Johanne D. Arc

Go down

Johanne D. Arc Empty Johanne D. Arc

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 26 Ápr. 2013, 15:58

Név: Johanne D. Arc
Egyéb név(i): Jeanne D’Arc, Joan of Arc, Az orléans-i szűz
Faj: természetfeletti, angyal
Nem: nő
Jellem: mélyen vallásos, heves, szenvedélyes, a démonokkal szemben könyörtelen
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1412. január 6., Domrémy
Halála helye és ideje: 1431. május 30., Rouen
Kor: 612 év
Család: egyedülálló
Foglalkozás: civilben apáca, egyébként az Angyalok „szellemlovasa”
Testmagassága: 157 cm
Testsúlya: 45 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: eperszőke (vöröses)
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: erős francia akcentussal beszél
Repülési sebesség: 60 km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
Jeanne életéről nem kell szót ejteni, mindenki ismeri a francia parasztlány történetét, aki Istentől kapott látomásai alapján megmentette Franciaországot a 100 éves háborúban, hogy férfiként harcolt és vezette a hadsereget. Majd árulásként eladták a Burgundiaiaknak, akik tovább őt az Angoloknak, akik pedig koholt vádakkal megvádolták eretnekséggel és boszorkánysággal és végül máglyahalálra ítélték. Az érdekesebb dolgok ezek után történtek. A kereszténység szerint a lánynak a Pokolba kellett volna kerülnie Mephisto-hoz, bár akkoriban nem igen nevezték nevén, de nem így történt, a lány hite igaz volt, ahogyan azok a dolgok is, amikkel megvádolták. Annak ellenére, hogy a kivégzése után maradványait nem szentelt földbe temették és az inkvizíciótól a feloldozást sem kapta meg a lelke a Mennybe került az urához. Az életének ezek után boldognak kellett volna lennie, hiszen végre együtt lehetett azokkal, akiket szeretett, a családjával és a nővérével, akik nagyon fontosak voltak életében is a számára, és az angolok ölték meg őket. Azonban a lány nem tudott nyugton maradni, nem az a fajta volt, aki csak ölbe tett kézzel ül és nem tesz semmit. Szíve szerint visszatért volna a Földre, hogy tovább folytassa a 100 éves háborút, mert idegesítette, hogy Károly nem tesz semmit és élvezi azt a hatalmat, amit a lány szerzett meg neki a hadjáratai során. Angyal létére folyamatosan harcolt és tanult, hogy még jobb harcos legyen belőle, jobb, mint ami életében volt, mert tudta, hogy egyszer eljön majd azaz idő, hogy ő visszatér és rendet tesz odalent a bűnösök meglakolnak és mindenki visszatér a Szűzhöz, ki Isten fiát szülte és Isten megbocsát nekik és béke lesz a világon. Mint már életében holtában is gyakorta megérezte ura érzelmeit, akaratát ismerte, valamiért fenn állt ez a misztikus kapcsolat közöttük. Az Úr pedig gyakorta örömmel nézte a lányt, akinek hevessége, szenvedélye egyetlen percre sem lankadt soha sem. Jeanne lelke csak akkor nyugodott meg némileg, amikor a háború véget ért és Franciaország megmenekült. A következő évszázadok viszonylag békében teltek, noha a lány jelleme semmit sem változott ezen idő alatt, nem különösebben érdekelte, hogy a máglyahalálát felülvizsgálták és áratlannak vallották, majd évszázadokkal később először boldoggá, majd pedig szentté avatták. Ahogyan a nemzetközi helyzetek nyugodni láttak és a franciák, illetve az angolok egy oldalon kezdtek állni sokkal inkább más ellenség felé terelődött a lány figyelme. A démonok irányában, itt a mennyben elég sokat megtudott róluk, a megkötött szabályokról, miszerint ténylegesen egyik fél sem avatkozhat bele a dolgokba, sem Isten nem mehet le, sem pedig a démonurak nem jöhetnek fel, csak szolgáikon át avatkozhatnak bele a világ történéseibe. Nehezen viselte, ahogyan látta, hogy míg a menny nem tesz semmit a démonok egyre több és több embert rontanak meg odalent és szereznek minden korábbinál nagyobb erőt a romlott lelkek.
De az emberek is változtak, némileg. Már a saját idejében is a legtöbbet a saját élvezete és hatalomvágya, bűnösségük és a tízparancsolat megszegése az, ami hajtja őket előre. Régen nem mindenki élt így, sokan féltek az Úrtól és az ő hatalmától, de ez is felborult a világ többsége pogány lett és nem hittek semmiben, saját magukat kivéve és a démonok és egyéb förmedvények ezt használták ki. Látta, hogy az emberek olyan hatalomra tesznek szert, mintha istenek lennének és a legtöbben kihasználták ezt. Persze tisztelte azokat, akik lemondva maguk javáról a köznép és a jó érdekében használták ezt az erőt, de nagyon sokan nem így tettek. Kérte az urát, hogy engedje le, mert tenni akar valamit, de folyamatosan megtagadták a kérelmét. Így nem tudott mást tenni, mintsem a gyakorlatokba és edzésekbe menekült, vagyis inkább folytatta azt, de úgy, hogy ne nézett szét, hogy mi zajlik odalent a Földön. Évtizedek és előtte az évszázadok alatt megtanult minden létező fegyvert megtanult használni a középkorban használtaktól kezdve a modernkorig, még az idegenektől származó lézerfegyvereket is tudta kezelni. Mégis számára a kard volt a szimbólum, illetve a lándzsa a Végzet lándzsája miatt. ezen felül a folyamatos démoni befolyás miatt mágiaelméletet tanult, hogy felismerje a démonok befolyását, a munkájukat, noha ő maga soha sem volt és nem is lett mágiaérzékeny. Akkor fordult a tekintete újra a Föld felé, amikor az istenek jelentek meg először a világon, számára ez istenkáromlás és eretnekség volt, noha a tanulmányai révén tudta, hogy valóság. Mégsem akarta elfogadni ezt. Döbbenten figyelte az eseményeket, amikor az angyaltársai közül egy csoport a Földre ment, hogy ők tegyenek rendet azok után, hogy az Úr tűri és nézi csak, hogy mit tesznek az emberek és a démonok. Ő sem tartotta ezt helyesnek, de odáig nem merészkedett el, hogy az embereknek ártson, mint a tásai tették. Tara Sunkennel együtt ő maga vezette a csapatot, akik az embereket bántó angyalokat megállították, a lázadást kegyetlenül leverte és saját maga börtönözte be a lázadókat. Ez volt a pont, amikor elvesztette a türelmét. Tudták, hogy ott van Dormammu, hogy nem pusztult el, mégsem tett senki sem semmit.
Az évek teltek ismét, a démoni befolyás átlagos volt, feltűntek a Szellemlovasok most már nem csak az árnyak között voltak, Mephisto is a démonokat vadászta, akik megszegni igyekeztek az íratlan egyezményt. A lány pedig már évtizedek óta készen volt arra, hogy beavatkozzon és ő is segítse mindezt az angyalok színeiben. De a könyörgése, imái és beszéde hasztalan volt, a válasz mindig ugyanaz, az angyalok nem fognak beavatkozni a történésekbe. Néha-néha ugyan egy-egy angyalt leküldték de Jeanne-t nem. Ő maga figyelmeztette a többieket, hogy mi lesz a vége annak, hogy ennyire tehetetlenek és, hogy nem tesznek semmit, de ez sem hatott rájuk. Több angyal tűnt el a Földön, a lelkük nem tért vissza, démonokká váltak Dormammu miatt és a sötét nagyúr visszatért. Az elmúlt lassan két és fél évet az égiek teljes nyugalommal tudták tölteni a lázadás után. Azóta egyetlen egyszer sem avatkoztak be, és éppen a korábbiak után most is vonakodtak az irányába, hogy megtegyék, amit kell. Márpedig, amit Dormammu művelt az határozottan az egyezmény megszegése volt. Az égiek mégsem mertek semmit tenni és nem tudták, hogy a démonurak mit tesznek a háttérben. Ha tudták volna, ha figyelembe vették volna a küldöttet, aki segítségért ment hozzájuk, akkor talán megakadályozhatták volna a katasztrófát, de nem tették. Abban a pillanatban, ahogyan az istenek, istennők és pokol urak mágiája átszőtte a Queens-et és az ott tartózkodókat az égi börtön hatalmas reccsenéssel adta meg magát. A lázadó, ám korábban nem száműzött angyalok kiszabadultak és mérhetetlen haraggal, gyűlölettel estek neki társaiknak. Angyalok hulltak alá véresen az Úr pedig sírt látva, hogy mi történt, az égiek tette, akárcsak a démonoké meglátszott a köztes világon. Míg az emberek, mutánsok és egyéb lények új erőket és képességeket kaptak a küzdelem idejére a menny, az ég lángokban állt és az elhullott angyalok vére hullt alá a városra. Ennek hála Jeanne végre teljesíthette ura parancsát, amire oly régen várt, ő vezette a lázadók elleni harcokat. Vér hullt alá igen, a legtöbbet ő maga okozta, Isten nevében olyan mértékű mészárlásba kezdett ami még az angyal társait is elrettentette. A lázadást leverték, az összes korábban bebörtönzött angyal halálát lelte a legtöbbel a lány maga végzett könyörtelenül, abban a szent hitben élve, hogy ezzel a többi angyal és a menny számára hozza el a megváltást.
Miután Dormammu-t sikerült visszaűzni a saját dimenziójába a húgával együtt a legtöbb démon ugyan meghalt, vagy távozott urával és úrnőjével mégis rengeteg maradt a Földön, akikkel kezdeni kellett valamit. Kegyetlensége miatt Jeanne végre megkapta, amit akart, a Földre küldték, hogy a tettei miatt ott vezekeljen azzal, hogy a bolygón maradt démonokat vadássza le, és jutassa oda, ahova valók. Civil életben sem maradt távol attól, ami, egy apácának álcázva érkezett New Yorkba nem sok felszereléssel, összesen a páncélzata, illetve a kardja és a lándzsája volt, amit a mennyből magával vihetett, felvértezték őt új képességekkel, hogy a feladatát elláthassa, újra emberi külsőt kapott és itt volt, újra az élő között a Földön járt majdnem hatszáz évvel a halála után…

Szakértelmek / Képességek:
Anyanyelvi szinten beszéli a franciát és az angol nyelvet. A mennyben eltöltött közel hatszáz év alatt mesterien tanult meg bánni minden létező fegyverrel, ez főleg a feladata miatt volt szükséges. Noha képes a mai modern fegyvereket is használni soha sem él velük. Okkultista tudása igencsak magas, felismeri a mágikus jegyeket és rúnákat, nagyjából tudja, hogy melyik mit tesz. Illetve képes kiszúrni azt, ha valamit démonkéz alkotott, formált. Szinte minden fajukat ismeri, démoni síkok szerint. Minden más tudása egy normális átlagemberének felel meg.
Minden tulajdonsága emberi maximumon van, ellenállás, gyorsaság, reflexek, ügyessége, kitartása, gyors anyagcsere (ezek olimpikoni szintek, nem többek, a gyors anyagcserének hála kétszer olyan gyorsan gyógyul, mint az átlagember).
A fegyverei és a vértezete alapvetően nem látszanak, azokat elő tudja hívni magának a menny dimenziójából és oda tudja úgymond elraktározni is, gondolataival tudja ezeket előhívni.
A képességei is a feladatát szolgálják.
- 5 tonnás erővel rendelkezik
- Immunis a pokoltűzre, azzal egyszerűen nem lehet sebezni, sem kárt tenni benne
- Angyalszárnyak, ezeket képes eltűntetni, ha nincs rá szüksége és ezekkel 60km/óra sebességgel képes repülni (szinte soha sem használja)

Feladata: Jeanne-t egyfajta démonvadásznak küldték vissza, hasonló munkakörben, mint Mephisto a Szellemlovasát. A feladata, hogy öljön meg minden létező démont, bukott angyalt, és démonvérű egyént a Földön és ezáltal tisztítsa meg azt a menny számára.

Külső:
Civilben:
Johanne D. Arc Sistersalvation
Johanne D. Arc Sister_Wanda_(Earth-311)_003

Csak harci díszben:
Johanne D. Arc 80036142881angela
Johanne D. Arc 1031953angelamf
Johanne D. Arc Angelafromspawnbyredgua
Johanne D. Arc 806789angela11

Többi:
Spoiler:
Johanne D. Arc Spawnangela3sm
Johanne D. Arc 1822581spawn052hqbr16ju
Johanne D. Arc 25428867145angela
Johanne D. Arc 24714815912angela
Johanne D. Arc 247147154666angela
Johanne D. Arc 24714666515angela
Johanne D. Arc 806787angela12
Johanne D. Arc 89448164255angela
Johanne D. Arc 8944713251angela
Johanne D. Arc 89446189301angela
Johanne D. Arc 8646488510angela

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Johanne D. Arc Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Johanne D. Arc Empty Re: Johanne D. Arc

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 26 Ápr. 2013, 16:01

Név: Johanne D. Arc
Lakás/Létesítmény: Michael templom
Foglalkozás: apáca, az angyalok „szellemlovasa”
Munkahely: Michael templom
Pénz: -
Bevétel/hét: 400 dollár
Eszközök: ami egy apácának kell
Felszerelés/fegyverek: a lándzsa és a kard

Vállalat: -
Szövetség/szervezet: Angyalok
Törzshely: Michael Templom
Ismertebb szövetséges: Isten
Ismertebb ellenség: démonok

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
-

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
-

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Johanne D. Arc Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Johanne D. Arc Empty Re: Johanne D. Arc

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 17 Jan. 2015, 11:07

Jeanne-nak két komolyabb feladata volt azóta, hogy itt volt a Földön.
Mindkét esetben démonokat kellett levadásznia, rendben, mindig démonokat vadász le az Úr közvetlen parancsára, de azok általában egyszerű kis közdémonok. Ilyesmiből tucat számra voltak feladatai, de a komolyabbaknál kisebb démonúr és démonúrnő jött szembe. Igaz nem sokkal álltak a közdémonok felett, de sok más csatlósuk is volt és sok embert öltek meg, illetve fertőztek meg. Mind a két ügyet végül is sikeresen végrehajtotta. Most az Úr hívására egy újabb feladat miatt ment az Angyal temetőbe.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Johanne D. Arc Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Johanne D. Arc Empty Re: Johanne D. Arc

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 25 Jan. 2015, 21:07

Veszek egy új képességet Jeanne-nak 7 kreditért (rablás ennyit kérni érte, a kreditet levonom Halla-tól).
Ha már úgyis ő az angyalok "szellemlovasa", akkor kap egy ehhez hasonló képességet, amivel ezt a feladatát jobban eltudja látni.

A képesség hasonló a Szellemlovasok által használt pillantáshoz, csak ezen esetben az áldozat nem éli át a vétkeit, csak annak mértékétől függően lelki fájdalmat, bűntudatot generál. Erősebb esetben kínt is okozhat, ami megbénítja. Az áldozat reakcióját, hogy miként próbálja a bűnét kompenzálni, helyrehozni mindig a KM dönti el. Mivel Jeanne keresztény angyal, így a bűnök is e szerint vannak, azaz a tíz parancsolat megszegésénél kezdődnek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Johanne D. Arc Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Johanne D. Arc Empty Re: Johanne D. Arc

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.