Adam Drake Rose

Go down

Adam Drake Rose Empty Adam Drake Rose

Témanyitás by Warmaster Kedd 27 Márc. 2012, 17:25

Név: Adam Drake Rose
Egyéb név: Nincs
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: Kifejlődőben.
Személyazonosság: többnyire zárt
Születési helye és idő: 2016. 12. 21
Kor: 6 éves
Család: George Phillip Drake (Apja), Gina Kitty (Mostoha anyja) Lia Rose Drake (Anyja Elhunyt),Adam Phillip Drake (Nagyapja Elhunyt), Agnes Hillar, (Nagyanyja Elhunyt) Robert Benjamin Rose (Nagyapja, elhunyt) , Androméda Apollone Rose, (Nagymama, Elhunyt.)
Foglalkozás: Elméletileg óvodás
Testmagassága: 118 cm.
Testsúlya: 37 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Nincs
Repülési sebesség: nem tud repülni
Egészségi állapot/ betegségek: Testileg egészséges, lelkileg egyenlőre nem tudni milyen hatással lesz rá a képessége.

Emlékezet, pillanatok felidézésének képessége amely a legtöbb ember számára egy teljesen hétköznapi természetes dolog. Nem is tudják, hogy ennek valójában milyen mélységei is léteznek, hiszen soha nem tapasztalják meg amit én. Én mindenre emlékszem, nem csak saját születésemtől kezdve ha nem mindenre amit az őseim, a születésüktől fogva az én születésemig átéltek. A genetikámba hordozott tudás és inteligencia elevenen ott éll bennem, de egyenlőre nem férek hozzá korlátlanul, csupán hallom ahogy beszélnek hozzám, valamint válaszolnak a kérdésekre ami megfogalmazódnak fejembe.
Az életem saját megitélésem szerint eddig nem volt valami felhőtlen, hiszen anyám a születésem pillanatában halt meg és én néhány órával később már teljesen öntudatra ébredtem. Emlékszem, fehér köd ült fejemen, és minden olyan fényes volt majd egyszer csak hangok szóltak hozzám de nem értettem mit magyaráztak. Napokba telett még megismertettek színek, szagok fogalmával és hónapokba mire megértettem mi az születés. Ekkora már nagyjából képes voltam beszélni is, bár az elmémmel ellentétben, a testem még nem volt tökéletesen alkalmas rá. Apám, már egy másnővel élt akkor nagyon rég óta, ami engem rémesen zavart, pedig a nő nagyon kedves volt hozzám. Sőt, megpróbált anyámként viselkedni, és olyan felesleges, unalmas dolgokat próbálkozott rávenni hogy játszak. Engem már egészen kicsi koromba két évesen is teljesen más fajta dolgok foglalkoztattak. Folyamatosan hallgattam bennem élő rokonaim tanítását, soha nem jártam iskolába vagy óvodába vigyázni se kellett rám ha he nem nap hosszat képeztem magamat, legmodernebb pedagógia elméleteket figyelembe véve.
A tanulmányaimba azonban megzavart a köd, és a világot megrázó pusztulás, amely miatt apám korán vidékre menekített engem. Gina, eltűnt közbe magával éve a kis hugaimat apukám szeme fényeit is, ami őszintén nem hatott meg, csupán annyiban hogy egyáltalán nem értettem a dolgot. Sokkal zavaróbb volt hogy bennem élő emlékek eredeti hordozói, mind-mind meghaltak és eleven kritpájuk lettem a létezésüknek. Miután, a köd felszált és apukám újra városba ment hogy munkát találjon, vagy esetleg az éttermét nyissa meg ha lesz kereslet. Én azonban saját utamat akartam, járni ezért mihelyst összeszedtük magunkat úgy gondoltam elmegyek és jelentkezek Xavier professzor iskolájába.

Képessége:

Genetikai emlékezet (0.szint)
Adam rendelkezik minden ősének minden képességével is emlékével, amelyet nagy szülők esetében 40 szülők, apja esetben 27, anyja esetében 19, éves koráig átéltek. Persze, csak ha teljesen kifejlődik a képessége amely saját számításai szerint 10-14 éves kora között fog megtörténni. Jelenleg ugyan is egy fajta pszichológiai gát alakult ki, amely részben saját akarata, részben természetes folyamat eredménye. Ezt jelenti hogy az ősei megjelenek előtte, tanítják és beszélnek hozzá ő pedig fokozatosan olvasztja őket magába. Ez folyamat sokáig igen lassú volt, azonban ahogyan kezd saját egyénisége kifejlődni, és akarata erősödik ez a folyamat egyre jobban felgyorsul. Jelenleg képes tudatosan szabályozni, és irányítani ezt bár még nem túlzottan nagy mértékben. Tekintettel hogy szülei és nagy szülei minden esetben több diplomás, művelt nem egy esetben doktorival rendelkező emberek, illetve anyai nagyszülei felső tízezer befolyásos tagjai voltak, a képessége igen csak veszélyes.

Szakértelmek szülőkre lebontva úgy, ahogy 1-s szinten fog tudni:

George Phillip Drake: (Étterem tulajdonos, jelenleg ügyvéd. Kommunikáció és jogi alap, jogi doktori diplomával rendelkezik) Mester szakács, kimagasló üzleti, kommunikációs és pszichológia ismeretek, doktori szintű jogi ismeretek. Idegen nyelvek: Magyar, Spanyol Latin.
Lia Rose Drake: (Orvostan hallgató volt.) Ápolói szintű orvosi ismerete, alap önvédelem.
Adam Phillip Drake: (Okleveles vegyészmérnök, mester diplomás mérnök közgazdász) Kimagasló szintű Mérnöki ismeretek, és hozzá kapcsolódó kémiai, matematika és fizika tudás, valamint üzletvezetői és műszaki ismeretek.
Agnes Hillar: (Columbia egyetem matematika és komputer grafika tanszék egykori docense.) Doktori szintű matematika ismeretek.
Robert Benjamin Rose: (Vietnami veterán, politikus, korábban nemzetközi biztosítási ügynökségnél részleg vezető.) Alap hadászati és fegyveres ismeretek, etikett, kimagasló szintű politikai és üzleti ismeretek. Idegen nyelvek: Francia, Német.
Androméda Apollone Rose: (Vietnamot megjárt ápolónő, Yale-n diplomázott ilyen minősítésben, majd Harwardon és Columbián tanult művészet történetet.) Ápolói szakértelmek, etikett, művészettörténet és általános műveltség. Idegen nyelvek: Görög, Latin, Olasz, Francia

Szakértelmek jelenleg: Minden, amit egy eminens legjobb magániskolába végzett középiskolai tanuló tud. Ezen felül még ápolói szintű orvosi ismeretek, alapdiplomához közeli matematikus, jogász, politológus képességei. Továbbá tehetséges üzletember és szakács. Beszél magyarul és görögül amelyek közül magyar gyakorlatilag második anyanyelve mert apjával sokat használta, de benne lévő hangok bármilyen általuk ismert nyelvet fordítanak ha szükséges.

Egyéb szakértelmek:
Nagyon érdekli biogenetika és orvos tudomány, ezért is legtöbbet anyjától és nagymamájától tanult eddig. Szintén hobbija tőzsdézés, amelyet apja nevében és bele egyezésével rendszeresen csinál, szinte állandóan megy a notebookja, hogy shortolhasson ha kell.

U.I.
Apuka is jön mihelyst lesz rá kreditem, esetleges problémákat privátban ha vannak.
Warmaster
Warmaster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 234
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adam Drake Rose Empty Re: Adam Drake Rose

Témanyitás by Thorhalla Kedd 27 Márc. 2012, 23:07

Elfogadva.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Adam Drake Rose Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Warmaster Vas. 27 Május 2012, 20:28

Tanórák:
- Biológia és kémia / Kvantum biofizika, Molekuláris biológia és egyéb alapvető tudományos koncepciók
- Matematika
- Képességfejlesztés és használat
- Fizika
- Vallásismeret
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Zen meditáció
- Irodalom és nyelvtan
- Mágikus tanok (elméleti óra)
- Számítógép hackelés és informatika
- Ismerd meg az agyadat más módon

Nyelvi óra:
- Asgardi

Szakkörök:
- Főzőszakkör
- Informatika szakkör

Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
010-12 óra: Biológia és kémia / Kvantum biofizika, Molekuláris biológia és egyéb alapvető tudományos koncepciók
12-14 óra: -
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: -
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd
08-10 óra:
10-12 óra: Vallásismeret
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Főzőszakkör

Szerda:
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: -
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: Zen meditáció

Csütörtök:
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Mágikus tanok (elméleti óra)
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
17-19 óra: Informatika szakkör

Péntek:
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: -
12-14 óra: Ismerd meg az agyadat más módon
14-16 óra: -
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó
Warmaster
Warmaster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 234
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.