HPI Metropolisz

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szomb. 28 Jún. 2014, 03:54

~ Karakter: Ivor Colwyn Sawyer; Helyszín: Szilánk-torony, 10211 emelet ~

Ivor igényel magának egy vadászgépet, amit Maniac azonnal feldolgoz és intézkedik, azonnal megkapja az értesítést, hogy menjen a legközelebbi dokkhoz, amihez külön megjelölést is kap. Terv szerint odamegy és egy teljesen üres több száz méteres hangárban áll egyedül a birodalmi vadászgépe. A gép vonalvezetése a megszokott, fémszilánkra emlékeztető formájú. A gép modern technológiával készült, minden része nanobotokból áll és teljesen automatikus működésre is képes, a magas sebességen, precíz manőverezésen, űrrepülésen és más alapvető funkciókon felül. A géppel felszállva Ivor lebegni is képes. A HPI légtere közepesen forgalmas csak, a térváltó technológia kivált minden mást, aki repül az élvezetből vagy szükségből teszi. Könnyen tud magának találni egy félreeső helyet a torony lábánál, ahol valószínűleg a nagy méretek miatt vizuálisan senki nem veszi észre. Ételt már előtte tud magához venni, olyan fajtát amilyet szeretne, ezt maga tervezheti meg, készítheti el vagy igényelheti a kedvencét Maniactől, a mesterséges intelligencia egy engedélykérés után olyan ételt is el tud készíteni, amit Ivor csak elképzel. Ellenben a szervezetének nincs szüksége ételre, egyáltalán, képes megemészteni és jól is esik, de csak nagyon súlyos sérülés esetén hasznos, egyébként csak energiát halmoz fel a szervezetében. A folyadékbevitel is hasonló, alapvetően nem szükséges de meg van a maga minimális haszna.
A kiválasztott helyen várakozva nyomon tudja követni Coreyt. A maga elé holografikusan vagy a retinájára vetített ablakokon sok adatot tud kezelni. Amit ő is tud, hogy a HPI-n belül a kötelező munkaidő, vállalt munkavégzés esetén napi egy óra. Ezt általában mindenki túl szokta lépni, de van aki természetesen nem teszi. A katonaságnál, a Flottánál ez valamivel másabb, folyamatos és rendszeres készenlétet igényel, a bevetések során a harci helyzet teszi indokolttá ennek túllépését. Azonban egy magas rangú tisztre ezek már nem különösebben érvényesek, Coreynek is csak egy órát kellene dolgoznia, reálisan kiszámítható hogy ezalatt is el tudná látni a feladatát, háromszor ennyi idő alatt teljesen korrekten el tudja látni a feladatát, igénybe véve Maniac segítségét. Ellenben Regen napi húsz órákat dolgozik, tehát a munkája egyben a kedvenc elfoglaltsága vagy munkamániás. A mai napon a negyedik óráját tölti munkában, valószínűleg egy ideig még nem fog távozni. Így Ivornak sokat kell várnia. A hat beosztottjával, segítőjével beszél gyakran, személyesen vagy üzeneteken át. Főleg planétákon lévő egységek helyzetéről, várható mozgásáról, szükségleteikről és ellátmányukról kér le adatokat, ellenőrzi mind a páncélozott mind a gyalogos erőket és a légi szállítókat. Nagy részletességgel kezel mindent, még azt is lekéri, hogy adott esetben egy gyalogsági raj minden egyes tagjának van-e külön észrevétlen lőszerhiánya, amit majd pótolni kell. Igazán csak a munkájával foglalkozik. Néhány alkalommal üzeneteket küld egy civil nőnek, személyes témákban.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Szomb. 28 Jún. 2014, 10:09Iris Demargon

A keresésem meghozta gyümölcsét, persze nem olvastam el mindent a nőről. Érdekelt, vajon Sawyer, követi-e a munkámat. Rámentem az adatlapomra és megnéztem, vajon megnézte-e kit ellenőrzök. A nő persze, semmilyen fontos dologban nem volt érdekelt, csak elterelés volt.
Ha megkaptam az adatlapomon a választ tovább folytattam a kutatásom. Ha Sawyer ellenőrizte adatlapom, akkor bizonyára figyelemmel kísért. Nem volt kedvem, most ezzel foglalkozni. Corey adatlapjára mentem, kiválasztottam 5 darab embert, a közeli ismerősei és kollégái közül. Mindegyiknek lekértem a tartózkodási helyét. Persze az 5 ember közé beszúrtam édes fiacskája, Gerin tartózkodási helyét is. Mert erre voltam, eredetileg kíváncsi. Így talán, nem fognak követni, se Sawyer, már ha ő követ, se más.
Ha megvan hol tartózkodik a fiú, akkor én magam újra célba veszem és követem.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 28 Jún. 2014, 12:10

A vadászgép átvétele után egyszerű édességet veszek magamhoz, csak az íz élvezete miatt éri meg enni, így pedig értelemszerűen a legjobbat érdemes választani. Miközben a megfigyelést végzem a vadászgépből, továbbra is figyelemmel kísérem Demargont, de most Regen az elsődleges. A munkája nagyon sok időt vesz el a napjából, ahogy ezt már korábban is láttam, mikor lekértem a napi rutinját, ráadásul még csak a „műszak” elején tart, így sokáig nem is fog végezni. Akár gyanús is lehetne, hogy ilyen sok időt tölt a munkájával, a flottában persze gyakran előfordul ez, de ő magas rangú, és a hátországban nem is folyamatos készültséget igénylő feladatot végez. Ennek ellenére persze meglehet a maga oka, amiért húsz órát tölt a munkájával, talán nagy lelkiismeretes, vagy újabb előléptetést szeretne. Végülis én is több órát dolgozom naponta, ha Hattler számára kell külön megbízást teljesítenem, mint például a mostanit.
Regen azonban a rengeteg munkával kapcsolatos teendője mellett időről időre üzenetet küld egy civilnek is, méghozzá személyes jellegű információkkal. Rögtön utánanézek a nőnek, a tartózkodási helyének, és hogy milyen kapcsolatban áll Regennel. Ezzel együtt Regen családi hátterére is rákeresek, nem mintha valamelyik rokonát akarnám felhasználni a minta megszerzésére, de felkészültnek kell lennem, és jelenleg bőven van időm, hogy minden részletet megismerjek Regenről.
Közben nem mulasztom el percről percre ellenőrizni Demargon helyzetét is, az adathalászatáról pedig elolvasom az értesítőket, ha jön valami újdonság. Kicsit aggaszt, hogy nem jöttem rá, mi a célja Demargonnak, de épp amiatt, hogy nem tudom, mit akar elérni, nem akarok messzemenő következtetést levonni. Elképzelhető, hogy a belső ellenőrzés pályázik rá valamilyen szabálysértés miatt, de Maniac az ilyeneket már nyilvánvalóan észlelte és archiválta. Így valószínűbb, hogy egy nyomozáshoz van rá szükség, az általa ismert információk a fontosak, vagy hasonló. Remélem, hogy ha figyelemmel kísérem Demargon munkáját, akkor rájöhetek.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szomb. 28 Jún. 2014, 22:40

~ Karakter: Ivor Colwyn Sawyer; Helyszín: Szilánk-torony, 10211 emelet ~

Ivor utána néz a nőnek, akinek Regen az üzeneteket küldi. Az adatlapja a nőnek, az eddigi találatokhoz képest igen kevés információt tartalmaz. Nincs titkosítva semmi, egyszerűen kevés róla az érdekes adat. A nő hétszáz éves, pontosan, nem rég múlt el annyi, teljesen civil, azok közé a birodalmiak közé tartozik akik nem dolgoznak semmilyen helyen, nem végeznek kutatásokat, nem tudósok, nincs magánfoglalkozásuk és nem is a Flotta tagjai. Egyszerűen szórakoznak és élvezik az életet, kihasználják a kényelmi lehetőségeiket, joguk van hozzá. Kiterjedt családja van, igen sok testvérrel, féltestvérrel akik közül eggyel sem tartja a kapcsolatot. Jelenleg egyedül él, a HPI-ben található luxusvillájában. Gyakran jár ő is a HPI-n kívül, hasonló célból mint mások, illegális szerek használatáért. A neve Shenra Ytrre, változtatott név, eredetileg Shenra helyett Shannon volt, de a Zuhanás előtti nevet nem érezte kényelmesnek. A Regennel való kapcsolatára a legkönnyebben Sawyer úgy kap választ ha belenéz a beszélgetés tartalmába, ami részben audio, audiovizuális és írásos formájú. Egyből kivehető, hogy ismerkednek egymással, Corey próbál közel kerülni a nőhöz és férfi-nő kapcsolatot kialakítani vele, láthatóan hatékony módon, nyitottak egymás felé. Ezután a Corey családja következik, a férfinek számos gyereke van, különböző nőktől, de azok közül csak eggyel tartja a kapcsolatot, ő maga egy testvérrel rendelkezik, a szülei nem voltak soha Flotta tagok, civilként és tudósként működnek. Ivor szabadon tud és célzottan keresni a családfán, különösebben nem lát semmi érdekeset itt sem, a családból Corey tűnik igazán ki, a többiekről csak felületes információk vannak. Információ gyűjtés közben jelez a figyelő program is, Iris Demargon öt ember adatait kérte le, pontos elhelyezkedést is, ezek közül egy Regen fia, Gerin Regen, az akivel tartja is a kapcsolatot, de a másik négy emberrel is rendszeres kapcsolatot tart Corey, három a beosztottja, egy a barátja.
Corey maga eközben csak a katonai komplexumon belül mozog, alig pár tízmétereket. Vélhetően dolgozik.


~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

A lekért adatok gond nélkül megérkeznek az öt lekért személyről, tíz ablakban, ötben az általános adatlap más mellékletekkel, öt a tartózkodási helyeket tartalmazza térképesen, háromdimenziós megjelenítésben és koordinátákra pontosan. Ezek közül valójában egy egy fontos Irisnek, ezért a többi négy ablak mérete ikonnagyságúvá minimalizálódik. Gerin már nincs a szórakoztatókomplexum területén, hanem otthon, a saját lakásában tartózkodik. A részletes képen általános ábrákon ábrázolva látja azt is, hogy éppen egy nagyobb fotelbe ül vele és veszi kézbe a kommunikátorát. A következő pillanatban az ő kommunikátorára hívás érkezik Gerintől. Ha felveszi, akkor a férfi ülő alakja, a székkel együtt tökéletes hologramként vetül elé. A fiatal férfi nem vár sokat, megvakarja a tarkóját majd megszólal.
- Üdvözlöm. Iris Demargon, ha nem tévedek. Bocsásson meg, hogy bántó szavakkal illettem korábban. Utána kerestem magának, hogy fel tudjam hívni. Elnézést szeretnék kérni jól szocializált ember módjára, jöjjön fel hozzám kérem, hogy ezt megtehessem. Ha hajlandó megbocsátani, akár még beszélgethetünk is utána, nyitott vagyok. Persze megértem, ha a válasza nem.
Várakozóan tekint Irisre, próbálja a nő arckifejezéséből megállapítani az érzéseit. Iris azonnal érzi, rendkívül szerencsés ez a véletlen.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 30 Jún. 2014, 13:07

A nő, akivel Regen beszélget, nem rokona, nem is a felesége, amit vártam volna, mindössze egy civil, akivel intim kapcsolatba akar kerülni. Ahogy elnézem az üzeneteket, kölcsönös a vonzalom. Ez azonban nem feltétlenül jelentős információ számomra, amennyiben nem éppen ma akarnak találkozni, hogy együtt utazzanak el a metropoliszból a szokásos kiruccanásukra. Ha mégis így lenne, az problémát okozhat.
Regen családjának vizsgálatakor számos rokont találok, testvéreket, gyerekeket, volt élettársakat, de jelenleg úgy tűnik nem sokkal tartja a kapcsolatot. Ez nem is csoda, napi húsz óra munka mellett még drogozásra is időt kell szakítania, a család így nem kap túl sok időt.
Célzottan keresek Regen egyetlen testvérére, akivel tartja a kapcsolatot, ám mielőtt még ezt átnézném, már jelzést kapok. Demargon újabb kereséseket végzett, ezúttal nem úgy tűnik, hogy elterelésről lenne szó, Regen fiát, munkatársait és barátját figyeli meg. Érdekes, épp amikor a családfát figyelem, Demargon egy gyereket pécéz ki, ráadásul ezzel tartja is a kapcsolatot Regen.
Rögtön lekérek minden elérhető adatot Gerinről. Demargon ahelyett, hogy Regennel foglalkozna, a családját és a közelében lévőket célozza. Talán ezért nem kereste fel korábban még Regent, más valakin keresztül akar hozzá eljutni. Erre egyértelműen a fiú lehet a legalkalmasabb. Megnézem, korábban az öt ember közül lépett-e kapcsolatba valakivel Demargon, és továbbra is figyelem az aktivitását, tudni akarok mindent arról, hogy mire készül a nő. Közben elolvasom az adatokat Regen testvéréről is, majd Gerinről, és utána megnézem, lett-e eredménye a többi keresésemnek.
Amíg Regen nem mozdul ki az irodából, márpedig ez a következő 15 órát jelenti nagyjából, addig a hangsúly áthelyeződik Demargonra, és az általa megfigyelt emberekre. Demargon a belső ellenőrzés módszereivel dolgozik, így nem elképzelhetetlen, hogy megfenyegeti vagy megzsarolja Regent, és erre a rokonok, közeli barátok a legalkalmasabbak. Nem tudom még, hogy Demargon mennyire elvetemült, csak remélem, hogy az efféle módszerektől azért visszariad.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Hétf. 30 Jún. 2014, 23:15

~ Karakter: Ivor Colwyn Sawyer; Helyszín: Szilánk-torony, 10211 emelet ~

Ivor tudja, hogy a házasság intézménye a HPI-n belül egyáltalán nem működik. Van rá jogi lehetőség, azonban ezzel gyakorlatilag senki nem él. A család, mint a társadalom alapegysége más formában létezik, hiszen a törvények szerint a gyerekeknek nagyon sok joga van a szülővel szemben a szülőknek pedig sok kötelezettségük, hiszen a gyerekvállalás is egy döntés, amivel felelősséget vállalnak a születendő gyerekért, így gyakorlatilag kötelesek öt éves korig a gyereket rendesen felnevelni. Onnantól pedig, hála a fejlett lehetőségeknek mindenki igényelhet magának mindent amire szüksége van és el tudja magát látni. A párok általában csak hosszabb-rövidebb ideig élettársak, utána szétválnak, ez nem negatív folyamat, sokkal inkább természetes, hiszen minden birodalmi az életét alapvetően nem egy véges, hanem végtelen tartománynak tekinti. Így általánosan mindenki úgy készül, hogy minden kapcsolat előbb-utóbb, akár évezredek múlva de véget fog érni, a házasságra pedig felesleges igazolásként tekintenek. Ha utána keres konkrétan egy házastársi kapcsolatot talál, Osborn admirális fiának érdekházasságát. Valószínűtlen, hogy Coreynak lenne felesége, de ezt ellenőrizheti is az adatlapján, a férfi egyedül él. Ezután Ivor ellenőrzi Regen egyetlen testvérét, célzottan keres rá, de ekkor Maniac feldob egy emlékeztető ablakot, nem tartja a két testvér a kapcsolatot, száz éve nem találkoztak és nem léptek kapcsolatba egymással. Így végül Corey fiának, Gerinnek adatait kéri le. Gerin Regen egy alig száz éves, szőke, barna szemű, közepesen magas, normál testalkatú férfi. Semmilyen tisztséget nem tölt be ő sem. Még fiatal, az adatok alapján a mindennapjait folyamatos szórakozással vagy semmittevéssel tölti. Közvetlenül ezután Sawyer utána néz annak, hogy Demargon mit csinál éppen, ekkor még egy ablakot dob elé a rendszer. Gerin éppen most hívja fel Iris Demargont a kommunikációs hálón keresztül, közvetlenül. Ezen kívül Iris korábban személyesen követte Gerint és beszélt is a férfivel. Pontosabb adatok sajnos nem állnak rendelkezésre.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Szer. 02 Júl. 2014, 12:19Iris Demargon

Az adatok sikeresen megnyíltak előttem. Majd közben Gerin tartózkodási helyét is megkerestem. Vajon rájön-e Sawyer, ha egyáltalán követ, hogy az öt ember közül ki a célpont. Az biztos, hogyha elindulok valamerre, és látja, hogy nem a többi célpont után megyek, könnyen lenyomozhat. De mindegy is, igazából csak egy kis előnyt szerettem volna kovácsolni, ez pusztán a tervem. Gerin adatlapját nézem éppen amikor hívás érkezik felém. Egy meglepő hívás. Gerin hologramja vetűl elém, miután fogadtam a hívást. Nagyon meglepődtem, de természetesen ez nem látszik rajtam, akármennyire is szeretném. A fiú bocsánatot kér, amiért az előbb olyan otrombán bánt velem. Nahát, nahát, micsoda kedvező fordulat. A lakására invitál.
Természetesen elfogadom a meghívást. Könnyen kimagyarázom majd magam.

- Üdvözlöm Gerin. Természetesen én a megbocsájtás híve vagyok. Has megengedi, akkor csatlakozom önhöz. A félreértést, ami köztünk zajlott persze tisztázom majd.

Ha nem akar semmi érdemlegeset, akkor lerakom és egyből meg is célozom a fiú lakását. Nyilván a férfi nem csak azért nézett utánam, mert elnézést akart kérni. Lehet szexuális vágyait keltettem fel. Legalábbis úgy gondolom, hogy nem csak egy bocsánatot akar. Persze bevetem magam a jó ügy érdekében. A lakás csendes lesz, ha minden jól megy. Ketten leszünk, oly hatásosan szipkázom ki majd elméjének titkait, mint a pióca a vért....Persze lehet, az egész egy bakfitty.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 07 Júl. 2014, 12:37

Rátalálok a legfontosabb infókra, amik most kellenek, köztük pedig természetesen a legkiemelkedőbb, hogy Demargon már korábban is kapcsolatba lépett Regen fiával, és most is épp beszélnek. Ez megmagyarázza, miért nem kereste fel Regent Demargon: a fián keresztül akar elérni valamit. Ennek ellenére az biztos, hogy ő csak eszköz, hiszen Hattler azt mondta, hogy Regenre utazik a belső ellenőrzés, és Kane nem szokott tévedni.
Most először gondolkodom el komolyabban a lehetőségen, hogy Demargont ki kell iktatni, mielőtt túl sok szart kavar fel. Ha felhívja magára Regen figyelmét, akkor Coreynak nem kell tudnia, hogy mi veszélyezteti, mindentől félni fog, ami gyanús. Ha pedig pánikolni kezd, eltér a napi rutinjától, óvintézkedéseket tesz, és ellehetetleníti a munkámat. Mindazonáltal a belső ellenőrzés egy emberét nem lehet csak úgy kiiktatni, ez már mindenképp felkeltené az emberek figyelmét, és gondok lehetnének belőle. Hattler tiszta munkát akar, és egy ilyen gyilkosság nem tartozik bele a tisztába.
Gyorsan kell döntést hoznom, mielőtt Demargon valamit elront, márpedig biztos, hogy el fog rontani valamit. Ha Regen nem teljesen hülye, rá fog jönni, hogy Demargon megfigyelte őt, így pedig hamar kiderül számára az is, hogy Demargon kapcsolatba lépett a fiával. Ez robbantja a bombát, úgyhogy sietnem kell. Nem tehetek mást, mint hogy megpróbálok egy lépéssel Demargon elé kerülni. Amíg ő Gerinnel foglalkozik, addig én felveszem a kapcsolatot Coreyval, és megpróbálom ráhúzni a vizes lepedőt Demargonra. Így a bizalmába férkőzhetek, és megbeszélhetek vele egy privát találkozót. Legalábbis ez a terv, aztán meglátjuk, hogy sül el.
Elindítok egyszerre tizenöt keresést Regen különböző rokonaira, majd egy hívást kezdeményezek Regennel. A keresések mindössze figyelemelterelésre kellenek, ha esetleg valaki figyelne. Ha Regen fogadja a hívást, „köszöntöm” őt.
-Figyeljen jól, Regen! Maga a belső ellenőrzés célkeresztjébe került, ez pedig, maga is tudja, nem jelent jót. Az ügynök, akit magára állítottak nem finomkodik, magán kívül a családját is veszélybe sodorja. Én elég magas körökben dolgozom ahhoz, hogy megvédjem magát, de csak akkor tudok segíteni, ha maga elfogadja a segítségemet. Foglaltam a nevünkre egy asztalt, ha utánanéz, megtalálja. Ott nyugodtan beszélhetünk. Döntse el, hogy meg akarja-e védeni önmagát, Gerint, Shenrat, és a többieket, vagy hagyja, hogy ízekre szedjék az életüket maga miatt.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Pént. 18 Júl. 2014, 15:11

~ Karakter: Ivor Colwyn Sawyer; Helyszín: Szilánk-torony ~

Ivor elindítja a tizenöt keresést, ami sorozatosan dob ki egyre több találatot és információt, de ez számára most egyáltalán nem fontos. Ahogy az várható, Corey nem veszi fel a kapcsolatot azonnal, nem válaszol a hívásra, kivétel ha Sawyer kétszer is próbálkozik. Speciális engedélye van ahhoz, hogy egy ilyen magas rangban lévőt közvetlenül elérhessen, különben engedélyeket kellene szereznie és más tisztekkel beszélnie előbb. Corey tökéletes hologramja, ugyan most nem életnagyságban, hanem kicsinyített méretben megjelenik a vadászgép panelja előtt lebegve. A férfi egy dolgozóasztalnál ül, két kezénél kivetített holografikus ábrák és adatok, mögötte egy fém fal, rajta a munkájához szükséges további adatok. Mivel Ivor rögtön belekezd, először szóhoz sem jut Regen, de ahogy egyre többet hall, lassan kissé ingerültté válik. Először arrébb tolja és bezárja a nyitott paneleket, majd egy mozdulattal utasítja Maniac-et is hogy zárja le az irodáját. Miután Ivor befejezi amit mondani akar, a tiszt megvakarja a kezét lassú mozdulatokkal, utána határozottan Sawyer szemeibe néz. Visszafogott indulatokkal, nyugodtan válaszol.
- Látom az asztalfoglalásról szóló bejegyzést, maga az valóban. Nézze, ha beszélni akar, kér egy időpontot, elmondja nyíltan mit akar és akkor megyek és beszélek magával. Addig felejtse el. Felteszem, magának is valamilyen hatásköre van, amivel könnyen utánam járhatott. A családomat felejtse el. Ha a belső ellenőrzés keres, megtalál, én itt vagyok, eljöhet az egyik emberük vagy Hue Lerontis. Úgy tudom, bármilyen kegyetlen is, beszélni lehet vele. Nincs okom félni, bármit is tehettem, tudtomon kívül volt és rendkívül magas szinten ellátom a feladatom. Vagy egy egyszerű rutin ellenőrzésről van szó, vagy hiba történt. Köszönöm a tájékoztatást. Van még valami amit akar? Remélem nem kell megszakítanom a vonalat.
Végig tartja a felvett hangját és a tekintete rezzenéstelen. Vagy rendkívül jól játssza a szerepét, vagy tényleg ártatlan lehet. Az viszont szinte kizárt, hogy ne tartana valójában a belső ellenőrzéstől.


~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 11. szektor, Gerin Regen lakása ~

Gerin arckifejezése nyugodtabbá válik miután Iris elfogadja a meghívást. Valószínűleg tényleg örül annak, hogy ennyire könnyen ment a nő meghívása a korábbiak után, persze mivel nem tudja ki is Demargon valójában.
- Köszönöm a megértését. Átküldök egy jelölőt a mostani lakásomhoz, hogy könnyen idetaláljon, az ajtó nyitva lesz.
Ezzel meg is jelenik Iris kommunikátorán egy kis jelölő. Ez a fehér csík, nyíl szerű ikon akár retinára is vetíthető és tájékoztatást nyújt, mutatja az irányt, hogyan lehet a legrövidebb úton eljutni egy adott pontra. Mivel a lakás a HPI egy másik pontján van Irisnek érdemes ismét térváltó technológiát alkalmaznia az utazáshoz. Ha ezt megteszi, a térváltó kapuval közvetlenül arra a folyosóra érkezik, ahol Gerin lakásának bejárata van. A két szárnyú fém ajtó valóban nyitva van, a panelek oldalra félre vannak húzva a falban. Már a folyosó is ízlésesen de szolidan berendezett. Az ajtón benézve egy szintén jól berendezett, a hatalmas lakáshoz tartozó, nagy előszoba féleség látszik. Láthatóan minden tipikusan HPI-s megoldással készült, mégis mellőzi a túl sok egyenes, éles vonalat és a fém túlzott használatát. Gerin az egyik helyen ül éppen, amikor meglátja Irist feláll és az ajtóhoz sétál.
- Üdvözlöm, jöjjön beljebb. Készítettem elő néhány italt, nem tudom mennyire szeret étkezni vagy hasonló, én nem, de felkészültem.
Kezdi előzékenyen és hátrébb is áll, hogy Demargon beléphessen az ajtón.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 21 Júl. 2014, 20:45

A kellő engedély segítségével el tudom érni azonnal Regent, aki nem jut szóhoz, amíg én be nem fejezem a mondandómat, ez így is van rendjén. Azt akartam, hogy sokkolja a hír, és láthatóan kell neki némi idő, míg visszanyeri a nyugalmát, egyértelmű, hogy erőltetett visszafogottság ez. A válasza logikus, ennél nem is vártam tőle kevesebbet, de ez nem jelenti, hogy belenyugszom abba, amit hallottam. Természetesen felfigyelek az egyetlen tőmondatára, ami a többivel ellentétben egyáltalán nem udvarias, és ezáltal meg is van a fogásom rajta. „A családomat felejtse el.” Ezzel lehet kezdeni valamit.
-Ha én elfelejtem a családját, maga is megteheti. Lerontis embere épp most beszél a fiával, Gerinnel. Tudja jól, hogy a belső ellenőrzés nem viccel, és nem pazarolja az idejét téves vizsgálatokra, vagy hamis fülesekre. Akármit is tett maga vagy a családja, Lerontis meg fogja tudni, és akkor nem csak a magaslati irodájától, hanem a szeretteitől is elbúcsúzhat. Nézze, nekem nem az a dolgom, hogy magát győzködjem. Ha hajlandó elfogadni a segítségemet, ott lesz az étteremben, ha nem… Nos, remélem, hogy a fia is legalább annyira ártatlan, mint amennyire maga annak gondolja, mert a hallomásai Lerontisról tévesek. Minden jót, Regen!
Ha még ezután válaszol, azt megvárom, amennyiben csak elköszön, akkor bontom a vonalat, és visszatérek a megfigyeléshez. Megnézem, hol van most Demargon, Gerin, és utána nézek, hogy tudok-e élőképet kapni róluk egy térfigyelő kameráról, vagy egy otthoniról, amihez hozzá tudok férni. Időről időre figyelem Regen aktivitását is, bizonyára lesz valamilyen hatással rá a hallott információ, és esetleg kapcsolatba próbál lépni a fiával.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Kedd 22 Júl. 2014, 13:52

~ Karakter: Ivor Colwyn Sawyer; Helyszín: Szilánk-torony ~

Ivor válaszára Corey tekintete szigorúbbá és határozottabbá válik, teljesen hátradől a székén és kihúzza a hátát, katonásan néz vele szemben a hologramon keresztül.
- Kétlem, hogy bármilyen védelmet is garantálni tudna a belső ellenőrzéssel szemben, ha csak nem ön is a tagja. Ezt a megnyilvánulása alapján kétlem. Ne folytassa mert kénytelen leszek feljelenteni magát és akkor már mindkettőnk gondja lesz Lerontis. A családom, fiam és az én épségem csak rám tartozik. Viszont látásra uram!
Nem is vár sokat Regen, bontja a kommunikációs csatornát és a kép bezárul. Ezután küld egy rövid szöveges üzenetet a fiának Gerinnek, de nem hívja fel őt. Az üzenet tartalma: "A belső ellenőrzés keresni fog. Lerontis egyik embere. Nyugodj meg, nincs semmi gond." Ezután Ivor kameraképet keres, mivel a HPI-ben minden anyag nanotechnológiás, azaz különböző méretű nanobotokból áll, nincsenek külön kamerák, elég ha egy-egy nanobot átmenetileg átalakul és rögzítőként szolgál, bármelyik felületen. Közvetlenül képet nem talál Gerinről és Demargonról, de Gerin lakásának folyosóján nézelődhet. Ha megteszi, akkor látja, hogy Iris éppen a lakás nyitott ajtajában áll és a fiatalabbik Regen éppen beinvitálj őt. Valamilyen bocsánatkérésről van szó a férfi részéről. Egyelőre ennyi információt tud megszerezni, Demargon jelenléte miatt nehezebb dolga van. Időközben Corey eltávolította a bejegyzést és az asztalfoglalást is, arra hivatkozva, hogy nem járult hozzá ezekhez a tartalmakhoz, így Sawyer bejegyzése ugyan nem törlődik, de már nem publikus, privát.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 24 Júl. 2014, 14:22

Regen válaszából ítélve nem akar együttműködni, így marad a korábbi terv, miszerint csak a drogszerző körútján tudok feltűnés nélkül találkozni vele. Remélhetőleg annyira ki lesz ütve, hogy észre sem veszi, amikor szövetmintát veszek tőle. Addig is Demargon Gerinnel beszélget, előfordulhat, hogy valóban a fiú a célpont, ha Regen ennyire magabiztos. Úgy tűnt, tényleg hisz a saját ártatlanságában, Gerinről viszont kevesebbet tudhat, és talán ezért is van most nála Demargon. A megfigyelés közben szemmel tartom továbbra is Regen mozgását, ha elhagyja majd az épületet, akkor utána indulok, addig is viszont nincs más dolgom, mint várni. Idő közben üzenetet küldök Hattlernek.
-Üdvözlöm, Hattler! Csak bejelentkezem, hogy elmondjam, a belsőellenőrzés embere látszólag nem Regenre állt rá, hanem a fiára. Iris Demargon, Lerontis megbízottja jelenleg is Gerin Regennel beszél, Corey-val nem vette fel eddig a kapcsolatot. Megfigyelés alatt tartom Corey Regent, és amint elhagyja a metropoliszt a napi szokásos drogkörútjára, követni fogom, hogy megszerezzem a szükséges mintákat. Mivel szinte egész nap dolgozik, valószínűleg csak holnapra lesz meg a minta.
Az üzenet után kényelmesen elhelyezkedem, és várakozom, hogy Regen folytassa napi rutinját.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Pént. 25 Júl. 2014, 00:13

~ Karakter: Ivor Colwyn Sawyer; Helyszín: Szilánk-torony ~

A lehetőségeit számba véve Ivornak, mivel már többször gondolja végig ugyanúgy a tervét eszébe juthat, hogy Coreynak a szervezete könnyen képes magát kitisztítani. Ez minden birodalmira jellemző, a magas regenerációs és alkalmazkodási faktor miatt, flottásként ez még erősebb. Kevés olyan drog van ami alapvetően hat a HPI-sekre, általában a fogyasztás előtt röviden koncentrálniuk kell, hogy a szervezetük ne bontsa el az anyagot és hatással legyen. De ha már hatás alatt vannak, önkívületi állapotban, ha ismét koncentrálnak és tiszták akarnak lennie, ez öt és tíz másodperces periódus alatt megtörténik. Kivétel természetesen ha addigra már kiütik magukat a szerrel, akkor ez több időt, perceket vesz igénybe. Valószínűleg ezért Ivornak akkor sem lesz könnyű dolga, ha később követi Regent a Vex városállamba és a nyomában marad. A másik nehézséget a minta vétele okozhatja, az alany magas regenerációja miatt, lehet hogy nem képes elég gyorsan kivágni a darabot vagy a már kivágott darabot eltávolítani. Ehhez is van megfelelő ötlete, de ezzel is számolnia kell. Miután ezek az eszébe jutnak elküldi az üzenetet Hattlernek, aki rövidesen meg is kapja azt. Corey eközben nem mozog sokat, csak a komplexumon belül jár be kisebb helyiségeket, folyosókat. Láthatóan nem a munkájára koncentrál, hanem csak véletlenszerűen jár be termeket, sétálgat. A várakozás továbbra is kényelmes a vadászgépben, jó néhány perc múlva érkezik egy bejövő üzenet. Ha megnyitja látja, hogy Kane válasza az.
- Jó munkát végez, határozottan halad a célja felé. Nem tudom Lerontis embere mit ér miért tesz, de a célpontja Corey Regen és nem a fia, ez biztos. A belső ellenőrzés nem érdekelt alacsony rangú személyekben, mint ahogy mi sem vagyunk érdekeltek alacsony szintű tudásban. A mintákat holnapra várom. Ne siessen el semmit.
Kane határozott, kissé színpadias és önmagában rendkívül meggyőződött stílusa erőt adhat Ivornak a továbbiakhoz.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Szomb. 26 Júl. 2014, 16:58Iris Demargon


- Köszönöm a megértését. Átküldök egy jelölőt a mostani lakásomhoz, hogy könnyen idetaláljon, az ajtó nyitva lesz.
Válaszolja Gerin és egy kis fehér csíkocska jelenik meg amelyet egyből a retinámra vetítem ki, mindig ezt csinálom ez a leggyorsabb módja egy célpont elérésének.
Gyalog soká tartana az út ezért egy zord kanyarral a terváltók felé veszem az irányt és a a célponthoz megyek. A térváltó kapuk mint a víz nyelnek el, majd okádnak ki a kijelölt területen. Egy folyosóra érkezem. A berendezés elég egyszerű, pont ahogy szeretem, semmi hivalkodás.  Bemenve az ajtón egy nagy folyósó, vagyis inkább előszoba látszik. Ez sem tűnik csicsásnak. Sajnos nem ragaszkodik, legalábbis nem láttatja a HPI-s egyenes vonalakat, a fém bódító szagát és megszokott stílust melyet szeretek. Persze a fémnek nincs szaga, de annál jobb a látványa. Nincs is jobb mint a határozott vonalvezetés, nekem ez az elvem. Persze nem lakástippekért jöttem.
A célszemély egy kanapéból állt fel hozzám, majd köszönt. Egy elég jóképű alak. Bizonyára az ilyen férfiak tetszenek a normális nőknek.

- Üdvözlöm, jöjjön beljebb. Készítettem elő néhány italt, nem tudom mennyire szeret étkezni vagy hasonló, én nem, de felkészültem.

Az invitálás kedves és mértéktartó, látom az udvariassága nem veszett ki. Elfogadóan bólintok, most jól jönne egy mosoly, de csak fesztelen arcom néz vissza.

- Üdvözlöm. Tudom már ismer, de személyesen is bemutatkoznék, Iris Demargon vagyok.

Nyújtom felé a kezem. Ha megtörtént a formális köszönés folytatom:

- Köszönöm nem kérek semmit. Viszont leülnék, nagyon kényelmesnek tűnik az a szék.

Ha leültünk és nincs több kérdése belekezdek.

- Az az igazság, hogy az előbbi kis félreértést meg tudom magyarázni úgy ahogy van. De meg kell ígérnie, hogy nem fecsegi el.

Ha megvolt az ígéret folytatom.

- Mint tudja a belső ellenőrzésnek dolgozom. Nem árulhatok el semmit a nyomozásom részleteiről, de annyit mondhatok, hogy egy kellemetlen tényezőt kell megvizsgálnunk. Egy férfit, aki lehet túllépte a hatáskörét és lehet az Új ellenállás egyik összekötője .Ennek most nézünk utána.
Muszáj volt ezt a közönséges álcát felvennem, ugyanis a célszemély közelében tartózkodtam és nem akartam, hogy lebukjak. Remélem megérti és nem gond. Az illetőt egyébként Ivor Colin Sawyernek hívják.
Kérem tartsa titokban ezt az információt. Nem szokásom ilyen titkokat kifecsegni, de az ügy és jómagam tisztázása érdekében megteszem.


Miközben mondom a kis hazugságom megpróbálom aktiválni az erőmet. Az Új Ellenállás szónál csapok le rá, hátha felhozza az elásott kis emlékeket a mélyből. Ha rejtegetni valónk van elássuk mélyre, ám ha előkerül bármilyen szó vagy említés, amelynek köze van a titokhoz, egyből eszünkbe juttatja mit is gondolunk, ilyen az emberi természet...volt időm kiismerni.
Ha nem találok semmit akkor tovább vájkálok az elméjében. Célirányosan a titkai és apjához fűződő titkai érdekelnek. Ha egy mélyebb szintű összpontosítás kel ehhez és nem lehet közben beszélni, akkor bevetek egy kis trükköt. Fülelek és megkérem maradjon csöndbe, sokáig hallgatózom és megkérdezem nem hallja ezt a különös éles zajt? Vajon honnan jöhet?
Remélem Sawyer nem tesz keresztbe.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szomb. 26 Júl. 2014, 21:15

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 11. szektor, Gerin Regen lakása ~

Gerin leül az egyik fehér kissé merev kanapéra és kezével invitálja Irist is, hogy nyugodtan tegye meg vele szemben. A felé nyújtott kezet néhány másodpercig furcsán tekint, majd elfogadja a Zuhanás előtti üdvözlési formát.
- Nem, még nem ismerem, csak találkoztunk. - mosolyodik el - Üdvözlöm Iris.
Az utána következő mondatra Gerin egyetértően rázza meg a fejét.
- Dehogy fecsegem el. A békülés miatt vagyunk itt. Azt hittem nekem kell magyarázkodnom, de nagyon szívesen meghallgatom.
Csendben jókedvűen ül Gerin és hallgatja Demargont, legalábbis kezdetben, ahogy elhangzik, hogy a belső ellenőrzés embere a nő és ezt a férfi nyilván tudja róla, a fiatal férfi mintha megmerevedne ülés közben. Keze összeszorul és hirtelen, nagyon kis mértékben ugyan de haloványabb, fakóbb lesz az arca. Miután Iris befejezi, a férfi először csak hebeg-habog próbálja formálni a szavakat. Láthatóan nem tudta, hogy ki is Iris valójában és megrémült a ténytől.
- Maga... a belső ellenőrzés embere? Hue Lerontis ember? Dehát én, én nem is vagyok flottás, soha nem is voltam. Persze, persze nem mondok el semmit, soha nem szokásom hivatalos ügyekben. Megbízhat bennem. Sajnos nem ismerek Ivor Clowyn Sawyert, nem is hallottam ezt a nevet. Ha akarja ellenőrizheti a, az ismeretségi körömben. Kedves Demargon, lehet, hogy tévedés történt és összekevert az apámmal. Az apám... Corey Regen, ő magas rangú flotta tiszt, biztosan tud magának segíteni.
Beszéd közben idegesen fogja és szorítja meg a kanapét amin ül, a szavai is látható félelemről, pánikról árulkodnak.
Ezalatt Iris használja a telepata képességeit. Negatív, de biztos és igen sok információhoz jut. Gerinnek nincs semmilyen formában köze az Új Ellenálláshoz és az apjával való teljes kapcsolata alatt is csak egyszer került elő ez a téma, abban az esetben viszont az apja nem tért ki a válasz elől, hanem világosan fogalmazott, hogy nincs köze hozzá. Gerin Regen a tudata mélyén is meggyőződéssel hiszi, hogy apjának nincs köze ilyenhez. Tehát Corey vagy eltitkolta ezt a fia elől, a szoros kapcsolatuk ellenére, vagy valóban nem tag, és más miatt gyanús, legalábbis Gerin szemszögéből.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 28 Júl. 2014, 21:45

//itt mi az üdvözlési forma?? :O//


Iris Demargon

A tudatában semmi érdekes nem rejtőzik. Csupa felesleges titok. Szegény pára, fogalma sincs róla, hogy miközben beszél, én az életében olvashatok. Sajnos tényleg semmi köze a dologhoz. Meg kéne nyugtatnom, de sohasem voltam jó az ilyen dolgokban. Válaszolok neki:

- Nem uram, pontosan tudom ki az apja. Nincs dolgom vele egyenlőre. Én mindig azt keresem, akivel dolgom van. Köszönöm a bizalmát. Nem azért mondtam el magának, mert gyanúsítom, csupán közönséges viselkedésemet akartam tisztázni.  

Ej, semmi köze nincs az új ellenálláshoz? Akkor tényleg csak fecsérelem az időmet. Azt hittem megtudok valami fontosat. Mielőtt elmennék, egy újabb keresést kezdeményezek a fejében. Kíváncsi vagyok vajon felmerült-e benne valamivel kapcsolatban az apjával. Fura dolgok, cselekedetek amiket elraktározott vele kapcsolatban és nem tud hova tenni.

- Most ön jön a bocsánat kéréssel uram.

Nézek rá. Bár nem igazán érdekel ami mond. Remélem időközben ő is meggondolta magát és rájött, hogy nem igazán vagyok se szerelmes típus se valami kellemes személyiség. Remélem hamar kidob magától is.


A hozzászólást Auaritia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 31 Júl. 2014, 10:02-kor.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Kedd 29 Júl. 2014, 18:14

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 11. szektor, Gerin Regen lakása ~

Gerin még mindig halálos félelemmel az arcán, meredten ül a kanapén és csak Irisre figyel. Szinte látszik, ahogy próbálja kitalálni mit is akar tőle a nő és mennyire esélye van rá, hogy ezt az egészet megússza. A szavakra egyetértően bólint, de csak lassú, kis mozdulatokkal.
- Igen, értem miért jött ide. Nekem semmi közöm nincs semmi ilyesmihez kérem értse meg. - mentegetőzik tovább.
A fiatal férfi igencsak meglepődik azon, hogy Irist még mindig foglalkoztatja a bocsánatkérés. Gyorsan összeszedi magát a testén így is tökéletesen álló ruhát zavarában megigazítja, hogy utána ugyanúgy álljon, majd megköszörüli a torkát.
- Én szeretném az elnézését kérni a korábbiak miatt. Nem volt tőlem korrekt dolog, hogy úgy ítéltem meg magát hangosan mások előtt, hogy nem is ismerem. Ez egy emberi hiba. Kérem bocsásson meg.
Mondja nagyon udvariasan, kissé kényszerített nyugalommal. Ezután Gerin csendben várja, hogy válaszoljon Demargon, de már a mozdulatain érezni, hogy szeretné ha a nő minél hamarabb távozna. Mindeközben Iris telepatikus képességeivel újabb információkat derít fel. Gerin is tud azokról a furcsa parancsokról, és magyarázat nélküli döntésekről amiket az apja néha kiad. Ezt azonnal hozzákötötte ahhoz hogy a belső ellenőrzés embere itt van és lehet emiatt keresi az apját. Még lát ezzel kapcsolatban Iris néhány emlékképet, de csak ennyi. Nincs konkrét bizonyíték, csak megerősíti azt hogy Corey néha furcsán viselkedik szolgálatban. Iris egyre több szálat varr el és egyelőre nincs konkrét terhelő bizonyíték.

//Egyszerű biccentés vagy magasabb rangú személynél enyhe maghajlás//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Csüt. 31 Júl. 2014, 10:41Iris Demargon

Iris imádja, ha félnek tőle. Erőt és magabiztosságot ad neki. Csak még hatalmasabbnak képzeli magát. A kifejezéstelen hideg arcán gonosz mosoly húzódik. Majd Gerinre néz és mondja:

-Mint mondtam nem kell izgulnia, nincs magával dolgom. Ha lenne nem itt és így találkoznánk. Egyébként is, maga hívott fel.

Majd felállok és szinte már tikként lesimítom a kezem a szoknyámon. Majd folytatom:

- Senki nem haragszik tehát, minden tisztázva lett. Most mennem kell még sok a dolgom. Köszönöm a meghívást, tudja minket senki nem szokott hívni, mindig mi megyünk...

Engedek meg magamnak egy morbid poént, amellyel egy kicsit tetézni akarom a fiú izgalmát. Az ajtóhoz sétálva mondom.

- Ha megtenné, hogy szól, ha Sawyer felveszi magával vagy az apjával a kapcsolatot, megköszönném. Vigyázzon, rendívül rafinált fickó.

Az ajtóhoz érve:

- Nem mondom, hogy viszlát, mert azt nem akarja, higgye el!

Hajtok fejet majd meg sem várva a választ sétálok a térváltó kapu felé. Egy nagyjából megint bizalmasabb területen újabb keresést kezdek. Most jön apuci, csakhogy hozzá rafináltan szeretnék eljutni. Rákeresek, ki az az ember, akivel sokszor kapcsolatba lép, mind a munkájából adódóan, mind közéletébe. Ha nincs ilyen, akkor olyan személyre keresek, akivel sokszor beszél, mindegy, hogy magánjellegű vagy szakmai, egy olyan ember kell akivel sokat beszél.
Beütöm a paramétereket a keresőbe. Ha megvan, hívom is Corey-t.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Pént. 01 Aug. 2014, 18:40

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 11. szektor, Gerin Regen lakása ~

Gerin még mindig mereven ül a bútoron. Nem mer szólni, nem mer mozdulni, szemével követi Iris mozgását és közben néha biccent vagy bólint a nő szavaira, de egy ideig nem mer még válaszolni. Úgy érzi, hogy sarokba van szorítva és a vég elkerülhetetlen, egészen addig amíg Demargon magától nem veszi az irányt a kijárat felé.
- Mindenképpen értesítem ha felbukkan Sawyer! Ebben biztos lehet!
Zárja ezzel Gerin, majd kis biccentéssel búcsúzik, nem meri azt mondani, hogy viszlát. A jelenet után Iris távozik a lakásból és újra egy privátabb helyre megy, hogy tovább végezze a dolgát. Rákeres Corey közeli kapcsolataira, megtalálja a négy beosztottját, akikkel együtt dolgozik a katonai komplexumban, velük szakmai a kapcsolata, megtalálja Gerint, a fiát akivel tartja a kapcsolatot, még néhány barátját és egy fiatal nőt akivel nem rég vette fel a kapcsolatot. Ezek közül bármelyiket használhatja a saját céljára. Mivel a keresés sikerrel jár, ezért a kommunikátoron felhívja Coreyt. A speciális hozzáférése miatt nem kell semmilyen eljáráson és kapcsoláson átesnie, közvetlenül őt hívhatja. Egy kicsit várnia kell, mire válasz érkezik, de hamarosan a kommunikációs csatorna feláll és Iris előtt Corey Regen tökéletes hologramja jelenik meg, ahogy a férfi vele szemben áll. Mielőtt Iris megszólalhatna, Regen teszi ezt meg.
- Üdvözlöm. Ha nem tévedek maga a belső ellenőrzés embere. Már értesültem róla, hogy keresni fog. Készségesen válaszolok minden kérdésére, biztosíthatom, hogy minden rendben van az adataimmal.
Megáll, határozottan néz Irisre, majd várja, hogy mit is akar a nő. Valószínűleg Ivor már korábban szólt neki, ezért tud a hívásról.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Vas. 03 Aug. 2014, 15:19Iris Demargon


Gerin mukkanás nélkül enged el. S én kisomfordálok a szobából. A lakás továbbra sem tetszik. A berendezés jó, de ezek a trükkök, amivel megpróbálják elfedni az egyenes vonalakat, kiakasztanak. Mármint, kiakasztanának, ha tudnám mi az az érzelem...
Egy csendes helyet keresek, ahol senki sem zavar és nyugodtan ügyködhetek. Rákeresek a dolgokra.
Sorra hozza be a találatokat. Felkelti a figyelmemet egy kapcsolata, új, friss. Ki lehet ez a nő. Legalábbis azt látom, hogy nemrég vette vele fel a kapcsolatot.
Tökéletes lesz a tervemhez, egy új kapcsolatban mindig sok veszély lehet. Mielőtt beszélnék Regennel rákeresek a nőre. Néhány fontosabb adat: kinézet, név,életkor, munka, beosztás, milyen kapcsolatban van Coreyval. Aztán ha megvan "hívom" Corey-t.
Néhány másodperc múlva már beszélhetek is vele.
Előttem a hologramja. Mielőtt köszönhetnék, már elkezd hozzám beszélni. Sajnos rossz hírt hallok, már értesült rólam, hogy keresni fogom. Nem baj, kivágom magam. Határozottan, hidegen beszéllek:

- Üdvözlöm Corey Regen! Iris Demargon vagyok a belső ellenőrzéstől. Semmi gond nincs az adataival. Más ügyben szeretnénk önnel beszélni. Tudna biztosítani nekünk egy csendes és biztonságos termet, ahol beszélhetnénk? Lehetőleg ketten. Mivel az ügy kiemelt fontosságú, nem beszélhetjük meg itt, csakis személyesen.

Nézek rá és remélem megértette.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Hétf. 11 Aug. 2014, 00:42

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 11. szektor, Gerin Regen lakása ~

A hívás előtt Iris még utána néz a nőnek, akivel Corey felvette a kapcsolatot. Az adatlapja a nőnek viszonylag rövid, kevés róla az érdekes adat. A nő hétszáz éves, pontosan, nem rég múlt el annyi, teljesen civil, azok közé a birodalmiak közé tartozik akik nem dolgoznak semmilyen helyen, nem végeznek kutatásokat, nem tudósok, nincs magánfoglalkozásuk és nem is a Flotta tagjai. Egyszerűen szórakoznak és élvezik az életet, kihasználják a kényelmi lehetőségeiket, joguk van hozzá. Kiterjedt családja van, igen sok testvérrel, féltestvérrel akik közül eggyel sem tartja a kapcsolatot. Jelenleg egyedül él, a HPI-ben található luxusvillájában. Gyakran jár ő is a HPI-n kívül, hasonló célból mint mások, illegális szerek használatáért. A neve Shenra Ytrre, változtatott név, eredetileg Shenra helyett Shannon volt, de a Zuhanás előtti nevet nem érezte kényelmesnek. A kapcsolati listáján azonnal látszik, hogy Corey és Shenra egy ideje már üzeneteket váltanak egymással, mindketten nyitottak a másik felé, mint nő és férfi egymás felé. Egyelőre még csak ismerkednek. Az információgyűjtés után hívja fel Demargon Coreyt. Hidegen, nyugodtan hallgatja őt végig a férfi. A válasza is végiggondolt, egyenes.
- Természetesen. Az irodámban nyugodtan beszélhetünk. Átküldöm önnek az elérhetőségeket és a koordinátákat. Rendelkezésére állok.
Másodperceken belül Iris kommunikátorára megérkezik Corey elérhetősége és a hely, amit kijelölt találkozására. A saját katonai komplexumának egyik irodája az. Regen teljesen higgadt és segítőkész, azonnal megérti Irist és nem akar neki keresztbe tenni. Talán ez is különös lehet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 11 Aug. 2014, 09:20Iris Demargon

A nő adatlapján nincs semmilyen kirívóbb adat. Szokásos ember, szokásos gondokkal. Élvezi az életet, persze illegális dolgokért rohangál gondolom. Az ilyenekből egyre jobban kezd elegem lenni. Remélem lesz ennek ügyében valami téve, egy speciális alosztályt létrehozhatnának ezen ügyek kivizsgálására. Nem szeretem a törvényszegést!
Nos akkor hívom Corey-t. Hamar beszélhetek vele. A férfi válaszol:

- Természetesen. Az irodámban nyugodtan beszélhetünk. Átküldöm önnek az elérhetőségeket és a koordinátákat. Rendelkezésére állok.

- Köszönöm!

Majd megszakad a kapcsolat. Az irodája? Nem a legjobb hely,de remélem nem hall minket senki. A kommunikátoron megjelenik hova is kell mennem. Ha lehetőségem van rá kapun közelítem meg újra a helyet. A legközelebbi térváltót célzom meg. Ha minden rendben megy, belépek az irodába és meghajolva köszönök.

- Üdvözlöm. Kérem foglaljunk helyet. Nem akarom sok idejét igénybe venni, csupán néhány kérdésről lesz szó.

Ha van két szék amire leülhetünk és egy asztal is akkor leülök. Előveszem a kommunikátorom és lehelyezem az asztalra. Később még szükségem lesz rá. Elkezdem a ténykedésem, megpróbálom aktiválni az erőmet. Egyenlőre még csak felszínes gondolatok érdekelnek. Közben egy enyhe mondatot ejtek meg:

- Találkoztam ma a fiával. Elragadó ifjú. Bár kicsit forrófejű.

Egy nagyon kicsit hallgattam, hogy leesen neki az információ. Közben a felröppenő gondolataira lennék kíváncsi. Vajon mit érez,gondol azzal kapcsolatban, hogy a fiát vizsgáltam? Persze gyorsan helyesbítek:

- Ne aggódjon! Nem követett el semmit a fia, csupán egy nézeteltérést rendeztünk.

Most visszagondolva kicsit talán túlságosan is izgult az a fiú. Vajon ennyire elkerülte valami a figyelmem vele kapcsolatban?


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Kedd 19 Aug. 2014, 19:04

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 2. katonai szektor, FF66 létesítmény ~

Iris a térváltó kapukkal néhány másodperc alatt a katonai komplexumba tud menni. Széles, lapos, zárt terek a jellemzőek. Maga az egész komplexumban egy nagyobb rombolóhajó belsejére, kialakítására hasonlít mégis érezni, hogy szilárd építményről van szó. A főfolyosón végig a központi részhez lehet jutni, ami egy nagyobb, teraszos tér, nyílt, jól lehet látni a különböző részlegeket és a hatalmas ablakokon át jó kilátás nyílik a Metropoliszra. Corey irodája az egyik oldalfolyosó végén van. Egy nagyobb, kör alakú helyiség, középen egy dolgozóasztallal, mögötte egy kényelmes székkel, előtte több hasonló székkel. A falakon képek vannak kivetítve, adatok és statisztikák, az asztalon egyszerre három katonai kommunikátor is van. Iris fejhajtására Corey is hasonló módon köszön, majd a felszólításra helyet foglal, amit Demargon is könnyen meg tud tenni.
- Üdvözlöm. A rendelkezésére állok Lady Iris.
Mondja Regen egyenesen Iris szemébe. Időközben Iris a képességét használja, az első, felületesebb olvasásnál csak annyit tud meg, hogy Corey izgatott, de ezt próbálja tökéletes nyugodtsággal leplezni. Amikor a fia kerül szóba a férfinek, még egy kicsivel izgatottabb lesz, de már tudja valahonnan hogy Iris meglátogatta Gerint. Összességében azonban semmilyen gyanús gondolat nem jelenik meg a fejében, sem túlzott pánik, csak a várható aggodalom és izgalom a vizsgálattal kapcsolatban.
- Igen már tudomásomra jutott. - bólint Corey - Remélem mindent rendben talált nála. Valóban, néha kicsit forrófejű. Nos miben állhatok rendelkezésére Lady Iris?
Kérdezi rendkívül udvariasan, próbál megfelelni az elvárásoknak. Iris látja Corey fejében, hogy a férfi bizakodik, mivel nem Lerontis jött el hozzá. Tőle jobban tartana.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 25 Aug. 2014, 21:38Iris Demargon

A férfi szimpatikusnak tűnik, de ez nem befolyásolja majd modorom és viselkedésem. A férfi izgatott és várja a vizsgálatot, a fiával kapcsolatos érzelmeit és gondolatait leplezi.

- Nos, ha készen áll akkor elkezdeném.

Ha igenlő választ vagy jelzést tesz folytatom. A kommunikátorom segítségével előhozom a nő adatlapját, akivel az utóbbi napokban felvette a kapcsolatot. Shenra Ytrre.
Közben, ha lehet megpróbálom ráállítani az agyamat továbbra is hirtelen jött gondolatai érdekelek. Vajon mikre gondol, ha felhozom. A legmélyebb titkok is képesek néha egy egy képre, érzésre, szagra feltörni a mélyből felszínre jutni. Persze ki nem mondjuk őket, de tudatosítjuk, mit nem szabad majd kimondanunk, vagy mi az amit titkolunk. Ha megvan a nő adatlapja akkor folytatom. Közben a könyöklök az asztalon és a kezem összefogom.

- Shenra Ytrre. 700 éves HPI-s nő. A nő minden bizonnyal besúgó vagy annál több lehet.

Egy lélegzetvételnyi szünet. Most jön a kulcsmondat, mely remélem beindít valamit a férfi fejében. Minden erőmmel rá koncentrálok.

- Az Új Ellenállás tagja. Beépített ügynök.

Persze nem igaz amit mondok, de sehogy sem tudja igazolni, hogy hazudok-e vagy sem. Viszont így kijátszhattam az Új ellenállás szó kártyáját. Ha most nem jön fel neki semmi, akkor nem gondolom, hogy túlzottan gyanús lehet. Bár ki tudja...

- A nő már elég régóta a szervezet tagja.

Felhozom az adatlapját azon embereknek akikre előbb rákerestem. Corey közeli ismerőseit kollégáit barátait.

- A nő már kapcsolatba lépett az ön személyes ismeretségi körével is és ahogy észleltük magával is felvette a kapcsolatot. Nagyon úgy tűnik, hogy ön a célpont. Éppen ezért fontos, hogy mindent elmondjon, amit ezen nő önnek mondott. Bármi létfontosságú lehet. Nagyon profi. Azt gondoljuk van egy másik segítsége is. Ám ő is beintegrálódott a társadalomba elég rendesen, így nehéz lesz kiszűrni.

Nos közben figyelek nem-e ugrik-e fel valami a tégla szó, a barátai, a beépített ügynök...stb.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szer. 27 Aug. 2014, 17:58

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 2. katonai szektor, FF66 létesítmény ~

Corey még inkább kihúzza magát a széken, nyugodtan hátradől, kezeit az asztalra teszi.
- Természetesen kezdhetjük.
A szemével kíséri Iris kezét, ahogy a nő a kommunikátort az asztalra helyezi. Amint megjelenik rajta a nő képe és adatai egy pillanatra elakad Regen lélegzete. Iris képessége tökéletesen működik és azonnal lát minden gondolatot. A férfi aggódni kezd, hogy a nő csak azért vett fel vele ennyire közeli kapcsolatot, mert kém, besúgó. A gondolatai között van az is, hogy nem akarja elhinni, hogy a nő ilyen, mert agyon ártatlannak ismerte meg eddig a pontig. Ettől még hisz Irisnek, mivel hivatalos személyről van szó. Válaszolna, de Demargon akkor mondja ki az Új Ellenállás nevét. Mivel figyeli a gondolatokat látja, hogy Coreynak eszébe jut egy csapat leszerelt flottás, afrikai titkos bunkeres és Shenra valamilyen páncélban a vállán az Új Ellenállás jelével. De ez mind csak gondolat, képzelgés és asszociáció, valójában ezeket nem látta, csak most elképzelte és a névről ugrott be neki. Sokan mások is hasonlóan reagálnának tudat alatt erre. Arra egy másodpercig sem gondol, hogy ő is az ellenállás tagja és ezt titkolnia kellene. ~ Nem lehet... ~ fut át a gondolat Corey agyán, ahogy felfog mindent. Lassan összeszedi magát és felkészül a hangos válaszra. A barátai említésén már meg se lepődik. A tégla, ügynök szavak hallatán újabb asszociációs képek jutnak eszébe, mindenhova Shenrát képzelve, tipikus képek, ahogy kémruhában van. Végül Corey megszólal.
- Nos. A nővel úgy egy húszas egysége vettem fel a kapcsolatot. A HPI-n kívül találkoztunk, egy bárban, a Drox területén. Megadhatom a pontos koordinátákat. Flörtölni kezdtünk, utána ismerkedni. Nem tudok róla sok mindent, vagyis... Ismerkedtünk, mi a kedvenc filmje, zenéje, színe, mit szeret, mit nem, milyen az ízlése. Ezeket tudom róla. Néhány alapvető adat, a kora, hol lakik, mivel foglalkozik. Nagyrészt unalmasan tölti a napjait, néha eljár egy-két helyre. Teljesen civil nekem azt mondta. Mesélt a testvéréről alap dolgokat, ki ő, mivel foglalkozik. Ezeket mind elsorolhatom, ha akarja, de nem hiszem, hogy lényeges lenne. Lehet csak az álcája része. Nem akarok titkolózni. Azért ismerkedtem vele, mert intim viszonyt akartam kialakítani. Arról és olyan módon beszéltünk, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, de ha ez segít... akkor örömmel állok rendelkezésre.
Befejezi és várja Iris válaszát. Majd nem sokkal később a gondolatai között aggodalom jelenik meg.
- Gondolja, hogy a nő veszélyt jelenthet rám vagy a munkámra? Azért keresett fel?
Kérdezi nem sokkal később, vagy ha Iris addig válaszol, akkor csak türelmesen a nő után.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 3 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.