A Vérszomjas Pókember

Go down

A Vérszomjas Pókember Empty A Vérszomjas Pókember

Témanyitás by A Vérszomjas Pókember on Kedd 24 Jan. 2012, 20:55

Név: Dr. Henry Smith
Egyéb név(i): Dr. Pók, A Vérszomjas Pókember
Faj: szuperhumán (mutálódott ember)
Nem: férfi
Jellem: Eredetileg semleges, őrültsége után mindenki ellenes lett
Személyazonosság: Titkos (a hatóságoknak vannak sejtései)
Születési helye és idő: 1996. január. Valahol Észak Amerika
Kor: 27 év
Család: Ismeretlen, szülők valószínűleg halottak
Foglalkozás: Tudós volt, a világ vezető pókszakértője
Testmagassága: 184 cm
Testsúlya: 79 kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Sötétbarna
Bőre színe: Kaukázusi
Különleges ismertetőjel: Ruhája, őrült tekintet
Repülési sebesség: --
Egészségi állapot/ betegségek: Súlyos elmebaj (Kannibalizmus, agresszió)
A Vérszomjas Pókember 27y6czp

Életrajza:

A Salvador hajó tudományos naplója.

Pókok. Mindig is csodáltam őket. Vérszomjas fenevadak, tökéletes vadászok. Olyan törékenynek és együgyűnek látszanak, de halálos mérgükkel embereket is leteríthetnek. Hálóik bonyolultsága bámulatos. Vannak pókok melyek képesek testsúlyuk akár tízszeresét is felemelni, vagy hatalmasakat ugrani. Egyes pókok hálója akár madarakat is elfoghat. Pókokkal foglalkozom. Dr. Pók, ahogy sokan hívnak itt a laborban. Nah, de hol is ez az itt? Most jelenleg Dél-Amerikában hajózok, a Salvador-ral. Ez egy High Tech kutató hajó, a világ egyik legjobbja a kategóriájában. Honnan szereztem erre pénzt, 25 évesen? sehogy. Egy gazdag férfi, aki valamiért rajong a pókokért, és ezt megtudom érteni, igencsak jelentős adományokat juttatot el személyesen hozzám, hogy támogassa kutatásomat. Nyugodtan állíthatjuk, hogy én vagyok a világ legnagyobb pókszakértője. Ennek már egészen kiskorom óta lehetett látni az előzményeit, rajongtam a pókokért. 12 évesen többet tudtam róluk mint bármely átlagos biologia tanár. Szüleim középosztályból származó boldog házaspár voltak, én meg egy pókmániás. Elkezdtem biológiával fogalkozni, majd az egyetemen is, és lám már itt is vagyunk a tenger közepén.
Szóval a Salvador. Ez egy ikertestű hajó, ha jól értem a szakkifejezéseket, a világ egyik legfejlettebb laborjával ezen a területen. Azért hajó mert független vizeken kell elvégeznem a kísérleteket. A terv: új pókfajokat felfedezni, és minnél érdekesebb genetikai mutációkat előállítani, és vizsgálni, hogy hatnak ezek a változások a pókok ösztöneire. Igazán érdekfeszítő tanulmány. Szóval jelenleg 12 férfivel dolgozom mindennap együtt, és ha minden jól megy, ezekután soha nem is kell már dolgoznunk.

Fél éve hajózunk a világ körül, a kutatás első fázisa lezárult. A világ legkülönlegesebb pókjait összegyűjtöttük, felfedeztünk két újabb fajt, melyeknek jelentősége azonban csak másodlagos. A több tucat példány minden fajból lassan elkezdett szaporodni, és a kannibalizmus elkerülése végett szaporodás után különválasztjuk a hímet és a nőstényt. Jó időre elegendő utódot hoztak létre már az első két hétben. Az egyik tudóstársam egy különleges feromonkeveréket állított elő, melynek segítségével a pókok nem veszik észre a faji különbségeket, és szaporodnak egymással. A kísérletek elkezdődtek.

Lassan egy hónap is eltelt az első eredményekig, amikor is sikerült végre petéket rakniuk a megtermékenyített nőstényeknek. Körülbelül a peték 10%-a kelt ki, és csakis a fekete özvegy tojásai voltak azok. Az új peték nagyjából 2/3 része nőstény volt. Örömmel konstatáltuk, hogy viszont ezek a nőstények képesek minden más pókfajjal párosodni, de ürüm az örömben: Egyik pete sem kel ki. Valami megoldást kell találnunk.

Lassan kezd apátiába fordulni a küldetés. Két hónapja nincs áttörés. Az új pókfajunk petéket rak, de egyik sem hajlandó kikelni. A legénység kezd nyugtalankodni.

Sikerült! Az egyik pók megszökött, és elbújt egyikünk zsebében, majd amikor a nukleáris hajtómű ellenőrzést végeztük, sugárzás érte. A sugrázás mutációkat hajtott végre a petéken, amik végre kikeltek! Hála istennek sikerült még a szétszóródás előtt maradéktalanul összeszedni az összeset. A halott anyaállaton lakmároztak amikor ki akartuk mosni a ruhát. Talán mostmár tovább haladhatunk a kutatással.
Soha nem látott eredményeket produkáltunk, az új póknemzedék minden képzeletet felülmúl. Ragadozó szokásaik sokkal figyelemre méltóbbak lettek. Vannak akik teljesen alkalmazkodnak a területhez, és prédához. Az egyik példány kiemelkedően intelligenciát mutatott: A prédaállatot annak minden szokását kiismerve, akkor támadta meg amikor az a legsebezhetőbb volt, és ott állított fel neki csapdát. Félelmetes. Egy másik keresztezésből származó pók pedig ejtőernyőt csinált magának a fonálból. Bámulatos. Azthiszem a következő időkben lesz mivel foglalkoznunk...

Körülbelül másfél éve értük el a nagy áttörést. Azóta az anyaállatokat három, négy generációként radioaktív sugárzásnak tesszük ki, így egyre erősebb és erősebb képességekkel rendelkező állatokat kapunk. Nagyjából 10, különböző tulajdonságokkal rendelkező új fajt alkottunk, a többi variáció életképtelennek bizonyult, vagy semmiben sem különbözött az szülő generációtól. A 10 faj közül az egyiknek a mérge olyan erős, hogy egyetlen mikroliterrel sikerült egy ámbráscetet megmérgeznünk, ami közel fél perc szenvedés után kimúlt. Társaimmal megegyeztünk, hogy saját biztonságunk érdekében ezt a fajt lehibernáljuk amíg meg nem érkezünk megbízónkhoz. Szerencsére semmilyen komoly baleset nem történt utunk alatt, mindössze egy tucatnyi csípés történt, de a felkészülésünknek, szerencsénknek hála nem lett semmilyen komoly gond. Egy másik példány olyan erős fonalat hozott létre, hogy a cérnavastagságú szálat közel egy percig kellett acélkéssel vágni, hogy elszakadjon. A többi faj, noha nem rendelkezett ilyen bámulatos képességekkel, mind egyedi és különleges volt. Talán még egyet szeretnék kiemelni, mely talán a legáltalánosabbnak tekinthető. Külsőre alig különbözik a feketeözvegytől, a mintázata más egyedül. Noha semmiben sem kivételes, oly sokféle tulajdonsággal rendelkezik, melyet mind használ prédaejtés közben, hogy az szinte hihetetlen. Mérge a fiatalabbaknak bénítást, az idősebbeknél szinte azonnali halált okoz, ugyanakkor immunitással rendelkezik szinte az összes méreg ellen. Hálóját alkalmazza dobásra, csapdakészítésre, illetve lakhelye is ebből áll. Különlegessége, hogy a lábai végén helyezkedik el a mirigy, mellyel a fonalat készíti. Sajnálatos módon azonban roppant aggresszív, ami nehezíti a tartását, illetve a kannibalizmusa már már diabolikus. Fekete, vörös színe, és utóbbi tulajdonsága miatt el is neveztük az Ördög Pókjának. Nem kíméli a saját fajának fiataljait sem, gyakran a petéket a lerakás pillanatában elfogyasztja.

Végül hajónkkal elindultunk a megbízónkhoz, és minden rendben is ment volna, ha nem kerülünk viharba, ami alaposan helyben hagyta a hajót. A szörnyű katasztrófa idején balszerencsémre épp a laborban tartózkodtam, és a hullámok olyan erősen taszították meg a hajót, hogy elvesztettem az egyensúlyomat, és véletlenül betörtem az egyik pók tároló üvegét. Amikor odanéztem szinte láttam ahogy gonosz kis vigyorral vájja belém fogait az ördög pókja. Elöszőr nem ijedtem meg, lévén tudtam, hogy a mérge maximum heveny fájdalmat okoz nekem, korántsem ölne meg, lévén jóval nagyobb vagyok mint ő. Jó nagyot káromkodtam, majd jött a felismerés. Ránéztem az összetört terrárium üvegére, és majdnem szívrohamot kaptam. RD-0192, olvastam szinte hipnotikus tekintettel. Próbáltam szugerálni a papírt, hogy biztos nem igaz, de nem akart megváltozni. RD azaz radioaktívan kezelt. Ezeket a példányokat általában megöljük miután szaporodnak, de ő még nem volt túl a peterakáson. Ki tudja milyen hatással lehet a méregre a sugárzás? A legjobb esetben is sugármérgezést kapok, de emlékszem az első ilyen pókokra, melyeknek az etetésre odaadott egerek különös mutációkon mentek keresztül, majd fájdalmas halált haltak. Ismét a pókra néztem, aki démoni vörös szemeivel nyugodtan nézett engem a terráriumának sarkából. Nem akart megszökni, nem akart kiszabadulni. Az Ördög Pókja elvégezte gonosz küldetését, és most elégedetten pihent. Dühömben rácsaptam egyett, mire szétlapult az üvegen, de a vörös fekete folt gonoszul röhögött rajtam. A hajó megrázkódott, mire én bevertem a fejem és minden elájult.

Két nappal később ébredtem fel, akkor jegyeztem fel az utolsó bejegyzésemet, meg a mostanit is nyílván. Társaim fektettek az ágyamba, és megnygtattak, hogy semelyik másik pók sem szökött meg, és az én kézfejem is gyógyulni látszik. Meglepően jól éreztem magam, semmilyen rosszullétet nem éreztem a kínzó éhség mellett. A hajó sérülései komolyak voltak, másodlagos hajtóműre kellet kapcsolni, mert a nukleáris hajtómű használata nem volt biztonságos. A lassú dízel meghajtással három hét és New Yorkba érünk.
Unalmunkban jobb dolgunk nem lévén figyeltük a pókokat, és különös dologra lettünk figyelmesek. Az a példány melynek hálója nagyon erős, hihetetlen mennyiségben kezdte el termelni a fonalat, egy különös, nem ragadós, de ugyanolyan tartós formában. De nem csak az az egy példány, hanem a fajtájának mindegyike temérdek fonalat gyártott. Ezt a fonalat kivettük, majd mivel más dolgunk tényleg nem volt, kötni kezdtünk. Nem valami férfias elfoglaltság, de jobb mint semmi.

Kezdek belejönni a kötésbe, már lassan mindent csináltunk, de a pókok nem hagyják abba. Van már vagy félszáz zsebkendő, melyet ugyan használni nem igazán lehet, de jó hogy van. Egyikünk ötlete volt, hogy kössünk kezeslábast, én el is kezdtem a magamét. Még két hét az útból. Nem merem a többieknek bevallani, de a pókmarás óta folyamatosan éhséget érzek. Talán valami mutáció?

A mai nap verekedés történt. Az egyik társam belépett a kabinomba, és én megütöttem. Valami ismeretlen okból kifolyólag, olyan erős lettem (pedig életemben nem sportoltam), hogy a karja nyomban eltört. Társaim furcsán néznek rám. Felvettem a kezeslábasomat, nagyon jól áll. Gondolom a kiegyensúlyozott ételtől, de izmosabb és vékonyabb lettem a kutatás ideje alatt, bár ez csak az elmúlt egy hétben tűnt fel. Érzékeim kiélesedtek, és jobbak is a reflexeim. Annál jobban érzem magam, minnél közelebb vagyunk a szárazföldhöz. (És végre a tengeri betegségem is elmúlt.) Másfél hét.

Készítettem egy kesztyűt, ugyanis körmeim ( vagy inkább karmaim?) visszataszítóan nagyon lettek, és ezt el kell rejtenem. Egyre jobb formában vagyok, de gyanakszom. Lehetséges, hogy a pók harapása miatt vagyok ilyen? Senkinek sem merem elmondani. Egy hét.

Azthiszem itt a vég. Az éjszaka közepe van, és egyik társam bejött hozzám. Hirtelen hatalmas harag gerjedt bennem, és leütöttem. Nyomban meghalt, de ez még nem elég. A testét ezekután elkezdtem elfogyasztani. Az éhségérzetem kannibalizmus volt, szinte biztosan tudom. Átnéztem az Ördög Pókjáról írt feljegyzéseimet, és minden passzol. A harapása óta egyre jobban kezdtem hasonlítani tulajdonságaiban a pókra. Valamint öntudatlanul, de a kezeslábasomat is a pók mintájához hasonlatossá tettem, s ez is csak most tűnt fel. A hullát kidobtam a hajóból, de valamit tennem kell. A többieknek fel fog tűnni, és már így is azthiszik kezdek megőrülni.

(Ez a bejegyzés már vérrel van írva)
Elfogytak a picikék, el bizony. Besétáltak a hálómba és egytől egyig elfogytak. Jajj hogy siránkoztak, hogy menekültek, de nem szökhettek meg a hajóról. Egyikük megpróbált leugrani, de hálómmal elkaptam. Úgy bizony, kilőttem a hálómat a kezemből, és elkaptam zuhanás közben. Jó kis finom husija volt neki, kár hogy elfogyott. Az egész hajó az enyém, hálómmal beterítettem egészen. Hamarosan megérkezek New Yorkba, már csak órák kérdése, a hajó zátonyra fut, én meg elkezdem az új hálómat kifeszíteni. Felmászok a falakon, mert fel tudok ám. Elkapom a kis legyecskéket, meg azokat akik túl izgágák... Felveszem a maszkomat amit szőttem, fontam, készítettem. Én vagyok a pókica.

Pár órával később a hajó zátonyra futott és a hatóságok megdöbbenve találták meg a közel tucatnyi emberi hullának a maradványait, illetve az egész hajót beterítő ismeretlen, pókhálóra hajazó szövetet. A hajónaplót is megtalálták, és beazonosították. Hétpecsétes titokként kezelik a benne találtakat, de körözést adtak ki Dr. Henry Smith-re, vezető pókszakértőre.
Képességei: A karakter a mutáns pók radioaktív harapásától pókszerű képességekre tett szert. Emberfeletti fizikum (kb 500 kg), emberfeletti reflexek, ügyesség, gyorsaság, kitartás. Ezeken kívül képes akár 15 méteres ugrásokra, karján lévő hálómirigyeiből képes pókfonalat lőni ami körülbelül 1 tonnát bír el, (két ujjnyi vastagságban, értelemszerűen a vastagsággal arányos) képes a falon mászni, akár teljesen fejjel lefelé is, valamint karmain és nyálában bénító hatású méreg van, ami területi bénulást okoz (tehát ha megkarmolja valakinek a karját akkor a karja lebénul egy két körön belül). Immunitás a gyengébb mérgekre

Felszerelés: Nagy ellenállású ruha, melyet egy általa kinemesített mutáns pók fonáljából csinált. Ennek anyaga hihetetlenül ellenálló, gyakorlatilag a legjobb minőségű anyagnál is jobb. Védelmet nem nyújt, maximum a vágó támadások sebzését csökkenti mivel igencsak nehéz (tényleg nagyon nehéz) elvágni. Az öltözék lélegzik vele együtt, kényelmes, szabad mozgást biztosít, könnyű levenni rugalmassága miatt, követi a használója alakját.

Szakértelmei: Gyakorlatilag mindent tud az ismert pókfajokról, illetve biólogiai tudása számottevő (főleg ízeltlábuak terén) genetikai zseni. Jól köt, sző, fon. Ösztönszerűen harcol, és vadászik.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: Mindenki hamburgert kap a burgerben Very Happy (nefivel megbeszéltem, h ez a regisztráció marad, és cs megváltoztatom a nevet meg a képet)


A hozzászólást A Vérszomjas Pókember összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 02 Nov. 2014, 20:23-kor.
A Vérszomjas Pókember
A Vérszomjas Pókember
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Genocide
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

A Vérszomjas Pókember Empty Re: A Vérszomjas Pókember

Témanyitás by A Vérszomjas Pókember on Kedd 24 Jan. 2012, 21:05

Adatlap:

Név: A Vérszomjas Pókember
Lakás/Létesítmény: New York tetői
NJK:--
Foglalkozás: Hálókészítés
Munkahely: Háló
Pénz: Gondolom semmi
Bevétel/hét: 0000000000,1 $ per hét
Eszközök: --
Felszerelés/fegyverek: Nagy ellenállású ruha, melyet egy általa kinemesített mutáns pók fonáljából csinált. Ennek anyaga hihetetlenül ellenálló, gyakorlatilag a legjobb minőségű anyagnál is jobb. Védelmet nem nyújt, maximum a vágó támadások sebzését csökkenti mivel igencsak nehéz (tényleg nagyon nehéz) elvágni. Az öltözék lélegzik vele együtt, kényelmes, szabad mozgást biztosít, könnyű levenni rugalmassága miatt, követi a használója alakját. (2 kredit)
Vállalat: --
Szövetség: --
Törzshely, ahol megtalálható: Ott fenn!
Ismertebb szövetséges: --
Ismertebb ellenség: NYPD

Felhasznált kreditek:2
Fennmaradó kreditek:2 (gondolom)

A Vérszomjas Pókember Peter_Parker_(Earth-10182)_from_Marvel_Universe_2001_Millennial_Visions_Vol_1_1
A Vérszomjas Pókember
A Vérszomjas Pókember
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Genocide
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

A Vérszomjas Pókember Empty Re: A Vérszomjas Pókember

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 24 Jan. 2012, 21:30

Pénzed van, mert bankszámlád biztosan van, csak nem ajánlatos felvenni semmit onnan. 1300$ a számlád tartalma.
És el vagy fogadva. (A fagyival is megelégszem, nem kell hamburger Razz)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Vérszomjas Pókember Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14458
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Vérszomjas Pókember Empty Re: A Vérszomjas Pókember

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.