A Triskelion, Manhattan

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Vas. 03 Márc. 2013, 16:06

Elfintorodtam, amikor kiderült, hogy anyámban is lehet ilyen vér. Bár ezt még meg lehet vizsgálni, hacsak nem halt meg a mostani pár napban, akkor még mindig életben volt odakint New Yorkban. Az egésztől megborzongtam, főleg a tudattól, hogy egy idegen faj DNS-e is ott volt benne, egy földönkívülié. Felemeltem a kezem, nem is tudom, hogy miért, talán, hogy rám figyeljenek.
- Akkor, ha jól értem a mutációnk nem is mutáció, hanem tulajdonképpen mágiahasználat és lényegében nincsenek mutánsok a bolygón, csak mágiahasználók– néztem a nagybátyámra. – De ha én félvér vagyok, plusz anyámtól is ezt örököltem, akkor ezek szerint elég nagy esélyem van arra, hogy segítség nélkül kialakuljon bennem úgymond másodlagos mutáció, mint Kovacsnak is.
Bölcsész voltam, nem tudós, így igazából belemenni ennél jobban felesleges lett volna sem értettem volna meg. Bólintottam, most már értettem az asgardi túlvilágon levőket, hogy mit kerestek ott.
- Hela mondott valamit, mire értette, hogy válasszak közted, vagy atyám között és olyanná tesz, mint akit választok? – kérdeztem. – A válaszomat valószínűleg nem hallottad már, mert időn kívülre helyezett, de mivel azt mondtam, hogy mindkettőt választom, azaz maradok olyan, mint régen dühöngve küldött vissza az élők sorába… Ha döntök, tisztavérű Asgardi lettem volna?
Kovacsnak igaza van, persze… gúnyosan mosolyodtam el.
- Az emberek még mindig ostoba barmok – mondtam. – Igaza volt? Ennyire nincs eszük, hogy nem látják és azt sem, hogy őt aztán nem érdekli, hogy egyetértenek vele, ugyanúgy megöli őket is, mint bárkit? Aki szerinte nem méltó ahhoz, hogy ő istent játsszon…

Csöndben figyelte, amit beszélt Thor és Danvers, valahol elárulva érezte magát, a családja a kezdetektől benne volt ebben, ki tudja, hogy miként és ő semmit sem tudott róla, azt leszámítva, hogy az útja igazából ki volt taposva a SHIELD-hez. Lehet, hogy Fury pont a dédnagyapja miatt vette fel őt és a szüleit is a céghez? A genetikai és egyéb kérdésekhez nem tudott hozzászólni, ez már meghaladta a tudását, matekból és fizikából jó volt, de biológia és a kémia nem volt az ő szakterülete. Thor szavaira nézett fel, aki mondta, hogy a birodalmak határa kezdett megszűnni.
- Mit jelent, hogy önök lesznek halandók, vagy a mutánsok istenek? – kérdezte. – Ha Kovacsnak igaza is volt, az sem mentesíti a vádak és bűnök alól, amiket elkövetett.
Hazaárulás, tömeggyilkosság és még lehetett volna sorolni. Elfintorodott Danvers szavain, Barnes és az öreg Miller mint hős, vagy épp áruló. Ettől kezdve csak napok kérdése, hogy az internet segítségével valaki kiderítse, hogy milyen kapcsolat van közöttük. Akkor pedig nem csak ő és a családja kerülhet bajba, hanem mindenki, akivel kapcsolatban áll.
- Feltételezem asszonyom, ha a dédnagyapámhoz fűződő rokonságom miatt benyújtom a lemondási és áthelyezési kérelmemet nem fogja elfogadni – nézett a felettesére keserűen. – Nem akarom, hogy a személyem miatt esetlegesen a SHIELD-et és önt, önöket is felelősségre vonják.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 04 Márc. 2013, 13:59

10:40.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith és Jonathan Miller.

Tony helyeslően bólint.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Tony10 – Így van, Stephanie. Még keressük a helyes szakkifejezést az asgardi-Skrull-emberi DNS összekeveredésére, de valószínűleg – az egyszerűség kedvéért, és korántsem tiszteletlenségből – megmaradunk a „mutáns”, „szuperkatona” és „X-gén” megnevezéseknél. A lényeg, hogy tudjuk, hogy a mutáció és a módosított génszerkezet nem más, mint az átlag halandók vérének összevegyítése az emberiség számára még mindig sok rejtélyt tartogató, idegen létformákkal keresztezett mágiával. Ami a másodlagos mutációdat illeti… Nos, a biológusaink egyelőre csak találgatnak, de azt szerintem leszögezhetjük, hogy a másodlagos mutáció kifejlődésének menete és ideje ugyanúgy változik minden különálló egyénnél, ahogy az elsődleges mutáció is. Walt esetében komoly lelki és fizikai trauma is közrejátszott a dologban…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – És persze azt se feledjük, hogy nála már az elsődleges mutáció sem természetes módon, hanem kényszerítetten, előre nem látható külső hatásokra jelent meg az iskolai évei alatt. De ha tippelnem kéne, ő még nem érzi úgy, hogy… hogy is mondjam… igazán „tisztavérű”. Szerintem valami még hiányzik neki. A jelentéseitek alapján már ő maga is megjegyezte, hogy „még nem teljes”, és „teljessé” vagy „tökéletessé” akar válni. Bizonyára rendkívül frusztráló lehet neki, hogy a társai másodlagos mutációja sokkal erősebb, mint az övé – mert lássuk be, így van.

Itt az ezredes gúnyos mosolyra húzza a száját.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Thor10 – Talán így van, de semmiképp se becsüljük le az unokaöcsémet, és gondoljuk, hogy ez a gyenge pontja lehet. Talán nem nagy harcos, de cselszövésben és ármányban még Lokit is felülmúlja… Stephanie, sajnos a Helát illető kérdéseidre nem tudok választ adni. Az egyetlen asgardi, aki személyesen ismerte a Holtak Úrnőjét még életében az apám, Odin volt – és ő szinte soha nem beszélt róla. Talán ez is csak egy újabb beteges játék, mint az, amit velem tett…

Ennél a pontnál Thornak talán eszébe jut, hogy van egy gyermeke valahol a Holtak Birodalmában, a Valhallában, és elakad a szava. Szerencsére ekkor a Kapitány újra összeszedi magát.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Cap10 – Khm. Jonathannek teljes mértékben igaza van. Kovacsnak felelnie kell és felelni is fog a bűneiért. Eleget tapogatóztunk már a sötétben az ilyen Kovacsok, Ghostok, Lokik és Nick Furyk miatt! Arról pedig ne is álmodjon, Miller, hogy hagyom, hogy itt hagyja a S.H.I.E.L.D.-et! Ön kiváló katona, született vezető, megfontolt és rendíthetetlen – akárcsak a dédnagyapja, aki egy hős volt. Ezt vésse jól az eszébe. Hős volt, ahogy minden férfi és nő, aki a II. világháborúban, vagy bármely háborúban a hazájáért küzdött nem törődve a saját biztonságával. Hős volt, mint maguk. Részemről nem számít, hogy a DNS-emet milyen úton-módon alakították át – önként beleegyeztem a kísérletekbe, és olyan erőt kaptam, amellyel megóvhatom azt, ami igazán fontos, és amiért érdemes küzdeni. A mutánsok talán nem önként kapták ezt a hatalmat, de igenis kötelességük jó célokra fordítani az erejüket. Előrebocsátom, ezredes, hogy akárhogy döntenek Kovacs és Ghost felől, én az ilyen alakokat mindig hazaáruló terroristaként fogom kezelni, és ha az én kezembe kerül a döntés a sorsukat illetően, ennek megfelelően fogok eljárni.

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 04 Márc. 2013, 15:19

Valahol Tony második mondatánál vesztettem el a fonalat, azt még értettem, hogy jól gondoltam, amit, de a tudományos magyarázattól már a hátamon felállt a szőr és a fejem is belefájdult. Arról nem is beszélve, hogy egy szót sem értettem belőle.
- Jó, jó, jó! – szóltam bele Stark beszédébe. – Inkább elhiszem, tudod, hogy bölcsész vagyok, nem tudós! Mintha nem lett volna komoly lelki és fizikai traumám, csak agyonlőttek, majd feltámasztottak… megölte az apám az egyetlen barátomat, aztán én hidegvérrel a bátyámat, majd egy nyíllal halálra szurkáltam és így kivégeztem apám egyik másolatát az ajtók nélküli szobában, majd Clint és én… de ezt leszámítva semmilyen „komoly” fizikai és lelki trauma nem ért az elmúlt közel egy hétben… egy évben, egy év volt Valhalla…
Danvers szavaira elfintorodtam, ennek csak egyetlen magyarázata volt, amit már mondtam korábban és amivel nekem is gondjaim voltak.
- Ez nálam is megvan, a pszichiáter jelentéséből tudja, hogy istenkomplexussal küzdök – néztem Danevers-re. – Mielőtt tudtam, hogy mi vagyok több akartam lenni az embereknél, mióta tudom, hogy mi vagyok tisztavérű istennő akarok lenni. Kovacs mindig is a vallásba menekült, először istenbe, most magát tartja annak… valami olyannak kell lennie, ami egyedi.
Meglepetten néztem a nagybátyámra.
- Nem tudod – mondtam. – Tényleg nem tudod… az utolsó víziónk, amit az ébredés előtt láttunk. Voltak benne más fajok is, örökkévalók, embertelenek, atlantisziak és persze ott volt a nagyapám is és Hela is. Odin ki akart lépni valamilyen szövetségből, mert a nagyanyámnak átengedte apám miatt Jotunheim-et. Odin tudta, hogy a Ragnarökhöz közeledik a fajunk és a többieket kérte, hogy segítsenek megvédeni Midgardot és az emberiséget. Ők beleegyeztek, de úgy tűnt, hogy ebből nem egy faj nem is ezen a bolygón él. Aztán Hela is segített, egy alkut kötöttek, a segítségéért Odin feloldotta a törvényt, miszerint Hela nem alkothat életet, egy megfelelő apa kellett neki ahhoz, hogy gyermeke lehessen. Ez voltál ezek szerint te magad…
Steve-re néztem a szavai után.
- Nem kell aggódni, én is annak tekintem őket – mondtam. – Úgy tűnik rajtunk kívül minden aktuális és volt csapattárs elfelejti, hogy Ghost miként csonkolta meg a társaságot azon a hídon.

Stephanie kitörésén és szavain, amiket Starkhoz intézett Jon csak megcsóválta a fejét.
- Azért van, amin sem az idő, sem a halál nem tud változtatni – mondta. – És az Lyesmith jelleme és csípős modora.
Rogers szavaira kissé lehajtotta a fejét, nem tudta tagadni, hogy jól esett neki az, amit a férfi mondott, hiszen ilyen szavakat nem mindennap hall az ember a példaképétől, aki mindig is az volt a számára. És nem utolsó sorban a munkáját is dicsérték és elismerték.
- Köszönöm uram! – mondta. – A későbbiekben is igyekszem nem csalódást okozni, sem önnek, sem a hazának.
Teljesen egyetértett Kapitánnyal egyébként ő maga is hősként tekintett minden katonára, aki az életét kockáztatta a hazájáért. Bólintott, ő sem akart máshogyan cselekedni ellenük, csak úgy, ahogyan megérdemelték, hazaárulóként és ehhez hasonlóként. A legtöbbeknél nem csodálkozott, hogy átálltak a másik oldalra, soha sem illetek a csapatba és úgy vélte, hogy Lyesmith azért nem tette, mert két csárdás nem fér meg egy csárdában.
- Elő kell csalni Ghost-ot és Kovacsot is, és hibára kényszeríteni őket ahhoz, hogy elkaphassuk őket. Uram – nézett Thor-ra. – Mit tud Amora-ról? Ő is Kovacsékkal ment…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 05 Márc. 2013, 14:29

10:45.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith és Jonathan Miller.

Tony rámosolyog Stephanie-ra.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Tony10 – Látod, ennél sokkal kevesebb is elég volt Waltnak egy komoly traumához. Ez is azt bizonyítja, hogy te sokkal erősebb vagy nála, mert jobban bírod az ilyesmit. De komolyra fordítva a szót: az, hogy nála hogyan alakult ki a másodlagos mutáció, még egyáltalán nem biztos, hogy nálad is úgy fog. Ha engedélyezed, dr. Storm szeretne majd rendszeresen vérvizsgálatoknak alávetni téged – és a többieket is. Clint szerint egyébként már most is istennő vagy.

Az utolsó mondatnál Tony megint hamiskás mosolyra húzza a száját, mire Danvers megdobja őt egy kis darab hússal a kínai kajájából.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Thor10 – Attilan, Atlantisz, Örökkévalók, Mephisto… Igen, nekem is volt ilyen látomásom, ahogy a legtöbb mutánsnak és szuperkatonának is. Engem is nagyon meglepett, hogy apám ilyen titkos gyűlésekre járt… de semmit nem tudok ezekről a lényekről vagy helyekről. Sosem hittem volna, hogy a Mindenek Atyja ilyen egyezséget köt a Holtak Úrnőjével… Már beszéltem Balderrel, de ezekre a kérdésekre ő sem tudott választ adni. Sajnos a Ragnarök óta nem rendelkezik már a Mindent Látó Szemmel, és neki is sok emléke elveszett asgardi halála óta. Amoráról viszont tudok egyet s mást. Már egészen fiatalon sokkal fogékonyabb volt a mágiára, mint sok más asgardi, és nagy hatalmú varázslónőként tartottuk őt számon. Bár mindig zavarta, hogy Loki mögött csak a második lehet… Nem is tudom, állandó rivalizálás volt köztük, de mégis mintha mindig egy követ fújtak volna. Fogalmam sincs, mivel állította át maga mellé őt Loki, de ha Frost valóban Amora lánya, akkor ezzel Walter sakkban tarthatja őt. Már Helában is kialakultak anyai ösztönök, így egyáltalán nem lehetetlen, hogy végül Amora is irányíthatóvá válik az Emma iránt érzett szeretete révén. Ez pedig baj. A varázslata ellen én sem tehetek sokat.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Tony10 – Annyit tennék még hozzá, hogy Atlantisz legendás birodalmáról rengeteg anyagot lehet felkutatni, majd utánanézek – talán nincs is olyan ember, aki ne hallott volna már legalább egy mesét vagy történetet az elsüllyedt királyságról. Sokáig Asgardot is csak mítosznak tartottuk, aztán tessék… Attilan… Hm, az egyelőre passz, Mephisto viszont a Sátán egyik neve a sok közül. Tudjátok. Kis ördögszarvak, villásfarok, vörös bőr, patás láb… Az ördög. Vagy csak én olvastam itt a Faust-ot?

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Jól van, Tony, pihenj, majd utánanézünk. Kapitány – megértem az álláspontját, és nem mondom, hogy nem értek egyet… Valami egyéb fejlemény? Mi a helyzet Mahr Vehllel és Rick Jonesszal?

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Kedd 05 Márc. 2013, 15:06

- Mintha lett volna esélyem máshogy kezelni… - morogtam. – Ha nem lett volna meg az erőm, akkor a kezem elvesztésekor lelépek, mint ahogyan Tied… khm, Dina tette, amikor ő a szemét vesztette el Ghost miatt. Rendben értem.
Engem a bosszú motivált és a gyűlölet, amit azóta is ez hajtott igazából előre. Meg most már ebbe a listába Kovácsék is beszálltak. Megköszörültem a torkomat és éreztem, hogy egy kissé elvörösödök a hamiskás mosolyra, én! Stark előtt, ez nem lehet igaz.
- De az ő véleménye nem szubjektív ebben a témában – válaszoltam. – Hé! Ezt mikor mondta?! Nem… inkább nem akarom tudni.
Ismét bólintottam megadóan, mintha lett volna más választásom.
- Megvizsgálhat – adtam meg magam.
Thor-ra mosolyogtam az anyai ösztönök után.
- Úgy néhány ezer év után illik, hogy kialakuljon, nem? – kérdeztem.
Majd utána újra Tony-ra néztem.
- Mitológiát hagyjátok csak rám, abban eléggé otthon vagyok, legalább a következő félévem is meglesz az egyetemen – mondtam. – Atlantisz görög alapú kultúra, technokraták voltak a saját idejükben, majd elsüllyedt a sziget. Végül is nem árthat egy műholddal az óceánokat végigszkennelni, hogy merre lehet. De olvastunk Faustot…
Mahr Vehll, Mahr Vehll hát persze! Ő tudhat valamit.
- A vízióban, az örökkévalók mintha nem földiek lettek volna, ha jól emlékszem Titanos, Acheron és Halcyon bolygókat emlegettek, hátha a kree-k tudnak erről valamit…

- Természetesen engedem a vizsgálatot – mondta Jon is.
A vitatkozásba és a beszédbe nem szólt bele, csak csendesen figyelte, hogy ki mire jut. Valami az eszébe jutott Thor szavai után, mindenki, akiben volt olyan gén látta a víziókat, akkor ez elől ő sem volt kivétel és az anyjától, vagy az apjától örökölt ilyesmit. Pedig már kezdett korábban örülni, egyelőre nem volt fontos. Sokkal inkább, hogy milyen személyek vannak az ellenség oldalán.
- Asszonyom – fordult a nő kérdése után még Danvers-hez. – Már tudjuk, hogy Kovacs-ék rendelkeznek telepatával. Lehetséges lenne, hogy a későbbiekben a SHIELD alkalmazásában álló telepaták képezzenek minket mentális védelemre, hogy a tudatbefolyásolás ellen védekezhessünk? Feltéve, ha erre van lehetőség.
Ezt legalább olyan fontosnak érezte, mint azt, hogy mit tudhat Jones és a kree férfi is. az ellenséget minden oldalon meg kellett fogni. Mert látta ugyan, hogy Ghost képes ez ellen fellépni, de nem lehetett és nem is akarta, hogy ott legyen az a bűnöző, saját erőből kellett volna mindezt megoldani valahogyan.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 09 Márc. 2013, 12:36

10:50.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith és Jonathan Miller.

Thor halvány mosollyal bólint Stephanie kijelentésére Helát illetően, majd Tony veszi át a szót.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Tony10 – Tényleg, te mitológiában is jó vagy, Steph! Majd összedughatjátok a fejeteket az okosokkal – és ebbe a csoportba értem magamat is, természetesen. Illetve ideje lenne majd kikérdeznünk Namor barátunkat is…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Tony!

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Tony10 – Az ég szerelmére, Carol! Elég a titkokból! Igen, a S.H.I.E.L.D. még anno őrizetbe vett egy dilikokárdás fickót, aki Namornak nevezte magát, és azt állította, Atlantiszról származik… Lehet, hogy mégis volt alapja annak, amit mondott. Szerencse, hogy őt már nem a Pegazus Projektnél őrizték, különben Walt rátehette volna a kezét…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Hajh… Rendben, rendben, ennek is utánajárok majd.

A fiataloknak Namor neve beugorhat Jack titkos fórumáról is…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Tony10 – Helyes. Mahr Vehl barátunk kikérdezése pedig már meg is kezdődött ezen bolygókat illetően, és igen, az eredményről ti is értesültök majd. Annyit már most tudok, hogy ismeri mindhármat, de értesüléseim szerint még az egykori Fantasztikus Négyes tagjai is hallottak már ezekről a helyekről. Jelen pillanatban viszont sokkal inkább aggaszt Mahr Vehllel kapcsolatban a páncélja – bár azt állítja, már helyreálltak a rendszerei, és nem lesz még egy olyan kis „hangulatingadozása”, mint legutóbb a Baxter-torony romjainál. A szegény ifjú Mr. Jones viszont nem sokat ért az egészből, de az édesanyja hozzájárult, hogy DNS-vizsgálatnak vessük alá.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Ami pedig a DNS-vizsgálatokat illeti, szeretném, ha Önön is végeznének párat, Miller. A világon mindenfelé látták az asgardi víziókat – de csak olyanok, akikben megvan az X-gén vagy annak valamely módosult formája. Erős a gyanú, hogy maga és Kariel is azért láthatták ezeket a látomásokat, mert lappang magukban a gén. Amíg nem aktiválódik, gyakran még a legjobb biológusok sem veszik észre. Ha ezzel megvagyunk, majd kezdődhet a képzésük a telepaták elleni védelemre.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Thor10 – Ezt én is támogatnám, Jonathan. Az asgardi erő – még ha egy elkorcsosult, átalakult formában is van csak jelen a legtöbb halandóban – nem más, mint a Mindenek Atyja. Ez a hatalom maga Asgard, Asgard ereje pedig Odin erejéből jött létre az idők kezdetén. Az ő hatalma jár át minden élőt és élettelent, melyet asgardi mágia táplál kis vagy nagy mértékben. Ő van bennem, a Mjölnirben, a mutánsokban, a szuperkatonákban… Tudni szeretnék mindenkiről, aki ezt az erőt örökölte. A víziók is azt bizonyítják, hogy összeköttetés van Odin erejének hordozói között.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Sue10 – Odin erejét pedig az N-zóna jelenléte felerősítheti, illetve sajnos bizonyos fokig irányíthatja is… Elnézést, az utolsó szavakat már én is hallottam. Késtem, tudom, de rengeteg a tennivaló.

Dr. Susan Storm, a Láthatatlan Nő úgy érkezett meg a terembe, mintha ezúttal is láthatatlan lett volna – pedig csupán azért nem vette őt észre senki, mert belemerültek a beszélgetésbe, és Sue halkan lépett be, majd foglalt helyet.

Az egykori Fantasztikus Négyes tagja láthatóan rettentő fáradt, de még így is gyönyörű és gyorsan pörög az agya.

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 09 Márc. 2013, 13:22

- Okkal járok skandinavisztika-történelem szakra a Columbia egyetemen – néztem mosolyogva Tony-ra.
Namor-ra felvontam a szemöldökömet, a név ismerős volt, csak éppen nem tudtam, hogy honnan volt az. De ezek szerint a reakciókból megint olyan dolgokba botlottunk, amit nem igen akart Danvers elárulni nekünk.
- Manapság kezd úgy tűnni, hogy akinek valamilyen dilije, vagy megalomániája van, az mond igazat – jegyeztem meg gúnyosan.
Szóval tudott bolygókról és még az F4 is. Igencsak kezdett érdekes lenni az egész. Miller telepatikus támadások elleni védekezős ötlete igencsak nyerő volt és Danvers is támogatta, ami pedig jó pontnak tűnt. Baxter toronynál?
- Mi volt a Baxter toronynál? – kérdeztem.*
Lehet, hogy ez akkor volt, amikor éppen halott voltam? Odin erő, egy újabb dolog, amiről nem tudtam eddig, de most legalább némileg választ is kaptunk erre némileg választ és okfejtést. Azonban ekkor még egy másik hangra is figyelmes lettem, Storm. Biccentettem felé, amikor belépett. Ő viszont egy olyan dolgot hozott fel, ami miatt nem Thor-tól kérdeztem meg, amit.
- Persze a Mindenek-atyja – mondtam. – Ezek szerint a mítoszok igazak, hogy ő maga volt Asgard és mindent tudott, ami ott történik… Sue, mi azaz N-zóna?

A mitológiai dolgokba nem szólt bele, csak kezdte sajnálni, hogy nincs semmilyen matematikai, vagy fizikai egyenlet-levezetés ezekben a dolgokban, mert akkor még bele is tudna szólni ebbe. Viszont, ami már őt is érintette az először a Pegazus volt.
- A kree levesztette az önkontrollt és leomlasztotta teljesen a Baxter-tornyot az ott levőkkel együtt – mondta Steph-nek.
Végül jött az X-génnel kapcsolatos dolog, úgy tűnt, hogy ő sem ússza meg és ő is érintett abban, hogy mutáns lesz, ha jelentkezik valaha a képessége.
- Pedig mennyire reméltem, hogy egy egyszerű ember vagyok csak – mondta miközben megvakarta a tarkóját. – De úgy túl egyszerű lenne úgy az élet, nem igaz? – kérdezte fanyar mosollyal.
Még ha nemet is akart volna mondani, akkor is jött, hogy Thor is szerette volna, hogy az ő vérét is megvizsgálják, ettől kezdve pedig nem tehette. Mégsem mondhat ellent a felettesének és egy istennek.
- Legyen – mondta. – Az enyémet is megvizsgálhatják.
Ő is biccentett a belépő Dr. Stormnak.
- Mennyi ideig tart ezeknek a vizsgálatoknak eredménye legyen? – kérdezte.


*Steph akkor volt halott éppen és nem volt ott.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 10 Márc. 2013, 12:09

10:55.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith és Jonathan Miller.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Azt hiszem, Miller kiválóan összefoglalta, mi történt a Baxter-toronynál, de majd mindenképp olvassák el egymás hivatalos jelentéseit is, hogy mindenki tökéletesen képben legyen. Egyébként semmi probléma, dr. Storm. Őszintén szólva azt is megértettem volna, ha inkább ledől pihenni egy kicsit.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Sue10 – Köszönöm, ezredes, egyelőre jól vagyok. Mahr Vehlre visszatérve: a páncélja már semmilyen idegen behatás nyomait nem mutatja, alátámaszthatom, hogy biztonságos. Javaslom, hallgassák meg, és kezeljék szövetségesként. A Kree páncélzat jellemzőivel… Reed foglalkozott igen behatóan, és nyilván… Walter rátette a kezét. Feltörte Mahr Vehl rendszereit, de ez még egyszer nem történhet meg.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Dr. Richards, igen… Nézze, dr. Storm, ha fájdalmas ez a téma, akkor-

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Sue10 – Nem, rendben leszek. Rendben leszek. Ben segít átvészelni a dolgot. Stephanie, az N-zóna… hm, voltaképpen a Föld dimenziójával párhuzamosan létező másik univerzum. Egyik sajátossága, hogy a bolygók közötti teret vákuum helyett az ottani lények számára légzésre alkalmas levegő tölti ki – oxigént lélegző létformák számára azonban ez a levegő nagyon is mérgező. Reed annak idején ezzel a dimenzióval teremtett sikeres kapcsolatot még egészen fiatalon, és az N-zónához köthető egyik nagyszabású kísérlete vezetett végül ahhoz is, hogy ő, Johnny, Ben, Victor és én pár pillanatra áthaladtunk a zónán, ahol szert tettünk a különleges erőkre. Ma már tudjuk, hogy mindnyájunkban lappangott az X-gén, és az N-zóna aktiválta azt bennünk egy módosult formában. Walter pedig ezt a módosult gént alakította át a másodlagos mutáció kényszerített előállításával Benben.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Tony10 – És a kis Emmában. De szerencsére mindketten jól vannak, úgy tudom.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Sue10 – Igen, a másodlagos mutáció valóban nem okozott károsodást a DNS-ükben. Azt hiszem, Walter a maga elkorcsosult morális érzékével úgy érezte, legalább annyival tartozik Reednek, hogy megszabadítja Bent a kőtestétől. Ezen dolgozott Reed, amióta csak megváltoztunk. De visszatérve az N-zónára… Ritkán lakott terület, ugyanakkor hatalmas erővel bíró hódítók lakják, akik sorra vívják háborúikat, hogy gyarapítsák alattvalóik lélekszámát. A legutóbbi, és egyben legnagyobb támadás az N-zónából egy ottani hadúr, Nihil vezetésével történt, mely során sikeresen átjutott a Földre, és kis híján eltörölte a bolygó népét – szerencsére az útját tudtuk állni Las Vegasban. Talán emlékeztek az esetre. Az N-zóna kiterjedése továbbá egyre csökken a Földet magába foglaló világegyetem tágulásával arányosan, és az univerzum így gyakorlatilag lassan, de biztosan haldoklik.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Tony10 – Én se fogalmazhattam volna szebben.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Sue10 – Az N-zónáról sajnos még mindig nincs elég ismeretünk, de az biztos, hogy az ottani sugárzások hatással vannak a mi világunk élőlényeire, különösen az X-gén hordozóira. Ezt használta ki Walter, amikor – valószínűleg Reed segítségével – rájött erre. Miután képes volt átjárókat nyitni az N-zóna és a Föld között, megkezdődött a bolygó folyamatos sugárzása az N-zónából. Így egyre erősebbé vált minden mutánsban és szuperkatonában az X-gén, ezáltal pedig aktiválódott a kollektív asgardi tudat mágiája. Ez a magyarázata a közös vízióknak. Hogy mindezt hogyan magyarázzuk meg a civileknek, azt persze még nem tudom…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Ez legyen a mi gondunk, dr. Storm.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Thor10 – Hogy idegen világok ilyen hatással legyenek az asgardi mágiára… Nem elképzelhetetlen. Magam is tapasztaltam már, hogy másképp működik a hatalmam Jotunheimben vagy a Valhallában. Ez az N-zóna… veszélyes hely lehet, ha ilyen hatással van ránk.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Sue10 – Sajnos igen. Rengeteg energia és Reed kutatási anyagai nélkül viszont fogalmam sincs, hogyan tudunk átjárót nyitni oda… Walter kapuin egyelőre csak az általa átküldött lények és személyek tudnak áthaladni, Reed ezzel kapcsolatos kutatásai pedig mind elvesztek… Dr. Starkkal már dolgozunk az ügyön, de időre van szükségünk. Főleg úgy, hogy nemigen engedi, hogy bárki segítsen neki…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Tony10 – Greg már csak ilyen. Ha gondod adódik vele, Susie, szólj csak nekem. Nem egyszerű természet.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Sue10 – Csodás… Jonathan, a vizsgálat nem tarthat tovább pár óránál, legfeljebb egy-két napnál, ha nagyon alaposak leszünk. Ne aggódj. Öhmm… Mi is van még? Á, igen, a Titanos, Acheron és Halcyon bolygók a legutóbbi vízióból! Amikor Fantasztikus Négyesként a mélyűrt jártuk, olyan helyekre jutottunk el Reed kozmikus utazást érintő fejlesztéseivel, amelyek elképzelhetetlen távolságokra voltak. Nem tudom, van-e lehetőség újra ilyen jellegű űrutazásra, de egyelőre veszélyesnek tartom. Abban a kvadránsban, ahol ezen bolygókról hallottunk, épp háború zajlott… Majd részletes jelentést írok, de azt már most megmondhatom, hogy se Örökkévalókról, se A’Larsról vagy Sui-Sanról nem tudok…

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 11 Márc. 2013, 10:03

Miller jelentését elolvasni? Ezt ugye nem mondta komolyan, de valószínűleg úgysem nagyon lesz más választásom, így kénytelen leszek megtenni. Sue-ra néztem és figyeltem, hogy mit is mond és magyaráz az N-zónáról, tehát egy furcsa és lényegében egy inverze volt a mi világunknak. Bólintottam, valami rémlett, hogy ott történt ilyesmi, a hely haldoklott és képes volt megváltoztatni őket, ha pedig ott voltak Kovacsék.
- Lehet tudni, hogy az oda menekült Walterékre az őrületen felül milyen mellékhatásokkal járhat az, hogy ilyen sokat tartózkodnak abban a zónában?
Nagybátyám szerint is lehetséges, hogy minden világban máshogy működnek a képességek, ezért erősödhettek fel az itteniek is.
- Még emlékszem arra, hogy valaki felhozta az egész invázió előtt, hogy annak hála, hogy Walter ennyi kaput nyitogatott a két világ között túlságosan közel kerültek egymáshoz… lehetséges az Sue, hogy a két dimenzió az N-zóna és a mienk egyesül? Ha igen, mi lehet a következménye?
Az már aggasztóbb volt, hogy még ő sem hallott az örökkévalókról, sem pedig annak a két vezetőjéről. Talán a kree többet tud majd.

Hamarosan magyarázatot kapott ő is arról, hogy mi is az az N-zóna és arrafelé mi található, illetve mitől kell tartani. Biccentett ő is, emlékezett arra az esetre, bár ezek a mostani lények eléggé eltértek attól, amik ott voltak abban az esetben. A képességekre milyen hatással van sugárzás és ehhez hasonló kérdések is felmerültek, de ehhez továbbra sem tudott hozzátenni semmilyen dolgot. Lyesmith kérdései jogosak voltak és őt is érdekelte a válasz. A vizsgálatot és annak idejével kapcsolatos dolgokra Susan felelt neki, hálás volt a lánynak, hogy érthetően magyarázta el az egészet.
- Köszönöm a korrekt választ Dr. Storm – mondta.
Átjárók nyitása, ebből beugrott valami.
- Nem lehet, hogy olyan alapon nyit kaput Kovacs, ahogyan az asgardiak képesek azt a szivárványhidat használni? Annak idején láttuk Washingtonban is és amennyire tudom a Mjölnir is képes effélére, Lyesmith magyarázott korábban ilyet Valkűrt illetően. Ha ez igaz, ez nem lehet jó kiindulási alap?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 15 Márc. 2013, 14:42

11:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith és Jonathan Miller.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Sue10 – Sajnos az N-zóna kozmikus sugárzásának hosszú távú hatásait még nem ismerjük, Stephanie. Annyi bizonyos, hogy az idő fizikája ott másképpen működik… Míg itt csak pár óra telik el, addig ott éveknek, vagy akár évtizedeknek megfelelő idő is elmúlhat – anélkül, hogy az ott tartózkodók láthatóan öregednének. De hogy egyesülne a két világ? Nem, ettől nem kell tartani, de tény, hogy minél gyakrabban nyílnak átjárók az N-zónából, annál inkább erősödnek az X-gén, és ezzel együtt a mágia hatásai a mi dimenziónkban. Sajnálom, de… én sem tudok pontos leírást adni a folyamatról. Ez inkább Reed szakterülete volt…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Semmi baj, dr. Storm, már így is sokat segített. Miller felvetésére viszont már a mi elemzőink is gondoltak. Thor, engedné, hogy alaposabb vizsgálatoknak vessük alá a Mjölnirt? Ha képes kaput nyitni Asgardra, képes lehet átvinni minket az N-zónába is.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Thor10 – Hmm… Komoly kérés ez, ezredes. A Mjölnir az egyik legszentebb asgardi fegyver, amelyet még Ulik tüzében kovácsoltak… Átgondolom, de addig is ígérhetem, hogy igyekszem átlépni vele ennek az N-zónának a határait. Nem fogok tétlenül ülni, ha ez az ára, hogy eljussunk Walterhez.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Megértettem. Köszönöm.

Ekkor a Kapitány lassan feláll az asztaltól.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Cap10 – Ezredes, ha megbocsát, ezekhez a témákhoz már nem sokat tudok hozzászólni. Szeretném meglátogatni Gailt. Tudom, hogy biztonságos helyre szállíttatta, miután szegény elhunyt férje és öreg barátom, Bucky neve nyilvánosságra került, de most biztosan rengeteg támogatásra és szeretetre van szüksége. Továbbá felügyelném Ka-Zar, Shanna, a Fekete Párduc és Zarda átszállítását.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Ó, igen, persze, persze… Gail és a családja rendben lesznek, erről kezeskedem. Lyesmith, Miller, jó, ha Önök is tudják, hogy közös megegyezéssel Ka-Zar, Shanna és a Fekete Párduc kilépnek a Különítményből – de továbbra is a S.H.I.E.L.D. alkalmazásában maradnak egyéb beosztásban. Még ki kell találnom, hová helyezzem át őket azzal a két borzalmas tigrissel… Zarda pedig… Nos, legnagyobb szerencsénkre ő is távozik, méghozzá békésen. Azt mondja, mi csak visszafogjuk az ő erejét, és nem adjuk meg neki egy istennőhöz méltó tiszteletet… Adjunk hálát az égnek, hogy tombolás nélkül lép le, de persze továbbra is megfigyelés alatt kell majd tartanunk.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Sue10 – Én pedig, ezredes, ha kérhetném… szeretném, ha áthelyezné mellém Jack Ostermant segédnek. Rendkívül éles eszű fiú, és észvesztően gyorsan tanul. Az biztos, hogy gyorsabban tudnék haladni vele, mint az elviselhetetlen dr. Starkkal.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Jó, jó, ezt is felveszem a listámra a „Hová a fenébe tűnt Ghost?” és a „Mihez kezdjünk Sunkenékkel?” után… Miller, Lyesmith? Még valami?

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Pént. 15 Márc. 2013, 15:30

Kezdem azt hinni, hogy kár volt erre rákérdeznem, mert a magyarázatból nem sokat szűrtem le, csak annyit, hogy kétli, hogy egybeolvadna a kettő hely. Remek! Nem mintha a sugárzás nem lenne bőven elég, de legalább nem kell valami kozmikus ütközéstől tartani szerencsére. Nem lesznek Zabuk? Pedig már gondolkodtam, hogy kérek egyet ajándékba, mert imádtam azokat a nagymacskákat. Egy miatt sajnáltam, hogyha távoznak, eddig jó történeteket hallottam tőlük, mitológiai szempontból, de így ez elmarad majd a későbbiekben. Párduc úgyis néma volt és nem osztott nem szorzott, Zarda volt a legérdekesebb.
- Ideje volt, úgyis túl kicsi volt ez a hely két istennőnek – fűztem hozzá hangosan.
És végül ennyi, akkor végre úgy nézett ki, hogy lehet majd reggelizni lassan egy hét után, ami igazából már nagyon rám fért.
- Részemről nincs más ezredes, ami Ostermant illeti, rendeljenek mellé egy pszichiátert, vagy pszichológust, bárki, aki átsegíti azon, hogy nem tudja kontrollálni az érzelmeit.

Szóval mások is gondoltak arra, amire ő, végül is errefelé igencsak sok a katona és ez teljesen egyértelmű volt, legalább is szerinte. Arra csak biccentett, hogy többen kilépnek a csapatból, igazából valahogy nem tudott csodálkozni, a legjobb kérdés az lett volna, hogy miért is csatlakoztak először ide.
- Ki fogja a távozókat helyettesíteni a Különítményben? – kérdezte. – Vagy ilyen megfogyatkozott számban is megmarad a csapat?
Igaz még ott voltak ők négyen, Lysmith, White, Jackson és saját maga is helyettesnek, akikkel a kiesőket lehetett volna pótolni, ha úgy akarja az ezredes. De White, az egy külön ügy lesz, hogy ne legyenek egy csapatban, nem akarta azt, amit a katonai szabályzat egyébként is tiltott.
- Nincs több kérdésem asszonyom! – mondta végezetül.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 16 Márc. 2013, 10:56

11:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith és Jonathan Miller.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Köszönöm, Stephanie. Igen, tudom, hogy Jack nem könnyű eset… de hát ki az ebből a társaságból?

Az ezredes itt egy fanyar mosolyra húzza a száját.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Tony10 – A részemről még csak annyit, hogy szívesen látnám Jonathant, Stephanie-t és Tylert a Különítmény távozó tagjai helyén! A kis Emma pedig szintén velünk tarthat afféle háttértagként. Csak míg megerősödik.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Na, na! Ne olyan hevesen, Tony! Ezt azért még gondoljuk át alaposan!

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Thor10 – Én támogatom Tony ötletét. Jómagam sokkal több kárt okoztam a tombolásom során, mint Loki seregei… csak a szerencsének köszönhető, hogy nem öltem meg senkit… Ön mégis visszafogadott, ezredes. Ezek az ifjak elképesztő kitartásról, bátorságról és rátermettségről tettek tanúbizonyságot. Még jobban meg is érdemlik a tagságot, mint én.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Cap10 – Igen, Miller valóban kiváló stratéga, és ha követik a parancsokat, Lyesmith és Jackson is hasznos csapattagok lehetnek.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Hümm… Jó, jó, átgondolom, rendben? Na… Ki innen, mindenki! És valaki szerezzen nekem egy rendes ebédet, mielőtt éhen pusztulok! Kínai… Micsoda ötlet!

A megbeszélés ezzel véget ér… és Walter második csapása is. Az újjáépítés, a felkészülés és az újjászerveződés időszaka következik. De az igazság már odakint van. A civil népesség pedig nem fogadta túl jól…

A neheze csak most következik… ám a végső lezárás előtt még itt a harmadik epilógus!

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 29 Márc. 2013, 20:31

Újvilág – II. korszak

6. fejezet: Az ördög maga – Prológus I.

Józanok legyetek, vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen: akinek álljatok ellen, erősek lévén a hitben, tudva, hogy a világban lévő atyafiságotokon ugyanazok a szenvedések telnek be.

(Péter apostol I. levele, 5. rész)

A Triskelion, Manhattan - Page 6 00120

Gyerekkoromban az anyám sokszor elmesélte azt a történetet, melyben az Ördög eljött a Földre. Azt mondta, hogy az Ördög emberi alakot vett fel, hogy megbüntethesse az elátkozottakat itt, a Földön, mielőtt elvenné a lelküket. Egybe gyűjtötte a kiválasztottakat, és úgy kínozta őket, hogy ő is köztük volt. Eljátszotta, hogy ő is közülük való.

Mindig azt hittem, hogy az anyám csak valami mesét mondott.


A Triskelion, Manhattan - Page 6 Ua10

2012. március 28., szerda, 10:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith és Jonathan Miller.

– Nyolc hónap telt el a borzalmas Central Park-i tragédia óta, amely ismét, immár sokadszorra rázta meg szeretett városunkat, New Yorkot… Ám a mai napot a kongresszus és az elnök egyöntetűen kihirdették az Élet Napjának! Az alkalom pedig nem más, mint hogy ma végre teljesen befejeződtek a város, különösen a Central Park felújítási munkálatai!

A Triskelion, Manhattan - Page 6 0226

Vidám hangú, csinos arcú, v
örös hajú, szemüveges és egy kissé még tapasztalatlan riporternőcske látható a tévében, miközben a kamera végigpásztáz a megújult New Yorkon… de persze innen, a szintén (sokadszor) újjáépített Triskelion főtárgyalójából jobban látni a várost, ha egyszerűen kinéznek az itt tartózkodók az ablakon. A terem az épület egyik legfelső szintjére került, ahonnan messzire ellátni még távcső nélkül is.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01136

– Barack Obama, aki hivatalosan is bejelentette, hogy újraindul az elnökségért, a családjával és a polgármesterrel együtt sétált végig az ismét pompázatos Times Square-en, ahol több nemzetközi híresség és előkelőség is megfordult ezen a jeles napon. Olyan ünnepi hangulat lett úrrá mindenkin, amelyről sokan azt hitték, már sosem fogják érezni. A gyermekek is együtt örülnek szüleikkel, hiszen az Élet Napján még tanítási szünetet is elrendeltek.

Unalom.

Carol Danvers ez
redes már vagy egy órája hívta össze a Különítmény tagjait a tárgyalóba, de úgy tűnik, késik. Sokat. Tony Stark már nem bírta tovább, ezért unalmában bekapcsolta a falon lógó, nagyképernyős tévét. Persze minden csatorna az Élet Napjával van tele, és New York újjáépítésének befejezésével.

– Ezúton is kívánunk mindenkinek sok örömet és békét ezen a napon. Kijárt már az amerikai népnek egy kis remény a megannyi borzalom után. Mary Jane Watson voltam az Élet Napjáról – a szó a stúdióé!

Tony dühösen kapcsolja ki a tévét, és megrázza a fejét.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Bleh… Azt persze sehol meg sem említik, hogy kiknek köszönhetik, hogy nincs romokban az egész város… Legalább az én arcomat bevághatták volna, ha már úgyis én vagyok a legjóképűbb a csapatban. Mindegy, most nem jöttek a S.H.I.E.L.D.-ellenes dumákkal. Már ez is valami. De hol a túróban van Carol? Még jó, hogy nem páncélban jöttem…

Thor csak csen
desen ül, és magában meditál, míg a Kapitány az ablak mellett áll és a nyüzsgő New Yorkot figyeli. Sólyomszem Stephanie mellett ül, és a nyilait tisztogatja, így jobb híján Tony folytatja.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Na és az Őrök? Az láthatóan senkit nem zavar, hogy gigantikus, gyilkos robotok repkednek a fejünk fölött, amik bármikor meghibásodhatnak, és akkor aztán John Connor is kevés lesz, hogy megvédjen minket a gépek haragjától. Az ég szerelmére! Ha csak egy Őrt is szétszerelnénk, biztosra veszem, hogy kontár munka nyomait találnánk bennük! Láttátok a mai netes híreket?

Ezzel Tony egy táblagépet tesz az asztalra, aminek a kijelzőjén már meg van nyitva a Daily Bugle nevű napilap és internetes hírportál mai nyitóoldala.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Honlap11

A Kapitány ekkor megfordul, és Tonyra tekint.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Cap10 – Tony, kérlek. Fejezd be. Mind tisztában vagyunk a napi sajtóval és a S.H.I.E.L.D., illetve a Különítmény megítélésével a médiában és a civil népesség k
öreiben. Jómagam még mindig meglepődöm azon, milyen félelmetesen gyorsan terjednek a hírek és a rosszindulatú pletykák ebben az új, XXI. században… De számít ez bármit is? Az elnök a felettesünk. Az Amerikai Egyesült Államok haderejének parancsnoka. Hűséggel és engedelmességgel tartozunk neki. Engedélyezte az Őrök működését, így mi is elfogadjuk őket. Be kell látnunk, hogy mi sem lehetünk ott mindig mindenütt, márpedig az erőszakos anarchista megmozdulások egyre gyakoribbak ország-, sőt világszerte. Bár én sem kedvelem ezeknek a gépóriásoknak a módszereit… meg kell hagyni, a maguk módján hatékonyak.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Thor10 – Hrmf. Bámulatos, hogy ennek a halandó világnak a lakói milyen könnyelműen irtják ki egymást – még akkor is, ha a háború elindítója csupán egy megtévelyedett kölyök ármánykodása volt.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 0318 – Uraim… Szerintem Tony barátunk csupán a részvényei miatt aggódik szokás szerint, és a mindnyájunk által ismert politikai helyzet taglalásával próbálja elterelni a figyelmét arról, hogy hogyan szerezze vissza régi vagyonát anélkül, hogy le kelljen állnia az újabbnál újabb páncélok gyártásával.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Hehe. Clint, öreg haver – szokás szerint telibe találtál! A páncélzatom a fegyverzetem része. Fejlesztenem kell, és minél újabb típusokkal előállnom, ha fel akarjuk venni a versenyt a rosszfiúkkal. Te is mindi
g új íjakat és nyilakat eszkábálsz, nemde?

A Triskelion, Manhattan - Page 6 0318 – De azoknak nem több millió dollár darabja.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Hah! Ma sziporkázol, öregem! Hiába, a szerelem felvillanyozza még a leglomhább elmét is! Na! Mit lehet itt inni?

Odakint, az utcákról zene és vidáman nevető emberek hangja szűrődik fel… de Danvers ezredes még sehol.


A hozzászólást Ultimate Guru összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 15 Szept. 2015, 11:08-kor.

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 30 Márc. 2013, 10:30

Egy eseményekkel teli nyolc hónapon volt túl Miller, most ő maga is közel ült az ablakokhoz és a várost figyelte, miközben éppen a kávéját iszogatta. Eredetileg nem hozott, utólag ment el egyért, ha már Danvers ennyit késett, ami igazán nem volt rá jellemző. Megszokta már, hogy a nő a pontosság mintaképe, erre most? Igaz azok után, hogy mi volt a mai nap valószínűleg elég sokan kezdték őt újra zaklatni. Be kellett látnia, hogy osztja Stark aggodalmait azzal, hogy az őrszemek ott vannak felettük és bármikor felbukkanhatnak.
- Nem szívesen ismerem be, de az őrszemekkel kapcsolatban egyet kell értenem Tony-val. Egy elektromos mutáns, vagy éppen egy hozzáértő feltörheti a rendszereket és akkor mészárlásba kezdenek.
A csapatból talán egyedül pont Starknak és Bartonnak nem kellett ezzel kapcsolatban félniük, mert ők ketten voltak tényleg csak emberek. Remélte egyébként, hogy a diplomája témája miatt egyszer lesz lehetősége arra, hogy az őrszemeket tanulmányozhassa pusztán katonai fegyverkezés céljából. Az apjára nézett, elég furcsa volt ez pont az ő szájából, főleg, amit az asgardiakról megtudott, hogy mennyire harcias nép is volt, így ez. Bár tény, hogy ők egymást okkal nem ölték. Valószínűleg a skrullok az okai, vagy pusztán maga az evolúció. Bólintott arra, hogy a híreket olvasta, az AIM-nál megakadt a szeme.
- Az AIM mikor tett ekkora népszerűségre szert? – kérdezte. – Abban a tekintetben, hogy mivel fizették le vajon az elnököt, hogy ők adhassák az őrszem technológiát?
Ez nem rémlett neki, főleg, hogy ők tudták, hogy mit is szoktak véghezvinni. Meg, hogy emberkísérleteket is folytattak, noha egy szülő beleegyezésével, de akkor is. egy ilyen céget be kellett volna zárni. Az arcán egy halvány mosoly jelent meg, ahogyan Stark és Barton szópárbaját figyelte.
- Soha sem tudom eldönteni, hogy melyikőtök van „rosszabb” hatással a másikra – nézett a két íjászra.
A megbeszélés valahogy üres volt, nem csak azért, mert Danvers nem volt itt.
- Jackson és White hol vannak? – kérdezte.


Unottan pillantottam a tévére, ennél még én is lelkesebb és jobb beszédet tudtam volna előadni, pedig nekem sem volt sok bemondói tapasztalatom, mint annak a kis libának. A telefonomon levő órára pillantottam. Eltelt egy óra és Danvers még mindig sehol, az átokba, ha értekezletet akar, akkor pontos időt mondjon, hogy mikorra tud ide érni és nem pedig minket várasson, mintha a káoszisten lányának annyi szabadideje lenne, hogy itt töltsön el malmozva egy órát!
- Vajon dühös lesz és megint kiabálni kezd, ha felhozom, hogy elkésett? – tettem fel nyűgösen a kérdést. – „Csak” egy órát eddig…
Stark-ra pillantottam, amikor megszólalt.
- A te képedet mindenki ismeri drágám és azzal nem tudnának kellő mennyiségű szórakoztatást nyújtani a népnek – tettem hozzá.
Persze, persze, és Miller egyetért… nem mintha… talán igazuk van, de az emberek jobban félnek mástól. Vagy éppen jobban utálnak minket, aztán ha ez elmúlik rájönnek, hogy mik is az őrszemek.
- Mit vársz? Az emberek többsége ostoba és azt sem érdemelné meg, hogy értelmes lénynek nevezzük – mondtam némi undorral a hangomban. – Akkor sem ismernék fel a veszélyt, ha az ott állna fél centire előttük.
A hírekre nem mondtam semmit, már olvastam őket reggeli közben és ahogyan a tabletre pillantottam nem igen volt benne semmilyen újdonság azóta. A nagybátyámra néztem a szavai után. Emberekről van szó, komolyan ezeken nincs mit csodálkozni. Sőt, inkább az a csoda, hogy kilábaltak az őskori emberből.
- Ne próbáld megérteni az emberi természetet – mondtam. – Belül a legtöbb ugyanolyan állat, mint amikor lemászott a fáról…
Kerestem egy papírt, majd összegyűrtem, ha volt és igyekeztem pontosan Stark fejének hasítani.
- Hé! Hátrább az agyarakkal – mondtam. – Ha nem ismernélek azt mondanám, hogy féltékeny vagy arra, hogy a könyvem még mindig bestseller listás, míg hát a részvényeid… tudjuk. És az eszet nem csak diplomákban és főleg egóban mérik Tony.
Miller megérdemelt egy mosolyt a kérdéséért, időnként én sem tudtam, eléggé folt a zsákját voltunk Clinttel és ez az ilyen szurkálódásokkor különösen meglátszott. A kinti nevetéssel nem törődtem inkább türelmetlenül néztem az ajtó felé, hogy hol késik már Danvers.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 30 Márc. 2013, 13:52

10:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith és Jonathan Miller.

Tony helyeslően bólogat Jonathan irányába.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Na, ugye! Jon is egyetért velem! Ez a Trask egy idióta kontár. Tudjátok, hányszor keresett már munkát a vállalatomnál? És nem véletlenül utasítottuk el mindig. Arról, hogy az Őrök veszélyesek, még Greggel is megegyezik a véleményünk.
Pedig olyan ritkán van, elhihetitek!

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Cap10 – Engem inkább aggaszt, amit az AIM-ről mondtál, Jonathan. Botrányos, hogy ki tudták mosni magukat minden vád alól, és a b
orzalmas kísérleteik felelősségét előbb dr. Ostermanre, aztán dr. Octaviusra fogták, azzal védekezve, hogy ők ezekre nekik nem adtak felhatalmazást. Örömmel tapasztalom viszont, hogy Danvers ezredes semmilyen körülmények között nem hajlandó kiadni még egyszer Octaviust.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Meh. Az AIM fejesei hibátlanul lobbiztak a kormánynál, és meg is lett az eredménye. Ennyi. A S.H.I.E.L.D. ennyi botrány után végképp elásta magát Obamánál, neki pedig gyorsan kellett egy szervezet, ami átveheti a helyünket a választások előtt. Az AIM megnyerte a tetszésüket, a bíróság felmentette őket, a tőkét szépen elosztogatták egymás között… és most Osterman és Octavius után egy újabb flepnist raktak a tudományos részlegük élére Trask személyében. Bravó.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Cap10 – Nevetséges! A
kísérletek a B-épületükben? Amit Rustin Parr-ral tettek? Ez mit sem számít, ha van elég pénzük és befolyásuk?

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Újfent üdv a XXI. század Amerikájában, Steve!

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Thor10 – Undorító. Kezdem megérteni az unokaöcsémet, hogy miért akarja megtisztítani ezt a világot…

Ekkor a Kapitány hirtelen az asztalra csap, és Thorra üvölt.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Cap10 – MEG NE HALLJAM EZT MÉG EGYSZER, KATONA!!! MEGÉRTETTED???

Mire Thor hasonló hangszínben válasz
ol.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Thor10 – NEM VAGYOK A KATONÁD, STEVE! A MENNYDÖRGÉS ISTENE VAGYOK!!!

A Kapitány és Thor hosszú másodpercekig farkasszemet néznek… majd Sólyomszem töri meg a csendet.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 0318 – Khm. Nos. Jon kérdezett valamit. Látta valaki Tylert és Emmát? Én már jó pár napja nem találkoztam egyikükkel sem.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Nem, nem, én sem találkoztam velük… Steph, te viszont szerintem fogd majd vissza a szarkasztikus megjegyzéseidet, ha megérkezik Carol. Van már így is épp elég feszültség ebben a szobában…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 0318 – Igen… Ebben most egy véleményen vagyunk, Tony. Megteszed a kedvemért, Steph?

Közben Steve és Thor már
lenyugodtak, és elfordultak egymástól.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Örülök, hogy egyetértünk. Úgy látom, épp elég humorbonbont kapott a lány ma már tőled, Clint! Még hogy az én képem nem adhat kellő mennyiségű szórakoztatást? HAH! Pókembernek és a Póknőnek még csak nem is látják az arcukat, aztán mégis imádják őket! Hallottátok, hogy állítólag képregényt akarnak kiadni a kalandjaikról? Majd ha a könyved őket is felülmúlja népszerűségben, Steph, na, akkor leszek féltékeny! Egészségetekre! … Mondanám, ha találnék végre itt valami piát.

Tony erre visszadobja a papírgalacsint, amivel a lány megdobta, Stephanie-ra, mire Sólyomszem csak megrázza a fejét, majd halkan Stephanie fülébe suttog.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 0318 – Tonyval hülyülhettek, de kérlek, most tényleg ne rontsd Thor hangulatát ilyen negatív megjegyzésekkel az emberekről, mint az előbb… Muszáj egyben tartanunk ezt a csapatot, te is tudod.

De ekkor végre nyílik az ajtó… és belép Carol Danvers ezredes. Szokás szerint siet, hadar, és láthatóan rég nem aludt.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Stephanie, uraim… Elnézést, hogy megvárattam Önöket. Ne álljanak fel, nincs sok időnk, egyből belevágnék, ha nincs kérdés. Stark: nem, az egész épületben nincs más alkohol, csak a gyengélkedőn gyógyászati célokra, mielőtt rákérdezne. De maga elől még azt is elzárjuk.

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 30 Márc. 2013, 14:40

- Ha így van, hogy az alkalmazottaik miatt mossák a kezüket, akkor ezt bárki megtehetné – mondta. – Ezek szerint senki sem lenne felelős azért, amit tesznek a beosztottjai. Minden felborulna.
Neki sem tetszett, nagyon nem, hogy így van és az sem, hogy megtudták etetni ezzel a médiát és a közvéleményt. Jon-t meglepte, hogy Gregory és Tony Stark valamiben egyetértettek, még úgy is, hogy ezeknek a használatát illetően. Pedig mind a ketten eléggé befolyásosak voltak és meglepő, hogy még őket is semmibe vették.
- Bűnbakok mindig kellenek és mi sem egyszerűbb egy katonai szervezetet hibáztatni – mondta. – A katonák lehet, hogy a haza szerepét töltik be, hogy hivatalban nem az elnök vezeti és talán esélye sem lenne erre, ez lehet a gond. A tudományban pedig teljesen más kérdés, megbízhatóbbnak tartják az emberek, mint az emberi tényezőt, a tanulmányaim és utána olvasásnál erre a következtetésre jutottam.
Egy gépet és ehhez hasonlót könnyebb kordában tartani, mintsem valakit, aki önállóan dönt. Elég volt megnézni Zardát, vagy éppen Thort tombolás közben. Steve-re és az apjára nézett a kitörés miatt, még mindig hiába tudta az igazságot nyolc hónapja még mindig sokkal inkább embernek tartotta magát, mintsem félistennek, benne nem alakult ki az a fajta felsőbbrendűség, mint az összes rokonában, akit ismert, ő megmaradt annak a szerény fiatal férfinak ebből a szempontból, mint korábban. Megköszörülte a torkát hallhatóan, hogy bontsa a feszültséget, de csak Barton szólt közbe. Még mielőtt elérte volna a társaság azt a szintet, hogy ismét újra kelljen építeni a Triskeliont, mert egymásnak esik mindenki és ezúttal ők maguk rombolják le azt szerencsére megérkezett az ezredes is. Már állt volna fel, hogy tisztelegve köszöntse, de a nő szavai miatt a mozdulat félbeszakadt és inkább visszaült a helyére.
- Asszonyom! – biccentett azért felé. – Részemről kezdhetünk.


- Egy tekintetben hálás vagyok az AIM-nek – mondtam és felemeltem a bal kezem és megbirizgáltam az ujjaimat. – Visszanövesztették a kézfejemet. A többi dolog miatt hasonlóan az urakhoz elítélem őket.
Arról már nem akartam beszélni, hogy voltunk ott és láttuk, hogy mit művelnek, de végül is most, hogy katonák vagyunk és a Különítmény tagjai, kik hinnének nekünk, hogy azt láttuk, amit? Senki, még minket állítanának be hazugoknak, pedig még ha jól emlékszem a két pók is látta, mert később megérkeztek hozzánk. Kívül nem engedtem látszódni, de belül mosolyogtam azon, hogy Thor és Rogers miként esnek egymásnak, pedig ezúttal csak alig két mondatot szóltam hangosan, hogy ezt az eredményt elérjem, úgy látszott, hogy a Tony-val való civódásoknak is megvolt az előnye és a haszna és az apámtól örökölt tehetségemet is igencsak kamatoztatni tudtam. Ó hidd el nagybátyám, én megértem. Gondoltam és nagyon, nagyon reméltem, hogy nem projectáltam senki irányába ezt és nem hallotta meg más a gondolataimat. Clintre sandítottam, de azért egy kicsit elhúztam a számát.
- A kedvedért – morogtam.
Újra Tony-ra néztem és megcsóváltam a fejemet.
- Ma még semmit – mosolyogtam rá ártatlanul. – Lehet, hogy ezért szeretik őket, mert nem tudják, hogy kik ők. Ásványvíz, bárhol találsz.
Mikor felém repült a papírgalacsin, igyekeztem elkapni előtt, hogy a fejemen landolna. Még mindig Tony-t figyeltem, ám ezúttal telepatikusan válaszoltam Clint szavaira.
~ De ez csak két mondat volt Nagyfiú ~ üzentem neki nyűgösen. ~ Kettő, bele sem lendültem. És mit fognak ők és mi tenni, ha nem egy baráti személy szurkálódik, hanem Kovacs, vagy esetleg a sleppje kezdi el ezt a csatatéren? Nyugtassam le őket telepatikusan? ~
Az ajtó felé kaptam a fejemet, majd biccentettem a belépőnek. Akkor most visszafogom magam, csak mert olyan szépen megkértek.
- Kezdhetjük.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 30 Márc. 2013, 18:18

10:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith és Jonathan Miller.

Clint telepatikusan visszaüzen Stephanie-nak, miközben Danvers felkészül a megbeszélésre.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 0318 – Jól van, jól van, de tudjuk, hogy nálad még két mondat is elég, hogy a velejébe találjon valakinek. Csak fogd vissza magad, ennyit kérek. És ha már itt tartunk, a kezedért én is hálás vagyok az AIM-nek.

Sólyomszem elmosolyodik, az ezredes pedig belekezd.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Nos. A mai megbeszélést nem azért hívtam össze, hogy a költségvetésünkről beszéljünk – illetve annak hiányáról.
Mint tudják, szinte minden maradék tartalékunk elment a Triskelion felújítására, és továbbra sem állunk jobban. Az egyetlen ember, akitől kölcsönözhetnénk, dr. Gregory Stark, de a mi Tony barátunk ettől óva intett. Hagyjuk is ezt. Nem kívánok az anarchistákról, Kovacs állandó médiaszerepléseiről vagy a S.H.I.E.L.D. negatív megítéléséről sem beszélni. Bizonyára mind követik a híreket, és tudják, éppen hol robbantottak az X-Men hívei. Majd az elnök által oly nagyra tartott Őrök kordában tartják őket…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Csodás. Most, hogy ennyi idő elment azzal, hogy megtudjuk, miről nem lesz szó, rátérhetünk a lényegre, mielőtt kiszáradok?

Carol gyilkos
pillantást vet Tonyra.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Igen… A tanácsadóinkkal arra jutottunk, hogy jelenlegi helyzetünkben a legjobb és leggazdaságosabb stratégia,
ha csendben meghúzódunk, és hagyjuk, hogy az AIM és az Őrök tegyék, amit elvárnak tőlük. Ha persze hibáznak, mi azonnal ott leszünk… de addig is foglalkozzunk csak a saját dolgunkkal. Felkészülünk egy komolyabb összecsapásra, mert abban biztosak lehetünk, hogy pár repkedő óriásrobot nem fogja az ellenségeink útját állni. Amint Ghost vagy Kovacs lépnek, mi már várni fogjuk őket. Ha persze időközben dr. Stormék kitalálják, hogyan lelhetjük meg az X-Ment az N-zónában, annál jobb.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Cap10 – Tehát ölbe tett kézzel várjuk, hogy az ellenség tegye meg az első lépést ismét?

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Nézze, Kapitány, ne kezdje! A tudományo
s részlegünk tagjai éjt nappallá téve dolgoznak, hogy eljussunk az N-zónába, hogy megfejtsék Rick Jones titkát, hogy minél több információt gyűjtsenek az Acheronról, a Halcyonról és Atlantiszról, ÉS MÉG SOROLHATNÁM! A fenébe is… Túl sok a dolog, és túl kevés az idő – meg a pénz. A Különítmény ebben a felállásban szintén nem elégséges Kovacsék ellen – már elnézést. Maguk a legjobbak legjobbjai, de Kovacs jól ismeri mindnyájukat, és ha akar, találhat gyenge pontokat a csapatban. Új emberek kellenek… még ha nem is a Különítmény tagjaiként, de háttértámogatókként és gyakornokokként. Ígéretes fiatalok, akiket még meg tudunk fizetni, valamint olyan kísérleti alanyok, akik mostani állapotukban amúgy is a S.H.I.E.L.D. fennhatósága alá tartoznak. Remélem, nincs ellenvetésük ezzel kapcsolatban… mert már intézkedtem az ügyben. Jackson és White egy ideig máshol segédkeznek – ne aggódjanak értük, amint véget ér a megbízatásuk, visszatérnek –, de addig is szeretnék bemutatni pár új jelöltet, Önök pedig megoszthatják a véleményüket a „toborzással” kapcsolatban. Azért is késtem, mert kicsit nehéz volt mindüket egyszerre összeszedni… Befáradna, kérem, dr. McKenzie, és bemutatkozna a csapatnak?

Ezzel nyílik az ajtó… és egy ifjú, csinos, fehér bőrű lány lép be rajta földet söprő vörös hajzuhataggal (akivel akár most ott lehet Lockjaw is, ezt rá bízom).

Új résztvevő: dr. Melissa McKenzie.

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 30 Márc. 2013, 18:50

365. nap, első naplóbejegyzés:

Drága Lyron,
Mint ígértem a mai napomról is részletesen beszámolok neked, ma van egy éve, pontosan egy éve, hogy megjött az eltűnésedről szóló hír. Kora reggel sétát tettem a tengerparton Lockjaw-val, figyelve a messzeséget, hogy hátha felbukkansz, noha most is New Yorkban vagyok s nem pedig otthon Alaszkában. A kedvenced szürke ruhám volt rajtam, így emlékeztem rád ezen a hajnalon. Éppen ezen sorokat igyekeztem papírra vetni, még mindig jobban szeretem, mint a számítógépet, amikor Danvers ezredes felkeresett, hogy szeretne bemutatni valakiknek. Ismered Lockjaw-t, kényetlen voltam magammal vinni őt is, hogy ne érezze magát egyedül, nem volt időm arra, hogy a bátyámra bízzam, olyan gyorsan jött ez az egész. Végül ott álltam az egyik eligazító előtt, be kellett vallanom, hogy még izgultam is egy kicsit. Mindenkit, aki odabent volt ismertem, legalább is a genetikai mintájukról s a DNS-ükről mindenképp felismertem volna őket könnyedén, de személyesen még nem volt szerencsém találkozni velük, eddig a napig. Bentről pedig meghallottam az ezredes hangját, a szívem a torkomban kalapált s felvettem a földről a karjaimba Lockjaw-t is, nem tudtam, hogy miként fogadná őket, akik bent vannak, így jobb volt felkészülni, hogy én tartsam őt, mintsem körbeugrálja a nagy hősöket. Vettem egy reszketeg levegőt s a hajamat még úgy igazítottam, hogy ne söpörje a földet s mégis kellemes látványt nyújtson, de mint kiderült hiába. Alig tettem néhány lépést s az egész irányíthatatlan lett s az irányítást is elveszettem felette. Már tudtam, hogy mi, pontosabban ki miatt. mikor beléptem a helységbe megláttam odabent mindenkit, a Különítmény tagjait s már tudtam, hogy Mr. Miller képessége okozta mindezt.
- Üdvözlöm önöket – köszöntem. – dr. Melissa McKenzie vagyok.
Hallottam, hogy mit mondott az ezredes, én ilyesmire nem is számítottam soha sem, hogy miért hívott. A kérése mivolta még engem is meglepett, így jó néhány pillanatig zavartan álltam ott s figyeltem Amerika hőseit.
- Eredetileg dr. Storm kérése alapján érkeztem ide s jelenleg az asszisztenseként dolgozom. A torontói egyetemen végeztem és szereztem diplomákat s doktori címeket molekuláris biológia s genetika szakterületen. Jelenleg tengerbiológiát tanulok. A genetikai doktori disszertációm az X génről szólt s ezen témában publikáltam több cikket, úgy hiszem, hogy dr. Stark olvasta is ezeket – pillantottam a férfira. – Szeretném hinni, hogy megtaláltam az okát a közös vízióknak is, amiket mindenki lát a Földön.
Egy kissé zavartan hallgattam el, s utána folytattam.
- Amennyiben igényt tartanak a munkámra, a későbbiekben is örömmel segítem a SHIELD-et a tudásommal s kutatásaimmal.

A ruha, amiben jelenleg van: (és van a bal gyűrűsujján egy arany karikagyűrű, ami jelzi, hogy házas)
A Triskelion, Manhattan - Page 6 1970017-realm_of_kings___inhumans_02__of_05__28.


A hozzászólást Ko-Rel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 31 Márc. 2013, 14:50-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 30 Márc. 2013, 19:31

Jon összeráncolta a homlokát, elég nehéz volt elképzelni, hogy senki sem volt, aki kölcsönzött volna a SHIELD számára, bár attól kezdve, hogy az elnök eltáncolt tőlük valószínűleg politikai és egyéb öngyilkosság lett volna mindezt megtenni. Nem értett ennyire a közgazdaságtanhoz, csak egy féléve volt belőle, de ebből erre következtetett. De ez nem téma volt, Starknak pedig nagyon távozhatnéka lett volna már, így végre rákerült arra a szó, hogy miről is fog szólni a mai megbeszélés. Ahogyan Rogersnek, neki sem tetszett különösebben, hogy nem tudnak mit tenni és nem is igen tehetnek. Kevés pénz, ezt tudták jó ideje, és emiatt tényleg nagyon limitált volt a létszámuk. És végül még a gyakornokok is felmerültek. Ők is így kezdték, így ebben nem volt kivetni valója, ez előbb vagy utóbb elkerülhetetlen volt, azonban még volt valami, ami nem tetszett neki.
- Kísérleti alanyok? – ráncolta a homlokát Miller.
Természetesen nem volt baja vele, de ez nem tetszett neki, volt egy rossz érzése ezzel kapcsolatban. Dr. McKenzie? A név nem igen volt neki ismerős, lényegében soha sem hallotta, majd az ajtó felé nézett, amikor az a valaki belépett. Hű! Meg kellett hagynia, hogy a fiatal nő igencsak szemrevaló teremtés volt, noha a kezében a kutya meglepte, ahogyan végignézett a lányon, nem lehetett idősebb Lysmithnél és nála, a karikagyűrűre is felfigyelt, szóval házas volt. Kiderült, hogy mivel is foglalkozik, genetikus, ilyen sem volt a csapatban, igazából mindig túl későn értesültek ilyesmiről, mert meg kellett várni, hogy értesítsék Susant és ő választ adjon. A többiekre nézett, ő maga egyelőre nem igen tudott mit hozzátenni ahhoz, hogy ő jó lesz-e, bár a végső döntés úgyis az ezredesé lesz.
- Idővel szívesen meghallgatnám azt, hogy mi a magyarázata a vízióknak, feltéve, ha érthető lesz az előadás egy katona számára is – mosolygott a nőre.


Még Clintre mosolyogtam, de azt már nem tettem hozzá, hogy még gyakorolni kell, hogy egy mondat alatt is elérhessem mindezt. Jó-jó, próbálok nem túl látványosan ásítani arra a tényre, hogy Tony és Danvers mit is beszéltek, hogy kiderül, hogy mi nem lesz ma. Mintha nem tudnánk arról, hogy mik is a tények. Stark bátyja, azaz öntelt hólyag lehetne az egyetlen hitelező, annak a fickónak úgy beolvasnék és bemosnék egyet azért, ahogyan Párizsban viselkedett, azért még úgyis jöttem neki egyel. És ebből már is volt egy remek ötletem.
- Csak Tony egy szavába kerül és megpróbálom a bátyját telepatikusan befolyásolni, hogy megfelelően hitelezzen nekünk – mosolyodtam el gúnyosan.
Persze tudtam, hogy milyen tekintettel fognak rám nézni és persze, hogy ezt nem szabad és hasonlók. de hát mi mást lehetett tenni, ha túlságosan magasra tették a morális korlátjukat, bár biztosra vettem, hogy néhányan mégis díjaznák az ötletemet. Felkaptam a fejemet arra, hogyha az őrszemek beadják az unalmast, akkor ott leszünk mi. Lehetne azokat is szabotálni, de ezt már inkább nem mondtam ki hangosan, hiszen megígértem, hogy jókislány leszek, hogy mennyire utáltam ezt. A további anyagiakra nem akartam felhívni a figyelmet, hogy még én is adakoztam nekik egy kicsit a bevételeimből. De ezen felül jócskán már mi is alul voltunk fizetve, még szép, hogy kellett olyan más személy is, akit megtudnak fizetni. Jelöltek, megeszem őket reggelire, bár akkor valószínűleg engem is kitesznek. A belépő lányra néztem és a kutyára.
- Mióta alkalmaz a SHIELD hajas babákat? – bukott ki a kérdés belőlem. – Bocs…
Oké tudós, remek, már van egy, még ha nem is ilyesmivel foglalkozik.
- Minek kell nekünk tudós a csapatba? – kérdeztem a jelenlevőket, nem érdekelve, hogy a vöröske mit is fog gondolni emiatt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 31 Márc. 2013, 11:53

10:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie.

Danvers ezredes bólint Melissa bemutatkozója után, Tony pedig szinte azonnal felugrik, és kezet csókol a lánynak – szegény nem is igen tud ellenkezni.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Dr. McKenzie, részünkről a szerencse! Hadd jegyezzem meg, hogy az intelligenciájánál csak a szépsége és a csodálatos hajzuhataga lenyűgözőbb! De kérem, amennyiben az imént rám utalt, szólítson inkább Tonynak. A „dr. Stark” megnevezésről mindig az ikerbátyám jut eszembe, és kiráz tőle a hideg.

Az ezredes látványosan morog egyet, majd hellyel kínálja Melissát.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Kérem, dr. McKenzie, foglaljon helyet. Valaki adjon neki egy zsebkendőt, hogy letörölhesse magáról Tony nyálát! Elnézését kell kérnem, a mi „karizmatikus playboyunk” mindig meg tud lepni egy-egy oda nem illő gesztussal…

Mielőtt azonban leülne, még a Kapitány, Thor és Sólyomszem is felállva üdvözlik egy-egy baráti kézfogással.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Cap10 – Nagyon örvendek, doktornő. Steve Rogers, szolgálatára.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Thor10 – Köszöntöm közöttünk, dr. McKenzie. Thor Odinson, a Mennydörgés Istene Asgard letűnt birodalmából. Ha már ily’ fiatalon kiérdemelte a doktori jelzőt, az nagy tisztesség ebben a világban – és ezt mindenképp tisztelem jómagam is.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 0318 – Doktornő, üdv a csapatban. Clint Barton. Hogy hívják a kiskomát a kezei között?

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Jól van, jól van, erre még bőven lesz idejük, nekem viszont rohannom kellene! Kérem… siessünk. Igen, Miller, kísérleti alanyok, de mindjárt meglátja, mire gondolok… Ami pedig dr. McKenzie-t illeti, úgy gondolom, csak úgy lehet esélyünk Kovacsék vagy akár Ghost ellen, ha minden területen föléjük kerekedünk. A terepen most már nemcsak az erő számít, ez több ízben bizonyítást nyert, hanem a tudományos felkészültség is. Dr. Storm, dr. Stark és Osterman nem tud mindig kint lenni magukkal, szükségem van itt rájuk, dr. McKenzie viszont még olykor nélkülözhető a laborjainkból. Ha ő is ott lesz magukkal, ő és Tony együtt már jelenthetnek olyan elméleti tudományos előnyt, amellyel felülkerekedhetnek még a dr. Richards által készített, de már az X-Men fegyvereit képező eszközök ellen. McKenzie doktornő bármikor tanácsokat adhat majd a molekuláris biológia és genetika kérdéseiben akár azonnal, a helyszínen. A tengerbiológiai tudásának is nyilván hasznát vesszük majd. Ezúton is köszönöm, hogy ezekben a zavaros időkben is hajlandó segíteni a S.H.I.E.L.D.-nek.

Ezután az ezredes nagyot sóhajt, majd folytatja.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Öhm… Megkérném Önöket, hogy a következő „új” tag bemutatásakor fogják vissza magukat. Ezt… muszáj volt titokban tartanom, amíg nem stabil az illető állapota. Ez volt dr. Gregory Stark kérése, aki egy régi csapattagjuk felépülését felügyelte. Nem akartunk látogatókat, ellenzőket, kíváncsiskodókat. Bizonyára… mind emlékeznek még Tobias Boonra. Szörnyű, amit a Vörös Koponya vele tett… de túlélte. Bizonyos formában… A csapataink elszállították a testét Alaszkából. Nem temettük el, nem hamvasztottuk el, nem veszett el – ahogy eddig hallhatták. A benne munkálkodó X-gén a „halála” pillanatában aktivált… nos, egyfajta ideiglenes másodlagos mutációt, és életben tartotta a testet, aminek halottnak kellett volna maradnia. Az eset felkeltette dr. Stark érdeklődését, és saját költségvetésből elintézte, hogy a legjobb szakemberek dolgozzanak rajta egy titkos S.H.I.E.L.D.-bázison. Sikerült visszahozni az életbe, és a több éves műtéti eljárások és fizikoterápiás kezelések után most ismét aktív tagja lehet a csapatnak. Kérem… Legyenek vele megértőek és segítsék. Ami vele történt, az teljes mértékben a mi felelősségünk, és most, amíg ebben a kísérleti, „reanimált” állapotban van, a mi kísérleti alanyunk, akit megfigyelünk és tesztelünk. Szeretném, ha visszatérhetne a terepre, és… meglátjuk. Boon! Kérem, fáradjon be!

Ezzel ismét nyílik az ajtó… és az egykori csapattárs, Tobias Boon lép be… bár nehéz lenne megmondani, tényleg ő-e az megfakult kinézete és különös jelmeze miatt.

Új résztvevő: Tobias Boon (övé az első reag!).

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by A Misztikus Pókember Vas. 31 Márc. 2013, 13:49

Az arcomon egy szégyenlős mosollyal lépek be a terembe, nem láttam ennyi embert egyszerre már nagyon régóta, különösebbé teszi a dolog, hogy ennyi a régi ismerős. A kezemben tartom a maszkom és a kalapot, hogy mégis közvetlenebb legyek, maskara ide vagy oda. De egy másodperc is eltelik csöndben mire észre veszem magam, hogy csak kedvesen mosolygok az új arcokra.
- Sziasztok! - Intek egyet a szabad kezemmel, majd barátaimra nézek, csak Jon-t és Steph-et látom most a mi kis csapatunkról. De kellemes érzéseket ébresztenek bajtársaim.
- Jon! - Biccentek, nem tudom, hogy mennyire mászkálhatok amíg nem kínálnak hellyel szóval még nem megyek oda kezet nyújtani, csak Steph felé fordulok.
- Hallom bevált a kéz Stephanie, gondolom már nem használod a Tűzvirágot. Lehet én is lecserélem a Gézengúz-t... - Elkezdek beszélni a lányhoz a helyemen állva, de el is fog az érzés, hogy nem most kéne. Inkább befogom és hagyom, hogy nálam is lemenjen a tisztelet kör, mint amit kint hallottam. Esetlegesen fogadom a kézfogásokat hasonlókat, majd én is beljebb húzódom egy teleportálással. Nem akarom feltartani Danvers ezredest. Közben magamban kicsit tovább játszom a beszélgetés menetét. ~ Jon időtállóbb nevet választott, az övé nem lett olyan gyerekes mint a miénk Stephel. A katona, de végülis mindig is ő volt a felnőttje a csipetcsapatnak én meg az abszolút gyerek, szép idők. ~ Elmosolyodom magamban.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Vas. 31 Márc. 2013, 14:48

Végül a többiek után ő maga is felkelt a helyéről és kéznyújtással köszöntötte a doktornőt. Stark pedig hozta a szokásos formáját, vajon minden nővel így viselkedett, bár Emma és Steph irányában soha sem látta ezt amióta ismeri a férfit.
- Üdvözlöm, Jonathan Miller – mutatkozott be a lánynak.
Mikor az ezredes magyarázatba kezdett, akkor figyelmesen hallgatta és bólintott beleegyezően és egyetértőn.
- Igaza van asszonyom, így teljesen érthető – mondta.
A kísérletre is hamarosan választ kapott, a szemei elkerekedtek. Tobias Boon életben volt? Látta pedig, hogy a Vörös Koponya kitörte a nyakát és még ellenőrizte is a fiú pulzusát, nem volt neki semmi ilyesmi akkor. Ő volt az első tényleges vesztesége, aki az akkor még nem hivatalos irányítása alatt halt meg. Hogyan lehetett ez akkor lehetséges?
- De ő halott volt, megnéztem a pulzusát – válaszolta meglepetten.
A belépőre figyelt, aki egy teleportálással érkezett meg. Azonnal felkelt a helyéről és elfogadta a felé nyújtott kezet.
- Örülök, hogy életben látom és újra itt van – mondta. – És annak is, hogy tévedtem a halálát illetően.
Tényleg így volt, noha a fiú kissé neveletlen volt korábban, de hát a legtöbben azok voltak, azt pedig ki lehetett nőni, kivéve ha Lysmith a családneve valakinek. Azért arra még igazán kíváncsi lett volna, hogy miként is zajlottak a műtétek és mit művelt a fiúval Gregory Stark, de ennek még nem volt itt az ideje, hogy megkérdezze.


Még mielőtt szúrósabb tekinteteket kapnék a többiektől és még nekem esnének megerőltettem magam és utolsóként, Clint után felálltam a helyemről és kezet nyújtottam a nőnek.
- Stephanie Lyesmith – feleltem.
És előjött a pillanat, amikor nagyon-nagyon utáltam Starkot, amikor adja a macsót és úgy viselkedik nyíltan, ahogyan a kanos kamaszok. A legtöbbször örülök, hogy én mindezt megúsztam és soha sem kellett ezt elviselnem. Jó-jó, nem kért senki sem kiselőadást, bár ha valami elektronikai zseni lett volna még jobban örültem volna, mert akkor talán megállapíthatta volna, ha Casperrel találkozunk, hogy csak hologram tekintetben van jelen, vagy esetleg végre valahára teljes életnagyságban. De úgy tűnt, hogy mindez még várat magára és nem ma fog kiderülni. Danvers szavaira felkaptam a fejemet.
- Hogy kicsoda?! – kérdeztem meglepetten.
Nem, ez nem lehet igaz! Az ajtó felé néztem és beteleportált rajta valaki, eléggé furcsán nézett ki a bőre fakóbb, arról nem is beszélve, hogy valamilyen ostoba jelmezt is viselt, de a hang ismerős volt még így két év távlatából is. Egy mosolyt megengedtem magamnak a köszönése és a szavai után.
- Szia – mondtam. – Katonai azonosító jelként még igen, de becenévnek már elég régóta nem. Szóval tartsd meg nyugodtan, még mindig nem olyan gyerekes, mint Emma, vagy épp Tao és a viselkedésük úgy általában.
Mindig nevetnem kell, amikor eszembe jut, hogy Tao olyan próbál lenni, mint én, a szavak nagy embere, pedig hát nem kéne próbálkoznia vele, amatőr.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 00120

Ha Mani nem is hívná fel a figyelmet erre, akkor ha beértek a helységbe és 10 méterre Miller közelébe értek, akkor deaktiválódik mindenki elsődleges képessége a karim mutációja miatt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 31 Márc. 2013, 15:01

365. nap, második naplóbejegyzés:
Be kell ismernem neked, hogy megdöbbentett a kedves fogadtatás, valahogy nem erre számítottam ilyen közismert személyektől, persze Ms. Lyesmith-ről már hallottam s az ő szurkálódása már várt esemény volt, mégis kissé meglepett és nehezen viseltem. Tudom, hogy a szakmánkban nagy a versengés s az efféle viselkedés, de soha sem volt gyomrom hozzá s mindig nehezen viseltem, talán pont azért, mert túl korán s fiatalon kerültünk be az egyetem falai közé is, évekkel korábban, mint kellett volna. Tony Stark köszönésére kénytelen voltam elpirulni, tudom, hogy te miként reagáltál volna erre ott ismerve téged, hogy mennyire szoktál óvni s gyakorta vagy féltékeny. Rajtad kívül még soha sem köszöntött engem senki kézcsókkal s ez felkavaró érzés volt, hogy régi emlékeket idézett mindez s ennyi bókot sem kaptam senkitől mióta az üres koporsót a földbe helyeztük s téged eltűntnek, halottnak nyilvánítottak.
- Rendben dok… Tony – hebegtem.
Mindezek után már kissé remegő lábakkal ültem volna le de a többiek is felkeltek, mindenkivel kézfogással köszöntem s végre a hivatalos bemutatkozásokon is túl voltam.
- Örülök a találkozásnak Kapitány – így zajlott az első, majd Thor szavai voltak a következők. – Köszönöm a szavait felség, igyekszem meghálálni mindezt.
S tán a legmeglepőbb Sólyomszem volt, kinek a múltját ismertem, ő oldotta a hangulatot azzal, hogy Lockjaw-ra kérdett rá, így kénytelen voltam elmosolyodni.
- Lockjaw a neve – mondtam.
S végül Mr. Miller s Ms. Lyesmith következett, majd még Mr. Miller-nek válaszoltam a kérdésére.
- Természetesen igyekszem majd elmondani mindezt úgy, hogy önök is megértsék.
A kísérlet engem is érdekelt, természetesen ismerem, s te is dr. Stark munkásságát, így érdekelt, hogy egy állítólag halott személyt képesek voltak visszahozni, több tudományos okfejtést is ismertem, de a pontos részletek is érdekelt volna már ekkor ott az eligazítóban s biztosra veszem, hogy téged is. Lockjaw-t letettem a földre s a belépő maszkos férfinak kezet nyújtottam, hogy bemutatkozzam, noha már láttam őt s a többieket is kint, de nem igen volt lehetőségem még a neveket megérkezni.
- Dr. Melissa McKenize – mutatkoztam be neki is.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 6 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 31 Márc. 2013, 15:36

10:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Tobias Boon.

Carol alig láthatóan biccent Tobias felé.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Mind örülünk, hogy jobban van, Boon. Kérem, ne ijedjen meg, ha a mutáns képessége nem működik Miller közelében, ez teljesen természetes, ő ugyanis blokkolja az elsődleges képességeket. Még talán nem hallotta, de időközben Millerben is aktiválódott az X-gén.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 0318 – Ez… hihetetlen. Tobias Boon? Én… nem jutok szóhoz! Tényleg te vagy az?

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Thor10 – Amennyiben ez a fiatalember a halálból tért vissza, úgy kijár neki a legmélységesebb tisztelet, még ha halandó tudomány is segítette ebben. Erős benne az asgardi mágia, csakis így lehetett rá képes… bár láthatóan még ezt ő maga sem tudja tudatosan érzékelni vagy használni. Üdvözöllek, barátom. Thor Odinson, a Mennydörgés Istene, aki már szintén érezte a Halál Úrnőjének fagyos ölelését, de legyőzte azt!

Ezzel Thor keményen, férfiasan ráz kezet Tobival.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Cap10 – Boon… Elismerésem. Jómagam is lebegtem már élet és halál között… Örülök, hogy visszatértél, és… én… nem tudom, valaha képes leszel-e megbocsátani nekem. Még ha nem is ismertem igazán, az apjaként felelősnek érzem magam a Koponya minden tettéért… Ha akkor kicsit korábban érkezem, te talán… Bocsáss meg. Igyekszem kiérdemelni majd a bocsánatodat.

Ezzel a Kapitány kissé lehajtja a fejét, és arrébb lép.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Okééé, ez elég kínos szitu, de… hagyjuk, örülünk, hogy itt vagy, Tobias! Ha Carol sem bánja, szeretnék majd részletesebben hallani a bátyám kísérleteiről és beavatkozásairól, amiket rajtad hajtott végre… Nem mintha nem bíznék benne… Illetve de, pontosan erről van szó. Egy fikarcnyit sem bízom benne. Ugyan nem a genetika a szakterületem, mégsem értem, miért nem inkább rám bízták a vizsgálataid felügyeletét.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Tony, ezt talán majd máskor… Dr. Stark gyorsabb volt, megvolt a tudása, a tőkéje és a felszerelése, az emberei…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Aha, mert nekem akkoriban nem volt meg mindez ugyanúgy, igaz? Az ég szerelmére, Carol, rábíztad az egyik fiatal gyakornokunk életét GREGRE?! Arra az emberre, aki egy elfajzott Pókembert és egy használhatatlan Hulkot kreált?

Erre az ezredes dühösen az asztalra csap mindkét öklével.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – ELÉG! Nem fogja megkérdőjelezni a döntéseimet az embereim, különösen nem az újoncaim előtt, Stark!

Szinte izzik a levegő, és ismét Sólyomszem próbálja menteni a menthetőt.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 0318 – Öhm… Melissa – ugye szólíthatom Melissának? Szóval Melissa, megengedi, hogy megfogjam a kis Lockjaw-t? Steph, mit szólsz hozzá? Aranyos, nem? A „hajas babáért” pedig elnézést, a kedvesem csak viccelt.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Huh… Jó, folytassuk. Steph, lehet, hogy majd élek az ajánlatoddal, csak nem Greg elméjét kéne megpiszkálnod, hanem az enyémet, hogy elfelejtsem, mennyire inkompetens itt néha minden vezető…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – Hrrrm… Jól van. Üljön le, Boon. Mint hallotta, nem ő az első, aki valamilyen mágikus vagy tudományos úton visszatért a halálból, ezért kérem, Ön se lepődjön meg ennyire, Miller. Senki nem vonja Önt felelősségre, amiért akkor és ott halottnak nyilvánította. Hajh… Gondolom, a következő jelöltemnél is hasonló reakciókat fogok kapni… Andrew Ramirez.

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – NA NE!!!

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – TONY! Ramirez szintén nem halt meg, csupán a látomások túl erősen hatottak az elméjére, és a benne aktív egyedi X-génből ez egy nagyon mély, kómaszerű állapotot váltott ki. Egy emberünk még épp időben menekítette ki a Pegazus Projekt épületéből, és… ugyanoda szállíttattam, ahová Boont, bár a két fiú nem tudott egymásról. Dr. Stark végezte a vizsgálatokat…

A Triskelion, Manhattan - Page 6 01137 – Ki más?

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Carol10 – … és miután felébredt, őt is alávetettük egy igen hosszú és nem éppen fájdalommentes fizikoterápiás kúrának. Kérem tehát, hogy vele is bánjanak megértően. Ha vele is minden rendben lesz, mint Boonnál, nem látom majd akadályát, hogy visszakerülhessen az aktív állományunkba – addig viszont mi felelünk érte. Ramirez! Befáradna közénk?

Új résztvevő: Andrew Ramirez (övé az első reag!).

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Bishop Vas. 31 Márc. 2013, 16:14

Hosszú idő után újra itt az alkalom, hogy valamilyen formában visszatérhessek. Valamiért idegen a környezet, nem olyan mint amilyenre emlékszem, igen néha kihagy a memóriám, pedig régen mindenre emlékeztem. Teljesen nyugodtan várakozok az ajtó előtt, közben emlékeket pörgetek végig a fejemben, megpróbálok visszaemlékezni emberekre és hasznos információkat nyerni. Végül meghallom a nevem, egyből nyitom is az ajtót és belépek a terembe, néhány lépést beljebb megyek, majd végignézek a bent lévőkön.
~ Különös, teljesen máshogy emlékszem rájuk, megváltoztak. Heh. Kétszer egymás után vagyok teljesen idegen ugyanabban a társaságban...
- Ezredes. Hölgyeim. Uraim.
Mindenkinek biccentek így kezdem. Azután nem tudom, hogy mit kellene tennem, ha sorba körbe kell menni kezet fogni és bemutatkozni akkor megteszem azt is. Igyekszem tisztelettudó lenne.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 6 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.