Katherine Blackwood szobja
1 / 1 oldal • Megosztás
Katherine Blackwood szobja
Tulajdonképpen nem egy zsúfolt szoba, nem sok minden található benne, egy ágy, mellette egy éjjeli szekrény megpakolva allergia gyógyszerekkel, mind ugyan azon fajtából " elspájzolva ", egy íróasztal, rajta néhány könyvvel, mindegyik más témából, de mindegyik nehéz olvasmány, na meg persze mellette az asztalhoz egy szék. Egy szekrény benne néhány ruhával. Van néhány vászon, festés céljából, na meg persze festék is bár főleg a szoba egyik sarkába egy kupacban tárolva.
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah- 12. szint - 30 kredit
- Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
Re: Katherine Blackwood szobja
Kissé gondterhelten járkálok fel-alá a szobámban, de már eléggé régóta ilyen vagyok végül is... Annyira nehéz elfogadni ezt a helyzetet, senki sem szeret, bár eddig sem szerettek, belátom, ami úgyszintén fáj de... Most már nem csak ártani akarnak hanem meg is akarnak ölni, azok akik elvileg a jó oldalt képviselik... Az elmúlt napokban egyrészt e miatt, másrészt pedig a honvágy miatt nem sokat tudtam aludni, állandóan anyáék járnak a fejemben, vajon mi lehet velük?... Biztos jól vannak, vagy legalább is remélem és azt is belátom, hogy nem egyszer megesett hogy elsírtam magam... A szobámból pedig nem igazán mozdultam ki, csak ha nagyon szükséges volt valami miatt, kissé tartok a többiektől akik körülvesznek, leszámítva talán egy személyt... De legalább pozitívum az egészben, ha még csak nem is ellensúlyozza egy kicsit sem, hogy mivel föld alatt van a hely, így nem kell a napfény miatt aggódnom és kabát nélkül járkálhatok, bár néha kicsit fázok, de tudom hogy csak bemesélem magamnak a hideg érzését. Még festeni sem igazán festettem.. Pedig lenne pár személy, akiknek az arca igencsak jól festene a vásznon, például az a vörös hajú nő, ő roppantmód jól mutatna a vásznon, illetve talán Jonah, mert a haja formájában benne is van valami egyedi... Talán le kéne ülnöm már végre festeni.. igen végre... De nem, most inkább egy könyv... Igen.. Igen ez jó lesz, tömény filozófia több száz oldalon át... Igen.. Lássuk.
Belemélyedek a könyvbe, a legtöbbel ellentétben pedig nem lapozgatom gyorsnak mondhatóan a lapokat, mivel van néhány annyira bonyolult mondat, hogy még én is kénytelen vagyok többször is átolvasni, hogy egyáltalán képes legyek megérteni, hihetetlen hogy régen is milyen bölcs emberek éltek már. Kezdenek fáradni a lábaim, erre pedig tudtomon kívül sétálni kezdek a szobában, körbe-körbe, majd pedig az ajtó felé veszem az irányt majd pedig pár könnyed lépéssel, megfeledkezve minden problémámról és furcsa módon a többiekről is, kilépek rajta.... Egy jó könyv csodákra képes.
//Folytatás: Tévéterem //
Belemélyedek a könyvbe, a legtöbbel ellentétben pedig nem lapozgatom gyorsnak mondhatóan a lapokat, mivel van néhány annyira bonyolult mondat, hogy még én is kénytelen vagyok többször is átolvasni, hogy egyáltalán képes legyek megérteni, hihetetlen hogy régen is milyen bölcs emberek éltek már. Kezdenek fáradni a lábaim, erre pedig tudtomon kívül sétálni kezdek a szobában, körbe-körbe, majd pedig az ajtó felé veszem az irányt majd pedig pár könnyed lépéssel, megfeledkezve minden problémámról és furcsa módon a többiekről is, kilépek rajta.... Egy jó könyv csodákra képes.
//Folytatás: Tévéterem //
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah- 12. szint - 30 kredit
- Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.