Darren Cain

Go down

Darren Cain Empty Darren Cain

Témanyitás by Darren Cain on Csüt. 08 Aug. 2013, 13:44

Név: Günther von Bludheim
Egyéb név(i): Darren Cain
Faj: Mutáns/ Alfaj: Mágiahasználó
Nem: férfi
Jellem: ember-ellenes
Személyazonosság: Nyílt mutáns, titkolt mágus
Születési helye és idő: 2000. november 27.  Bern, Svájc
Kor: 24
Család:  
Apa: Adolf von Bludheim, állapota ismeretlen
Anya: Hilda von Bludheim, állapota ismeretlen
Öcs: Ervin von Bludheim, állapota ismeretlen
Foglalkozás: Kereskedő /Régiség üzlet
Testmagassága: 190 cm
Testsúlya: 90 kg
Szeme színe: Vörös
Haja színe: Fehér
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Haja és szeme. Imád vöröset hordani.
Egészségi állapot/ betegségek: Komoly vérnyomás problémái vannak, a mágikus képességeinek használata függvényében.
Életrajz:
Hó hullott a novemberi éjszakán Bern egyik állami kórházának tetejére. Egy jól öltözött férfi járkált fel alá a szülő szoba ajtaja előtt. Éppen, ahogy az órájára nézett volna (az utóbbi 10 percben századszor), kinyílt az ajtó.
-Gratulálunk, egy gyönyörű kis fiú!- lépett ki a szülész. Így történt, hogy az átlagos német származású Adolfnak fia született.

Günther élete első fele békében telt. Nagy házban éltek, jól szituált környéken. Nem ők voltak a leggazdagabb emberek a városban, de messze voltak a legszegényebbektől. Apja visszavonult katona tiszt volt, egy viszonylag jól menő könyvesbolt hálózatot vezetett. Napra pontosan a nagyobbik fiú ötödik szülinapján született meg az öccse, akit Erwinnek neveztek el a szülei. Az iskolában is jól teljesített, a szülei legnagyobb örömére. Apja gyakran vitte túrázni, amikor nagyobbacska lett. 10 éves korától ökölvívásra is járt, ami azóta is a szenvedélye. Bármi is történt közben.

2015
Sok mutánsnak szörnyű az első mutánsként eltöltött napja. Talán a szüleinek vagy barátainak is árt. A család megijed, majd megpróbálnak együtt élni ezzel. Vagy nem, egyes estekben. Ebbe a kategóriába tartozott Günther. Ráadásul nem valami csili-vili szuper erős mutánsnak született. Az ő mutációja inkább átok.
Egyik reggel Günther hatalmas fejfájással ébredt. Először azt hitte, hogy csak másnaposság, a tegnapi parti után. Mivel legálisan messze volt még, attól hogy alkoholt fogyaszthasson, így a szüleinek sem szólt. Ám, ellenben a többi hasonló nappal ami ezelőtt vagy után volt, ez nem lett jobb. A nap végére már állni sem tudott és este (szerencsére) a szobájában ért földet hatalmas puffanással. Ahogy elesett, az éppen a  testvére szobájából kisétáló anyja meghallotta. Ahogy oda futott hogy segítsen, látta, hogy vér folyik ki a fiú füléből.
2 hetet volt kómában, ám szerencsére komolyabb károsodás nélkül megúszta az agyvérzést. Persze az orvosok lefuttattak pár tesztet közben. Mikor megjött a vizsgálat eredménye az egész család élete megváltozott.Ezekből a tesztekből derült ki, hogy idősebb fiuk mutáns. Ahogy az eredményt közölték a teljes családdal, a papa arcán egy sötét árny suhant át. Tudta mi jelent ez. Az ő gyereke nem lehet mutáns. Az ő családfája tiszta. Benne nincs helye gumóknak és görcsöknek. És erről Ő fog gondoskodni.
Még ezen a napon este, az azóta szokássá vált, véradáson ült Günther. Az orvos írta elő, hogy le kell csapolni, vagy megismétlődhet az eset. Szóval, ahogy ott ült, olvasgatott, mert mást nem nagyon csinálhatott, egyszer csak egy orvos lépett a szobába. Nem a szokásos fickó volt. Egy szódásüveg szemüveges, de meglepően izmosnak tűnő férfi állt a fiú előtt.
- Üdvözlet, ifjú von Bludheim. Még nem találkoztunk. A puszta léted bemocskolja a másképpen tiszta családot. Ennek itt vége van. Sajnos elhunytál a kórházban. Milyen kár.
Günther először fel sem fogta mit hall.  Nem bírta el hinni az egész helyzetet. Még akkor sem amikor, a titokzatos ember oda lépett hozzá és egy injekciós tűt vett elő. Bár a szája mozgott a fiú nem hallotta, mint mond mert sokkban volt. Azt sem hitte el amikor az idegen megremegett és elesett előtte. És azt a lyukat sem amit a fejében látott. A vörös lyukat, amiből vér szivárgott. Nem csak a szerencsétlen sorsú bérgyilkosé, de Güntheré is, ami egyenesen szétszakadt vér zacskóból tört ki.

2018
Günther az idei éjszakára kibérelt olcsó motel ágyán pihent. Szerette az ilyen helyeket, általában nem sok kérdést tettek fel. Gondolataiban az elmúlt három év eseményein töprengett. Az estére amikor az élete megváltozott. Amint kijött a sokkból rögtön át kutatta a hullát, önmagát is meglepve milyen természetesnek tűnt. Nem volt nála fegyver, csak egy levél rajta egy horogkereszttel. Gyorsan átfutott rajta. Valami vérdíjról, náci szervezetről, faji tisztaságról írt, amit Günther egyrészt nem értett, másrészt nem is érdekelte. Volt még egy aláírás is, ami érdekesebb volt, mint maga az üzenet. A.v.B. Alatta a rangja, tábornok. Persze rengeteg ilyen monogramú ember élhetett Svájcban, de a fiúnak volt egy érzése, hogy tudja ki adta ki ezt a parancsot. Nem gondolkozott sokáig (épp elég időt vesztegetett el) és kiindult a kórteremből. Az ajtóban azonban visszafordult. Visszament az ágya mellé, és megfogta véradó gépet. A szerkezettel a kezében lopakodott ki a kórházból, bele az éjszakába.
Azóta menekült. Lopásból és feketén eladott vérből élt. Gyakorolta a képességét, ami lassan fejlődött. Bár kiadtak egy körözést ellene, ez csak az első hónapban okozott gondot. A mutációja következtében ugyanis a haja pigmentjei kifehéredtek, még szeme színe vérvörös lett. Ez ugyan megállította a körözését, de célpontja lett szinte mindenki másnak, hiszen sehol sem szeretik a mutánsokat Európában. Szerencsére ezt egy parókával és kontaktlencsével meg lehetett oldani. Azóta az este óta nem találkozott újabb bérgyilkossal.
Egészen mostanáig. Ahogy végzett a gondolkodással, a szoba közepén heverő fejetlen holtestre fordította a tekintetét. Ez egy sokkal cselesebb ellenfél volt. Amikor először támadott, olyan volt mintha egy hadsereg masírozott volna be a szobába. Bár Günther első perctől biztosra vette a halálát, nem adta fel a harcot. Egy jól irányzott vérpengével, ahogy elnevezte "mutáns" képességét, lehasította az egyik támadója fejét. Abban a pillanatban ahogy a fej elvált a testtől, minden ellenség eltűnt, és csak egy szerencsétlen hölgy maradt ott. Két percbe telt, hogy Günther érzékszervei normalizálódjanak. Ennél a nőnél egy másik levél volt. A címzett ezúttal az Ária Mágusok Titkos Társasága volt. Igazán rejtés és a legkevésbé sem feltűnő név. A kérdések csak tovább fokozódtak amikor  a levél szövegét is elolvasta.

„A feltehetően mágikus képességekkel rendelkező célpontot legkönnyebben egy másik mágus képes elkapni. Ezen okból kéri az Új Ária Testvériség az Ária Mágusok Titkos Társasága segítségét. Fizetségül pénzt és ereklyéket tudunk ajánlani. Részleteket személyesen beszéljük meg. Üdvözlettel A.v.B, A Testvériség tábornoka”.

Günthernek nehéz volt feldolgozni a az olvasottakat. Mágus? Titkos náci társaságok? Semmit sem értett. Az ő tudomása szerint mutáns volt. Zsebre vágta a levelet, össze szedte a cuccát és kiviharzott a motelből. Ideje kutakodni.

2019
Újabb rengés rázza meg a Berlin-i óvóhelyet. Már majdnem egy éve Németországban tartózkodott. Arról a két szervezettről, akikhez neki szerencséje volt, viszonylag könnyű volt információt találni. Az Ária Mágusok Titkos Társaságról amit talált, az alá támasztotta amit a név is sugallt. Neo-náci mágusok, akik mindenfelé kutatnak, hogy megtalálják a II. Világ Háború alatt elrejtett német emlékeket. Az egyik ilyen ebbe bunkerben lehetett, ami már majdnem 80 éve menedékként szolgált. Elméletileg az egyik német katona ide rejtett el egy nagy hatalmú ereklyét. Günther minden ébren töltött percet ennek a keresésével töltött.
- Herr Cain, szükség van önre az orvosi szobában. – szólalt meg egy hang. Az új nevén hívta, amit azért vett fel, hogy ne találjanak rá. Alvilági kapcsolataival nem volt nehéz kamu dokumentumokat szereznie. A hang az egyik nővéré volt. A helyét az óvóhelyen a mutáns képességének köszönheti. No, meg annak hogy 0-ás, rh negatív vére van. Egyszerűen szükség volt minden vér utánpótlásra. Lassan felállt és elindult a gyengélkedőre. Ahogy végig ment minden pillantásban ugyan azt látta. Mindent elsöprő gyűlölet, megvetés és félelem. Sokan csak azért nem tettek semmit ellene, mert közvetve megmentette az egyik szerettük életét. Mint például a fiatal Benedikt, aki őrként szolgált. Pár napja még sírva jött és kérte, hogy áldozza Günther fel a vérét, hogy a felesége élhessen. Most meg már megölte volna, ha a pillantásával képes lenne rá. A gyengélkedőn rengeteg sebesült. Csak itt néztek rá úgy, mint egy emberre, és még itt is csak az orvosok és az ápolók. A betegek hátrébb húzódtak, ahogy elsétáltam mellettük. Nem tudta mi ütött a világba, de úgy érződött, mintha maga a természet akarná az emberiséget eltörölni a Föld színéről. Erre a gondolatra Günther elmosolyodott.
Az óvóhelyen eltöltött 2. hét 3. napján végre nagy felfedezést tett. Persze, nem az ereklyét találta meg. Azt már egy koraibb madár megtalálta. Egy naplót talált. A rajta lévő név ugyan olvashatatlan volt, de a rang nem. Egy SS tábornoké volt. Rajta a szám szerint a 4. volt a 5-ből. Jobb mint a semmi. Benne ősi praktikákat írt le egy olyan nyelven ami ugyan a németre hasonlított a karakterek számában, de itt kimerült a hasonlóság. Ám Günther tudta, hogy a válaszokat megtalálhatja ebben a naplóban. Vagy naplókban. Ha megtudja fejteni.

2024
Egy New York-i kávézóban üldögél és éppen az első megtalált naplót tanulmányozza. Fél éve sikerült feltörnie a kódot, hála egy kedves vendégnek a régiség boltjában. Tobias szolgálta ki, az öregnek jól érzéke van a régiségekhez. Pár hónapja dolgozott nála.Valamit mondott a vendég, arról hogy amerikai veterán dédapja egy Hitler Jugend-es kezéből csavarta ki. Nem érdekelte Günthert, avagy Darrent, ahogy Amerikában ismerik. A könyv hátlapján az ABC volt sima németül és azon a nyelven, amin a napló íródott. Darren csodálta, hogy ilyen figyelmetlenek lehettek a nácik. Bár alig olvasott a könyvbe, de már így is rengeteget tanult belőle. Például, hogyan lehet illúziót kelteni egy emberben, pár kézmozdulattal. A módszert replikálva a fehér hajú fiú is meg tudta csinálni. Innen jött rá, hogy még is csak lehet valami a mágiáról szóló halandzsában. El is gondolkodott, hogy mi a mutáció és mi a mágia. De ez nem számított. Már majdnem 2 éve volt, hogy Amerikába jött. Ez alatt már egy démon inváziót is túl élt, főként az üzlet pincéjében bujkálva. Azért kellett  eljönnie, mert otthon forró lett a talaj. A sokak által Bukásnak nevezett esemény után beiktatták a regisztrációs törvényt. Mindenhova érzékelőket szereltek. Kész csoda, hogy egyáltalán át tudott jutni a tengeren. Nem kevés pénzbe került, szinte minden megtakarítása ráment a megvesztegetésekre, okmányokra és a boltra. Ám mindez már nem számított. Itt van most és már biztos, hogy marad. A kutatásai szerint a maradék naplókat egy gyűjtő szerezte meg, itt New Yorkban. Ezek megszerzése a cél. És sikerülni fog, még ha a pokolba is kell lemennie értük.

Képességei:
Mutáció: Naponta 1 literrel több vért termel a szervezete, amit mindig ki kell engednie a szervezetéből, vagy komoly egészség ügyi problémái lehetnek.
Mágikus képesség:
Vér pengék. Maximum 3 db és/vagy 3 dl mennyiségű vért pengékké alakíthat, ami 15 méterre tud eldobni. Ezt egy kézmozdulattal tudja létrehozni,
Illúzió keltés: Maximum egy emberben illúziót képes előidézni. Ez az illúzió egyszerű, csak két érzék szervét zavarhatja meg, viszont tökéletesen megtudja határozni hogy mi legyen az illúzió. Csak 3 körig tart. Kézmozdulattal aktiválható.
Szakértelmei: Kimagasló irodalmi ismeret, olvasottságának hála. 19.-20. századi régiségek ismerete. Fél-profi szinten tud bokszolni.
Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen
Megjegyzések:
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 08 Aug. 2013, 13:54

Egy kis korrekció, ezért nem írok privit. A Bukás előtt volt regisztráció a teljes világon az AIM miatt. Az AIM bukása után pedig megtartott az EU mindezt, máshol meg nem vezették be újra.
Egyébként rendben van és elfogadom. 2400$ a kezdőtőkéd. Egy adatlapot még írj és mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Darren Cain Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Darren Cain on Csüt. 08 Aug. 2013, 20:02

Név: Günther von Bludheim/ Darren Cain
Lakás/Létesítmény: Manhattan, Soho, Old but Gold Antiques – 1,5 kredit
NJK: Tobias Vayne – 1 kredit
Killbane - 1,5 kredit
Foglalkozás: Kereskedő
Munkahely: Old but Gold Antiques
Pénz: 475$
Bevétel/hét: 2000$
Eszközök:
- Robogó 500$
- Hordozható zenelejátszó 100$
- Középkategóriás mobiltelefon 100$
Felszerelés/fegyverek:
- Márkás ruhák 100$
- Félautomata pisztoly (fekete piacon át) 1125$

Vállalat: Old but Gold Antiques
Szövetség: nincs
Törzshely, ahol megtalálható: Old but Gold Antiques
Ismertebb szövetséges: nincs
Ismertebb ellenség: Amerikában nincs.

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Darren Cain on Vas. 17 Nov. 2013, 17:42

Szintlépés + 2 kredit
Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 2


A hozzászólást Darren Cain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 25 Ápr. 2014, 07:21-kor.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Darren Cain on Hétf. 17 Feb. 2014, 16:05

Egy kis frissítés:

Név: Günther von Bludheim/ Darren Cain
Lakás/Létesítmény: Manhattan, Soho, Old but Gold Antiques – 1,5 kredit
NJK: Tobias Vayne – 1 kredit
Killbane - 1,5 kredit
Grigori Khodasevich - 1,5 kredit
Foglalkozás: Kereskedő
Munkahely: Old but Gold Antiques
Pénz: (54475-15000-3000-800-60=) 35615$
Bevétel/hét: 2000$
Eszközök: 
- Robogó 500$
- Chopper 15000$
- Hordozható zenelejátszó 100$
- Középkategóriás mobiltelefon
Felszerelések/Fegyverek
- Shotgun 3000$
- Márkás hétköznapi ruhák 100$
- Márkás alkalmi ruhák 800$


Vállalat: Old but Gold Antiques
Szövetség: nincs
Törzshely, ahol megtalálható: Old but Gold Antiques
Ismertebb szövetséges: nincs
Ismertebb ellenség: Amerikában nincs.

Felhasznált kreditek: 5,5
Fennmaradó kreditek: 0,5


A hozzászólást Darren Cain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 25 Ápr. 2014, 07:20-kor.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Darren Cain on Pént. 25 Ápr. 2014, 07:20

Úgy tűnik szintet léptem ami még két kredit, yay!

Összes kredit: 8, szintlépésből
Felhasznált kreditek: 5,5
Fennmaradó kreditek: 2,5

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 26 Ápr. 2014, 11:51

Darren hihetetlenül "szerencsés" lett, Mephisto kiválasztotta, hogy ő legyen a következő Szellemlovas. Ennek következtében új képességekre tett szert.

Szellemlovasként:
-Átalakulás – képes az emberi külsőt eldobni és helyette a Szellemlovas külsőt felvenni és vissza is tud alakulni emberré.
-Emberfeletti erő – 5-ös erőkategória
-Emberfeletti állóképesség – amennyiben Szellemlovas alakjában van, soha nem fárad el és emberi alakban is az emberi maximumon van.
-Emberfeletti ellenállás – puska lövedékeket még képes felfogni és levédeni sérülés nélkül. Mágia és természetfeletti fegyverek képesek neki leginkább sérülést okozni.
-Regeneráció – mérsékelt regenerációs képességekkel rendelkezik, a törött csontokat mértékétől függően akár órák alatt képes begyógyulni. A mágikus sebekre, sérülésekre a regeneráció nem érvényes.
-Pokoltűz – képes egyfajta pokoli tüzet teremteni és irányítani azt, formálhatja kedvére, a teste bármely pontjával létrehozhatja, fegyvereket ruházhat fel vele, tűzfalat hozhat létre, vagy akár tűzkitörést csinálhat. Képes a saját motorjátt is létrehozni, illetve egy azt a motort átalakítani a tűzzel.
-Misztikus láncok – rendelkezik egy misztikus lánccal, melynek képes hosszát változtatni, ami a sima acélt 4-5 centiig még könnyedén átvágja és átalakulhat bármilyen fegyverré. További láncokat képes teremteni akaratával.
-Vezeklő pillantás – a képesség szerint a célpont egyszerre érzi az összes fájdalmat, melyet életében okozott, ha a lovas a szemébe néz

A motor Szellemlovas alakban bármikor előhívható és tüzessé tehető, a végsebessége pedig 600km/óra.

Külső:
Darren Cain 1782035_1502994979923984_7771414626555840320_n

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Darren Cain Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 06 Szept. 2014, 09:08

A hosszú inaktivitás miatt elvesztetted a Szellemlovasságot és az azzal járó előnyöket/hátrányokat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Darren Cain Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Darren Cain on Csüt. 29 Jan. 2015, 01:48

És megint szintlépés.

Összes kredit: 10, szintlépésből
Felhasznált kreditek: 5,5
Fennmaradó kreditek: 4,5

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Darren Cain on Vas. 06 Szept. 2015, 13:30

Miután Dr. Stephanie Miller elment Darren még gondolkodott pár napig az ajánlaton. Nem volt nagyon kedve ugrálni egy seregben, sem az, hogy így nyilvántartásba veszik s bárkikor elővehetik. Másrészről valószínűleg már így is ismerik, legalábbis Dr. Miller és igazából nem annyira baj, hogyha van egy kis segítség, ha megtalálja az apja kedves neonáci szervezete. Lenne pár ember akit megkérdezhet ha talál valami érdekeset, vagy ha megint találkozik valamilyen démonnal. Így hát végül mégiscsak felhívta Dr Millert és érdeklődött, hogy mit kell tennie. Ezután jött 3-4 hónap intenzív kiképzés. Darren többször szidta magát, hogy lehet ilyen hülye, hogy belement ebbe. Még többször gondolt arra, hogy úristen, mindjárt kijön a teljes belsősége, de végül valahogy túl élte.


Név: Günther von Bludheim/ Darren Cain
Lakás/Létesítmény: Manhattan, Soho, Old but Gold Antiques – 1,5 kredit
NJK: Tobias Vayne – 1 kredit
Killbane - 1,5 kredit
Grigori Khodasevich - 1,5 kredit
Foglalkozás: Kereskedő/SHIELD ügynök
Munkahely: Old but Gold Antiques
Pénz: 195615$
Bevétel/hét: 2500$
Eszközök:
- Robogó 500$
- Chopper 15000$
- Hordozható zenelejátszó 100$
- Középkategóriás mobiltelefon
Felszerelések/Fegyverek
- Shotgun 3000$
- Márkás hétköznapi ruhák 100$
- Márkás alkalmi ruhák 800$


Vállalat: Old but Gold Antiques
Szövetség: nincs
Törzshely, ahol megtalálható: Old but Gold Antiques
Ismertebb szövetséges: nincs
Ismertebb ellenség: Amerikában nincs.

Felhasznált kreditek: 5,5
Fennmaradó kreditek: 4,5

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Szept. 2015, 23:17

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Darren Cain Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Darren Cain on Szer. 12 Júl. 2017, 14:52

Hú, de régen csináltam ezt. Darren szintet lépett Avalonban, így kapott +2 kreditet.

Ezenfelül még Bashir professzor hálája jeléül 3 hónapig képezte Darrent a mentális mágia sajátosságaira. Ezalatt az idő alatt Darren képes lett a környezetében lévő elméket érzékelni, ezen elmék felszíni gondolatai közt olvasni. Az érzékelés ás gondolat olvasás hatósugara 50 méter. Ezen felül képes még kisebb, párszavas utasításokat adni a 10 méteren belül tartózkodóknak. Ezek természetesen nem lehetnek olyan dolgok amiket a célpont semmiképp sem csinálna meg. Képes lett még 10 méteres körzetben megzavarni a célpontok gondolkodását, megakasztani a  cselekvésüket valamint összezavarni az érzékelésüket. Minden elme mágikus képességet egy varázsige mormolásával képes létrehozni. Az érzékelés és olvasásnál ez a saját maga fókuszálásában segít, a parancsolásnál hipnotikus hatással van a célpontra, még a zavarásánál egyszerűen idegesítő vagy figyelem elterelő.

Név: Günther von Bludheim/ Darren Cain
Lakás/Létesítmény: Manhattan, Soho, Old but Gold Antiques – 1,5 kredit
NJK: Tobias Vayne – 1 kredit
Killbane - 1,5 kredit
Grigori Khodasevich - 1,5 kredit
Foglalkozás: Kereskedő/SHIELD ügynök
Munkahely: Old but Gold Antiques
Pénz: 1 219 000$
Bevétel/hét: 21200$
Eszközök:
- Robogó 500$
- Chopper 15000$
- Hordozható zenelejátszó 100$
- Középkategóriás mobiltelefon
Felszerelések/Fegyverek
- Shotgun 3000$
- Acél kard 225$
- Vas kard 225$
- Márkás hétköznapi ruhák 100$
- Márkás alkalmi ruhák 800$


Vállalat: Old but Gold Antiques
Szövetség: nincs
Törzshely, ahol megtalálható: Old but Gold Antiques
Ismertebb szövetséges: nincs
Ismertebb ellenség: Amerikában nincs.

Felhasznált kreditek: 5,5
Fennmaradó kreditek: 6,5


A hozzászólást Darren Cain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 28 Aug. 2017, 17:15-kor.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Aug. 2017, 09:54

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Darren Cain Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Darren Cain on Vas. 01 Ápr. 2018, 18:15

Darren sokat gondolkodott a másik világon és hogy miken ment ott keresztül. Most először volt ennyire messze az otthonától. Pedig még halott is volt. Nem is egyszer! Ezért eldöntötte, hogy jobban fel kell készülnie minden fajta szituációra. Például, ha nem tudta volna hívni a lovast. Mi lett volna? Nehéz ilyen szituációt elképzelni, de meglehet. Az univerzum végtelen. Valahogy túl kell élnie. Ezért elkezdett gondolkodni, hogy mit tud ez ellen tenni. Ekkor eszébe jutott, hogy azok a mutánsok, akiknek hasonló elmét befolyásoló képességeik voltak, mint mostmár neki, képesek voltak a semmiből fegyvereket létrehozni. Eldöntötte, hogy ő is elsajátítja ezt. 3 hónap alatt naponta több órát gyakorolt. Rengeteg dologgal próbálkozott, hiszen teljesen új dolog volt ez számára. 3 hónap kemény tanulás után végre sikerült nem csak konzisztensen, hanem még erősen is. Minden fajta formát létre tudott hozni, ami nem volt rossz.

Név: Günther von Bludheim/ Darren Cain
Lakás/Létesítmény: Manhattan, Soho, Old but Gold Antiques – 1,5 kredit
NJK: Tobias Vayne – 1 kredit
Killbane - 1,5 kredit
Grigori Khodasevich - 1,5 kredit
Foglalkozás: Kereskedő/SHIELD ügynök
Munkahely: Old but Gold Antiques
Pénz: $2 015 514
Bevétel/hét: $21200
Eszközök:
- Robogó 500$
- Chopper 15000$
- Hordozható zenelejátszó 100$
- Középkategóriás mobiltelefon
Felszerelések/Fegyverek
- Shotgun 3000$
- Acél kard 225$
- Vas kard 225$
- Márkás hétköznapi ruhák 100$
- Márkás alkalmi ruhák 800$


Vállalat: Old but Gold Antiques
Szövetség: nincs
Törzshely, ahol megtalálható: Old but Gold Antiques
Ismertebb szövetséges: nincs
Ismertebb ellenség: Amerikában nincs.

Felhasznált kreditek: 5,5
Fennmaradó kreditek: 6,5[/quote]

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 01 Ápr. 2018, 18:41

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Darren Cain Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:16

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1378
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Darren Cain Empty Re: Darren Cain

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.