HPI Metropolisz

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 09 Jún. 2014, 10:09Iris Demargon

Elhagyom Gerint és egy nyugodt helyet keresek. Néhány lépés után találok is egyet. A terem egyébként egész impozáns. Vajon milyen funkciója lehet? Szépen csillognak a fémes részek.
Az ívek tovább erősítik az esztétikai jegyek sorát. És érdekes, de azt érzem jár bent a szellő, pedig nem látok ablakot. Kellemes szél fújdogál. Valószínűleg ez valamilyen installáció lehet, ami ha működik ezt a hatást okozza. Felhívom a felettesem, gondoltam, hogy el fognak utasítani, ám most úgy látszik nem ütköztem ebbe.
Egy kis idő után felveszi a kagylót Corey. Beleszólok udvariasan és határozottan:

- Üdvözlöm, ne haragudjon, hogy zavarom. A nyomozás közben egy ötletem támadt. Elnézést, hogyha gondot okozok ezzel, de arra gondoltam beépülnék az Új Ellenállásba.

Persze ezen kevés kis információnál többet szerettem volna mondani, de Corey rögtön a szavamba vág és mondja:

- Maga meg mégis miről beszél? Ki maga egyáltalán és hogy gondolja, hogy ezzel zavarjon engem? Most azonnal értesítenem kellene a belsőhatóságokat, ez még viccnek is rossz kérem. Amennyiben nem szakítja meg a vonalat kénytelen leszek intézkedni maga ellen.

- Ne haragudjon uram. Máskor nem fordul elő, kérem bocsásson meg. Csupán arra gondoltam, hogy valamilyen módon beépülnék az Új Ellenállásba, mert úgy több legyet üthetnénk egy csapásra. Persze nem egyszerű a dolog, de ismer engem, nekem sikerülne. Csupán az engedélyére volna szükségem, onnantól megpróbálnák mindent egyedül intézni. De ha úgy gondolja, hogy nem menne, mert zöldfülű vagyok...megértem. És ha hívja a belsőhatóságokat, teljesen megértem. Itt vagyok egy Közösségi Komplexumban.

Egykedvűen várom a válaszát, vajon tetszik neki az ötlet, vagy teljesen felhúzom és letartóztatnak? Nem tudom mi lesz, ha most éreznék izgatottságot, bizonyára nagyon ideges lennék.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Hétf. 09 Jún. 2014, 15:24

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Az újabb válasz hallatán Corey láthatóan feldúlttá válik, a keze kissé remegni kezd és félre tolja a saját maga előtt lebegő holoképet. Ideges tekintettél néz végig a nőn és még mindig nem érti, hogy ehhez mi köze van neki.
- Maga megőrült! Nem tudom ki maga, de ezzel az akciójával örökre elvágta magát, gondoskodni fogok róla, hogy elkapják és kikezeljék az agybaját! Alig tudom türtőztetni magam, legszívesebben megmondanám, hogy hova akarjon beépülni. Ch.
Ezzel az adás megszakad, Iris pedig egyedül marad a teremben. Ha jobban belegondol tényleg nem volt jó ötlet nem hivatalos ügynökként a felettese helyett éppen a célszemélyt felhívni és vele közölnie a tervet, hogy be akar épülni és éppen tőle engedélyt kérni, olyantól aki nem adhat engedélyt. Különösen, hogyha Corey ártatlan akkor valóban nem tudja miről van szó, ellenkező esetben, ha az Új Ellenállás tagja, akkor már tudja, hogy keresik és figyelik. Néhány néma másodperc telik így el, amikor Demargon kommunikátora magától, parancs nélkül aktiválja magát. A teremben Hue Lerontis hologramja jelenik meg, fagyos tekintettel néz a nőre, kissé lesajnáló hangnemben szólal meg.
- Az előbb kaptam az értesítést. Jelentették, hogy Birodalom ellenes tevékenységet kíván folytatni, erről tájékoztatta Corey Regent, miután kommunikációs csatornán lépett vele kapcsolatba. Nem hiszem, hogy erre képes lenne elfogadható magyarázatot adni. Végzetes hibákat követett el. Azt hittem korábban jó döntést hoztam, amikor felvettem, lehet, hogy tévedtem... és minden tévedésem javítom. Utolsó esélyt kap Iris, ne vesztegesse el, különben sajnálatos módon meg kell magától szabadulnom.
Ő sem vár választ, csak egy hideg, csontig hatoló gyilkos tekintetet vet a nőre. Ezután a kapcsolat megszakad és Iris újra egyedül marad. Most már tehet ismét amit akar.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 10 Jún. 2014, 21:59

Hattler viselkedése nem árul el semmi különöset a feladatról, ugyanúgy viselkedik, mint általában, némi teátrális testbeszéd, de ami azt illeti, megadja a hangulatát a munkának. Így könnyebb elhitetni magammal, hogy nem csak egy bérgyilkos vagyok, vagy valami féle zsoldos, hanem egy kiemelt fontosságú létesítmény titkos laborjának egyetlen megbízottja.
A liftben a megbízásról szóló részleteket böngészem, Corey Regenben semmilyen különleges jellemzőt nem találok a pozícióján kívül. Ahogy Hattler is megmondta, magas beosztású, méghozzá annyira, hogy nem kell a fronton vagy az Anyahajón tengetnie mindennapjait, hanem abban a kivételes helyzetben van, hogy innen irányíthatja a flotta gyalogosainak ellátását. Ez persze értékelhető úgy is, hogy kispadra tették, de mindenképpen boldog lehet, hogy hőn szeretett tudatmódosító szerei elérhető közelségben vannak számára. A napi rutinjában a munkahely nagyon sok időt elfoglal, ott azonban nyilvánvalóan hatalmas gárda veszi körül, így nem férkőzhetek hozzá közel anélkül, hogy túl sok kérdésre kellene válaszolnom. A jó hír, hogy ha fű alatt akar Lerontis embere intézkedni, akkor neki sem ez lesz a megfelelő pillanat, a rossz, hogy fogalmam sincs Lerontis szándékairól.
A következő lyuk az alvásnál adódik, de félő, hogy ilyen magas beosztásnál túl sok biztonsági rendszer őrzi őt. Ez megint egy lehetőséget ad viszont Lerontisnak, hogy bevágjon elém. Ezután már csak a szórakozás van hátra, ami értelemszerűen a legjobb lehetőségemet adja. Ott könnyedén tudom követni, és gond nélkül megszerzem a mintát. Azonban a többi időben is szemmel kell tartanom, mert ha Lerontis embere feltűnik, közbe kell lépnem, mielőtt elszállítják.
Miközben elindulok az FF67 felé, megpróbálom kideríteni, hogy kit bízott meg Lerontis. Alapvetően csak annyit kell látnom, hogy kinek üzent mostanában, nem tudom, hogy az üzenetek tartalmát is meg tudnám-e nézni, de ha igen, akkor még könnyebb a dolgom. Ha ez nem sikerül, akkor listáznom kell Lerontis összes megbízottját, és megnézem, melyikük akart mostanában hozzáférni Regen aktáihoz, esetleg ha ez sem vezet eredményre, akkor egyenként kénytelen leszek lekeresni őket, hogy melyikük ólálkodik az FF67 körül. Addig is én már úton vagyok, remélem nem hátrányból indulok.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szer. 11 Jún. 2014, 23:23

~ Karakter: Ivor Colwyn Sawyer; Helyszín: 2. katonai szektor, FF66 létesítmény ~

Ivor utána néz minden adatnak amit csak elér. Sajnos ebből nincs sok. A belsőellenőrzés és a Feltámadottak laborjai ugyanolyan titkosítási szinttel rendelkeznek, hozzáférnek tehát ugyanazokhoz az adatokhoz, de egymás munkáját nem fedik sőt el is vannak különítve. Lerontisról minden információ titkosított, az azonosítóján, nevén, rangján és képén kívül szinte semmi más nincs ami elérhető lenne. Egy igazi fantom a maga módján. Még a rejtélyes előélete sincs tisztázva se az hogy valóban sorozatgyilkos volt/lenne-e. A beosztottjairól azonban vannak információk. Mivel Lerontis hivatalosan a belsőellenőrzés egyetlen tisztje és tagja nincs egy hivatalos beosztottja sem. Azonban igen sok ügynöke és informátora működik titokban, minden területen. Ők gyűjtik számára a Maniac által nem kiadott információkat vagy végeznek el helyette munkákat. Közülük egy Iris Demargon, aki nemrég Corey-ról kért le adatokat, viszonylag sokat. Azonban ő jelenleg nem az FF66-os létesítményben van, hanem egy egészen más szektorban. Mást egyelőre Colwyn nem tud kideríteni, az előre tervezett módszereivel. A keresés közben már megérkezhet a katonai létesítménybe. Nincs más dolga mint keresnie egy térváltó kaput. A legtöbb járművet ezek váltják ki a HPI-ben. Tiszták, könnyen kezelhetőek, és rövid időn belüli utazást tesznek lehetővé, akár az Anyahajóra is. A legközelebbi térváltó alig ötven méterre van, egy fém folyosó végén egy térrész, ami sréh csíkokban homályos, kavargó. Csak át kell rajta sétálni és Ivor már egy másik épület kapuján jön ki, háttal, szemben egy másik tiszta fémes folyosóval. Innen kiérve egy hatalmas térbe, terembe kerül. Tulajdonképpen az FF66-os létesítmény első szintje, amely olyan nagy, hogy a benne lévő pillérek és oszlopok, amelyek a magasban lévő többi emeletet tartják is olyan nagyon mint a földön máshol több épület együtt. A birodalmi építészetnél megszokott módon minden egyszerűen túl nagy, az ember talán csak egy rovarnak érezheti magát arányaiba. A távolban van egy információs pult, és láthatóan ott további folyosók is futnak, amerre tovább lehet menni és katonák is mozognak arra. Már csak oda kell sétálnia.


~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Iris némán áll és néz maga elé. Valahol a tudata mélyén azt kívánja, hogy az előbbi percek bárcsak ne történtek volna meg, még ha nem is ismeri be magának. Lerontis holoképe mégsem tűnik el, ahogy lezárul a kommunikációs csatorna. A nő még mindig ott látja maga előtt, ahogy a férfi hideg tekintettel és mozgással kicsit lejjebb hajtja a fejét és a tarkójához nyúl. A következő pillanatban Iris már semmire nem emlékszik. Sem a téves hívásra, sem az eltelt, időre, semmire. Mintha csak most lépett be volna a terembe, a testtartása és elhelyezkedése a termen belül is olyan, hogy az ajtón nem rég léphetett be. Kezében ott van a kommunikátor, éppen most akarta felhívni Lerontist, hogy engedélyt kérjen tőle. A többi teljesen kiesik számára, nem történt meg, nem is tud róla senki.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Pént. 13 Jún. 2014, 09:18Iris Demargon

A lecseszés olyan volt, mintha éles késeket vájtak volna a szemembe, az egész szituáció olyan abszurd volt. Miért hívtam fel Corey-t? Egyáltalában miért csinálom mindezt?
Közben újra cseng a fülemben a sok tarka szó. A Coreytól és Lerontistól kapott károgások váltják egymást a fejemben. Aztán hirtelen az egész Metropolisz rajtam nevet. Hol vagyok mi ez az egész? Ez nem lehet igaz, szinte lelassult az idő. Átfutott előttem az egész életem, vajon egy ilyen hibáért mindent elrontottam, de hisz nem hibáztam, az nem lehet, én nem szoktam...én.
Lerontis csúnyán nézett rám ,majd a tarkójára emelte a kezét. Eztán minden olyan más lett. Hirtelen újra a teremben voltam, kicsit arrébb, szinte még a bejáratnál. Nem tudtam hol is vagyok. Kezemben volt a kommunikátor.
Egy pillanatra rámeredtem a kezemben lévő eszközre, körülnéztem és kifújtam magam. Lehet ez nem is volt igaz.
A másik percben már mindent elfelejtettem. Kitörlődtek az emlékek.

Rendben van, akkor ugye felhívom Lerontist és megkérdezem vajon, akceptálja-e a gondolataimat. Már hívtam is a kommunikátoron.
Ha felvette, akkor ezeket mondtam:

- Üdvözlöm uram, ne haragudjon, hogy zavarom. Tudom sok a dolga, de eszembe jutott egy ötlet a nyomozással kapcsolatban. Persze tudom, h még újonc vagyok, de arra gondoltam, hogy valamilyen módon beépülnék az ellenállásba. És így több legyet ütnék egy csapásra. Persze nem könnyű, de ismer uram, én mindent megoldok.

Közömbösen várom a válaszát, ha tudnék izgalmat érezni, akkor most fojtogatná a torkom...


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Szomb. 14 Jún. 2014, 20:04

~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Lerontis meglepően gyorsan fogadja a hívást. A kivetített alakja megszokott hidegséggel áll meg és néz szembe Irissel, mintha már számított volna arra, hogy a nő megkeresi. Nyugodtan, rezzenéstelen arccal és alig kivehető testmozgással hallgatja végig a nő mondanivalóját. Amikor Iris befejezi Hue még mindig nem szólal meg, szemét kissé összébb húzza, fejét kis mértékben oldalra dönti és hideg ragadozó nézésével méri fel a nőt. Demargon hátán ettől a tekintettél végigfut a hideg, mint minden alkalommal, amikor így látja a férfit. Percek után szólal csak meg, nyugodt, érzelemmentes hangon.
- Sajnálom, erre a feladatra még nincs felkészülve. Nem engedhetem meg, hogy kikerüljön ellenőrzött terület alól, ha beépül és leleplezik, azaz életébe kerülhet és az Új Ellenállás rendkívül sok információt szerezhet magától. Koncentráljon a feladatára Iris. Még valami?
Alig mozdulva várja, hogy Iris mit reagál és van-e kérdése. Sajnos Iris most nem kapott engedélyt arra, amit szeretett volna, de Lerontis hangjában érezhető, hogy ez később még változhat. Ha Irisnek van kérdése, Lerontis még válaszol rá, azonban mielőtt a beszélgetésnek vége lenne, jelzi, hogy még akar valamit mondani.
- A titkos fejlesztőrészleg, Kane Hattler értesítette az egyik fedett emberét, hogy nézzen utána Corey Regennek. Akarnak tőle valamit, és ez lehet, hogy szemben áll az ellenőrzés érdekeivel. Magára bízom a helyzet tisztázását.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 14 Jún. 2014, 21:12

Lerontisról nem tudok most sem többet meg, mint legutóbb találtam, de nem árt mindig ellenőrizni a hálót, hátha kikerül róla valami, amit egyszer fel lehet használni. Az embereiről viszont hamar megtalálom a kellő kapaszkodókat, és elő is kerül egy Iris Demargon nevű ügynök, aki Corey Regen után érdeklődött, és ráadásul tette mindezt nem is túl régen. Ezután következik Iris Demargon helyzetének meghatározása, de úgy néz ki, hogy egyáltalán nem akar Corey Regen közelébe kerülni, legalábbis nem azonnal. Vagy így van, vagy a Corey Regenről tartózkodási helyéről szóló információk tévesek lehetnek, ez azonban valószínűtlen.
Miközben elindulok a folyosón, hogy átléphessek a kapun az FF67-be, máris azon jár az eszem, hogy mi lehet Iris Demargon terve ezen percben. Nem akart rögtön találkozni Corey Regennel, ami azt jelenti, hogy nincs hivatalos végzés ellene, nem foghatják el, nem állíttathatják elő. Tehát Lerontis még csak nyomoz Corey Regen ellen, de nincs semmi kézzel fogható nála, amit felhasználhatna. Ez megnyugtató.
Mivel épp most nyomoztam le Iris Demargont, magamat is feltűnővé tettem az ő szemében, ha figyeli a saját magáról terjedő adatokat, akkor hamar rájöhet, hogy én is Corey Regen nyomában vagyok. Az első, amit teszek, hogy beállítok egy figyelmeztetőt, ami jelez, ha bárki az én hollétemről és adatbázis lekérdezéseimről érdeklődik. Nyilvánvalóan Lerontis és Demargon lehet csak az, akinek felkeltem az érdeklődését. Ezután, ha van erre lehetőségem, akkor betáplálok egy hamis elfoglaltságot, lefoglalok két helyet egy étterembe, egy óra múlva kezdődő időpontra. A foglaláshoz külön beírom, hogy Corey Regennel együtt jelenek majd meg. A közösségi kapcsolattartó adatbázisomon megfogalmazok egy üzenetet, ami elég feltűnő ahhoz, hogy aki rólam keres információt, rögtön ezzel találja szembe magát. A rövid állapotfrissítés mindössze ennyi:
„Ha másnak is elege van abból, hogy a HPI minden egyes gemkapcsa miatt a logisztikai főigazgatóságra kell rohangálni, lassan elkezdhetnénk írni egy petíciót. De legalább a személyzet szemrevaló.”
Az üzenet végén még amolyan vicces emotikont is használok, ezzel is rásegítve arra a hatásra, hogy munkaügyben járok itt, de személyes érdekeltségem fűződik Corey Regenhez. Ez az információ és a hamis asztalfoglalás együttesen kellően összezavarhat bárkit, aki meg akarja tudni, mit csinálok itt, és azt a hamis benyomást keltheti, hogy Corey Regennel intim kapcsolatba próbálok kerülni. Miközben ezt elvégzem, lassan odaérek az információs pulthoz, és felpillantok a személyzetre, amennyiben emberi személyzet van a pultnál.
-Üdv, érdeklődni szeretnék arról, hogy van-e egy bizonyos Iris Demargonnak vagy más, a belső ellenőrzéstől megbízott ügynöknek időpontja mára a Corey Regenhez, vagy közvetlen beosztottjaihoz.
Ha esetleg nem akarná megadni a szükséges információkat, akkor igazolom magam, így bizonyítva, hogy megvan a megfelelő szintű hozzáférésem a kért információkhoz. Ha viszont nem élő kiszolgálás van a pultnál, akkor magam keresem le keresett információkat.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Vas. 15 Jún. 2014, 11:00Iris Demargon

A nézés, amitől még nekem is hideg futkos a hátamon. Nagyon nem szeretem, amikor így néz rám, mindig emlékezetet arra, hogy csak egy ember vagyok, egy magatehetetlen ember.
A kérésemre a válasz elutasító volt, teljesen érthető módon és valóban meg is ölhetnek. Nagyon kevés tapasztalatom van terepen. Ekkor meghajolok Lerontis előtt, jelezvén, hogy megértem és elfogadom válaszát. Ekkor közli velem, hogy Kane Hatler az egyik fedett emberét értesítette Corey Regennel kapcsolatban.
A válaszom egyszerű és alázatos:

- Igenis uram. Elintézem, bocsássa meg, hogy feltartottam. Viszlát!

S valószínű meg sem várja, hogy elköszönjek. Ha letette akkor munkának is látok. Persze a kis Gerint nem felejtem el, ám egészen más taktikával fogok legközelebb köze kerülni hozzá.
Most utána járok ennek a hirtelen jött érdeklődésnek Corey iránt. Először is megnézem Corey adatlapját, ki kért le róla adatokat mostanában? Ha találok valakiket, akkor megnézem hol is dolgoznak és mit. Könnyű lesz rájönni, hogyha a kutató részlegnél van egyikük, akkor őt keresem, hisz Kane Hartler embere valószínű egy ilyesmi ember lesz. Ha megvan, akkor rámegyek annak az adatlapjára és megnézek vele kapcsolatos általános infókat. Majd a tartózkodási helyét szeretném megtudni.

Ha nem találok senkit, akkor Kane adatlapjára megyek és megpróbálom megkeresni, kinek adott le utasításokat, ha szerencsém lesz hozzáférhetőek ezen adatok. Ha nem, akkor meg szeretném tudni, kikkel beszélt ma Kane._________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Vas. 15 Jún. 2014, 15:18

~ Karakter: Ivor Colwyn Sawyer; Helyszín: 2. katonai szektor, FF66 létesítmény ~

A kért parancsokat sikerül beállítania. Mint a birodalomban mindenhol, a HPI-ben is az összes virtuális feladatot Maniac látja el. A Mesterséges Intelligenciával, a nyakban lévő biochip segítségével lehet mentálisan is kommunikálni, gondolatok útján, de lehet szóban is kiadni utasításokat, a mindenkihez tartozó kommunikátort vagy más segédeszközt használni, holografikusan vagy mint a két dimenziós konzolok felületén. Valójában az eszközökre csak kényelmi funkciók miatt van szükség, ahogy a programok különválasztására is. Több szociális háló is van, ezek közül bármelyikre írhat Ivor üzenetet, arra pár másodpercen belül pár tíz komment és értékelés is érkezik, hacsak ezeket nem tiltja le. Azt azonban Sawyer is tudja, hogy előbb-utóbb ez Corey tudomására is fog jutni, ha ezt kiírta valahova. Eközben már egészen közel ér a pulthoz, de már ő maga is tudja, hogy mivel jelenleg hivatalosan sem Flottás, nem fognak neki adatokat kiadni. Az egész több tíz kiszolgálóból álló részen csupán egy nő ül, HPI-sként a kora nem eldönthető ránézésre, ellenben valószínűleg nemrég vehették fel a Flottába, a friss tanulókat szokták hasonló feladatra kijelölni. A nő végighallgatja, lepillant a pult mögé, feltehetőleg az egyik holokivetítőre felnéz és csak utána válaszol.
- Üdvözlöm uram. Sajnálom, de nem segíthetek önnek. Nem látom az egyenruháját és az azonosítóját, a rendszer szerint sem tagja a Flottának. A titkosítási lépcsője ellenére katonai adatokat nem adhatok ki. Ez különösen érvényes a belsőellenőrzésre. És meg kell kérnem, hogy önmaga se keressen rá ezekre az információkra, az szabályellenes lenne. Az épületen belül szabadon mozoghat, mint mindenki más. Esetleg azt meg tudom mondani magának, hogy Corey fogad-e egyáltalán bárkit a mai nap folyamán.
Ha Ivor jelzi az érdeklődését, akkor a nő bólint és ellenőrzi a kért adatokat. A környezet teljesen nyugodt, a hatalmas fém, fehér fénnyel bevilágított terek, az éles de nagy távlatokba nyúló vonalvezetés, a több tíz méter magasan lévő mennyezet és a kifinomult technológia tökéletes ötvözetet alkot. A környezetnek nincs kiugró értéke, sem túl fényes vagy sötét, nem érzékelhető a hőmérséklet vagy a légmozgás. Minden optimális. A flottás nő leginkább semlegesnek tűnik, nem ellenszenves de nem is segítőkész, csupán a dolgát végzi teljes precizitással.
- Nem, nem fogad senkit.
Ivor-nak ekkor jelet Maniac. Most kértek le róla adatokat. Az általános adatlapját, amin az aktuális adatai szerepelnek és a pontos tartózkodási helyét. Ezt meg is adta a kérvényezőnek az MI. Visszakeresni, hogy ki kért le róla adatokat nincs lehetőség.


~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Iris észrevehet a felettese arcán egy nagyon halvány, szinte észrevehetetlen mosolyt. Lerontisnak tetszik a nő alázatossága. Ezért tőle szokatlan módon az elköszönést is megvárja, majd mint mindig hideg eleganciával sétál el, amíg bont a kapcsolat. Ezután Iris neki tud állni a részletesebb utánakeresésnek. Kane Hattlerről semmilyen információt nem tud szerezni. A férfi a titkos fejlesztési részleg vezetője, a magasabb szintű vezetőkön és a saját beosztottjain kívül senki nem tudja mit is csinál pontosan a munkakörében. A titkos fejlesztési részleg egyenlő titkosítási szinten van a belsőellenőrzéssel, így Kane és Lerontis is egy szinten helyezkednek el, nem lehet róluk adatokat szerezni. Azonban a többi keresés sikerrel jár. Corey Regenről alig pár perccel ezelőtt kértek le adatokat. Általános információkat, részletes információkat a munkaköréről és a pontos tartózkodási helyét. Egy bizonyos Ivor Colwyn Sawyer, Kane beosztottja, egy kutatással és fejlesztéssel operatívan is foglalkozó férfi. Ivorról is igen sok minden titkosítva van, például, hogy szenvedett már mentális sérülést, ami a génmódosított személyeknél igen ritka, szinte lehetetlen, valamit a múltjának egyes pontjai rendezetlenek. Évekkel ezelőtt valami történt vele a Földön, de mivel Maniac az ott történteket már nem tartja számon, így ez egy fekete folt az adatlapján is. Jelenleg a férfi a második katonai szektor, FF66-os létesítményében tartózkodik. Ez azaz épület, ahol Corey is dolgozik. Kane embere már valószínűleg a célszemély nyomában van.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 16 Jún. 2014, 16:27

A kért információkat nem kapom meg, sajnos Flottás tagság nélkül már nincs olyan hozzáférésem, ami ehhez szükséges lenne. De mivel a nő szívesen elmondja, hogy van-e egyáltalán bárkinek időpontja mára Corey Regenhez, ezért bólintok, és megvárom a választ. Szerencsém van, mivel senkit nem fogad ma, ebből következik, hogy a belső ellenőrzés sem hivatalos hozzá, tehát jól gondoltam, Lerontis még csak nyomoz utána, de nincs kézzel fogható, felhasználható bizonyítéka ellene, amivel lecsukathatná. Persze az is csak feltételezés, hogy Lerontis ezt akarja tenni, de ha a belső ellenőrzés elkezd valakit követni, akkor általában nem csak beszélgetni szeretnének.
-Köszönöm a segítségét, szép napot! – Köszönök el a nőtől az információs pult mögött, aztán elfordulok, és megnézem, miről kaptam jelentést. Pontosan ahogy vártam, valaki épp most kért le rólam adatokat, Iris Demargon gyorsabb, mint gondoltam, és tudja, hogy itt vagyok. Mivel nincs a kezében semmi, legfeljebb üres fenyegetésekkel és hamis vádakkal próbálhatna eltéríteni, vagy kicsikarni belőlem valami információt. Ezeket gyerekjáték lenne lepattintani, ennél azonban sokkal jobb ötletem van. Demargon tudja, hogy itt vagyok, de valószínűleg ő sem tud többet a feladatomról, mint én az övéről, így mindössze annyit mondott neki Lerontis, hogy Hattler ráállított Regenre. Ha jól taktikázom, és a tudatlanságára apellálok, akkor előnyt kovácsolhatok abból, hogy utánam kutat.
Veszek egy mély levegőt, mielőtt döntésre jutok, van veszélye annak, amire készülök, és talán később még meg is bánhatom, de ha Demargon egész végig a sarkamban lesz, akkor amúgy is lehetetlen lenne feltűnés nélkül dolgoznom, arról nem is beszélve, hogy nem tudnám elsikálni, ha éppen a belső ellenőrzés megbízottját szedálom le, és dobom be valahol egy szemetesbe. Nem, Demargon túl közel van Lerontishoz, így nincs más lehetőségem.
Egy üzenetet küldök Demargonnak, aminek a szövege az alábbi:
„A térváltó kapunál várom, Demargon, siessen, ha kérhetem! Tudomásom szerint Lerontis még Dr Hattlernél is türelmetlenebb.”
Bár nem tudom biztosan, hogy Demargon kérte le rólam az adatokat, de a tippem elég biztos lábakon áll, helyszínt pedig meg sem kell adnom, mert azt is lekérte rólam, hogy hol vagyok éppen. Most villantok egy kicsit, hogy lássa, több információval rendelkezem, mint ő, aztán később már könnyebb lesz lavírozni.
A térváltó kapuhoz indulok, és várom, hogy megérkezzen, vagy válaszoljon az üzenetre. Eközben azon gondolkodom, hogy Regen mikor fogja észrevenni az éttermi asztalfoglalást, amiben szerepel az ő neve is. Nyilvánvalóan meglepődik majd, és mivel fogalma sincs, hogy ki vagyok, utánam néz. Hogy milyen szintű információkat ér el, az mindegy, mert ami igazán fontos, az titkosítva van, és nem tudhatja, hogy Hattler mivel bízott meg. Kis szerencsével sikerül felkeltenem az érdeklődését, és ő maga keres meg engem, ahelyett, hogy nekem kelljen utána rohangálnom.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Kedd 17 Jún. 2014, 18:14

~ Karakterek: Ivor Colwyn Sawyer és Iris Demargon; Helyszínek: 2. katonai szektor, FF66 létesítmény és 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Ivor elköszön a nőtől, aki csak biccent neki és hagyja távozni. A férfi elküldi az üzenetet Iris Demargonnak, a rendszer jelzése szerint a nő meg is kapta ezt, de még nem olvasta el. Van ideje visszasétálni a térkapu érkezési pontjához és ott várni. A nő egyelőre még nem érkezik meg, közben néhány a Flotta zöldes egyenruháját viselő nő és férfi érkezik meg egy csoportban, sétál el mellette, majd megy át a kapun. A rendszert már előre értesítik az érkezési pontról, helyben már nincs szükség beállításokra, csak egyszerűen bele kell sétálni. A szociális háló egyelőre nem jelzi, hogy Regen foglalkozott vagy egyáltalán látta volna a kiírást, amelyben ő is szerepel. Nyilván, ha dolgozik akkor még hosszú órákon keresztül nem is fogja észrevenni, legalábbis nagy valószínűséggel. Mialatt Ivor várakozik a pultnál látott nő tökéletes hologramja vetül elé, álló alakban.
- Uram, ha várakozik valakire, akkor szabadon megteheti az erre kijelölt helyiségben, ahol mindezt kényelmesebben teheti és nem akadályozza mások mozgását. Elhelyezhetek egy jelölőt a kommunikátorán, ami a retinájára vetülve mutatja az utat önnek.
Ajánlja fel a megszokott HPI-s módszert. Ha Sawyer beleegyezik egy fehér kis nyílszerű pont jelenik meg a szeme előtt, aminek nagyságát és közelségét követve, figyelve gond nélkül eljuthat az említett teremig. Nem esetében a nő képe eltűnik és nem zavarja többször.

Iris még mindig a teremben áll, a maga elé kivetített paneleket figyeli és gondolkozik. Egyszer csak egy újabb ablak ugrik fel, szöveges üzenetet kapott, attól a személytől, akiről éppen információt gyűjt. Ivor Colwyn Sawyer üzent neki.
„A térváltó kapunál várom, Demargon, siessen, ha kérhetem! Tudomásom szerint Lerontis még Dr Hattlernél is türelmetlenebb.”
Az utalás egyértelmű. A férfi valószínűleg számított rá, hogy utána fog nézni. Ezek szerint Hattler is tud Lerontis utasításáról és nem csak fordítva.

//Érthető okok miatt összevontam a játékot. Amennyiben ez bárkinek gondot okoz, kérem jelezze és igyekszem megoldani.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Szer. 18 Jún. 2014, 12:39Iris Demargon

A keresésem eredményei sikeresek. Kane Hatler, hisz persze már halottam is róla egyszer. A titkos fejlesztési részleg vezetője, több információt nem is tudok meg róla.
A másik keresési eredményem is sikeres volt, ahogy látom csak egy ember kért le a közelmúltban adatokat róla, egy bizonyos Ivor Colwyn Sawyer. Lássuk csak, Sawyer mire is volt ön ennyire kíváncsi? Általános infók, tartózkodási hely...hmm. Semmi különös, ám ha nem maga Lerontis figyelmeztet,akkor nem is érdekelne,de így ennek mindenképpen utána kell járnom.
Tovább nézem a férfi adatlapját, kutatással és fejlesztéssel fogalakozik, tehát helyén van az esze, és persze a szokásos múltbéli halovány foltok. Ilyen múltbéli rendezetlenség elég sok van itt a Metropolisban, ezeknek is utána kell járni, ám a legtöbb nem is túl érdekfeszítő, csupán csak véletlenül lemaradt felesleges infók.
Nem is fogom egyenlőre nagyon megnézni, és utána járni. Kezd egy ötlet körvonalazódni bennem. Egyszerűen a végére járhatok az igazságnak, csak hozzá kell mennem. Hol is van jelenleg. A keresési paraméterek beállításával be is mérem hol tartózkodik a férfi. A szerkezet egy villanás alatt ki is adja: Második katonai szektor, FF66-os létesítmény.
DE vajon mi ügyben keressem meg? Ráérek még ezzel foglalkozni sürget az...
Egy szöveges üzenet ugrik fel. Milyen különös pont az a férfi írta, aki után éppen most nyomozok. Meg nézem, az üzenetben ez áll:

„A térváltó kapunál várom, Demargon, siessen, ha kérhetem! Tudomásom szerint Lerontis még Dr Hattlernél is türelmetlenebb.”

Az üzenetet nem értem meg elsőre, aztán végül is kiveszem a lényegét. Hát jó, akkor már nem is kell indok, hogy beszélhessek vele. Csodás...
Összekapom magam és el is indulok felé.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 18 Jún. 2014, 19:10

Amíg várakozom, megjelenik a hologram, némileg összevonom a szemöldökömet. Nyilván nem tudják, hogy ki vagyok, mert ha lenne halvány fogalmuk is róla, nem akarnának engem útbaigazítani itt, mint valami turistát. Pontosan tudom, hogy lehet várakozni egy váróteremben, sőt, ha akarnám, kérném is, hogy vezessenek oda, de erre semmi szükségem, a dolgom ennél sürgősebb – pontosabban annak akarom láttatni.
-Köszönöm, inkább itt várakoznék, csak egy perc az egész – válaszolok magamra erőltetett türelemmel, mert a világért sem akarnék dühösen válaszolni, minden efféle érzelmi kitörés csak felhívná a figyelmet a jelenlétemre.
Ezután tovább várakozom még egy ideig, végiggondolom, hogy mit fogok mondani Demargonnak, ha megérkezik, és azon is elgondolkodom, hogy vajon neki mi járhat a fejében, mikor megkapja az üzenetet. Nyilván meglepődik, mert Lerontis azt akarta tőle, hogy figyeljen meg, derítsen ki rólam egyet s mást, kövessen is talán, a lényeg: tudni akarta, hogy Hattler mivel bízott meg. Így aztán elég különös lehet neki a helyzet, talán azon tanakodik, hogy Hattler alapból azzal bízott-e meg, hogy vele találkozzak.
Mikor megérkezik végül Demargon, rögtön felé sétálok, mint aki tényleg igyekszik valahová.
-Iris Demargon, ha nem tévedek – azonosítom be az adatbázisokban talált képek alapján. – Ki tudja, hogy most itt van? Van valaki, aki folyamatosan figyelemmel követi a mozgását? Lerontison kívül, értelemszerűen.
A sietős, lényegre törő stílus azért kell, hogy fontosnak érezze az ügyet, amibe éppen belecsöppen, és azt gondolja – mellesleg helyesen –, hogy ez sokkal nagyobb dolog, mint amire felkészült. Ez által könnyebb lesz irányítani a szituációt, és bár sok kérdése lesz, alapvetően engedelmesebben viselkedik talán.
Miközben a válaszokat várom elindulok a hatalmas terem egy teljesen véletlenszerű, félreeső pontja felé, pusztán azért, hogy elkerüljük a feltűnést beszélgetés közben, és ne halljon minket senki más.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Csüt. 19 Jún. 2014, 22:58Iris Demargon

Lassan izgalom nélkül megyek be az átjárón, majd pillanatok múlva a célterületen leszek. Lassú, hideg léptekkel közelítek a célszemély felé, akit még nem látok.
Majd meglátja a férfit. Fekete hajú, fehér bőrtónusú férfi. Elég határozott az arca, a szemeiből nem tudok kivenni semmit. Még kész szerencse, hogy a sors úgy hozta, hogy magához rendelt. Felém sétál és úgy néz ki sietőre veszi a dolgot.

- Iris Demargon, ha nem tévedek. Ki tudja, hogy most itt van? Van valaki, aki folyamatosan figyelemmel követi a mozgását? Lerontison kívül, értelemszerűen.

A férfi gyorsan és határozottan beszél, ha nem lennék ilyen határozott, gondolkodás nélkül válaszolnék neki. Erős a karizmája. Nos egyenlőre én szeretném eldönteni, vajon mit is csinál ez a fiatalember. Nincs kedvem udvariaskodni.

- Mr.Lerontis ha kérhetem. Üdvözlöm, Iris Demargon vagyok, ön bizonyára Mr. Sawyer. Minden kérdésére választ kap, amint elárulja miről is van szó.
A megszólításom Miss Demargon, nem tegeződünk, mielőtt felmerülne önben a gondolat.E szó végén kezdtem el aktiválni az erőmet, megpróbáltam kideríteni, vajon mi is az eredeti célja. ..
Nem kellett olyan régi emlékek között keresgélni, ugyanis ez mostani és talán még a felszínen van, nem raktározta el annyira a kis titkát. Próbálom megtalálni, milyen utasítást kapott, mi az amit rejteget előlem.
Nem gondolom, hogy találok valamit, eléggé hétköznapi embernek tűnik, valószínűleg csak velem kellett beszélnie.

Előtte álltam és tekintetemmel a szemébe néztem. Kezeim hátrakulcsolva.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Pént. 20 Jún. 2014, 01:25

~ Karakterek: Ivor Colwyn Sawyer és Iris Demargon; Helyszínek: 2. katonai szektor, FF66 létesítmény és 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Iris és Ivor találkoznak egymással és beszélni kezdnek. A hatalmas teremben könnyen találnak olyan részt, ami mindentől messze esik és nincs konkrét betöltött funkciója, csupán üres tér. De a falak mentén itt is vannak vékonyabb kijelölt utak, leülésre szolgáló helyek, ahol nyugodtan folytathatnak beszélgetést. Iris gond nélkül tudja használni a képességét, amiből Sawyer semmit nem érez és nem is tud a nő speciális biobeültetéséről, nem szerepelt az adatlapjain, említve se. Demargon azt rögtön ki tudja olvasni a férfi fejéből, hogy annak feladata DNS mintát szerezni Corey Regentől, lehetőleg ne csak haj vagy más halott sejtből származó mintát, hanem bőrszövetet vagy más hasonló szövetet, amelyben több típusú sejt is megtalálható. Ennek megszerzése okozhat a férfi számára kisebb problémákat és emiatt próbálja most saját hasznára alakítani az események menetét. Más információt, "titkot" azonban nem lát Iris, ha nem keres konkrétabban. Ivor rendkívül őszinte magával és egy titkos feladat részletei természetes módon hatnak titkosnak az emberek elméjében, nem úgy mint az egyébként más okok miatt tárolt emlékek. Kettejüket egyelőre semmi nem zavarja.

//Innentől vannak szabad körök, nyugodtan írhattok többször is egymás után nélkülem, hogy mindent meg tudjatok beszélni. Én figyelem a játékot és ha szükséges írok, mint például most a telepátia alkalmazásakor.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 20 Jún. 2014, 16:26

Demargon elsőre nem tűnik teljesen elveszettnek, próbál úgy tűnni, mint aki magabiztos, de csak idő kérdése, kicsit megkavarom néhány dologgal, bedobok egy-két részinformációt, persze megfűszerezve egy kis hazugsággal, hogy ne tudja, miről van igazából szó.
-Nincs időm a régimódi udvariaskodására, Demargon. Pontosan tudja, hogy miről van szó, különben nem kért volna le a nap folyamán információkat Corey Regenről. Nyilván Lerontis nem mondott magának túl sokat, nem az a fecsegő típus, de annyit bizonyára elárult, hogy Corey Regennel valami nincs rendben. Engem azért küldött Hattler, hogy közel kerüljek Regenhez, és szövetmintát szerezzek, ez nem lehet meglepő, ha bármit is tud Hattler munkásságáról. Nem telt sok időbe, hogy rájöjjek, Lerontis is Regen után szaglászik, és magát állította rá.
Egy pillanatra elhallgatok, és körülnézek, hogy nem figyel-e minket senki. Természetesen nem figyelnek, és nem is számítok rá, ez csak a színjáték része.
-Most már tudja, hogy miről van szó, maga jön az ígért válaszokkal. Mit kért magától Lerontis, és miért nem kereste fel személyesen Regent eddig? Kapcsolatba lépett vele? És még egyszer: van tudomása róla, hogy bárki is figyelné a mozgását a metropoliszban? Gyanítom, hogy nem csak Hattler és Lerontis akarja a saját húsát sütögetni a tűzön, amit Corey Regen gyújtott.
Nem akarok túl sokat mondani neki, de kénytelen vagyok felfedni az igazság egy részét, hogy érezze, nem verem át. A vad feltételezések és találgatások miatt pedig úgy érezheti, már egy ideje dolgozom az ügyön, így többet tudok nála. A beszéd befejezése utána ismét körülnézek, és az egyik közeli padhoz megyek, hogy leüljünk ott a beszélgetés további részére.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Vas. 22 Jún. 2014, 12:32

//elnézést a miss és mr. jelzőkért...Smile //


Iris Demargon

Sawyer-rel egy olyan rész felé orientálódunk, ahol elvileg nyugodtan beszélhetünk. Miközben megyünk a fejében keresgetek. Egész okos ez a férfi, legalábbis érzem az elméje kisugárzásán, talán rendkívülinek is mondható. Az információkhoz könnyedén hozzájutok. Megbízták, hogy szövetmintát vegyen Corey-tól. Nahát, milyen meglepő. Közben elkezdi mondani a mondókáját.
A válasza korrekt volt és érthető, teljesen megegyezett az állítása a fejében talált információkkal. Ezek szerint valóban az igazságot mondja. Körbenéz, mintha azt lesné valaki figyel-e vagy követ. Nem értem miért. Elivleg a nyomozásom, egészen idáig titkos volt, de most, hogy ő is belekeveredett talán nem árt megnézni, nem-e szaglászik valaki utánam.
Eztán konkrét válaszokat szeretne.

- Remélem tudja, hogy nem adhatok ki információkat semmilyen ügyről, ez szabály. Annyit azonban megmondhatok, hogy nem követ senki. Legalábbis egyenlőre.


Lassan én is körbenézek, majd újra a szemébe meredek.Ekkor egy padhoz invitál, ahol tovább beszélgetünk. Miközben leülünk kérdezek.

- Azt viszont nem tudom, hogyan szerzett tudomást arról, hogy én mi ügyben nyomozok? Ezen adatok bizalmasak és titkosak. Egy folyamatban lévő nyomozásról, csak én és felettesem tud ....

Miközben beszél, tovább kutatok az elméjében és meg szeretném találni, hogy vajon, hogyan szerzett tudomást az ügyemről?
Valamint továbbmenve, az is érdekel, vajon mennyit tud Corey-ról. A szavai alapján úgy tűnik, már régebb óta foglalkozik az üggyel. Ha tud valamit, abból én is profitálni szeretnék.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Hétf. 23 Jún. 2014, 00:49

~ Karakterek: Ivor Colwyn Sawyer és Iris Demargon; Helyszín: 2. katonai szektor, FF66 létesítmény ~

Iris újra belenéz a férfi fejébe, most is sikeresen és ezúttal sem érzékeli ezt semmilyen módon Ivor. Látja, hogy a férfi Hattler-től kapta az információt, miszerint Lerontis őt magát Corey után küldte nyomozni. Ezután egyszerűen utána nézett az ő adatainak, mint ahogy Demargon is utána nézett a férfi adatainak. Meg tudják tenni, azonos titkosítási lépcsőn vannak, van rálátásuk a másikra, de egyiküknek sincs rálátása Hattler vagy Lerontis adataira. Coreyról Sawyer is közel annyit tud mint Iris, de jobban felkészült, ismeri a napi rutinját és, hogy mikor és mit szokott tenni a férfi. Ellenben nem tudja azt, hogy milyen beosztottjai vannak konkrétan és azoknak milyen a kapcsolata vele, ennek a nő nézett utána. Az üggyel nem foglalkozik régebb óta, ő is ma kapta meg a feladatot. Más információt ezen kívül Iris egyelőre nem lát, a többi részlet már nincs a legközelebbi emlékek részén.

//Elnézést a rövidségért, lehetnek továbbra is szabad körök, kivéve újabb telepátia estén persze. És nincs mister, miss megszólítás, más lett azóta a nyelv, elnézést, hogy nem jeleztem korábban.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Kedd 24 Jún. 2014, 10:00Iris Demargon

A választ természetesen megvárom. Kíváncsi vagyok, mit mond. Az elméjében csupa hasztalan dolgot találok, megint.
A környezetünkben nem tapasztalok semmiféle változást, minden ember jár kel, éli a mindennapjait. Semmi szokatlant nem véllek felfedezni.
Az előttem ülő férfi, magabiztos, kíváncsi tekintettel mered rám. Ha már megkaptam a képességet, akkor használom is, bár úgy érzem hamarosan ki fogok merülni.
A titkok feltárásához nagyon fontos a koncentráció. Éppen ezért, egy kis csendet eszkábálok. A kezemet a fejemre teszem és eljátszom, hogy valami nincs rendben velem.
Sokáig fogom a fejem és megkérem közben, hogy adjon egy percet. Eközben megpróbálok az elméjének titkaiban kutatni. Megnézem vajon Corey-ról milyen információi vannak, amiket már titokként raktározott az elméje, hátha talált valamit ez a pasas. Aztán ha még erőm engedi, utána nézek, vajon van-e valamilyen nagy rejtegetni valója, a nagy titok. Persze ez utóbbi kiderítéséhez több idő kell és koncentráció, ezért új tervel állok elő. Elengedem a fejemmel a kezem, ám arcom még mindig zavart mutat:

- Ne haragudjon, nem tudom mi ez? Kérem adja a kezét. Ez segíteni szokott, volt már ilyen bajom. Valamiféle rendellenesség, de egy erős nyomás a fejemen segíteni szokott. Kérem segítsen! Pillanat.

Ha odaadja akkor a fejemre teszem a kezét és közben becsukom a szemem és koncentrálok elméjére. Ha nem adja oda kezét, akkor magam fogom meg újra fejemet és úgyszintén koncentrálok.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 24 Jún. 2014, 17:01

A nő nem ad válaszokat a kérdéseimre, és ráadásul még úgy is tesz, mintha ezzel nem lenne gond, miután azt mondta, hogy válaszolni fog.
-Először azt mondja, minden kérdésemre válaszol, aztán azt, hogy nem hajlandó válaszolni nekem. Sajnálom, de ha titkolózni akar előttem, akkor későn kezdett bele. A hozzáférési szintje nem elég magas ahhoz, hogy elrejtsen előlem bármit is, és ha azt hiszi, hogy annyit tud az ügyről, mint Lerontis, téved.
Tettetett felháborodással állok fel a padról, és teszek néhány lépést. Mikor látom, hogy a fejét fogja, és látszólag valamiféle fájdalommal küzd, körülnézek még egyszer.
-Az biztos, hogy sok fejfását fog okozni magának ez az ügy, ha nem akar velem együttműködni. Ez volt az első eset, hogy Hattler részéről valaki békejobbot nyújtott a belső ellenőrzésnek, és úgy néz ki, hogyha magán múlik, ez lesz az utolsó is. Én elmondtam, amit tudok, ha maga nem teszi meg ugyan ezt, akkor most elköszönök, és csak remélheti, hogy nem találkozunk újra. Ha egyedül akar játszani, csak hajrá, bizonyára eddig is nagyon sikeres lehetett, ha ilyen… Megbecsült pozícióba jutott.
Az utolsó szavakat némileg megnyomom, hogy éreztessem, a belső ellenőrzés sosem egy hálás munka, és az emberek félelemmel vegyes undorral tekintenek azokra, akik a saját soraikban keresik az ellenséget. Ha ezután sem válaszol a korábban feltett kérdéseimre, akkor kénytelen leszek távozni, de nem gond, rendelkezem kellő mennyiségű információval ahhoz, hogy megszervezhessek egy találkozót Regennel, és könnyedén felhasználhatom a belső ellenőrzést közös ellenségnek. A fejfájásával nem törődöm, és nem is segítek rajta, külön jó nekem, ha problémákkal küzd, és emiatt nehezebben koncentrál a feleadatára.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Kedd 24 Jún. 2014, 17:27

~ Karakterek: Ivor Colwyn Sawyer és Iris Demargon; Helyszín: 2. katonai szektor, FF66 létesítmény ~

Iris teljes koncentrációval, szellemi erővel kezdi használni a képességét. Elkezdi a mélyebb szinteken látni Ivor tudatát, egészen mély információk után kutatva. Bárhogyan is kutat, további emlékeket nem lát Corey Regenről, mint amiket eddig kiolvasott és látott. Azonban amikor a férfi nagy titkát keresi képeket kezd el látni. Képeket megölt emberekről, vagy elrabolt emberekről. Látja, hogy a férfi parancsra cselekszik és bizonyos feltételek mellett alanyokat gyűjt be engedélyezett kísérletekre a titkos hadikutatási részlegnek. Nem csak átlagos emberek, HPI-sek, génkezelésen átesettek. Maniac-nek a szabályok szerint már régen le kellett volna kapcsolnia, de valamiért kivétel lehet a férfi. Ezután lát furcsa gépeket, kiborgokat, amiket feltámasztott hullákból hoznak létre. Majd hibrideket lát, félig emberi, félig idegen lények. Egy idő után azonban mintha minden elsötétülne, szakadást lát az emlékekben és meg is szakad a mentális kapcsolat Iris és Ivor között.
Sawyer tudja, hogy a fejfájás egyáltalán nem jellemző egy birodalmi személynél, sokkal erősebb annál a regenerációjuk, hogy ez egyáltalán, súlyos sérülés nélkül megtörténhesse. És Demargon is tudja, hogy ez gyanússá válhat egy idő után.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Auaritia on Csüt. 26 Jún. 2014, 10:59Iris Demargon

A férfi dühösen áll fel az asztaltól és nem tetszik neki, hogy nem válaszolok. Rám is kiállt, remélem senki nem nézi ezt a kis komédiát. Eztán jött a fejfájós kis procedúrám, ahol a férfiba mélyesztettem elmém karmait. Sok titokzatosság és értetlenség lengi körül részemről ezt a férfit. Valahogy fura ez az egész ügy. Meg amiket művelt, ugye azért már Maniac "puszikát" adott volna neki. DE mégsem... A férfi fenyegetőzik és szinte kiabál, nagyon nem tetszik neki, hogy nem működök vele együtt. Igaza lehet és végig is gondolom a dolgot. Csak azt nem értem, hogy már miért is lenne közös az ügyünk. Ő pusztán egy fizikai darabkát szeretne Corey-tól, én meg egészen mást. Én miért kellek? A belső ellenőrzés miért kell egy lyen ügy kivitelezéséhez? Ezt önállón is meg tudja oldani. Lerontis előbb tudna egy ilyen békejobb nyújtásról mint én. Valószínű utasításba kaptam volna, hogy segítsek, nem pedig ő közli velem.
A fejfájásom színlelését befejeztem, majd gonosz vigyor ül az arcomra, és mondom neki:

- Ha tényleg így gondolja és ezt fogja cselekedni, csak tessék. Ha nincs más, akkor elköszönök, Sawyer.

Felállok az asztaltól és visszamegyek a közösségi komplexumba, ahonnan jöttem. Nem hiszem, hogy elmondja Regennek, hogy utána nyomozunk, mert azt ugye nem lehet.
Ha gond nélkül visszatérek a komplexumba, utána nézek egy személy adatainak. Beütöm azt a keresztnevet, hogy Anne, megnézem miket hoz ki. Felülről a harmadik névre rá is bökök, és ha nem titkos megnézem az adatlapját. Majd az egészet bezárom, és várok egy kicsit.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 26 Jún. 2014, 13:19

Demargon nem hajlandó megadni a válaszokat, amiket várok tőle, így nincs értelme tovább fecsérelnem rá az időmet. A tervem már megvan, így amikor vigyorogva válaszol, érzelemmentes arckifejezést öltök magamra.
-Szép napot, Demargon – válaszolom neki röviden, majd elfordulok, és ismét a recepció felé indulok, bár valójában nincs ott különösebb tennivalóm. Megvárom, míg Demargon távozik, aztán a tervemre koncentrálok.
Ismerem Regen tervét a mai napról, és az asztalfoglalást idővel észreveheti, így két lehetséges megoldást látok egyelőre körvonalazódni. Az első, hogy észreveszi a vacsorameghívást, kérdőre von miatta, én megmagyarázom, hogy találkozni szerettem volna vele. Ha belemegy a találkába, akkor megpróbálok a bizalmába kerülni, felvetem, hogy együtt mehetnénk a szokásos túrájára kábítószerekért, persze úgy teszek, mintha nem tudnám, hogy ő is ezt szándékozik tenni. Ha gyanakodni kezdene, akkor még mindig bedobhatom a belső ellenőrzést, ami a nyomában van, kitalálhatok valami hazugságot, hogy miért akarják őt elkapni. Ezek után egy biztonságos helyre viszem, ami természetesen csak számomra biztonságos, mert ott feltűnés nélkül vehetek tőle mintát, mielőtt elengedem.
Ha viszont nem reagál a vacsorameghívásra, akkor a kábítószeres vonalat kell követnem, követni fogom a kiruccanására, és akkor csapok le rá, mikor kellően bódult lesz az elméje. Ilyen állapotban nem lesz nehéz elhitetni vele bármit. Akárhogy is, a második terv a biztonsági megoldás, az elsőhöz az ő reakciójára van szükség, mert ha konkrétan keresném, az már gyanússá tenne engem. Így tehát elmegyek arra a helyre, ahonnan járművet szokott bérelni a drogos útjaihoz, de nem konkrétan odamegyek, hanem egy ahhoz közel eső étterembe vagy hasonló helyre, ahol várakozhatok. Így ha meglátom, hogy mozgásban van, akkor rögtön odamehetek, de közben aki az én tartózkodási helyemre kíváncsi, nem talál egyértelmű összefüggést Regennel.
Ráállok közben Regen tartózkodási helyére, és mostantól figyelemmel kísérem, épp úgy, ahogy Demargonét is, nehogy meglepetés érjen. Ezen kívül figyelemmel kísérem Demargon adathalászatát is. Nyilván sok egyéb munkája is lehet a belső ellenőrzésnél, de ha olyasmire keres rá, aminek köze lehet hozzám vagy Regenhez, akkor azt nem árt, ha kiszúrom.
Tehát miközben beállítom a megfigyeléseket, elindulok a kiszemelt helyre, ami közel van ahhoz az épülethez, ahonnan Regen indulni szokott, amikor elhagyja a várost.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Bishop on Csüt. 26 Jún. 2014, 23:59

~ Karakter: Ivor Colwyn Sawyer; Helyszín: Szilánk-torony, 10211 emelet ~

Corey egyelőre nem ad semmilyen jelet arról, hogy ellenőrizte volna a személyes fiókját a közösségi hálózaton, illetve egyáltalán látta-e a bejegyzést és asztalfoglalást, amiben az ő neve is szerepel. A helyzete sem változik sokat, lényegében a katonai komplexumon belül, a saját logisztikai szektorában mozog. Ritkán más katonai épületekbe megy át, térváltó technológiával, de csak egy-két percre. Valószínűleg a munkáját végzi. Közben a beállított program értesít egy keresésről Iris részéről és ha engedi akkor egy hivatkozással számára is feldobja Anne Geli Doan adatlapját. Ivor ügyének szempontjából és általánosan is jelentéktelennek tűnik a nő. Végül úgy dönt, hogy más lehetőség nélkül megkeresi azt a pontot, ahonnan Regen elindul amikor elhagyja a HPI-t. Ez a pont a Szilánk torony csúcshoz közeli emeleteinek egyike. A Szilánk a HPI legmagasabb épülete, amelynek csúcsa már az űrben végződik, átlépve minden légköri zónát. Minden magas rangú flotta tiszt automatikusan kap egy saját lakást itt, egy konkrét emeletet, Corey emelete a tízezer-kétszáztizenegyedik. Innen a saját dokkjából a saját vadászgépével szokott a Drox-Vex városállamokba menni. A bejutás nem különösebben nehéz a Szilánk toronyba, azonban az antigravitációs felvonók már csak engedéllyel viszik fel a megfelelő emeletre. A felvonóból kilépve Sawyer egy tíz négyzetméter nagyságú, félköríves, nem fém de szürke teremben találja magát. Azonnal tudja, hogy ez a lakás bejárata, de ilyen fejlettségi szinten már nincsenek állandó elemek, az ajtók, folyosók, kapuk a tulajdonos akaratára, pillanatok alatt épülnek meg és változnak át, Maniac nanotechnológiájának hála. Nem tud bejutni, mivel egyszerűen nincs hol bejutni, csak ha Corey akar bemenni ide. Sajnos ezen a szálon sem ér el jelentős előrelépést.


~ Karakter: Iris Demargon ; Helyszín: 114. szektor, NH85 létesítmény ~

Iris egy térváltó kapu segítségével vissza tud menni a komplexumba, ugyanabba a terembe érkezik, ahova először is, itt jó pár másik kapu van egymás mellett, azon át érkeznek és távoznak a személyek. Ha akar megint találhat magának egy félreeső, üres és zárható termet, ahol nyugodtan dolgozhat. A keresés az Anne névre számos, de nem kiemelkedően sok találatot hoz. Ez a név nem gyakori a HPI-ben. A harmadik találat Anne Geli Doan, egy kicsit alacsony, látszólag törékeny testalkatú, rövid szőkés hajú, enyhén hegyes orrú, zöld szemű, megnyerő tekintetű nő. Tudósként dolgozik az egyik kutatókomplexumban, kommunikációs technikával foglalkozik. Nincs róla semmilyen érdekes vagy gyanús információ, ellenben csak civil, így Demargon akár életének minden egyes percét visszakeresheti. A legérdekesebb és legfeltűnőbb információ a nőnél, hogy alap esetben homoszexuális lett volna, de a HPI szabályrendszerei szerint ezt mind genetikailag mint mentálisan korrigálták nála, soha nem jött elő a hajlama és már nem is létezik. A legnagyobb bűne, hogy akaratlanul, tudtán és szándékán kívül eltulajdonított egy holografikus kártyát az egyik ismerősétől, véletlenül összefogta a sajátjával, természetesen ezt Maniac listázta, de ez nem büntetendő. Mindenesetre Irisnek eszébe juthat, hogy Lerontis gyors munkát vár el, és ha figyeli akkor biztosan nem találja optimálisnak, hogy a nő látszólag céltalan kereséseket végez.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 27 Jún. 2014, 10:37

Felkeresem a helyet, ahonnan indulni szokott Regen, de sajnos a Szilánk-toronyhoz jutok. Logikus, hogy ilyen magas rangban megfelelő szállást kapjon Regen, innen viszont nem tudom megfigyelni. Ha követni akarom, akkor csak úgy tudok a nyomába szegődni, ha egy saját géppel várakozom a közelben, és tartom szemmel Regen dokkját. Persze még mindig lehet, hogy észreveszi az asztalfoglalást, mielőtt véget ér a munkaideje, de ez nem jelent gondot. Elindulok, hogy keressek egy helyet, ami elég tágas ahhoz, hogy elférjen egy vadászgép. Nem akarok semmi feltűnőt, csak valamit, amivel tudom tartani a tempót Regennel, ha elhagyja a várost. Saját, korábban beszerzett járművel semmiképp sem követném, amellett, hogy könnyebb lenne beazonosítani, még az engem figyelők is gyorsabban jutnának információhoz a pozíciómról. Olyan ez, mint egy kémjátszma, mindig egy lépéssel a másik előtt kell járnom.
Hogy miért keresett rá Demargon a Doan nevű nőre, nem tudom, de nem találok semmi összefüggést az ügyemmel kapcsolatban, így figyelmen kívül hagyom, valószínűleg egy másik megbízás lehet. Persze az is lehetséges, hogy Demargon feltételezi, hogy még mindig figyelem, és félre akar vezetni, ha viszont így van, akkor ez elég gyenge próbálkozás volt.
A Szilánk-torony közelében tehát kiválasztok félreeső helyet, és kérvényezek Maniactől egy viszonylag gyors modellt, hogy ne okozzon gondot majd, ha követnem kell Regent. Ez idő alatt is hagyom futni a beállított programokat, tehát továbbra is figyelemmel kísérem Regen és Demargon helyzetet, valamint Demargon hozzáféréseit az adatbázisokhoz.
Ha Maniactől megkapom a megfelelő járművet, akkor olyan pozíciót kezdek keresni, ami viszonylag közel van a Szilánk-toronyhoz. Nem megyek olyan magasra, ahonnan rálátok a tízezer-kétszáztizennegyedik szintre, egyrészt mert akkor onnan is lehetne látni engem, másrészt pedig úgyis tudni fogom, ha Regen hazaér, és a dokkjából elindul. Így egyelőre csak várakozom, hogy Regen tegye meg a következő lépést. Mivel úgy saccolom, hogy ez jó ideig eltart, magamhoz veszek némi ételt is, és amíg várakozom, figyelemmel kísérem Regen munkáját is. Azaz főleg azt, hogy milyen adatokat kér le, milyen információkhoz akar hozzáférni, és kikkel lép kapcsolatba a nap folyamán, esetleg van-e olyan, akivel gyakran beszél.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

HPI Metropolisz - Page 2 Empty Re: HPI Metropolisz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.