Zam-Rel

Go down

Zam-Rel Empty Zam-Rel

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 07 Aug. 2011, 05:20

Az eredeti előtörténet

Név: Zam-Rel
Egyéb név: -
Faj: kree
Nem: férfi
Személyazonosság: Titkos
Jellem: jó, gyermeki
Születési helye: Androméda-galaxis, Kree birodalom, egy űrhajón, 2016. közepe
Kor: 6 év
Család: Ko-Rel – anyja, él
Szeme színe: kék
Haja színe: fekete
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: kék bőr
Repülési sebesség: -

Előtörténet:
A kisfiú a kree-skrull háborúk kellős közepén született, az anyja Ko-Rel ekkor még nem volt nova, és a fiú apja ismeretlen. Mivel a harcok kegyetlenül dúltak és a nő mindvégig az első sorban harcolt, így a fiát egy családra bízta, akik egy másik űrhajón szolgáltak messze a frontok elejétől. A család sajátjaként nevelte a kis Zam-et, miközben a valódi anyja megmentette a kree-ket. Meséltek a fiúnak a családjáról, hogy ki is az anyja valójában és ő mindig is csodálattal hallgatta ezen történeteket, remélve, hogy egyszer személyesen is meg fogja a hős anyukáját ismerni. Amit lehetett, azt a család megtanította neki. Földi időszámítás szerint 2020. május közepe volt, amikor egy idegen űrhajó lépett ki Zamék hajója mellett a hipertérből. Ekkor még nem tudta, hogy ki érkezett, de nem sokkal később megtudta, hogy az anyja az. Az első találkozáskor Ko-Rel örömmel zárta a fiát a karjaiba, akit körübelül a születése óta nem is látott Zam kissé bizonytalanul fogadta őt, de igen hamar sikerült megbarátkozniuk egymással. A kisfiúnak fájdalmas búcsú következett, hiszen azokat a szülőket kellett elhagynia, akik eddig nevelték és egy teljesen idegen világba fog kerülni, idegenek közé. De igazából a nevelőszülei könnyes búcsúja után nem tudott mit tenni. A hazafelé vezető út igazából erre tökéletesen megfelelő volt, hogy anya és fia megismerhessék egymást kellő képen. Ko-Rel örült, hogy végül is így döntött, hogy eljön a fiúért és nem hagyja, hogy tőle távol nőjön fel úgy, hogy soha sem ismerte meg az igazi anyját. A nő elmondta, hogy nem szándékozik a fiút a Földre vinni, így a hazatérésük után a Kék Körzetben helyezte el Zam-et, hogy az ottani óvodában vigyázzanak rá, amíg ő maga dolgozik, vagy éppen a Földön van, hogy a Bosszú Angyalainak segédkezzen. Itt igen sokat fejlődött a fiú, és megtanulta úgy ahogyan az angol nyelvet is. az anyja igen sokat foglalkozott vele, amikor volt erre ideje, de úgy egy évvel az ideérkezésük után ismét búcsúzniuk kellett. Ugyanis Ko-Rel-t Ronan kiküldte az Androméda-galaxisba tárgyalásokra. Zam-et a nő ezen időre nem akarta a Kék Körzetben tartani, féltette, így a Kúriába vitte, hogy a Morsus házaspárra bízta, hiszen ott úgyis elég sok gyerkőc volt már ekkoriban is... mivel kree volt, igaz elég gyorsan tudott alkalmazkodni a földi légkörhöz, folyamatosan ezt tette, de mindeztek ellenére szüksége volt folyamatos felügyeletre és létfenntartó készülékre a nitrogén többlet miatt, de ezeket a furcsaságokat leszámítva is hamar megkedvelték egymást a Kúriában levő korabeli gyerkőcökkel...

Képességek: Szokásos kree képességek, fizikai álló képességük és erejük többszöröse az emberének. Hüvelykujját képesek teljesen behajlítani, ami átér kézfeje másik oldalára. Kisujjával ugyan erre képes. Szeme jobb és pontosabb a térlátása, mint az embereké.

Szakértelmek: Beszél angol és kree nyelven, közel 2000 szót ismer mind a két nyelven. A mozgáskoordinációja immáron nagyon jó, rendesen tud járni, szaladni, már nem esik el, és képes a lépcsőn is akadálytalanul közlekedni. Ugrálni is képes elesés nélkül és egy lábon is könnyedén megáll. Nyomtatot betűkkel immáron már képes kree nyelven írni, és ugyanezen nyelven a nyomtatott betűk szavait is lassan tagoltan elolvasni.

Zam-Rel Zamo

Adatlap:
Név: Zam-Rel
Lakás/Létesítmény: Kék Körzet, Kúria (előfordulási helyek)
Eszközök: játékok
Felszerelés/fegyverek: légzőkészülék a több nitrogén miatt

Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: Kék körzet (Hold túlsó oldalán), Kúria
Ismertebb szövetséges: Ko-Rel
Ismertebb ellenség: -

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zam-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zam-Rel Empty Re: Zam-Rel

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 07 Aug. 2011, 05:22

Barokk előtörténet:
Név: Gladiátor
Egyéb név: Zam-Rel
Faj: kree
Nem: férfi
Személyazonosság: a Skrull birodalomban közismert
Jellem: túlélő, időnként még gyermeki
Születési helye: Androméda-galaxis, Kree birodalom, egy űrhajón, 2016. közepe
Kor: 6 év
Család: Ko-Rel – anyja, él
Szeme színe: kék
Haja színe: fehér
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: kék bőr, fehér haj
Repülési sebesség: -

Előtörténet:
A kisfiú a kree-skrull háborúk kellős közepén született, az anyja Ko-Rel ekkor még nem volt nova, és a fiú apja ismeretlen. Mivel a harcok kegyetlenül dúltak és a nő mindvégig az első sorban harcolt, így a fiát egy családra bízta, akik egy másik űrhajón szolgáltak messze a frontok elejétől. A család sajátjaként nevelte a kis Zam-et, miközben a valódi anyja megmentette a kree-ket. Meséltek a fiúnak a családjáról, hogy ki is az anyja valójában és ő mindig is csodálattal hallgatta ezen történeteket, remélve, hogy egyszer személyesen is meg fogja a hős anyukáját ismerni. Amit lehetett, azt a család megtanította neki, velük nevelkedett mindaddig, amíg a fészek és Galactus szinte meg nem hódította a teljes világűrt. Egy ideig még a kis Zam biztonságban volt, egészen addig, amíg a Kree Sztelláris Birodalom maradékát a Skrull birodalom le nem rohanta. Az űrhajójukat is akkor foglalták el és esett fogságba az alig hat éves kisfiú. Mivel eddigre a Skrull birodalom is romokban volt csak egyetlen bolygó nagyságú hajójuk maradt így Zam-et is odavitték rabszolgának. Kegyetlen játékra nevezték be, ahol a skrullok a rabszolgákra vadászhattak, jelen esetben a gyermekekre. Ő volt az utolsó túlélő, így az életét megkímélték, hogy újabb játékokon vehessen még részt. Egy gépbe tették bele, amiben felgyorsították az öregedését, hogy egy felnőtt férfit kapjanak, aki tényleg képes is igazi harcok megvívására, vagy éppenséggel testőrségi feladatokra a Skrull császár mellé. Amíg az öregítés folyamata tartott a feladatok későbbi ellátása miatt szó szerint a memóriájába ültettek különböző képzéseket. Feltöltötték belé a galaxisban összes létező harci stílust és fegyverhasználatot, így minden várakozást felül múlt, mert ezeket mind mesteri fokon tudja használni, túlságosan is jónak ítélték a végeredményt ahhoz, hogy csupán egyszerű testőr legyen, így benevezték a következő gladiátor viadalra, amit meglepő könnyedséggel nyert meg. Az elmúlt hónapok során legalább kéttucatnyi ilyen „versenyen” vett részt, mindegyiket megnyerte, eddig profi túlélőnek és remek gyilkoló gépnek bizonyult. A kedvenc harci fegyvere pedig a kard lett, lézerfegyvert csak ritka alkalmakkor használt. Lassanként a Skrull császár személyes kedvence lett a nem is olyan régen még hat éves kisfiúból lett remek Gladiátor. Még néhány hét kellett ahhoz, hogy végül Zam magának a császárnak a színei alatt indult a következő viadalon. A fiú pedig nem tudott mit tenni, harcolt és győzött, hogy újra harcolhasson és maradjon a reménye, hogy egyszer meg tud szökni innen és egyszer valaha megtalálhassa az anyját is, akiről olyan sokat hallott.

Képességek: Szokásos kree képességek, fizikai álló képességük és erejük többszöröse az emberének. Hüvelykujját képesek teljesen behajlítani, ami átér kézfeje másik oldalára. Kisujjával ugyan erre képes. Szeme jobb és pontosabb a térlátása, mint az embereké.

Szakértelmek: Zam-et miután elfogták először gyermek versenyre vitték el, ahol igen jól helyt állt és egyedül élte túl a brutális játékot, ekkor manipulációs gépbe tették, amiben az elöltött óráknak hála teljesen felnőtt férfi lett. Testőrnek szánták a császárnak, de túlságosan is jóra sikeredett. Feltöltötték belé a galaxisban összes létező harci stílust és fegyverhasználatot, így minden várakozást felül múlt, mert ezeket mind mesteri fokon tudja használni, így lett belőle gladiátor. A skrull császár egyik kedvenc gladiátora. Kiválóan beszélni a kree és a skrull nyelvet.

Külső:
Zam-Rel 137404-69153-wraith, Zam-Rel 216138-41536-wraith
Zam-Rel 137204-103813-wraith, Zam-Rel 144114-175599-wraith
Zam-Rel Wraith_(Zak-Del)

Név: Zam-Rel
Lakás/Létesítmény: lakás, inkább cella a One-X-en
Eszközök: ami egy cellában lehet
Felszerelés/fegyverek: légzőkészülék a több nitrogén miatt, kard és egy lézerpisztoly

Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: One-X
Ismertebb szövetséges: Skrull császár
Ismertebb ellenség: -
Barokk, Zam nem emlékszik a barokk történéseire, törölve lettek az emlékei ezzel kapcsolatban.
Ezt nem nézve még mindig virgonc kisfiú, aki szinte mindig Namor és Puppy közelében van, ha a pajtása éppen nem Gloria-val foglakozik. Szinte tökéletesen beszél már angolul és lassan első osztályt kezdheti meg majd az X-men iskolában. Az elmúlt időben Zam igencsak megkedvelte a "pótapját", Kane-t, akiért teljes szívével rajong és nem csak azért, mert a férfi volt korábban Amerika Kapitány és ő volt a kedvence a szuperhősök között.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zam-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zam-Rel Empty Re: Zam-Rel

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 28 Dec. 2011, 10:38

Egy kisebb bővítés annak hála, hogy Z elfogadta Tyranis előtörijét. Ko tudtán kívül Thanos még a Csatabolygó után valahogyan szerzett a DNS-éből. Ezt a sajátjával kombinálta és laboratóriumi körülmények között hozta létre Tyranis-t, kettejük lányát. Így valahol odakint az univerzumban Zam-nak van egy féltestvére, akinek létezéséről egyelőre semmit sem tud még.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zam-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zam-Rel Empty Re: Zam-Rel

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 28 Jan. 2012, 20:42

Zam is, mint a többi gyerek elment a táborba, ahol végül a félénkségét levetkőzve kiment Sweety-vel az erdőbe, hogy az elmagyarázza neki, hogy ettől nem kell félni. Visszafelé a táborba megtámadták őket valaki, a kisfiú nem tudta, hogy a véreszerinti apja volt az. Az utolsó emléke Zam-nek, hogy meneküli próbál, de a kree férfi elkapta és valamit a nyakába szúrt. Akkor vesztette el az eszméletét és azóta nem tudni, hogy merre lehet.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zam-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zam-Rel Empty Re: Zam-Rel

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 03 Júl. 2012, 12:43

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Zam-Rel
Lakás/Létesítmény: Kúria (éppen semmi, mert el van rabolva(
Foglalkozás: tanuló
Munkahely: -
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök: ami egy gyereknek kellhet
Felszerelés/fegyverek:
- Amire egy gyereknek szüksége lehet
- Nitrogénnel teli gázpalack és légzőmaszk

Vállalat: -
Szövetség/szervezet: Kree Sztelláris Birodalom
Törzshely: Kúria
Ismertebb szövetséges: Ko-Rel, Kane Harris, Angyalok, X-men, Ronan
Ismertebb ellenség: Unspoken, Nephthys Boltagon

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
- nem rendelkezik ilyennel

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
- nem rendelkezik ilyennel

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zam-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zam-Rel Empty Re: Zam-Rel

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 15 Júl. 2014, 08:42

Zam-et még 2022. decemberében rabolta el az apja a Földről, azóta pedig a Kree Birodalomban volt. Egy idig kísérletezett rajta Unspoken, miért ne alapon, ha már az apánál is volt képesség, az anya pedig a tényleges Nova prime. A kísérletek után Zam-nek képessége is lett, ugyanazok, mint Captain Marvelnek korábban (a napenergiás, nem a bandázsos), csak jócskán gyengébb formában természetesen. A kísérletek után az elmúlt 2 évet a Zelin nevű bolygón töltötte, ahol mivel kree kisfiúról van szó elkezdték kikékepzni katonának. Alap katonai képzéseket is kapta, illetve speciális erőkét is, ezeken felül elkezdődött a tanulása arra is, hogy egyszer Vádló lehessen, ha felnő.
A Bosszú és Árny Angyalok innen hozták haza a mostanra 9 éves fiút és mivel a képzése elkezdődött Attilan-on folytatódni fog az ottani kree elit jóvoltából.

A képessége:
Képes elnyelni a napenergiát, fotoszintetikushoz hasonló folyamatot végezni. Ezzel nem csak a táplálék igénye csökkent, de a fizikai ereje is hatalmasra tud nőni. Igazából képességének nincs határa, de ugye nem tud folyamatosan napon tartózkodni. Ha folyamatosan napon van, akkor 10-15ös erőkategórián belül mozog az ereje. maximum egyelőre. Ha az 5ös erőkategóriát átlépi, akkor arany színnel kezd el ragyogni. Ha a 6-7-es erőkategóriát átlépi, akkor képes a gravitációs energiát is magába szívni, és különleges módon leadni, ezáltal képes repülni, de minnél több napenergiát szívott magába ez annál gyorsabb. A maximum sebessége 300km/óra, de általában ezt a szintet nem tudja megközelíteni, csak ha teljesen fel van töltve. Fogalmazhatunk úgy, hogy tartósan a 150 km/h-t tudja tartani. Harmadik képessége, hogy képes egyfajta erőteret, vagy aurát generálni maga körül, amely lehet golyóálló, vagy akár szinte sérthetetlen, de mivel minden képessége közös energiaforrásból dolgozik, ezért minnél erősebb a pajzs, annál kevésésbé működnek az extra képességei. A tűz, és a hő ellen igencsak védett, azokkal nehéz neki ártani. A három képessége nem mehet egyszerre erős szinten, de mondjuk képes lebegni egy 3 tonnás súllyal golyóálló pajzsal, viszont erősen nem mehet egyszerre a három, kettő képesség erősen is csak megfelelő körülmények között működik.
Gyengesége ugyanezen képesség miatt van: a napenergiához kötött az élete. Ha 6-8 órán keresztül nem kap napenergia utánpótlást (alvás ebbe nem számít bele, mert olyankor nem használódik), akkor képességei szép lassan eltűnnek, ragyogása leáll, és elkezd gyengülni. Ha ez a naptól megvonás tartós, másfél-két hét, akkor akár bele is halhat. A napfény szinte nem pótolható mesterséges fénnyel, azért szinte, mert ha halálközeli állapotban van, akkor nagyon erős, több 10ezer voltos lámpával életben tartható.
Mivel Zam alapból is sokkalta erősebb, mint egy ember (egy kree 5x erősebb az emberi maximumnál, azaz kb 2 tonnát képesek megemelni), így a kisfiú alapereje 4-5 tonna körül lehet minimális feltöltöttség mellett.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zam-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zam-Rel Empty Re: Zam-Rel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.