HPI Metropolisz

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

HPI Metropolisz Empty HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Csüt. 20 Feb. 2014, 17:56

A Birodalom legnagyobb része. Észak-Amerika keleti partján végighúzódó hatalmas város, magasba nyúló fekete épületek jellemzik, legnagyobb tornya a Szilánk, konkrétan az űrben végződik, olyan magas. A terület alatt egy hatalmas földalatti komplexum húzódik itt kutatás és fejlesztés folyik. A legmodernebb bio-nanotechnológiával rendelkezik, ezért itt szinte minden tökéletes, semmiben nem lehet hibát találni, minden kis részlet hibátlan. A várost egy láthatatlan erőtér védi, de ezen felül maguk az épületek is sebezhetetlenek mások számára. Talán már túl monumentálisak az épületek, az ember úgy érezheti magát, mintha csak egy hangya lenne egy óriásoknak tervezett világban. Itt él a világot uraló hatalmat hűségesen szolgáló nép.

Az itt élő emberek génmódosítottak és egy külön fajt alkotnak, nem öregednek, nem lesznek betegek, immunisak minden méregre és sugárzásra, extrém gyorsan regenerálódnak, képességeik az emberi határokon túliak, génállományuk miatt mindannyian igen vonzóak, felépítésük tökéletes.

Társadalmuk fejlett, mivel technológiával minden előállítható, ami egy embernek szükségeltetik, semmiben nem szenvednek hiányt. Itt minden embernek jár egy hatalmas lakás, ahol minden szükségletét fedezik, több jármű, felszerelés, fegyver vagy bármi, amire szüksége lehet. Ezen felül még pénzt is kapnak a végzett munkájukért, amit úgyszintén bármire költhetnek. A társadalomban minden ember nagyjából ugyanolyan művelt és hasznos, mivel tudatalatti hullámokban kapják meg az egyébként tanulandó tudást, extrém mennyiségű adatot töltenek fel elméjükbe, mikor nagykorúakká válnak, így minden itt élő gyakorlatilag zseni.
A polgárok választhatnak, hogy mit tesznek életük során, többnyire csatlakoznak a Flottához és katonákká válnak, vagy a kutatókomplexumokban dolgoznak. De sokan vannak, akik egész életükben csak az élvezeteket hajszolják, nincs más dolguk. A munkákat általában gépek végeznek, így ez embereknek rengeteg idejük van, ha ők úgy akarják.

A HPI rendszere és hatalmi felépítése egyértelmű, a legfőbb vezető Zsarnok és a hatalmat az ő emberei képviselik, és ők is embereket neveznek ki más posztokra. Hatalmával senki nem él vissza, mert nem is teheti azt meg, a szigorú törvények miatt. Valamint az ellenőrző rendszer fejlettsége miatt.

A Metropolisban minden személyt folyamatosan figyelnek, mivel az egész hely nanobotokból épül fel így mindenről marad felvétel, még a gondolathullámokról, sőt a részecskék elhelyezkedéséről is. Gyakorlatilag az ellenőrzést végző szuperszámítógépek mindenről tudnak, mindent látnak.
Az igazságszolgáltatás nagyon szigorú. A bíróságra kerülőknek nincs is lehetőségük magukat védeniük, csupán tanuk kíséretében megnézhetik a felvételeket és újra átélhetik a helyzetet, a vádolt személyek a saját szemszögükből, majd várhatják az ítéletet. Halálos ítélet nincs, ettől függetlenül már egy egyszerű lopás vagy tolvajlás miatt is kaphat bárki tényleges életfogytig tartó börtönt. A rabokat a Fekete-sziklára szállítják. Ezért mind a Maniac nevű mesterséges létforma gondoskodik, az egész várost működésben tartja, a műveletekben ember nem vesz részt. Érdekesség, hogy minden káros szenvedély tiltva van (dohány, alkohol és egyebek).
HPI Metropolisz V8sc
HPI Metropolisz G75v
HPI Metropolisz Ikr3

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Kedd 18 Márc. 2014, 23:12

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 16. szektor, NQ736 létesítmény ~

Iris Demargon éppen mindennapi magánfeladatait végzi. A szokásos napi rutint követi, amikor hirtelen megjelenik előtte Maniac félig átlátszó, kékes avatarja. Hideg, fémes, gépies hangján a nő nyakában lévő biochippen keresztül kommunikációs csatornán át szól hozzá.
HPI Metropolisz N36b
~ Jelenjen meg a legközelebbi eligazítóban. A lehető leggyorsabb módon.
Szokásos módon az utolsó szó után a kapcsolat azonnal bontódik és Maniac eltűnik, mielőtt Iris reagálhatna rá. Mivel a belsőellenőrzés egyik épületében van, innen kifejezetten gyorsan el tud jutni a legközelebbi olyan teremig, ahol eligazításokat is tartanak néhány főnek. Ha a régi ismereteire támaszkodik percek alatt el is juthat a kijelölt helyre. A hatalmas terem közepén egy nagy méretű fém asztal van, körülötte különböző ülőalkalmatosságok, a közepén pedig egy holografikus megjelenítő felület. Az egyik szék mellett áll Hue Lerontis. Szokásos kék egyenruhájában, ami elüt a Flotta sötétzöld színeitől és jól illeszkedik a férfi sötétkékes hajához. Rezignált tekintettel figyeli Iris mozgását. Egyik zsebéből egy kis méretű, fekete, íves információ hordozó egységet húz el, ez rendelkezik holografikus kivetítővel és önálló programrendszerekkel.
- Ellenőrizze ezt a személyt. Minél hamarabb.
Hideg, távolságtartó hangján adja ki az utasítást Demargonnak, majd a kezében lévő egységet az asztalra helyezi. Ezután szó nélkül távozik, elsétálva Iris mellett egy pillantást se vetve rá. A parancs egyértelmű. Ha elveszi az adathordozót, az általános biztonsági kóddal be tud lépni a rendszerbe. Egy férfi adatait jeleníti meg előtte a tökéletes képet alkotó holorendszer. Corey Regen, egy magasabb beosztású Flotta tiszt, aki a gyalogos egységek irányításáért és ellátásáért felelős közvetlenül. Több mint nyolcvan éve van ebben a rangban és százhatvan éve Flottás. Meglepő módon az adatlapján, róla felvett adatokban nincs semmi gyanús. Gyakorlatilag teljesen tiszta, a legkisebb szabálysértésektől is mentes. Azonban van egy fontos megjegyzés róla az egyik oldalpanelben. Corey igen nagy valószínűséggel az Új Ellenállás tagja. A forrás szerint a földi logisztikáért és ellátásért felel. Ez illik is a profiljában. Az általános és katonai adatokon kívül nincs róla más, de ez is igen nagy mennyiségű adat. Ezen kívül Iris használhat keresést is, hogy információhoz jusson. Most nincs segítsége, mint legutóbbi feladatánál, egyedül kell megoldania a vizsgálatot.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 24 Márc. 2014, 12:03

//úristen ne haragudj, észre sem vettem, hogy itt a kezdőm, arra vártam, hogy majd privátban küldöd, bocsi Sad//

Iris Demargon

A napi feladataimat végzem. Ez az az időszak, amikor sokat töprengek, azon vajon miért akarhat bárki is ez ellen a tökéletes rendszer ellen lázadni? Ahol minden szükségtelent felvált, minden szükséges és célrátörekvő erény.  
A kecsesen, magabiztosan és lassan sétálok végig egy folyosón. Közben találkozom néhány tisztel, akik hevesen köszönnek nekem. Én egy hideg fejbólintással jelzem, hogy elfogadtam a köszönésük. Már éppen beértem volna arra a helyre, ahova tartottam ám ekkor, a nyakamban lévő biochip működébe lépett. Egy másodperc alatt maga Maniac feje bontakozott ki a semmiből. Én ekkor szokásos, szinte már reflexes módon megdöntöm a fejem és nem nézek a szemébe, ezzel is tiszteletem jelezve felé.
A mindenható egy eligazításra küld engem. Szokásos módon el is tűnt, mint mindig. Ekkor felemeltem a fejem, majd nagyobb léptekkel elindultam a legközelebbi eligazító teremig.
Fekete hosszú ruhában haladtam végig a modern folyosón, mint egy fekete árny haladtam. Hideg léptekkel lépdeltem, s cipőm kopogása visszhangot vert. Nem találkoztam senkivel az odaúton. Kinyílt az ajtó, s éreztem hogy Lerontis, a parancsolóm áll majd az asztalnál.
A szobában egy nagy fém asztal volt körülötte székek. Az unalmas szürke kompozíciót csak Lerontis zöld színű ruhája emelte ki.
Köszöntem neki, ám hangom nekem is közömbös és fakó volt:

- Üdvözlöm!

Mindig is a tettek embere volt, most is min mindig, köszönés helyett a tárgyra tért.Mély, neutrális hangján már ki is adta a parancsot:

- Ellenőrizze ezt a személyt. Minél hamarabb.

Eztán egy fekete információs egységet  helyez az asztalra. Határozottan az asztalra helyezi, majd szó nélkül távozik. Én gépies hangon halkan elköszönök:

- Viszlát.

A tárgy hívogatóan mered rám. Csak arra vár, hogy megtudjam összes titkát. Lassan kihúzok egy széket helyet foglalok benne, majd egy kód beírása után már egy férfiról olvasok.
Corey Regen, egy magasabb beosztású Flotta tiszt, aki a gyalogos egységek irányításáért és ellátásáért felelős közvetlenül. Több mint nyolcvan éve van ebben a rangban és százhatvan éve Flottás.
Hmmm...Corey Regen? Nem ismerős a neve. Bár ki tudja lehet hallottam már valamikor róla. Az adatlapján semmi gyanúsat sem találok. Meglepő, olyan tiszta, mint a fehér hó.
De minden hó elolvad egyszer és, akkor csak sár marad a helyén...

Az oldalpanelen olvasok arról, hogy az Új-Ellenállás tagja. A szó kimondása után már el is fogott az undor. Megnézek néhány információt még erről a pasiról. A keresés opciót választom. Megnézem milyen infókat hoz ki róla. A másik keresésem pedig arra irányul majd, hogy ki feltételezi és miért hogy Új-Ellenállás tag?


A hozzászólást Auaritia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 27 Márc. 2014, 07:28-kor.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szer. 26 Márc. 2014, 00:21

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 16. szektor, NQ736 létesítmény ~

Iris leül a hordozható egység elé, majd parancs szerint saját maga kezdi el a nyomozást a legapróbb dolgoktól. Ahogy beírja a keresőbe a nevet, mivel nem a határozott meg különböző paramétereket és szűrőket, Maniac, aki a rendszereket működteti minden Corey Regen személyével kapcsolatos adathalmazt megjelenít. Ezek főleg már kész tervek, stratégiák, ellátmányozási, logisztikai tervezetek, különféle intergalaktikus szektorok bolygóin. Majdnem minden akta, amelyet Demargon meg tud nyitni Corey katonai, flottás vagy hivatalos HPI-s életével kapcsolatos. Így ezekből nem tud információkat szerezni, de akár megpróbálhatja mindegyiket egyenként összevetni a másikkal és szembetűnő különbségeket keresni. Természetesen elsőre még neki sem tűnik fel semmi ehhez hasonló, látszólag valóban tiszta lehet a férfi. A másik keresés, amelyhez csak belsőellenőrzésnek van engedélye már nagyobb eredménnyel jár. Corey emberei, rangban alatta álló, neki szolgáló személyek. Elsősorban törzs vagy osztagparancsnokok vélik úgy, összesen hatan, hogy Regen az Új Ellenállás tagja lehet. Az indokok között szerepel a feltűnően gyanús viselkedés, egyes, kizárólagos esetekben, valamint "furcsa" parancsok kiadása. Ha Iris ellenőrzi ezt is, láthatja, hogy mind a hat személynek korábban Corey adott parancsot közvetlenül is. Így már viszonylag alátámasztott lehet a feltételezés. Az átlagos gyakorlat szerint az viszont nem különösebben gyanús, hogy a célszemély nem csak magasabb szinten foglalkozik a hadi ügyekkel, nem csak szervez és intézkedik, de annak ellenére, hogy magas rangú vezet egy-egy hadműveletet is párhuzamosan odakint. Ezekhez volt szükség a hat parancsnokra maga alatt.

//Semmi gond. Elnézést, hogy nem írtam privát üzenetet, azt hittem látni fogod az elfogadásnál, hogy kezdtem.//
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Csüt. 27 Márc. 2014, 07:45


Iris Demargon

Mivel nem ütöttem be szűrést, most a létező összes adatot kihozta. Válogatnom kell és szelektálnom, nekem melyik kell belőle. Az biztos, hogy beszámolóira nem vagyok kíváncsi, elvégre ki írna olyat amiben lebuktatja magát. Viszont a költségeire, kiadásaira annál inkább kíváncsi vagyok, a részletekben lakozik a gonosz. Hátha van valahol egy két fizetőeszköz, amelynek lába kélt csak valahogy elsiklottak felette. Érdekelne még, hogy mostanában merre tartózkodik sokat. Hmm...vajon van családja? Meg kéne néznem, bizonyos családtagok is rendkívül sok információval tudnak szolgálni.
Hmm, hat alatta dolgozó vezető állítja furcsa viselkedését. Sokszor találkoztam már ugyan azzal is, hogy csak irigységből mondták rá, hogy áruló, de majd ennek is utána járunk.
Ha tudok rákeresek a beszámolóikra, azoknál az eseteknél, ahol együtt dolgoztak Corey-al és kiszűröm, hogy mely parancsokat tartották furcsának. Egyes beszámolókhoz videó anyag is tartozik, úgy tudom. De nem holmi, kézi kamerás felvétel, hanem állítólag valahogy újra át lehet élni az akkor elhangzottakat, mintha ott lenne az ember, de ez csak valami holokivetítős cucc. Ha van ilyen, akkor megnézem.
Aztán átveszem, hogy mi a következő protokolláris lépés....

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szomb. 29 Márc. 2014, 03:39

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 16. szektor, NQ736 létesítmény ~

A HPI-n belül a pénz más szerepet tölt be mint más társadalmakban. Alap esetben mindenki igényelhet magának, teljesen költségmentesen szinte bármit amire szüksége van, lakást, épületet, felszerelést, ruhákat, gépeket, luxuscikkeket. Emellett alanyi jogon is jár egy nagyobb összegű automatikus fizetés, amely többszörösére növekszik, ha az illető valamilyen állást is betölt. A Flotta tagoknál ez az összeg már szorzat. Annak ellenére, hogy mindent lehet igényel, létezik a HPI polgárai között adás-vétel, ehhez szükséges a pénz. Valójában mindenki olyan mennyiségű pénzt tudhat magának, amellyel szinte bármit megvehet. Így a pénz csak egyfajta szimbólum, illetve a különböző tárgyak, szolgáltatások értékét mérő eszköz. Ami Demargon számára fontosabb, hogy minden egyes pénzügyi műveletet Maniac monitoroz, és részletesen nyomon lehet követni így, hogy egy személy mikor, hol és mennyit költött. Minden adat megjelenik Iris előtt. Az elsődleges probléma ugyanaz, mint a korábbi keresés során. Annyi adat áll rendelkezésére, hogy ő maga már nem látja át. Corey minden eddigi vásárlása ki van mutatva, elemezve. Vannak nagyobb tételek is, amelyeket birodalom területén költött el. Elsősorban különféle tudatmódosító szerek használatára a Vex-ben. Mivel a Birodalomban minden ilyen élvezet tiltott, de ugyanakkor a birodalmiaknak szabad joguk van elhagyni a HPI-t, így általánosan elfogadott dolog, hogy más földi államokba járnak ki. Ez nem különösebben gyanús. Azonban a feltehetően gyanús tételek is elvesznek az igen sok kicsi mellett.
A családdal kapcsolatban a Birodalomban Zsarnok szemlélete az uralkodó. Eszerint a létrehozott lények, tehát az utódok, nem tartoznak semmilyen felelősséggel a teremtőjük, tehát a szüleik felé. A szülő viszont teljes mértékben köteles a gyerekének mindent megadni, ha az igényli, egészen amíg nagykorúvá nem válik. És fontos, hogy a szülő döntése a gyerek létrehozása, így felelősséggel tartozik érte, saját magát is tekintve. Nem kényszerítheti a gyerekét semmire. Ez magán a HPI-n belül teljesen elfogadott, sőt az különösen negatív ha valakiről kiderül, hogy a fia vagy lánya életébe próbál beleszólni. Ez a szemlélet erősíti az egyén önállóságát, kiteljesedését, szabadságát. Mint Zsarnok más elvei, a megfelelő paraméterekre ez is tökéletes. Azonban a másik oldalon, ezt azt eredményezi, hogy klasszikus értelemben vett család a HPI-n belül nagyon ritkán jön létre. Sokszor csak egy szülő neveli a gyereket, a másik pedig soha nem látja, vagy kapcsolatuk teljesen hideg. Felnőtt koruk elérése után sok ember nem is keresi már szüleit, csak ismerősökként kezelik onnantól őket, mintsem családtagként. Ez Regenre is vonatkozik. Az évszázadok alatt négy különböző nőtől négy gyereke született, két lány és két fiú, ezek közül egyiket sem ő nevelte fel. Az egyik fiával azonban tartja a kapcsolatot. Az ő neve Gerin Regen, egy teljesen átlagos, semmilyen tisztséget be nem töltő férfi.
A parancsokat előkeresve Iris hozzáférhet teljes szimulációkhoz is. Ekkor ténylegesen a holokivetítő részecske szinten vetíti elé a történteket, teljes pontossággal. Így ugyanazt a helyzetet láthatja, mint amikor valójában megtörtént a parancs kiadása. Iris végignézi mindegyiket. Maguk a gyanús parancsok a legtöbb esetben abban állnak, hogy Corey kiadja az embereinek, hogy szakítsanak meg egy folyamatban lévő műveletet. Általában információgyűjtést vagy vizsgálatot, esetleg egy önellenőrzést. Mivel egy alkalommal sem fűz hozzá magyarázatot, ezért lehetett gyanús az embereinek. Olyan mintha valamit megpróbálna elfedni, a rangja által rendelkezésére álló hatalommal. De a felvételek egyike sem ad okot a feltételezésre önmagában, hogy Corey Ellenállás tag lehetne, ezt már csak a parancsnokai tették hozzá. Az utolsó felvétel lejátszása után, a kör alakú fehér konzol, nem túl zavaró ütemben vibrálni kezd a nő előtt. Ezzel jelezve, hogy készen áll a további műveletekre. A protokoll szerint nincs elég bizonyíték, ami okot szolgáltatna bármilyen lépésre, egyelőre.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Vas. 30 Márc. 2014, 13:34Iris Demargon

Egy kicsit felárisitettem az emlékeimet a családok állapotáról s a pénzügyi helyzetről, s így rá kell jöttem, nem ezek az utak vezetnek majd el a célhoz. Előhívom emlékeimet, milyen feltételek révén vagyok jogosult egy birodalmi személy mentális kivizsgálására. Ez a szabály csak a birodalom berkein belül létezik vagy egy birodalmi emberre, akkor is vonatkozik, ha elhagyja a birodalom területeit?
Minden esetre, megnézem, hova jár el gyakran a birodalmon kívül , remélem van róla adat. Mondjuk kitől veszi a tudatmódosítókat. Milyen nevű helyekre jár?
Ha ezekről nem áll fenn semmilyen rendelkezésemre álló adat, akkor mást keresek.
Beírom a keresőbe a hivatali beiktatásának időpontját. Ha ez megvan, akkor kiszűrőm azokat az adatokat amelyek, ez utáninak. Most az előélete érdekelne, hol nevelkedett?hogyan jött létre? hogy került pozícióba?


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szer. 02 Ápr. 2014, 00:25

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 16. szektor, NQ736 létesítmény ~

Iris tisztában van vele, hogy rá, egyedi telepatikus képességei miatt más szabályok vonatkoznak. Lerontis szabja meg neki, hogy mit tehet meg és mit nem. Óvatosan kell bánnia az erejével, de nincs sok kritérium ami meghatározhatná annak indokoltságát. Ha szükségesnek érzi, bárhol bármikor használhatja. Ellenben arra figyelnie kell, hogy soha ne hívja fel magára és a képességére ezzel a figyelmet és az esetleges állóvizet egy adott helyzetben ne verje fel így. Tehát a Birodalom területein kívül is használhatja másokon, de annak mértékével és módjával vigyáznia kell. Az adatbázisból sikerül megtudnia, hogy a célszemély saját részlegén az Anyahajón és ott a lakásán illetve a HPI-ben lévő birtokain kívül szabadidejében a Drox és a Vex városállamok területére jár. Onnan már nincs adat, hogy pontosan hova, de az ott végzett tevékenysége igen nyilvánvaló. Szórakozni jár oda, kihasználva a lehetőséget. A Birodalmon belüli mozgása jól kivehető, ez egyezik egy átlagos magasabb rangú tiszt, munkájának megfelelő és ahhoz viszonyuló életnek. Idejének nagy részét, akár napi húsz órát is ha kell munkával tölti, a maradék időben minimális szükségleteit elégíti ki és pihen. Néha eljár különféle találkozókra, estekre, diplomáciai találkozókra vagy az űrben utazgat. Demargon nem talál túl sok feltűnő tényt, ami félreértésre, gyanúra adhatna normál esetben okot. Valószínűleg Corey irányítási módszerében van valamilyen elem, ami miatt panaszt tettek ellene.
A hivatalos adatai között szerepel, hogy 615 évvel ezelőtt lépett be a Flottába és 50 év után lett belőle magas rangú tiszt, 456-ban. Ezelőtt 38 évvel született, 418. évben a Zuhanás után. Mint a legtöbb birodalmi a HPI területén nevelkedett. Nagykorúsága után átmenetileg mérnök volt, majd azt megunva lépett be a Flottához. Coreyt mindig is jellemezte, hogy előretörő és ha kell durva. Regenerációs képességét alapul véve halhatatlannak tekinti magát, ezáltal bármilyen feladatot ellát. A határozott stílusa tette vezető személyiséggé, majd ebből a helyzetből került nagyobb pozícióba. Mint a Flottánál általánosan, ő is felküzdötte magát a rangjába, semmilyen támogatást nem kapott. Demargonnak egyelőre ennyit sikerül kiderítenie az új kereséssel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Pént. 04 Ápr. 2014, 09:14Iris Demargon


Megtudom az információkat, melyek mint egy patak özönlenek hozzám. Megnézem most hol tartózkodik Corey és a fia. Ha szerencsém van, éppen szórakozik, ha nem akkor bizonyára a flottánál van. Ugyérzem, a legtöbb esély Vex-ben és Drox-ban van arra, hogy kapcsolatba lépjen az Új-Ellenállás tagjaival. Mármint fizikai módon. Persze az is lehet, hogy tévedek. Jó lenne tudni hova szokott szórakozni menni, valahogy megpróbálok rákeresni, ha más nem akkor keresek egy rögzített felvételt arról, ahogy belép Vex vagy Drox területére. Legalább az irányt akkor megtudom. Vagy kérdezzem ki Corey-t, a szokásos 13/7-es manőverrel? Azaz tettesem azt, hogy más után folyik a nyomozás és férkőzzek a bizalmába? Vajon ő tudja ki lehetek én? Egyáltalán az emberek tudják, hogy én ki vagyok, ha megjelenek? Ezt sohasem tudtam, ugyanis munkánk alapfeltétele, hogy ne kavarjuk fel az állóvizet, ám ha egyszer lebuktatunk valakit, egyből tudni fogják az érintettek, hogy mi kik vagyunk, aztán ez az információ eljut mindenki fülébe?.....Töprengek ezen egy darabig, hátha beugrik a válasz.
Vajon látogassam meg Corey-t? Vagy inkább a két hely egyikén kezdjek nyomozni? Hmmm....fogós kérdés.
Azt hiszem sorsolni fogok.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szomb. 05 Ápr. 2014, 03:28

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 16. szektor, NQ736 létesítmény ~

Iris rákeres a kijelölt személyek mostani pozíciójára, Corey maga az Anyahajón van, szolgálatban, a saját munkaterületén, irányítójában. A fia jelenleg a HPI területén tartózkodik, egy közösségi komplexumban. A feltételezés, miszerint a célszemély valószínűleg az afrikai városállamok területén tud kapcsolatba lépni az Ellenállással, az viszonylag általánosan köztudott, bár eddig nem bizonyított tény, hogy az Új-Ellenállás elsősorban Afrikában rendelkezik területekkel. Viszont, amikor arról keres felvételeket, hogy a Drox vagy Vex városán belül merre mozog, vagy hogyan érkezik oda a keresés nem jár dedikált eredménnyel. Ez azt jelenti, hogy Maniac ugyan mindent lát és vissza tud játszani, azonban a Birodalom területén kívül már hivatalos módon nem bocsájtja rendelkezésre ezeket az adatokat. Tehát a HPI területén kívül a Földön már nem tudja követni a mozgását. Demargon egyelőre ezen a szálon megakadt a nyomozásban. Ha bármilyen ténylegesen illegális tevékenységet is folytat Corey, azt olyan helyen teszi, ahol már nem tudja követni a mozgását, de egyébként minden hivatalos belső forrás szerint a férfi tiszta. Valamiért mégis gyanús, és ennyi vád már nem tekinthető megalapozatlannak. Ahogy a nő számba veszi az alternatívákat, reálisnak tarthatja a személyes beavatkozást is. Azt mindenképpen tudja magáról, hogy a neve kevéssé ismert. Hue Lerontis a birodalmi belső ellenőrzés egyetlen tisztje, az ő nevét ismerik mindenhol és tőle félnek még a legnagyobb rangban lévők is. Bár Lerointisnak több embere is van, mint például Iris, ők teljesen a háttérben maradnak, tevékenységük titkos. Nagy valószínűséggel Irist nem ismernék fel, hogy ki is ő valójában, kivéve ha olyan személlyel találkozik, akivel már korábban folytatott eljárást. Ennek valószínűsége viszont igen kevés. Egyelőre ezekre az eredményekre jut gondolkodás közben.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 07 Ápr. 2014, 10:12Iris Demargon

A keresés nem járt sikerrel. Ahogy látom Corey az Anyahajón tevékenykedik. Biztos, hogy meg fogom látogatni és azt is tudom milyen ürüggyel. Rákeresek az egyik kollégájára egy olyanra, aki szinte mindig Corey-al dolgozik együtt és ritka az az eset, ha ők nincsenek egy légtérben. Megjegyzem ezt az információt a későbbiekben jó lesz. Most pedig egy járműre lesz szükségem, ugyanis a fiához megyek. Megteszem az összes intézkedést azzal kapcsolatban, hogy járműhöz jussak. Persze, ha a komplexum csak 5 percre van, akkor gyalog megyek.
Bár lehet nem tud semmit sem a fia, én mégis úgy érzem őt kell kikérdeznem valahogy. Mert az Új-ellenállás tagjai oly melegszívűek, hátha Corey-nak megesett a szíve az édes pici kisfián és olyan dolgokat mondott neki, ami nekem kell. Míg jön a gép, rákeresek a fiúra, hogy néz ki egy két adat, hogy felismerjem. Majd ha lehet megnézem kikkel barátkozik, esetleg van-e barátnője ( ez itt lehetséges? ). Ha megvannak ezek az infók elindulok...


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Vas. 13 Ápr. 2014, 03:58

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

A megadott paraméterekre pontos találat nincs, csak közeli találat. Nincs olyan munkatársa Corey-nak akivel szinte mindig egy helyen tartózkodik. Ez érthető mivel a munkája részben utazással is jár, valamint a férfi nem különösebben híve a személyes kapcsolatoknak a munka terén. Mégis van egy Ora Walmont nevű női beosztottja, aki számára a jelentéseket készíti el. Érthető okokból sok időt töltenek együtt munka közben, ha szükségessé válik egy-egy jelentés írása. Így ő lehet a Demargon által keresett megfelelő személy. Járműt is igényelhet magának, ez nem jelent gondot, az lehet egyszerű sikló, vadászgép, személyszállító, földi egység vagy más. Azonban erre nincs szüksége alapvetően, a HPI területén térváltó kapu hálózattal a legkönnyebb a közlekedés. Ezek a pontok egyfajta teleportként működnek, de a működési elvük teljesen más. A Kéz technológiája által működnek és két pont között a térben egybemossák a köztes részt. Így egyszerűen át lehet sétálni egy akár több milliárd fényévre lévő pontba is. Neki csak annyi a dolga, hogy elmegy a legközelebbi térváltóig, majd megadja a helyet és néhány másodperc alatt ott lehet. Út közben még van ideje, hogy rákeressen a célszemély fiára. Gerin Regen egy alig száz éves, szőke, barna szemű, közepesen magas, normál testalkatú férfi. Az adatok szerint bonyolult kapcsolatban van az egyik nő ismerősével. A Birodalomban is van klasszikus értelemben vett kapcsolat, így barátnő és élettárs is. A házasság egyáltalán nem jellemző, ahogy az örök hűség sem. A kortalansággal együtt jár, hogy sokan pár évtized vagy évszázad alatt beleunnak bármilyen kapcsolatba, így célszerű és egészséges is váltani. Már azokban az esetekben amikor a szexuális együttléten kívül más is összeköti a párokat. Iris a térváltó használata után egy nagyobb előtérbe érkezik meg. A falak és a padló mozaik szerűen egymás mellé illesztett kék elemekből áll. Hatalmas oszlopok tartják az egymásra épülő nyitott szinteket. A szórakoztató központban minden található, van lehetőség művészeti alkotások, kiállítások megnézésére, előadásokon és ismeretterjesztő programokban részt venni, közösségi programokhoz csatlakozni, különféle játékokat játszani, minden kategóriában, sportolni, illetve multimédiás tartalmak megtekintésére. Ezek mindenki számára külön is elérhető programok, de ide főleg a társaság miatt jár mindenki. Jelenleg is négy-öt fős baráti társaságok sétálnak a termek között. A komplexum maga igen nagy kiterjedésű, Irisnek itt kell megtalálnia a keresett férfit. Egyelőre azonban nem látja sehol és nem is kap pontos adatot a pozíciójáról. Valamint valószínű, hogy Regen nem egyedül, hanem másokkal érkezett ide.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Kedd 22 Ápr. 2014, 11:53Iris Demargon

Egy térváltó kapu használata után gyorsan a célpontra érek. Közben megtudom az összes infót, amire szükségem van.
"Egy alig száz éves, szőke, barna szemű, közepesen magas, normál testalkatú férfi"
Erről a komplexumról már sokat hallottam. Ugyan én nem érek rá és nem is szeretnék a szórakozás-e fajtájával élni, de mindenki azt állítja jó hely.
Az emelteken baráti társaságok mászkálnak fel s alá. Láthatóan jól érzik magukat, ám közömbös arcommal mellettük már már szomorúnak tűnök.
Lassan lépkedve elindulok a házban. Nem sietek, van időm, közben lopott pillantásokkal nézek végig a termeken embereken. Valóban nagy épület ez amelybe érkeztem. De mivel nem végtelen, talán megtalálom majd valahogy őket. Kezem leengedve összekulcsolva testem előtt pihen. Amott egy baráti kacaj, a távolban valaki egy előző estét kalandról mesél.
Most van időm kitalálni, vajon milyen ürüggyel lépjek a fiúval kapcsolatba? Vagy lehet elég ha csak a közelében leszek. Igen valószínűleg ez elég.
Ha használhatom képességeimet itt, akkor használom és mivel sok ember van itt számtalan gondolatot fogok hallani. Az érdekel majd amelyben esetleg meghallom a Regen vagy a Gerin nevet. Hátha akkor tudom merről jött és elindulok abba az irányba. Ha keresésem nem jár sikerrel akkor elindulok az épületben. A játékok és a sportolási lehetőségek felé orientálódom, mert gondolom ezeket jobban szereti, mint egy művészeti kiállítást, bár ki tudja._________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Vas. 27 Ápr. 2014, 01:32

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Iris ahogy elindul hamarosan érzékelheti, hogy igencsak feltűnő a tömegben. Egyedül van mindenki mással ellentétben, társaság nélkül, a ruházata is kitűnik, a hideg tekintete és viselkedése is kirívó a sok vidám és felszabadult ember között. Egy ideig ezzel nem sokan foglalkoznak, de ahogy halad az igen nagy méretű komplexumban, hamarosan kezdik magukat kényelmetlenül érezni a közelében lévők. Természetesen senki nem szól, vagy érzékelteti ezt, annál mindenki sokkal jobban el van foglalva a saját életével és dolgaival, de szinte tapintható ez. A pásztázó rendszer amit használ eredményesnek bizonyul. Bele tud olvasni mindenki eleméjébe egy rövid ideig. A nehézséget az okozza, hogy sok ember van azon a területen amelyet vizsgál, azért ki kell zárnia a tudatokat, ami energiát és koncentrációt von el. Hosszú percek bonyolult kutatása után végül talál egy gondolat foszlányt, amin elindulhat. Ez alapján megtalálja Gerint. Jelenleg a barátaival sétál ő is a folyosókon. Sajnos azonban nem Iris közelében. Jelenleg öt szinttel lejjebb és a keleti szárnyon, délnek. Demargon a nyugati szárnyon van, és északnak megy. Így a távolság köztük igen nagy, sok időbe telhet, hogy odaérjen, de a célpontja már biztos. Ha akarja követheti őt mentálisan is.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Vas. 27 Ápr. 2014, 22:03Iris Demargon


A vidám tömegek és nevető társaságok közt valóban elég lehangoló látványt nyújtottam. Kezdtem érezni, hogy némely ember kellemetlenül érzi magát  közelemben. Be kell valljam tetszett ez az érzés, szerettem az emberek arcáról letörölni a mosolyt. A mosolyt, mellyel annyi titkot rejtegetnek. Nekiláttam hát a mentális keresésnek. Akadt itt minden, felesleges információk garmada. Bevásárlás, jajj te szebb vagy mint én, vajon eljön velem egy éjszakára, hu de tetszik ez meg az...Sok időbe és sok energiámba telt kiszűrni végül a számomra kedvező adatokat. Be tudtam azonosítani a férfi, illetve fiú helyzetét. Messze volt, túlságosan is messze. De legalább tudtam, merre van. Elkezdtem hát szaporábban lépdelni s a fiú felé menni a lehető legrövidebb úton. Persze a liftek felé mentem, hogy először legalább egy szinten legyek vele. Mentálisan nem akartam követni, hisz nem akartam lemeríteni az energiáimat. Sajnos muszáj fizikailag közel lennem hozzá, hogy belső titkokat tudjak meg. Lemegyek a liftel és ha az ő szintjén vagyok, megpróbálom újra elérni. Remélni tudom csak, hogy még ezen a szinten van. Ha be tudom mérni hol van oda megyek...


(van itt lif egyáltalában? :OO ha itt nem létezik lift akkor vedd úgy légyszi, hogy olyan tárgyhoz mentem ami levisz...Smile majd átirom legfeljebb..Smile) )

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Pént. 02 Május 2014, 09:00

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Iris ismételten jó döntéseket hoz a követés alatt. Nem meríti ki az energiáit, hanem a már meglévő információk alapján indul el. Elvégre, hiába követné folyamatosan mentálisan a célszemélyt, ha fizikálisan nem képes olyan gyorsan a közelébe jutni. Gyors léptekkel az antigravitációs felvonópanelekhez ér. Ezek teljesen sima mozgású, igen nagy méretű tizenhat méter széles, nyolc méter hosszú nyújtott terek. Lényegében az emeletek szélén található kiszögellések mozdulnak meg és teljesen simán, egyenletes sebességgel, gyorsulási és lassulási hatás nélkül váltanak szinteket. Ha még mindig figyeli a gondolatokat hallhatja, hogy van néhány férfi, akinek a komor megjelenése ellenére is tetszik és éppen az egyik azon gondolkozik, hogy leszólítsa őt. Munka közben ez valószínűleg nem lenne kellemes. Leérkezve a megfelelő szintre ismét megpróbálja megkeresni Gerint a képességével. A férfi megállt, pár méterrel arrébb, mint legutóbb érzékelte és valamiről beszélget. Demargan így éppen utol tudja érni, messzebbről még látja, ahogyan a célszemély abbahagyja a beszélgetést és elindul, könnyen tudja követni is őt. Már csak pár méterre van tőle lemaradva a háta mögött, néhány másodperc múlva beérné, amikor oldalról egy magas, jó alkatú, fekete hajú, zöldes-kék szemű férfi lép oda hozzá.
- Elnézést hölgyem, hogy feltartom. Egyedül van itt?
Kérdezi a férfi, láthatóan érdeklődve és végig is méri nem túl tolakodóan a fekete ruházatát és az alakját, majd az arcát is.

//Nem, nincs lift, antigravitációs felvonók vannak. Vagy van olyan megoldás is, hogy a padló észrevétlenül kezd el változni és lejteni, ami fel sem tűnik, egyszer csak egy emelettel lejjebb érkezik az ember. //

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Szomb. 03 Május 2014, 11:21Iris Demargon

Az antigravitációs mező felé haladva bepillantok az egyik helyiségbe. Itt nagy asztalokat látok, ami körül beszélgetnek nagy társaságok. Többnyire fiatalok, de van azért felnőtt is. Szokásos hétköznapi csevej, legalábbis, amit kihallok. Az egyik asztal férfitársaságra mind gondolatban mind szóban rajtam pusmog. Tetszem nekik, szívesen leszólítanának. Sajnos én a szexualitáson és szerelmen már rég túlnőttem, számomra ezek szükségtelen rossz dolgok. Egyébként sem hiszem, hogy éreznék bármit. A férfiakra egy hűvös pillantást vetek, és sajnos nem tudok örülni annak, hogy tetszem nekik, számomra ez lényegtelen.
Egy pillanat alatt Gerinnel egy szinten találom magam. Remélem nem hat emelettel feljebb van most, aktiválom az erőm és megpróbálom bemérni. A sorsnak hála még mindig ugyan itt van csak egy kicsit arrébb. Megszaporáztatom lépteimet és felé kezdek menni. A távolban már látom a fiút, kicsit lelassítok, mert azért mégsem vehet észre, valahogy úgy kell elmennem mellette, hogy nem figyeljen fel rám. Ekkor egy váratlan esemény lép közbe, egy férfi meglehetősen jó paraméterekkel hozzám lép és megkérdezi:

- Elnézést hölgyem, hogy feltartom. Egyedül van itt?

Nos természetesen egyből nemet mondanék. Ám felmerül bennem az ötlet, hogy a férfi jó ürügy lehet arra, hogy valahogy közelebb kerüljek Gerinhez. Ám hamar elvetem, mert a fejemben lejátszott variációkból mindig az jön ki, hogy Gerin észrevenne. Gyorsan megpróbálok a férfi agyában kutakodni egy kicsit, valószínűleg átlagos dolgokat találok majd, ha nincs semmi érdekes ezt mondom neki:

- Sajnálom uram várok valakit és egy irtó jót szeretkezünk majd később, de nagyon kedves. Viszlát!

Sajnos muszáj ilyenkor a legalattomosabbnak lenni, mert nem kockáztathatom meg, hogy kövessen. Remélem elmegy, ha utánam jön és valamit megpróbál ügyeskedni, ebben az esetben
ezt üzenem neki:

- Köszönöm nagyon kedves, hogy így aggódik, de nem szeretném hármasban csinálni.Ha majd kell egy ilyen létra, szólok. Viszlát!

Remélem ért a szép szóból és békén hagy. S figyelmemet Gerinre összpontosítom._________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Csüt. 08 Május 2014, 01:07

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Iris belenéz az ismeretlen férfi elméjébe. Rögtön látja, hogy egy teljesen civil személlyel van dolga, a gondolatai közt nincs semmi különös, azt látja, hogy tetszik neki, és azt hogy miért, másra most nem gondol a férfi. Néhány kép is bevillan, ahogy szeretkeznek, de ez csak halványan, nem teljesen tudatos vagy érzékelt gondolatként. Mivel ez Demargont egyáltalán nem érdekli, valószínűleg nem hatol mélyebbre és elemzi jobban a gondolatokat és képeket. A fekete hajú, magas, sportos férfi a kapott válasz után láthatóan meghökken. Leginkább egy egyszerű nemre számított, de arra, hogy látszólag teljesen indokolatlanul Iris ennyire nyíltan kezdjen beszélni, arra nem. Nem is lép utána, csak meglepett tekintettel figyeli, hogy tovább áll a nő. Az arcáról jól leolvasható, hogy igen negatív visszhangja van az egésznek az ő részéről, csalódnia is kellett. Ezután Demargon gond nélkül tovább tud állni, a férfi nem követi, nyugodtan tehet meg pár lépést és tisztán látja a célszemélyt is. Azonban az előbbi mondataira többen is felfigyeltek, ezért most kissé csodálkozva négyen-öten is őt nézik, közük Gerin is, éppen rá néz, tehát már észrevette őt, még ha nem is ismerte fel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 12 Május 2014, 23:21Iris Demargon


Az emlékek....a kedvenceim. Minden ember és lény tudatában sok jó és minél több rossz dolog van. Imádok kutakodni és megtudni, kinek mi a gyengéje. A férfi, aki előttem áll egy átlagos fickó, semmi extra. Szexuális jelentekkel fantáziál rólam, mégis mennyire meglepődik a mondatomon. Valóban teljesen ellentmond habitusomnak és értékrendemnek ez a mondat, de a cél érdekében bármit megteszek. Úgy éreztem átlagos hangerőn beszéltem hozzá és egy beszélgetős társaságokkal vegyített területen nem fog feltűnni senkinek, ám mégis sokan rám néztek. Ahogy elnézem, mindenki meg van rökönyödve. Pedig sokkalta mocskosabb dolgokat is találhatnék a fejükben, mint egy átlagos nemi aktust. De hát ilyenek ők, mutatják milyen becsületesek, ,közben gyerekekkel és nemükbeliekkel szeretkeznek képzeletben. Sajnos Gerin is észrevett, igazából mindegy most már, közelebb megyek felé, persze úgy mintha keresném azt akivel "találkozom". Ha már egészen közel leszek megpróbálom aktiválni az erőmet és keresni a gondolataiban bármit ami segíthet. Hogy több idő teljen el megszólítom és megkérdezem: - Elnézést uram, látom ön mindent megfigyel, nem látott errefelé véletlenül egy fehér zakós fiatalembert egy kisgyerekkel?

Egy ártatlan kérdés, közben minden energiám arra összpontosítom, hogy belelássak titkaiba és találjak valamit.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Vas. 18 Május 2014, 22:47

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Iris nem igen találhat a körülötte lévők fejében aberrált szexuális gondolatokat. Mivel a HPI-s nézetek szerint mindenfajta természetes szexuális vonzalomtól eltérő hajlam betegségnek számít és pontosan ismerik a genetikai okait, egyszerűen ezeket kötelező érvénnyel javítják mindenkinél. A teljes népesség kilencvenkilenc százaléka emiatt teljesen egészséges ebből a szempontból. Kivételt képeznek az olyan magas rangban lévő személyek mint Corey, vagy ő maga, akiket Maniac már nem figyel aktívan minden szempontból és néhány szabály alól mentesülnek. Nála sem gyógyították az aszexuális viselkedésformáját, csak a testi vágyait csökkentették ehhez mérten, hogy ne váljon kényelmetlenné a helyzete, ami frusztráltságot okozhat nála. A folyosón könnyen megközelítheti Gerint, aki nem akar tudomást venni a közeledéséről. Feltűnik neki, de inkább ignorálja. A kérdés után azonban természetesen, magára erőltetett higgadtsággal és udvariassággal válaszol.
- Sajnálom hölgyem, ne rajtam keresztül keresse a szexpartnerjét. Biztos vagyok benne, hogy el tudja érni kommunikátoron keresztül is.
Próbálja ezzel lerázni őt, kikerülve a kellemetlen helyzetet. Ezalatt elég ideje van Irisnek, hogy használja a képességét. A titkok keresése közben számosat talál. Ezek közül kell válogatnia, hogy mi az ami fontos lehet neki, mivel a nagy része nem olyan ami bármit is számíthatna az ügy szempontjából. Az apjáról egyelőre annyit talál, hogy nem szeret beszélni a munkájáról, sőt egyenesen utál arról beszélni. Inkább valami másra tereli a témát és erre nyilvánvalóan oka is van. Akár ez is gyanús lehet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Pént. 23 Május 2014, 22:54Iris Demargon

Odasétálok Gerinhez. Közben néhány éles szúró szemet látok és gondolatot hallok. Az embereknek igencsak megvan a véleménye az ilyen egyedekről. Persze én is elítélem az összes ilyen dolgot. A fiú igencsak nem szeretné, hogy odamenjek hozzá. Kellemetlenül érzi magát, nem is csoda. Talán még hallom is ahogy kéri, nehogy ide jöjjön Ez.
Egy igazán frappáns mondattal kiadja az utamat. Közben elég időm van arra, hogy fejecskéjében vájkáljak. Az érdekelne, hogy mikor tereli el az apja főként a beszélgetéseket, milyen szituációkban. Érdekel még a titkai közül azok, amelyek apjához fűzik vagy vele kapcsolatosak. A beszélgetéseikből is meg szeretném azt keresni, amikor valami titkosról beszéltek, olyanról, amit más nem tudhat...


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szomb. 24 Május 2014, 18:11

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Iris tovább kutakodik és egyre beljebb halad a férfi elméjében. Már azt is látja, hogy Corey mindig akkor tereli másra a szót, amikor a konkrét munkájáról van szó. Nem arról, hogy a logisztikáért felel és nagyrészt tervezés a feladata, hanem amikor el kellene mondania, hogy mit is csinál pontosan, egy napján vagy akár egységeken keresztül. Hova megy, kivel beszél mikor és hogyan dolgozik munka alatt, ezeket nem mondja el. Amiről sem az apja, sem a fiú nem beszél szívesen az Gerin anyja. A nővel annak idején, amikor még Corey együtt volt vele számos gond adódott és ez nem hagyott senkiben kellemes emléket. A titkos beszélgetések között volt olyan, hogy ha Gerin bármi olyat tenne, ami büntetendő a HPI-ben, akkor talán az apja eltusolhatná a dolgot, vagy elintézhetné, hogy kivételezzenek vele. Vannak még más titkok és rejtegetni való dolgok, de ezek hétköznapiak, mindenki életében megtalálható esetek. Magánéleti problémák, más személyekkel konfliktusok, vagy belső konfliktusok. Egyelőre ennyi áll Demargon rendelkezésére, miután átvizsgálta a férfi agyát. Azonban ezen idő alatt a fiatal Regen lassan elveszti a türelmét, várakozóan, siettetve néz a nőre, majd megszólal.
- Nem hallotta maga hülye picsa? Ne rajtam keresse a dugópartnerjét, menjen szépen tovább. Másnak is dolga van itt.
Ezzel sarkon fordul és elindul a másik irányba, a barátaival együtt. A durvább szavakra újra néhányan odafordulnak és megnézik, ahogy kiosztják a nőt, majd mennek tovább. Egyelőre Gerin még csak néhány méter távolságra került Iristől.

//Bocsánat, hogy nem lett túl hosszú a poszt. Mentális képesség használatakor javaslom írd le mit hogyan teszel. Ne csak annyit, hogy keresed a titkait, hanem hol, hogyan, mikor, miért, merre. Például kikeresed azokat a pillanatokat, amikor az apjával beszélt és szűkíted a kört, a titkos dolgokról a titkos hadi részekig, keresel beszélgetés foszlányokat, emlékeket, helyeket stb. Természetesen nem gond, ha nem teszed, csak egy tanács.//

~ Karakter: Ivor Colwyn Sawyer; Helyszín: 71. felszínalatti szektor, XV16 létesítmény ~

Ivor egy átlagos napját töltötte éppen. A napi egy óra szükséges alvást, a huszonhét óra bármelyikén megejthette, másra közvetlenül, az oxigénen kívül nincs szüksége a szervezetének. A szállása bárhol lehet a Metropoliszon belül, de a legelőnyösebb ha a felszín alatti szinteken van. Ezek már lezárt helyek, ahova átlagos személyek nem léphetnek be, minimum katonai vagy kutatói rang és engedély kell hozzá. Itt zajlanak a HPI kutatásai. Olyan technológiák fejlesztése, tesztelése, kivitelezése, amelyek hivatalosan nem elismertek, gyakran nem is stabilak és működőek, mégis léteznek. A hibrid technológia is ezek közé tartozik, mivel az eredménye nem tekinthető részecske szintűen is biztosnak. Legalábbis eddig, de a fejlődés már látható. Ivornak szabadideje is van bőven, a hivatalos tudós, kutató munkakört alapul véve csupán napi egy óra a kötelező munkaideje és tíz egység alatt egy projektel kell végeznie. Ez egy nagyon könnyen teljesíthető alsó határ, azonban a további munkáról ő maga dönt, lehet bent többet is, akár egész napokat. Az egyik órában érkezik egy hívás a kommunikátorára, Hattler az. Ha felveszi, akkor holografikusan vetül ki elé a tudós teljes alakos, tökéletes képe. Olyan mintha ott állna a teremben, teljesen valóságosnak tűnik és ő is úgy látja Ivort. Kane könnyen felismerhető, más HPI-sektől eltérően különc, arcszőrzetet visel, rövidre vágott fekete körszakállt és rövidre nyírt férfias haj helyett, teljesen kopasz.
- Köszöntöm magát Sawyer úr. Egy különleges feladatom lenne számára. Mintákra lenne szükségem, amit élő személyből kell begyűjtenie. Lehetőleg minél előbb. A célpont egy magas rangú Flottatiszt, Corey Regen. A munkaköre számunkra érdektelen, idegen bolygókon állomásozó, harcoló földi egységek ellátásával, szállításával foglalkozik, logisztikával. Azonban annyira magas rangban van, hogy jelentős a Flotta szempontjából és befolyásos is. Ezért csak egy darab szövetre lenne szükségem belőle. Nem haj, köröm vagy más halott sejt. Az nem megfelelő. A legjobb bőr vagy izomszövet lenne, élő, amiből több fajta sejtet és genetikai kódot is ki lehet nyerni. Egy problémánk van csak, a belsőellenőrzés tisztje ráállított egy embert. Mielőtt ők megtalálják, kell tőle mintákat szerezni. Mondja képes a feladatra?
Kane mint mindig kicsit teátrális és fanatikus módon mondja el a feladatot. Ivor pontosan ismeri a belső ellenőrzést, csupán egy tisztjük van, Hue Lerontis, a belső tiszt. Az egyetlen HPI-s, akinek sikerült többszörös gyilkosságot elkövetnie mielőtt lekapcsolták. Az Árnyékhadsereg börtönéből, a Fekete-Szikláról Zsarnok parancsára került ki. A feladata, hogy olyan személyeket vizsgáljon, akik, magas rangjuk miatt mentesülnek Maniac megfigyelése alul. Legtöbbször a hűségüket és a munkára való alkalmasságukat ellenőrzi a magas rangú tiszteknek. A legtöbben vagy félnek tőle vagy utálják. Azonban ő az egyetlen hivatalos embere az ellenőrzésnek, mindenki más csak Lerontis csókosa, akit maga helyett küld ki. Most is ez az eset áll fent, tehát nem közvetlenül Hue-val kell szembenézni az akció során. Ezen kívül a titkos kutatási részleg és a belsőellenőrzés, egyaránt tehát olyan szabálytalan lépéseket, amit más szervezet, személy nem és azonos hozzáféréssel is rendelkeznek a titkos információkhoz. Tehát egyikünk se élvez előnyt Corey Regen kérdésében.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Vas. 25 Május 2014, 10:39

//okés máskor így teszek..Smile //


Iris Demargon

Gerin feje mint egy mező, melyben bóklászom. Semmibe nem ütközök. Könnyen olvasható. Az apja szó szerint nem szeret a munkáról beszélni, tehát nem mondja el részletesen mit csinál. A többi meg felesleges magánéleti probléma. Semmi különös. Ahogy látom anyukájuk sem túl közkedvelt beszédtéma.
Ohh, mit találtam. Milyen szép kis információ. Az apja kezeskedne a kisfiáért. Ilyen "megható"...Vajon ezt a kártyát már kijátszotta apuci? Kíváncsi lennék rá. Időközben túl sok másodpercnyi szünetet hagyok, s ráförmed Gerin, hogy mit képzelek magamról. Úgy néz ki így nem megyünk semmire. Most már mindenki azt hiszi rólam egy utcanő vagyok. Bár igazából mindegy.

Egy röpke pillanatig egy gondolat fut át az agyamon. Csak az a gond nem tudom vajon engedélyezné-e ezt az akciót a Főnök? Mi lenne ha beadnám Gerinnek, hogy az Ellenállás tagja vagyok? Sőt mi lenne, ha beépülnék közéjük?....És akkor jó sok legyet ütnék egy csapásra. Csak tudnia kéne valahogy erről Corey Regennek.

Félrevonulok, és ahogyan ebben a világban lehetséges, megpróbálok kapcsolatba kerülni Regennel. Persze észrevétlenül próbálom ezt végrehajtani, tehát ha van mellékhelyiség, vagy raktár, akkor odamegyek nehogy valaki meglásson. Közlöm vele az ötletemet. S várom a javaslatait. Ha azt mondja nincs időm a hősködésre és letorkol tudomásul veszem és folytatom a munkámat.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 25 Május 2014, 12:53

A mindennapos rutinom során épp a földalatti szektor ellenőrzésénél tartok. Naponta egyszer lejövök, és megnézem, hogy a Feltámadottak bunkeréhez vezető folyosók rendben vannak-e, átpörgetem a biztonsági felvételeket, ellenőrzöm az esetleges változásokat a létszámban, az új hozzáféréseket, és más apróságokat. Elvileg nem része a kutatói munkakörömnek, de a nem azért helyeztek ide, hogy csak kutassak, ez már akkor egyértelmű volt, mikor előkerült Kane neve. Doktor Hattler valószínűleg mindig is a különcök közé tartozott, de amit itt csinál, az kimeríti az „egyedi” szó jelentését. Már visszafelé tartok, amikor a hívás érkezik, a liftbe lépve nyitom meg a holografikus kijelzőt.
-Üdv, doktor Hattler – köszöntöm én is, majd végighallgatom a feladat leírását. Kissé szokatlan, hogy élő sejtre van szükség egy ilyen magas rangú tiszttől, okozhat némi nehézséget, de semmi olyat, amit ne tudnék megoldani egy kis kreativitással.
-Lerontis embere nem fog gondot okozni, doktor, megoldom az ügyet – válaszolok röviden, miközben már azon töröm a fejem, hogy hogyan lehet feltűnés nélkül élő bőrszövetet szerezni. Az izom kicsit komplikáltabb lenne, a bőr könnyebben kivitelezhető.
Előadhatok egy fedősztorit arról, hogy vizsgálatot kell végeznem az összes magas rangú tisztnél, de van más megoldás is, meglátjuk, melyik lesz az adott helyzetben célravezetőbb.
-Hívom, amint haladást érek el. Minden jót – köszönök el Kanetől, aztán rögtön rákeresek Corey Regenre.
Bár Kane szerint a munkaköre érdektelen a kísérlet szempontjából, ez nem azt jelenti, hogy érdektelen az én feladatom elvégzésében is. Ahhoz, hogy ilyen közel kerüljek hozzá, sok információra van szükségem róla, ismernem kell a napi rutinját, a munkáját, a lakhelyét, a hobbiját. Bármelyik apró információ lehet a kulcs ahhoz, hogy a legkönnyebben jussak hozzá a mintához. Mivel a titkos információkhoz is van hozzáférésem, ezért azonnal előások róla minden fellelhető adatot, és ha van erre lehetőségem, megpróbálom a jelenlegi helyzetét is lokalizálni a városban. A lehető legkevesebb figyelmet kell magamra vonnom, ugyanakkor gyorsan is kell cselekednem, mielőtt Lerontis embere megtalálja. Elvileg ő is rendelkezik az általam elérhető információkkal, abból kovácsolhatok előnyt, ha én jobban használom fel ezeket. Jó kérdés viszont, hogy miért van szükség épp most az ellenőrzésre Regennél, és miért épp most kell belőle minta. Vajon ki lépett először az ügyben, Lerontis vagy Hattler? Kane talán pont azért küld oda, mert tudja, hogy Regen nem megbízható, és Lerontis le fogja kapcsolni. Ha így van, akkor talán még együtt is működhetek Lerontis emberével.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szomb. 07 Jún. 2014, 20:12

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Iris úgy dönt, hogy elmegy Gerin közeléből, ezzel megszakítva a kellemetlen szituációt és keres magának egy nyugodt helyet. Ezt könnyen meg is tudja tenni, talál egy oldalsó üres termet, ahol önmagán kívül nincs semmi. A padló, a falak és a mennyezet is fémburkolatos, íves kialakítású, csillogó. A teremben kellemes a légmozgás, ami folyamatosan olyan érzést okoz a bőrnek, mintha valaki megérintené, valamilyen speciális program lehet a komplexumban. Mindenesetre a terem zárható, így Demargon egyedül lehet. A kommunikátora segítségével könnyen elérheti Regent, ez máskor több lépcsős folyamat lenne és valószínűleg elutasítanák a kérelmét, de neki különleges elérési kódja van. A holografikus kép kivetül és Corey alakja jelenik meg rajta. Nem szól semmit, csak várja, hogy a nő mit is akar tőle, láthatóan meglepi a zavarás. Iris elmondja, amit akar és tervez, hogy beépülne az Új Ellenálláshoz. Erre a tiszt erősen összeráncolja a homlokát és meredt szemekkel néz előre, nyakát kissé előre nyújtva.
- Maga meg mégis miről beszél? Ki maga egyáltalán és hogy gondolja, hogy ezzel zavarjon engem? Most azonnal értesítenem kellene a belsőhatóságokat, ez még viccnek is rossz kérem. Amennyiben nem szakítja meg a vonalat kénytelen leszek intézkedni maga ellen.
Legszívesebben már most megtenné, amit kimond, de látszik, hogy mégis valamennyire érdekli a kérdés és felháborodásában magyarázatot vár.


~ Karakter: Ivor Colwyn Sawyer; Helyszín: 71. felszínalatti szektor, XV16 létesítmény ~

Hattler a válasz után még biccent egyet és hátat fordítva kezd elsétálni, a holoképen, de még mielőtt a kapcsolatot megszakítaná a rendszer, a válla fölött hátranéz.
- Pontosan ezt a választ vártam magától.
Mint a feladat ismertetésénél, a távozásnál is a kelleténél színpadiasabb, de ezt már Ivor megszokhatta, ha nem élőben beszél a férfival. Ezután Sawyer nekiáll adatokat keresni Corey-ról. Magas rangú tisztről van szó, és ő maga nem a belső ellenőrzés tagja, így valamivel lassabb a folyamat, de nem ütközik akadályokba. Corey a különböző bolygók fedélzetén állomásozó katonák, elsősorban gyalogosok ellátásáért, szállításáért és általános logisztikáért felelős. Ebből következően nem csak egy-egy területre kell figyelnie munkavégzés közben, hanem mindegyik területre, ahol a Flotta katonákat küld a felszínre, ez általában egy idegen faj teljes kiirtását megelőző szakasz vagy maguk a harcok alatt lévő felszíni állomásozás. A munkáját nem egy rombolóhajóról vagy magáról az Anyahajóról végzi, hanem a HPI-ből, egy katonai szektorból. Ez érthető mivel effektíven az intergalaktikus hadszíntereken nincs szükség rá, elég ha a kapott adatokból dolgozik. Hat parancsnok tartozik alá közvetlenül, akik segítik a munkáját és helyette vezetnek hadműveleteket, amelyeket ő tervez meg, ha erre mégis szükség lenne. A napi rutinja kimondottan egyszerű. Átlagosan napi húsz órát dolgozik, a maradék hét órából egy órát alvással tölt, mindig ugyanabban az időpontban, utána ellátja a minimális testi szükségleteit és szórakozni megy. Van, hogy egy tízes egységben négy-öt alkalommal kimegy a Vex, Drox városállamokba. Ennek is könnyen magyarázható oka van, ugyanaz mint sok más HPI-s esetében. A HPI-n és a Birodalmon belül általánosan minden tudatmódosító szer tiltott, nem csak fogyasztani nem lehet, konkrétan nincs ilyen anyag a Birodalmon belül, kivételes esetektől eltekintve. Ellenben bárki igényelhet magának egy siklót vagy vadászgépet és a Föld bármelyik államába elutazhat, ahol birodalmi váltóért, minimális összegért élhet bármilyen illegális szerrel, az ott fogyasztás nincs ellenőrizve és büntetve. Természetesen ezekről Ivor sem talál konkrét feljegyzést, de tudja, hogy így van. Miután Corey visszatér a Metropoliszba, még edzéssel tölt nagyjából fél órát és újra dolgozni megy. Ezt a tendenciát egy ideje nem szakította meg. A helyzetét is sikerül bemérni, a HPI Metropolisz kivetített térképén jelenik meg egy zöld pont, amire rá is lehet egészen épületemeletig közelíteni. Éppen a munkahelyén van, 2. katonai szektor, FF67 létesítmény, négyszázadik emeleten.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.