Dr. Lea Sally

Go down

Dr. Lea Sally Empty Dr. Lea Sally

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 02:11

Az eredeti topic

Név: Dr. Lea Sally
Egyéb név(i): „Minden lében két kanál”
Faj: mutáns, szuperzseni
Nem: nő
Jellem: elviselhetetlen
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Dallas, USA, 1995. november 17.
Kor: 25 év
Család:
Dr. Richard Sally – apa, él
Dr. Tamara Sally – anya, él
Foglalkozás: fizikus és csillagász
Testmagassága: 167
Testsúlya: 55
Szeme színe: kék
Haja színe: fehér
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: fehér haj
Repülési sebesség: 200 km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
Huszonöt évvel ezelőtt született egy fizikus házaspár gyermekeként. Kis korában nem sok jele volt annak, hogy egyszer vihetné is valamire. Figyelmetlen és rossz gyerek volt, mindent tudni akart, mindent látni, egyszerűen csak a minden lében két kanál jelzőt lehetett ráaggatni. Ahogyan kezdett cseperedni az nyilvánvaló lett, hogy okos, hiszen elég sokat kérdezett és szinte mindent felfogott, amit mondtak neki, csak éppen a magatartás gondokkal volt probléma. Ha egyszer elindult valamerre, akkor nem volt, mi leállítsa. És ez igazából akkor sem javult, amikor közösségbe került, ahonnan pedig kilógott a tudása és jó felfogó képességének hála. A szülei nem tehettek sok mindent, mert ott nem maradhatott, semmi sem kötötte le igazán. Négy éves volt, amikor Dallas-ból New York-ba költöztek annak köszönhetően, hogy az ottani egyetemen kaptak munkát a szülei. Hat évesen kezdte az iskolát, amit tizenkét évesen el is végzett, igazából már ekkor magántanuló volt, mert a magatartása miatt nem engedték be az iskolába, és az sem mentette meg ettől, hogy a szülei igen sok pénzt fizettek azért, hogy ott maradjon, de nem maradhatott. Így hát otthon tanult, de ez sem volt rossz neki, igaz nem volt sok barátja, mert otthon elzártan, a saját korosztálya nem értette meg, mert kitűnt közülük. Így igen magányos életet élt és ez sem javított semmit sem a viselkedésén. Hogy ezen javítani tudjanak valamit a szülei Lea-t beíratták egy önvédelmi szakkörre, ahol legalább a felesleges energiáit le tudja vezetni és nem megy mások idegeire ezáltal. Mindezidáig igazából a szülőknek az eszébe sem jutott, hogy így lehetne javítani a magatartásán és a legnagyobb meglepetésükre még működött is, és így kicsikét kezelhetőbb lett a lány. De a baj így is csőstül jön és soha sem kerülte el őt, tizenkét éves volt, nem sokkal korábban fejezte be az általános iskolát és nyári szünet volt a szüleivel pedig Hawaii-ra utazott, akik az ottani csillagászati obszervatóriumba készültek dolgozni néhány hétre, nem pedig nyaralni. Mivel nem sok idejük volt a fiatal Lea-ra, így sokat volt egyedül és egyedül mászkált az obszervatórium közelében. Kinn mászkált a perem közelében, amikor megcsúszott a sziklákon és sikoltva kezdett a jócskán több száz méter mély szakadék felé zuhanni. Senkinek sem tűnt fel, hogy mi történt, ő pedig próbált valamit tenni pánikolva, rettegve, hogy ne halljon meg, amíg feltűnt neki, hogy nem zuhant tovább, hanem lebegni kezdett, amikor arra gondolt, hogy induljon felfele megtörtént. Képes volt repülni. Hamarosan, lassanként rájött, hogy miként képes erre és így derült fény arra is, hogy Lea mutáns volt, tudta, hogy a képessége miatt nagy bajba kerülhet, így ezt igazán titokban tartotta és csak nagyon kevesen voltak, akik tudtak erről a dologról.
Magán középiskolába került, ahol mások is mind hasonlóak voltak, mint ő, kiemelkedő intelligenciával és időnként kezelhetetlen személyek is előkerültek. Itt tanult, mivel magániskola, azért jócskán többet tanítottak nekik, mintha egyszerű állami iskolába járt volna. Az eredményei továbbra is kitűnőek voltak, és az önvédelmi tanfolyamra is járt tovább, illetve hobbi szinten párbajtőredzésre is lejárt, hogy még ezzel is levezesse a felesleges energiáit. Itt derült ki, hogy remek fogékonysága van mind a matematika, mind pedig a fizika iránt, akárcsak a szüleinek. Ennek igazából ők örültek a legjobban, a lány kevéssé, hiszen ne akart túlzottan fizikus lenni, de nem volt más választása. Ekkoriban a saját korosztályával is próbálkozott barátkozni, mert lassanként beleunt a magányba. Vásárolgatni járt a barátnőivel a fiúk meccseire jártak szurkolni. Élte a tinédzserek életét, ahogyan mások is, bár nem igazán találta továbbra sem a helyét. Tizenhat éves korában érettségizett, majd felvételt nyert a New York-i egyetemre fizikus és csillagász szakra. Itt ismerkedett meg Jake Walker-rel. Akivel igazából az első pillanat óta úgy voltak, hogy egymás idegeire mentek és meg tudták volna ölni egymást. A fiú Lea apja mellett készítette a diplomáját, és tőle tanult igazából, amolyan asszisztense lett az egyetemi évek alatt. Lea folyamatosan körülötte legyeskedett, a fiatal férfi bármit tett beleszólt, hogy ő ezt jobban tudja és nem úgy kellene tenni és ilyen dolgok, így konkrétan a srác idegeire ment. Igaz ő sem volt különösebben oda a fiúért, de bosszantani imádta és csak ezért volt arra folyamatosan.
2016-ban, huszonegy évesen diplomázott le és kapta kézhez a fizikus és csillagász diplomáját, de nem volt kedve még elhelyezkedni és PHD hallgatóként ott maradt az egyetemen. Továbbra is Walker közelében maradt, már csak a bosszantás miatt is, meg, mert a kutatásai is ide kötötték. Igazán az idegeire tudott menni, amikor a lány sminkelni és körmöt festeni kezdett a fiú kutatásai felett és egyszer még azt is sikerült összehozni, hogy a körömlakklemosót a jegyzetekre önteni, ami így elveszett, hiszen még nem voltak számítógépre mentve. Hoppá! Önvédelmet persze tovább tanult és még a képességét is gyakran használta, fejlesztette, így sikerült mintegy kétszáz kilométer/óra gyorsaságot elérnie és jelenleg is ilyen szinten van. Még mindig bohókás volt, kissé felelőtlen, így igen gyakran járt bulizni, pasizott, ivott, élvezte az életét, amikor éppen nem a kutatásai mögött lapult. Folyamatos harcát vívta a beilleszkedéssel. Sikerült csillagászként néhány exo-bolygót felfedeznie és cikkeket is publikált a fénysebesség feletti utazásról, meg annak lehetőségéről, hogy milyen élet lehet odakinn a Galaxisban. Nem is tudta, hogy milyen témába tenyerelt ezzel bele és, hogy amiket ő feltételesen írt meg, azok igazak.
Az életében a nagy változás 2018-ban köszöntött rá, amikor a kree-k elérték a Földet és a szüleit, magukkal vitték a Holdra a Kék Körzetbe, hogy segítsék a kree-ket a kutatássukkal. Az apja Walker-t is vitte magával, majd 2018 augusztusában Lea is odaköltözött, miután megkapta a doktori diplomáját a Földön. Az apja volt az ottani kutatások vezetője, ezért Walkert-t is felhozatta a Holdra, hogy ő maga is segítse a kutatásokat. Ekkor már tudták, hogy Lea és a fiú miként viszonyulnak egymáshoz, ezért a város két ellentétes végében dolgoztak, de Lea annak köszönhetően, hogy mindig az apjára hivatkozott igen gyakran bent járt a kutatások helyén is, és így a férfit is bosszantotta. Egyik alkalommal, amikor a végzetes hiba történt. A fiatal férfi éppen valamilyen részecskegyorsítóval babrált, amikor Lea megérkezett és ő is ránézett arra, hogy mi lehet a gond. Persze, ha a másik fizikusnak igaza is lett volna, még abba is belekötött volna a lány, de ezúttal tényleg gond volt. Muszáj volt bemenni a géphez, mert távolról nem lehetett leállítani. Jake utána ment, mert nem hagyhatta, hogy a lány valami ostobaságot csináljon, de ekkor már túlságosan késő volt. Mind a ketten a helységben voltak, amikor a gépben végzetes hiba történt és egy hatalmas robbanás rázta meg a helyet.
Csak egyetlen testet találtak meg a kiérkező kree orvosok a férfiét, de hamarosan mindenki számára nyilvánvaló lett, hogy Lea sem halt meg, csak éppen a két személy egy testbe záródott, képesek egymásnak átadni az irányítást és ilyenkor mindig az irányító teste jelenik meg, így Lea és Jake időről-időre átalakul. Lea azonban nem csak, hogy így került ebbe a testbe, de a legnagyobb bánatára a régi gyönyörű vörös haja a robbanás következménye képen kifehéredett. Nos, egyik személy sem boldog ettől az állapottól, de úgy néz ki, hogy a folyamat végeleges volt és nem találtak eddig semmilyen megoldást arra, hogy miként válasszák szét őket, ők pedig gondolati úton egymással társalogva/vitatkozva mennek egymás idegeire addig is...

Képességei:
Lea képessége, hogy képes 200 km/óra sebességgel repülni.

Szakértelmei:
Fizika terén kiemelkedő a tudása, ez főként asztrofizikára (csillagászatra) értendő, doktori címe van mindkettőből. Számítógépes ismeretei is igen magasak. Hála annak, hogy elég sokat tartózkodott a Kék Körzetben haladó szinten beszéli a Kree nyelvet, alapfokon a Shiar-t és a Skrull-t. Ezen felül angol az anyanyelve és mivel önvédelmi tanfolyamra is járt, így ilyen irányú – közelharci – szakértelmei is vannak. Illetve párbajtőr ismeretei is vannak.

Megjegyzés:
Jakw Walker (Z karaktere) a másik fele, akivé át képes alakulni és mindezt egy baleset során „érték” el.
Ez a karakter a Kozmikus kalandokra megy.

Külső:
Dr. Lea Sally 187231-54074-suprema
http://media.comicvine.com/uploads/2/24453/427551-RL%20Sketchbook%20Cvr_super.jpg


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 06 Okt. 2015, 10:14-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. Lea Sally Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dr. Lea Sally Empty Re: Dr. Lea Sally

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 02:12

Kiegészítés:
Név: Dr. Lea Sally
Egyéb neve(i): „Minden lében két kanál”
Faj: mutáns, zseni
Nem: nő
Jellem: elviselhetetlen
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Dallas, USA, 1995. november 17.
Kor: 26 év
Család:
Dr. Richard Sally – apa, halott
Dr. Tamara Sally – anya, halott
Foglalkozás: fizikus és csillagász
Egészségi állapot / betegségek: egészséges leszámítva, hogy még mindig „egy testben van” Jake Walker-rel

Bővítés:
Lea életében nem sok változás történt a korábbiakhoz képest. Amennyire képes volt arra, tovább dolgozott még úgyis, hogy egy iszonyúan nagy hátráltató tényezővel kellett számolnia Jake személyében. Ugyanis továbbra is az a helyzet állt fenn, hogy a fennálló idő egy részében nem Lea kezében volt az irányítás, hanem a férfiéban, és ilyenkor nem tudott nagyon mit tenni, csak Jake idegeire menni telepatikus kapcsolattal, ami az egyé válás eredménye volt. Akkor is dolgozott/dolgoztak, amikor nem messze a Holdtól és a Földtől Galactus űrhajója és maga a Bolygófaló is megérkezett. Igazából innen nem nagyon volt számára követhetőek az események, vagyis azok, amik a Földön zajlottak, de benne volt abban a csoportban, akik felfedezték, hogy az entitás közeledik. Látta az ablakokon keresztül, ahogyan a bolygónak kinéző hajó elpusztult hála egy embernek és Ronannak, a Kék Körzetnek, akik közösen sikeresen iktatták ki mindazt. Megmenekültek, legalább is szerette volna ezt hinni. De végül is így lett, hiszen Galactust legyőzték és így már a Kék Körzetre sem jelentett fenyegetést. Az egy év során, ami eltelt időközben Lea és Jake nem egy kísérleten vettek részt, hogy hátha sikerül visszacsinálni, ami a sajnálatos balesetkor történt, de a Kék Körzet tudósai tehetetlenek voltak és fogalmuk sem volt arról, hogy miként lehetséges ez, és hogyan lehetne visszafordítani. Így Jake és Lea továbbra is ugyanazon testen osztoznak, ami időnként képes volt és ma is képes kellemetlen és kínos szituációkat előhozni. Igazából bárki el tudja képzelni, hogy miket. Szóval ők így ketten dolgoztak tovább egymás idegeire menve a továbbiakban is. Lea személy szerint nem sokat foglalkozott azokkal az Embertelenekkel, akik ekkoriban érkeztek a földről, mindössze annyira vette a fáradtságot, hogy megtanulja a nyelvüket és meghallgatta a tanításaikat, hogy mikről beszélnek, de egyébiránt nem kereste a társaságukat. Azonban szórakozni továbbra is szórakozott, amikor erre volt lehetősége már csak Jake és az apja bosszantása miatt is. 2021. márciusában pedig változások álltak be a Kék Körzetben, Ronan Ko-Rel-t az egyetlen Nova-t elküldte az Androméda-galaxisba egy tárgyalásra, vagy mire, nem igazán figyelt a lány, és Dr. Richard Sally Lea édesapja a kree nővel küldte a Jake/Lea párost. Hogy majd ott úgyis tanulhatnak új dolgokat, és lehetséges, hogy találnak nekik megoldást az idegen fajok, hogy újra folytathassák a saját életüket anélkül, hogy olyanok lennének mint most.
Így igazából a lánynak sem volt választása, mintsem összepakolni és felkészülni az utazásra, hogy egy másik galaxisba megy a Fellegvárnak nevezett helyre a Nova-val... egyetlen egy dolog vigasztalta, hogy legalább majd szórakozhat és bulizhat idegen fajok képviselőivel, akik remélhetőleg nem annyira rémesek, mint akikkel eddig találkozott.

Dr. Richard Sally és Dr. Tamara Sally a Kék Körzet pusztulásakor az életüket vesztették.

Képességei:
Lea képessége, hogy képes 200 km/óra sebességgel repülni.

Szakértelmei:
Fizika terén kiemelkedő a tudása, ez főként asztrofizikára (csillagászatra) értendő, doktori címe van mindkettőből. Számítógépes ismeretei is igen magasak. Hála annak, hogy elég sokat tartózkodott a Kék Körzetben haladó szinten beszéli a Kree nyelvet, alapfokon a Shiar-t és a Skrull-t. Ezen felül angol az anyanyelve és mivel önvédelmi tanfolyamra is járt, így ilyen irányú – közelharci – szakértelmei is vannak. Illetve párbajtőr ismeretei is vannak.
Az egy év alatt a Kék Körzetbe érkező Embertelenektől az ő anyanyelvüket is megtanulta alapfokon.

Név: Dr. Lea Sally
Lakás/Létesítmény: Pegazusnál egy lakás
Foglalkozás: fizikus és csillagász
Munkahely: Pegazus Project
Eszközök: fizikusi felszerelés
Felszerelés/fegyverek: fizikusi felszerelés, laptop, adatkábelek

Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely: Pegazus Project
Ismertebb szövetséges: SHIELD és alszervezetek
Ismertebb ellenség: skrullok

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. Lea Sally Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dr. Lea Sally Empty Re: Dr. Lea Sally

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 02:15

Barokk
Barokk előtörténet

Név: Dr. Lea Sally
Egyéb név(i): „Minden lében két kanál”
Faj: mutáns, zseni alfaj
Nem: nő
Jellem: elviselhetetlen
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Dallas, USA, 1995. november 17.
Kor: 27 év
Család:
Dr. Richard Sally – apa, él
Dr. Tamara Sally – anya, él
Foglalkozás: fizikus és csillagász
Testmagassága: 167
Testsúlya: 55
Szeme színe: kék
Haja színe: fehér
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: fehér haj
Repülési sebesség: 200 km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
Az előtörténet 2018-ig teljesen ugyanaz, mint korábban is volt.

Az életében a nagy változás 2018-ban köszöntött rá, amikor őt és Jake-t felkérték, hogy csatlakozzanak egy csapathoz, akik az űrbe mennek, egy ott épült űrállomásra, Reed Richards és a csapata voltak azok. Természetesen szinte azonnal igent mondott a felkérésre, hiszen régi nagy álma vált mindezzel valóra, hogy az űrbe mehet, és végre maga mögött hagyhatja azokat a dolgokat, amik a Földön nem tetszenek neki. Többek között, hogy nem élhet teljesen nyugodtan a képessége miatt. Itt azonban ez senkit sem zavart és az esze miatt tud érvényesülni. Igaz még mindig folyamatosan hadilábon van Jake-kel és a napjaik 99%-át végigveszekszik, de ennek ellenére végre teljesen kiélheti magát és azt teheti, azzal foglalkozhat, amit igazán szeret.

Képességei:
Lea képessége, hogy képes 200 km/óra sebességgel repülni.

Szakértelmei:
Fizika terén kiemelkedő a tudása, ez főként asztrofizikára (csillagászatra) értendő.

Külső
Dr. Lea Sally Jean_Grey_Ultimate_by_lucasgomesUtána
Teljesen emlékszik a barokk történéseire. Miután a Reneszánsz világa újra helyt állt, szomorúan konstatálta, hogy ismét egy testbe van zárva Jake-kel és ez ellen még mindig nem tudnak mit tenni. A páros azóta is a Pegazus: Project kutató párosa és az új generációs Őrszemeken dolgoznak mindenkinek az idegeire menve az egyással folytatott veszekedések miatt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. Lea Sally Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dr. Lea Sally Empty Re: Dr. Lea Sally

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 03 Júl. 2012, 13:47

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Dr. Lea Sally
Lakás/Létesítmény: Pegazus-ban egy lakás
Foglalkozás: tudós
Munkahely: Projekt: Pegazus
Pénz: 52x600 = 31200 dollár
Bevétel/hét: 600 dollár
Eszközök: ami egy lakásba kellhet
Felszerelés/fegyverek:
- Ami egy lakásba kellhet

Vállalat: SHIELD - Project: Pegazus
Szövetség/szervezet: SHIELD - Project: Pegazus
Törzshely: SHIELD negyed
Ismertebb szövetséges: SHIELD dolgozók, Kree Birodalom
Ismertebb ellenség: Skrullok

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
S.H.I.E.L.D. és minden alszervezete (SHIELD, AMOR, SWORD, STRIKE, Mágiaügyi osztály, Projekt: Pegazus)
– Előnyök:

- Fele áron vásárolható lakás a SHIELD negyeden belül (csakis a negyeden belül, kívül már nem érvényes)
- Folyamatos fegyverellátás, így a lőszerért nem kell külön fizetnie senkinek sem
- Két fegyver szabadon választása, ingyen (maximum 3 kreditesig), vagy pedig egy darab rakétavető
- Katonai ranglétrán való előrelépés lehetséges és szép magas rangra lehet jutni
- Illetve az itt dolgozó ügynökök a veszélyesség miatt heti 700 dollárt keresnek. - ez nem érvényes csak a tudós fizetés

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Tudósok
- Jellemzően ők azok feltalálják a dolgokat, szinte minden tagjuk zseni alfajba tartozik.
- A tudásuk általában minimum doktori címen van és jó munkalehetőségek adódnak nekik. Gyakorta osztályvezetők, vagy részlegvezetők.
- Őket az eszükért fizetik meg, így 600 dolláros fizetéssel rendelkeznek

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. Lea Sally Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dr. Lea Sally Empty Re: Dr. Lea Sally

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.