A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Go down

Korszak A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Thorhalla Pént. 31 Jan. 2020, 00:00

A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma S4U3FUD


Mivel hamarosan vége az előző kalandnak, így bátorkodom kiírni ezt.

Rövid összefoglalása az előző kalandoknak (ami véget ért):
a tartalom:

Első kaland:
A Maffia tagjai némileg gondba kerültek, de végül sikerült megtenniük némi segítséggel, ami miatt mentek, kiszabadítottak sok bundást a Liga fogságából.
Az X-men kiderítette, hogy mi okozta a város lakóinak halálát, egy Végső, azonban a Végső kiszabadult a börtönéből és eltűnt.
Rémálom elfoglalta az álomsíkot, aminek egyelőre ki tudja, hogy milyen következményei lesznek.
A Hydra sikeresen törölte az ellopott adatait és valószínűleg kiszabadítják a nagykövetüket is.
Az idegen bolygón ragadt társaság pedig előbb, hazajutott végül.

Második kaland:
A maffiavárost furcsa idegen lények támadták meg, amikről kiderült, hogy földönkívüli eredetűek. A támadást visszaverték, de még mindig vannak betegek, fertőzöttek odalent, az ellenszert pedig nem tudni mikor készül el.
Az X-men megismerte a múltat, hogy Vanath mit is követett el, hogy ő pusztította el az eredeti kontinens Atlantiszt és Lemúriát, miként lett legyőzve annak idején.
Avalonban sikerült a táraságnak megtalálnia az elveszett tudósnőt, össze is barátkoztak a nő bátyjával többen, Bashir pedig tanítani is kezdte Gawain-t és Darren-t mágiára.
Hydra részen a jó csapatnak sikerült a lázadók táborát növelnie, összehozni őket a Majomkultusszal. A Hydrások pedig megtalálták Mr. Sinister egyik laborját, amiből valószínűleg egy megszökött személy több gyilkosságot is elkövetett.

Harmadik kaland:
Einar főleg mágiahasználók segítségét kérte, hogy vizsgáljanak ki egy olyan pontot Asgardon, ahova a 9 világ többi népe nem tud eljutni. Kiderült, hogy miért, Muspelheimi démonok barlangja volt, átjáró egy másik világba. Egészen pontosan másik bolygóra, ahol megtudták, hogy a Láng Bajnoka nevű személy az űr egy nagy részét leigázta.
Wakandában a támadó csapat sikeresen bevette a bázist, amit kellett és az adatokat is eltudták lopni, amiért mentek.
A Hydra csapatai megtalálták Sinister egyik bázisát és úgy tűnik, hogy ellenség helyett szövetségesre találtak.
A maffia sajnos nem járt sikerrel, nem tudták elrabolni a nőt, akit kellett, és a Liga visszavágásakor sokan meghaltak.

Negyedik kaland:
Rémálom több helyen is lecsapott, egyszer a Télapót fertőzte meg, és mellette Bastet-et a párducistennőt.
Egy kisebb csapat az Astro plázánál majdnem télapó rontásának áldozata lett, de végül is sikeresen, szerencsésen túlélték az esetet, mi több a Télanyó segédletével, iránymutatásával sikeresen megmentették a karácsonyt és Télapót is.
Az X-ek Vadföldre mentek, hogy az örökkévalók városát, Olympiát megnézzék, hátha megtudnak valamit Vanath-ról. Azonban sajnos a várost a deviánsok megszállták és Godlaw nagyon okosan rájött, hogy lehet, hogy ezek Vanath-ot szolgálják.
Wakandában a Párducistennő álmát megfertőzte Rémálom, de végül sikeresen felébresztették őt, megmentve az istenségtől.
A Hydra csoportja pedig tovább folytatta a hajszát Sinister dolgai után, közben egy tárgyat kerestek, amit végül is sikeresen egy földalatti ősi épületben meg is találtak.

Ötödik kaland:
Egy furcsa esemény történt az égen, valami felrobbant az űrben és annak darabjai a földbe csapódtak. Hamar kiderült, hogy egy férfiról volt szó (vagyis több férfi), aki körül az idő változni kellett. A múltba kerültek a hőseink, antihőseink. Többen a Noé-t élték túl, a diákok az iskola felrobbantását a Suromi által, a Hydra pedig Apokalipszis Wakandai uralmát.
Annyi bizonyos, hogy a férfiak valamilyen kapcsolatban állnak egymással, de hogy milyenben azt még nem lehetett tudni.

Hatodik kaland:
A közvetlen folytatása az ötödik kalandnak, a karakterek továbbra is az ismeretlen személy alteregóit keresték és kutatták. Egy ismét Wakandában bukkant fel, a Bukás idejében. Egy másik a 3. Világháborús biofegyverrel sújtott San Francisco-ban. A harmadik pedig Attilan-on, a Barokk eseményei előtt.
Azt már tudni, hogy mindegyik egy adott személy alteregója, de azt még nem, hogy kié és mi ez az egész.

Hetedik kaland:
Az ismeretlen személy alteregói egyesültek és kiderült, hogy a neve Kang, a hódító, aki uralni akarja az összes idősíkot. A karakterek először a jövőbe kerültek, ahol Kang – avagy Kaneda Stark – jövőbeli énjével, Immortussal találkoztak, aki a segítségüket kérte, hogy állítsák meg őt a múltban, amikor még csak Kang, hogy ne tehesse meg a szörnyűségeket, amiket el fog követni a múltjában, fiatalon.
A csapat először az ókori Egyiptomba került,  ahol Apokalipszist kell segíteniük az összecsapásban, amit Rama-Tuttal (Kang) vív még nagyjából húsz évesen. A csapat azonban mindezt elbukta, Apokalipszis meghalt a múltban, a jövőben pedig nem tudták megállítani Kangot, így a kree inváziótól ugyan a bolygó megmenekült ekkor, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő majd, hogyha ez a jelen lesz, akkor sikerül-e mindezen változtatni.
A csapat hibája miatti legnagyobb következmény pedig Végítélet lett.

Nyolcadik kaland:
A kaland során a játékosok az MI:13 hívására a Stonehenge-hez érkeztek, ahol több túristát is megöltek a közelmúltban és a romokat is megrongálták. Misztikus Pókember segítségével lejutottak a föld alá egy laborba, ahol Constantine és George találtak egy ősrégi lefagyasztott kree-t, akit kiolvasztottak. Mint kiderült ő egy kree örökkévaló, akit nagyon, de nagyon régen börtönöztek be ide. Őt próbálták megmenteni, hogy ne halljon meg.
Wakandában a királyi esküvővel egy időben a Hydra kiküldte embereit, hogy furcsa jelenséget vizsgáljanak ki. Egy hatalmas lefedettségű területről volt szó, ahol a legfrucsább az volt, hogy nem voltak zajok. A nyomokat követve Tristan és Niteris a helyi vulkán kráterébe jutott, ahol kree-kbe bukkantak. Sikerült adatokat szerezniük és még egy kree tetemet is, ezzel tértek vissza a bázisra.
A harmadik szál NY-ban volt, ahol a bizonyos Jótevő szövetségeseket keresett, így került a közelébe Sam és Alicia. A férfi egy hajmeresztő dologgal és ötlettel állt elő, miszerint kree-k vannak a városban és fogjanak el egyet, hogy azt aztán a Maffiaváros telepatái kihallgassák, kifaggassák, hogy miért is vannak itt. Sikerült is megtalálni az egyiket és a terv elindult…

Kilencedik kaland:
A kaland során a Hydra az egyik saját bázisát igyekezett kivizsgálni, amivel megszakadt a kapcsolat a kree támadás után. A csapatot végül inkompetencia miatt visszarendelték és Reena Reynolds-nak egyedül kellett megoldania, az adatokat titkosították, így nem derült ki, hogy mi is történt ott valójában.
Az X-men és Theon Lupin Flagstaff városába ment, ahol egy túlélőt kellett kihozni a lebombázott városból. Azonban, mint kiderült közel sem olyan könnyű a helyzet, hiszen a várost eddig nem látott démonok szállták meg, nem is beszélve arról, hogy miután megtalálták a lányt az közölte, hogy nem tud elmenni innen egyelőre és a démonok vezére még Cody-t is elkapta. Vajon sikerül-e megmenteni őket és elhagyni a várost?
A harmadik szál az általános rész volt, ahol a csapat megismerkedhetett Nüx-el és a dimenziójának egy részével, ahol nagyon aggasztó nyomokat találtak, többek között Rémálom szimbólumát is.

Tizedik kaland
A kree-k továbbra is folytatták a biológiai fenyegetést mindenfelé a bolygón, céljuk az, hogy kiéheztethessék a bolygót, mert az élelmiszerforrást kezdték mérgezni.
Az X-ek és Theon ismét együtt dolgoztak, ezúttal egy hatalmas felbukkanó dómot néztek meg a Mojave sivatagban, ami nagyon sok különlegességet tartalmazott. Mintha a kree-k, mert kiderült, hogy ők tették le mindezt ide és valamiféle evolúciós kísérletet folytatnak.
A másik csapat New Yorkban, és ott is egészen pontosan Bronxban próbálkozott azzal, hogy megfejtse a sok furcsa rejtély nyitját, aminek láthatóan egy kree(?) mágiahasználóhoz volt köze és még egy időutazó csapattaggal is bővültek, de végül sikeresen megoldották a gondokat és a furcsaságok is megszűntek New Yorkban.

Tizenegyedik kaland
A kree-k tovább folytatták a mérgezést és a lassú háborút, mivel ők jócskán ráértek. Még egy ultimátumut is adtak a bolygónak, miszerint vagy kapitulálnak és gyors, fájdalommentes halálban lesz részük, vagy nem, és akkor lassan. A Föld elutasította a kapitulációt.
Az X-ek ismét Theonnal együtt dolgoztak, ezúttal a déli-sarkra mentek, ahol egy lezuhant hajót találtak, ahogyan az Akkaba klán tagjai is. A hajó vizsgálta közben rájöttek, hogy ez nem egy kree hajó, hanem egy másik fajé, majd valamilyen oknál fogva a Fantasztikus négyes bőrében találták magukat.
A Hydra továbbra is Wakandában töltötte az idejét, ahova Reynolds is elkísérte őket. eddig ez volt az egyetlen hely ahol a kree vírus nem bukkant fel. valószínűleg eddig. A csapat el is indult, hogy utána járjon ennek és mintákat gyűjtsenek. Azonban nem várt furcsaságokba ütköztek.
A harmadik csapat New Yorkban került kalamajkába, amikor az Orgyilkosok ligája megtámadta a Staten Island-i bevásárlóközpontot, aminek egy új, vagyis inkább ősrégi istenség Chthon is újra, hosszú idő után először megmutatta magát.

Játékszabályok
Szokásos szabályok vannak. Ez most 3, vagy 4 szálas lesz, ha van rá igény és ennyi jelentkező lesz. Mindegyik teljesen külön helyszínen, és teljesen különállóak egymástól.
Szokásos 4 napos körváltások lesznek.
Minden kalandra örülnék, ha lenne legalább 2-3 jelentkezőt lenne ahhoz, hogy elkezdjem a kalandszálat.
A mágiahasználó karik, mint eddig is megkapják a kalandon töltött időt tanulásnak!Célkitűzés 1: Az utolsó erőd
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma CVBZK5l
A kree-k azt ígérték, hogy a Földet hagyják lassan elsorvadni és nem hoznak gyors halált rájuk. Azonban a Földhöz tartozó dimenziók nem voltak ilyen „szerencsések”, ugyanis a kree-k ezúttal a Másvilágot, azaz Avalont, a kelta istenek honát támadták meg. módszeresen álltak neki végigpusztítani a helyet, mintha keresnének valamit. Roma és az MI:13 segítséget kér, hogy megállítsák a kree-ket. Mert ha Új Kamelot elesik, teljes Avalon esik.

Erre a kalandra értelmszerűen X-ek, X diákok, kormányügynökök, SHIELD ügynökök és Angyal programosok jelentkezését várom, illetve olyanokat, akiknek köze van Avalonhoz a jó oldalon, mint a Kerekasztal lovagjai.
Ezeken felül olyan ember karikat is, akik beneveznének a Kerekasztal lovagjainak.

Célkitűzés 2: A végzet kastélya
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma 8TCAKHb
A világon nem állt meg az élet, bár egyre többször lehet agresszív- és erőszak hullámról beszélni, mert mindenhol felütötte a fejét mindez, ahogyan sok helyről lehet hallani, hogy az emberek vizet és élelmiszert halmoznak, de egyébként ezeket nem nézve a kree-k tényleg nem támadtak és békén hagyták a bolygót. A háttérben, a világ tudta kívül a kree-k viszont megtámadták Avalont, aminek több helyen az átlagemberekre nézve is következményei lehetnek és lesznek is…

Ide bárki jöhet, a plot szerint totálisan véletlenül fognak a karakterek beleesni a dolgokba és átkerülni Avalonba.

Célkitűzés 3: A világok kulcsa
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma JONaBJq
A Hydra számára kivételesen remekül jött az, hogy a kree-k éppen Avalont támadták meg, ugyanis itt van elrejtve egy mágikus „kulcs”, amivel a Hydra visszahozhatná a hadseregének realitáson kívül maradt jelentős részét és ezáltal azokat a fejeket is, akik felük együtt kint rekedtek Zola miatt. Éppen emiatt Morgan ezt az időpontot választotta, hogy ezt a mágikus holmit ellopják és felhasználhassák. Ehhez pedig a Hydra legjobbjait kéri fel, illetve másokat is, akik hajlandóak egy támadás alatti városba betörni és ellopni azt, amit kell.

Ide ezúttal nem csak Hydra karaktereket fogadok el, hanem mindenféle gonosztevőét is, noha a Hydra-nak ez nagyon fontos, de Morgan olyanoknak is hajlandó fizetni, akár kisebb mágikus dolgot is, aki segít neki a feladatban.
Ide elfogadok ingyenes Hydra NJK-kat kb. fél oldalas előtöri kell hozzá.

Célkitűzés 4: Kutatás a tábornok után… (ismét, hátha lesz érdeklődő)
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma DIMUhNS
Ez a szál, amire Adrian már régóta vár a kree szál. A csapat a Stonehenge-hez fog menni, ugyanis La-Renn a kree örökkévalók utolsó tagja, akit mindenképp vissza akartak szerezni a kree-k eltűnt. A nyomok alapján a bázisra főemlősök (emberek) törtek be, teljesen hazavágták a teleport rendszert, így hónapok kellettek, hogy titokban helyrehozzák azt. A csapatnak azt kell kinyomoznia, hogy kik és hova vitték a tábornokot.
Ide is elfogadok ingyenes kree NJK-kat! Mivel az előzőben nem jött össze, így továbbra is fenn áll.A jelentkezés pedig így nézzen ki, mint mindig:
Kód:
[b]Karakter neve:[/b]
[b]Célkitűzés:[/b]Kezdés… ha lesztek elegen és véget ér az előző kaland.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Thorhalla Szer. 19 Feb. 2020, 00:00

Tudom, hogy még nem végeztünk az előző kalanddal, de azért már lehet jelentkezni, hogy tudjam hol mire számítsak majd, hány főre számítsak Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Tyler Szomb. 22 Feb. 2020, 18:14

Karakter neve: Jason Liam Norman
Célkitűzés 1: Az utolsó erőd

//Feltéve ha addig felébred Very Happy//

Karakter neve:Tyler/Damien Slater
Célkitűzés 2: A Végzet kastélya

//Bár még magánkalandban vagyok, szal nem tom lehetséges e, ha nem akkor csak Jason menne Very Happy //
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Thorhalla Vas. 23 Feb. 2020, 00:01

Yay játékos \ o /
Tyler nem tud jönni a magán miatt, de Jason elfogadva, majd hozzá egy bővítést írj majd kérlek még majd a kezdés előtt, ugye elég sokáig kómában volt Smile

Elfogadott játékosok:
Célkitűzés 1: Az utolsó erőd
Jason Liam Norman

Célkitűzés 2: A végzet kastélya

Célkitűzés 3: A világok kulcsa

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Thorhalla Vas. 08 Márc. 2020, 09:25

1-2 kör van hátra már csak az előző (most futó) kalandból, így most már tényleg lehet lassan jelentkezni ide is Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Niteris Hétf. 09 Márc. 2020, 19:05

Mivel a "Hydra legjobbjai" külön meg voltak nevezve, egyszerűen nincs olyan IC ok, ami távol tarthatna Very Happy

Karakter neve: Niteris
Célkitűzés: A világok kulcsa
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Gwenpool Hétf. 09 Márc. 2020, 21:29

Karakter neve: Gwenpool
Célkitűzés: A végzet kastélya

Hátha megszerzi ott az első fegyverét. Smile

_________________
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Thorhalla Kedd 10 Márc. 2020, 07:56

Mind a ketten elfogadva.

Elfogadott játékosok:
Célkitűzés 1: Az utolsó erőd
Jason Liam Norman

Célkitűzés 2: A végzet kastélya
Gwendolin Rowes / Gwenpool

Célkitűzés 3: A világok kulcsa
Niteris

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 12 Márc. 2020, 08:27

Ma lesz az előző korszak zárása, így majd hamarosan ez is indul, ha lesz jelentkező. Szóval tessék jelentkezni bátran Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Layla Laskowsky Szomb. 14 Márc. 2020, 08:51

Karakter neve:Layla Laskowsky
Célkitűzés: Az utolsó erőd
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Thorhalla Vas. 15 Márc. 2020, 00:02

Természetesen elfogadva.

Elfogadott játékosok:
Célkitűzés 1: Az utolsó erőd
Jason Liam Norman
Layla Laskowsky

Célkitűzés 2: A végzet kastélya
Gwendolin Rowes / Gwenpool

Célkitűzés 3: A világok kulcsa
Niteris

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 15 Márc. 2020, 23:48

Karakter neve:George Gawain
Célkitűzés: Az utolsó erőd

Karakter neve: Otrus
Célkitűzés: A végzet kastélya

Karakter neve: Tristan Wilkelhock
Célkitűzés: A világok kulcsa

Karakter neve: Srir Gur
Célkitűzés: Kutatás a tábornok után

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Márc. 2020, 00:00

Mindenki elfogadva.

Elfogadott játékosok:
Célkitűzés 1: Az utolsó erőd
Jason Liam Norman
Layla Laskowsky
George Turner / Sir Gawain

Célkitűzés 2: A végzet kastélya
Gwendolin Rowes / Gwenpool
Otrus

Célkitűzés 3: A világok kulcsa
Niteris
Tristan Wilkelhock

Célkitűzés 4: Kutatás a tábornok után
Srir Gur

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Thorhalla Szer. 18 Márc. 2020, 00:00

Valószínűleg hétvégén fogunk kezdeni, addig is lehet jelentkezni, meg természetesen utána is lehet majd, ha valaki még szeretne jönni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Chaos Cromwell Pént. 20 Márc. 2020, 13:16

Karakter neve: Charles "Chaos" Cromwell
Célkitűzés: A világok kulcsa
Chaos Cromwell
Chaos Cromwell
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2020. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Chaos Cromwell
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Aina Pént. 20 Márc. 2020, 14:44

Ha már így karantén vagyon, ide is ellátogatok.

Karakter neve: Aina Bennet
Célkitűzés: A végzet kastélya
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Thorhalla Pént. 20 Márc. 2020, 14:51

A korona vírust nem ígérem, hogy Te fogod megoldani, mint a kree-vel tetted Niteris Smile
De mindketten elfogava így este előtt már.

Elfogadott játékosok:
Célkitűzés 1: Az utolsó erőd
Jason Liam Norman
Layla Laskowsky
George Turner / Sir Gawain

Célkitűzés 2: A végzet kastélya
Gwendolin Rowes / Gwenpool
Otrus
Aina Bennet

Célkitűzés 3: A világok kulcsa
Niteris
Tristan Wilkelhock
Charles "Chaos" Cromwell

Célkitűzés 4: Kutatás a tábornok után
Srir Gur

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 21 Márc. 2020, 00:00

Akkor a kalandok kezdődtek, minden szál úgy van írva/kezdve, hogy bárki beszállhat még, ha szeretne.

Célkitűzés 1: Az utolsó erőd
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4239-rosakirk#82524
Célkitűzés 2: A végzet kastélya
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4238-a-sotet-kastely#82523
Célkitűzés 3: A világok kulcsa
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4240-pantfelin#82525
Célkitűzés 4: Kutatás a tábornok után
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3922p50-stonehenge-anglia#78919Headaerek a kalandokhoz, használhátok nyugodtan őket a reagotok tetején Smile
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma GJ0YfQP
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma Jlnpkek
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma WjUMtNZ
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma DpLvbZF

Hmm, lehet, hogy a fekete háttér miatt valami világosabb külső keretet kell választani, mert így nem látszik, hogy dupla lenne.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 12.: Avalon ostroma

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.