Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Hétf. 16 Júl. 2018, 20:13

Caryeth mestere úgy döntött, hogy még a nagy feladatok előtt pihenésre küldi ifjú padawanját, hiszen ez is sokat segíthet a jedi állapotán. A lány legelőször tiltakozott, azonban végül beadta a derekát, hiszen a béke ünnepe egy olyan dolog, melyre érdemes időt szakítani. Nagyon örülne annak, ha a birodalom és a köztársaság örökre ilyen helyzetben maradna, persze legbelül tudja, hogy ez képtelenség. Nem is tenné semmi boldogabbá, mint egy háború nélküli világ, melyben a jedik csak szimbólumként lennének a béke őrei. Nem lenne több ártatlan sebesült és halott, vagyis ez nem egészen igaz. Az alvilági személyek továbbra is veszélyt jelentenének a közemberek számára, viszont azt tényleg ki lehet jelenteni, hogy kevesebb lenne a veszély, mint egy háborúban. Ő soha sem fogja megérteni a sith filozófiát, pedig talán a békét a megértés hozná el a legkönnyebben. Az a sok kegyetlenség és harag megfájdítja a szívét, belegondolni sem mer, mi lenne, ha végül a birodalom nyerne és a köztársaság elbukna. Tisztában van azzal, hogy a világos oldalnak is megvannak a maga hibái, de szent célja ezeket megtalálni és kiiktatni. Talán ha a köztársaság közelebb állna ahhoz a fogalomhoz, hogy "tökéletes", akkor a világ is egy sokkal szebb hellyé válhatna. Persze nem szívesen árulná el senki számára, hogy ilyesfajta gondolatai vannak, hiszen a szenátorok és a jedi mesterek munkáját szinte bűn számára megvétózni és igyekszik nem is beleesni ebbe a hibába. Az Örök Birodalom területén belül a Zakuulon található palotába irányította a mestere. A külleme nem hasonlít egy jediéhez most, hiszen megengedte magának a szebb és elegánsabb ruhát az alkalom végett. A földszinten tartózkodik jelenleg, hiszen most szállt ki a szállítóhajóból és ismerkedik a környezettel. Legszívesebben egy másik jedi padawannal vagy lovaggal találkozna, esetleg egy szürke jedinek is nagyon örülne. Bár alapvetően azt hinné bárki, hogy a Jedi Rendben eltöltött napok, hónapok és évek után már unja a "fajtája" mellett eltöltött időt, de ez közel sincs így. Szereti megismerni a bajtársai nézeteit, véleményeit és gondolatait, elvégre így fejlődhet ő is igazán. Reménykedik abban, hogy hamarosan össze is fut valaki olyannal, aki látásból ismerős lehet számára. Jó az emlékezete és az arcmemóriája, így talán ezzel nem lesz gondja. Bár nem nevezhető kifejezetten extrovertáltnak, de talán egy beszélgetést majd meg tud kezdeni. Ha mégsem... hát beveti bájait, hogy a másik tegye meg ezt. Diathimként a szépségével így is sok tekintetet már jócskán magára vonzott. Remélhetőleg nem lesz ebből baj, mert kellemetlenül érintené.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Giodibi on Hétf. 16 Júl. 2018, 21:45

Dendarid Tefle

Elérkezett hát a nagy esemény napja, melyet sokan vártak már nagyon hozzám hasonlóan. A béke ünnepe, ahol talán végre bepillantást nyerhetünk a háború mentes paradicsomba. Ám tudom, hogy ez mind csak vágyálom, hiszen ez csak egy egyszerű ünnep. A vágyakozás és érzelmek pedig nem méltók egy jedihez, hiszen mind a sötétoldal felé vezetnék, talán ezt én tudom a legjobban. Viszont örülök, hogy eddig minden így történt, mert biztosra veszem, hogy soha többet nem tudnék engedni a sötétoldal csábításának, mert tudom, hogy ígéretei mind csak hazugság, s elismerem, hogy hatalmas ez a fajta erő, de használóit szépen lassan felemészti. Akárcsak egy élősködő, de ismerem és elismerem ezt a fajta erőt. Bár sokan emiatt neheztelnének rám, ha ezt tudnák, de valóban ebben látom a jedik legnagyobb hiányát. Teljes mértékben elzárkóznak a sötétoldaltól, sőt rettegnek tőle és nem viszek észre, hogy ezzel kizárólag maguknak ártanak. Nehéz legyőzni egy olyan ellenfelet, melyet nem ismerünk, de látszólag hiába tanítják az akadémián, hogy fontos az ellenfél kiismerése, ha a sötétoldallal nem tesszük ugyanezt. Persze ezen nézeteimet a legtöbben biztosan félreértenék és azt hinnék ismét engedtem a sötétoldal csábításának, de ez egyáltalán nincs így, nekem nincs szükségem arra a gusztustalan érzésre és üres ígérgetésekre, mely mindezzel járna. Már csak egy dolog kelt bennem kétséget, méghozzá a testvérem, aki valószínűleg oly makacsul ragaszkodik a sötétoldal erejéhez, hiszen bizonyára még nem szembesült annak hátrányaival. Éppen ezért lesz nagyon nehéz megmentenem, de muszáj, mert addig az iránta táplált érzéseim nem csillapodnak és ezáltal nem lehet jó jedi sem belőlem. Eltérve a belső gondolatoktól, éppen az Örök Sárkány Palotája felé vettem az irányt, ezúttal is mesterem nélkül. A lényeg a szórakozás lenne itt is, de nekem feladatom van, méghozzá, hogy figyeljek a rendre, hiszen ez az alkalom kiváló lehet mindenféle gonosztevők számára. Ezúttal nem egy jedisiklót vittem magammal, hiszen szeretnék inkognitóban maradni amennyire csak lehet, ezáltal a ruhám is igencsak különbözik egy jedi köpenytől. Hajómmal óvatosan landoltam, majd leszállva le is poroltam elegáns ruhámat, s próbálom egy egyszerű gazdag vendég szerepét magamra ölteni. A dokkolótól nem messze meg is álltam, hogy szemmel tartsam az érkező vendégeket. Nem is telt bele sok időbe, mikor egy fiatal hölgy szállt le egy hajóról, az emberek tekintete szinte rögtön rá szegeződött, többek között olyanoké is, akik valószínűleg nem a kedvességükről híresek. Tudom, hogy rám vár a szerep, hogy a hős megmentő legyek, így hát elindulok fürge léptekkel a lány felé.
- Á! Hát itt van az én csodálatos partnerem. Jó utad volt? Nem rángatott nagyon a gép?
Kiabálok felé miközben tárt karokkal közelítek, persze tudom, hogy jó oka lenne arra, hogy megijedjen, de erre is van megoldásom, hiszen az erő segítségével gondolatokat közvetítek a fejébe.
~Ne aggódj! Jedi vagyok, éppen megmentelek egy szörnyű társaságtól. Kérlek menj bele a szerepjátékba!~
Csak reménykedni tudok, hogy ezek után belemegy a dologba, hiszen másképp elég nagy port kavarna itt a dolog, aztán meg foghatnám magam és repülhetnék vissza a templomba.
felszerelés:
- Egyszerű ruha (köpennyel)
- Komlink
- Holoprojector
- Ünnepi ruha
_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Kedd 17 Júl. 2018, 10:18

Számtalan kiöltözött személy körözött a földszinten. Voltak, akik most érkeztek, de voltak olyanok is, akik elég hamar megelégelték a közéletet és távozni készültek. Nagy volt itt a sürgés-forgás, Caryeth éppen ezért döntött úgy, hogy megindul az első szint felé, hátha ott nyugodtabb környezetben keresheti beszélgetőpartnerét. A sors azonban kiszámíthatatlan és éppen ezért történt meg az az eset, hogy a jedi padawant találta meg a társaság és nem fordítva. Meglepetten néz a hang irányába, ami megszólítja őt. Éppen szóra nyílik az ajka, hiszen egyértelműen félreértés történhetett, amikor telepatikus üzenetet kap az férfitól. Bár pár másodpercig hezitál, de végül elmosolyodik és válaszol a "csodálatos partnerének". - Kielégítő volt az utazás, de a jóból is megárt a sok. Ideje lenne csatlakozni a felsőbb szinteken lévő ünnepséghez, nem gondolod?
Azzal közelebb lép a férfihoz, - aki mellett mókásan mutathat, hiszen tíz centiméterrel legalább magasabb - majd belékarol és megindul a liftek felé. Amint kiesnek a kíváncsiskodó szemek látóköréből és bezárul előttük a lift ajtaja, elengedi a jedi karját és befejezi a szerepjátékot. Ideje lenne megtudni, hogy ki is ez az idegen. - A nevem Caryeth Zh'ald, jedi padawan vagyok. A mesterem Allmea Sudhar gyógyító. Benned kit tisztelhetek? És milyen szándékból segítettél nekem elkerülni az úgy nevezett "szörnyű társaságot"? - mutatkozik be, majd egyből fel is teszi a kérdéseit, hiszen nagyon szeretne tisztában lenni a szituációval. Bár ténylegesen egy jedi társaságát kereste, de nem sejtette volna, hogy ilyen hamar sikerülni is fog neki. Persze a férfi szavaiból leszűrte, hogy nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy ő is jedi, bár ez lehet csak egy félreértés a részéről. A biztonság kedvéért azért úgy gondolta, hogy egy teljes bemutatkozás mégis mindent világosabbá tesz a két személy számára. Közben a lift megérkezett az első szintre, ő pedig megindult a kijárat felé, most már egy méteres távolságot tartva a partnerétől.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Giodibi on Kedd 17 Júl. 2018, 10:42

Dendarid Tefle

Az emberek közt utat törve magamnak, hamar meg is érkezek a nő felé, aki nagy szerencsémre bele megy a színjátékba, ezáltal számomra is mindent könnyebbé téve. Belé is karolok, miközben a lift felé vesszük az irányt.
- Minden bizonnyal ez a legjobb amit tehetünk, kedves. Nem kívánom, hogy bármiféle űrnyavalyát elkapjunk, ami ezekről az űrhajókról származik.
Elegánsan haladunk mind a ketten, mintha csak mi lennénk a világ uralkodói, bár kissé nevetséges látványt nyújthatunk, a nálam jócskán magasabb hölggyel, de jelenleg úgy se az a cél, hogy elhitessem mennyire összeillő pár vagyunk, csak az, hogy biztonságosabb zónába juttassam a nőt. Kissé idegesítő számomra, hogy rengeteg szempár szegeződik ránk, de valahogy megküzdök a helyzettel. Remélhetőleg az erő most is velem lesz. Lassan beérünk a liftbe, s amint annak ajtaja becsukódik, elengedjük egymást a hölggyel én pedig kifújom magam, hiszen elég feszült volt a helyzet. Caryeth bemutatkozása hallatán elszörnyülködök, mert nem hittem volna, hogy ő is erőhasználó. Ha ezt tudtam volna, akkor biztosan nem avatkozok bele a dolgába, hiszen egyedül is megoldotta volna a helyzetet, de most már mindegy.
- Örvendek a találkozásnak! Én Dendarid Tefle vagyok, szintén padawan. Androla Hantfur alatt tanulok, egyelőre. Elnézést a kis közjátékért, de nem tudtam, hogy te is jedi vagy és nem tudom, hogy észre vetted-e, de néhány gazember figyelmét is felkeltetted, ezért próbáltam segíteni.
Közben meg is érkezik a lift az első emeletre, majd egymástól tartva a tisztes távolságot, elindulunk előre. Eközben én meg is próbálok elköszönni, hiszen nem akarok koloncként rajta lógni, bizonyára ezt ő sem akarja.
- Gondolom innen boldogulsz magad is.  Biztosan megtalálod valahol itt az igazi partnered. Szóval, ha gondolod én megyek is...
Megvárom még, hogy mit válaszol, hátha kell még neki segítség valamiben vagy szeretne még mondani valamit, de ha nem, akkor én azzal a mozdulattal sarkon is fordulok és a tetőtér felé venném az irányt.

felszerelés:
- Egyszerű ruha (köpennyel)
- Komlink
- Holoprojector
- Ünnepi ruha
_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Kedd 17 Júl. 2018, 11:06

Az első emeleten is nagy az élet, de sokkal másabb jellegű, mint az alsóbb szinteken. Itt az emberek inkább csendben beszélgetnek egymással, italozgatnak ahol lehetőség nyílik rá és élik társasági életüket. Caryeth is a szórakozás miatt jött erre a bolygóra, bár az italt nem kedveli, bizonyos szinten meg is veti. Biztosan találni fog másik lehetőséget is a szórakozásra, ami képes lenne őt is ellazítani egy kis időre, bár még nem tudja, hogy mi lehet az. Olyan sok szociális készséggel nem rendelkezik, lévén a jedik eléggé gyengék ilyen téren. Természetesen nem a diplomáciai és az elméleti hiányosságokra kell itt gondolni, inkább arra, hogy mennyi mindenről lemondanak azért, hogy az erő világos oldalán maradhassanak. A nő ezt egyáltalán nem bánja, hiszen erre szentelte fel az életét és büszkén viseli is ennek következményeit, de azért gyakran jár azon az esze, hogy mit hagy ki ezért és miket nem fog sohasem megtapasztalni. A gondolataiban elveszve egy hang szólítja meg ismét, hiszen a társa elkezdi megválaszolni a kérdéseit. Bemutatkozása után egy biccentéssel mutat rá arra, hogy örül az új ismertségnek, majd ezt szóban is megerősíti. - Kérem, ne szabadkozzon! Köszönöm szépen a segítséget. Amennyiben többen is körülvettek volna, lehet nem tudtam volna mit kezdeni a helyzettel. Jedihez méltóan jól átlátta a helyzetet és megfelelően cselekedett. Tényleg köszönöm. - mosolyodik el újból és újból, hiszen tényleg nem arra akart utalni a korábbi mondataival, hogy ő ezt problémaként fogta fel. Egyszerűen csak kíváncsi volt a dolgok miértjére, de most már minden világos számára és megnyugodott. Dendarid a liftből kiszállva azonnal távozni is készül, azonban Caryeth ezt nem hagyja. Pont egy ilyen társaságra volt szüksége, nem fogja ilyen könnyen elengedni. - Nem akarok tolakodó lenni, de nagyon megtisztelne azzal, ha tovább gazdagítaná a társaságával az itt eltöltött időmet. - kezdetben bár közvetlenebb nyelvezetben beszélt hozzá, de amint észbe kapott vissza is váltott a megfelelő hangnemre. Jediként nem szereti - és talán nem is teheti meg - az egyszerű letegezést, amíg arra engedélyt nem kap, vagy külön oka nincsen rá. Jelenleg egy ismeretlen jedi padawannal van dolga, aki lehet sokkal tapasztaltabb, mint ő maga és épp ezért nem lehet tiszteletlen vele. A küllemét tekintve persze korabelinek vélné, talán nem is téved ezzel akkorát.
- Esetleg... körbevezetne az első szinten? Úgy hallottam az itt lévő erkélyekről csodálatos a kilátás. Később persze a tetőtérre is felmehetünk, ha úgy kívánja, és nem tartja kellemetlennek a társaságomat. - fejezi ki kíváncsiságát az első szinttel kapcsolatban, hiszen ki tudja mikor járhat itt legközelebb, jobb kihasználni ezt az alkalmat és teljesen feltérképezni a területet. Ilyen társaságban pedig csak jobban fogja élvezni a felfedező túrát.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Giodibi on Kedd 17 Júl. 2018, 11:42

Dendarid Tefle

Az első emeleten az élet már sokkal kellemesebbnek tűnik mindkettőnk számára, hiszen sokkal nyugodtabbak a körülmények. Leginkább csak a vendégek duruzsolását lehet hallani, na meg néhány pohár koccanását. Ebben is látszódik, hogy ez egy jóval előkelőbb hely, mint egy Coruscant-i kocsma. Ilyen környezetben még egy jedi is jól érezheti magát. Nekem is célom lenne, hogy szórakozzak kicsit, hiszen valószínűleg, ezért szorgalmazta annyira a mester, hogy jöjjek el, pedig sokkal inkább foglalkoztam volna inkább a tanulással. Azért is kezdtem bele ilyen kis magán akcióba és járőrözésbe, hiszen nincs partnerem, így jobb dolgom híján, ezt tudtam csinálni. Bár így utólag lehet igazi volt a mesternek, hogy rám férne egy kis pihenés, hiszen Grei megkeresése nem lesz egyszerű, de jelenleg is forró nyomon járok, de bízok az erőben, hogy végül minden jóra fordul. Egy jedi számára azért is kellemetlen egy ilyen esemény, mert nehéz megfelelő partnert találni és kevesebb lehetőség is áll rendelkezésre. A jedik nem arról híresek, hogy bárhol bárkivel összebarátkoznak, leginkább csak egymás között tudnak kiépíteni szoros barátságokat, bár természetesen ezt se lehet, mert tiltja a jedi eszme az érzelmeket. Caryeth dicséretére még válaszolok, hiszen igazán jól esik, ha valaki elismeri a szándékot, még akkor is, ha sokra nem megy vele.
- Köszönöm a kedves szavakat.
Miután bejelentettem, hogy távoznék, a nő meglepetésemre megkér, hogy marajak még. Nem mondom, hogy nem örülök, hiszen ritkán van lehetőségem egy ilyen partnerrel együtt lenni, így hát természetesen el is fogadom a felkérést. Sokkal jobban élvezném az ittlétet egy ilyen társasággal, így egyértelmű, hogy engedelmeskednem kell az erő akaratának.
- Kérlek, engem tisztelne meg a társaságod. Ha nem zavarok, akkor örömmel maradok oldaladon.
Igyekszem kifejezni, hogy mekkora öröm számomra, a lány társasága, hiszen még a padawanok közül is egy igazi egyéniséggel sikerült összefutnom.
- Természetesen körbevezetlek, a tetőteret pedig semmiképpen sem érdemes kihagyni, mert kilátás az pompás. Apropó, nyugodtan tegezhetsz. Remélem nem sértettelek meg, hogy a kezdetektől tegeztelek, de padawanok között általában így szokás.
Kicsit kínosan is érzem magam emiatt, de remélem ez a magyarázat elegendő lesz ahhoz, hogy megértse a helyzetet. Bár saját magam is először járok errefelé, de bizonyára nem fogunk eltévedni.
- Nos, ha gondolod indulhatunk is.
Ha úgy dönt, hogy készen áll, akkor el is indulok, hogy először körbejárjuk a helyet,


felszerelés:
- Egyszerű ruha (köpennyel)
- Komlink
- Holoprojector
- Ünnepi ruha
_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Kedd 17 Júl. 2018, 13:15

Meg is kezdődött a két jedi padawan ismerkedése és közös időtöltése, mely még sok meglepetést tartogathat számukra. Sok dologról kezdhetnének beszélgetni, de talán a legegyszerűbb és leghatékonyabb téma, amit először fel lehet hozni, azok a személyes adatok. Biztosan sokat segítene, ha sikeresen találnának egymásban valami érdekeset, amelybe később kapaszkodni tudnának. Így tehát ahogyan megindulnak az első szabad erkély felé, Caryeth meg is kezdi a monológját. - Gondolom nem sok olyan személlyel találkoztál, mint én. A diathim fajba tartozok, a Millius Prime-on születtem. A népünket gyakran nevezik angyaloknak, amit a hipnotikus auránknak köszönhetünk. Sok személy lát minket gyönyörűnek és vonzónak, amit gyakran az is elősegít, hogy az aura olyan fajúnak láttat, mint az a személy, aki lát minket. Ezen kívül említésre méltó még a három pár szárnyunk, melyeket ön is észrevehetett. Ezekkel elég gyorsan tudunk repülni, akár vákum körülmények mellett is. Hát nem csodálatos? Büszke vagyok a népemre, bár a jedi tanítások miatt sajnos nem ismerhettem meg az igazi családomat. A szülőbolygómon is csak egyszer jártam a régebbi mesteremmel, aki szintén diathim volt. De hát ilyen ez a jedi élet... kötelességekkel és szabályokkal teli. Erre azonban ugyanolyan büszke vagyok, mint a származásomra. - mosolyodik el ismét. Közben az erkélyhez érnek és a csodálatos látvány eléjük terül, mely első pillanattól kezdve teljesen letaglózza a nőt. Mindig is vonzották a gyönyörű városok, építmények, tájak... elvégre ilyen dolgok miatt akarja megvédeni a világot a Birodalomtól. - Viszont ne csak én jártassam a számat, mesélj te is magadról. Honnan származol? Hol születtél? Te ismerted a családodat? - tesz fel ismét temérdek kérdést, ami talán bizonyos szinten nagyon tolakodónak hathat, azonban reménykedik abban, hogy az ő bemutatkozása és hosszú meséje után könnyebben megnyílik számára a férfi. Nagyon érdekli őt mások előélete, hiszen az övé nem éppen egy tündérmese. A szülők elvesztése, a rabszolgaélet, a mester elvesztése, borzalmas első küldetés... most már csak tényleg abban tud reménykedni, hogy a sorsa végül teljesen új irányt vesz fel és nem kell többé ilyen emlékeket gyűjtenie, vagy legalábbis sokkal kevesebbet. Talán Dendarid története kevésbé ilyen borzalmas, persze ha ebben téved, azt a férfi úgysem fogja vele megosztani, ahogyan Caryeth is kihagyta a történetéből azokat a részeket, melyek nem publikusak így első találkozásra. Persze ez sem zárja ki azt, hogy később, ha egy erős barátság születik kettejük között, akkor majd megnyílik neki teljesen. Bár a jedik tiltják az érzelmeket, a bajtársiasság és a szövetségek megerősödése ennek ellenére is gyakran jelen van a lovagok és a mesterek életében. A szerelem és a gyűlölet előidézheti a sötét oldal erejét, azonban a szoros barátságok csak megerősítik a jedik csapatmunkájának hatékonyságát. Legalábbis Caryeth így véli, még ha ez a Tanács szerint nem is teljesen lenne helyénvaló.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Giodibi on Kedd 17 Júl. 2018, 14:27

Dendarid Tefle

Végül is utunkat az erkélyek felé vesszük. Ez remek alkalom, hogy kicsit beszélgessünk és megnyíljunk egymásnak. Egy kis ismerkedés sosem árt, hiszen a templomban nincs igazán erre idő, pedig mennyivel másabb lenne, ha több padawant ismernék személyesen. Úgy hiszem, hogy a padwanok egymástól igencsak nagy mértékben tudnak tanulni, főleg a fiatalabbak, hiszen jobban megértik egymást. Ezért is nagyon praktikus, ha több padawant küldenek egyszerre egy küldetésre, hiszen segíthetnek felismerni egymás hibáit és megoldást keresni rá. Mellesleg mindig jól esik mások történeteit hallgatni és osztozni velük az élményekben, akár rossz, akár jó dologról van szó. Ráadásul ezen történetekből is csak tanulni lehet, hiszen, ha beleképzeled magad abba a helyzetbe, akkor tudni fogod, hogy mit csinálnál másképp, legalábbis szerintem ez így működik. Egy segítő kéz pedig amúgy is jól jön a templomban, főleg gyakorlásoknál. Közben a lány bele is kezd a mesélésbe. Elég hosszadalmasan meséli a dolgokat, nem gondoltam volna, hogy ennyire megnyílik, de minden bizonnyal igencsak érdekesnek találom.
- Akkor értem már, hogy miért figyeltek annyira téged. Viszont valóban nem találkoztam ezelőtt hozzád hasonló teremtéssel, de látom már az igazi arcod. Sajnálom, hogy nem ismerhetted meg a családod, de bizonyos esetekben talán ez áldás. Legalább nem csalódhatsz egyikükben sem. Valóban figyelemre méltó a repülési képességetek.
Hát én nem mondhatok el magamról hasonló csodás dolgokat, hiszen ember vagyok. Se nem tudok szélsebesen repülne és magamba se tudom bolondítani a körülöttem lévőket. Életem érdekesebb pontjai inkább a családomban keresendők, hiszen más érdekességet nem tudnék felhozni. Így hát bele is kezdek az én kis történetembe.
- Nos, én Korriban bolygón születtem. Édesanyám rabszolga volt, apám egy sith inkvizítor. A testvérem... nos hát ő... apám tanítványa lett, megmérgezte őt a sötét oldal erejével. Persze ez egy hosszú történet. Mindenesetre annyit fontos megemlítenem, hogy legfontosabb célom az, hogy megmentsem testvéremet a sötét oldal karmai közül. Ezért bármit képes lennék feláldozni. Na de nem akarlak lelombozni az én előéletemmel, mert nem mondható valami vidám dolognak.
Közben az erkélyhez is megérkezünk és rendkívül gyönyörű látvány tárul a szemünk elé. Pont ahogy elképzeltem, sőt, talán még egy kicsit szebb is. Ezt a látvány kár lett volna kihagyni.
- Hát nem csodálatos az éjjeli város képe? A házakban pislákoló lámpák fénye? Ezt az egy dolgot szeretem a legjobban a nagyvárosokban.felszerelés:
- Egyszerű ruha (köpennyel)
- Komlink
- Holoprojector
- Ünnepi ruha
_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Kedd 17 Júl. 2018, 17:06

Caryeth sokkal többet beszélt, mint szokott. Ez mind annak írható fel, hogy nagyon örült a padawan társaságnak és sikerült olyan témát találnia, amelyről könnyedén és kötetlenül tud beszélni. A faját kevesen ismerik, ő pedig egy diathim mester mellett nőtt fel, így sok a tudása ilyen téren. A személyesebb részeket természetesen kihagyta - vagy csak eltolta későbbre - ami valamilyen szinten érthető is tőle, azonban beszélgetőpartnere nem így cselekedett. Emberi mivoltát unalmasnak találván a családi történetével kívánta érdekesebbé tenni magát, ami sikerült is neki. A nő kíváncsian hallgatta végig - szinte lélegzet visszafojtva - a tragikus történetet, s miután a férfi végzett, alig jutott szóhoz. Nagyon bátornak tartotta, amiért ezt megosztotta vele, valamint azért is, hogy sikeresen megmenekült egy ilyen szituációból. Elképesztő, hogy mekkora akarat kell ahhoz, hogy ne engedjen az adott személy a sötét oldal csábításának. Ő csak kis mértékben tapasztalta meg a sötét oldali erő hatását egy tiszta elmére, de már ez is nagy traumát okozott neki. Legalábbis részben ettől is lehetett számára a mentális kimerültség. Végül megpróbálta összeszedni a szavait, bár nehezen ment neki, mert nem tudta, hogy mit mondjon egy ilyen helyzetben. - É-én... nagyon sajnálom. Remélem sikerül véghez vinned azt, amit szeretnél. Nagyon erősnek és bátornak gondollak... ez... elképesztő! - a diathim szeme szinte csillog a csodálattól, s talán az aurája is valamivel fényesebben kezd ragyogni az erős érzelmi hatás miatt. Bár rengeteg kérdése volt a sith nagyúrról, a testvéréről és a sötét erőről, de ezek helyett inkább más dolgok jöttek ki a száján. - Kérlek, ha bármiben tudok segíteni, akkor ne habozz szólni! Még csak egy kezdő padawan vagyok, sokat kell még fejlődnöm, hogy a segítségnyújtásom érjen is valamit... de ha bármikor akadályba ütköznél, vagy csak kell egy társ, akibe kapaszkodhatsz, esetleg egy bajtárs, akivel együtt küzdhetsz... szólj bátran! - mondta lelkesen és közben reménykedett abban, hogy a férfi komolyan veszi őt. Tényleg nagyon szívesen segítene neki bármiben, mert egy ilyen történet könnyen magával ragad bárkit, főleg akkor ha egy empatikus jediről van szó. - Én gyógyítónak készülök, a tanulmányaimat már meg is kezdtem... ha bármikor ilyesfajta segítségre lenne szükséged, vagy csak tanácsot szeretnél kérni, esetleg ki szeretnéd beszélni a gondjaidat, keress fel nyugodtan! Ott szeretnék segíteni, ahol csak tudok! - zárja le végül az ajánlatát, mely talán egy kicsit túl lelkesre sikeredett, de teljes mértékben magával ragadta a hév. Amikor ezt észrevette, megpróbált lenyugodni és koncentrálni egy keveset, hiszen nem hagyhat utat az érzelmeinek, bár ez a padawanoknál még gyakran megesik. Lehunyta a szemét, vett egy mély levegőt és máris újra a régi nyugodt hangulatát vélte érezni. Ennek ellenére, persze amiket mondott nem szívná vissza, sőt... ugyanolyan komolyan gondolja, mint amikor kimondta. Nem szeretné tovább faggatni erről a témáról Dendaridot, mert talán túl sok régi sebet tépne fel ezzel, de ha az ember úgy gondolná, hogy beszélni szeretne még erről, vagy bármi másról, azt ő nagyon szívesen meghallgatja. Amennyiben témaváltásra lenne szükség, arra is van ötlete, itt van erre például a gyönyörű látkép. - Igen... az éjszakai város egy gyönyörű és varázslatos panorámát nyújt. Ellenben nem körözheti le a természet által nyújtott misztikus látványokat. - közben teljesen elveszett a tekintete és a távoli fényeket pásztázta. Megérte eljönni, akár a látvány miatt, akár Dendarid miatt. Teljes mértékben megérte. Igaza volt a mesterének, ahogyan mindig. Többször nem fog ellenkezni vele.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Giodibi on Szer. 18 Júl. 2018, 16:24

Dendarid Tefle

Az elmondottak látszólag igencsak nagy hatással voltak a padawanra is, hiszen tisztán érzem az erőn át, hogy felkavarta a dolog. Valóban igazán felkavaró történet, hiszen sokszor már számomra is hihetetlen ez az egész, de az erő akarata ismeretlen, s mindig meglepő fordulatot hoz egy-egy személy életébe. Ez esetben nálam is így történt, bár nem tudom, hogy ennek örülnöm kellene-e.
- Köszönöm, de ne gondolj túlzottan bátornak, legalábbis ezekért a történésekért ne. Semmi bátorság nem volt ebben, egyszerűen tettem amit tennem kellett. Ezáltal sok hibát is elkövettem azon a napon, amit máig nem tudtam megbocsájtani magamnak.
Igen, édesanyámról és a testvéremről van szó. Talán, ha gyorsabban cselekedtem volna, akkor még anyánk is élne vagy legalábbis életben hagyták volna. A fivéremet pedig talán másképp kellett volna elintéznem, ahelyett, hogy tőből lemetszettem mindkét karját.
- Én nem kételkedem az erődben, hiszen nem eltelt időn múlik az egész, hanem az elszántságon és úgy tűnik, hogy te nem szűkölködsz ebben. Viszont megtisztelsz felajánlásoddal, ha szükséges mindenképpen élni fogok, de ez kölcsönös, ha szükséged van te sem habozz tudatni velem, kérlek!
Egy segítő társ valóban mindig jól jön egy jedi számára, bár ritkán élnek ezzel a lehetőséggel, hiszen nem akarják egymást bajba sodorni továbbá túl büszkék ahhoz, hogy segítséget kérjenek egy baráttól. Én biztosan nem leszek ilyen fajta lovag, mert szükségem van barátokra, akikre támaszkodhatok a bajban, hiszen a Köztársaság nem mindig fog a megmentésemre sietni, ha azzal több ártatlan életet kéne kockáztatnia, de egy baráttal talán egy ilyen helyzetben is lenne esélyem, még ha ezt a kódex tiltja is.
- Az egy igencsak nehéz, de egyben hasznos és érdekes terület. Mindenféle segítséget szívesen fogadok és adok is természetesen. Akár a templomon belül is találkozhatnánk néha, ha nem esik ellenedre, hiszen úgy hiszem, hogy egymás tapasztalataiból még többet tudnánk tanulni.
Rendkívül nagy örömmel tölt el ismét, hogy felajánlotta segítségét padawan társam és, hogy ilyen hamar, ilyen bensőséges kapcsolat alakult ki kettőnk között. Az évek során még egy padawannal sem sikerült ilyen barátságot kialakítani, főleg nem ilyen rekord idő alatt.
- Valóban szép a természet is, bár általában a küldetéseim közben nincs sok időm azzal tölteni, hogy csodáljam, a templomból, pedig nem igazán szoktam eljárni. Bár néha, mikor így egyedül az esti eget kémlelem, arra gondolok, hogy talán jobb lett volna, ha én haltam volna meg anyám helyett, talán akkor mindenkinek jobb lenne. Továbbá kétségeim támadnak afelől, hogy amit csinálok valóban jó-e. Nem lenne-e jobb másoknak, ha halott lennék és nem álltam volna jedinek? S félek, hogy minden cselekedetemmel valaki olyan ellen cselekszek, aki teljesen ártatlan.
A társaság igazán kellemes, ezért merem ilyen nyíltan kimondani az érzéseimet, bár ezeket még a mesterem se tudja, de végre találtam valakit aki talán megérthet. Nem tudom, hogy tovább el tudnám viselni ezt a kínt, amire az egyetlen gyógyír talán a fivérem lehet, hogy anyám halála ne legyen hiába való és, hogy végre feloldozhassam magam bűneim alól. Tudom, hogy anyám is ezt akarja, annak ellenére, hogy már az erő részét képezi.
felszerelés:
- Egyszerű ruha (köpennyel)
- Komlink
- Holoprojector
- Ünnepi ruha[/quote]

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Szer. 18 Júl. 2018, 18:44

Bár Caryeth nem mondaná ezt a kapcsolatot mélynek, ennek ellenére nem tagadhatja le, hogy tényleg jól megértik egymás helyzetét és jó beszélgetőpartnerekké válnak ezáltal. Sokat gondolkodik a lány, miközben a fiú az érzéseiről és az emlékeiről mesél. A Jedi Kódex nem mindig jó mindenre és ezzel ő is tisztában van, ennek ellenére soha nem tagadná meg, ha sor kerülne rá. Úgy érzi, azért van erre a sok lemondásra szükség, hogy a sötét oldal kicsapongó életmódja miatt egyensúly kerüljön a galaxisba. Elvégre, ha a sok gonoszságot és haragot nem nyomnák el a jedik a törvényeikkel és az életmódjukkal, akkor a helyzet sem ilyen lenne a világban, mint most. A padawan tiszteli azokat a személyeket, akik életük végéig gond nélkül be tudták tartani a jedi törvényeket, szabályokat és előírásokat, ennek ellenére meg vannak a maga stílusjegyei és apró kihágásai, melyeket szükségesként érez az életébe csempészni, máskülönben önmagát tagadná és hazudtolná meg, amely sohasem vezetne semmi jóhoz. Azzal is tisztában van, hogy nem csak ő van ezzel így, hiszen sokan veszik valamivel lazábban a kódexet, de ennek ellenére ők is ugyanúgy tisztelik, és ha tehetik, inkább aszerint élnek, semmint ellenkezőleg. Persze felmerülhet a felvetés, hogy ha ilyen érzései vannak, akkor miért is nem megy inkább szürke jedinek, akik a szabályokat sokkal lazábban veszik... de ő ezt nem akarja. Úgy érzi, hogy ha a törvények is enyhébbek lennének, az ő kilengései is közelebb kerülnének a sötét oldalhoz. Minél távolabb van a sithek szabályrendszerétől, annál biztosabb, hogy nem fog átbukni. Ezért van neki szüksége a világos jedi létre, semmi másért. Egyszerű önszabályozó rendszer miatt, mely nagyobb fegyelmet adhat számára a későbbiekben. - Soha ne mond azt, hogy a haláloddal jobb lett volna a helyzet. Az Erő irányítja a sorsunkat, az útjai pedig kifürkészhetetlenek. Okkal menekültél meg az édesapád és a testvéred haragja elől. Okkal vesztetted el az édesanyádat. Az, hogy ezekre az okokra te hogyan reagálsz, csakis tőled függ. Azonban a jelenlegi helyzetben véleményem szerint nem kell semmit sem szégyellned. Jediként a jót véded és az ártatlanokat. Sok olyan dologról lemondasz a törvények miatt, melyek másoknak megadatik. Ezekkel a lemondásokkal és a rászorulók megsegítésével teljes mértékben jogot kapsz az élethez, hiszen ezekkel - bármilyen bűnről is van szó - tisztára moshatod a múltadat. Az egyetlen akadályozó tényezője a megtisztulásodnak csak te vagy és a gondolataid. Engedd meg magadnak, hogy felszabadulhass a terhek alól. Tedd meg, amit meg kell tenned és éld tovább úgy az életed, hogy semmit se kelljen megbánnod. Nincs az a hiba senki életében, amit egy hatalmas jócselekedettel ne tudna kijavítani. A hibák persze megmaradnak, néhol végzetes veszteségeket okozva, azonban ha megtanulsz ezekkel együtt élni és sikerül továbblépned, akkor újra felszabadulsz a láncaid rabságából és élhetsz úgy, ahogy azt neked elrendelte a sors, és ahogy te azt szeretnéd. A legjobb tudásod szerint, a képességeidet mindig teljes mértékben kihasználva. Ha így teszel, nincs okod a megbánásra. Ezt garantálhatom. - fejti ki a gondolatait, hiszen ő is került már régebben egy ilyen helyzetbe. Nem teljesen ilyenbe, de teljes mértékben hasonlóba. Volt már, hogy elvesztett valaki olyat, akit nem tudott megvédeni. Az első mestere a szeme előtt halt meg, ezt pedig nehezen dolgozta fel. Az első küldetésén ártatlanokat sebesített meg, amit azóta is nehezen tud elfogadni, de tovább kellett lépnie, különben megragad egy szinten. Ez pedig a lehető legkedvezőbb táptalaj lenne a sötét oldal számára.
- Én sem tudtam megvédeni a mesteremet, akit mindennél jobban szerettem ezen a világon. Hosszú ideig sújtott a bűntudat, de meg kellett tanulnom, hogy ennek így kellett lennie. Ő sem lenne rám büszke, ha életem végéig magamat okolnám emiatt. A te édesanyád sem lenne boldog, ha a halála miatt magadat okolnád. Ő azt szeretné, hogy boldog legyél, ahogyan csak tőled telik. Ő még mindig veled van, eggyé vált az Erővel. Figyeli minden lépted és minden bizonnyal abban reménykedik, hogy a családod árnyékosabb fele ellenére te képes vagy a fényben élni és még eljöhet számodra a sötétség nélküli élet. Én úgy hiszem igen és ezt az álláspontomat semmi és senki nem tudja megváltoztatni. Ha kell, küzdeni fogok a szabadságodért, ha nem akarna elengedni a múltad. A független jelen egy olyan dolog, melyet mindenki megérdemel, ez alól te sem vagy kivétel. - vigasztaló szavai ritmusosan hagyják el a száját. Ő a bölcsebb jedi mesterek nyomdokaiba akar egyszer lépni, így nem szabad félnie attól, hogy a szavaival hatást érjen el mások lelkivilágában. Nem tartozik azon jedi lovagok közé, akik minden problémát erővel próbálnak megoldani. Caryeth szerint mindig bölcsebb választás az elmélkedés, a meditálás és a dolgok megbeszélése. Ha pedig ezzel segíthet valaki máson, hát mindent megtesz, hogy a tudását és a támogatását átadja neki. Ettől lesz ő olyan jedi, amivé mindig is válni szeretett volna.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Giodibi on Csüt. 19 Júl. 2018, 11:03

Dendarid Tefle

Gondolataim kimondásával, kicsit könnyebb lett a szívem. Mintha félig el is engedtem volna az egészet, lehetséges, hogy nem is a testvérem miatt nem tudtam elengedni. Talán csak túlságosan féltem eddig erről bárkinek is beszélni, magamba zártam, az elmém legmélyebb zugába, ahol senki sem érheti el rajtam kívül. Viszont most, hogy kitártam ennek a helységnek az ajtaját Caryeth előtt, a gondolatok ki is szöktek rajta. S éppen az elmém többi zugaiban kutakodnak a kijárat után.
- Nagyon is igazad van. Bölcsen beszélsz. Jó tanácsaidat mélyen az eszembe véstem és már most úgy érzem, hogy kicsit szabadabb vagyok. Végre találtam valakit, akivel beszélhetek erről. Nem kell többé magamban tartanom ezen gondolataimat.
A padawan kedves szavai felüdítik a lelkem, miként végre ledobhatom magamról a rabláncokat, melyek fogva tartottak. Valóban az egész az én hibám volt, hogy nem ürítettem már ki régen a fejemből ezeket a helytelen gondolatokat, sőt, talán még ragaszkodtam is hozzájuk. Talán azért, mert ezek az egyetlen emlékeim a múltamról, de tudom, hogy el kell engednem és a helyét boldog és harmonikus emlékképekkel kell helyettesítenem.
- Részvétem a mesteredért. Igaz, bizonyára ő sem akarná, hogy miatta bánkódjak egész életemen át. Köszönöm neked ezt a csodálatos beszédet, igazán boldoggá tettél, s ezt nehéz lesz viszonoznom. Viszont lesni fogom az alkalmat, mikor hasonlóképpen a segítségedre lehetek a vészes időkben.
A padawan beszédkészsége igencsak kitűnő, de ezen kívül helyén van a szíve és az esze is. Remek dolog, hogy megismerhettem. Az erő vezetett minket egymáshoz, már tudom, hiszen erre a feloldozásra szükségem lesz, az eljövendő végső összecsapásnál. Nem lehetek neki elég hálás a segítségéért, egyedül csak a társaságomat tudom felajánlani az est további részében is.
- Roppant mód örülök, hogy egymás társaságára bukkantunk. Ezáltal életem eddigi legkellemesebb estéjét élem át a jelen pillanatban is. Remélem az én társaságom is kedvedre való. Viszont ha már így kitártam a gondolataimat feléd, lenne egy kérdésem, ami a napokban keltette fel a figyelmem, de a mesteremet még nem tudtam megkérdezni. Nem volt rá megfelelő alkalom. Neked is szoktak lenni, ilyen látomás szerű álmaid? Nekem a napokban kezdődtek és mindig ugyanarról álmodok, de az álmomban minden alkalommal egyre több részlet jelenik meg. Viszont fogalmam sincs, hogy mit jelenthet.
Mostanában gyakran ekörül is járnak a gondolataim. Talán valami féle üzenet lehet, ha egyáltalán ez lehetséges. Esetleg a jövőmet mutatni, vagy csak utat mutat. Túl sok a lehetőség és nem tudom hol kezdjem.

felszerelés:
- Egyszerű ruha (köpennyel)
- Komlink
- Holoprojector
- Ünnepi ruha[/quote]

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Csüt. 19 Júl. 2018, 13:51

Úgy tűnt, hogy Caryeth tudott segíteni a másik padawanon. Ez a beszélgetés nagyon jól esett neki is, hiszen növelte az önbizalmát és segített neki elfeledtetni az utóbbi időben elkövetett hibáit is. Ez éppen elegendő erőt adott neki ahhoz, hogy a következő rá váró küldetésen a lehető legjobban teljesítsen. Neki az a legnagyobb kikapcsolódás, ha segíthet másoknak, erről pedig kap valamiféle visszajelzést is. Dendarid kedves szavai pedig bőven árulkodtak arról, hogy a tanácsai értek is valamit és nem csak a levegőbe beszélt. Közben a téma terelődött tovább, ezzel együtt pedig a nő invitálta a férfit a következő emelet felé.
- Az erőérzékenyek hajlamosak az ilyesfajta álmokra, azonban ebben az egy dologban nem tudok a segítségedre lenni. A legjobb tényleg az lenne, ha felkeresnéd vele a mesteredet vagy a tanácsot. Ők sokkal körültekintőbben tudnának válaszolni erre a problémádra. Ennek ellenére azonban nagyon szívesen meghallgatom, hogy mi is az a visszatérő álom, hiszen én is élvezem a társaságodat, sőt... iszom a szavaid, Dendarid. - neveti el magát lágyan a diathim, majd ahogyan odaértek a lifthez beszáll, megvárja a férfit is, majd megnyomja a gombot, mely a tetőtérre viszi őket. Eközben végighallgatja a mondanivalóját a jedinek és bólogat, ezzel jelezve, hogy minden részletre alaposan figyel. Amikor a liftajtó kinyílik, ki is lép belőle, majd megindul a tetőtér széle felé. A látvány itt is teljes mértékben lenyűgöző, hiszen a szökőkutak és a kerti díszítés csodálatos látványt nyújt a vendégek számára. A palotának minden egyes része kihagyhatatlan, egyedülálló élményt nyújt. Persze nem hagyja, hogy a panoráma elterelje a figyelmét a társáról, igyekszik mindent pontosan megjegyezni, hiszen csak így tud bármire is érdemben reagálni. Közben azért megakad a szeme egy-két ismerős arcon, több jedi vagy tanácsos a tetőtéren tartózkodik a partnereivel. Az egyik jedi lovag pedig elég közeli kapcsolatba került egy nővel, aki talán a szeretője lehet. Ennél az egy dolognál azért megakad Caryeth szeme is, hiszen nem gondolta volna, hogy lát erre példát a világos jedik berkein belül. Persze igyekszik nem figyelni rá, hiszen minden bizonnyal nem az ő dolga és nem is kívánja beleütni az orrát. Neki most Dendaridra kell figyelnie, és ami a legérdekesebb, ő ezt egyáltalán nem bánja.


_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Giodibi on Csüt. 19 Júl. 2018, 20:38

Dendarid Tefle

Padawan társam nagy lépteivel meg is indul a lift irányába, valószínűsíthetően a második emeletre szándékozik menni, de persze az is megeshet, hogy valami egészen más jár a fejében. Igyekszem hát lépést tartani vele, miközben figyelmesen hallgatom gondolatait amit megoszt velem a problémámmal kapcsolatban.
- Igen, tervezem felkeresni elsősorban a mesterem, hogy vele is megvitassam ezt a problémát, de majd csak az ünnepség után. Talán ő pontosabb magyarázattal tud majd szolgálni, de megnyugodtam, hogy ez teljesen normális a köreinkben.
Ezzel ismét sikerült megnyugtatnia, mert kezdtem aggódni, hogy valami sötét dolog munkálkodik a háttérben, de ezek szerint valószínűleg nem. Reményeim szerint együtt talán meg tudjuk fejteni ezeknek az álmoknak a jelentését. Másrészről viszont kellemes hallani, hogy szintén kedvére való a társaságom Caryethnek. Még nem kezdek bele az álmok mesélésébe, mert kíváncsi vagyok, hogy pontosan mire készül. A gondolatim akkor igazolódnak be, mikor már csukódik előttünk a lift ajtaja és sebesen száguldunk egy emelettel feljebb. Ahogy éreztem, ez a rész tetszik számomra a legjobban, a szökőkutak, növények, na és a kilátás, az aztán pazar. Ez a tökéletes hely, ahol a csillagok fénye világítja meg arcunkat. Itt tudunk csak igazán bizalmasan beszélgetni. Bár tekintetem egy rövidke kitérőt tesz egy jedi, kinek arca ismerős, de még személyesen nem beszélgettem vele, vigre ledobhatom magamról a rabláncokat, melyek fogva tartottak. Valóban az egész az én hibám volt, hogy nem ürítettem már ki régen a fejemből ezeketszont a fontosabb, hogy elég bizalmasra vették a dolgot egy bizonyos hölgyeménnyel, sőt inkább túl szorosra. Az emeleten kiérve a párkányhoz, bele is kezdek az álmom mesélésébe.
- Nos, a látomással kapcsolatban csak kusza képek vannak a fejemben, de néhány dologra tisztán emlékszem. Egy furcsa kúp alakú építményre vagy hegyre és a fűtengerre, ami körülvette az egész helyet. Az épület olyan volt, mint egy kaptár vagy valami ilyesmi. Nem túl sok információ, én se tudok ezzel mit kezdeni.
Így hát teljes mértékben megértem, ha egy vállvonáson kívül nem kapok más választ, hiszen ennyiből nem egyszerű bármire is következtetni, főleg, hogy nem is tudja pontosan azt elképzelni, mint én.

felszerelés:
- Egyszerű ruha (köpennyel)
- Komlink
- Holoprojector
- Ünnepi ruha[/quote]

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Hétf. 23 Júl. 2018, 15:01

Az álomfoszlányokból sajnos nem tudott következtetni semmire, ahogyan azt elsőre is gondolta. Ténylegesen az a lehető legbölcsebb dolog, amit tehet, hogy egyeztet a mesterével, valamint a jedi tanáccsal. Ők talán már ennyiből is képesek olyan dolgokat leszűrni, amiket Caryeth még elképzelni sem tudna. A beszélgetésük is közben a végéhez ért, ahogyan az idő is egyre telt és telt. Sok témát vetettek fel egymás társaságában, ilyenkor nem is érzi senki sem, hogy mennyire elszalad a feje felett az idő. A diathim is már fáradni kezd, ami leginkább amiatt lehet, mert ilyen sokat szociális közegben régóta nem volt. Lassan kell magát visszaszoktatnia az ilyen helyzetekhez és úgy tűnik most ez az adag éppen elegendő volt számára. - Úgy vélem ideje lenne visszaindulnom. Holnap sok dolog vár rám, ki kell magamat pihennem előtte. - indul meg lassan a lift irányába, hogy lemehessen a földszintre, ahol a legkorábban induló szállítóhajóval haza is tér. - Nagyon örülök, hogy megismerhettelek. Tényleg. Remélem még találkozni fogunk, akár egy izgalmas feladat végrehajtása során, akár ismét így civilben. - ráz kezet az ember férfival, majd ha megérkezik a lift, vagy vele, vagy nélküle, de elindul lefelé a hajók irányába. Ezután a nap után bőven lesz mit mesélnie a mesterének, aki minden bizonnyal elégedett lesz a kikapcsolódási beszámoló hallatán. Valóban sokat segített neki ez a pár óra beszélgetés, ezt ő maga is belátja. Csak reménykedni tud abban, hogy a béke ünnepét jövőre is megünnepelheti a csillagköd minden lakója és nem köszönt be addig újra a háború. Bár az Erőben zavar érezhető, ahogyan mindig is... a sors útjai kifürkészhetetlenek.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Giodibi on Csüt. 26 Júl. 2018, 10:21

Dendarid Tefle

Tökéletesen igaza van ebben a dologban is, bár erre én is gondoltam, de reméltem, hogy időt spórolhatok meg, ha ő esetleg tud nekem ebben segíteni, de úgy tűnik tévedtem. Mindenesetre elhalasztom ezt a dolgot későbbre és új témák merülnek fel a beszélgetés közben. Igazán kellemes ez a társaság és látszólag jól is érezzük magunkat, ami ezekben az időkben egy igazi kincs, legalábbis a jedik számára biztosan. Egy ilyen társaságban csak úgy repül az idő, észre sem veszem, hogy már mennyire késő lehet, mikor Caryeth távozásra készül. Kissé csalódott vagyok, mert még napokon keresztül tudtam volna élvezni a társaságát, de a jóból is megárt a sok, na meg persze el is hiszem, hogy ennyi idő után már elfáradt.
- Természetesen, pihend csak ki magad! Én pedig szintúgy remélem, hogy utunk még keresztezik egymást. További minden jót!
Kezet rázok a padawannal, majd még kicsit visszamegyek bámulni a csillagok fényeit, hogy kicsit gondolkozzak a mai nap történteiről és tanulságairól. Végül mikor már én is jobbnak érzem, ha kicsit lehunynám a szemem én is távozok a helyszínről, hiszen rám is várnak feladatok, bár valószínűleg nem túl fontosak.


felszerelés:
- Egyszerű ruha (köpennyel)
- Komlink
- Holoprojector
- Ünnepi ruha
_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Caryeth és Dendarid (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.