Jason Liam Norman

Go down

Jason Liam Norman Empty Jason Liam Norman

Témanyitás by Tyler Pént. 16 Aug. 2013, 12:04

Adatok[

Név:Jason Liam Norman
Egyéb név:  Nincs
Faj: Mutáns
Nem: férfi
Jellem: jó, zárkózott, csendes
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Minnesota, Minneapolis, 2009. december. 1.
Kor: 15 év
Család: apa –Tyler Jackson(senki nem tud róla),
                       anya – Carol Norman,(halott)
Foglalkozás: tanuló
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 68 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség:
Egészségi állapot/ betegségek: fizikálisan egészséges, mentális kicsit instabil, illetve erős érzelmi sokk hatására részleges amnéziája van, sok mindenre nem emlékszik a gyerekorrából és van hogy hirtelen törnek rá az emlékek, ezek nem túl fontos emlékek, de őt eléggé zavarja,

Életrajza:

Sötét van, csak egy apró lámpa ad némi fényt, ami arra elég, hogy a fiú, az íróasztalán fekvő fekete borítású naplót lássa, és írni tudjon bele. A naplón az első oldalon van nyitva, a papírra mintha eső cseppek hullottak volna nem sokkal ezelőtt. Még frissek, áztatják a tintát, a sorokat amit a fiú ír a papírra. A könyv mellett egy levél, pár sort tartalmaz csupán....

"Holnap el kell utaznom, egyedül. Egyedül maradtam, ezzel a nyamvadt naplóval.....
Hülyeségnek tartottam mikor anya ezzel állított haza, hogy ha nyomja valami a lelkem akkor nyugodtan írjam le, nekem nem kell ilyen csöpögős dolog, mondtam akkor és azóta is ott porosodott az íróasztalom fiókjában, ma estig. Anya egy héttel ezelőtt  meghalt...autóbaleset érte. A doktor szerint olyan súlyos sérülések érték amik már a helyszínen a halálát okozták. Szörnyű érzés, még ezeket le is írni, de kimondani, hangosan még szörnyűbb....képtelen lennék rá. Ahogy beszélni sem tudnék róla. Ragaszkodtam ahhoz, hogy megnézhessem utoljára. Szörnyen nézett ki és szörnyen érzem magam amiért azt gondoltam róla, hogy bár ne láttam volna úgy.
Eddig minden jól ment, soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi történhet, még a háború alatt sem. Most pedig egy egyszerű baleset miatt....
A fejem néha szinte szétrobban, mintha egyszerre akarnék emlékezni az összes közös emlékünkre, a jó és rossz pillanatokra. Amikor 12 évese elszöktem...nem is tudom már miért, a zsaruk vittek haza és féltem hogy kikapok, de csak magához ölelt és azt suttogta hogy hála istennek. Abban a pillanatban édes, fűszeres illatot éreztem, némi enyhe parfüm, a fűszeres sült, és a bőre illatát. Most is érzem néha....
A képre nézek, amin az állatkertben vagyunk az oroszlánok ketrece előtt. A mosolya bárminél jobban fel tudott vidítani. Soha nem volt sok barátom, jobban szerettem egyedül lenni, de anya mindig ott volt nekem. Neki nem számított hogy ilyen vagyok, csendes, visszahúzódó.....nem akart megváltoztatni. Nem cikizett, nem piszkált más korombeliekkel ellentétben, de azok soha nem is érdekeltek.
S aztán a rosszak.....egy évvel ezelőtt üvöltve a dühtől követeltem hogy mondja meg ki az apám, de nem volt hajlandó rá. Annyira, de annyira dühös voltam rá...csúnyákat mondtam rá, amiket azóta is bánok....pofon vágott, eddigi életem során először és láttam rajta hogy meg is bánta, de irtó dühös és fáj neki amiket hozzávágtam...nem is tudom miért akadtam ki...de persze a fiúk piszkáltak, hogy nekem nincs is apám, és mivel anyám nevelt anyámasszony katonája vagyok...persze, akkor törtem be Steve Nacktor orrát...és akkor derült ki, hogy mutáns vagyok. Annyira dühös voltam, remegtem a dühtől a szégyentől amiért pofon vágott és bántam, hogy ennyire csúnyán beszéltem vele. Csak álltam ott, lesütött szemel...éreztem, mintha valami csordogálna a tenyeremből...anya felsikkantott...égett szagot éreztem és ahogy felemeltem a kezeimet mintha zöldes víz csorgott volna belőle, s ahogy a padlóra csöppent, mintha elkezdte volna kimarni azt....aztán elájultam.
A kórházban tértem magamhoz, a doktor szerint az érzelmi sokk miatt ájultam el, na meg az is hozzá járulhatott, hogy kimerültem, mikor savat eregettem a kezemből. Furcsa volt, de manapság már nem volt szégyen vagy ilyesmi ha valaki mutáns. Anya sem bánta, és az esett sem ismétlődött meg, igaz eleinte féltem kimozdulni is, nehogy valakit bántsak véletlenül. De a képességem azóta...nem tudtam használni...mostanáig.... Anyán néha mintha az láttam volna, hogy örül annak, hogy mutáns lettem, máskor pedig szoba sem került a dolog. Noha próbálkoztam ugyan vele, hogy előidézem ezt a savas dolgot, de nem igazán ment, a lényeg nekem az volt, hogy nem ártottam senkinek sem vele.
A kórházban, ahogy a rendőrök bevittek Azután, nem csak a tenyeremből csurgott a sav....azt hiszem úgy sokkoltak le, nehogy átmarjam az egész épületet vagy ilyesmi....
A következő emlékem hogy egy ügyvéd anya végrendeletét olvassa fel, egyetlen furcsaság volt csak benne, valahogy elintézte, hogy a mutáns iskolába járjak, a részleteket nem ismerem, de valahogy ez is csak közönyös hír volt a számomra, ahogy az életbiztosítása után járó pénz, vagy az hogy a ház is az enyém, de nem kell fizetnem a fenntartásáért....nem értettem, ahogy azt sem hogy halhatott meg ilyen hirtelen.
Holnap reggel indulok, igazából fogalmam sincs hova is megyek, vagyis tudom, de túl fáradt vagyok hogy gondolkozzak rajta. Azon hogy mi lesz velem ezután, mi lesz velem ott, mi lesz velem nélküle...nem akarok gondolkodni rajta, de akaratlanul is ezeken jár a fejem, ami az emlékeimmel együtt szörnyű fejfájáshoz vezet.
Mindig szerettem egyedül lenni, de mindig tudtam hogy ha kell anya itt van nekem....és most már nincs, csak egy sötét, koporsóban fekszik, egyedül....
Vajon az apám tudja, hogy meghalt, tudja hogy én létezem. S ha igen...nyilván akkor sem érdeklem. Nem akarok elmenni innen, de ez anya utolsó kérése, nem tehetem meg, hogy nem teljesítem....."

A toll elolvad a fiú kezében, csendben letörli, fel áll, elsétál a csomagjai mellett, és eldől az ágyon. Fejét a párnába fúrva alszik el....holnap korán reggel indulnia kell.

Képessége:

A szervezete képes szerves savat termelni, amit a bőrén keresztül tud leadni. A maximum mennyisége jelenleg 1-2 dl sav, amelyet csak a bőrén keresztül tud leadni, egyenlőre csak a tenyerén keresztül. Hatással van szövetekre, fára,  az emberi bőrre, de égési sebnél többet nem okozz. Az adott anyag vastagságától is függ átmarja-e az anyagot teljesen. Ha bőrrel érintkezik égése sebet okoz, azt sem jelentőset. Húsra, izmokra már nincs hatással. Csak azokra van hatással amik felsorolásra kerültek. Ha nem érinti meg az adott célpontot akkor a sav, folyadékként viselkedik és lefolyik, a gravitációnak megfelelően. Ő maga természetesen immunis a saját savjára.
Volt már arra példa, hogy sokkal több és erősebb savat is termelt, (lsd. előtöri), de az csak az érzelmi sokknak köszönhető amit átélt.

Jellem:
Csendes, zárkózott fiú, nem túl szociális alkat. Persze ha kell, vagy olyanokkal van akiket kedvel el van társaságban is. Anyja halála miatt, gyakran zavart, elgondolkodó, arca általában szomorkás. Azóta félénk is és nehezen kezdeményez beszélgetést vagy akár barátságot is. A képessége miatt fél hozzáérni bárkihez is, nehogy esetleg ártson vele. A képessége mostanában elég instabil, noha hatalmas károkat nem okozott még vele eddig.
A furcsa amnéziája miatt, nehezen kezdeményez beszélgetést, hisz néha az emlékei olyannyira zavarosak, hogy néha azt sem tudja eldönteni szereti-e az adott ételt vagy utálja, pontosan mi is történt az anyja halálát követő egy hétben, és ehhez hasonlók.

Kinézet:Jason Liam Norman 4161709-hellion

Privát előtörténet véleményezést kérek!


A hozzászólást Tyler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 24 Feb. 2016, 17:16-kor.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jason Liam Norman Empty Re: Jason Liam Norman

Témanyitás by Thorhalla Pént. 16 Aug. 2013, 13:28

Elfogadva, írj órarendet, aztán mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jason Liam Norman Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jason Liam Norman Empty Re: Jason Liam Norman

Témanyitás by Tyler Pént. 16 Aug. 2013, 14:48

Kötelezőek:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (Kree – Gunnhild Morsus, Asgardi – Dr. Stephanie Miller, Gunnhild Morsus)

Választott:
Túlélés a távoli űrben / idegen kultúrák (ismerd fel az idegen lényeket és tanuld meg megölni őket) – Gunnhild Morsus
Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként – Logan és Gunnhild
Repülő eszközök vezetése – Jonathan Miller, Yvette Morsus
Önvédelem – Serena Davidson (jövő), Logan
Mágikus tanok (elméleti óra) – Zacharias Morsus és Dr. Stephanie Miller


Választott órán kívüli csoportok:
- Kreatív önmegvalósítási klub – Serena Davidsonnal és Sweety Love-val
- Alternatív dimenziókat felfedező klub – Hank McCoy-al
- „Erasmus program”: Attilan-ra, Wakandába (a jelenlegi háborús helyzet miatt a Kree és a Shi’ar birodalomban egy félév tanulás kizárva)

Jelentkezés egyéb programokra:
- Túlélő kirándulás Vadföldre
- Épület/városlátogatások: Attilan-on, Asgardon, Atlantiszon, SHIELD-nél, Csúcs űrállomáson és Baxter-toronyban
- Sportmérkőzés a Bosszú és Árny Angyalokkal szemben

Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
10-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra:  Repülő eszközök vezetése – Jonathan Miller, Yvette Morsus
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Kreatív önmegvalósítási klub – Serena Davidsonnal és Sweety Love-val
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Nyelvórák (Kree)
10-12 óra: Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: Mutáns és filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Kreatív önmegvalósítási klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra:  Mágikus tanok (elméleti óra)
12-14 óra:
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra:
12-14 óra: 
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Nyelvórák (Asgardi – Dr. Stephanie Miller, Gunnhild Morsus)

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra:
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jason Liam Norman Empty Re: Jason Liam Norman

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 07 Nov. 2016, 00:08

Az Örök város c. kalandon való játék közben Jason szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jason Liam Norman Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jason Liam Norman Empty Re: Jason Liam Norman

Témanyitás by Tyler Pént. 20 Márc. 2020, 19:55

Három év után, izzadva és sokkos állapotban ébredt fel, az iskola gyengélkedőjén. Sikoltozni próbált, de hang nem jött ki a torkán. Napokig beszélni sem volt hajlandó, úgy viselkedett, mint aki nincs jelen, nem is hitte el igazán, hogy az a rémálom ténylegesen véget ért. Nagyon lassan fogta fel, hogy tényleg vége, és nem halt meg, nem vált semmivé. Ezt pedig az igazgató nőnek és egy ismeretlen férfinak köszönhette, akik ketten kiszabadították, sok más csapdába esett lélekkel együtt. Elég nehéz volt egyáltalán feldolgoznia az egészet, nem is beszélve arról, hogy három év alatt mennyi minden történt a valódi világban. Lassan megkezdte a gyógyulást, rengeteg kezeléssel és hatalmas elszántsággal vetette bele magát. Szerencsére a testét profi körülmények között ápolták és az iskola is megtett mindent annak érdekében, hogy a "kóma" ideje alatt, a lehető legjobb ellátást kapja és természetesen utána is. Az lebegett a szeme ellőt, hogy nem akar még egyszer olyan kiszolgáltatott állapotba kerülni. Roham tempóban javult az állapota, bár így is elég sokáig tartott mire, megközelítette a normál állapotot.
Ez volt az egyik része, a másik azonban az, hogy nagyon nem tette túl magát azon, ami történt. Folyamatosan rémálmai vannak, fél elaludni, hisz újra és újra átéli az ott elszenvedett kínzásokat és azt, hogy már az őrület határán járt, hogy majdnem meghalt. Emiatt kialvatlan, mogorva, folyton feszült, minden hirtelen és hangos zajra összerezzen. Próbálták elküldeni egy szakemberhez, de nem hajlandó megnyílni, elfogadni ezt a fajta segítséget még, csak eljár a foglalkozásokra, de érdemi előre lépés nem történt. Ha lehet azt mondani még  zárkózottabb lett, ami annak is köszönhető, hogy ő lett egy rövid időre az iskola csodabogara, aki hihetetlen módon feltámadt a kómából. Legalábbis egy kis időre mindenképp. Új ismeretségekre nem tett szert, azok pedig akikkel még az ideérkezése idején összeismerkedett, majdnem mindenki elhagyta már az iskolát. Így egyenlőre próbált csak a testi felépülésre és edzésre koncentrálni amennyire lehetséges volt.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jason Liam Norman Empty Re: Jason Liam Norman

Témanyitás by Thorhalla Pént. 20 Márc. 2020, 20:30

Elfogadva!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jason Liam Norman Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jason Liam Norman Empty Re: Jason Liam Norman

Témanyitás by Cerebro Szer. 22 Ápr. 2020, 00:02

A tojáskereső versenyen elért eredményed alapján a kért jutalmad az lett, hogy Jason mágiaérzékenységet kap. A másodlagos mutáció 5 kreditért nagyon sok lett volna annak fényében, hogy a max pontosok is csak 2,5 kredites jutalmat kaptak.
Azonban azzal, hogy mágiaérzékeny lesz mágia nem jár, szóval csak érzékeny, aminek játéktéren kell majd kiderülnie, hogy az lett (mivel ez ugye 2 kredit lenne és jócskán le voltál maradva a 15 pontosokhoz képest, így azért ez a hátrány), és mint minden utólag felvett személy Te sem kapsz induló mágiákat. És mivel X diák karakter, addig nem is tanulhat mágiát, amíg ki nem kerül az iskolából teljes értékű NJK-ként.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Jason Liam Norman Empty Re: Jason Liam Norman

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.