Pontos idő: Csüt. 20 Jún. 2024, 14:37


 • Event helyszínek

  Témák
  Hozzászólások
  Legutolsó üzenet
 • Téli event


  A téli event helyszíne, ez a bál és event a Pokoltűz Klub rendezésében a Természettudományi múzeum terültén zajlik, ahova ingyenes a belépés, azaz bárki jöhet, X diákoktól kezdve uralkodókig, természetesen az előkelőbb, ünnepi ruházatot elvárják, azaz dress code van, de ez az egyetlen elvárás. December, január és február hónapok alatt aktuális ezen játéktér.
  A téli event magába foglalja a karácsonyt, újévet, Valentin napot és a farsangot. A játékosok ezekből választhatnak, hogy a játékuk melyik ünnepet öleli fel az érintett hónapok alatt. Egy játékban akár többet is lehet, hogy ugrotok, hogy akkor eltelt X hét és a következőn újra találkoztok.
  7 Témák
  86 Hozzászólások
  Event helyszínek 30-6Jason és Aurora ...
  Kedd 16 Feb. 2021, 17:55
  Tyler Legutóbbi hozzászólások
 • Tavaszi event


  A tavaszi event helyszíne, ez a bál és event az AIM Birodalom rendezésében az AIMville negyed terültén zajlik, ahova ingyenes a belépés, azaz bárki jöhet, X diákoktól kezdve uralkodókig, ezen a napon bárki beléphet az ország területére. Természetesen az előkelőbb, ünnepi ruházatot elvárják, azaz dress code van, de ez az egyetlen elvárás. Március, április és május hónapok alatt aktuális ezen játéktér.
  A tavaszi event magába foglalja a húsvétot, a Bukásra való emlékezést is többek között. A játékosok ezekből választhatnak, hogy a játékuk melyik ünnepet öleli fel az érintett hónapok alatt. Egy játékban akár többet is lehet, hogy ugrotok, hogy akkor eltelt X hét és a következőn újra találkoztok.
  3 Témák
  12 Hozzászólások
  Event helyszínek 243-65Johanne és Tao (...
  Szer. 27 Márc. 2019, 00:02
  Lady Gaia-Vell Legutóbbi hozzászólások
 • Nyári event


  A nyári event helyszíne, ez a bál és event közterületi rendezésben zajlik a Staten Island-en ahova ingyenes a belépés, azaz bárki jöhet, X diákoktól kezdve uralkodókig. Természetesen az előkelőbb, ünnepi ruházatot elvárják, azaz dress code van, de ez az egyetlen elvárás a bál részre, a fiataloknak a fürdőzős bulis részre nincs elvárás. Június, július és augusztus hónapok alatt aktuális ezen játéktér.
  A nyári event magába foglalja a Függetlenség napját, az iskolai zárást, illetve a 3.VH végének ünnepét is. A játékosok ezekből választhatnak, hogy a játékuk melyik ünnepet öleli fel az érintet hónapok alatt. Egy játékban akár többet is lehet, hogy ugrotok, hogy akkor eltelt X hét és a következőn újra találkoztok.
  4 Témák
  25 Hozzászólások
  Event helyszínek 553-36Akira és Aina (2...
  Hétf. 24 Aug. 2020, 21:20
  Aina Legutóbbi hozzászólások
 • Őszi event


  Az őszi event helyszíne, ez a bál és event NY szomszédságában a Washington-híd túloldalán NJ-ben lesz egy nagy réten. Ahova ingyenes a belépés, azaz bárki jöhet, X diákoktól kezdve uralkodókig, mivel ez egy szüreti, illetve halloween-es bál, így itt a jelmezbe öltözés az egyetlen kikötés, de még az sem kötelező annak, aki nem akarja. Rendezvények és bál várja a résztvevőket. Szeptember, október és november hónapok alatt aktuális ezen játéktér.
  Az őszi event magába foglalja a szüreti bált, veteránok napját és halloween-t is. A játékosok ezekből választhatnak, hogy a játékuk melyik ünnepet öleli fel az érintett hónapok alatt. Egy játékban akár többet is lehet, hogy ugrotok, hogy akkor eltelt X hét és a következőn újra találkoztok.
  5 Témák
  32 Hozzászólások
  Event helyszínek 553-36Aina és Kaylyn...
  Hétf. 30 Nov. 2020, 23:30
  Aina Legutóbbi hozzászólások

 • Új hozzászólásokÚj hozzászólások
 • Nincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások
 • Lezárt fórumLezárt fórum