Raten Chromixen

Go down

Raten Chromixen Empty Raten Chromixen

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 05 Aug. 2013, 09:08

Adatok

Név: Raten Chromixen
Egyéb név:
Faj: Vámpír
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1993.11.30
Kor: 31
Család: Raten Chromixen (apa), Elvira Johnson (anya), Evelyn Chromixen (testvér)
Foglalkozás: üzletember
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 74 kg
Szeme színe: nagyon sötét barna (szinte már fekete)
Haja színe: fekete
Bőre színe:fehér
Különleges ismertetőjel: zselézett haj, vámpírfogak
Repülési sebesség:  egyelőre nincs
Egészségi állapot/ betegségek: vámpírkór

Életrajza:
Raten első gyermekként látta meg a napvilágot. Szülei – apja révén – gazdag, milliomos családként élték napjaik Európa szívében. A gyermek örömteli változatosságot hozott mindennapjaikba, bár apja nem sokat látta a kisbabát – üzleti tárgyalások, utazások és egyéb teendők foglalták le mindennapjait. De ettől még nem volt ő rossz ember, mindent azért csinált, hogy segítse családját, hogy kedvező életet biztosíthasson feleségének – és immáron fiának. Az anya viszont nem dolgozott – a gyerek pedig néha inkább volt átok, mint áldás. Már hat éves korában is csak ment, rohant, és rosszalkodott – a család nagy bánatára. Bár apja sikeres üzletember volt, és kortársaival bármit elhitetett, akármit elért, amit akart – se ő, se felesége nem tudták kellően fegyelmezni gyereküket. A szerencsétlen gyerekvállalás sem tántorította el szüleit attól, hogy megszülessen Raten húga, aki alig hat évvel volt fiatalabb bátyjánál. A lánynál sokkal jelentősebb sikereket értek el, és valamennyire Ratenre is hatással volt a lány. Ösztönösen szerette, és védelmezni akarta, ezért valamelyest megkomorodott. Súlyosabb gondok és összetűzések nélkül telt el az a néhány év, ami a fiút kamaszkorba repítette. Gazdag gyerekként nem volt semmire gondja, a magániskolában kiválóan tanult, de sajnos tizennégy évesen rászokott a cigarettára. Ezt követték – az évek múlásával – a partidrogok, és kora huszonéves korára már nem tudott képzelni egy bulit se a szintetikus szerek nélkül. Szülei semmit se vettek észre ebből, apja büszkén tanítgatta a gyereket, úgy tervezte, hogy fia a nyomdokaiba fog lépni. Ez sajnos sosem történt meg.
A buli ahova ment, első ránézésre olyan volt, mint a többi. A fiatalok önfeledten táncoltak, Raten pedig szokás szerint a szerekhez nyúlt, amik zsebében lapultak. Egy lánnyal jött, őt is megkínálta az apró tablettákkal. Egész este élvezték egymást társaságát és a zenét, mígnem a lány a mellékhelységbe távozott. Ez idő alatt egy korabeli srác lépett oda a férfihoz, aki a bárpult felé tartott. A drogok hatásának hála nem érezte fenyegetve magát, a srác pedig vigyorgott ahogy odalépett mellé, és valamit a fülébe akart súgni. Száját viszont a nyakára tapasztotta, ott, a táncterem közepén. Senki észre se vette az esetet, csak azt, hogy a férfi összeesik, a véres szájú srác pedig kifelé támogatja.


-Hol vagyok? – kérdezte Raten, ahogy lassan felállt az ágyról. Kábán a drogtól és az alkoholtól – naés a vámpírharapástól, bár erről nem tudott – megpróbált elindulni kifelé a szobából, de ez nem sikerült neki. Az első lépés után fordult egyet vele a világ, és elvágódott a padlóra. Szerencsére érzékei olyan tompák voltak, hogy nem érzett semmit. Lassan feltornázta magát, és felnézett a még mindig forgó szobában – egy vörös hajú nő állt az ajtóban, és érdeklődve szemlélte a srácot.
- Légy szíves… adj vizet… szomjas vagyok, nagyon szomjas. – ebben nem volt semmi új, már megszokta, hogy a drogok kiszárítják a testét. Gyakran egy buli után felébredve akár két liter vizet is megivott egyhúzásra, de a mostani még ennél is durvább szomjúság volt. Szomjúság, és éhség, bár az étel gondolatára durcásan reagált a gyomra, megvetette azt. A nő mosolyogva nyújtott át egy kupát, Raten pedig gondolkodás nélkül ivott bele. 
Az első kortyoknál észre se vette, hogy valami nincs rendben. A felénél járt, amikor rájött, hogy ez nem víz, de nem érdekelte. És már kiitta a tartalmat, amikor lenézett, és látta hogy a kupa belülről vörös a tartalmának maradékától. Ahogy tétován az ajkához nyúlt, ösztönösen meg is nyalta azt, és ekkor jött rá, hogy vért itattak vele.
– Bazd meg! – ordított, és elhajította a nő felé a kezében lévő tárgyat, bár jócskán elhibázta azt. Észre sem vette, hogy érzékei kitisztultak, hogy a szoba már nem forog, és az éhség is enyhült a szomjúsággal együtt. Nem múlt el, de enyhült.
- Ne akadj ki szivi. Szokd meg inkább. – búgta a nő, és odalépett a sráchoz, aki ösztönösen megpróbált elhúzódni előle. A nő szorítása erős volt – erősebb mint gondolta volna – és gond nélkül emelte fel egykézzel Ratent. Kivezette a szobából, és közben magyarázott. Bár az ifjú Chromixen ezt nem akarta felfogni, mégis furcsán igaznak érezte a szavakat.
- Vámpír lettél te is, mint mi. A társunk alakított át tegnap este, mert szükségünk van rád. Okkal választottunk téged. Befolyásos, és gazdag család vagytok, nekünk pedig szükségünk van ilyenekre.
A nő elmondta, hogy valamennyien – a régi tagok – Amerikából jöttek, mert (elmondásuk szerint) az ottani vámpírok bénák, és nem feleltek meg nekik. Düh fogta el amikor ezekről beszélt. Bár valamennyien fiatalok vámpír viszonylatban – akadt köztük alig ötvenéves is – úgy érzik Európa megérett arra, hogy ők vezessék az itteni vámpírokat. Ezért rabolták el, és tették vámpírrá Ratent – szeretnék, hogy csatlakozzon az ügyükhöz, és finanszírozza anyagiak formájában a szervezetet. A fiú először hallani se akart az egészről, de végül meggyőzték őt – demonstrálták erejüket, és felvállalták a beavatást. Segítségüket, tapasztalatukat – és vérkészletüket – ajánlották a pénzért, amit a Chromixenek birtokoltak – és végül egy igenlő választ kaptak.
Ezzel megkezdődött a pár éves tréning. Megtanult együtt élni képességeivel, használni azokat, és vadászni. Elrejteni az áldozatot, eltűntetni a nyomokat, és megismerni a saját korlátait. 
Ettől fogva nem tudott bemenni hívatlanul mások házába, hiába próbálkozott. A kereszt önmagában nem ért ellene semmit, de társai elmondása szerint ha hívő fogja rá, annak a hatása olyan, mint a filmekben. És az ezüst. 
Otthon a házukban nehéz volt lepleznie, de az ezüstkészlet, amit családja használt égette a kezét. Ezért hogy álcáját fenntarthassa, társai kicserélték a készletet olcsó bizsura – és boldogan adták el a színtiszta ezüstöt. 
Viszont ezek a hátrányok eltörpültek az előnyök mellett. Fizikuma emberfelettivé vált, ahogy csontozata is. Nehezen sebezték testét az egyszerű vágóeszközök, akár a kilőtt golyó elől is elhajolt, és az átlagos emberekben ösztönösen vonzalmat, bizalmat gerjesztett külseje. Négy évig dolgozott a vámpírokkal, de ez sokkal inkább volt átok, mint áldás. A vérszívókat szinte nem is érdekelte a lebukás, és hiába voltak feltöltött vérkészleteik, folyamatosan vadásztak. Élvezetből öltek, és nem az életben maradásért. Lenézték az embereket, néha elraboltak egy-egy férfit vagy nőt, és megkínozták szerencsétlent. Raten ekkor határozta el, hogy megszökik „társaitól”. Nem tudta hova mehetne, de az, hogy otthagyták az amerikai bandát, reményt gerjesztett az éjszakai lényben. Úgy gondolta, hogy az ottani fajtársai normálisabbak mint ezek, ebben reménykedett, ezért titkos üzleteket kezdett folytatni. Megvett egy birtokot, és elintézte a vízumot is – befolyásos, gazdag emberként nem esett nehezére, bár nem az ő nevére szólt a papír – ugyanis hamis iratokat is szerzett magának. Üzleteket is vásárolt az új névre, egy gyárat, ami anyagilag segítheti a szerencsétlent, és egy clubot, aminek hála elrejtheti identitását, és ami okot adhat az éjszakai aktivitására. Kastélyt építtetett a birtokra, bár nem volt ott személyesen az építkezésen, remélte, hogy úgy fog kinézni, ahogy azt eltervezte. Ezek után már csak a halálát kellett elintéznie. Nem volt nehéz dolga, hiszen teljesen kontrollálta testét, ezért amikor a mentők megtalálták az összetört autóban, elég volt leállítani a szívverését és a légzést. Nehéz volt elviselnie a zokogó családját maga felett, de erőt vett magán, és hitelesen játszotta a halottat – aztán amikor otthagyták a hullaházban, egyszerűen megszökött. Szerencséjére nem volt boncolás, a baleset egyértelmű haláleset volt. Ezután felpakolta iratait, és felült az első Amerikába tartó gépre. Huszonnyolc év állt mögötte, de tudta – remélte – hogy még több száz vár rá. 

Mostanra már egy hónapja itt él. Elkezdett beilleszkedni, és sikeresen megtalálta az itteni vámpírokat – a Társaságnak hívott öltönyös szervezetet. Büszke tagja a csoportnak, és örömmel tapasztalta, hogy az itteniek sokkal normálisabbak. Persze, ők is ragadozók – de nem ölnek csapatosan esztelenül, és ok nélkül. Persze mindig akad kivétel – de ez nem zavarja. Élvezi új életét. Néha még eszébe jut a családja, de próbálja elfelejteni őket. 


Képességei:

Faji alapképességek:
Spoiler:
- A napfény-érzékenység. A vámpírt a napfény leghalványabb sugara is égeti. Pár pillanat alatt nyílt napfényen egészen elég.
- A vámpír nem élő így csak vér ivására van szüksége, se ételt, se italt nem kell magához vennie, de legalább heti egy kupányi vérre (1,2-1,4 liter) szüksége van mindenképpen.
- A vámpír számára a vér a legízletesebb ital, minden vámpír saját szájíze szerint érzi édesnek vagy sósnak, de tudatukban mindig tökéletes az íze.
- A vámpírok uralkodnak elhunyt testük felett. Maguk döntenek, hogy legyen-e pulzusuk, testhőmérsékletük vagy más hasonló fizikai tünetük.
- A vámpírok két felső szemfoga nagyobb és élesebb, mint az emberé.
- Képesek a regenerációra is, de minimálisan. Zúzódások apróbb sebek perceken belül eltűnnek, akár harc közben is, de a tűz, a napfény és a mágikus tárgyak okozta sebek csak pihenéssel és koncentrálással gyógyíthatóak.
- A vámpír úgy tanulhat varázsolni, mint más fajok.

Emberfeletti erő: Testük az emberénél sokkal erősebb, izomzatilag nem különböznek az embertől mégis képesek hatalmas erő kifejtésére. Fizikailag nem számít, hogy egy vámpír mennyire izmos, a testi erőt a vámpír esszenciája és vére fűti, hogy elérje célját. Egy átlagos vámpír könnyedén képes 250-300 kg sújt megemelni.

Természetellenes kitartás: A vámpírok holt lények, ez azt jelenti, hogy egy átlagos embernél nagyobb fizikai kitartással rendelkeznek. Képesek órákon át futni ha kell, mivel testük nem termel tejsavat, ahogy az embereké. Viszont egy idő után előtérbe kerül a tejsav kérdése, amit testük vérrel pótol. Ha egy vámpír intenzíven igénybe veszi testét vértartalékai gyorsabban kiürülnek, de még így is jóval ember feletti kitartásról beszélhetünk. Mivel akár ötször tovább képes fenntartani a mozgási sebességét a fáradás legkisebb jele nélkül.

Éles érzékek: A vámpírok már leginkább vadállatok, mintsem emberek. Érzékei sokkal kifinomultabbak, az emberi érzékelés határát átlépve hallása vetélkedhet egy denevérével, szaglása akár a vadászkutyáké és látása olyan éles akár a sasé. Emellett lévén, hogy a vámpír az örök sötétség fogja nem meglepő, hogy képessé vált a sötétségben való szinte tökéletes látásra. Ennek nagy használ is veszi, hisz a fény számára örök tabu.

Vámpírhatalmak:
Embertelen fizikum 1. szint, Erős csontozat, Szépség, Villámgyors reflexek, Szentségtelen test  1. szint

Faji gyengeségek:
visszatartó küszöb, vallási üldözés, és ezüst allergia

Szakértelmei:  Üzletember
Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen
Megjegyzések: A Társaság tagja
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 05 Aug. 2013, 09:40

Elfogadva. Írj egy adatlapot még és 2300$ a kezdőtőkéd.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Raten Chromixen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 05 Aug. 2013, 10:08

Adatlap:


Név: Raten Chromixen
Lakás/Létesítmény: Kastély Redrose Village-ben, Royal Scyscraper (Chromixland)
NJK:
Foglalkozás: Üzletember, Uralkodó(Király), ENSZ küldött
Munkahely: 'Sup Club, egyszerű gyár, Royal Palace, New Orleans Saints (tulajdonos), Royal Scyscraper
Pénz:  31 759 540‬$
Bevétel/hét: 500+160000+200000+60000-5000-20000-100000-100000(=195500)
Eszközök: újonnan piacra dobott mobil
Felszerelés/fegyverek:  Márkás alkalmi ruhák, Félautomata pisztoly, egy nyakék ami megvédi a nap ártalmas sugaraitól, két luxus öltöny


Raten Chromixen 33931
'67-es felújított Chevy Impala

Raten Chromixen 422060
Dodge Challenger 2015 RTS Flying Model


Vállalat: ’Sup? – Night Club, és egy monitorokat gyártó gyár, Royal Palace, és a New Orleans Saints csapata, Royal Skyscraper, Chromixland
Szövetség: Társaság (öltönyös vámpírok), Hershel Shepherd, Irina Shane
Törzshely, ahol megtalálható:  Chromixland, azon belül is a Royal Skyscraper, vagy New York külterülete, Redrose Village (itt kastélyában)

Felhasznált kreditek:
Spoiler:

-5*2 kredit (gyár, 'Sup Club, Royal Palace, New Orleans Saints csapata, és a kastély)
-6 (saját sziget, Chromixland)
-3 (saját felhőkarcoló a szigeten, Royal Skyscraper)
-1 (embertelen fizikum első szint)
-3 (villámgyors reflexek)
-2 (szentségtelen test első szint)
-3 (erős csontozat)
-1 (szépség)
-1 (vérlátás)
-6 repülő autó
-2 robotpilóta a repülő autóba, alap szinten beszél is
-3 instabil molekulás mindenálló csodaruha Hugo Bosstól Josephnek
-41
Szerzett kreditek:
Spoiler:

+4 előtörténet
+4 vallási üldözés
+5 viszatartó küszöb
+3 ezüst allergia
+2 állandó szemfog
+1 csillogó szemek
+3 álmatlanság
+8*2 szintlépés
+2 verseny második hely
+1 verseny 3. hely
+41
Fennmaradó kreditek: 0

up to date: 2019.07.18

Kinézet:
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.


A hozzászólást King Raten Chromixen összesen 36 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 18 Júl. 2019, 21:20-kor.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by Cerebro on Vas. 08 Szept. 2013, 20:27

A kvízen elért eredményed jutalma egy nyakék, amit ha visel a karakter, akkor a napon is tud járni, védelmet ad a napfények ellen. Ezt a Társaságtól kaptad ajándékba oldaltörténeti szempontból.
A nyakék:
Raten Chromixen Nyaklanc
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by Cerebro on Szer. 15 Jan. 2014, 00:04

Az íróversenyen elért második helyezésért 2 kredit jutalmat kapsz.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 08 Feb. 2014, 11:36

Bővítés: Felesleges 4 kreditem üzleti befektetésre költöttem, így megvettem a New Orleans Saints csapatát(amerikai foci) két kreditért, valamint a Royal Palace-t.

Maradék Kreditek: 0
Heti bevétel összesen: 16 500 $

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 12 Feb. 2014, 11:07

Bővítés
Felvett hátrányok: Állandó szemfog (+2), Csillogó Szemek (+1), Álmatlanság (+3)
Összes kapott kredit : 6.
Megvett sziget: Isla de Altamura, Mexiko partjainál fekvő, Dubai mintájára épített luxus szórakozóhely, és nagyváros. (6 kredit)

Raten a nyilvánosság előtt felvállalja, hogy mutáns, ezzel magyarázza megváltozott külsejét, ami - ahogy egyre több vért fogyaszt - egyre inkább átalakult. Mostanra nem tudja elrejteni fogait, és a szeme is csillog, mint egy macskának. Ettől függetlenül a SHIELD már ismeri a férfi személyazonosságát, de mások előtt továbbra is rejtett.
A sziget felvásárlásával célja, hogy saját királyságot alapíthasson, és nem titkolt üzleti befektetés is. Valószínű, hogy Európában élő szülei lassan rájönnek, hogy a fiúk mégse halt meg - ha ez megtörténne, akkor azzal mentegetőzik, hogy nem akart szégyent hozni a szülőkre, és hogy apja befektetéseit veszélyeztette volna a jelenléte.

Maradék kreditek: 0

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chromix-land bővítés

Raten először megvásárolta magának újdonsült szigetét, amit egyfajta befektetésnek tekintett. A hely egy virágzó luxusparadicsom, ahova bárki eljuthat, aki elég gazdag hozzá. Hotelek, szórakozóhelyek, felhőkarcolók díszítik a város látképét, ahol semmi sem olcsó, viszont mindenből a legjobb a minőség. Az állampolgárságot könnyű megszerezni, és az adózás is kedvező, ezzel csalogatva ide minél több gazdag befektetőt, és lakost. Miután a sziget adásvétele sikeresen zajlott, Raten találkozott a korábban Los Turtle-ként ismert ország vezetőivel egy magán találkán, itt összeismerkedett a férfiakkal. Bár elsőként nem tett túl jó benyomást, mégis gond nélkül mehetett tovább, hogy a sziget képviselőházán felesküdött az országra, és kijelentette trónigényét. Mivel már előre szavaztak a kérdésről, egyhangúan elfogadták az új uralkodót, és megkoronázták, így Raten a sziget királyává vált, és az újdonsült királyi család első tagja lett. Ezen kívül a tárgyalás közben foglalkoztatni kezdte, hogy testőrt kellene szerezzen maga mellé, hiába vannak a vámpír képességei, ezeket egyrészt a nyilvánosság előtt nem szeretné használni, másrészt fél, hogy ez sem védheti meg mindentől.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 24 Jún. 2014, 15:06

Korszakkaland utáni bővítés:
A Sherillben történtek megrázták Ratent, és döbbenten fogadta az amerikaiak viselkedését királyi címével kapcsolatban. Hazaérve pedig nem csak testőre fogadta, de az a hír is, hogy az AIM birodalom magába olvasztotta a területet, ahol Királysága fekszik. Szinte beleőrült a hírbe. Utolsó szalmaszálként kapaszkodott az új felhőkarcolójába, a Royal Scryscraperbe. Ez egy óriási luxusszálló, a legnagyobb a szigeten. Ennek legfelső szintje az övé, és az alatta lévőt pedig testőre foglalta el (, bár a vámpír jobban örült volna, ha egy szobában alszanak). Jelenleg tárgyalni szeretne az AIM vezetőségével, főként azért, hogy megőrizhesse királyi címét, és hogy ne szóljanak bele az ország irányításába. Ezen kívül újabb képessége jelent meg vámpír létének, ez pedig a
Vérlátás /1 kredit/: A vér az élet, így ennek nyoma marad a létezésben. A vámpír képes érzékelni és látni, kiemelkedőbb módon, mint bármi mást. Eme képesség lehetővé teszi, hogy a vért, mint valami jelzőfényt érzékelje. A karakter látása ekkor elszürkül, teljesen sötét lesz. A véren kívül semmi sem kivehető, viszont azt tökéletesen érzékelni fogja. Átláthat akár a falon is, ha a másik oldalon élő személyek vannak. Látni fogja az alakot, de igazából az érhálózatot érzékeli és a vér áramlásának útját. Használat alatt a vámpír szeme vérvörössé válik és látása erősen leromlik, amíg aktív a képesség.

Felhasznált kreditek: 3 (felhőkarcoló), 1 (Vérlátás)
Fentmaradó kreditek: 0

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 12 Szept. 2015, 09:05

A kvízen elért jutalmad okozta a legnagyobb fejtörést nekünk, de már említve lett, hogy mit kapsz.
Mostantól az ENSZ-ben Raten képviseli a Közép- és Latin Amerikai Szövetséget. Játéktechnikailag úgy néz ki, hogy Raten megvette ezt a posztot a Szövetségtől, kitúrva az előző kubai küldöttet.
Majd börzén, vagy következő talin, attól függ, hogy mire jössz a felajánlott posztert is megkapod. Smile
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 19 Szept. 2015, 00:14

Szeretném nagyon szépen megköszönni a kvízjutalmat!


Nah nézzük mit dobott a gép, ha már itt vagyok, dobok egy bővítést és költekezek is. Raten nem csak, hogy szerzett egy barátnőt Irina Shane képében, de bevette üzlettárnak is a Sup Clubba. Így ugyan feleződött a bevétele, viszont a nő minden pénzt megér. Ezen kívül bevásárolta magát az ENSZbe, és jelenleg ő képviseli a Közép- és Latin Amerikai Szövetséget, ami azért nem rossz. Ennek meg is örült az ifjú vámpír, és úgy döntött, hogy költekezik egy kicsit.

Dodge Challenger 2015 RTS Flying Model

Az autó nem sokban különbözik az eredeti, '15ös változattól. 8 sebességes, automata, ugyan azt az élményt nyújtja, és ugyan olyan gyönyörű. Gyárilag meghagyták az eredeti belsejét, szinte semmit nem változtattak, csak a központi számítógép frissült. Továbbra is kényelmes, és sportos, és Raten egyből beleszeretett, ahogy meglátta. Az egyetlen apróság, ami a gyári változathoz képest más, az a motor és az utastér közötti szigetelés, ami az idők folyamán fejlődött, és bár az eredeti Challenger akaratlanul is beengedett egy kis hőt a motortérből, ez mára teljesen problémamentes.

Képek:
Raten Chromixen 422060
Raten Chromixen 1424368964093
Raten Chromixen Maxresdefault

Ami újdonság, hogy a beépített robotpilóta bárhova elviszi a sofőrt, ha az képes megadni a célállomást. Alap szinten beszél is, tájékoztatja a sofőrt a jelenlegi helyzetről, a hátralévő út hosszáról, illetve különféle funkciókat be lehet állítani rajta (kelts fel, szólj ekkor, stb), illetve ez a számítógép kezeli a hívásokat, és az autó teljes számítógéprendszerét.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by Cerebro on Csüt. 22 Okt. 2015, 00:02

A bannerversenyen elért harmadik helyezésért egy kredit a jutalmad.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 19 Márc. 2016, 14:23

Bővítés, nagy része csak azért most, mert eddig nem volt időm (kedvem?) megcsinálni.

címer:
Raten Chromixen 142whes
Chromixland címere elkészült, hivatalosan is az aranyba öntött C betű jelzi mostantól az országot, amit Raten megvett és ahol uralkodik. A hely azóta is virágzik, és a korábbi járvány utóhatásai se érződnek már, a turisták ismét fellendítették a gazdaságot. Raten is asszimilálódott már, és kezdi megszokni a királyi életet, épp ezért készíttette el saját gyűrűjét, amin a címeren is látható C betű díszeleg, ametisztben faragva.
gyűrű:
Raten Chromixen 2l91px1
Mostantól ez a hivatalos chromixlandi királyi pecsétgyűrű.
Illetve beszúrom ide, mivel találtam képet a koronájáról is.
korona:
Raten Chromixen 3bi8h
Alexa továbbra is személyi testőrként funkcionál, de mellette két új testőr is ellátja Raten védelmét, így a nőnek valamivel több szabadideje van.
Raten továbbra is próbálja tartani a kapcsolatot Irinával, és szabadidejét a nővel tölteni, szerencséjére az országa nincs messze repülővel New Yorktól, így a szabad hétvégéit és szabaddá tett napjait továbbra is vele töltheti. Karácsonykor eljegyezte a nőt, azonban nagyon jól tudja, hogy ez csak névleges, és még legalább tív évig nem lesz belőle esküvő, ha lesz egyáltalán.
Ezen kívül a vámpír úgy döntött, hogy a reklám a legjobb befektetések egyike, és mivel úgyis annyi pénze van, hogy nem tudja mire költeni, így, ha már úgyis ENSZ küldött, tesz is valamit a régióért. Vagyonának felét ajánlotta fel, hogy ebből kisegítsék az iskolákat, illetve megalapította a Chromixen-ösztöndíjat, ami lehetőséget ad a szegényebb fiataloknak is az oktatásra, és emelt szintű tanulmányokra. Ez mostantól bevételeinek több mint felét is magába foglalja.
(Raten 37.500$ dolláros heti bevételéből mostantól 10.000$ Közép- és Latin Amerika iskoláinak megy, az ösztöndíj fenntartására, illetve 10.000$ megy a kórházaknak)
Maradék pénzéből pedig felújította ruhatárát. 892.500 dollárért csináltatott egy Stuart Hughes Diamond Edition öltönyt, amiből 3 készült a világon, és több mint 480  gyémánt díszeleg a ruhadarabon, illetve csináltatott még egy Alexander Amosu Vanquish II Bespoke öltönyt is, ez csupán 101.860 dollárába fájt.
öltönyök:
Raten Chromixen 2r4ld2q
Raten Chromixen 6isc5g


Raten új testőrei:
Igor Vasilij, egy orosz exkatona, aki a háborúból visszavonultan kezdett testőri feladatokat ellátni. Szigorú, és nem szeret beszélni, egyfajta néma árnyék, amilyen egy jó testőrnek lennie kell.

Dick Johnsson
A srác gyerekkorától kezdve csak két dolgot tudott, verekedni, és bajba keveredni. Ezen kívül jó esze is volt, de úgy döntött, hogy inkább a verekedős képességét kamatoztatja. Megjárt egy katonai fősulit, innen azonban kivágták, ekkor döntött úgy, hogy testőrnek áll. Kedves, és segítőkész férfi, bár mindenki tudja, hogy irigyli Alexa pozícióját, és fizetését.

Testőrök:

Igor
Raten Chromixen 2s9t7iu
Dick
Raten Chromixen 20qxi0n

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by Cerebro on Vas. 10 Szept. 2017, 16:07

A kvízen elért jutalmad az, amit kértél, Sam megkapja a másodlagos mutációt, ahogyan beszéltük 2 kredittel olcsóbban és első szinten.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:45

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 09 Jún. 2018, 11:07

A kvízen elért eredményedért megkapod, amit kértél. Sikerül összebarátkozni Dracula-val, már amennyire a hűbéreskü annak minősül. Bár cserébe védelmet ígér és egyéb dolgokat, de mégis el kell őt legfőbb vámpír hatalomnak ismerni.
Akkor majd a bővítést írd meg erről.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Raten Chromixen Empty Re: Raten Chromixen

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.