Liam V. Blacksong - X Diák

Go down

Liam V. Blacksong - X Diák Empty Liam V. Blacksong - X Diák

Témanyitás by Shadow Szomb. 20 Aug. 2011, 22:39

Név: Liam V. Blacksong
Becenév: Vu
Nem: Férfi
Faj: Mutáns
Jellem: Semleges
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: USA – Kansas - Topeka, 2006.04.27..
Kor: 16
Család:
Apja: Sam Blacksong (Mutáns)
Anya: Gina Torn
Foglalkozás: Életművész
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: fekete
Bőre színe: kaukázus
Különleges ismertetőjel: Szinte mindig van valami a kezeiben
Repülési sebesség: 0
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges szerencsejátékos

„Sose ülj le velem kártyázni, mert hiába figyeled a kezemet... csalok és még észre se veszed, s már enyém mindened...”/Sam/

Ülök az egyik kocsma sötét sarkában és egy nyalókával játszok a számban... élvezettel nyalogatom nyugodt arckifejezéssel miközben apámat várom... előttem egy fazon nagyon izzad, bár nem értem miért... Lehet talán az 50 dolcsi az oka az izzadásának ami az asztalon van középen... lent négy lap... kezében öt... nagyon szenved, de végül 25 dolcsit még tesz... megadom... és kikerül az uccsó lap... látom a kapzsi mohó fényt a szemében... hiszen lent van három ötös... nála lehet a negyedik... diadal ittasan nyúl a pénzért... 100 dollár... az én lapjaim az asztalon hevernek... középen egy ász... lomha mozdulattal fordítom fel a lapjaim és nézem a döbbenetet a szemeiben... nem nézek le, csak a pénzért nyúlok, felveszem és elrakom... mire felfogja mi is történt én már kimentem a kocsihoz.. apám ott várt, mert közben kiment... az asztalon pedig 3 ász ami a kezemben volt és még egy 10-es aminek szintén a párja lent hevert, bár ez már mindegy... 2021-et írunk... Csaltam... de nem lesz emiatt álmatlan éjszakám... Apám bűvész... kártyatrükkök, kisebb eltüntetések, vagy ami épp vonzotta a közönséget... de főleg kártyával szeretett foglalkozni... Mint minden apa úgy ő is arra törekedett, hogy vérének átadja a tudását, így tanított, mit és hogyan... Hát igen.. jó diák voltam és szorgos ilyen szempontból meg főleg... Nem voltunk gazdagok, de mindig meg volt mindenem és volt elég zsebpénzem is... hát igen... gyakran húztam csőbe másokat és nyertem el a pénzüket... bár erre már párszor majdnem ráfáztam... egyszer tényleg nagyon közel jártam ahhoz, hogy ne töltsem be a 13-at.
Ez is olyan nap volt mint a többi... csak most a suli egyik bandavezére és a haverjai voltak akiket kiszemeltem magamnak... Tudtam, hogy van elég pénz náluk és azt is, hogy kártyáznak... hát beszálltam... apám tanítását használtam fel, s kifosztottam őket... igen alaposan... 5 dolcsival ültem le és úgy 50-el keltem fel... csak hogy ezt nem igazán szerették volna hagyni...szemem sarkából láttam, ahogy megvillan a zsebkés és hallottam ahogy egy másik kinyílik miközben a pénzt követelik vissza amit elnyertem. Nem hittem volna, hogy sikerül kijutnom abból a helyzetből, s próbáltam védeni magam... azonban valami történt, mert akár csak egy bűvésztrükkben úgy termet a kezemben amit akartam és húztam ki a zsebemből a késeket, amik eltűntek támadóim kezéből... majd ösztönösen pár mozdulattal tüntettem el a késeket és már csak egy-egy kártya volt a kezeimben. Meglepett, de nem csak engem... volt annyi lélek jelenlétem, hogy elmeneküljek míg a banda tagjai magukhoz térnek... hát igen... apám tanított arra, hogy időben próbáljak lelépni, mielőtt el nem vernek...
Otthon azonban elmerengtem elég alaposan, hogy mi is történt... főleg, hogy olyasmiket csináltam, amiket tényleg csak maximum bűvészek szoktak megcsinálni és ők is előre megtervezve, mindent elhelyezve a nézők átverésével... de nekem nem volt ott semmi és időm se volt erre... Érdekes volt megtanulni... vagy legalábbis megpróbálni használni rendszeresen eme adományt aminek hasznát megtapasztaltam rossz leosztásnál, vagy éppen tesztírásoknál amikre elfelejtettem készülni, de valahogy mindig sikerült jó eredményt elérnem. Zsebemből feltűnő és eltűnő eredmények...bár csak létező tárgyakat tudtam előhívni, megidézni, vagy nem is tudom minek is nevezzem ezt az egészet, s persze úgy, hogy tudtam, hogy hol van.. láttam korábban... de aztán elég volt tudnom és kisebb tárgyakat magamhoz tudtam így venni, mint amilyenek mondjuk bizonyos kártya lapok, vagy érmék.. kockák, zsebkendők, kések... azaz élettelen tárgyak...élőlényeket nem igazán próbáltam... meg egyenlőre ez is bőven elég volt ahhoz, hogy megéljek... hogy legyen elég zsebpénzem...meg szórakoztassak másokat... igen... apám oldalán néha fellépek én is és sikert aratnak a trükkjeim. Jó látni egy lány mosolyát mikor előhúzok egy rózsát az orra előtt, vagy valami kis apróságot, s oda adom nekik.
Jó volt az egész és mikor nem bűvészkedtem, iskolába jártam, akkor apámat kísértem kocsmákba mikor ott pókerezett, vagy otthon segítettem... azonban egy nap két idegen érkezett nem sokkal a 2022-es év kezdete előtt...talán órák voltak éjfélig... nem tudom mikor értek oda, mert nem voltam otthon... csak arra értem haza, hogy szüleim az asztalnál ülnek és velük szemben a két furcsa idegen.
Hallgatom a szavaikat ahogy azt ecsetelik, hogy lenne valami puccos iskola, ahol hozzám és apámhoz hasonló fiatalok lennének. Kezembe veszek egy pakli kártyát, és kevergetem s igen látványosan húzom ki belőle az ászokat, majd dugom vissza, keverek rajta, de nem is nézem a paklit, majd összecsapom a tenyereimet és a pakli helyén a tenyereim közt egy rongy jelenik meg, majd a rongyot közepénél fogva felemelem a jobb kezemmel és a balom ökölbe szorítom.. .lassan beletuszkolom a rongyot és bele fújok, majd öklöm szétnyílik de már üres és zsebemből előhúzok két kártyát... egy személyit és egy diákot.
- Serena Amelia Davidson, diák az orvosin – hangom csendes, ahogy olvasom. Majd látszólag összegyűröm és kisebb láng csap fel az asztalon és ott megjelenik a két irat. Apám szemébe nézek, ő némán az enyémbe, majd anyámra néz, aki rám, s belenézek az ő szemébe is. - mikor?
- Most Vu... most... - suttogja anyám, s lassan megfordulok, hogy felmenjek a szobámba, de egy finom kéz érintését érzem meg a vállamon... ahogy hátra nézek a fehér hajú lány szemébe nézek egyenesen. Kéri hogy maradjak még, mert szeretnének beszélni velem is, meg még szüleimmel is. Lassan fordulok vissza és lassan érintem meg a kezét míg másikat nyitott tenyérrel veszem el a füléhez, s mintha megfognék valamit húzom előre és egy kis plüss tigrist rakok a tenyerébe, majd az asztalhoz indulok egy néma rendben kíséretében. Leülök az asztalhoz... és beszélgetünk... kezemben egy újabb pakli jelenik meg és azzal szórakozok, csinálom a trükköket, de rá se nézek... Igen hamar kiderülhet Serenanak és Bestiának, hogy nem ismerem a képességem... nem tudom mi rejlik benne ténylegesen, csak használom amire rájöttem, ráéreztem, s nem feszegetem a határait, vagy még csak nem is keresem. Egy része tudatos más része ösztönös inkább, de egy biztosnak látszik. Egyenlőre elég ártalmatlan maga a képességem... legalábbis ezen a szinten mindenképpen. Végül eljött a pont mikor a szobámba mentem... egyedül... előkaptam a bőröndömet és bepakoltam mindent ami egy utazásnál kellhet...ruha cipő, törülköző, tisztálkodó szerek, laptop, mobil, bűvész kellékek, családi képek, majd lezárom a bőröndöm... Lassan indultam meg kifelé, ahol már vártak rám... tudtam fájdalmas a búcsú, de lassan véget ért az is és elindultunk...
Vagyunk páran akik idekerültünk.. A közös, hogy képességekkel rendelkezünk, amik elég egyediek... próbáltam haverkodni, azokkal akikkel együtt vagyok itt amint elfoglaltam az ágyamat és kipakoltam. Egy biztos, hogy az én képességeim elég hasznos lehet itt, ha ellaposodik a hangulat, de mivel iskola azért pár szabályt be is kell majd tartanom, vagy legalábbis nem túl látványosan megszegni őket. Bár a lehetőség, hogy itt megismerhetem a képességem igen csak csábító, de emellett azért jól is akarom érezni magam... Hogy ez mennyire fog menni? Hát néhány virág vagy hasonló apróság a lányoknak sokat dob a helyzetemen mindig, majd kiderül itt mennyire értékelik a kis mutatványaimat. Annyi biztos, hogy ha nem lenne képességem, hasonlóan jól kinéző magán suliba esélyem se lenne bejutni se... se a jegyeim nem olyanok, se szüleim pénztárcája, de itt úgy fest a képesség az ami a bejutás elsődleges feltétele és hogy itt biztonságban élhetünk... bár én kint is... de már látom, hogy vannak páran akiknek ez nagyobb nehézséget okoz, mint nekem.
Lassan de biztosan beilleszkedtem a többiek közé... bár lehet nem is olyan lassan, hiszen a trükkjeim igen gyakran vonták rám a figyelmet.
Mosolygásra ad okot, mikor Bestia professzor úr jegyzetei eltűnnek, vagy mikor már a 10. paklit veszi el tőlem, vagy épp ugyan azt az egyet? Hát ezt nehéz megmondani, de arra nem lehet panasza, hogy nem tanulok, mert mindig tudom a kérdéseire a válaszokat. De tényleg a ragasztót nem én raktam a prof székére... Persze valamiért senki nem akarta ezt elhinni. Sportok közül harcművészeteket tanulgattam vagy íjászkodtam, ha épp nem a többiekkel kosaraztam, vagy épp mást játszottam. Bár trükkök gyakorlása is épp úgy a hétköznapjaim részét képezte, ahogy az is, hogy leüljek kártyázni. Bár az esetek többségében a lányokat szórakoztattam apróságokkal, hát igen angyal nem vagyok.

Képességek:
egy saját dimenzióval rendelkezik, melyből kényére kedvére teleportálhat ki már bent lévő tárgyakat, akár csak a zsebéből húzná elő őket, vagy éppen be oda 15 méteres körzetből maximum 10 kilóig

Képek:
Liam V. Blacksong - X Diák Liam1
Liam V. Blacksong - X Diák Liam2z
Liam V. Blacksong - X Diák Liam3m

Liam V. Blacksong - X Diák Liam0

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Liam V. Blacksong - X Diák Empty Re: Liam V. Blacksong - X Diák

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 20 Aug. 2011, 22:42

Újra elfogadva, mehetsz boldogítani a többieket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Liam V. Blacksong - X Diák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Liam V. Blacksong - X Diák Empty Re: Liam V. Blacksong - X Diák

Témanyitás by Shadow Szomb. 20 Aug. 2011, 22:49

Név: Liam V. Blacksong
Lakás/Létesítmény: -
Foglalkozás: Életművész
Munkahely: -
Eszközök: Mobil, egy kis laptop, bűvész kellékek
Felszerelés/fegyverek: -

Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely: Iskola
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Liam V. Blacksong - X Diák Empty Re: Liam V. Blacksong - X Diák

Témanyitás by Shadow Vas. 16 Dec. 2012, 17:57

Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
10-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: Mechanika és Elektronika
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Boksz klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Spanyol
10-12 óra: Vallásismeret
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: Mutáns és filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: Zen meditáció
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Kreatív önmegvalósítási klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Mágikus tanok (elméleti óra)
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Informatika szakkör
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: Etika
12-14 óra: A mutáns és sima művészet története
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Archeológia
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra:

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Liam V. Blacksong - X Diák Empty Re: Liam V. Blacksong - X Diák

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.