack”, Einar Thorson
Faj: fél asgardi, mutáns, zseni
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: közismert, hála annak, hogy a Különítmény tagja lett
Születési helye és idő: 1989. február 14. New York, USA
Kor: 23 év
Család: egyedülálló
- Thomas Miller – mostohaapja, nagybátyja, él
- Catherina Tyler – mostohaanyja, él
- Barbara Miller – anya, halott
- Thor – apa, él
- - Modi Thorson – féltestvér, él
- Loki – nagybácsi, halott
- - Nero Vincenzo – unokatestvér, halott
- - Stephanie Lysmith - unokatestvér, él
- Balder – nagybácsi, él
- - Walter Kovacs, unokatestvér, él
- - Danielle Sunken, unokatestvér, él
Foglalkozás: katona (USAF, főhadnagy), SHIELD ügynök, Különítmény tag
Egészségi állapot / betegségek: egészséges

Bővítés:
Az első az volt neki, miután vért vettek Suék a vizsgálatra, hogy betegszabadságra küldték Miller-t. Végtére is ez nem ártott, hiszen egy lőtt sebet kapott, noha nem volt túl súlyos, de még így is legalább két-három hét kellett ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjön és Jon folytatni tudja az erőnléti edzéseket és gyakorlást. Egyelőre még kerülte a témát Emma-val, amiről beszélniük kellett, így hazautazott – át a város másik végébe – a lábadozása idejére, hogy otthon is legyen egy keveset, hiszen régen volt ott, illetve eméssze azt, hogy mit tudott meg a világ a dédapjáról. Mint kiderült otthon sem tudott az öreg munkájáról semmit, és azt sem, hogy ehhez köze lett volna. Néhány nappal később maga Danvers hívta fel, hogy vissza kell mennie, mert van valami, amit nem szívesen közölne a telefonban. A fiú azt hitte, hogy a kirúgása lesz, vagy pedig, hogy kiderült, hogy mutáns, bár azt elmondhatták volna. Az egyik tárgyalóban fogadta az ezredes, ott volt Sue és meglepetésre Thor is. Igazából nem számított ekkora fogadóbizottságra és még maga Thor sem tudta, értette, hogy mit keres ott. A hidegzuhany ekkor érkezett, megvolt a vérvizsgálat eredménye, és valami furcsát talált benne Susan, olyasmit, amit eddig csak négy vizsgált alanynál, ezek név szerint Walter Kovacs, Danielle Sunken, Stephanie Lyesmith és Nero Vincenzo voltak. A vizsgálatok azt mutatták, hogy elméletileg a fiú félasgardi azon felül, hogy mutáns is. Ekkor Sue kérdezés nélkül vette a bátorságot és jobban elemezték a DNS mintát és kiderült, hogy fent említett négyessel rokoni kapcsolatban, ettől kezdve pedig már nem volt nehéz kideríteni, hogy a három testvér közül ki lehet az apa, az egyezés DNS teszten Thor Odinson-t jelentette. Mint később kiderült ez volt az a pont, hogy Jonathan Miller mutációja aktiválódott, de a képessége mivoltából erre csak jócskán később derült fény. Igencsak kínos és kellemetlen perceket okozott Danvers és Storm bejelentése, nem tudta hova tenni, az egész élete hazugság volt, és nem könnyített a helyzeten, hogy Thor sem tudott róla, hogy lefeküdt volna a fiú anyjával valaha is. Miller-nek nem volt szokása megfutamodni, de ebben az esetben ezt tette és időt kért, beszélnie kellett a szüleivel.
Igaz ezen a napon még az épületből sem jutott ki, mert Stark megtalálta azzal, hogy végre megvannak azok a dolgok, amiket még jó félévvel korábban rendeltek meg neki. Végre megkapta az energiapjazsát, amire elég sokat kellett várnia. Nem sokkal később természetesen ő is elment Ben és Sue esküvőjére, már csak azért is, mert Bent a barátjának tekintette. És ezek után jött el az, hogy végre „számon tudta kérni” a szüleitől azt, amit a vérvizsgálat eredményül adott. Addig nem akart hinni a tudománynak, amíg a szülei meg nem erősítik azt, hogy ez tényleg igaz volt. A következő pofon akkor jött, hogy Jon nem a saját gyereke volt a Miller házaspárnak, hanem csak örökbe fogadták közvetlenül a születése után. Mint kiderült vérségi kötelék természetesen volt az apja irányába, hiszen Thomas Miller tényleg a rokona volt, a nagybátyja egészen pontosan. Azonban a nevelőszülők semmit sem tudtak arról, hogy ki is lehet a fiú apja, eddig. Thomasnak volt egy nővére, akiről természetesen Jon is tudott, Barbara Miller-nek hívták a nőt, aki a család teljes részéhez hasonlóan katona volt. Az 1980as évek második felében Skandináviában szolgált, mint katonaorvos közel a szovjet határhoz. Itt ismerkedett meg egy rejtélyes szőke férfival, aki azért keltette fel Barbara figyelmét, mert nem igen voltak emlékei. Először csak sajnálta, segített neki, hamarosan pedig beleszeretett, valószínűleg a férfi is viszonozta az érzéseit egy ideig, mert 1988-ban Barbara teherbe esett, azonban a férfi egyik napról a másikra eltűnt. A nő kereste, hogy tudassa azt, hogy gyermekük lesz, de nem találta többé. A terhesség miatt azonnal hazaküldték az USA-ba. Jon tudta, hogy a nő aznap halt meg, amikor ő született, de egészen eddig abban a hitben élt, hogy a nő a kórház felé tartott, hogy megnézze az unokaöccsét, amikor a baleset érte, de nem. Dolgozni ment, autóval, amikor egy részeg sofőr belehajtott Barbara autójába, a nő életveszélyesen sérült meg, és döntenie kellett, hogy a gyermek marad-e életben, vagy ő, mindkettőt nem tudták megmenteni. Barbara lemondott a saját életéről a fia javára és utolsó kívánsága az volt, hogy nagyapja Gregory Jonathan Miller után a fiú is a Jonathan, azaz ajándék nevet kapja, mert ő annak tekintette.
Mivel Thomasnak és Catherina-nak nem lehetett saját gyermekük örökbe fogadták Tom nővérének fiát, Jon-t és ők nevelték sajátjukként. Idővel el akarták mondani az igazat, de még nem volt itt az ideje szerintük. Jon első útja az eddig nagynénjének hitt anyjának sírjához vezetett. Talán életében nem volt olyan sokkban és helyzetben, mint most. Ezen változások voltak, amik végül miatt tényleg úgy döntött, hogy most lenne a legjobb megtennie, amit kellett. Beszélt Emma-val és kiadta a lány útját, a hazáját kellett védenie és a világot a megalakuló X-men ellen. Feláldozta a szerelmét a hazája védelmében és azért, amiben hitt, a kötelességtudata győzedelmeskedett. Amíg a sebe nem gyógyult meg teljesen az elméleti tudását, stratégiát, taktikát tanult, hogy mégjobban képes legyen a csapatát vezetni. Illetve a telepaták is elkezdtek velük foglalkozni és mentális gyakorlatokat végzett. Thorral lassan, nagyon lassan ment csak az ismerkedés, nem az, hogy nem bízott a férfiban, vagy ehhez hasonló, csak nagyon nehezen tudott megnyílni neki, megvolt az élete, családja, erre kiderül, hogy nem és felnőtt fejjel ismeri meg a saját apját, aki most Asgard királya lenne, ha még létezne Asgard. Időközben előléptetést is kaptak, a Különítmény tényleges tagjai lettek és ennek alkalmából kapta meg a az egész testet fedő uniformisát, ami golyóállómellénynek is minősült. Ahogyan végre gyakorolhatott visszatért a régebbi rutin és Steve-vel gyakorolt most már végre tényleg élesben is tudták ezt tenni, hiszen megvolt a pajzsa és nem csak gyakorlója. Időközben megtudta, hogy Lyesmithnek meglett a másodlagos mutációja is, és, hogy a lány a rokona. Nem tudta, hogy mi a kiakasztóbb, hogy Thor az apja, vagy az, hogy Lyesmith és Kovacs a rokonai így.
Mivel ő nem volt a legjáratosabb a mitológiai és eféle tudásban, így a lány korrepetálta és cipelte el az apjához és Balderhez, meg Danielle-hez, hogy tanuljon. Ő leginkább az asgardi hadtudományokról érdeklődött, ez érdekelte, mintsem a kultúra, ami igencsak távol állt tőle. Lassanként egy-egy korsó sör mellett kezdett beszélgetni az apjával, hogy jobban megismerjék egymást, ami továbbra is igencsak lassan ment. Thor-nak volt egy gyereke Hela-tól, akit nem igen láthatott, erre rajta felül kapott egy felnőtt férfit is. különösen nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy kipróbálhatta a Mjölnirt, azt az erőt tartotta a kezében, amivel világok közt lehetett járni és a viharoknak is parancsolt. Félelmetesnek tartotta mindezt, az apjával és Stephel közösen jártak Asgardon és Jotunheimben, hogy mind a két fiatal megnézhesse a letűnt birodalmat és a romokat. Steph könyvét olvasta, ami megjelent innen tudta meg a nevét is, amit ráakasztott a lány, Einar Thorson, igazából a hangzása tetszett neki, így nem igen volt kifogása ellene. Az órákat, gyakorlásokat szerette, de mégis a legjobb idők azok voltak, amikor végre elérték Bennel, hogy elmehessenek a vadászgépekkel néhány körre az alacsony költségvetés ellenére New York és a környéke körül. Bennel ezek miatt mindig öröm volt találkozni. A legtöbb idejét mégis a kiképzőközpontban töltötte, hol Steve-vel edzett, de volt, hogy Thor-tól birkózási leckéket is vett, amolyan apa-fia közös program gyanánt. Steve-től azonban nem csak a pajzsos és pusztakezes harcot gyakorolta, hanem stratégiát és taktikát, elméleti órákat is vett, ebben pedig briliáns volt Jonathan. Steve egyszer taktikai/stratégiai zseninek is nevezte. Az efféle leckéken felül a lövészpálya volt, ahol mindennap megfordult, amikor nem voltak bevetésen. A mentális támadások elleni tanulásban is igen jól boldogult hála a szilárd és erős jellemének, és erős akaraterejének.
Az egyik bevetésen derült ki végül is, hogy a képessége immáron aktív és mi is az, egy veszélyesebbnek tűnő anarchista csoporttal kerültek szembe, ahol erősebb mutáns is volt. Miller általában hátul maradt és pisztollyal támadott, de ezen esetben kifogyott a lőszere és kényetlen volt közelharcba bonyolódni. Az ellenfelük mutációját használva támadt volna, de amikor Jon közelébe ért egyszerűen semmi sem történt, mivel fizikai jegyei is voltak azok is eltűntek és mezei emberként állt a csapat előtt. Ezek után egyre világosabb kezdett lenni, hogy a Különítmény mutáns tagjainak miért nem működik mindig a képessége. Miller blokkolta az elsődleges mutációkat. A másodlagosra nem terjedt ki, mert Lyesmith telepátiája működött, de a tüzekkel nem boldogult a fiú közelében. Emma hasonlóan volt, a sikoly ment, de az illúziómásolatok nem és Tyler sem tudott teleportálni mellette. Ez a képesség így igencsak hasznosnak bizonyult a számára olyan esetben, ha veszélyesebb mutánsok voltak az ellenfeleik. A hónapok alatt szerezett taktikai és stratégiai tudását örömmel gyakorolta élesben és a Különítmény tagjai többször hagyták is neki rutinfeladatnál, hogy ezt tegye, végül is Rogers mindig is született vezetőnek tartotta a fiút. 2012 elejére letette az elméleti vizsgát parancsnoklásból és ezek után a folyamatos szolgálatért előlépetést is kapott főhadnaggyá. Lassanként március lett, a gyakorlatokat, feladatokat minden nap folytatta, mind a szellemi, mind a testi edzést, ahogyan csak tudott készült az X-mennel való következő összecsapásra, hiszen már elég idő telt el úgy, hogy nem adtak hangot magukról és az ösztönei úgy súgták, hogy lassan eljön az ideje. Thorral még mindig távolságtartó, és a férfi is, noha már jókat tudnak beszélgetni főleg sörözés közben, de Jon még mindig képtelen őt apának hívni.


Képességek: A karakterről kiderült, hogy mégsem olyan szerencsés, hogy ember, így, amikor megtudta, hogy ki az igazi apja aktiválódott benne az X gén.
Miller képessége passzív, azaz nem tudja irányítani és befolyásolni, 10 méter sugarú gömbben blokkol minden asgardi mágiaként megnyilvánuló elsődleges mutációt, azok egyszerűen nem működnek a közelében.
(Később nem kizárt, hogy a másodlagos mutációt, szuperkatona szérum okozta dolgokat és a teljes asgardi mágiát blokkolni is fogja)

Szakértelmek:
– Korábbiak
Lásd előző bővítések.

– Aktuális
Mitológiai tudása is igencsak fejlődött a család segítségével és főleg Lyesmith korrepetálásának hála. Mentális ellenállása fejlődött. Az asgardi nyelvet alapfokon beszéli, olvassa és írja. Illetve egész jól ismeri az asgardi szokásokat, rúnákat, és a teljes családja történetét.
Miller a hónapok alatt főleg a testét és elméjét erősítette, illetve kapott egy katonai kitüntetést főhadnaggyá. A fizikai jellemzői nem változtak, továbbra is a lehető legjobb kondícióban van. A pajzzsal való harcban szerezett most már tényleges gyakorlatot és nem csak edzéseken használja, mint korábban, még mindig kiváló lövő egy és két lőfegyverrel is egyszerre. A Thorral való leckék miatt birkózási alapfogásokat ismer és azokkal boldogul az eddigi közelharci és pusztakezes ismeretei mellett.
Ezeken felül tett egy parancsnoklási vizsgát és kiderült, hogy valóban remek érzése van a stratégiához és a taktikához, így ilyen irányban is folytatott gyakorlati és elméleti tanulást és szerezett igencsak sok tapasztalatot.

Kapcsolatok:
Thor – Ez egy nehéz ügy, főleg amióta kiderült, hogy Thor az apja. A két férfi nagyon-nagyon lassan közeledett csak egymás felé. Jon még mindig képtelen apának hívni a férfit, csak „uram”-nak szólítja. Mostanra talán már elfogadta a helyzetet és kezdik megismerni egymást, bár mind a kettejüknek nehéz ez az egész helyzet.
Sólyomszem – itt nem változott semmi az előző hónapokhoz képest
Amerika Kapitány – továbbra is jó barátjának és példaképének tartja Steve-t. A legtöbb idejét vele tölti gyakorlással, amikor épp nem bevetésen vannak, a férfi segített őt képezni a pajzsos harcban. Mint korábban is, mindendben engedelmeskedik neki, feltétel nélkül bízik benne és tiszteli őt.
Tony Stark – továbbra is gyakran jár át hozzá, hogy elektronikáról és ilyesmiről beszéljenek, a férfinek köszönhette, hogy a kért energiapajzsát megkaphassa, az ivászatát még mindig nehezen viseli, de barátként tekint a férfira
Danvers – továbbra is kiáll a feletteséért és itt sem volt igazán változás

Többiek:
X-men – természetesen hazaárulónak tartja őket és a legfontosabbnak azt, hogy mindannyiukat letartóztassák és börtönbe zárják a haza és az emberiség ellen elkövetett tetteikért
Lyesmith – kénytelen volt némileg megbarátkozni vele, révén rokonok és lassanként szimpatizál vele hála a sok együtt töltött időnek, amiben a lány segítette és korrepetálta őt
Emma – a karrierje érdekében áldozta fel a lányt és szakított vele, a haza és az világ védelme és szolgálata fontosabb volt, mint a személyes érzései és kapcsolata. Még mindig gyengéd érzelmeket táplál a lány iránt, de nem mutatja ki azokat.
Tyler – nincs változás az előzőhöz képest
Jack és Gwen – irányukba nem változott semmi, ugyanúgy teljesen pozitívan viselkedik feléjük.
Balder és Danielle – a lányt kedveli, a nagybátyát is és őt tiszteli is amennyire kitelik ez tőle, bár még mindig nehéz téma ez neki.
Pókiék és Sue-ék – Bennel továbbra is jó kapcsolatot ápol, főleg még mindig a kedvenc elfoglaltságuk a repülők és a repülés miatt. Ha volt lehetőség szívesen mentek ki együtt vadászrepülővel megtenni gyakorlás címén jó pár kört. Sue-t tiszteli a tudásáért és azért, amit értük tesz, tett. Pókiék ugyanúgy semlegesek maradtak.

Megjegyezések:
Két családfa is van még ide. Anyai, halandó ág és az apai, asgardi ág.

Miller végre megkapta a pajzsát nem sokkal az előző kaland vége után (amit végül az előzőre nem írtam fel). Ez egy energiapajzs, aminek energiaforrását óraszerűség gyanánt hord a csuklóján. Az energiaforrás ugyanolyan, mint Stark páncéljában, így 1 telep minimum egy évig képes üzemelni. Egy energiapajzsot hoz létre, aminek tulajdonságai nagyban megegyeznek Amerika Kapitány pajzsával, képes a ráható erők nagy részét elvezetni úgy, hogy a tulajdonos nem érzi meg annak hatását. Képes 2 tonna erőkifejtésig ellenállni, felfogni még a kisebb kaliberű puskák lövedékét. Ezeknél nagyobb hatásra a pajzs ennyit még levéd, gyengíti a ráható dolgokat, majd szertefoszlik és újra aktiválni kell. Egyszerre maximálisan 10 körig működik, majd egy kör pihentetés után újra kell aktiválni.
El lehet dobni, mint Rogers pajzsát, az energiapajzs pedig a dobás után visszatér az energiaforrása fölé automatikusan.
Jonathan Miller / Black Jack Millerpajzs

Ezen felül Miller egy új uniformist is szerzett magának azok után h különítmény tag lett. (képet nem cserélek továbbra is 616-os barton a kinézet csak a ruci miatt van itt egészalakos commander rogers kép). A ruha képes kések, tőrök és kis kaliberű pisztolyok lövéseit levédeni, mint egy golyóálló mellény, csak egész testre.
Jonathan Miller / Black Jack Tumblrl6h5vjtpkb1qbmcov


A hozzászólást Thorhalla összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 15 Szept. 2015, 22:51-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Black Jack Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 19 Márc. 2013, 19:51

Nagyon jó, köszi!

Stephanie direkt maradt ki a családtagok közül az elején? Smile

Ja, Thor fia majd Modi lesz, ha visszatér, de amúgy tényleg minden oké!

_________________
Jonathan Miller / Black Jack 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Thorhalla Kedd 19 Márc. 2013, 20:30

Okés, Modi átírva, nem tudom miért a Magni jutott eszembe az eredetileg ikrekből.
Steph a Miller-nél direkt maradt ki, csak a másiknál van. Mivel Miller családfánál Őrmitől vezettem végig és csak az ő águk van benne, unokatesók és ilyesmik nem, nem akartam olyanokat beleírni, akik említve sincsenek és Steph vérség szerint oda nem tartozik Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Black Jack Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 29 Márc. 2013, 20:39


_________________
Jonathan Miller / Black Jack 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Szept. 2015, 23:15

Kiegészítés:
Név: Jonathan Miller
Egyéb neve: „Black Jack”, Einar Thorson
Faj: fél asgardi, mutáns, zseni
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: közismert, hála annak, hogy a Különítmény tagja lett
Születési helye és idő: 1989. február 14. New York, USA
Kor: 23 év
Család: egyedülálló
- Thomas Miller – mostohaapja, nagybátyja, él
- Catherina Tyler – mostohaanyja, él
- Barbara Miller – anya, halott
- Thor – apa, él
- - Magni Thorson – féltestvér, él
- Loki – nagybácsi, halott
- - Nero Vincenzo – unokatestvér, halott
- Balder – nagybácsi, él
- - Walter Kovacs, unokatestvér, él
- - Danielle Sunken, unokatestvér, él
Foglalkozás: katona (USAF, főhadnagy), SHIELD ügynök, Különítmény tag
Egészségi állapot / betegségek: egészséges

Bővítés:
Az utóbbi idők után neki is jól jött a pihenés, míg a többiek csak egyszer, addig ő és Ramirez kétszer is meghalt, másodjára hála Kovacs-nak. Azt egyelőre nem tudta meg, hogy mi lett a sorsa Blaze-nek, vagy eljutott-e a jelenbe Kábel. Ha tudott, akkor magánnyomozásba kezdett ezen ügyben úgy, hogy senki se tudja meg mindezt. Éppen ezért, ha talált nyomokat, amin elindulhatott, haladhatott, akkor vett ki egy rövidebb szabadságot, hogy nyomozhasson – nyaralásnak álcázva –, ha semmit sem, akkor viszont maradt végig New Yorkban. A korábbi események fényében a két halál némileg változtatott a nézetén és noha az érzelgősség, sem pedig az effélék nem voltak megszokottak neki mégis igyekezett leküzdeni a zavarát és azt, hogy ez annyira nem megy neki és igyekezett jobban megismerni az apját. Unokatestvérei közül főleg Danielle-vel találkozott többet, ha a lánynak szüksége volt a most történtek után támogatásra azért, ami Walterral történt, akkor próbálta támogatni őt. A félév végére, ha Thor is nyitott volt, akkor igyekezett jó kapcsolatot kialakítani, ugyan apának nem tudta hívni a férfit, de már nem magázta és nem uramnak szólította, amikor találkoztak. Azon az elmúlt események sem változtattak, amit korábban érzett és nem is próbált újra közeledni Emma irányába, ellenben azon kapta magát, hogy Domino-ra gondolt többször. Pedig tudta, hogy ez volt az, ami végképp nem volt kivitelezhető, a nő a jelenben még meg sem született valószínűleg, ha meg igen, akkor egy-két éves lehet, nem is beszélve arról, hogy az a jövő megváltozott, átíródott, azaz lényegében most már egy nem létező személyről ábrándozik.
Steph-hez hasonlóan ő maga is minden nap edzett és most már igyekezett nem annyira elzárkózni, merev lenni, amennyiben volt lehetősége, akkor átugrott Benhez is egy-két üveg sörrel, hogy meccset nézzenek, repülőkről beszéljenek, és mindenféle dologról. Elfogadta a régi főiskolás barátok meghívását is párszor, velük kártyázni ment el. Bár azért még mindig igencsak merev volt – főleg munka során – de azért az igencsak felelős munkája mellett igyekezett a korosztályának megfelelően viselkedni. Annyira azért nem nagy sikerrel. Pihenésképpen fegyvereket, repülőket tervezett, makettezett és egy hétre még a szüleit is meglátogatta augusztus közepe felé. egyébként pedig ő maga is részt vett a Különítmény minden bevetésén, hogy formában maradjon és végre tényleg felszámolják az anarchisták csoportját. A hónap végére ő maga is visszaért és így szeptemberben kipihenten készen állt az új feladatra.

Képességek: Változatlan

Szakértelmek:
– Korábbiak
Lásd előző bővítések.

– Aktuális
Mitológiai és asgardi dolgokkal való tudása még tovább bővült és az asgardi nyelvtudása is középfokú már.

Megjegyzés:
Este kifelejtettem, szeretne igényt tartani egy képességblokkolóra, amit szabadon tud ki-be kapcsolni, hogy a társait ne zavarja a képességével.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonathan Miller / Black Jack Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Ultimate Guru Szer. 16 Szept. 2015, 11:05

Köszönöm a kiegészítést!

Magánnyomozás: Semmit nem talált a Szellemlovasról, csupán Johnny Blaze múltját ismerhette meg a halála napjáig, illetve rátalálhatott Roxanne-re, aki viszont nem is emlékszik a Johnnyval töltött idejére. Kábelnek szintén semmi nyomát nem találta, csak a jelenbeli Megtorlóról tudta meg, hogy a hírek szerint épp Oroszországban ténykedik.

Thor: Nyitott volt a kapcsolatuk javítására, sőt ő is igyekezett minél több időt tölteni a fiával.

Ben: Volt rá többször is lehetősége, hogy átugorjon hozzá.

_________________
Jonathan Miller / Black Jack 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Jonathan Miller / Black Jack Empty Re: Jonathan Miller / Black Jack

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.