Liam V. Blacksong Szobája

Go down

Liam V. Blacksong Szobája Empty Liam V. Blacksong Szobája

Témanyitás by Shadow Kedd 12 Feb. 2013, 03:05

Nincs túl sok minden benne, sőt alán még elég szegényesnek is tűnhet. Egy széles úgy, íróasztal amin egy laptop és egy kis lámba pihen, egy kis könyv társaságában, mely valami napló féle lehet és itt-ott kilógnak belőle csak beleszórt lapok, vagy épp képek. Ezen kívül ruhásszekrény. Azaz semmi furcsa, vagy ez csak a felszín?

A szekrény belső oldalára családi képek felragasztva, többek közt ahogy apjával ül még fiatalon és tanulja a trükköket, vagy épp ahogy a konyhában tojásokkal zsonglőrködik, vagy másik amin egy tópartján ül és pecázik családjával. Minden képen olyan boldognak néz ki, majd egy másik kép, melyen bőrdzsekiben áll komoly képet vágva, de szemeiből csak úgy sugárzik a szomorúság, miközben teste mellett hanyagul lógó kezét jobban megnézve, az ujjai közt tart egy ászt.

A szekrény aljában egy kis láda pihen bűvész kellékekkel, meg ruhái is itt vannak összehajtva vagy fellógatva.
De térjünk vissza a naplóhoz és az asztalhoz.
A naplón egy felirat díszeleg: „A titokra benned a válasz”
Sok mindent tartalmaz a kis könyvecske Liam mindennapjairól is, ahogy néhány új trükkről, amit próbál kidolgozni jobban, de azok is inkább csak vázlatok mozdulatokról, s rengeteg beleszórt családi kép ott is.

Látszólag tankönyvek és más jegyzetek nincsenek sehol, de jobban megnézve az ágy alatt lapul még egy-két ládikó, amiben ott vannak azok is.

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Liam V. Blacksong Szobája Empty Re: Liam V. Blacksong Szobája

Témanyitás by Shadow Kedd 12 Feb. 2013, 03:23

//előzmény: Hall (Bál)//

Ahogy odaérünk a szobámhoz kinyitom az ajtót majd előre engedem Aliciat és csak utána lépek be a szobába. Hát igen az íróasztal székére dobott nadrágom és pólóm még ott van, de különben aránylag nincs nagy kupi ha leszámítom az összegyűrt papírokkal és innivalós dobozokkal teli szemetest. Minden nem lehet tökéletes. De az ágy szabad arra le tud ülni nyugodtan miközben becsukom a szobaajtót és rámosolygok.
- Hát itt vagyunk – mondom kedvesen mosolyogva, miközben közelebb lépek a székemhez és tűnik el a szennyes, majd jelenik meg ott ahol már nem látszik, azaz jelen esetben a szekrény tetején. Majd később azzal is foglalkozok.
- Ülj le nyugodtan ahova jól esik – hangom nyugodt, miközben körbenézek, s a külső nyugalom ellenére belül nem vagyok az, de jó bűvészként ennek még nem mutatom jelét.
- Esetleg kérsz egy kis üdítőt? – kérdésem közben őt figyelem, bár nem csak a kérdésem, miatt, hanem, hogy hogyan reagál erre az egészre.

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Teddy Szer. 13 Feb. 2013, 21:09

//Előzméy: A hall //
// A folyosókon //

Szerencsére Liam figyel rá, hogy megfelelő tempóban haladjon, amitől kissé kellemetlenül érzem magam, úgy értem nem akarom lassítani, de mégis muszáj, csak remélem hogy ez nem feszélyezi, tehát kezdek aggodalmaskodni, ám ennek nincs hosszú élete, mert amikor ismételten magához húz és így haladunk tovább, bár egy kicsit megbotlok de sikerül gyorsan korrigálni. Egy kis ideig nem tudom, hogy mit tegyek, de végül óvatosan át vezetem a háta mögött az egyik karomat és... Átkarolom végül is, bár nem tudom, hogy ez mennyire is van így rendjén, de végül is ez most annyira nem érdekes. Vagyis ez a része nem.
- Egy kevés kupi mindig kell, így van rendjén. - Jegyzem meg kissé fáradtan. Még egy kis ideig csendesen figyelem, hogy merre megyünk, de végül lehunyom a szemeimet és a vállára döntöm a fejemet, innentől kezdve pedig a szobájáig csak akkor nézelődök, ha szükséges... Tehát eléggé sokszor, ha nem mozognánk, talán képes lennék most itt elaludni.

// Liam szobájában //

Hallom, hogy nyílik az ajtó, bár ez nem jut el egészen tisztán a tudatomig, egészen addig nem realizálom, hogy mit is jelent ez, amíg a fiú meg nem szólal. Kipattannak a szemeim és egyből fájni is kezdenek a hirtelen megerőltetés miatt, így kénytelen vagyok megdörzsölgetni őket. Bár nem szívesen teszem, de le eresztem a kezemet, így tulajdonképpen leválok tőle, már ha lehet ezt így fogalmazni, pedig kellemes volt. A ténye annak, hogy hol is vagyok éppen kissé tisztít a tudatomon, elűzi a fáradtság egy részét, de ki tudja, hogy milyen kevés ideig csupán, mindenesetre is az első ami feltűnik azok a szennyes ruhák, amiken elmosolyodok, erre eddig nem igazán tudom azt mondani, hogy kosz, vagy kupi, mert csak ruhák, még ha használtak... Akkor is és csak kettő, bár eléggé gyorsan eltünteti őket. Érdeklődve nézek egy kicsit jobban szét, habár még a normális kereteken belül, nem kezdek el fiókokba leskelődni, vagy a szekrénybe, az üléses megjegyzése után pedig akaratlanul is az ágyra téved a tekintetem, ahova ugyan kissé tétován az elalvás veszélye miatt, de végül is leülök.
- Nem, köszönöm, ha csak nem kávé. - Mosolyodom el és kivételesen valóban komolyan gondolom a kávét, de kétlem, hogy kapni fogok, nem is próbálom erőltetni, inkább egy amolyan félkomoly poén.
- Egészen kellemes szobád van, kis szolid. - Legalább is egyenlőre úgy tűnik.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Shadow Csüt. 14 Feb. 2013, 03:43

Aliciat hallgatom, majd leülök mellé az ágyra.
- Hát kávém nincs, maximum egy kis energiaital, de legközelebbre már az is lesz – hangom kedves, miközben mindenféle trükközés nélkül jelenik meg a kezemben egy doboz energiaital és felé nyújtom, s várom, hogy elveszi e vagy sem.
- Nyugodtan vedd le a cipőd, legalább a lábaid is egy kicsit pihenhetnek. – mosolyom megmarad, miközben én is megszabadulok a kényelmetlen lábbeliktől és körbe pillantok a szobámban, mikor megdicséri.
- Próbáltam úgy berendezni, hogy egyszerű legyen és mégis elég kényelmes. – miközben beszélek ránézek. Látom, hogy álmos, bár ki nem ilyenkor? késő este van és engem is főleg az tart ébren, hogy az események így alakultak, s az ebből származó öröm nem engedi, hogy csak úgy eldőljek. Jó az energia italnak is köze lehet hozzá, némileg.
- Jó, hogy újra kettesben lehetünk és elég kényelmes körülmények közt – hangom csendes, miközben tekintetem kíváncsian követi, hogy arcocskájának minden kis rezdülését. Olyan furcsa, hiszen mikor kettesben voltunk mindketten koszosak, mocskosak voltunk, azóta mikor egymás közelében voltunk egy kicsit, akkor sose egyedül, de most csak mi ketten vagyunk itt a szobámban és olyan szép Alicia, s nagyon aranyos is.

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Teddy Vas. 17 Feb. 2013, 15:36

Elmosolyodok, egyértelmű volt,hogy nincs kávéja, mint mondtam, nem is vártam, viszont azt sem, hogy a semmiből előteremt egy energiaitalos dobozt, amire meglepetten tekintek és bár kicsit hezitálok, de végül is elfogadom.
- Szóval így csinálod. - Megmagyaráz néhány trükköt, amik mögött azt hittem eddig, hogy más van, mivel ami azt illeti, eddig sosem néztem utána és nem is igazán kérdeztem meg arról, hogy mire képes, mert ha egy dolgot tudok a bűvészekről az-az, hogy sosem árulják el a trükkök módszereit. A cipős felvetésén nem kell gondolkodnom, nemes egyszerűséggel lehámozom az egyik lábammal a másikról azokat, még ha nem is valami kellemes érzés, ahogyan végig marja a sarkamat, de mindez csak járulékos veszteség, úgymond, egy kis fájdalom ami megkönnyebbüléshez vezet. Felbontom a dobozt, miközben beszél majd pedig bele is kortyolok, tipikus energiaital íz, persze.
- Jól sikerült. - Valóban eléggé kényelmesnek tűnik eddig... Mivel csak az ágyra ültem le, de valószínűleg akárhol is tettem volna meg ezt, ugyan ez lenne a véleményem. Kicsit még egy enyhe mosollyal megfűszerezve nézem a kezemben lévő dobozt, az utolsó szavainak hallatán, egészen addig amíg el nem határozom magam és ha hagyja, akkor neki dőlök finoman a vállának.
- Ennél talán semmi sem lehet kényelmesebb. - Most legalább is eléggé így érzem, s felmerül bennem egy kérdés.
- Liam... Akkor mi most...? - Az utolsó szót úgy érzem, hogy nem szükséges kimondanom, bár a válasz egyértelműnek tűnik, de ilyen vagyok, szeretnék biztosra menni.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Shadow Hétf. 18 Feb. 2013, 03:49

Lassan bólintok.
- Van aminél igen van aminél nem. Sok trükkhöz csak gyors kéz kell, meg egyéb trükkök, amikhez nem kell semmilyen képesség. – jegyzem meg csendesen, majd hozzáteszem – Apám még azelőtt tanítani kezdett, hogy a képességem előjött volna. – ezután várok egy kicsit és hagyom inni, majd mimkor hozzám bújik, akkor megölelem, s szavain elmosolyodok.
- Igen Alicia, mi most... – helyeslek és megsimogatom az oldalát. - …s igen, nem álmodsz, vagy ha igen, akkor ugyan azt álmodjuk – suttogom csendesen a fülébe, miközben élvezem a pillanatot. Furcsa, hogy a „pokol” volt az ami megmutatta, hogy milyen is a másik valójában és hozott össze minket, még ha igen lassan akkor is, hiszen ennek az előzménye Raft-on indult, majd közelebb hajolok a füléhez.
- Csak arra kell figyelnünk, hogy még mielőtt elaludnál, azelőtt a szobádban légy, hogy Veszély ne pattogjon itt és rontsa el eme kellemes estét, s a későbbieket. – lassan ölelgetem és olyan jól esik, hogy helyére kerülnek a dolgok.

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Teddy Hétf. 18 Feb. 2013, 16:53

Szélesebbre húzódik a mosolyom, bár nem hiszem, hogy ezt most látja az elhelyezkedés miatt.
- Egy percig sem feltételeztem, most hogy hogy így felhoztad, gyanút keltettél bennem. - Nem, valójából nem, tudom, hogy nem álmodon, ahhoz túlzottan valóságos, az pedig, hogy ezt nem gondolom komolyan eléggé erősen érződik a hangomból. Az, ami veszélyről elhangzik, már fele ennyire sem tetszik, s annak a ténye, hogy mind ez igaz, kissé lehangol, de ennek nem igazán adom jelét, legalább is addig nem, amíg meg nem szólalok.
- Megmondom neked őszintén, nem értem, hogy mi baja van az embereknek a másnál alvással... - Nem, nem tervezek itt aludni, nem akarom egész este zavarni. - Ha viszont mégis így történne... Akkor max nem nyitunk ajtót. - Elmosolyodok újra, maximum hangosbemondón hallgathatnánk az égi áldást, "kellemes" lenne, cinikusan szólva és kissé tovább súlyosbítaná a dolgokat, azt pedig nem akarom megkockáztatni, hogy tőle eltiltsanak, úgy értem... Most ami csomó munka rám hárult, rendben van, nem nagyon érdekel mert tényleg, legalább nem unatkozok, amúgy sem csinálnám, ha nem akarnám valamilyen alap szinten, de ha ezeket leszámítva mást nem is nagyon csinálok, vagy nem nagyon csináltam eddig, akkor legalább vele szeretném majd eltölteni a szabadidőm nagyobb részét, bár nem szeretnék tapadni... Igazából fogalmam sincs, hogy miként fogok viselkedni, senki más nem került még hozzám ennyire közel, ez pedig... Nagyon kellemes, jó. Kortyolok még egy keveset, nem sietem el, majd pedig átnyújtom Liamnek is.... Megkínálva a saját italából, ami furcsa lehet, de akkor is, ezt alapnak érzem. Továbbá élvezem a pillanatot és a helyzetet, a nyugalmat, amitől kezdem nehéznek érezni a tartásomat és bár mondani akartam valamit, hirtelen az sem nagyon jut már eszembe.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Shadow Hétf. 25 Feb. 2013, 05:43

Gyengéden ölelem magamhoz Aliciat és közben vállára hajtom a fejem, miközben hallgatom a szavait, majd pedig átveszem a dobozt, s beleiszok, s amint üres egy könnyed mozdulattal dobom a kukába anélkül, hogy felkelnék.
- Hát azt nem tudom én se. Szerintem sincs benne semmi olyan, hiszen, ha nem itt élnénk, akkor se lenne vele semmi baj. – mondom csendesen, miközben egyik kezem Alicia hasára csúszik, hogy megsimogassam egy kicsit, míg a másik lassan felvándorol az arcáról, hogy megcirógathassam szépen lassan.
- De mindegy. Szerintem képesek leszünk elég időt együtt tölteni nyugodtan. – suttogom csendesen a fülébe, egy kedves mosoly kíséretében. Megkísért a gondolat, hogy esetleg itt tartom estére, de aztán, beugrik a gondolat, hogy nem akarom bajba keverni, hiszen akkor jóval nehezebb lenne vele lenni. De olyan jó, hogy itt ül a karjaim közt, hozzám bújva, s most egy elég nyugodt helyen, s nem egy olyan nyomasztón, mint ahol először. Talán most már könnyebb lesz felejteni is, a sebeket gyógyítani, amit okozott Raft. Egy kis mozdulattal a kezem besiklik Alicia álla alá, hogy egy enyhe mozdulattal vegyem rá, hogy hátra döntse a fejét, hogy tekintetünk találkozhasson ahogy némileg kihúzom magam. Rámosolygok, s figyelem mennyire is álmos.
- Aranyosabban nézel ki így, a karjaim közt – szólalok meg, majd hozzá teszem egy kis mosollyal – még mindig olyan hihetetlen

Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Teddy Hétf. 25 Feb. 2013, 15:56

A doboz csörgésére, ahogyan a kukában landol ismételten megébredek, bár nem aludtam, a hirtelen hang ér legalább annyira váratlanul, hogy késleltesse az elkerülhetetlent, meg persze az is, amit Liam tesz, s valóban ez a része inkább, hiszen ahogyan a hasamhoz ér és simogatni kezdi, s még a fejemet is kellemes módon piszkálja... Végigfut a hideg a hátamon s magával hoz valami különleges, szokatlan érzést, mely csak egy röpke pillanatig tart, de egész testemben megremegtet, s felettébb kellemes ama rövid ideig, amíg tart. Arra is késztet, hogy fészkelődjek kissé, kényelmeebbé alakítva a helyzetet, pedig ki gondolná, hogy lehetséges még jobban azzá tenni.
- Remélem.... - Hirtelen ennyit tudok válaszolni, ezt is eléggé halkan, bár egy meglehetősen széles mosollyal az arcomon, csukott szemekkel. Mindez az állapot addig tart, amíg a kezével elő nem segíti a fejem mozgatását, minek hatására lassan kinyitom a szemem, s pár lassú, fáradt pislogás mellett nézek mélyen, némán a szemeibe, elpirulva. Nem tudok válaszolni, talán nincs is rá szükség. Érzem ahogyan szívem erősen lüktet a mellkasomban, s mintha megfeszülne egy pillanatra a levegő, mozdulatlanná válik számomra, s eme kis momentumra a csend is némábbá válik. Egyik kezemmel kissé remegve szorítom meg az ágyneműt, melyen helyet foglaltunk és egy talán számomra meglepő mozdulattal tolom kissé előre magam, szemeimet hosszadalmasan lehunyva, életem első csókjának reményében.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 25 Feb. 2013, 16:26

A Pokol tornácán: Prológus 2.:
Résztvevők: Pokol dimenziók urai, úrnői bizalmasukkal, az asgardi káosz és halálistennő, Avalon védelmezője és a görög halálisten
Helyszín és idő: mindenki a saját idejében és helyén a saját dimenziójában, világában

Eldöntett és elérkezett az idő arra, hogy a megállapodást minden isten, istennő, démonnő és démonúr betartson. Egymástól függetlenül egyszerre kezdtek bele egy-egy rituáléba, egy olyanba, amit az égiek nem akadályozhattak meg, mert nem volt közvetett beavatkozás. Rúnák, mágiák, isteni erők keveredtek, majd egyszerre zúdultak rá a Földre, olyan hatalmas mennyiségű és erejű mágia, amit a Föld a Bukáskor szenvedett el hosszú léte során először, majd másodjára, amikor Zacharias Morsus és Thorhalla összeomlasztotta a New York körül a mágikus pajzsot és kényszerítették vele térdre Galactust…
A mágia örvénylett és kavargott, majd egyszerre találta meg az embereket, ám egy feltűnő és nem várt mellékhatással is járt a mennyre nézve. A túlvilági urak és úrnők, az istenek ajándéka elérte New Yorkot és ott egészen pontosan Queens-et…

Liam V. Blacksong Szobája 00120

~ Queens felett, de az egész városban látható ~
Queens egy ideig még mindig a vörös egében tűnt ki a többi városrész közül. Hatalmas mennydörgések és villámok szelték át az eget, mindenhol láthatóak voltak az egész városban. Ennek a fényében közel negyven darab közel ötven méter hosszú türkiz sárkány repült és estek neki az égben repkedő fekete és vörös sárkányoknak, amik jó ideje ott tanyáztak, lényeknek az északi irányból, Amelia és Serena Davidson támogatása volt mindez. Az eget a vörös felhők alatt isét villámok szelték át, a mennydörgés hangos volt, a villámok között az Asgardi viharisten Einar Thorson volt látható, ahogyan a repülni képes társaival nyugatról ostromolják a démonok hadát. Lyron McKenzie, az Örök Birodalom uralkodója pusztakézzel tépett le egy sárkányfejet és a lény zuhanni kezdett…
A következő pillanatban valami történt, a városban élő összes mágiaérzékeny egyszerre nyögtek fel, olyan erejű mágiát éreztek, amit életükben korábban még soha sem, mindenre és mindenkire mágia hatott, akik Queensben tartózkodtak ezt a mágusok tudták és érezték, de a következményeket még megjósolni sem tudhatták. A vörös felhők eltűntek, a nap eltűnt és éjszakai égbolt vette át az helyét. A csillagok látszottak az égen, mégis valami esni kezdett onnan… vér. Az ég és a menny vérzett…
Liam V. Blacksong Szobája Xfactor2522013digitalna

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Liam V. Blacksong Szobája Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Cerebro Csüt. 02 Május 2013, 10:37

//Elnézést, hogy minden játékot félbeszakítok a kalandkezdés miatt és egy kisebb ugrás is van felzárkózva a rendes időre, május elejére.//

~ Május eleje ~
Mindenki éppen a saját dolgával volt elfoglalva, ki beszélgetett a többiekkel, ki ki tudja, hogy mit tett éppen, amikor az iskolában levő érzékelőkön keresztül megjelent előttük Veszély – az iskola biztonsági rendszere, egy android, amit az egyik diák készített korábban – holografikus képe, aki szinte azonnal beszélni is kezdett.
- Minden diáknak, aki jelentkezett a Colorado Springsi tanulmányi kirándulásra a felszerelésével együtt jelentkezzen a hangárban. A repülő egy órán belül indul a megadott helyszínre. Aki lekési az indulást, az itt marad, nem fogja a pilóta megvárni.
Még egyszer-kétszer elismételte az üzenetet, majd a holografikus kép eltűnt, mintha ott sem lett volna.

~ Hangárban ~
Amint mindenki megérkezett a föld alatt levő hangárba az X-men repülőjéhez, a Black Birdhöz a kísérőtanárok is ott voltak már, az egyikőjük vezette majd a gépet. Ahogyan a társaság tagjai felszálltak rá a plafonon levő hangárajtó kinyílt és a gép felszállt és útba vette Colorado Springs-et útirányként, hogy néhány órával később le is szálljon ott.

//Nem muszáj a hangárba írni, elég egyből a célállomásra.//
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.