Zen A. Khalil

Go down

Zen A. Khalil Empty Zen A. Khalil

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 07 Feb. 2012, 22:18

Adatok:

Név: Zen Aian Khalil
Egyéb név(i): Khalil; Aian ; Őrmester
Faj: Dwalend
Nem: Férfi
Jellem: "Katonás",
Személyazonosság: a Khalil családból származom. A földön ismeretlen vagyok. Saját bolygómon ismert.
Születési helye és idő: Dwalendek bolygója(Hoziras); 3401. Zerg hó 5.
Kor: 24
Család: Apám Nandora Khalil, Anyám Yume Kyrim. Egy fiú testvérem Timon Yim Khalil.
Foglalkozás: Katona
Testmagassága: 227(cm)
Testsúlya: 120(kg)utcai szerelésben, 200(kg) katonai felszerelésben
Szeme színe: Fekete
Haja színe: fekete, félhosszú
Bőre színe: barnás
Különleges ismertetőjel:
Civilben: szájat is eltakaró garbó stílusú bőr felső, nyakon csattokkal(lasd), bal kar könyéktől cyborg kar. Katonai nadrág és a katonai bakancs.
Katonai egyenruhában: Sisak, mellvértezet, szövet nadrág, katonai bakancs. Könnyű gyalogos puska.
Katonai teljes felszerelésben : Sisak maszkkal, teljes testű páncélzat, puska és pisztoly.
Repülési sebesség: nem képes
Egészségi állapot/ betegségek: egészségesÉletrajza:

Mindenki azt hiszi, hogy olyan jó és vagány. Technikailag a legjobb és legfejlettebb. Erőben utolérhetetlen, gyorsaságban lekörözni képtelenség. Ha feladatról van szó nincs határ. Ellenállás értelmének minden mivoltát eltapossa már puszta létezésének tudatával. A Legfejlettebb Technika, A Legjobb Katonák, A Létező Legerősebb Hatalom és A Fejlődés Soha Nem Győzheti LE! . Eztmondják.
De ha belegondolunk akár egyszer is, hogy azért van ez mert az ellenség mégis jobb? Máris nem olyan nagy szám... Ugye?
Eltudnád viselni ha azt mondanák: Azért fejlődünk, hogy legalább visszaverjük egyre kevesebb veszteséggel?... Nem hiszem..
Belegondoltál mi lenne ha feladnánk? Nem is mersz hisz olyan nincs.
Mit tennél ha látnád ahogy sorban buknak el? Valószínű, hogy belerokkanál.
A kétség gyötörte szív a leggyengébb, az edzetlen test a legtörékenyebb, a terror alatt tartott lélek...nem is számít már.
ÉN EZENNEL FOGADOM, HOGY LÉPTEIMNEK SÚLYÁT HAZAFIAS GONDOLATOM, ERŐS SZIVEM, EDZETT TESTEM , INGATHATATLAN LELKEM ÉS TUDATOS ESZMÉNYEMMEL CSAK ELŐRE LÉPEK A HADSZÍNTÉREN. HA KIFOGY A FEGYVEREM ÖKÖLLEL TÁMADOK ELLENFELEMRE. ADDIG MEGYEK , ADDIG PUSZTÍTOM ÖRÖKÖS ELLENSÉGEM MÍG UTOLSÓ SZÍVDOBBANÁSOM UTÁN IS MÉG KETTŐT LÉPTEM!
------------------------
A nevem Zen Aian Khalil. Katona vagyok. Az 1042. Kék lopakodó osztag Őrmestere.
Földi időszámítás szerint 1800 áprilisában születtem. A bolygómon 3401-év Zent ötödik napfordulóján. Földi időszámítás szerint 240 éves vagyok. A bolygómon számított idő szerint 24. 16 évesen léptem be a hadseregbe. Minden férfinak ez volt a sorsa. A nők választhattak. A katonaság előtt normál oktatást kaptam. Ahogy kell taníttatni egy gyereket. Történelem, irodalom és minden alap dolog amit kellett. Ezután következett a besorozás. Jött a kiképzés és a beosztályozás. Itt már csak így ment. A taktikai részlegre kerültem. Hírszerzés, csendes gyilkolás. A Kék Lopakodókhoz kerültem. Egy teljesen új osztagot, az 1042.et létesítették akkor. Az osztagban 6-an voltunk. Egy tizedes és 5 közlegény. A Tizedes volt a vezetőnk, a neve Korell Dommun tizedes. Fura egy alak volt. Bár ez a cím igazából csak azért kapta, hogy legyen valaki aki vezető lesz. A kiképzésünk 1 évig tartott. Mondhatni gyorstalpaló volt. A lényeg, hogy soha ne kapjanak el. Mert akkor fújtad. 17 évesen már a kémkedésben voltunk benne. Mindig figyelni mindenre. Még egy fűszál sem hajolhatott meg mikor lopakodunk. És ha elkapnak ha jót akarsz magadnak akkor hamarabb végezz magaddal minthogy ők kezdenének el felfalni. Ami nem épp kellemes. 5 év alatt felgyűrtem magamat Őrmesteri posztra. A páncélom kopottá vált. Sérülések vannak rajta. Lövedékek nyomai sok helyen felkarcolták. De még működik. Egyszer egy bevetésen viszont megadta magát a páncél egy része. Őrmesterként kezdtem már így el szerepelni és behatolás közben az egyik társunk rálépett egy taposóaknára. Levitte a bal karomat könyökből, aki meg rálépett cafatokra ment. Majdnem otthagyta a csapat a fogát mikor megszűnt a robbanáskor az álcázó. Éppen hogy megúsztuk. De mínusz egy fő. A fejeseket nem izgatta. Igazából elkönyvelték járulékos veszteségnek. Másnapra kaptunk egy másik embert, hogy 6-an legyünk. Számomra 2 napos kórházi ellátás volt amikor egy cyborg kart kaptam. A páncélzatomat lecserélték, még a szaga is új volt. De az egy év alatt rendesen le lett amortizálva. Alig maradt rajta ép felület. Ez nem az a szakma ahol pátyolgatja az eszközét a katona.

------------------------
A nevem Zen Aian Khalil. Katona vagyok. Az 1042. Kék lopakodó osztag Őrmestere. Legalábbis ebben a beosztásban szolgáltam hűségesen hazámat míg a kutatócsoport...hogy is mondjam. Sikertelen tesztet hajtott végre. Nem tudom mi történt akkor. A gép egyszer csak máshol volt és minden . Vagy hogy hogyan kerültem át ebbe a borzalmasan alulfejlett világba, viszont vissza kell jutnom. Az osztagom vár rám. A családom ottvan. És undorító ez a világ. Undorítóbb mint a sajátom....

...De...
Kénytelen voltam beleszokni ebbe a világba. Nincs vissza út. Nem értem ezeket az itt élőket. Olyan dolgaik vannak amikről még gondolkozni sem érdemes nálunk. Rengeteg felesleges dolgot tesznek és esznek, ami számomra talán a legfurcsább. Az első évemben leginkább a legszentebb dolgot tettem életemben. A munkámat űztem. Megfigyeltem, adatot gyűjtöttem, megpróbáltam meglátni a rendszert az életükben. De ezek a hozzánk többnyire hasonló lények mindegyike szinte rendszer nélkül él. Érthetetlen számomra. De megpróbáltam beilleszkedni, egy év alatt annyi dolgot tanultam be tőlük amennyit csak tudtam. A kiképzéshez hasonlított kicsit...talán még élveztem is néha.

A járásuk, az öltözködésük, a testbeszédük. Próbáltam értelmezni, lemásolni. De a legnehezebb a beszédük volt. Olyan furcsa, más és más. Nem volt olyan nap, hogy ne hallottam volna egy új ismeretlen hangzást. Mire azt hittem megszokom lett egy új, furcsa krákogás amit meghallottam.

Már a harmadik év is eltelt amit itt eltöltöttem de még mindig, oly ismeretlenek. De kénytelen vagyok teljesen beilleszkedni. Sokszor furcsa, hogy más nyelven szólok mint a sajátom. De... nem hiszem, hogy bármikor is meg fogom szokni... Ez már csak a jövő zenéje... Nem tudni miről fog dalolni, vagy hogy mi fog eléd táncolni.


(Kiegészítő 1 év)
Még egy év eltelt. Ezzel már a negyedik éve vagyok itt. Némileg a szerencsémre vált, hogy úgy ahogy összefutottam az "Angyalok"-al, bár főleg egy személlyel aki ismerte az anyanyelvem. Jól esett a saját nyelvemen beszélgetni vele ám nem terheltem magamat rá. A szobáért és ellátásért hálás voltam de segíteni csupán az épület keretein belül segítettem viszont. A nyelvvel még erős gondjaim vannak de legalább már megértem a legtöbb dolgot amit mondanak feltéve ha lassan és nem használnak hosszú szavakat. De annyira értem már a dolgokat, hogy képes legyek a többiekkel, együtt harcolni a jövőben. És még kedvenc vizem is lett. Szinte hasonló az íze mint amilyen az anyabolygómon volt.

Képességei: 900 kg mozgatás. 9 méter magasra ugrás függőlegesen, előre 12 méter. átlagos emberhez képest 4x gyorsabb mozgása van.
Szakértelmei: Katonai kiképzésből fakadóak: Kémkedés, Lopakodás, Álcázás, Fegyver használat (AR ; MD ; MK ), ökölharc, mászás, páncélkarbantartása és szerelése.
Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések:
Csak fojadékot kell a szervezetébe juttatnia. Vérének színe zöld.
Páncél kinézete:
Zen A. Khalil Characterzw

https://2img.net/r/ihimizer/img232/649/banneraian.png

Adatlap:

Név: Zen Aian Khalil
Lakás/Létesítmény: Nem rendelkezik
NJK: nincs
Foglalkozás: Katona
Munkahely: K.A.O.S.
Pénz: (admin ítéli meg a bankszámla tartalmát)
Bevétel/hét: 500 # lenne. $ bevétele nincs.
Eszközök/Felszerelés/fegyverek:

- teljes testet lefedő páncélzat, könnyű mozgást biztosít és álcázó berendezést a könnyebb bejutások miatt.
- 1db AR72, 1db MK9 jelzésű fegyver
- Katonai terepruházat.( Részei:Páncélzat alatt testhezálló felső, vastagabb anyagú szövet nadrág, csima mely első és hátsó részén Tetron lemezek vannak oldalán masszív csattokkal,öv melyen a lőszer, a gránát és egyéb kelléke elhelyezhető a katonának.)
- 1 db elsősegély csomag(tartalma: 3 db REnalin, 1 db REmort.
- szer-víz csomag a páncélhoz

Vállalat: K.A.O.S
Szövetség: Imperium Transcen
Törzshely, ahol megtalálható: Tobias pub(saját bolygón vala)
Ismertebb szövetséges: Imperium Transcen
Ismertebb ellenség: Gyíkok

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 6


A hozzászólást Sakura összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 27 Ápr. 2012, 19:31-kor.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Thorhalla Kedd 07 Feb. 2012, 22:25

Újra elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zen A. Khalil Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 20 Feb. 2012, 22:07

Hood-tól kapott egy shi'ar tolmácsgépet.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Thorhalla Vas. 11 Márc. 2012, 16:58

Akkor Aian kapta a Nega bandázst, emiatt a külseje is némileg változott, egészen pontosan a páncélja, ami teljesen fekete lett csillagokkal. A régi képességei megmaradtak a páncélnak, minden, csak testhezállóbb lett.
A bandázs további képességeket adott Aian-nak:
- 10-es erőkategóriával ruházta fel a hordozót (10 tonna felemelése és kinyomása)
- Repülés (300 km/óra sebesség)
- Hatodik érzék
- Közlekedés az űrben oxigén vagy bármilyen életfenntartó rendszer nélkül
- Képes elnyelni és átalakítani kozmikus energiákat és azokat felhasználni lézerként és energiatérként, de jóval gyenbébben, mint a Kvantum bandázs.
- A bandázzsal képes átjárót nyitni a Negatív zónába
- Ha a bandázsokat összecsapja, akkor helyetcserél a másik tulajdonosával, legyen az bárhol

Néhány képecske:
Zen A. Khalil 558181-lord_photon
Zen A. Khalil Photon
Zen A. Khalil 250px-Genis-Vell
Zen A. Khalil 200665-159410-genis-vell
Zen A. Khalil 687934-past__present_and_future
Zen A. Khalil 687935-photonic_cap
Zen A. Khalil 687938-photonic_sentry_2
Zen A. Khalil 687937-photonic_sentry_1

Aian Tyler korábbi bandázsát kapta, arról, hogy a másik kinél van és hol lehet nincs információ egyelőre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zen A. Khalil Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 30 Okt. 2013, 15:06

Mikor a negatív zónában jártak Lorna megmentéséért a másik bandázs használó személy össze ütötte a bandázsokat és helyet cserélt vele. Ennek következtében volt egy rövid találkozása Tyranissal Aian-nak egy ismeretlen, másik bolygón. Nem sokra rá ismét helyváltoztatásra kényszerült és vissza került ő a negatív zónába ám az elmondottak alapján a másik bandázs tulajdonosa meghalt és azok a bandázsok átkerültek Tyranis-hoz.

Így:
A legutolsó információi szerint Tyranis a másik pár bandázs birtokosa.

 Egy éves bővítés ( 2047. január – 2048. január )

Érdekes egy év volt ez. Csodálva figyeltem ahogyan a földi technológia ugrás szerűen kezdett el fejlődni körülöttem is. Nem csupán katonairól vagy orvostudományról volt szó hanem igencsak a közemberi szórakozásról is. Implantokat kezdtek el használni bár az orvosok által használt technika közel sem olyan volt mint az én hazámban. Itt minél emberibbre tervezték a mű végtagokat. Ehhez képest az én robotikus pót karom talán elavultnak vagy korszerűtlennek tűnhetett mások szemében. Persze, a célja az itteni embereknek való pótlása és az enyémnek teljesen más céllal van. Persze ez nem sokban izgatta tovább az érdeklődésemet. Sok vizet az energiagazdálkodásuk megváltozása se zavart nálam. Jobban érdekelt a milíciai fejlődésük. Nem mintha olyannyira nagy belátást engedtek volna meg, de ez már más kérdés volt.
Az itt eltöltött időm alatt a "lazítás" fogalmamon is némileg cáltoztatnom kellett. Szerencsémre az új virtuális játékaik között rengeteg csata szimulátor is leledzett így bőven ki tudtam élni magamat a virtuális csatatére. És némi időt töltöttem a "szociális" vagy hogyan is nevezett virtuális élet szimulátorok szerverei közül az egyiken amelyt "Rear World" -nek neveztek el a fejlesztői. Érdekes egy szimulátor, mikor először jelentkezik fel a "játékos" akkor létre kell hozni egy teljesen emberszabású karaktert amit ott avatarnak neveznek csak. Aztán a szimulátor világa egy kitalált világ 3-4 nagyobbacska várossal és az igazihoz hasonlító élettel. Állást vállalnak az avatarok, szórakozni járnak, ismerkednek. Csinálhatják azt amit rendes életben is lehet. Persze limitáltatlanabbak egy szintig itt az emberek. Maga ez a világ nagyon is tettszett, sokat megtudtam a szocializációs módszereikről az embereknek hiába csak virtuális a világ. A világ egy részét még úgy készítették el, hogy egy  több csapatos harc szimulátor rész. Négy bázisos rész ami úgy 20 fős lehet aztán a többi már csak erdő. Persze egy kutatást végeztem mielőtt kiválasztottam volna ezt a virtuális valóságot mivel tudatában voltam a hekker világ fellendülésével is. Bár ez se mentes az illegális kiegészítőktől mint, fájdalom - alkohol - drog és egyéb dolgoknak az érzékelését aktiválják, kapcsolják be a programokkal.

Elég jól ez szórakoztam ezekkel ez idő alatt. Persze nem terveztem igazán hosszú távra mióta itt voltam a földön és most se nagyon. Hiszen már tervben volt a hazautam. Így mikor elindultam a virtuális sisakot azt ott hagytam az elérését is mivel nem igazán lesz rá szükségem már. Csupán egy új dolog van amit viszek magammal azokon kívül mint amijeim volt. Ez pedig a bandázsok voltak. Ezek azok amiket nem hagyok ott, viselve őket megyek el a géppel, haza. Végre.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Thorhalla Szer. 30 Okt. 2013, 16:07

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zen A. Khalil Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 24 Feb. 2015, 12:33

IDŐSZÁMÍTÁS ( Nem lényeges infó csupán kis körítés)

A földön 2048-at írunk. Mivel Aian kora saját bolygója szerinti időszámításban van megadva ezért némiképp nehézkesen lehet meghatározni földiben a korát de tárgyilagosan az évek hasonlatosak, megegyezők. A faji leírásnál nincsen meghatározva az idő múlása, az emberihez viszonyítva, se hónapok leírva. ( Ha fontos akkor kiegészítem majd egy részletes leírással erre kitérően, elnevezésekkel ) De a külömbség az csupán az év amiben járnak, számolásának kezdete, és a hónapok elnevezése. A hónapok hossza megegyezően 30 napos mind a 12 hónapnál így 360 naponta van évváltásuk, ez okoz némi differenciát.

Ez különbségileg 2048 ig amit most itt írunk:
10.240 nap
28 év 160 nap + ban van a föld.

Ha egyszerre indult volna a számításuk akkor 2019 májusa lenne a Dwalendeknél amikor 2048 januára volt a Földön.

Szóval:
Földön 0. év január
Hozirason 1378. év május

Földön 2048 január
Hozirason 3427. május

Hónapok/év:
12-12, Föld - Hoziras
1 hóna 30 nap mindig a Dwalendeknél eltérően a Földihez képest.

Napok/év:
365-360, Föld - Hoziras
A Földihez képest nincsenek szökőévek.

1 év 5 nap
10 év 50 nap
100 év 500 nap ( 1 év 140 nap)
1000 év 5000 nap (13 év 320 nap)
2000 év 10.000 nap ( 27 év 280 nap)
2048 év 10.240 nap ( 28 év 160 nap)

A fenti számolás szerint a 2048 év alatt gyülemlett fel kicsivel több mint 28 évnyi különbség a két bolygó között.
__________________________________

Dwalendek időszámítása szerint 3401. Zerg hó 5. ben született Aian
24 évesre lett megírva ami annyit takar, hogy saját időszámítása szerint:
3425 zerg-ben töltötte be a 24-et, 3427-ben lett 26 éves.
A földön 10 napos különbség a két év így ez a része nem okoz nagy időzavart.
Hosszútávon nézve 26 év alatt 130 nappal több volt a Földön mint a Hoziras-on. 4,3 hónapnyi különbségről beszélve itt. Ha a földön töltené minden idejét akkor a földiekhez képest gyorsabbnak tűnne az öregedése.
Földi dátumozással 2020-2022. között született Aian valamikor.
____________________________________

Fuh, akkor innentől ami lenne lényeg : áthúzva a már nem aktuális infók és kiemelve félkövérrel az új

Adatok:

Név: Zen Aian Khalil
Egyéb név(i): Khalil; Aian ; Őrmester
Faj: Dwalend
Nem: Férfi
Jellem: "Katonás",
Személyazonosság: a Khalil családból származom. Némileg ismert a saját bolygóján kívül is. A földön ismeretlen vagyok. Saját bolygómon ismert.
Születési helye és idő: Dwalendek bolygója(Hoziras); 3401. Zerg hó 5. (KB. 2020-2022 földön)
Kor: 26
Család: Apám Nandora Khalil, Anyám Yume Kyrim. Egy fiú testvérem Timon Yim Khalil. Nem ismert, hogy élnek-e még.
Foglalkozás: Katona; Nincs jelenleg
Testmagassága: 227(cm)
Testsúlya: 120(kg)utcai szerelésben, 200(kg) katonai felszerelésben
Szeme színe: Fekete
Haja színe: fekete, félhosszú fekete őszes (bolygóján történtek megviselték és faja hajlamosabb az őszülésre stressz és hasonlók miatt)
Bőre színe: barnás; fakult
Különleges ismertetőjel: A bandázsokat viseli az idő 90%-ban, emiatt csillagképnek néz ki(képek lejjebb). Alvás egyéb tevékenységkor nem.
Civilben: szájat is eltakaró garbó stílusú bőr felső, nyakon csattokkal(lasd), bal kar könyéktől cyborg kar. Katonai nadrág és a katonai bakancs.
Katonai egyenruhában: Sisak, mellvértezet, szövet nadrág, katonai bakancs. Könnyű gyalogos puska.
Katonai teljes felszerelésben : Sisak maszkkal, teljes testű páncélzat, puska és pisztoly.
Repülési sebesség: nem képes
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges


Adatlap:

Név: Zen Aian Khalil
Lakás/Létesítmény: Nem rendelkezik
NJK: nincs
Foglalkozás: Katona; nincs jelenleg
Munkahely: K.A.O.S. nincs jelenleg
Pénz: nincsen (admin ítéli meg a bankszámla tartalmát)
Bevétel/hét: 500 # lenne. $ bevétele nincs.
Eszközök/Felszerelés/fegyverek:

- teljes testet lefedő páncélzat, könnyű mozgást biztosít és álcázó berendezést a könnyebb bejutások miatt.
- 1db AR72, 1db MK9 jelzésű fegyver
- Katonai terepruházat.( Részei:Páncélzat alatt testhezálló felső, vastagabb anyagú szövet nadrág, csima mely első és hátsó részén Tetron lemezek vannak oldalán masszív csattokkal,öv melyen a lőszer, a gránát és egyéb kelléke elhelyezhető a katonának.)
- 1 db elsősegély csomag(tartalma: 3 db REnalin, 1 db REmort.
- szer-víz csomag a páncélhoz
- Nega bandázs
    (A bandázs további képességeket adott Aian-nak:
      - 10-es erőkategóriával ruházta fel a hordozót (10 tonna felemelése és kinyomása)
      - Repülés (300 km/óra sebesség)
      - Hatodik érzék
      - Közlekedés az űrben oxigén vagy bármilyen életfenntartó rendszer nélkül
      - Képes elnyelni és átalakítani kozmikus energiákat és azokat felhasználni lézerként és energiatérként,

        de jóval gyenbébben, mint a Kvantum bandázs.
     
- A bandázzsal képes átjárót nyitni a Negatív zónába
      
- Ha a bandázsokat összecsapja, akkor helyetcserél a másik tulajdonosával, legyen az bárhol
     )

Vállalat: K.A.O.S nincs
Szövetség: Imperium Transcen nem tagja szövetségnek
Törzshely, ahol megtalálható: Tobias pub(saját bolygón vala) nincs törzshelye
Ismertebb szövetséges: Imperium Transcen nem kötött szövetségeket
Ismertebb ellenség: Gyíkok; Saját anyabolygója; Rákuniverzum(?)

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 6

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Thorhalla Kedd 24 Feb. 2015, 22:52

Köszi a bővítést Smile A többi meg rendben van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zen A. Khalil Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 27 Feb. 2015, 20:51

Faji bővítés

A bolygó és keringési környezete
Dwalend nép bolygója : HOZIRAS
Fontos különbség! A Dwalend nép nagyobb nyomást képes tűrni mint az ember, ez bolygójuk miatt alakult ki mivel a földi gravitációhoz képest Hoziras-on 2x nagyobb a gravitációs vonzás. A bolygó tömörebb mint a föld ám ugyan akkora méretben. Ez rövid távon nem okoz külömbséget, életveszélyes szituációt sem generál emberekre nézve csupán kényelmetlen, minden nehezebb számukra. (légzés, mozgás, ect.)
Zen A. Khalil 5b2xqq
A Főváros : A főváros jelenleg a felszínen lévő tenger északi széléhez közelebb lebeg a víz felszínén. Mérete a Staten Island egészével vetekszik. A fennmaradó városok közül ez helyezkedik el a legbeljebb a parttól de még így sem a tenger közepén.
Az elhagyatott városok : Az elhagyatott városok mind elrozsdállt, minél régebbiek annál rosszabb állapotba zuhant romok. A legelső városok mára már vastelephez hasonlíthatóak és régi formájuk már felismerhetetlenné rombolódott. A legutolsó várost már több mint 40 éve hagyták el. Ez az egy ami még felismerhető és nem életveszélyes a közlekedés utcáin. Ezek a városok jóval kisebbek voltak mint a jelenlegi főváros.
A városok : Mostanra már csupán 4 nagy város maradt már csak, méreteik ezért is hatalmasok. Egymáshoz nem helyezkednek el közel de közlekedésileg repülőkkel és hajókhoz hasonló vízfelszínen sikló járművökkel könnyedén utazni lehet közöttük. Általánosan 10 órás távolságra helyezkednek el a fővárostól, a fővároshoz képest a parthoz sokkalta közelebb. (Vannak kisebb városok is, ezek nincsenek feltüntetve a térképen. A nagyobbak vonzáskörzetében, pár km-re tőlük)
Egyéb létesítmények :
A kutató központok, kisebb létesítmények a főváros körzetében vannak de nem részük a főváros talapzatának.
Katonai létesítmények, kiképző állomások és támaszpontok többsége a parton vannak felépítve a tenger határán. Ezek főképp a gyíkok által nyújtott fenyegetést hivatottak vissza verni, kordában tartani, hogy ne juthassanak el a lakott városok egyikébe se és emellett kiküldetéseket, missziókat is innen indítanak egy-egy falka kiirtásának érdekében. Támaszpontokból több tucatnyi van, főként a 3 parthoz közelebbi város körül.
Bolygófelszín :
Túlnyomóan sivatag ( 70+% ) 
A sivatagban rendszeresen tombolnak homok viharok és általános az erős szél és gyenge látási viszonyok. A katonák mikor közlekednek a sivatagban minden esetben a radarra kényszerültek hagyatkozni.
A sivatagban rengeteg, több mint 15 elhagyott város romjai hevernek, elnyűve az idő által rozsdálltak és omoltak össze többnyire. Minél kijjebb, messzebb a tengertől, minél régebben épült és lett elhagyatott egy-egy város annál rosszabb állapotban van.
Több apróbb létesítmény is van a felszínen elhagyatottak, ezek a régi katonai támaszpontok voltak.
Mindegyik romon látszik, hogy magába roskadtak hiszen mind szinte (a támaszpontok többségét nem számítva) vízfelszínre voltak tervezve. Mikor a víz eltűnt és a földre kényszerültek ez a szerkezetüket is jócskán megrongálta, emellett a sivatagban tomboló viharok is jócskán betemették a romokat.
Egybefüggő tenger ( 25~ % ) 
A tenger felszínén lebegnek a városaik a népnek. Csupán biztonsági okokból vannak tartó lábak és kiegyensúlyozáshoz motorokhoz hasonló hajtógépek amik az esetlegesen megsérülő alapvázat hivatott kisegíteni, hogy a város ne boruljon, forduljon bele a tengerbe. Ez biztonságot ad a legtöbb sérülés bekövetkezésekor. Ha nagyobb darab leszakad a város széléről még ki tudja egyensúlyozni magát könnyedén, némi földrengéshez hasonló hatást tapasztalva eközben. Képes még megakadályozni a város elsüllyedését akkor is ha az több darabra szakadna de a darabok méretétől és a töréspontok elhelyezkedésétől függően több terület elsüllyedhet. A fő központi rész a legstabilabb, ha több kár is keletkezik és szétszakadna a mesterséges sziget ez az ami csak akkor süllyedne el ha direkt sérülés éri alapjait.

Hold és nap
A holdjuk a földinél némileg kisebb. Nincs jelentős különbség.
A nap azonos a földi nappal.

IDŐSZÁMÍTÁS
//Mivel jelenleg csupán egy karakter van aki a Dwalendről származik( Zen A. Khalil) ezért vele lesz példálózva a bővítés egyes részein\\
1 év 360 nap, 1 év 12 hónap, 6 hét/hónap, 5 nap/hét. Eltérően a földitől nincsenek szökőévek.
A hónapok elnevezései:
Jan – Larv;
Feb – Dey’r;
Már - Moi’l;
Ápr - Utle;
Máj – Am’ey;
Jún - Perv;
Júl – Q’ay;
Aug - Asir;
Szep - Emba;
Okt – Roet;
Nov - Zerg;
Dec – Sali’no.
Írásában (ahogy a faj írása egészében is ) a Skrull-ok nyelvéhez hasonlító szimbolikát használnak. ( Ahhoz hasonlít a legjobban de nem egyezik meg!)
Évszám : 3405 (2026 Reneszánsz)
A földön 2048-at írunk. Mivel Aian kora saját bolygója szerinti időszámításban van megadva ezért némiképp nehézkesen lehet meghatározni földiben a korát de tárgyilagosan az évek hasonlatosak, megegyezők. A hónapok hossza megegyezően 30 napos mind a 12 hónapnál így 360 naponta van évváltásuk, ez okoz némi differenciát.

Ez különbségileg 2048 ig amit most itt írunk:
10.240 nap
28 év 160 nap + ban van a föld.

Ha egyszerre indult volna a számításuk akkor 2019 májusa lenne a Dwalendeknél amikor 2048 januárja volt a Földön(VH).

Szóval:
Földön 0. év január
Hozirason 1378. év május
1 év 5 nap
10 év 50 nap
100 év 500 nap ( 1 év 140 nap)
1000 év 5000 nap (13 év 320 nap)
2000 év 10.000 nap ( 27 év 280 nap)
2048 év 10.240 nap ( 28 év 160 nap)

A fenti számolás szerint a 2048 év alatt gyülemlett fel kicsivel több mint 28 évnyi különbség a két bolygó között. Hosszútávon nézve 100 év alatt lesz több mint 1 éves különbség. Ha a földön töltené minden idejét egy Dwalend akkor a földiekhez képest gyorsabbnak tűnne az öregedése.

Némi idő eltelt már és változások történtek a bolygón. Külön veszem mint a Reneszánszi mint a Végtelen Háborús változásokat.
Reneszánszon :
A bolygón történt események port kavartak maguk körül. Egy idegen faj jelent meg a bolygón amely alakváltásra volt képes, Árnylidércek néven voltak nevezve. Több gyilkosság is történt és ezen nyomozás közben feltűnt egy idegen hajó. Az Űrlovagoktól a Galador bolygóról érkeztek és így megismertetve rövid időn belül mint a tényét, hogy más fajok űrutazásra nem csak hogy képesek ám elérhető távolságban is van számukra a bolygó. A másik pedig egy nép a Shi’ar, bár róluk csupán említést tett az űrlovag. A nyomozás a bolygón eredménytelenül zárult és az űrlovagok távoztak +1 fővel, egy Dwalenddel akinek feladata az lett, hogy megtalálja azt az Árnylidércet amely a bolygón járt s addig nem is térhet vissza.
Ezek után a bolygón több látogatás nem történt meg más, idegen fajok által. Legalább is amiről tudnának a bolygó lakosai. A harcikat tovább vívják a gyíkokkal, egyre több sikerrel ám a bolygót így is – úgy is el kell hagyniuk a jövőben. Miután az Űrlovagok távoztak ismét, nagyobb mint eddigi lelkesedéssel folytatódtak a kutatások és sikereket kezdtek el elérni az űrutazás biztonságosságának érdekében. Miután egy oldalról barátságos ám ellenséges idegen létformákról is tudomást kellett hogy szerezzenek ezért nem egyszerű űrhajók kerültek képbe melyekkel majd képesek lesznek akár rövidebb akár hosszabb táv megtételére hanem komolyabb hangsúlyt kaptak a katonai űr járművek és fejlesztésre kerültek a műholdak, a műholdrendszer a bolygó körül ezen okok miatt is.

Végtelen Háború világa :
A bolygón komoly változások álltak be. Pontosan időileg nem lehet behatárolni, hogy pontosan mikor is történtek. Egy másik univerzumból érkezett meg egy Hódító, a rákuniverzumi Aian aki hódítását itt folytatta. A nép aki ez előtt nem ismert más fajokat sajátján kívül szembesítve lett a tényével a többi faj és más univerzumok létezéséről is. Ismeretlen idő után mikor a bolygót évekkel az előtt elhagyott Aian hazatért a Kree-k segítségével szembesült a változásokkal. A nép persze barátságosan fogadta őt és a Kreek-et is ám a barátságos hangulat hamar átcsapott ellenségesbe és harcba melyben a Skrull halálkommandó tagjai is részt vettek. A bolygóról menekülni kényszerült a csupán haza tért Aian, a Kree-k és a kiszabadított Aderra.
Ezek utáni események ismeretlenek.


A leírást készítette: Hjuchia Sakura
Lektorálta: Tao


A hozzászólást Dr. White összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 27 Feb. 2015, 23:37-kor.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Thorhalla Pént. 27 Feb. 2015, 23:20

Elfogadva, ki is teszem a fajleírás közé. Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zen A. Khalil Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 09 Okt. 2016, 21:42

Fél éves bővítés : 2048 január 1.- 2048 június 30.


Hazatérés - Dwalend anyabolygó Hoziras

Hála a kék körzeti Kreek nek akik elvittek anyabolygómra haza értem végre a sok idő után amit azzal töltöttem, hogy ezt elérjem és a sok különböző kitérő után. Hihetetlen öröm, boldogság volt mikor leszálltunk és kiléphettem a bolygóm felszínére ismét. Túl sok idő volt az amit úgy töltöttem el, hogy nem tudtam haza jutok-e még egyszer az életemben. Elképesztő volt a barátságosság és öröm amivel az uralkodó fogadott engem, és a Kree kísérőimet is. Bált tartottak számunkra és itt a bálon kezdett el minden lesiklani a jó útról. Hamar kellett realizálnom, hogy változások történtek míg nem voltam itthon. Nem voltak kíváncsiak a Kreek-re, se az én élményeimre sem mint vártam. Sőt azt vártam volna, hogy a küldetésemről vissza térve jelentést tegyek feletteseimnek és a következő misszióra kerüljek is. Ehelyett egy egész ünnepély volt tartva mely ismét, hamar más vágányra csapott át mikor egy a jövőből ismerős arcot vezettek be fogolyként, hogy láncra verve küzdjön az életéért két fajom béli katona ellen. Nem tudom pontosan, hogy mi lett urrá rajtam, bizonyára nem cselekedtem volna így ha a nőt nem ismerem de felkelve az asztaltól a katona társaimra rontottam a nőt mentve. A Kree kísérőim is csatlakoztak és én a nőt a vállamra kaptam és menekülőre fogtam.
Utunkat a hazafiaim nem állták, nem merték talán? Nem tudom és nem is fogom. Más viszont állta az utunkat méghozzá a Shi'ar halál gárda tagjai. Értelmet nyert, hogy miért nem voltak annyira érdekeltek a Kree-k ben sem a jelentésemre. Már bőven tudhattak eleget.
Erőfeszítések hiába nem tudtunk elmenekülni könnyedén a halál osztag elől már, harcba bonyolódtam egyikükkel, a Skrullal. Habár elején úgy éreztem nyerhetek ellene hamar megunva a játékot amit űzött velem kerekedett felém és egy mozdulattal kiütött a csatát lezárva ezzel. Nem tudom, hogy milyen szerencsém volt, szerencsénk volt de a Kreeknek hála sikerült elmenekülnünk a bolygómról, az ismerős nővel, Adora-val együtt.


Börtön látogatás- Kyln

Sikeres elmenekülés után a nem várt találkozás és újabb problémák kerekedtek. Miután eszméletemet elvesztettem a Skrull elleni csatában valamilyen módon a Kylnen kötöttünk ki ahol szintén történhetett valami a közelmúltban és még folyhat is. Egy sötét raktár szobában tértem magamhoz enyhe rosszul léttel kísérve Adora társaságában. Sem fogságnak, sem vendégségnek nem tűnt a helyzet. Hamar felvilágosítást kaptam, hogy támadás érte a helyet és én pedig már napok óta, majdnem két hétig eszméletlen voltam és csak Adoranak köszönhetem és a Kree kapitánynak aki kimentett minket anyabolygómról, hogy még élek egyáltalán. Csatából csatába menekültünk át. Nem várt alakokkal és egy ismerőssel is találkoztam itt Zyro-val. Amennyit ekkor megtudtam neki sem volt nyugodalma az utóbbiakban, mellette még Spartax hercege és az itteni Vádlót ismerhettem meg.
Hamar felvilágosítottak engem is, hogy valaki megtámadta a helyet és megkezdtük a keresését és megállítását. Végül valami féle gép szobába kerültünk be Zyroval, nem tudom mi lehetett az a gép de nem szeretnék még egyszer össze futni ilyesmivel. Kellemetlen és veszélyes is. Nem sokra, hogy beléptünk a szobába vége volt a képnek és következőre már a gyengélkedőn feküdtünk. Némi képpen felüdülés volt, hogy most eszméletlenségemben nem váltottam ismételten bolygót is.
Az ügy úgy festett, hogy rendeződött és most már csak el kellett jutnunk a Kree börtön kolóniáról amit megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy a Spartaxra megyünk el, hogy ott majd megpróbáljuk elérni Tyranist, Zyro testvérét.


Még több váratlan - Spartax

Sikerült szereznünk egy hajót amivel el tudtunk jutni Spartaxhoz és mi, Quill kivételével kellemesen voltunk köszöntve. Volt végre némi nyugalmam és ki tudtam fújni is magamat. A tervünk pedig életbe lépett, legalább is megpróbáltuk. A bandázsaim használva a helycserélést próbáltuk meg de sikertelennek bizonyult az egész és mielőtt mással próbálkozhattunk volna vagy jöhettünk volna elő másik tervvel, közbeszólt egy másik nép követsége. Zyro-t keresték és végül is a segítségére volt szükségük. A Korbinitákat volt szerencsém ekkor megismerni és amit kerestek az a köpeny volt, vagy is amit az rejtett, vagy pedig is-is. Zyrot végül támogattam, hogy segítsen nekik komolyan foglalkoztatta az amit a jövőben látott, hogy mi lesz és aggodalommal töltötte meg a férfit amit meg is értettem. Próbáltam támogatni, hogy jobb képben lássa a jövőjét és ne csak azt az egy lehetőséget amit láttunk, hiszen én is változtattam már a magamén. Úgy festett, hogy ez használt és kis élet vissza tért a tekintetébe és végül segített a Korbinitáknak akik hálásak is voltak érte.
Feldobtam az ötletét ezek után, hogy egy italt egy kis ünnepséget és lazítást lopjunk bele a napunkba hiszen mindannyiunkra ráfért az. Az ötletet Quill és Zyro is támogatta, Adora már nem annyira így csak hárman indultunk meg az egyik Quill által javasolt helyre ahol el is kezdtünk volna jól érezni magunkat amikor a semmiből érkezett a támadás. Zyrot eltalálva a falat kiütve jött a lövedék az utcákról, Quill maga is harcedzett volt és voltak a testőrök is így én megindultam egy énekesnő Kree kíséretével a valószínű forrásához ahonnan a lövés érkezett. Ezt még sikerült is kiderítenünk, hogy egy nő fejvadász vagy hasonló támadott meg minket egy pillanatra csak felbukkanva az egyik távoli hotel épülete előtt majd tűnt is el, de mikor elindultunk volna ahol talán megtudhatunk róla valamit valaki leütött hátulról és sötétség borult a szemeim elé le ismét.


Börtön aréna - Bányakolónia

Még nem tudva, hogy mennyi idő telt is el mióta a Bánya kolóniára kerültem nem is volt időm kitalálni vagy kérdezni is bárkit erről. Egy cellában voltam egyedül egy röpke ideig, épp hogy össze szedni se tudtam a gondolataimat amikor bedobtak mellém egy srácot és karpereceket, hogy vegyük fel azokat. Aréna harcba visznek minket és a karperecek azt szolgálják, hogy érezzük amit a másik is fájdalom terén és nem mehetünk el egymástól túl messzire sem következmények nélkül.
Bevezettek minket az arénába amit körbe vett a tomboló közönség és hamarosan ki is derült, felvilágosult számomra, hogy kié a hely és miért is kerülhettem ide. Nem másé volt mint a Rákuniverzumi énemé. A módja, hogy hogyan talált meg és, hogy pontosan miért is nem voltak lényegesek. Két kree-t küldtek be az aréna másik végén be ellenünk akikkel harcolnunk kellett volna az életünkért. A srácnak nem volt harci tapasztalata állítása szerint én pedig kettő ellen egyszerű fegyverekkel nem voltam biztos, hogy meg tudok harcolni és nyerni is miközben figyelnem kellett a srácra is. A gyereket hamar ájultra ütötték és már a legrosszabbtól tartottam, megölve a gyereket én is meghalok vagy egyszerűen ketten szét szednek engem.
Nagy meglepetésemre nem így történt, elentétje az egésznek. Oda súgva nekem mondták, hogy kerüljek a földre, tettessek. Nem sok más lehetőségem volt és a csapásaik sem sugalltak mást mint, hogy valami van így hát követtem amit mondtak és a földre kerültem az egyik ütésük után. Meglepetésemre ők is így tettem amit hangos búzás követett majd pedig egy robbanás és pánik. Szökési kísérlet indult meg. A berohanó őrökkel nem tudtam, hogy hogyan fogok elbánni és ott volt az ájult gyerek is akit nem hagytam volna csak ott heverni a földön. Szerencsémre a bandázsaim vissza tértek hozzám így gyorsan mozogva már vele felkaptam a gyereket a földről és a Negatív Zónába menekültem át a két Kreevel együtt akik az arénában voltak velem.

Nyugalom szigete - Negatív zóna

A börtön látogatást rövidre fogta a gyors menekülés amit a bandázsok lehetősége nyújtott, egyenesen a negatív zónába át. Pár szót tudtam csak váltani a két Kree-vel akik jöttek velem amikor megjelent egy alak, katona. Szerencsére amikor megtudta, hogy ki vagyok hamar barátságos lett a légkör. Ismerni nem ismert de hallott rólam és örömmel hallottam én is, hogy itt még mindig Lorna és Bard az uralkodó így elvitt engem és a két kreet is az előörsre. A zóna szélén voltunk ami miatt egy jó időbe, több mint egy hétbe tellett, hogy a kastélyhoz eljussunk. Ott már vártak is és találkoztam Lornával és minden nyugodt volt itt végre. Ami igazán rám fért mindezek után. Még meg akartam nyugtatni magamat, hogy a többiek jól vannak így a földi Kék körzet segítségével felvettem a kapcsolatot Quill-el Spartaxon aki megnyugtatott, hogy az ő oldalukon minden rendben van és Zyro is felépült a sérüléséből. Ekkor tudtam meg, hogy két hónapig voltam eltűnve. Ennyi idő és semmi sincsen belőle meg. Miért nem öltek meg ez idő alatt is kérdés maradt csak.
Egyenlőre a Negatív zónában maradtam Lorna engedélyével , nyugalomra volt szükségem most és azt itt megtaláltam. A két Kree-t még elvittem a földre a Kék körzethez, hogy ott segítséget kapjanak ahhoz amit akarnak és még átvizsgáltattam magamat én is ott. Két hónapig voltam fogságban anélkül, hogy magamnál lettem volna így akarom tudni, ha csináltak valamit.
Ezek után pedig vissza tértem a Negatív zónába és ott töltöm az időt, többnyire pihenéssel és némi edzéssel meg a bandázsról való ismereteim bővítésével és Lornát is beavattam részletesebben a történtekbe miután érkezésemkor még mással voltam elfoglalva így miután lenyugodtam én is már könnyebb volt mesélni neki. Egész június végéig maradtam a zónában.


A hozzászólást Sakura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 10 Okt. 2016, 20:26-kor. (Reason for editing : Sakura)

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 10 Okt. 2016, 00:01

Elfogadva, csak a végéről kimarad, hogy pontosan meddig is voltál Lornánál.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zen A. Khalil Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Thorhalla Vas. 30 Okt. 2016, 00:00


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zen A. Khalil Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zen A. Khalil Empty Re: Zen A. Khalil

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.