Gwendolyn Helmsman X-diák

Go down

Gwendolyn Helmsman X-diák Empty Gwendolyn Helmsman X-diák

Témanyitás by Ziltor/Paul Pachner Kedd 11 Okt. 2011, 16:55

Név: Gwendolyn Helmsman
Egyéb név: Gwen
Faj: mutáns - zseni
Nem: nő
Jellem: semleges
Születési helye és idő: Quincy, 2014. IV. 22
Kor: 8 év
Család: Apja – William Helmsman, Anyja – Neela Huniver
Testmagasság: 163 cm
Testsúly: 41 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vöröses barna
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: 13 évesnek nézz ki
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot: egészséges

Életrajz: Gwen az ifjú Helmsman házaspár első gyermeke. Születésekor teljesen normális, egészséges gyermekként látta meg a napvilágot. Szülei nagy csodálatára a pici Gwen elég hamar megtanulta kontrollálni testi funkcióit, megtanult felállni és beszélni. Az első mama és papa szavakat már négy hónaposan kimondta. Egy éves korára már tudott járni, sőt elég jól beszélni is. Rajzkészsége is igen fejlettnek mutatkozott. Mikor apukája megmutatott neki egy épületrajzot, másnap Gwen zsírceruzával egy nagyon precíz tervrajzot vázolt le blokkpapirra. Mikor édesapja arról faggatta, hogy csinálta ezt, ő csak annyit tudott rá válaszolni: Megálmodtam.
Mivel ekkor már várták a következő jövevényt, így szülői aggódással vizsgáltatták ki Gwen-t egy specialistánál. Ekkor derült ki, hogy mutáns gént hordozz, valamint az is, hogy természetes zseni. Az orvos azt javasolta, hogy ne kezeljék másképp gyermeküket, hiszen ő csak a szeretetükre vágyik. Így Will és Neela bár aggodalmas gondolatokkal, de határozottan nevelték Gwen-t. James-t megszületésekor azonnal kivizsgálták, de ő teljesen normális és egészséges ember. Az idősebb testvér irigysége kimaradt Gwen életéből, főleg mert óvodába kezdet járni, pedig két éves alig múlt, de már akkora és olyan értelmes volt, mint egy négy éves. Szeretett játszani ovis pajtásaival, nem is tűnt ki közülük, csak mikor egy-egy álmodós éjszaka után igen furcsa dolgokat rajzolt. Szerencsére az óvónővel hamar meglehetett értetni Gwen különleges tehetségét.
Négy évesen már iskola előkészítőbe került, majd az iskolába. Két-három évvel idősebb társaitól azonban nem tűnt ki. Sőt, kifejezetten könnyen és gyorsan tanult. Szerette a különböző tudományos kísérleteket és versenyeket is. Ezen a téren szorgalma akkor nőtt meg igazán, mikor John nagybátyja egy gyermekjáték kémiai labor szettel lepte meg.
Gyors szellemi és testi fejlődése itt is megmutatkozott. Egy év alatt két osztályt teljesített, miközben testileg is ugyanennyit fejlődött. A kis géniuszra, merthogy így becézték tanárai, a tágabb környezett is felfigyelt. Immáron csodabogár mivoltától tartani kezdtek a többi gyermek szülei. Édesanyját, Neelát ez erősen aggasztotta. Így olyan iskolák után kezdet kutatni, ahol mutánsokat tanítanak. Fel is fedezte a New York-i sulit. Így miután Gwen befejezte a nyolcadik osztályt, anyja nagybátyjához küldte, hogy írassa be a lányt a mutáns suliba.

Képesség: Felgyorsult biológiai fejlődés, amihez gyors felfogóképesség és tudatalatti zsenialitás párosul. A megálmodott eddig még fel nem talált, vagy már feltalált dolgokat tudatalattija megőrzi, és másnap, már ébren, képes azokat lerajzolni.

Szakértelem: Amatőr kémikus. Azon felül annyit tud a világról, amit nyolc osztály alatt megtanult. Így okosabb, mint egy ötödikes! Razz

Megjegyzés: Az új X-diákot nagybátyja hozza majd a suliba beíratni.

_________________
Ziltor midgardi őrző
Paul Pachner kampós kezű norvég halász
Lucy Huniver
T'Nak
Ziltor/Paul Pachner
Ziltor/Paul Pachner
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 179
Hozzászólások régi : 68
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gwendolyn Helmsman X-diák Empty Re: Gwendolyn Helmsman X-diák

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 11 Okt. 2011, 20:42

Hát, ugyan van már egy zseni az iskolában, ráadásul az ő képessége is a magas intelligencia, de elvileg nem tiltja semmi az egyezést, remélem, jól kijöttök majd Farahnazzal. Elfogadva.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.