Faj: Kree

Go down

Faj: Kree Empty Faj: Kree

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 21 Feb. 2011, 15:04

Faj: Kree 87122-7509-kree

A Kree faj, kinézetre hasonlít az emberhez, de még is teljesen másak. Bőrük nagy többségének kék fizikai álló képességük és erejük többszöröse az emberének. Szervezetük több nitrogént igényel, többet kell belélegezniük belőle mint a földi lényeknek.

Testük és szervezetük felépítésében is különböznek.
Nagyobb a tömegvonzásuk a földhöz, azaz nehezebben képesek repülni mint az emberi faj.
Több nitrogén szükséges nekik. Valamilyen szinten képesek alkalmazkodni, rövid időre a földi légkörhöz. Maximálisan 2,5 óráig képesek meglenni de utána súlyos lég úti problémák lépnek fel és meghalnak. Ezért lét fenntartó készülékekkel vannak felszerelve ha más bolygóra látogatnak el.
Azokat a Kree katonákat a Mesterséges Egységnek nevezik. Azokat küldik más bolygók életfeltételeinek tesztelésére.

Igaz, az eredeti Kree faj kék, de van egy másik típusuk is a rózsaszínűek. (A kék Kree fajt „Purebred” -nek nevezik.) Kissé erősebbek mint kék fajtársaik de sokkal kevesebben is vannak. Tovább is élnek mint az eredeti Kree faj. Ez a bizonyos rózsaszín Kree a későbbiek során fejlődött ki. A kék és rózsaszín faj felebarátjukként tisztelik egymást.

Egy kifejlett Kree a 2,4 métert is eléri. Kézfejük és ujjaik más mint az emberé. Üvegujjukat képesek teljesen behajlítani, ami átér kézfejük másik oldalára. Kisujjukkal ugyan erre képesek. Szemük jobb és pontosabb a térlátásuk mint az emberé. A nagy részük haját eltakarja egy kapucnyi féle csuhával. Hajuk eredetileg gesztenye barna születésükkor és azt konty félébe hordják. Hajuk ahogy növekednek, úgy változik más színűvé. Olykor a szemükkel is ez történik.

A Kree Birodalomban, a klónozás halálos bűn lett más faj számára. Nem mocskolhatják be a genetikai láncolatukat.

--Ruul--
Egy a Kree-kkel együtt élő faj. Más a bőrük, hangszínük, fejük csápokban végződnek (nem mindegyiknek). Új képességekkel rendelkeznek. Képesek bármilyen környezeti körülmény alkalmazkodásához. Tudnak repülni és a víz alatt lélegezni. Fizikai erejük gyengébb mint az eredeti Kree fajnak de még így is sokszorosa az emberének.

Kultúra

A Kree egy nacionalista társadalom amellett imperialista és militarista. Egyetlen egy elterjett vallásuk van. Imádni a LEGFŐBB ÉRTELMET. Egy kis kisebbség gyakorolta a békéltető Cotati nevü vallást, de az tiltott lett. Tagjai mai napig titkos templomokban gyűlnek összze, ami egy fajta lázadás a fajon belűl de nem veszélyes szinten, csupán más nézeteket vallanak. Kevesebb harc és nem tetszés a rohanó tudomány ellen.
Hatalmas tervük az volt, hogy a LEGFŐBB ÉRTELEM nevű óriás méretű vallásukat kiterjesszék a galaxisra és mindenki a szerint éljen.

A Kree nevek rendszerint rövidek, maximum 3-4 szótag. A vezeték név és kereszt név egy kötőjellel van elválasztva. Példáúl Mar-Vell, Yon-rogg, Una-rogg, és Zey-rogg.

(érdekesség képpen. A Kree nevek között egy kettő fura lehet. Például :
Mar-vell (Csoda Képregény), Att-las (Térkép Képregény), Dea-sea (DC Képregény), és Star-lyn (Jim Starlin).)

Lakosság

Anyabolygójuk a Hala az Androméda-galaxisban. A fővárosuk pedig Kree-Lar. A teljes Galaxisban szétszóródva élnek, mind a mai napig a teljes létszámuk nem ismert. A Földön, Attilan-on is van egy kisebb 40ezer fős kolónia is.

Kormány

A LEGFŐBB ÉRTELEM vallás egy diktatúra és militarinizmussá nőtte ki magát Hatalmas hangsúlyt fektettek a harcra és tábornokok is felléptek kik a kegyetlenségükről lettek híresek. Foulup, Dar-benn, Ael-dan a legnagyobb tábornokok.
A Kree birodalom, legfőbb vezetői végül Foulup, Nenora, Zarek, Ael-dan és Dar-ben, Phae-dor, Tus-katt, Morag, és Ronan a Vádló lettek.
A birodalmuk kezdett helyreállni a robbanás után, népességük növekedett és Technológiákat adott el a Skrull (abban az időben jó indulatúak voltak) Birodalom részére. Majd bolygóközi technológiai kereskedők lettek.
A Skrullok a Technológiák megszerzése után kezdtek tejúthatalomra szomjazni és a Kree birodalomtól is lopták a fejlesztéseket. Ekkor lettek ellenségek. Majd elindúlt a háború is közöttük.
A Kree-k a legfőbb értelemhez fordultak segítségért, ki a Szuper őrszemek tervét adományozta a népnek, melynek feladata, a földön is ismert őrszemek munkája volt. Annyi különbséggel, hogy a ellenséges népek irtását végezték. A rend fenn tartás volt a feladatuk.

(Érdekesség, hogy a Robot őrszemek a Kree birodalom technológiája volt, csak később került az emberek kezébe)

Technológia

Majdnem 1000 birodalommal folytattak technológia adás/vétel üzletet. Ők találták fel elsőként a hologramot az egész galaxisban, amivel kivetíthetik magukat bárhová, elektromos készüléken keresztül. Ez az Omni-wave.
Rengeteg fegyver és a hyper űrugrás feltalálói, továbbá az elme pajzs és a védő burok feltalálása is az ő művük. A köpeny is, mely majd hogy nem minden környezeti hatásnak ellen áll. Haladó tudománnyal rendelkeznek a Cyporg, Csillagromboló, Robot, Cybertinatica és Fém ötvözetek terén, amikben csakugyan nagy sikereket értek el. A Genetikai mutáció fejlesztése, Psyhikai fegyverek feltalálása, energia löketek, fegyverek fejlesztése és az atom energia feltalálása is az ő nevükhöz fűződik.

MESTERSÉGES EGYSÉG:

A mesterséges egység 2 részre van bontva.
1.)
Az alap életfenntartó készülék, ami a Nitrogénnel ellátott palackot hurcolja, ami emberi időben 1napra elegendő Nitrogént tartalmaz. Ez a csapat, az 1. Élet Kutató. Ők a teszt alanyok, kik más bolygókon kutatnak életformák és megélhetés után. A tartályuk lemerülését egy villogó fény jelzi az övükön.
2.)
A 2-dik egységet nevezik a MESTERSÉGES EGYSÉGNEK. Ők az 1. Élet Kutatók után lépnek az adott bolygóra. Fegyveres katonák, kik már nem nitrogénes palackot hurcolásznak magukkal, hanem a teszt csapattól, megszerzett levegőminta alapján, egy maszk szerű készüléket, ami Nitrogénné alakítja a légkört. Végig pásztázzák a bolygót, majd elhelyeznek egy Nitrogén generátort a földre, mely lassan lecseréli az adott levegőt és a nekik megfelelőre alakítják (ez napokba telhet).


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 31 Okt. 2011, 17:11-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Faj: Kree Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Faj: Kree Empty Re: Faj: Kree

Témanyitás by Morsus Kedd 02 Aug. 2011, 23:27

Foglalkozások

A kreek két fajta foglalkozást végeznek.
1. Tudósok. Minden tudós kree alapból zseni alfaj tagja és 4 kreditbe kerül neki a feltalálás. Ha a birodalmának dolgozik az támogatja az ő munkáját.
2. Katonaság. A kreeknek speciális nagyon komoly katonai hierarchiájuk van. Játéktechnika szerint mindez szintekre van beosztva. Egy bizonyos szint utána játékosok jelentkezhet a birodalomnál az új beosztásáért és az azzal járó felszerelésért. A kreek az univerzum legkomolyabb militarista birodalma, a hadseregben nincs semmi fajta vicc náluk. Rangok:

Faj: Kree Kree_privateFaj: Kree 1667439-kree_pri
- Közlegény
1. Szintű karakterek lehetnek közlegények, kapnak egy kree egyenruhát (ez nagyon ellenálló, kisebb fegyverekkel nehéz megsebezni és bírja a természeti hatásokat). A közlegények inkább segítők és felcserek. Harcban a tudósokat is közlegényeknek számítják.
Faj: Kree Kree_lieutenantFaj: Kree 708402-wave_of_annihilation_2
- Hadnagy
2. Szinttől lehetnek hadnagyok, ha ezt választják nem kapják meg a szinttel járó kreditet. Ők a hivatalos katonák ők kapnak még egy távcsövet (hő és éjjel látó zoomolással), és egy kree lézerpisztolyt. Háború esettén jetpacket is kapnak. A kree fegyverek fele annyi kreditbe kerülnek.
Faj: Kree Kree_captainFaj: Kree 1722095-197585_1500956858615_1675006404_912927_7481645_n
- Kapitány
4. Szinttől lehetnek kapitányok, ha ezt választják nem kapják meg a szinttel járó kreditet. Egy ellenállóbb egyenruhát kapnak ezekben kisebb fegyverek nem tehetnek kárt, beépített légző maszkjuk van, ami automatikusan megjelenik és a derekába épített rakéták repülésre, akár rövid távú (űrhajóról űrhajóra) űrutazásra. A Kapitány a kree első elismert rangja, ezek a katonák vannak már kree számba véve.
Faj: Kree Kree_major
- Őrnagy
6. Szinttől lehetnek őrnagyok, ha ezt választják nem kapják meg a szinttel járó kreditet. Ők már vehetnek kree katonákat maguknak njk magán osztagukhoz: 1 kredit a közlegény (az alap felszerelésével ha fegyvert akar külön meg kell neki venni), 2 kredit a hadnagy és 3 kredit a kapitány.
Faj: Kree Kree_colonelFaj: Kree 1542084-yr3
- Ezredes
8. Szinttől lehetnek ezredesek, ha ezt választják nem kapják meg a szinttel járó kreditet. Az ezredeseknek az űrhajók fele kreditbe kerülnek és az őrnagy 4 kredit.
Faj: Kree Kree_generalFaj: Kree 1667438-kree_gen
- Tábornok
10. Szinttől lehetnek tábornokok, ha ezt választják nem kapják meg a szinttel járó kreditet. A tábornokok egy csatahajót kapnak (a hajóhoz kapnak 20 fős közlegényekből álló legénységet, akiket csak a hajón használhatnak) és a rangjukat. Ezeknek a kreeknek csak a legfőbb Értelem és a Vádlót parancsolhatnak. Minden kree katonának ők adnak parancsot.
Természetesen minden szinthez meg kell szerezned az előzőt. Minden rangnak szót kell fogadni a a felette állónak. A felszerelésed, ha károsodik vagy elveszik akkor a birodalom azt pótolja első adandó alkalommal, ez nem vonatkozik a maga által vásárolt tulajdonokra. Vannak bizonyos speciális katonai rangok:
Faj: Kree 791922-001Faj: Kree Ronan1r
- Légiós
A kree elit harcosok, kapitány rang szükséges hozzá, 5 kreditbe kerül a szint. A légiósok kapnak egy kree lándzsát, pajzsot és vértet. A légiósok a kree faj legjobb harcosai, de ők személytelen egy egységként élnek és harcolnak.
Faj: Kree Ronan2
- Vádló
8. szintűnek kell lenni és legalább a kapitány ranggal kell rendelkezni, hogy valaki vádló legyen. Innen kezdve minden eddigi előnyét elveszti. Külön képzést kapnak, mivel ők nem katonák, hanem törvényőrök, ők az uralkodók. Politikát, stratégiát, gazdaságot tanulnak. Tudniuk kell egy egész kolóniának életét fenntartani. A képzésük fél (játékbeli) évig tart. Ezek a kreek legmagasabb rangú személyei csakis a Legfőbb Intelligenciától kaphatnak parancsot. Csak ők kaphatnak vádló vértet és kalapácsot. Nekik az őrszem robotok 4 kreditbe kerül.

Fegyverek, űrhajók, minden, ami kreditbe kerül

Kree fegyverek:
- Lándzsa/Kard/Egyéb vívó fegyver ingyen (teljes erővel használva eltörnek) (2 kredit az ellenálló anyagból, teljes erővel használva sem törnek el)
Faj: Kree 143609-195777-ael-dan
- Lézerpisztoly 4 kredit (az első ingyenes!)
Faj: Kree 406px-Ra-Venn
- Lézerpuska 6 kredit
Faj: Kree 708402-wave_of_annihilation_2
Ez a fegyver pusztító, egy űrhajó falát könnyedén lyukasztja ki.
- Kree Lándzsa 5 kredit
Faj: Kree 791922-001
Ezek a sima lándzsák, amibe beleépítettek egy lézer fegyvert, így a lándzsa pengéjébe lehet energiát tölteni és azt kilőni a célpontokra. A lándzsa anyaga könnyedén ellenáll a lézer pisztolyoknak és a fém fegyvereknek.
- Szonikus bandázs 4 kredit(/ darab)
Faj: Kree Znek2
A nega bandázsokhoz hasonló aranyszínű bandázsok, amik képesek hordozója akarata szerint hangsugarakat lőni.
- Vádló Kalapács (ereklye) 7 kredit
Faj: Kree 406px-Ronantheaccuser
Ha egy játékos nem vádló de akar vádló pörölyt akkor azt (akár egy ereklyét) magánkalanddal kell megszereznie. A pöröly kozmikus energiát termel folyamatosan ez villámok és áram formájában szabadul fel benne. A tulajdonos akaratával képes parancsolnia a fegyvernek ennek két módja van: 1. képes egy elektromos aurát teremteni a pöröly feje köré, amitől szinte bármin át tud törni. 2. Képes ezt az elektromosságot kilőni, ez a csapás felér egy földi villám erejével, űrhajókat tud felrobbantani.
- Kesztyű 7 kredit
Faj: Kree 1712737-kree_soldier
Ez egy aranyszínű kesztyű, ami a tulajdonos akarata szerint alakul át különböző fegyverré, kés, kard, lézerpisztoly vagy lézerpuska.

Kree vértek:
- Közlegény és Hadnagy egyenruha 2 kredit
Könnyebb fegyverek ellen némileg ellenálló egyenruha, űrutazásra tökéletes, ahogy különböző bolygók külső hatásai ellen is.
- Kapitány rangtól felfelé az egyenruhák 4 kredit
Könnyebb fegyvereknek ellenálló, különböző bolygók külső hatásai ellen véd, deréknál mini rakéták,a mivel képes akár az űrben is repülni rövid távon és egy gombbal képes felvenni egy átlátszó légzőmaszkot.
- Kree vért 5 kredit
Képes ellenállni a lézerpisztolyoknak is. A vért duplázza a fizikai erőt és gyorsaságot. A légiósok általános felszerelése.
- Vádló vért 5 kredit
Képességeiben egyezik a kree vérttel, de specialitása miatt kalandban kell megszerezni illegálisan. (Hisz a vádlók kapják a birodalomtól)
- Kree pajzs 4 kredit
Látszólag olyan, mint egy normális pajzs, de a beleépített generátoroknak hála képes elnyelni az energiát egy bizonyos szintig így még a lézer puska lövését is ki állja.
- Erőterek 4 kredit
Övre és csuklóra rakható gépezet. Bekapcsolva ez egy erőteret teremt auraként a kree testére. Ez a karakter szintjével egyező körig állja a támadásokat, de nem lehet benne ellentámadni és fél óra kell, hogy a generátor újra működő képes legyen.

Általános dolgok:
- Nitrogén palack 1 kredit
Egy ilyen minden kreenek jár.
- Lakhely 2 kredit
Űrhajón, bolygón vagy bárhol a kree otthona. Három szobás lakások.
- Labor 2 kredit
- Tolmácsgép 0 kredit
Apró gépezet, ami bekapcsolva azonnal értelmez (egy körön belül ismer fel egy új nyelvet) és fordít minden nyelvet, amivel kapcsolatba lép. Ruhán is könnyedén elhelyezhető karóra méretű kis szerkezet. Real time időben fordít, így olyan, mintha azon a nyelven beszélnél, amelyikre ez be van állítva és a használónak a fülébe fordítja a másik nyelvét azonnal, ha az nem értené.
Ez főleg kommunikátornak van kezelve, amin hívásokat is lehet intézni, illetve a kozmikus internetre is fel lehet mászni, applikációk tölthetőek le rá, stb. mint egy ultramodern okostelefon. Szóval ez mostantól ingyenes!

A kreek képesek genetikai vagy kibernetikai módszerekkel fejleszteni a fizikai erejüket, ismert módszerek: (Mind 5 kredit, de kitalálhatsz te magad is sajátot)
- Sólyom
Faj: Kree Znek1
Sólyomszerű repülésre alkalmas szárnyak, és állati karmok, amikkel képes szaggatni.
- Szörnyeteg
Faj: Kree 596392-sc00097440
Ez a képesség egyezik az embernél leírt gamma fertőzöttek Hulk fajtájával.

NJK:
- Őrszem 7 kredit
Faj: Kree 1605263-annihilation_conquest_prologue__therain_megan__pg024
4 méteres óriás robotok. Nagyon ellenállóak csak lézerpuskák és annál nagyobb kárt okozó dolgok sebzik. Kezükből és szemeikből képesek lézerpuskaszerű energiát lőni. Rendelkezik, hő és éj látással. Képeske repülni akár az galaxison át is.

Űrhajók: (csak kreeknek!)
- Személyes hajó 2 kredit
Két személyes áruszállításra is alkalmas hajók. Plusz 1 kredit/két embernek elég hely.
- Szállító hajó 6 kredit
Hadi hajó méretű fegyvertelen gép vagy diplomáciai hajó. Plusz 1 kredit minimális fegyverzet
- Vadászgépek 4 kredit
Egy-két üléses lézer fegyverekkel felszerelt űrhajó. Plusz egy kreditért képes már nagy rakétákat is lőni.
- Cirkálók 5 kredit
Több fős (kb 10) irányításával működő csatahajó. Négy nagyobb ágyúval és hellyel két vadász gépnek.
- Csatahajó 10 kredit
Méretűkben Anglia szigetéhez hasonló méretű. Két cirkálónak/szállító hajónak, és 10 vadász/személyes hajónak van hely ezen. 10 lézer löveg van, amik automatikusan vagy lövésszel működnek. Ezek a hajók képesek lebombázni egy bolygót. Plusz 1 kredit/ágyú. A hajóhoz jár az alap legénység, ami kezeli azt (nem a fegyvereket csak a hajtóművet, irányítást és egyebeket, ezek az njk-k csak a hajó vezetésére használhatóak)
- Anyahajó 10 kredit
Csatahajó méretű gépezetek, amiket úgy készítettek, hogy akár egy életet is letudjanak rajta élni a kreek. Plusz 1 kredit/ágyú, ha valaki fel aakrja fegyverezni a hajóját. A legénységre ugyanaz vonatkozik, mint a csatahajónál.
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.