Yusuf Azeem Omni

Go down

Yusuf Azeem Omni Empty Yusuf Azeem Omni

Témanyitás by Albert Shear Szomb. 29 Okt. 2011, 23:42

Yusuf Azeem Omni MV5BMTg0NzY4NTUzMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjY5OTM1Mg@@._V1._SX140_CR0,0,140,209_

Név: Yusuf Azeem Omni
Egyéb név(i):
Faj: ember
Nem: Férfi
Jellem: bizonytalan
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2021. május 24., Marokkó, Rabat
Kor: 24 év
Család: Feltehetően mind halottak.
Foglalkozás: Száműzött elit testőrparancsnok
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 82 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Bőre színe: arabus
Különleges ismertetőjel:-
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges


Yusuf Azeem Omni a marokkói királyi család, legkisebb gyermekének anyjának, testvérének a fiaként született. A jó családi viszonyok miatt nem csak viszonylagos jólétben nevelkedhetett a fiú, hanem a királyi családhoz közel is. Ennek rengetek előnye mellett az is pozitív hozományává vált, hogy Yusuf nagyon közeli barátságba került Mohammed Hammu koronaherceggel. A két, közel egykorú fiú megismerkedésük óta elválaszthatatlan barátokká váltak. Yusuf számára ez nagyon nagy lehetőség volt. Olyan dolgokba kóstolhatott bele, amibe egyébként nem lett volna lehetősége. Megtanult vívni, megismerte a királyi testőrség önvédelmi technikáit, megtanult lovagolni és íjjal lőni. Tanulékonysága és kitartása miatt olykor még a koronahercegnél is jobbnak bizonyult. Kis korukban ez nem jelentett gondot, de ahogy cseperedtek, Mohammed egyre féltékenyebb lett. Ezt megérezte Yusuf és amikor megvolt az esélye annak, hogy jobban teljesít valamiben barátjánál, szándékosan rontott. Évekkel később rájött, hogy ezzel nem csak a barátságukat mentette meg, hanem a saját és családja életét is.

Yusuf mindig is a királyi család kegyeltje volt s sohasem kellett dolgoznia. Ellenben tudatosan készítették fel a legmagasabb rangú posztra, amit elérhet olyan személy, aki nem tagja közvetlenül a királyi vérvonalnak. Így barátja megkoronázása után, ő lett a Marokkói Királyi Testőrség parancsnoka. Ezt a kinevezést azonban beárnyékolta az a tény, hogy a király és az előző testőrparancsnok egy robbantásos merényletben vesztette életét. Új kinevezésének első feladata nem csak a VIII. Mohammed király védelmének megszervezése volt, hanem a merénylet kitervelőinek és végrehajtóinak elfogása is. Yusuf félelemmel vegyes izgalommal ugrott bele a feladatba.
A védelem megszervezése nem volt nehéz. Rabatban kijárási tilalmat rendeltek el és a rendőrséget leváltotta a hadsereg, a városi rendfenntartás terén. A király pedig bezárkózott a palotába. A nyomozás már egészen más tészta volt. Az ügy felgöngyölítése minden idejét elvette, így nem vette észre azokat a jeleket, amelyek egy békés és demokratikusnak mondható országot a kizsákmányoló despotizmus martalékává alacsonyították. Miközben ő terroristákat hajkurászott, VIII. Mohammed feloszlatta a parlamentet és a minisztériumok élére a saját bizalmasait ültette. Az egész országban hadiállapotot rendelt el. Egy ideig visszatartott minden import cikket, hogy megugorjanak az árak. Az exportból származó bevételeket pedig saját luxus életvitelére és a hadseregére fordította. Mire Yusuf észbe kapott Marokkó nyomortanyává változott, a turisták elmaradoztak.
Közel két év kellett a fiatal férfinak arra, hogy felnyíljon a szeme és észrevegye: a király már nem az akit gyermekként megismert és akivel felnőtt. Mivel nem ért el eredményt a merénylők elleni nyomozásban, félretette ezt az ügyet. Több napra elvonult a királlyal, aki végül beadta a derekát és hajlandó volt a néppel is foglalkozni, nem csak önmagával.

Yusuf hatására a király enyhített a kijárási tilalmon és az áruvisszatartáson. A helyzet normalizálódni látszott, de a korábbi monarchikus demokráciát egyértelműen felváltotta a diktatórikus rendszer.

Yusuf szenvedett barátja igazságtalan uralkodása miatt, de nem tehetett semmit mivel esküje kötötte őt a királyához. Bár a testőrség parancsnokaként közel tudott maradni a királyhoz és rendszeresen próbálta „jobb belátásra bírni”, legtöbbször falakba ütközött. Egy idő után már úgy érezte, hogy kihagyják a fontos döntésekből s már nem is ő vezeti a király elit gárdáját. Az évek alatt azonban nem hagyta nyugodni karrierjének első ügye. Ezért az egyre növő szabadidejében újra felnyitotta a régi aktát és megnyitotta a nyomozást. Az ügy azonban nem haladt, egészen addig, amíg nem jelentkezett egy tanú.
A halálán lévő egykori katonatiszt Yusuf kiképzője volt azokban az időkben, amikor kinevezték a testőrség élére. Innen az ismeretség és a mersz, hogy a halálos ágyához hívassa az egyre depressziósabb Yusufot. A látogatás alkalmával az öreg tiszt vallomást tesz az évekkel korábbi merényletről. Bevallása szerint ő maga adta a bombát a tényleges robbantó kezébe. A megbízója pedig a mostani király, az akkor még csak koronaherceg, Mohammed volt. Yusuf először nem akart hinni a fülének. Az öreg tiszt viszont bizonyítékokkal is tudott szolgálni s ezeket át is adta a testőrparancsnoknak.

Yusuf egy hétig vizsgálta teljes titokban az addigra elhunyt katonatiszt bizonyítékait. Aztán újabb hetet töltött a valódiságuk megállapításával. Nagy fájdalmára minden amit a volt tanítója elmondott és átadott neki igaznak bizonyult. Yusuf nehéz döntést hozott. Magához hívta legmegbízhatóbbnak hitt embereit. Parancsot adott a királyt őrző testőröknek a távozásra, majd nyolc emberével a háta mögött bemasírozott a királyhoz. Vesztére azonban elárulták a királyhoz hű katonák és kis csapatát lemészárolták egy tűzharcban. Yusuf ügyességének és képzettségének köszönheti csak, hogy megmenekült. A király mérhetetlen haragja szerencséjére azonban nem volt sokkal erősebb a barátságuknál. Ezért nem ölette meg a nyíltan lázadó Yusufot, hanem „csak” száműzte a biztos halálba.

Az AC-130-as, avagy Herculas négy légcsavarjának dübörgése berobbant a raktérbe, amikor annak hátsó ajtaja lassan lenyílt s Yusuf a mélybe tekintett. „Elértük az ugrási zónát! A családja már nem él, kár lenne visszatérnie. Mi megállítjuk! Ha a nem nyitja ki az ernyőt, eljő a megváltás. Ha igen, akkor északra, három vonásnyira van egy sziget. Sok sikert!” üvöltötte egy marokkói kommandós Yusuf fülébe, majd határozottan előre tolta. Yusum tudta mi a dolga s két lépés után előre dőlve átadta magát a süvítő szélnek...

...gyávaságból vagy tán életösztöntől vezérelve, terveivel ellentétben Yusuf mégis megrántotta az ejtőernyő kioldóját. Esés közben még észrevette az említett sziget távoli sziluettjét s abba az irányba kormányozta az ernyőjét. Sajnos azonban nem járt sikerrel és kilométerekre a szárazföldtől ért vizet. Az éjszaka hideg vizében nehezen úszott, főleg felszerelésével a hátán. A partot bár elérte, nagyon kimerült. Terepszínű gyakorlója átázott s bakancs is mázsás súlyként húzta. Amint megérezte a még mindig meleg homok durva érintését az arcán, elájult...

...halványan még emlékszik arra, hogy ketten találtak rá s gyorsan megvizsgálták. Aztán megszabadították hátizsákjától, amiben a cuccai voltak...majd se kép-se hang.

Felszerelése a repülőből való ugráskor: terepszínű (WoodLand) ruházat, német ejtőernyős ugróbakancs, 30 méter ejtőernyő zsinór, 1 túlélő karkötő (2 méter ejtőernyő zsinórból), 1 tanto pengés harci kés(1 kredit), 1 multitool, 1 összecsukható csigás íj+vesszők (3 kredit), 1 Hátizsák, 1 citizen óra – teljesen vízálló

képesség: nagyon nyugodt és meditáció közben tud ommmozni.

Szakértelmek: közelharci és kézitusa technikákban jártas, lőfegyverek tekintetében közepesen képzett, íjjal viszont világbajnok lehetne. Profi túlélő, jó ejtőernyős és búvár, képzett katona. Stratégia és taktikai ismeretekkel, valamint vezetői tapasztalattal rendelkezik.


Első bővítés még a régi fórumról:


Egy év. Milyen hosszú is, ha az ember csatornában él nyomorban és nélkülözésben. Én így tengődtem az elmúlt hosszú hónapokban. Történt ugyanis, hogy miután visszaértünk a szigetről Amerikába, én elhagytam az angyalokat. Nem nekem való a csapatban mozgás. Legalábbis hosszútávon nem. Ráadásul a kis sejtes, nehezen felderíthető terroristák a legveszélyesebb ellenfelek. Én pedig azzá váltam. Bár kaptam kommunikátort és egyéb elérhetőséget az angyalokhoz, nem használtam. Nem feltétlenül értenének egyet a módszereimmel. Amikben ritkán válogatok Magneto karhatalmistái ellen. Igaz titkolom is. Ha nem muszáj nem fedem fel magam. Próbálok folyamatosan újítani és nem sémákat követni. Így senki sem találhat rám...

...a magányos ellenállás azonban nem több, mint az az idő, ami segít átrepülni az élet azon szakaszát, ami addig telik, amíg a csoportos és kvázi globális visszavágás el nem kezdődik.Yusuf képessége később alakult ki, mint a többieké. Valójában ez a megállapítás helytelen. Kialakult az már, csak nem aktiválta. Yusuf képes pillanatok alatt pikkelyesíteni a bőrét. Ilyenkor a szeme is átváltozik, sárga lesz, írisze pedig fekete és ovális. Zöld pikkelyei pedig nyirkosak és sikamlósak. Ha "aktiválja" képességét teste ellenállóbb.

Aktuális ruházata:
Yusuf Azeem Omni Zartan_by_chriss2d-d4kbmtk


A hozzászólást Albert Shear összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 07 Jan. 2012, 14:52-kor.
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Yusuf Azeem Omni Empty Re: Yusuf Azeem Omni

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 29 Okt. 2011, 23:43

Újra elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Yusuf Azeem Omni Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Yusuf Azeem Omni Empty Re: Yusuf Azeem Omni

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 31 Okt. 2011, 21:38

További bővítés:

Yusuf nem bízott a Torony biztosításában annyira, hogy háromnál több éjszakát ott töltsön. Inkább visszatért a városi, nomád életmódjához. Nem válaszolt az első, sőt a második hívásra sem, amikor újra harcba hívták. Inkább egy saját nyomozását fejezte be. Miután elkapta Magneto titkosrendőrségének egyik senki kis besúgóját, újra a szedett-vedett kis csapat után ered, hogy ha kell megmentse az életüket...vagy egyéb módon segítse őket.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Yusuf Azeem Omni Empty Re: Yusuf Azeem Omni

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 31 Okt. 2011, 21:43

Elfogadva újra, akkor kövi körben bemeséllek a szerencsétlen társasághoz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Yusuf Azeem Omni Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Yusuf Azeem Omni Empty Re: Yusuf Azeem Omni

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 03 Nov. 2011, 20:31


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Yusuf Azeem Omni Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Yusuf Azeem Omni Empty Re: Yusuf Azeem Omni

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 27 Júl. 2013, 18:48

Paci-val való egyeztetés után a karaktert átvettem mesélői njk-nak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Yusuf Azeem Omni Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Yusuf Azeem Omni Empty Re: Yusuf Azeem Omni

Témanyitás by Thorhalla Kedd 30 Júl. 2013, 12:55

Még 2046-ban Yusuf Victoria Miller segítségével visszafoglalta Marokkó trónját, aminek azóta is a királya maradt. Szerencsére voltak mellette megbízható tanácsadók és szövetségesek, így a korábban testőri feladatokat ellátó férfi hamar beletudott tanulni az uralkodásba. A népe szerette és tisztelte őt. 2047 során elvesztette a képességét, amit a vírusnak hála szerzett, ő volt az egyetlen Afrikai nemzet vezetője, aki nem hajtott fejet Apokalipszisnek és nem adta át az országát a Mutánsistennek. Ennek köszönhetően Marokkó maradt az egyetlen független ország Afrikában. Yusuf továbbra is szoros szövetséget tart fent a SHIELD-el, akik ellátmányokkal segítik az országát ezekben a vészterhes időkben.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Yusuf Azeem Omni Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Yusuf Azeem Omni Empty Re: Yusuf Azeem Omni

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.