Teddy

Go down

Teddy Empty Teddy

Témanyitás by Teddy Kedd 25 Dec. 2012, 03:17

Név: Teddy
Egyéb név(i): -
Faj: Mágia által létrehozott teremtmény
Nem: Nemtelen
Jellem: A járkáló apró káosz, kiszámíthatatlan, főleg harci helyzetben, a hangulata és ezzel együtt a viselkedése egy másodperc alatt képes megváltozni, ok nélkül is. A kora ellenére a viselkedése semmit sem változott.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: valamikor 1998-ban, egy japán gyárban.
Kor: 25 éves
Család: nincs családja
Foglalkozás: Lázadó
Testmagassága: 40 cm
Testsúlya: 1,5 kg
Szeme színe: Fekete
Haja színe: kopasz
Bőre színe: barna, mint minden plüssmacinak.
Különleges ismertetőjel: Már maga az furcsa lehet hogy képes mozogni és beszélni. Ha agresszívvé válik, akkor a szeméből eltűnik a mintázat.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Régebben igencsak pszichopata volt, mára ez annyiban gyengült a társaságnak köszönhetően, hogy ritkábban jelentkezik, legalább is azokkal szemben ritkábban akiket kedvel.

Életrajz:
Régen, nagyon régen, még 1998-ban varrták össze egy japán játékgyárban, ahonnan ezután New Yorkba szállították pár egyéb jó minőségű plüssállatkával együtt, amolyan segélyként az otthontalanná vált gyermekeknek, azonban a szállítás után elkeveredett, és egy amolyan lepukkant és szegény játékboltba került, ahol éveken át porosodott a kirakatban, a minőségéből adódó magas árnak köszönhetően. Végig „nézte” ahogyan a többi plüssállatot elvitték, s végül csak ő maradt egyedül. Már lassan ki akarták dobni a kukába, amikor egy nő végül mégiscsak megvette, s hazavitte a kislányának. Bár a család nem tudott róla, a kislány mágia érzékeny volt, apjától örökölte, ki jómaga is titkolta a családja előtt hogy mire is képes. A lány, egy éjszaka folyamán, tudtán kívül, fekete mágia által életet lehelt a maciba, mely mindenre emlékezett a korábbi „életéből”. Telt múlt az idő, s a lányt egy másik éjelen, nos hívta a természet, mit sem sejtve, meglehetősen hosszú ideig távol volt ( Lement inni – enni stb. ). Mire vissza ért, Teddy nem volt az ágyban, egy ideig kereste, de végül feladta, és úgy gondolta alszik tovább. Már majdnem ismát álomba szenderedett, amikor a semmiből egy vékony, őrült, de nyugodt hang szólalt meg.
-Miért hagytál el? Már nem szeretsz? - A kislány ijedten nyitotta ki a szemeit, és konkrétan megfagyott benne a vér, amikor látta az ágy végében álló vörös szemű alakot. Ösztönösen sikítva menekült ki a szobájából, egyenesen a bejárati ajtóhoz, de az zárva volt, s egy cetli volt ráragasztva, melyre a következő volt írva: „Apáddal elmentünk itthonról, urunk, Apokalipszis hívására, nem tudom mikor érünk haza, szerető anyád.” Egy ideig pánikolva bámult az ajtót, majd realizálta, hogy valaki fogja a vállát.
- Miét nem szeretsz? - A kérdésre a kislány hátrafordult, és olyat tett, amit eddig soha sem, meg ütötte Teddyt, méghozzá elég szépen, bár ő ezt nem érezte. Bemenekült a konyhába, a macival a nyomában, innen már nem tudott hova menni, sarokba lett szorítva, de jött egy zseniális ötlete, mely talán még megmenthette. A kanalas fiókhoz hátrált, és a macit figyelve bele túrt, amíg meg nem találta a fakanalat.
- Majd én teszek róla, hogy ismét szeress! – Ordította Teddy, őrült vigyorra nyitotta a száját, majd neki ugrott a kislánynak, aki viszont igen erősen fejbe vágta a fakanállal, így ő a földre került, s ezután még kapott jó pár ütést a fejére. Miután a lány eleget püfölte, és biztos volt benne hogy halott, eldobta a fakanalat, s ez bizony, végzetes hiba volt. Teddy továbbra is csak vigyorogva nézett fel a padlóról, majd megragadta a mellette fekvő kést, melyet a lánynak sikerült kirántani a saját fegyverével együtt.
- Csak azt akartam hogy szeress! - Ez volt az utolsó mondat amit halott, ugyanis a következő pillanatban a kés a gyomrába vágódott. Ezen a ponton fordult az állás, a lány erősen vérezve borult a földre, még látta ahogy a kés felemelkedik egy vörös, űrült arc mellett, mely így megvilágította a pengét, ezután elhomályosodott számára a kép, s elájult - Így nem érezhette a nyakába fúródó tárgyat.

Később: Mikor a szülők haza értek, borzalmas látvány tárult eléjük, a konyha csupa vér, és egy holt test, melyről ha nem tudnák, hogy csak a lányuk volt otthon, meg se tudnák mondani hogy ő volt az, olyan szinten deformálódott valamilyen ismeretlen külső behatás miatt. Teddy lelépett a helyszínről, és magányosan új gazda után nézett, s azóta is New York utcáit járja.

Még később: Teddy sikeresen megszökött otthonról, s aztán hosszú éveken keresztül járta az üres utcákat. Nem nagyon találkozott bármiféle élőlénnyel, leszámítva a patkányokat, na meg persze a falkában járó kóbor kutyákat, akik elől rendszeresen menekülnie kellett. Mint mindenki másnak, végül neki is elfogyott a türelme a kutyákkal szemben, s az egyik üldözés során szembe szállt velük. A kibontakozott harc elég egyoldalú volt, egészen addig amíg a maci ki nem adott egy „fájdalom” ordítást magából, ami nem volt mást mint „ Shamlagú! „ Ezen pillanatban egy apró gombolyag lőtt ki a tenyeréből, amely elsőnek átszelt egy kutyát, majd növekedni kezdett. Pár méterrel arrébb már egy több méter magas teremtmény lett belőle, amely könnyűszerrel tépte szét szerencsétlen állatokat. Ezek után fordult a kocka, nem az állatok vadászták őt, hanem ő az állatokat. Az egyik ilyen vadászata alatt futott össze egy nagyobb csapatnyi katonaféleséggel ( apo katonái ), szinte szó szerint összefutás lett, ám az utolsó pillanatban sikerült megállnia és elbújnia, még pont mielőtt észre vették volna. Egy jó ideig semmi sem történt, ám végül felbukkant egy másik csapat is a láthatáron, és elég gyorsan egy nagy csata bontakozott ki a két fél között. A harc hosszú volt, teli mészárlással, Teddy lenyűgözve nézte végig, és közben meglehetősen jól szórakozott. Végül a kisebbik csapat jött ki győztesen. A kíváncsiságtól hajtva, Teddy közelebb ment hozzájuk, és konkrétan kérdezősködni kezdett, kik ők, mik ők, és milyen sűrűn kerülnek ilyen helyzetbe? Végül x-menként mutatkoztak be neki, s „beavatták” hogy meglehetősen sok ilyen helyzetbe kerülnek, neki pedig ennél több nem is kellett, kikönyörögte hogy csatlakozhasson, s azóta a csapat szorgos tagja. A köztük eltöltött idő alatt viszonylag sikerült önkontrollt tanulnia, ám meglehetősen keveset, szinte elenyésző értékűt, valamint rengeteget használta az egyetlen adottságát, a „testvéreit”, s így egyre több hasznát tudta venni. Szép lassan elkezdett kötődni a többiekhez, valóban megkedvelte őket, függetlenül attól hogy ki hogyan viselkedik. Néha a viselkedése miatt ugyan akadtak esetenként súlyos dolgok, de eddig mindet sikerült megoldani.

Kinézet: Csúcsminőségű, igazi plüssmaci, a gyerekek kedvence.
Teddy Cm2__zoezoe2k6_by_deiseki-d3a7if0
Előnyei:
- Nem érez fájdalmat, és őszintén szólva, semmi mást sem.
- Szívósnak mondható, nem áll ellen ugyan semmilyen támadásnak, de azzal hogy fizikálisan szétroncsolják, darabokra szedik, nem tudják megölni, hiszen az ilyen típusú sérülést helyre tudja hozni, vagy mások helyre hozhatják, s nincsenek olyan pontjai melyek sérülése halálos lenne számára, mivel szervei sincsenek, s elvérezni sem tud.
- Sosem fárad el. ( Ez nem azt jelenti hogy sosem alszik. )
- Képes össze varrni a „sebeit”.
- Nincs szüksége levegőre, ételre, italra, nem megy a szemébe a por.
- Testi hátrányai miatt meglehetősen találékony és talpraesett lett., valamint elég gyorsan mozog, s meglehetősen fürge.
- Nagyon élethűen álcázza magát egy átlag plüss állatnak.

Hátrányai:
- Az első és legveszélyesebb - a tűz, hiszen az egy dolog hogy roncsolással nem lehet elpusztítani, de ha tüzet fog, akkor, ha nincs a közelben víz, nos akkor neki vége.
- Nincsenek ujjai, ebből kifolyólag pedig nehézkesen fogja meg a dolgokat.
- Az éles tárgyakkal vigyáznia kell, hiszen elég könnyen felszakítják a felszínét, és ebből kifolyólag több problémája is adódhat.
- Ha a belső bélése egy részen, tegyük fel a kezében 70%-ban kihullik egy sérülés miatt, akkor azt a kezét nem lesz képes mozgatni, amíg nem gyömöszöli vissza valamilyen úton-módon, vagy nem helyettesíti mással.
- Nem csak a tűz veszélyes rá, hanem a víz is, de egészen más okból, a vizet ugyanis anyagából adódóan felszívja, „szivacsos” lesz, és eléggé megnehezíti a mozgását, valamint úszni sem tud.
- Apróságából adódóan gyenge, a maximum amit elbír egy nehezebb könyv, és már ahhoz is a teljes testét bele kell adnia.

Képessége (mágia):
- Nagytestvér: Egy bizonyos varázsszó ( Shamlagú ) kiejtése után, a tenyeréből egy ágyú erejével kilövi egy kevés részét, amely repülés közben növekedni kezd, s pár másodpercen belül egy hatalmas, 3 méter magas, két lábon járó medvévé nő. Ezt a medvét fegyverek ( kisebb vagy nagyobb kaliber ) illetve szúró-vágó eszközök alig, vagy nem képesek megsebezni, azonban egy rakéta találatot már igencsak megérez. Valamint még 10 tonnás erővel is rendelkezik, és abszolult Teddy irányítása alatt van. 10 körönként képes létrehozni egy nagytestvért, ha egyszerre több van „életben”, akkor az erejük megfeleződik,harmadolódik, és így tovább és így tovább.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Teddy Kedd 25 Dec. 2012, 03:49

Kiegészítés:
Eltartott egy jó ideig, mire képes volt hozzászokni az új testéhez, nagyrészt ez kötötte le az idejét, a sok új élmény, a különböző dolgok állandó tapogatása és a szagok sokasága, néhánnyal különösen nem tudott betelni, valamint még mindig van pár olyan dolog, amire nem talált magyarázatot, mástól viszont természetéből adódóan azóta sem kérdezett semmit, szinte semmit. Ezeket leszámítva számára teljes mértékben unalmas volt az elmúlt fél év, természetesen a sok háborút, amely a hirtelen felszabadulásból adódott, érdekesnek vélte, néhol lenyűgözőnek, de mivel ők maguk nem igazán mentek sehova, így eléggé egyhangú lett az egész, főleg azután, hogy eléggé megfogyatkozott a csapat és tulajdonképpen csak hárman maradtak. Kevesebb idegesíteni való emberrel pedig kevesebb szórakozás jár. Ettől függetlenül valamiért még mindig a városban van, pedig már egy jó párszor megfordult a fejében, hogy egyszerűen fogja magát és távozik, lévén mi baj történhetne? Vele? Ő maga sem tudja, hogy miért nem tette még meg. Apokalipszis ki tudja hanyadik visszatérése pedig úgyszintén nem változtatott számára semmin... Tehát nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy az elmúlt fél évben aktívan nem csinált az ég egy adta világon semmit mert továbbra sem volt senki illetve semmi, ami ösztönözte volna bármire is, azt leszámítva, hogy nagyjából hetente, maximum két hetente bejárt a kórházba egy beteghez akinek ígéretet tett és kivételesen tartotta is magát hozzá.

Emberi alak:

Teddy 421145188N_vtelen2_www.kepfeltoltes.hu_

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Teddy Hétf. 06 Május 2013, 21:24

Fél éves bővítés:
Újabb hat hónap telt el, ám ezúttal mozgalmasabb volt mint az előző, bár nem feltétlenül számára, ő továbbra is inkább tanulással és szocializálódással töltötte az időt, mivel ő maga nem harcos, nem igazán tehetett mást, mintsem hogy Wandát és esetenként Hellstorm okosságait hallgassa, amivel elvileg be tudna illeszkedni, meg egyebek, nem mintha ebben bármi kivetnivalót talált volna. Egy idő után ezek a külön foglalkozások gyümölcsöt is hoztak, ugyanis, bár szépen fokozatosan, de a halállal kapcsolatos gondolatok fogyatkozni kezdtek, bár még mindig erőteljesen jelen vannak, mégiscsak 25 évet töltött el úgy, hogy szinte csak az töltötte meg a fejét, ellenben a kiszorultak helyére újaknak kellett jönnie, ezen új gondolatok pedig főképpen Wandával kapcsolatosak voltak, bár igazából semmi különös, egy rakat teljes mértékben átlagos tényező, mindennapi dolgok, amelyeket mégsem volt olyan egyszerű félretenni gondolati téren és másra figyelni, mind ennek az okát mind a mai napig nem érti. Ezeket az apróságokat leszámítva, mivel védelem terén sok hasznát nem lehetett venni, főleg az új tagokkal foglalkozott, ha szükség volt ilyen téren asszisztálásra, illetve kisebb ügyeket intézett, amiket rá mertek bízni, mert ugyebár mindent kicsiben kell kezdeni, igaz a helyzet alakulása miatt néha nem igazán értette, hogy miért csinálják még azt amit, de mivel máson sem nagyon látott jelet arról, hogy esetleg be akarnák fejezni az x-menkedést... Szóval ő is könnyedén elhessegette a gondolatot, pedig számtalanszor előjött ez is, és inkább folytatta lényegében az egyetlen eddigi munkát az életében amit szeretett is csinálni, tisztázatlan okok miatt.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Teddy Szer. 12 Feb. 2014, 04:45

Apokalipszis bukása után, természetesen követte azokat akik számára fontosak voltak és így végül a Királyságban kötött ki. Sokáig össze volt zavarodva, két teljes élet emlékei kavarogtak a fejében, egy tanuló gyermek és egy türelmes felnőtt elméje keveredett, harcolt s mégis próbált valamit alkotni a fejében, aminek érdekes eredményei voltak. Egy hónap, de a személyisége azóta sem forrt ki és erősen változik szinte folyamatosan a két erősebb jellem között, lassan megfigyelhető nála a haladás azok szemszögéből akik több időt töltenek a társaságában ugyan, de valószínűleg el fog még egy jó ideig tartani mire talán kialakulhat a kettő között egy közép út. Az ideje nagy részét igazából ugyan azzal töltötte mint amivel eddig is, segédkezett ott ahol szükség volt rá, tanulhatott volna küzdeni talán, de ő maga is realizálta hogy azzal a tudással ilyen téren amit most kezdhetne el összeszedni már valószínűleg nem sokra menne. Egy dolog volt amin sokat gondolkodott, tudta, hogy milyen érzés egy szinte megfékezhetetlen buldózernek lenni, egy olyan lénynek aminek kevés dolog sérti fel a bőrét és szinte bármit félre söpörhet az útjából, azonban ezt a tapasztalatot csak a tapintás és egyéb fizikai érzések elvesztésével tudta összevonni, így pedig amennyire tetszett neki a gondolat, ugyan annyira taszította is, kialakítva egy furcsa, kissé kényszeres önkínzásnak mondható visszatérő gondolatmenetet melyet sokáig nem tudott sehogyan sem elhessegetni, legalább is nem tartósan. Azóta a probléma ezen része megoldódott, ha nem volt dolga akkor a többieket figyelte, mondhatni hogy legyeskedett körülöttük a maga barátságos formájában. Röviden tehát nem töltötte valami kifejezetten aktívan a szabadidejét, most pedig ismét mozogni kell, igaz ő maga nem érti hogy amire készülnek annak kifejezetten mi értelme van, de Wandáról tudja hogy ha nem lenne értelme akkor szót emelt volna ellene, mivel azonban ő is belement a dologba így úgy határozott hogy miért is ne? Olyan hatalmas probléma mégsem lehet belőle, nem?

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Teddy Empty Re: Teddy

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.