Kree-Lar

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Jún. 2015, 09:48

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor és Carl Morrow / Jelly
Következő körváltás: 2015. június 11. (csütörtök)

- Ez pontosan az a viselkedés, ami miatt a kozmikus fajok még évezredek múlva is lenézik az embereket – vetette oda ridegen Miller Jelly-nek. – Az összes ember Új-Földet kivéve pontosan így viselkedik…
A maszk alatt ugyan nem látszott az arckifejezése, de valószínű, hogy igencsak elhúzta a száját a mondat miatt. Amikor Nebo kihívta magukhoz Ger-t, akkor Zeck azonnal lescannelte a férfit, de az szerencsére nem volt szipoly, csak valóban egy kree. Amint mindenki kint volt már a társaság minden nehézség nélkül végigért a főtéren és elértek a palotáig. Ott az őrség azonnal beengedte az igencsak vegyes társaságot minden gond nélkül. A palota méretei hatalmasak voltak, egy roppant nagy csarnokba érkezett a társaság. az szinte azonnal látszott, hogy fények nem voltak, csak archaikus módon fáklyák világítottak.
- Elnézésüket kérem – szólalt meg egy női hang az árnyakból. – Hogy a palota pajzsai működjenek felséged védelmében mindenhonnan át kellett irányítani az energiát a pajzsokba.
A sötétből végül kiért a nő, meglepő lehetett, de ő volt a bolygó vádlója. Persze ez Acil számára nem volt meglepő, sem Kal-Gernek és Miller-nek, de rajtuk kívül senki sem hallott még női Vádlóról. A nő, amint közel ért letérdelt és fejet hajtott a császárnőjének. Amikor megkapta az engedélyt a felállásra, akkor megtette.
- Kövessenek kérem – mondta.
Ha ment utána mindenki, egy tárgyalóba kísérte fel őket az egyik emeletre, ahonnan máskor gyönyörű kilátás lett volna a városra a hatalma erkélyről. Itt mindenki letudott ülni beépített kanapészerűségre, vagy székekre egy asztal körül.

felszereléslista:

Vadászgép
Páncél

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14797
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 07 Jún. 2015, 09:49

Nebo nagyon nem örült annak, hogy így látja az itt élőket, ennyire nyomorult állapotban, rossz körülmények között. De egyelőre nem sikerült semmit sem tenni azért, hogy megállítsák Annihilust. Talán, ha a shi’arokat maguk mellett tudták volna, akkor megtudták volna csinálni, de az Impérium három darabban volt és nem voltak egységesek, addig pedig békéről sem lehetett szó. Ez a bolygó, a Kree-Lar stratégiailag is nagyon fontos volt, muszáj volt rendbe hozni és nem hagyhatták, hogy elvesszen. Magában gondolkodott az út maradék részén, nem szólt bele a beszélgetésbe, az út pedig szerencsére rövid volt, mert Miller sem talált semmit elől. Odabent kissé meglepte, hogy női Vádló volt, aki fogadta őket, noha ennek nem mutatta jelét. Már jó ideje megtanulta, hogy nem mutathatja ki az érzelmeit. Csak lopva kérdőn pillantott Acil felé, hogy ő tudott-e erről.
- Álljon fel! – mondta és intett is.
Ha a többiek biztosítani akarták a palotát, akkor azt megvárta, ha nem, akkor ment azonnal fel oda, ahova vezette őket a Vádló. Ha már itt voltak, akkor az ablakhoz ment és kinézett a városra. Egyelőre nem állt szándékában leülni, eddig ültek, amíg meg nem érkeztek.
- Elmesélnék, hogy milyen volt a támadás és azóta milyenek a körülmények? – nézett hátra. – Nem arra vagyok kíváncsi, amit a jelentésekből megtudtam, hanem arra, hogy akik itt voltak miként élték meg mindezt.
Itt nem a Vádlóra nézett, hanem a többiekre, Jelly, Doctor, Kal-Ger és Yalvis irányába.

felszereléslista:

Kommunikátor
Többszörösen ellenálló testpáncél a ruha alatt (ez a megszokott 5000 dolláros)
Lézerpisztoly

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Peregrin on Kedd 09 Jún. 2015, 09:31

Kal-Ger

A várva várt vádló is megérkezett, a kereskedő legszívesebben ő pontosan neki is kimutatta volna tiszteletét, de sem hely sem idő most egyáltalán nem volt alkalmas rá. Utána tovább haladtak, és az amire számított bekövetkezett. A császárnő jelentést akart, hogy jobban átlássa az amúgy reménytelennek tűnő helyzetet, de ezt egy Kree sose vallaná be saját magának igaz? Se másnak, harc a végsőkig, nos... Kal-Ger nem ilyen. Amint tehette felszólalt, nem sietve, nem belevágva más szavába:
- Felséged, igyekeztem kivenni a részem a védelem terén, de biztosra vettem, hogy végig söpör rajtunk a teljes annihiláció. Ám a védelem csak-csak vissza tudta szorítani. Élelmezés, és víz tekintetében hiányosságokat élvezünk a kialakult káosz miatt. A kapcsolatom is megszakadt a rokonaimmal. Én mint leginkább kereskedő... fájdalommal néztem végig ahogy az életem részei tönkrementek, házam, vagyonom, mindaz amit felépítettem szertefoszlott... de ez most a legkevesebb problémánk úgy hiszem  - mesélte demoralizáltan. Számított rá, hogy a lenéző, vagy megvető szavakkal fogják illetni, hogy nem Kree ként viselkedik. Ő azok közé tartozik akik nem igazán követték életük során a megszokott Kree mintaképp protokollt, mint valami agy mosott katona. Mindig többre tartotta magát mint egy irányítható katona.
Felszerelése:
Tíz darab különféle gyűrű, iratok, egy kés, kommunikációs készülék. Egy kis elrejtett italtartó. Egy kicsi ételtartó ( egy tenyérnyi széles, és hat centi magas. Benne étellel persze. )
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 09 Jún. 2015, 20:16

A helyzet biztosítása után a császárnő kilép a hajóból, végre elindulhatunk, miután megvolt a kötelező térdre borulás. Mielőtt beérnénk az épületbe, Boltagon úgy dönt, kiszólít valakit a tömegből. Elsőre azt gondoltam, hogy véletlenszerűen választ valakit, hogy az illető megtapasztalhassa, milyen egy efféle találkozón részt venni, de úgy tűnik, névről ismeri az illetőt. Én magam nem hallottam róla, ami azt jelenti, hogy nem katonai vagy biztonsági okból fontos személy, hanem inkább diplomáciai szempontból.
Mindenesetre ferde szemmel nézek a császárnőre, amiért előzetes ellenőrzés nélkül engedi a kordonon belülre a kree-t. Első ránézésre megállapítom róla, hogy kree létére alulfejlett, nyilvánvalóan nem harcedzett, a tartása, a tekintete, semmi nem tükrözi azt a büszkeséget, ami egy kreehez méltó. Mindazonáltal a bolygón van, itt maradt, és túlélte a támadást, így nem lehet rá rossz szavam.
A bolygó Vádlója láttán enyhe mosoly jelenik meg az arcomon, a legtöbbekből meglepettséget szokott kiváltani egy női Vádló jelenléte, természetesen én magam ismerem őt.
-Tanalth vádló – köszöntöm a nőt, és biccentek felé. – Nincs miért mentegetőznie, Vádló. Ő császári felsége biztonsága fontosabb, mint holmi palota kivilágítása.
Nyilvánvalóan a megfelelő döntést hozták meg, a pajzsok elengedhetetlenek a jelenlegi esetben. A Vádlót követve eszembe jut, amikor először hallottam Tanalth-ról. Eleinte voltak kétségeim vele kapcsolatban, de az évek során csupa jót hallottam róla. Nem is lehetne másképp, hiszen még mindig Vádló, és egyben tudta tartani Kree-Lart az annihilációs hullám ellenében.
Amikor a császárnő elhelyezkedik, én magam szintén helyet foglalok. A pajzsok védelmet nyújtanak, a társaság pedig biztonságos, nincs szükség rá, hogy őrt álljak. A császárnő kérdésekor már tudom, hogy unalmas percek következnek számomra, és hamarosan be is igazolódik a várakozásom, mikor Kal-Ger, a kree arról kezd mesélni, mennyire megszenvedte a háborút, mert elszakadt rokonaitól, és elveszítette a vagyonát. Ha nem találkoztam volna már ilyennel korábban, most kijönnék a sodromból. Még hogy egy kree azért siránkozzon, mert a háborúban elveszett a háza meg a vagyona?! Ahelyett, hogy elesett bajtársaira emlékezne tisztelettel, és dicsőítené bátorságukat a harcban, inkább saját bajaival traktálja a császárnőt. Aki persze majd megköszöni az őszinteséget, és átérzi majd a fájdalmát… Erősnek kell ilyenkor lennem, hogy tudjam, a kree nép többsége azért nem ilyen, és ez ad bizodalmat, hogy győzhetünk a háborúban.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Jelly on Szer. 10 Jún. 2015, 15:29

Miller megjegyzése máskor Jelly-t szégyenteljes hallgatásra késztette volna, de most azonban a fiatal mutáns azonnal válaszolt a jövőbeli fickónak.
- Jó, lassan tanulunk. Hisz most, a XXI. században is úgy öljük egymást az erőforrásokért, mi emberek, mint mikor két előembertörzs összeverekedett az itatóhelyért kétmillió évvel ezelőtt. Amúgy nincs harag, tényleg. Sőt, köszönöm ezt az apró információt a jövőbeli világról, lehet most változtatta meg a történelem folyását.
Hamarosan elértek egy hatalmas palotához, aminek a belsejét fáklyák világították meg. Az árnyak közül pedig egy, a kree vádlók egyenruháját viselő nő lépett elő, aki elmondja, hogy a pajzsok fenntartása miatt kényszerültek erre.
Miközben a melléjük csapódott kree elmesélte, hogy milyen volt a támadás felértek egy tárgyalóba, ahonnan ki lehetett látni a romokban heverő városra.
Jelly elborzadva látta, hogy mit tett Anhillius ezzel a bolygóval, aztán leült az egyik székre. A kree kereskedő elmesélte, hogy mi történt ezzel a világgal, és hogy mennyi szenvedést hozott ide a háború.
Lehajtotta a fejét, és eszébe jutott amikor felrobbant a Fellegvár, és a helyén keletkező kapun át átléptek a bogarak seregei.
- Ha gyorsabbak lettünk volna a Fellegvárnál, akkor ez nem történt volna meg - sóhajtotta halkan, és felpillantott a kree-re. - Sajnálom.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szer. 10 Jún. 2015, 15:34

Yalvis hallotta, hogy miről beszélt a Miller nevű csóka, pontosabban akit ő csak kísértetnek hívtak. Még mindig kicsit félelemmel teli idegenkedéssel tekintett a páncélos alakra.
Aki ráadásul a jövőből érkezett, és elég szépen helyre tette a Morrow nevű másik embert. Yalvis legalábbis elfojtott egy kuncogást, aztán követte a többieket a palotáig.
A legnagyobb meglepetésére odabent fáklyák égtek, és egy fényűzően és kényelmesen berendezett tárgyalóba vezették őket. A rókalény azonnal levetette magát a számára legkényelmesebb karosszékbe és hátradőlt.
- Milyen régen nem ültem már ilyenbe! - kiáltotta, aztán meghallgatta, ahogy a kree kereskedő a támadásról beszél.
- Jó, mondjuk arról se felejtkezzünk el, hogy ezek után mi történt. Senkit nem engednek ki a bolygóról, aki felszáll azt lelövik. Jó, megértem, hogy a kree-k maradnak, de sokak számára a menekülés jelenti az egyetlen túlélési technikát. Egyszerűen nem akarunk itt meghalni, legalábbis nem értem, hogy nekem miért itt kellene esetleg kipurcanni. És ki tudja, hogy a bogarak mikor jönnek vissza.
Aztán a Miller nevű felé fordult. Hogy másoknak ez miért nem jutott az eszébe.
- Te gondolom abban az időben, ahonnan jöttél, jártál történelemórára. Hogy győzték le a dögöket? Mert ha neked van hely, ahonnan visszatértél, akkor az azt jelenti, hogy megfingatták a mocskokat.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Doctor on Szer. 10 Jún. 2015, 22:10

Némi várakozás után a Kreek beengedtek minket a kordonon belülre is. Nem sokkal később feltűnt a jelenlegi császárnő is. S bár még nem teljesen értettem, hogy egy nem a Kree fajhoz tartozó nő hogyan lehet az uralkodójuk, nem vitáztam ezzel a tényezővel. Bár a jövőben tett utazásaim során, mintha időnként hallottam volna erről kósza híreket. Szóval a tiszteletem jelenként jómagam is meghajoltam mikor mindenki más is ezt tette, majd kicsit a hátamat fájlalva egyenesedtem ki ismét. Bár Mr. Morrow társaságában maradtam mindvégig, mégis csendben szemléltem az utcát és a Kree-ket. Ez az eset is igazolta számomra a történelem állandóan visszatérő folytonosságát is. Hiszen mindig voltak fajok és népcsoportok is, akik sokat hadjáratoztak és hódítottak területeket. De e civilizációk többsége is elbukott. Mert a saját hatalomvágyuk okozta a vesztüket. Na meg mindig van erősebb fél, aki egy idő után megmutatkozik. Pont ez tárult a szemem elé, mikor körül néztem. Eme faj, naprendszereket és galaxisokat hódított meg. S most egy másik fél az ő létüket is veszélyezteti.
~ Talán ez az egész egy jelzés lenne a Kree-k számára, hogy nem ezen az úton kéne tovább haladniuk. De úgy hiszem, ezt nehezen fogják belátni. ~
Mikor elindultunk a palota felé, a császárnő megállt és tiszteletét fejezte ki egy Kree egykoron jómódú és befolyásos férfinek. Aki szintén velünk tartott. A palotába érve találkoztunk egy nővel, aki szintén egy vádlói egyenruhát viselt. Persze egy kicsit engem is meglepett a dolog, de igyekeztem nem kimutatni, nehogy a Kree-k már csak ezért is kevesebbre tartsanak. Ezután mindannyian felmentünk egy terembe, ahol egy normális esetben talán szép panoráma kép tárult volna elénk a kilátó térből. Most viszont egy pusztuló romos várost lehetett látni. Továbbra is csendben figyelve a társaságot és hallgatva a beszélgetéseket, oda sétáltam a kilátó részhez a császárnőtől pár lépésnyire, s csendben szemléltem a város romjait.
Egyedül akkor szegtem fel a szomorú tekintetemet a városra néző kilátó felől, mikor Miller-ről kezdtek beszélni és arról, hogy a jövőből jött. Erre magam előtt némán és enyhén megráztam a fejemet. Ezzel azt sugallva, hogy jómagam is sokat tudnék erről mondani. De inkább még nem mondtam semmit, hiszen nem hiszem, hogy hallgatna rám itt bárki is…
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 11 Jún. 2015, 08:08

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor és Carl Morrow / Jelly
Következő körváltás: 2015. június 15. (hétfő)

- Acil Vádló – biccentett vissza Tanalth a férfinak.
- Továbbra sem ebből az idősíkból érkeztem – felelte Miller. – Hanem egy alternatív realitásból. Így valószínűleg ebben az idősíkban mindig is itt kellett lennem, és szerves része vagyok a történelem folyamatának.
Felérve a helységbe, ahogyan Nebo az ablakhoz ment Eyjolf is oda lépett úgy, hogy őrizni tudja a nőt annak ellenére, hogy energiafal mögött voltak. Saját maga is a várost figyelte és kémlelte, csak Yalvis szavaira fordult vissza.
- Nálunk soha sem a Negatív zónába nyílt a Hiba, hanem egy teljesen más helyre. Soha sem derült ki, hogy hova, mert a Celestialok maguk avatkoztak be és zárták be. A Negatív zónában pedig soha sem uralkodott Annihilus, Blastaar nagyon régen legyőzte. Így nem tudok segíteni abban, hogy miként oldhatnák meg.

Doctor is ismerte az embertelenek múltját, ha korábbról nem is, akkor attól kezdve mindenki tudta, hogy a nő és a férje átvették a hatalmat a Kree Sztelláris Birodalom felett. Annak idején a kree-k a Legfelsőbb Intelligencia parancsára hozták létre őket a Földön, hogy létrehozzanak egy uralkodó fajt, ami majd uralja és legyőzi a skrullokat és egy legenda szerint a kree-k második evolúciója lesznek. Uralkodásra hozták őket létre, éppen ezért fogadták el a kree-k őket. Mint a skrullok legyőzői még év tízezredekkel ezelőtt elbukott a project, de a legenda mindig is megmaradt. Nem csak a kree-k voltak olyanok, amin gondolkodott Doctor, hanem az összes létező erős faj az univerzumban, a háború kellett ahhoz, hogy a technológiai fejlődés ne álljon le és egy faj ne stagnáljon. Ami azt illeti az univerzum fajainak 90%-a militarista beállítottságú, amelyik nem… azt már régen leigázták, vagy kihalt. Így a pacifista szemlélete messze nem állta meg a helyét. A jövőben is azt láthatta csak a Doctor, hogy a nagy fajok évmilliók múlva is megvannak és ugyanúgy háborúznak egymással, mint manapság.
Miller ekkor kapta fel a fejét és nézett ki.
- Valami baj van! – mondta.
És valóban… odakintről robbanások látszódtak és hallatszottak egy részük távolabb a lakóépülteknél, egy részük idelent a téren.

felszereléslista:

Vadászgép
Páncél

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14797
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 11 Jún. 2015, 08:08

Odafent Nebo figyelmesen hallgatta, hogy mit is mondanak azok, akik itt voltak.
- Most már hoztunk ellátmányt és mindez folyamatos lesz, ahogyan a helyreállítások, így ettől nem kell tovább tartani – próbálta megnyugtatni a férfit.
Amint Yalvis kezdett beszélni, akkor rá figyelt a végén pedig megrázta a fejét. Úgy tűnt a számára, hogy a furcsa kis lény nem igen értette meg, hogy miiért is volt szükség arra, hogy ne hagyhassa el senki sem a bolygót. Vett a nő egy mélyebb sóhajt, majd utána szólalt meg.
- Moralitás a válasz a kérdésére – mondta. – Ha azt látják a megtört itteniek, hogy másik ezresével menekülnek a bolygóról, akkor ők is ezt akarnák tenni, a kitartásuk, akaraterejük megtörne. A legfontosabb az volt, hogy ne törjön ki pánik, mert akkor mindennek vége. Ezt a Vádló remekül megoldotta.
Bólintott elismerően a nőnek. Ezek után még várt volna választ, így Jelly-re és Doctorra nézett, de egyiktől sem érkezett ezzel kapcsolatban semmi sem.
- Köszönöm a válaszokat Jelly és ismeretlen férfi – felelte érezhető gúnnyal a nő. – Roppant sokat segítettek megérteni az itteni a helyzetet. Ha nem tetszik és nem óhajtanak segíteni, akkor távozni is lehet. Nem kötelező itt lenni és elviselni a jelenlétemet…
Ő maga is kinézett azonnal, ahogyan a robbanások megtörténtek és ösztönösen, automatikusan lépett hátrébb úgy, hogy fedezékben legyen, és vette kézbe a lézerpisztolyát.
- Mi történt? – kérdezte.
Tudta, hogy nem Annihilus, akkor a bolygó körül levő hajók figyelmeztetést küldtek volna… vagyis kellett volna nekik. Mindez meg nem történt meg.

felszereléslista:

Kommunikátor
Többszörösen ellenálló testpáncél a ruha alatt (ez a megszokott 5000 dolláros)
Lézerpisztoly

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Pént. 12 Jún. 2015, 18:20

- Aha - válaszolta Millernek Yalvis, aztán hátradőlt a székébe és keresztbe rakta a lábait. Felsóhajtott, és kinyújtozott és csak utána szólt oda a jövőből jött idegen felé. - Bocs, de ellógtam annak idején az asztrofizika órákat, jó meg úgy minden órát az iskolában. Lázadó kölyök voltam, ennyi.
Yalvis érzéketlenül hallgatta végig, ahogy a császárnő gúnyosan tolja le Carl-t és a Doktort, aztán az ő kérdésére válaszolt. Kb. azokat a szavakat emlegeti amiket a kree-k előszeretettel ismételgetnek. Bátorság, morál, becsület, csak ezek nem sokat érnek, hogy ha valaki éhen hal egy rommá bombázott világon.
- Nem értem mi ezzel a gond, én foxiai vagyok. A kree-k egy része gyávának és haszonlesőnek tart minket, úgy érzem, hogy csak kitolásból tartanak itt engem. Rajtam egyáltalán nem lepődnének meg, ha menekülnék. Sőt, mivel a bolygóm nem a kree birodalom része, így nem is vagyok állampolgár, vagy is alattvaló, felség. Mármint ezzel a megszólítást csak udvariasságból mondtam, elnézést.
Döbbenten vette észre magát, hogy a Nebo nevű nő nemesi tartása és kisugárzása még rá is hatással volt. Minimálisan, de igen, hatással volt rá. És ezt utálta magának beismerni.
- Jó, az hogy menekülőkkel teli hajókat kapnak le a galaxis színéről, szerintem is hatásos.
A következő pillanatban robbanások hallatszottak szerte a városból és a térről is. Nebo elmondása szerint Anhillius nem lehetett, hanem valami más.
- Biztos lázadás, nem meglepő a fejadagok és a lelőtt hajók után - morogta, és a kilátóhoz sietett. Közben előkapta a kommunikátorát, és aktiválta Rozsdát.

- Igen, apu? - szólalt meg a hologram de úgy, hogy mindenki lássa.
- Mesterséges intelligencia, én magam írtam - mondta a foxiai büszkén, aztán a hologram felé fordult. - Lépj be abba, ami a bolygó kommunikációs hálózatába megmaradt, és gyűjts híreket.
A társai felé fordult.
- Nyugalom, gyorsan megcsinálja, ha talál valamit.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Peregrin on Vas. 14 Jún. 2015, 14:08

Kal-Ger

A kree kereskedő arra számított, hogy meg fogják verni, megalázzák, és leszólják. Nem történt meg, meglepődöttségében pislogott párat de végül lenyugodott.
"Végül is, a megszokottnál sokkal kevesebben fogalmaztam, talán azért." - gondolta a kereskedő, s noha megvolt az egészről a véleménye, aminek szót is adott volna ha fizikai szidalmazásokat kap, de amiért ez nem jött létre, így megtartja magának későbbre. Majd a történtek után megkapja a jó hírt, az utánpótlások hírét.
- Ez nagy örömhír mindenkinek, köszönjük! - köszönte meg boldogan, családja nevében, és protokoll szerint megkívánt illő testbeszéd kísérte. Azután fülelt tovább, kezeit háta mögött tartotta, és ott fogdosta gyűrűit egyszer az egyik kezét, egyszer a másikat birizgálta, várt, kíváncsi volt mi fog kisülni az egészből.
" Már alig várom, hogy felül vizsgálhassam, mik is érkeztek ide." - futott át a gondolat elméjén, aminek hatására izgatottá vált. Noha nem annyira, hogy le lehessen olvasni róla.
" Lassan itt az ideje az étkezésnek, meddig tart még ez? " - tette fel a kérdést magában, amikor agresszív hangokra lett figyelmes, kicsit összerezzent, és ő is kereset magának valami... másik helyet, ami lehet biztonságosabb mint ahol volt, ha nem akkor marad korábbi helyén.
- ...úgy nézem ez még eltart egy darabig... - motyogta gondolatát, zavarodottan, neheztelőn, és zsörtölődően.Felszerelése:
Tíz darab különféle gyűrű, iratok, egy kés, kommunikációs készülék. Egy kis elrejtett italtartó. Egy kicsi ételtartó ( egy tenyérnyi széles, és hat centi magas. Benne étellel persze. )
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 14 Jún. 2015, 21:58

Megjelent a bolygó vádlója a palotában ahova érkeztünk, és valamiért nem volt világítás. Perzse erre is hamar megkaptuk a választ, nem mástól, mint a bolygó női vádlójától.
~ Aha értem. Végül is jogos, hogy a pajzsok pontosabbak, de ha sötét lesz akkor azért mégis gáz lesz sötétben megvédeni Nebot.
Ezek után eszmecsere történt, mire maga Nebo is kifejtette a véleményét én pedig igazából nem is akartam semmit se reagálni a dologra. Lévén a társaim és Nebo oldalán egyszerre mégse tudok állni.
Kintről robbanásokat lehetett látni. Én próbáltam szkennelni a területet amennyire a pajzsokon keresztül tudtam. A foxai is kifejtette a véleményét, meg valami mesterséges intelligenciával próbált információkat szerezni.
Én a szkennelés után pedig felvetettem egy ötletet.
- Ha javasolhatom, vonuljunk beljebbi helyiségek felé, biztos vannak helyiségek, melyek jobban védhetőek, így ha a pajzsokat támadták volna esetleg direkten, és azok áttörnek, akkor a legtöbb esélyünk legyen megvédeni az uralkodónőt.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Kree-Lar - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Kree-Lar - Page 2 Girloffantasybymanofins Kree-Lar - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Kree-Lar - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Kree-Lar - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 15 Jún. 2015, 09:04

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor és Carl Morrow / Jelly
Következő körváltás: 2015. június 19. (péntek)

Yalvis semmilyen hírt nem talált a kommunikációs hálózaton. Ha az űrből lett volna támadás, akkor a hajókról bizonyára értesítették volna őket, hogy ez történik. Most pedig semmi ilyesmi nem történt. A bolygó minden részéről a szokásos hírek futottak be, semmilyen különlegessége nem volt benne. A robbanásokról sem volt hír.
- Akkor nézzük meg máshogy. – mondta Miller.
Gondolatban utasította Víziót, hogy a hajót emelje fel és azzal szkennelje végig a környéket, majd vetítse ki nekik.
Mindenki láthatta, hogy Eyjolf hajója a levegőbe emelkedik és körözni kezd a robbanások helyszínén. A férfi közben idebent letette a kommunikátorát az asztalra, ami képeket kezdett vetíteni. Zeck csak Szipolyok után tudta szkennelni a területet máshogyan nem, nem voltak ehhez eszközei és még ehhez is távol voltak az kree-k, így egyelőre semmit sem tudott enni.
A képek pedig nagyon aggasztó és furcsa dolgot mutattak, mintha maguknál sem lettek volna azok a kree-k, a szemük mintha fémes lett volna, az íriszük és a pupillájuk eltűnt teljesen. Láthatóan ők okozták a robbanásokat is, és jelenleg közeledtek a főtér és a Vádló palotája felé, de a mozgásukban semmi „emberi” nem volt, mintha élőholtak lettek volna. Doctor sem látott effélét sehol sem a jövőben, amikor arra járt.
Kree-Lar - Page 2 Wvsx09
Kree-Lar - Page 2 29culbo

felszereléslista:

Vadászgép
Páncél

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14797
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 15 Jún. 2015, 09:05

- Ha a pajzsot áttörik, akkor teljesen mindegy, hogy hol vagyunk – mondta Nebo Zeck-nek.
A biztonsága miatt egyedül csak a férjére hallgatott, illetve Acil-ra, de mivel egyelőre a Vádló nem mondott semmit sem, így igazából lényegtelen volt az, hogy beljebb menjenek. Először csak az ablakból figyelte, hogy mi történik, az nem nyugtatta meg, hogy Yalvis semmit sem talált, de talán mégsem támadás az, csak valami sérült dolog, ami felrobbant. Az optimizmusa hamar tovaszállt, ahogyan Miller képeit meglátta. Felvonta a szemöldökét és teljesen odafordult a képekhez. Effélét még életében nem látott, ezek közel sem hasonlítottak Annihilus seregére, semmiben sem, legalább is így ítélte meg.
- Azok ott… - kezdte. – Kibernetikus beültetések? Vagy ezek gépek?
Kérdőn pillantott a társaira, majd azokra, akik itt voltak a bolygón alapból is.
- Ilyet láttak már korábban? – tette fel a kérdést.
Sajnos volt egy olyan kellemetlen érzése, hogy a kérdéseire nem igen fog értékelhető választ kapni.

felszereléslista:

Kommunikátor
Többszörösen ellenálló testpáncél a ruha alatt (ez a megszokott 5000 dolláros)
Lézerpisztoly

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Kira Sign on Kedd 16 Jún. 2015, 15:18

Nebo reakciója jogos volt sajnos, bár azért ennyire nem adtam hamar az igazamat elveszni.
- Reméljük kitartanak, és akkor nem kell emiatt aggódnia. Bár legrosszabb esetben még midig engedelmével vissza tudnám repíteni felségedet a hajóhoz, amivel érkeztünk.
Elkezdtem szkennelni a terültet, de elég hamar feltűnt, hogy szipolyon kívül semmit sem vizsgál, és hogy ehhez kicsi a hatótávom, hogy akármit is észlelhessek.
- Ehhez a távolsághoz nem elég a kapacitása a szkenneremnek.
jegyzem meg halkan inkább csak magamnak, de aztán Miller is intézkedni kezd és ő már jóval több eredménnyel járt mint én. Amit látunk azonban nem túl megnyugtató.
- Élőlényeknek tűnnek.(Ennyit még a szkenneren is látni lehet remélem) Az arcvonásaik és a járásuk olyan furcsa. Mintha nem is önmaguk lennének.
Gondolkodtatóba ejtettek a látottak, majd Nebo kérdésére csak megrázom enyhén a fejem.
- Eddig még nem.
Felelem őszintén, míg törni kezdem a fejem, hogy mégis mi lehet az a valami a kree-k szemével. Mivel valószínű ez a különös viselkedésük oka.

felszerelés:
1 kard
- 1 kommunikátor
- 1 fordítógép
- páncél és bele épített szkenner

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Kree-Lar - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Kree-Lar - Page 2 Girloffantasybymanofins Kree-Lar - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Kree-Lar - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Kree-Lar - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 19 Jún. 2015, 08:23

//Látható és érthető okokból nem tudok írni... kedden lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14797
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Peregrin on Pént. 19 Jún. 2015, 09:23

/ Elfelejtettem, elnézést! Sad /

Kal-Ger

A helyzet magáért beszélt. Valami nagy gond támadt, talán a romok, és szétziláltság eredményeképp nem volt egyértelmű, külön, komplikáltan meg kellett keresni, ki kellett kutatni. Csakhamar még képet is vetítettek az esetről, eléggé megrémült a kree, fajához nem méltón, de persze hangot külön nem ejtett ki hozzá, ráadásként.
Inkább kijelentette azt ami lehet egyértelműnek tűnhet adott esetben:
- Bármi van a szemüknél, vagy bármik... rossz érzésem van velük kapcsolatban. Elnézve őket, mozgásukat, fejüket... nem néznek ki értelmesnek. Szerintem előfordulhatott valami betegség, vagy hasonló. Ha beültetés lenne akkor személyként viselkednének, de ezek inkább... zavarosak, tömegesek, nem igazán látni személyi erőt, nincs meg az a kisugárzás, amit az adna - adta elő ötletét, még magán is meglepődve, kicsit félve. Ugyanis nem elég, hogy megtámadták a bolygót, még valami kór is elszabadult amit meg kell állítani.
- Persze ez az én véleményem logikára alapozva, de nem szabadna félvállról vennünk ezeket az "adáshibás" szeműeket, de persze ez is csak az én véleményem... - tette hozzá szerényen, és inkább meghúzná magát, mintsem menne intézkedni az ügyben. Azért számít rá, hogy a viselkedésért az egyik vádló megvádolja puhánysággal, szerénységgel, és mihasznasággal, és jól megrugdossák, hozzá szokott már, de akkor sem fog megváltozni, holmi verések miatt.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Doctor on Vas. 21 Jún. 2015, 20:56

A városban kezdtek egyre furább dolgok történni, közben még a császárnő is gúnyolódott velem és Jellyvel, mert nem méltóztattam elmondani amit akart. Viszont nem is tudtam volna sokat hozzáfűzni a helyzethez, hiszen csak három napja vagyok itt. De miután egy nem sokat sejtető alakok tűntek fel, egyszerre kezdett nagyon érdekelni, és aggasztani is.
De előbb jobbnak láttam, ha az előbbi felségi sérelmet megpróbálom helyre hozni, nehogy megint a népemnek ugorjanak a Kree-k.
- Felség! Tudom ez most nem a legjobb időpont, de azért nem válaszoltam a korábbi kérdésére, mert mindössze 3 napja érkeztem Mr. Morrow-al. Így csupán tárgyilagos vagyok az állapotok megítélésében. Viszont nem is azért vagyok itt, hogy a bolygót ért károkat becsüljem fel. Erre a feladatra vannak mások is. Azért jöttem, hogy a bolygót érintő fenyegetést segítsek megszüntetni. - mondtam Nebo-nak, miközben láthatóan őket is aggasztotta az a pár személy, akiknek a holo képernyőn a szeme, igen csak fura volt. S ekkor az is eszembe jutott, hogy bár a császárnő, nem Kree, mégis miért fogadták el a Kree-k uralkodójuknak. Ugyan akkor eszembe jutott az Embertelenek története is, mely még inkább segített tisztázni a dolgokat a fejemben.
~ Most, hogy rendbe tettem pár dolgot idebent, ideje lesz kideríteni, kik tartanak felénk és miért? Sosem rajongtam a Kree-ért, de segítek nekik lezárni a bolygójukat ért krízist. Így talán ki vívhatok némi tiszteletet eme büszke faj szemében is. Bár valószínűleg nem minden esetben fognak szeretni a jelenlévők. De nem is az számít kik szeretnek, kik nem... S a hála szem számít, vagy a köszönet... Réges régen tettem egy fogadalmat, egy esküt, amihez míg élek tartom magam! ~
Közelebb mentem a kilátóhoz, miután véget ért a gondolat menetem. Majd jó alaposan körbenéztem a belátható részeket a városból és megpróbáltam megkeresni a felénk tartó csapatot is. Ha sikerült rájuk találnom a szemeimmel, vissza fordultam Miller kivetitője felé és az ott mutatott eseményeket is jól szemügyre vettem. Elgondolkoztam, majd eljutottam a megoldásig.
- Felség, hölgyem, és uraim! Az időben és a térben tett eddigi utazásaim során magam sem találkoztam ehhez hasonló lényekkel. Épp ezért is olyan aggasztó a jelenlétük. Viszont a kérdéseinkre csak egy módon lelhetünk választ. Ha feltesszük nekik a megfelelő kérdést. Ha meg nem válaszolnak, akkor válaszra késztetjük őket. - ekkor közelebb léptem a kivetítéshez és próbáltam rájönni kikkel is állunk szemben. Viszont hamar rájöttem, hogy ez így nem vezet sehová. Így úgy fordultam, hogy mindenki lásson és hallhasson.
- Nos jómagam fogadom, kedves úttörőinket s remélem válaszokat is adnak majd. Aki gondolja velem tarthat. Miller tábornok, örülnék, ha fedezne, míg velük társalgok majd. - majd a Vádlók felé fordultam.
- Tudom, hogy talán nehezükre esik, hallani, amit mondok, vagy elfogadni, amit teszek, de az önök és a bolygó érdekében teszem, amit teszek. Jó lenne, ha önök segítenének a nyugtalan tömeget biztosítani, hogy ne legyen zűrzavar, vagy pánik. Lehet hogy Kree-ről beszélünk, de most mind olyan fenyegetésekkel néznek szembe, ami még önöknek is sok gondot okoz. A többiek akik nem nekem, vagy a Kree népnek segítenek, biztosítsák a palotát, gyanítom, nehéz lesz őket megállítani. - miután elmondtam, amit akartam, elindultam a kijárat felé, hogy fogadjam a fémes szerű lényeket és megtudjam, amit akarok. Aki akart közben velem tarthatott. Közben tudtam, hogy nagyon is nem esett jól a jelenlévőknek, hogy én mondtam meg kinek mi a teendője, de az sem volt megoldás, hogy csak ott állunk és várjuk a csodát. Carl már megismert egy kicsit, s ha valamit tudhatott rólam, az az volt, hogy bár az ő Doctor-ától ugyan különbözök, de nem mindenben. S a viselkedésem is ezt igazolta. Kissé nyers és mogorva természetű vagyok, de sosem akartam senkinek rosszat. Még akkor sem, ha nem mindíg tetszett másoknak, amit teszek.

Felszerelése:
- Egy-két mérőműszer
- Egy életjel szkenner
- A TARDIS kulcsa
- kommunikátor
- Zseblámpa

//Bocs, hogy eddig nem írtam, ebben a posztban igyekeztem vissza utalni azon eseményekre is, amiben az előző körökben nem reagáltam. S ha nem baj ismét kezembe vettem, a dolgokat, hogy megoldás is szülessen, ne csak álljunk és nézzük egymást tanácstalanul. Smile//
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 22 Jún. 2015, 20:10

A beszélgetés fonalát elveszítem, nem is figyelek igazán arra, miről folyika diskurzus. A tekintetem Kree-Lar horizontjára vándorol, és kinézek egy pontot, ami vizsgálni kezdek, csak úgy az elmélkedés kedvéért. Látom, hogy minden, ami ezt a bolygót életben tartotta, még most is itt van, és minden, ami el akarta pusztítani, magam is elpusztult a háborúban. Épp azok az elemek maradtak fenn, amik erőssé tették. A harcosok túlélték a harcot, nem mind, de a többség, a gyengék pedig elestek, vagy elmenekültek. Akik itt maradtak, azokkal könnyű lesz újjá építeni a bolygót a háború után. Már csak a háborút kéne megnyerni.
Robbanások zaja ráz fel a bambulásomból, azonnal felállok a székemből, és a peremhez lépek, hogy jobban lássam, mi folyik a városban. Az első gondolatom, hogy talán a város közműhálózatában eshetett kár a támadások alatt, elektromos és gázvezetékek sérülhettek, de inkább csak magam megnyugtatása érdekében bízom ebben a lehetőségben. Ami a valószínűbb, hogy nincsenek véletlenek: épp a császárnő érkezésekor robbanások, ráadásul ilyen közel a palotához. Ez nyilvánvalóan valamilyen konfliktust jelez, talán a katonák most csapnak össze azokkal, akik elégedetlenek az állapotokkal.
A GV egyik tagja viszont nem erről ad hírt, a gépe azonnal kijelzi, hogy mi történik odalent, és már épp nyúlnék az adóvevőmhöz, hogy jelentést kérjek, mikor meglátom, hogy akik a jelentést adhatnák, nincsenek valami jó állapotban.
-Én sem láttam még ilyet, mintha valami fertőzés lenne, de valóban inkább kibernetikusnak tűnik, mint organikusnak.
A kijelentésem közben a jelenlévőkön is végignézek, hogy látom-e valakin ugyan ezeket a jeleket.
-Vajon mi fertőzhette meg őket? A palota őrsége is kompromittálódhatott – teszem még hozzá, és markom rászorul pörölyömre. – Ő császári felséged számára az lenne a legbiztonságosabb, ha a palota védettebb részeire vonulnánk, amíg a Galaxis Védelmezői kiderítik, mi folyik itt. Talán tényleg beszélhetnek velük, de nekem inkább úgy tűnnek, mintha… Bábok lennének, akiket irányítanak. Amíg nem tudunk többet a helyzetről, nem tudjuk elhagyni a palotát.
Megfordul a fejemben, hogy a távirányítású gépet ide lehetne vezérelni, hogy a császárnő elhagyja a bolygót, de ki tudja, hogy a légvédelem kinek a kezében van éppen. Amíg itt vagyunk, a védelem rajtunk múlik, több a kontroll.
-Ha megengedi, erre parancsoljon – tessékelem a császárnőt befelé az erkélyről. Érzékeim kiélesednek, ahogy körülnézek az idefelé vezető úton. Ha látok őröket vagy helyi alkalmazottakat, figyelem az arcukat, hogy észreveszem-e rajtuk ugyan ezt az elváltozást.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 23 Jún. 2015, 10:19

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor és Carl Morrow / Jelly
Következő körváltás: 2015. június 27. (szombat)

- Én sem láttam ilyet korábban, de nem hiszem, hogy kifejezetten válaszokat adnának majd – mondta Miller.
Ezzel a képekre mutatott, amiket még mindig közvetítetett, látszott, ahogyan hozzáérnek másokhoz ezek a furcsa személyek úgy alakultak át azok, akikhez megtették és jelentkezett a a szemüknél a semmiből ugyanez a fémes „beültetés”.
[b] - Mindazonáltal a forrást ugyanúgy meg kell találnunk és rájönni, hogy mi okozta mindezt. A beszédet is megpróbálhatjuk, bár lehet, hogy csak felesleges időpazarlás. Mivel láthatóan a számuk exponenciálisan nő, azelőtt kellene megállítani őket, mielőtt elérkeznek a palotához…
Így ő is a Doctorral tartott, aki akart még mehetett. Így, akik mentek azok azon az úton, amin feljöttek most gyorsabban érkeztek le. Természetesen kiengedik őket a pajzson kívülre, ki a palotából. Itt lent már látszott sokkal jobban, hogy hatalmas káosz van, mindenki próbált menekülni, emiatt pedig sokkalt gyorsabban tudtak közeledni azok a furcsa lények és talán már csak kétszáz méter választotta el őket a palotától.

Odafent a Vádló megrázta a fejét Acil szavaira.
- Egyikünk sem érintkezett a civil lakossággal napok óta – mondta. – Ha kompromittálódott volna bárki is közülünk a felvételek tanulsága szerint mi is úgy néznénk ki.

felszereléslista:

Vadászgép
Páncél

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14797
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 23 Jún. 2015, 10:19

Nebo figyelte a távozókat, látszott rajta, hogy szíve szerint ő maga is menne velük, nem pedig visszahúzódna a védettebb részekre, pedig tudta, hogy ezt kell tennie. Végül felsóhajtott és megadta magát.
- Igazából jobban örülnék, ha ön is odakint lenne Nagyúr – mondta. – A két Védelmezőt nem ismerem, Jelly pedig nem kifejezetten az a harcos típus. Úgy tűnik, hogy az Űrlovag sem kifejezetten az, sem a Doctor, Miller pedig egyedül nem biztos, hogy elég lesz. Én magam pedig keresek egy helyet idebent és elbarikádozom magam. Ön is tudja, hogy képes vagyok megvédeni magamat. Jobban, mint páran a teremben.
Ezzel a combjára erősített lézerpisztolyt is levette, ha Acil belement, hogy egyedül maradjon itt, akkor egyedül indul el fedezéket keresni magának, ha a férfi mindenáron maradni akart, akkor pedig az ő társaságában teszi mindezt.

felszereléslista:

Kommunikátor
Többszörösen ellenálló testpáncél a ruha alatt (ez a megszokott 5000 dolláros)
Lézerpisztoly

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Peregrin on Csüt. 25 Jún. 2015, 07:40

Kal-Ger

A kereskedő aggódott továbbra is az eset miatt, majd leizzadt a kényes válaszok miatt.
" Odamenni? Megállítani? Na azt én nem! " - gondolta bátortalan érzelmekkel, továbbra is megcáfolva Kree-ségét. Azután csakhamar mindenki a maga irányába akar menni, Kal-Ger viszont nem, ő ott áll ahol korábban, és a császárnőhöz fordult.
- Felség, sajnálatosan nem igazán vagyok birtokában olyan fegyvernek amivel biztosíthatnám a kinti műveletek hatékonyságát, meg utóbbi időben csakugyan csak kereskedtem... - adta közzé tényállását saját magát illetően, az utolsó pár szóból ki lehet következtetni, hogy ő nem a harctérre edzette magát.
- Természetesen ha nagysága azt szeretné, hogy ezek ellenére is menjek a többiekkel, akkor megteszem... - tette hozzá kelletlenül, de végül is ő az uralkodója, parancsolója, nem igen van választása.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 27 Jún. 2015, 00:03

//Doki írt volna, de mivel kb ő írt utoljára így önmagára kellett volna reagálni, Svarog ígérte 2 hét után h ír, erre ma szól h se ma, se holnap sem... eh. Azaz újfent nem tudok kört váltani, majd szerdán lesz kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14797
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Doctor on Kedd 30 Jún. 2015, 18:49

Miután elindultam kifelé a palotából, örömmel nyugtáztam magamban, hogy Miller legalább velem tart. Így legalább lesz aki kisegít, ha szükséges lesz. Miután kiértünk a palotából és az épületet védő pajzsból, a szemem elé tárult kép pontosan azt igazolta, amit már magam is tudtam. Az irányított Kreek váratlan megjelenése csak a feszült helyzet egyik csúcs pontját képezték. Jobbnak láttam pár métert előrébb sétálni, egyenesen a felénk haladó fémes szemű társaság irányába. Majd nem sokkal később megálltam, olyan 5-10 méterre a palotától, közben magam mögé néztem, hogy Miller is követ-e. Aztán felé fordultam és mondtam neki pár tanácsot a helyzetünkre való tekintettel.
- Miller tábornok! Nem kívánom kioktatni a taktikai helyzetünkről, sem okoskodni, mit kéne tennie. De javasolnám önnek, a vadászgépével biztosítson nekünk némi védelmet. Remek elterelést adhat a tűzereje, ha sietve kellene távoznunk, s időt is nyerhetünk vele. Emellett ha szükséges segíthet távolabb tartani ezeket az irányított Kree-ket is. Viszont ha a vadászgépe tűzereje nem bizonyulna kellően hatékonynak a Kree bábok megfékezésére, legalább nyerhetünk némi időt, mint azt már említettem az imént. Illetve, bizonyára az ön remek harci képességeire is szükség lesz.
Vázoltam fel Miller számára jól hallhatóan a helyzetet, biztos, ami biztos. Bár a tábornok harci képességeiben nem kételkedtem hiszen láttam már, mire képes. Így bíztam benne és a harci tapasztalataiban is. Ahogy abban is reménykedtem, hogy a törekvésem, miszerint megtudjam ki vagy kik állnak a Kree bábok mögött nem lesz hiába való. Közben azon is törtem a fejemet, hogy ha rosszra fordulna a helyzet, miképp javíthatnék majd rajta.
~ Az ördögbe is, nagyon nem tetszik nekem ez az egész helyzet! Vajon ki vagy kik állhatnak e-mögött? Ráadásul, az is érdekes fordulat, hogy az érintésükre mások is irányított bábokká alakulnak át. Ezzel jobb lesz vigyázni. Nem volna szerencsés öntudatlan bábként végezni... ~
Futottak át ezek a gondolatok a fejemben. S mikor halló távolságba ért a "zombi" szerű tüneteket produkáló tömeg jó hangosan és érthetően kiáltva szóltam a fémes szemű tömeg felé.
- Jól figyeljenek rám! Tudom, hogy hall engem az aki emögött az egész mögött áll! Tudni akarom ki felelős ezen Kree-k irányításáért?! S mik a céljaik ezzel az egésszel? Árulják el! S figyelmeztetem, tudom, hogy az irányítás fenntartásáért folyamatosan kapcsolatban kell lennie az irányított tömeggel! Szóval ne próbáljon meg átverni és megállítani!
Közben folyamatosan résen voltam, s felkészültem, az esetleges futásra is, hátha kereket kell oldanunk, vagy ha netán valami trükkel próbálkoznának az irányított Kree-k. Közben persze abban is reménykedtem, hogy Miller tábornok is megfogadja a taktikai javaslataimat...
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 01 Júl. 2015, 09:24

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor és Carl Morrow / Jelly
Következő körváltás: 2015. július 4. (vasárnap)

Odafent Nebo bólintott az egyik őrnek a kree elitből, aki egy lándzsát adott át Ger-nek. Tudta használni a fegyvert, hiszen annak idején kiképezték rá, maximum a gyakorlatból ment ki. Így ő maga is csatlakozott Miller-hez és a Doctorhoz a haladásban. Az idős férfi pedig nekilátott annak, hogy parancsokat osztogasson.
- Katonai tanácsokat ne osztogasson uram – mondta. – Nem fogom felhozni az emberek fölé, így is pánik van odakint. És legfőképp a saját biztonságunk érdekében nem fogok civilek közé lőni, még elterelésként sem.
A kiérkezés után a tér még mindig tele volt civilekkel, nehéz is lett volna elmenni nagyon máshova, nagyon sok rom állta el az utat, illetve újabb robbanások is történtek a városban elzárva a menekülő utakat. A hármas ennek ellenére eltudott jutni a közeledőhöz, ezalatt Miller kezében megjelent két lézerpisztoly is, amit a páncélja alakított ki. A Doctor megtudta szólítani a furcsa lényeket, mire azok megtorpantak. Teljesen egyszerre fordultak a trió irányába és egyszerre sírontúli hangon szólaltak meg.
- Mi egyek vagyunk – mondták. – Csatlakozni fog minden és mindenki a közös tudathoz.
Ebben a pillanatban a palota felől is robbanás hallatszott.

A többiek maradtak odafent, Nebo még elköszönt a többiektől és távozott a helységből, hogy fedezéket találjon magának az épületben két őrrel együtt. Fent még mindenki hallhatta, hogy a Ger, Miller és Doctor trió elhagyta az épületet. Nem is telt el sok, alig fél perc a fent maradottaknak, amikor meglátták, hogy valami közeledik hely felé, ahol vannak. A rakéta nekicsapódott a pajzsnak és áttörte azt, hatalmas robbanást és károkat okozva idebent. Az őrség jelentős részét megölte, mindenki romok alá került, Rozsda is kikapcsolt, Villám, Jelly, Yalvis súlyosabb sérüléseket szenvedtek az egész testükön, ahogyan Acil is. Rajtuk szerencsére csak kevesebb törmelék volt, így kitudták ásni magukat, mert maguknál voltak. Amíg a törmelékek alatt voltak mintha mászás és kaparás hangját hallották volna a frissen berobbant rész irányából.

felszereléslista:

Vadászgép
Páncél


//És még jutalmakat szerettem volna osztogatni a kaland során...//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 01 Júl. 2015, 09:26-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14797
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 2 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.