Cletus Kasady

Go down

Cletus Kasady Empty Cletus Kasady

Témanyitás by Cletus Kasady Kedd 04 Szept. 2012, 22:17

Adatok:
Név: Cletus Kasady
Egyéb név(i): -
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: Faji hovatartozásra való tekintet nélkül gyilkol
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Brooklyn, New York; 1991 december 5.
Kor: 32
Család: Armin Kasady (apa-halott), Jane Tyson (anya-halott)
Foglalkozás: Főállású sorozatgyilkos
Testmagassága: 187 cm
Testsúlya: 86 kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Vörös
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: Mániákus gyilkos, egyébként testileg egészséges

Életrajza:
Részlet Cletus Kasady 2010. június 15-én tartott tárgyalásnak jegyzőkönyvéből

VÁD: Tagadja, hogy az elmúlt fél évben meggyilkolt tizenegy embert, név szerint Caroline Webster-t, Joseph Hollandert, Lee Foreman-t, Margaret...
VÁDLOTT: Honnan  kéne tudnom, hogy hívják őket? Az igazat megvallva nem számoltam, de lehet, hogy tizenegyen voltak. Hallania kellet volna hogyan könyörögtek az életükért. A kedvencem a kis szőke volt, ő aztán mindent felajánlott. El is vettem, de mit lehet tenni, ha nem olyan érdekes a dolog anélkül, hogy megölném? Maga biztos megérti. Aztán ott volt még...
BÍRÓ: Elég!
VÁDLOTT: Dehogy elég. Higgye el, vannak még olyan dolgok, amiket nem hallottak, tisztelt hölgyeim és uraim. Minden vétkemért meg akarnak büntetni, nem igaz?
VÉDELEM: Kérem a tárgyalás elnapolását és ügyfelem pszichiátriai vizsgálatát. Láthatják, hogy nem beszámítható.
VÁDLOTT: Én viszont nem kérem. Csak lehetőséget kérek arra, hogy vallhassak. Milyen bíróság az, ahol ezt megtagadják szegény vádlottól?
BÍRÓ: Megadom a szót a vádlottnak.
VÁDLOTT: Na végre. Szóval ez a tizenegy ember csak a hab a tortán. Az első áldozatom a saját nagyanyám volt.
VÁD: A nagyanyja nem balesetben halt meg, amikor maga ötéves volt?
VÁDLOTT: Tényleg ötéves voltam, de azon a lépcsőn nem magától esett le. Tudják, az egészről az anyám tehet. Sohasem tudtam elviselni, hogy jobban szereti a rohadt kutyáját mint engem. Akkor kínoztam azt a dögöt, amikor csak értem, és egyszer a vénasszony rajtakapott. Maguk mit tettek volna a helyemben? Anyám nem tudhatta meg, hogy mit csinálok a kis kedvencével, úgyhogy lelöktem a nagyit a lépcsőn. Nyilván a legrosszabb szülő sem akarja elhinni, hogy a kisfia gyilkos lehet, még ha teljesen nyilvánvaló is, így simán megúsztam a dolgot. Aztán az apám vére is az én kezemen szárad.
VÁD: Bíró úr, ez az ember gúnyt űz a bíróságból! Az apja börtönben halt meg három éve.
VÁDLOTT: Már bocsánat, de magának nem vádolnia kéne engem? Tényleg nem döftem kést apu szívébe, de attól még lényegében én öltem meg. Ez a történet is azzal a rühes kutyával kezdődik. Egyszer, asszem' '97-ben végül megöltem a dögöt. Még haldoklott, amikor megjelent anyám, és teljesen bekattant. Késsel rontott rám, de apám megállította. Minden szép és jó lett volna, ha apucinak nem szalad meg a kelleténél kicsit jobban a  keze, és nem veri agyon anyucit. A bíróságon aztán azt vallottam, hogy részegen, valódi ok nélkül ölte meg. Hogy miért? Mert megérdemelte. Egy sz*r alak volt. Most megdöbbentek, mi? Hogy tehet valaki ilyet 7 évesen? De ne aggódjanak, lesznek itt még cifra dolgok.
VÁD: Szerintem eleget hallottunk! Nem hiszem, hogy tovább kéne terheljük magunkat ezzel a mocsokkal.
VÁDLOTT: Övé a szó?
BÍRÓ:  Kérem, ügyész úr, hallgassa végig a vádlottat!
VÁDLOTT: Köszönöm. Szóval. Ez után a szerencsétlen eset után, mint azt nyilván tudják, a St. Estes fiúotthonban laktam több, mint tíz évig. Ott aztán tudták, mi az a kemény szeretet. Ha még állna ez a jeles intézmény...
VÁD: Ne mondja, hogy maga gyújtotta fel!
VÁDLOTT: Maga igazi gondolatolvasó, barátom, de még nem ott tartunk. Egy kis termetű, antiszociális, furcsa, vörös kisfiú bizony jó célpont mindenkinek, legyen az gyerek vagy felnőtt. Így belegondolva, csoda, hogy kibírtam tíz évet mindössze egy gyilkossággal.
VÁD: Nincs tudomásunk halálestről az intézményben, ott tartózkodásának ideje alatt.
VÁDLOTT: Sose volt még ilyen hálás közönségem. Mindig a megfelelő pillanatban lepődik meg. Nem is volt ott haláleset, mivel nem az árvaházban öltem. Tudják nem ott tanítottak minket, hanem egy közeli iskolába jártunk ki. Ott ismerkedtem meg egy lánnyal. Hány éves is voltam? Talán tizenhat vagy tizenhét. Látniuk kellet volna, olyan melle volt, hogy...
BÍRÓ: Térjen a lényegre!
VÁDLOTT: Jól van, na. Szóval elhívtam és a kis k*rva nemet mondott. Hirtelen felindulásomban kilöktem az útra. Bár így átgondolva is ugyanezt tenném. A buszvezető majdnem tömegbalesetet okozott, de nem tudta kikerülni. Mindig is elég jó futó voltam, úgyhogy mire bárkinek eszébe jutott, hogy körbenézzen, már messze jártam. Aztán jött a tizennyolcadik születésnapom. Már legalább fél évvel előtte elkezdtem tervezni, hogy méltó búcsút veszek a St. Estes-től. Hajnali három körül kezdtem el a műveletet, amikor mindenki aludt. Nem volt egyszerű összegyűjteni a pénzt arra a rengeteg benzinre, de..
BÍRÓ: Nem figyelmeztetem többször! Csak a lényeget akarjuk hallani.
VÁDLOTT: Maga tudja. Pedig ez lenne az egyik legjobb rész. Tehát mivel a bíró úr gyomra nem fogad be többet, annyit mondok csak, hogy az alvókra gyújtottam az épületet. Sokáig néztem a lángokat és hallgattam a sikoltozást. Csodálatos élmény volt, maguknak is ki kéne próbálniuk. Ezután, mivel nem volt jobb dolgom, elkezdtem gyilkolással szórakoztatni magam. Innen azt hiszem már maguk is tudják. Akarják esetleg, hogy egyenként elmeséljem mindegyikük haláltusáját? Nagyon szívesen tenném.
BÍRÓ: Ennyi elég lesz. A tárgyalást berekesztem. Vigyék a szemem elől!

Kasady-t tizenegyszeres életfogytiglani büntetésre ítélték, amit azóta is tölt.

Képességei: -

Szakértelmei:  Középiskolai szintű képzettsége van, bár az érettségit nem szerezte meg. Gyakorlott  gyilkos.

Külső:
Cletus Kasady Yyxf

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: A születésnapi kvíz megnyeréséért kapott karakter

A hozzászólást Cletus Kasady összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 16 Szept. 2013, 13:17-kor.
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cletus Kasady Empty Re: Cletus Kasady

Témanyitás by Thorhalla Kedd 04 Szept. 2012, 22:21

Erősen emlékeztetett a közelmúlti norvég tárgyalásra. Very Happy
Elfogadva és még egyszer gratulálok a jutalmadhoz, a másik felét később kapod. Egy adatlapot írj, aztán, aztán a Raft férfi szárnya téged vár.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Cletus Kasady Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Cletus Kasady Kedd 04 Szept. 2012, 22:31

Adatlap:

Lakás/Létesítmény: Raft, Férfi szárny
NJK: -
Foglalkozás: Sorozatgyilkos
Munkahely: -
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: A Raft férfi szárnyának étkezője
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Cletus Kasady Hétf. 16 Szept. 2013, 19:27

Több, mint 14 börtönben töltött év után Cletus a Sötét Angyal program révén Norman Osborn elnöktől amnesztiát kapott. Az Oscorp laborjában megkapta a Komédiás nevű szimbiontát. A lény amellett, hogy rendkívüli képességekkel ruházza fel, képes átvenni az uralmat Cletus teste fölött, mivel a férfi akarata gyógyszerekkel le van gyengítve, és így megakadályozni, hogy vérengzeni kezdjen. A gyógyszerek miatt feltétlenül engedelmeskedik Osbornnak és Wiedlernek. Jelenleg a Sötét Angyalok Grendelje.

Új képességei:
Rendelkezik a megszokott szimbionta előnyökkel és hátrányokkal, emellett Komédiás hordozza előző gazdateste képességét, így amíg viseli, Cletus nem érez fájdalmat.

Adatlap:
Lakás/Létesítmény: A Sötét Angyalok tornya
NJK: Komédiás, a szimbionta
Foglalkozás: Sötét Angyal, Sorozatgyilkos
Szövetség: Sötét Angyalok
Törzshely, ahol megtalálható: A Sötét Angyalok tornya
Ismertebb szövetséges: Norman Osborn, Barbara Wiedler (Thorhalla), a Sötét Angyalok
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4

Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Cletus Kasady Hétf. 23 Dec. 2013, 20:13

Vettem egy új NJK-t, Michael Schustert 3 kreditért.

Összes kredit: 4 (1. szint)
Felhasznált kreditek: 3
- NJK (Michael Schuster) 3 kredit
Fennmaradó kreditek: 1

Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 03 Ápr. 2014, 11:37

A kalandon volt az a kis robbanás affér, ahol többek között Cletusnak az egyik lába tőből, a másik pedig térd alatt szakadt le, a bal keze pedig olyan szinten roncsolódott könyök alatt, hogy azt is amputálni kellett
Mindegyiket pótolták művégtaggal.  A szokványos 16 pontot kapod kiborg létedhez ingyen, ezt elköltheted arra, amit szeretnél.

És az új kaland elejére már Komédiás is rendbejön annyira a sérülései után, hogy visszakaphassa Cletus.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Cletus Kasady AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Cletus Kasady Vas. 20 Ápr. 2014, 21:05

A kibernetikus pótlások tulajdonságai a következők a karnál és a lábaknál is:
Anyag: 3 - Titánium ötvözet
Súly: 2 - Titánium ötvözet
Rugalmasság: 3 - Egészen organikus mozgást biztosít a használónak. Már kezd hasonlítani egy igazi testrész működéséhez, de még mindig nem az igazi.
Technoorganikus ellenállás: 1 - Korrózióvédelem

Cletus Kasady Npwr

Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Cletus Kasady Szomb. 10 Jan. 2015, 23:56

Megvan a 2. szint (6 kredit).

Cletus jelenleg nem tartózkodik ebben a Reneszánszon, az Akkaba Metropolisz elleni támadás során a Gótika világába került, ahol már az Angyalok kötelékétől függetlenül végzi "hivatását".

Adatlap:
Lakás/Létesítmény: -
NJK: Komédiás, Michael Schuster
Foglalkozás: Sorozatgyilkos
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: Apokalipszis, Norman Osborn (?)[Reneszánsz], Rettenet [Gótika]

Összes kredit: 6
Felhasznált kreditek:
- NJK: Michael Schuster - 3 kredit
Fennmaradó kreditek: 3

Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.