Végrehajtó: Yvette Drake

Go down

Végrehajtó: Yvette Drake Empty Végrehajtó: Yvette Drake

Témanyitás by Yvette Szer. 24 Aug. 2011, 21:32

Végrehajtó: Yvette Drake Yvetteavat

Név: Yvette Drake (született: Kováts Ivett)

Becenév/Mutáns név: Kymera

Faj: Mutáns

Nem: Nő

Kor: 21

Származás: Magyarország, (18 évesen New Yorkba utaztam, majd ott ragadtam)

Nyelv: francia (de csak annyit ”hogy éhen halok, segítsenek kérem!”)!

Szakértelmek/Foglalkozás: jelenleg Magneto fizetett bérgyilkosa

Kinézet: 160 cm magas vagyok és nagyon vékony, 50 kg körül mozog a súlyom, nem mértem, nem áll módomban. Nem vagyok izmos, de sokkal erősebb, mint aminek látszom. Bőrön fekete, mint az éjszaka, füleim kicsik, és kihegyesednek. Arcom szabályos, csontos. Állkapcsom túl, keskeny, a fogaim nem férnek el egy sorban, ezért a szemfogaim, erőteljesen kiállnak a sorból, amitől kicsit kilógnak az ajkaimon. Hajam ezüstösen csillogó ősz, amit vörösre festettem, de már körülbelül a fülemig lenőtt, s ismét ezüstösen csillog. Fontosabb dolgom is van, minthogy ezzel törődjek. A hátam közepéig érő, eredetileg rakoncátlan tincsekben hullámzó hajzuhatag jelenleg kicsit rasztásodva borítja be a vállam és a hátam. Szemem mandulavágású, valaha zöld volt, most színváltó, hangulatomtól függően kékeszöldtől (nyugalom, boldogság… bár ez lassan nem látható már benne sose) az acélkéken (élénk figyelem, veszélyérzet… asszem ez állandósult) keresztül az ezüstösen (harag, félelem) ragyogóig változik. Bordó, ragyogó mintázatú ruha van rajtam, alatta fekete nadrág, és vörös felső. A hátamra van szíjazva egy katana, vörös markolattal és piros szalaggal, pengéje olyan fekete, mint a lelkem legmélye.

Képességek: Tincseim közül néhány fekete kígyóvá válik, azok harapása után az áldozatom kővé válik. Az áldozatot vissza tudom változtatni egy csepp véremmel, melyet a szobor ajkához érintek. A szobrokká vált emberek megtartják a korukat, és valószínűleg a teljes elporladásig képesek „tartósítani” az áldozatot. Jelenleg a képesség a drogok hatása miatt nem képes felszínre bukni.

Csapat: Magneto elit titkos gárdája. Egyenesen Magneto-nak jelent, de sosem jeleni meg a nyilvánosság előtt

Előtörténet: Magyarországon születtem, átlagos családban. A középiskolát a helyi gimiben kezdtem el, de érettségi előtt kirúgtak. Beilleszkedésem nem volt teljesen sikertelen, de ösztönös bizalmatlanságom s kiismerhetetlenségem, valamint néha féktelen magatartásom akadályokat gördített az utamba. 18 évesen, az eltanácsolás után mindent hátrahagyva kiutaztam New Yorkba a család egy régi barátjának meghívására, aki hallott viselt dolgaimról és különösen érdeklődött irántam. Érkezésemtől kezdve folyamatosan bajba keveredtem a barát „jóvoltából”. Egyik ilyen esetben egy maffia-klán fejének halálát akarták a nyakamba varrni. A rendőrök és a feldühödött család előli menekülés közben megcsúsztam a peronon, valami vizes folt volt ott, rajtam meg tornacipő… a helyzet az, hogy szerencsétlenül estem, s a sínek között landoltam. A vonat éppen akkor állt be, s a mozdony, meg egy kocsi átment felettem. Képességem ekkor jelentkezett, mely lényegesen átformálta a kinézetem, bőröm megfeketedett, mintha megégett volna, hajam megőszült, bár ez inkább a félelemből született, és szemem állandó ezüstös csillogást kapott. Az egyik klán-tagot megharapta az egyik kígyóm, ezután a mutánstól való félelmükben, nem mertek már tovább üldözni. A kígyóimat egy csuklya alá rejtettem, majd fokozatosan, hónapok kemény munkája után rájöttem, hogyan kell eltüntetni azokat. A kimerizmusomra két évvel később derült fény, mikor egy bolti lopás után letartóztattak és DNS-vizsgálatnak vetettek alá. Az x-gén jelenlétére is ekkor derült fény, ami megerősítette azt, amit addig csak feltételeztem: Én is mutáns vagyok. Elkezdtem keresni a helyem a mutánstársadalomban. Xavier professzorral az iskolában találkoztam ahova véletlenül tévedtem be, menedéket keresve az eső elől. Képességemnek másik oldalát itt fedeztem fel, mikor összekaptam az egyik diákkal, aki megsebezte az arcom, majd szobrának ajkára csöppent az életadó vércsepp. Így derült ki, hogy a harapásom ellenszere a saját vérem, ironikus, de amit az egyik testvér okoz, azt a másik oldja meg. Ekkor még nem tudtam kontrollálni a kígyókat, bár dicsekvés lenne azt mondani, most tökéletesen ura vagyok a helyzetnek, de dolgozom az ügyön... Az incidens miatt otthagytam az iskolát, Magneto ekkor környékezett meg, de nem kellett akkor egy másik csapat, akikre veszélyes vagyok. A kettős DNS magyarázatot ad a képességem kettősségére is, az egyik felem árt, a másik helyrehozza a hibát. Mint a jó és rossz iker, csak egy testben… Az apám, illetve az a… férfi, akit évekig annak kellett neveznem, kitagadott, az anyám öngyilkosságba menekült a „szégyen elől”, amit rájuk hozok… emiatt is változtattam nevet. Most, se barátom, se családom, szerelemre még gondolni sincs időm az éhenhalás és az állandó munkakeresés közben. Jó lenne, ha találnék olyan embert vagy mutánst, akit igaz barátomnak nevezhetek.
Ez volt a múlt. Jelenleg ez engem nem érdekel már… Találtam magamnak barátot, szerelmet, s családot… a sok viszontagság mellett megtörtént a csoda, melynek esélye nagyon csekély volt... Gyermeket várok.

Iktatószám: M2115778DY

Neve: Drake, Yvette
Státus: Megfigyelés alatt
Kezelés: Átprogramozás
Cél: Elit katona
Kivizsgálásának oka: Kiemelkedő képességhasználat, magas fogékonyság a harcművészetekre
Felvételi állapot: Elfogására a zavargások alatt került sor. Megfigyelésre és kivizsgálásra a központba szállították. A vizsgálatok terhességet állapítottak meg, a gyermek sorsa még függőben van. A nő kivizsgálása alatt súlyos skizofréniára derült fény. A másik tudat Kymerának nevezi magát.
Jelenlegi állapot: A skizofréniát sikeresen megfékeztük, a továbbiakban gyógyszeres kezelése szükséges, így a tudati állapot nem tér vissza. A gyermeket elvették a nőtől, a rá vonatkozó emlékeit, a múltját, s a kiképzés idejét törölték az emlékei közül. Jelenlegi állapotában a királyi család feltétlen híve, s Magneto saját személyi testőrségének elit tagja, aki sosem jelenik meg a nyilvánosság előtt, a lehető legkényesebb problémák gyors és nyom nélküli megoldására van kiképezve.
Kódnév: Végrehajtó
Yvette
Yvette
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 378
Korábbi szint/kredit : 5. szint - 12 kredit
Aktuális szint/kredit : 5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Yvette
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.