Zacharias Waver-Davidson

Go down

Zacharias Waver-Davidson Empty Zacharias Waver-Davidson

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 23 Aug. 2013, 18:24

Név: Zacharias Waver-Davidson
Egyéb név(i): Hood, Zack, Zacky
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: jó
Személyazonosság: a saját világában mindenki ismeri, a Reneszánszban titkos
Születési helye és idő: 2018. szeptember 26., New York (F4 realitás), (2024 szept. 26-n lesz 17)
Kor: 17 év
Család: egyedülálló
- Serena Davidson (F4) – anya, él
- Charles „Hood” Waver – apa, halott (saját világában)
- Gabriel Morsus – nevelőapa, halott (saját világában)
Foglalkozás: diák, médiasztár (filmcsillag és modell), szuperhős
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: fehér
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: hófehér haj és idősebbnek néz ki a koránál
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
Zack élete nem indult kellemesen, vagy éppen túl könnyen. Az anyja éppen csak felkerült New Yorkba, amikor találkozott Charles Waver-rel. A lány éppen akkor szabadult csak ki a kórházból és a pszichiátriáról, ahol kezelték, így a fiúnak nem volt nehéz dolga, hogy elcsavarja a friss egyetemista lány fejét. A baleset pedig megtörtént, mégpedig a kisfiú személyében. Mivel Serena soha sem lett volna képes senkinek sem bántani úgy döntött, hogy fiatal kora ellenére is megtartja a gyermeket, azt pedig nem tudta megtenni, hogy felnevelje. A gyermek pár napos volt csupán, amikor a szimbionták elözönlötték a világot. Az anyját kimentették a kórházból, annak pusztulása előtt a gyermek ott maradt. Egy férfi hallotta meg a sírást és még a szimbionták előtt ki tudta menteni őt. Az eredeti nevét nem tudta meg, a karszalagon csak a Waver-Davidson nevet látta meg, így az invázió elején elhunyt „bátyjáról” nevezte el a fiút Zacharias-nak. Mit sem tudva arról, hogy a gyermek anyja él Gabriel Morsus elmenekült az országból olyan helyre, ahol a fiúnak is biztonságot tudott nyújtani. Hónapokkal később tért vissza csak New Yorkba, mikor az újjáépítések zajlottak és úgy nézett ki, hogy megtalálta a kis Zack anyját, a Fantasztikus négyes egyetlen életben maradt tagjának személyében, Serena Davidsonban. De mire megtalálta volna a lányt, az eltűnt „örökre”. A férfi már nem tudta meg soha sem, hogy miért, mert a lány csak a halála után tért haza a realitásba.
Az újjáépült kínai negyedben telepedett le a fogadott fiával, akiről végül orvosi procedúrák során valóban sikerült kiderítenie, hogy kinek a gyermeke, hogy tényleg azé a lányé, ettől kezdve tisztában volt vele, hogy kik voltak a szülei és, hogy Gabe csak a nevelőapja. A kínai negyedben egy öreg mesternél laktak, aki még Tibetből menekült ide az épülő New Yorkba, egy idő után elkezdte tanítani Gabe-t, és mivel a kisgyerek ott volt mindig velük, így a képzést mindkettejüknek tanította. A kis Zack alig kezdett járni, de már harcművészetet tanult. Roppant sajnálatos módon nagyon hamar kiderült, hogy kinek is a fia, a világuk megmentőjéé így attól a pillanattól kezdve a fiúnak megszűnt a normális élet. A nevelőapja bármennyire is próbálta óvni a nagyközönségtől nem lehetett, aminek köszönhetően a fiú a média szeme láttára nőtt fel. szerencsére Zack egészen jól viselte mindezt és nem züllött el, igaz ebben nagyban közrejátszott az is, hogy nagyon szigorúan fogta mind Gabe, mint pedig az idős mester. Egészen kiskorában két-három évesen kezdődött a színészi karrierje egy gyerekeknek szóló showban, de a producerek meglátták a lehetőséget, hogy az ő nevével bármit el lehet adni Serena miatt, így először gyerekfilmekben, majd Hollywoodi filmekben is feltűnt és ünnepelt gyereksztár lett, így egyre több cikk is megjelent róla a talkshow szereplésekről nem is beszélve. Nagyon sok anya jelezte, hogy örökbe fogadná a fiút, de Gabe erről hallani sem akart, révén sajátjaként szerette.
A fiú nagyban örökölte az anyja jellemét, szerény és visszahúzódó volt és nehezen viselte azt, hogy mennyien sztárolják őt, bár az évek során beletanult, noha azt is leginkább színészkedéssel álcázta, mintsem tényleg örült volna a sikernek. A sok filmszereplés és tanulás mellett nem igen volt lehetősége arra, hogy iskolába járjon, így magántanulóként végezte az iskolát. A barátai többsége a hozzá hasonló gyerekszínészekből került ki, illetve a kínai negyedben lakókból. Heti min tíz edzése volt harcművészetből, még a filmezés közben is kellett gyakorolnia, soha sem hagyhatta mindezt abba, illetve, amikor nagyobb lett, akkor lőfegyverekkel való bánást is elkezdte tanulni. A filmszerepei miatt lovagolni is kénytelen volt megtanulni, de nem zavarta, mert szeretett sportolni. Hogy egyedül legyen olyan hét-nyolc kilenc évesen kezdett bele a hosszútávfutásba is, amíg futott távol lehetett a médiától és ott kevesen tudták tartani vele a lépést. Az iskolával voltak kisebb gondjai, nem igazán szeretett tanulni, a sport volt a mindene, illetve a filmezés, a matek, vagy épp irodalom egyáltalán nem érdekelte. Az évek múlásával egyre több és több díjat is nyert a filmekkel, amiknél a kamaszodó fiút immáron verekedős akciófilmekben is játszatták. A harcművészeti tudása miatt többen Jet Li és Jackie Chen utódaként emlegették, mert régen láttak utoljára ennyire tehetséges fiút ebben a műfajban. Mindezt persze nem volt nehéz elérnie, egyébként is ügyes volt, és kiderült a mutáns mivolta is, ami nemes egyszerűséggel nem volt más, mint szuperhumán ügyesség, így még könnyebben volt képes arra, hogy véghezvigye a hajmeresztő mutatványokat, amik a harcművészet és filmezés terén kellettek. Soha sem használt dublőrt, mindent ő maga hajtott végre a vásznon. Ekkor kezdődött modell karrierje is, mert a filmezésen kívül modellkedni is hívták, mert az ő arcával és nevével bármit, de tényleg bármit le lehetett adni.
Ahogyan kamaszodott próbált barátnőt is szerezni, amit be kellett látnia, hogy a milliós rajongótábor mellett roppant nehéz volt megtennie. Előjött a kissé félénk és szende énje ezzel kapcsolatban, mert a rajongók levegőhöz sem hagyták jutni, nemhogy kezdeményezni bárkivel szemben. Végül talált valakit, de a sok sport és filmezés, edzések és tanulás miatt, meg főleg az utazások miatt a lány végül ejtette, hogy ez így neki unalmas és többet várt. Így ismét egyedül maradt tizenöt-tizenhat éves korában. Az apja próbálta bíztatni, hogy fiatal még lesz lehetősége, csak épp Zack meg akart felelni a normálnak és gáznak érezte, ha ennyi idősen nincs barátnője. Tizenhat éves volt, amikor kicsit több időt maradtak New Yorkban, a forgatások is itt voltak és ekkor döntött úgy, hogy ahogyan az anyja ő maga is tesz valamit a világért, ha már az anyja miatt van folyton a képernyőn és a holoújságokban. Ekkoriban tette le a fekete övet is kung fúból a sárkányok útja ágból természetesen. Két fegyvert ragadott, amiket még forgatásról hozott el és azokkal járta az éjszakát és segített a rászorulókon. Egyszer belefutott egy maffiacsapatba, akikbe nem kellett volna. Akkor ott legyőzte őket, de hónapokkal később olyan árat fizetett érte, amit soha sem tud megbocsátani magának.
Akkor is éjszaka kint volt, mikor hazatért a ház, ahol az öreggel és Gabe-el lakott lángokban állt, a ház előtt pedig megtalálta a megégett testű és kivégzett testőröket, akikhez a filmes cég ragaszkodott, hogy mellette legyenek, odabent pedig másnap reggel megtalálták az idős ember és Gabe holttestét. Leszámolás volt a rendőrség szerint az a maffiacsoport, akikbe hónapokkal korábban a fiú „belekötött”. Képtelen volt feldolgozni mindezt, saját magát okolta, mikor a legmélyebben volt, akkor találkozott az anyjával először, a nála még mindig alig pár évvel idősebb multiverzum őrzője eljött hozzá, mert csak most tudta meg, hogy még mindig él és nem halt meg azon a napon. Anya és fia végre találkozhattak. Zack nem akart itt maradni tovább, a hely nyomasztotta és nem találta a helyét, így Serena magával vitte, egy kis időt töltött a Kristálypalotában, illetve még jó néhány realitást is meglátogattak. Több mint fél évig voltak együtt, mire mindketten belátták, hogy a fiúnak otthon kell. Az anyja pedig egyetlen világot ismert, ahol biztonságban lehet és szerető családra lelhet, így oda, abba a világba vitte, ahol őt is mindig segítették, ahol ő is élt, kétszer, élt Gabe és Hood is, illetve Zack-nek még egy nővére is, a kort nézve húga, de a lány idősebb volt. Így esett a választás a Reneszánsz világra…

Szakértelmek:
Egészen kiskorától kezdve sportolt, hosszútávfutó, illetve harcművészetet is tanult a nevelőapjával együtt, a sárkányok útját, ennek köszönhetően fekete öves fiatal kora ellenére. Lényegében ugyanazt a képzést kapta, mint a vasököl, csak éppen neki nincs meg a misztikus ereje. Pusztakezes harcon felül lőni is kiválóan tud, két lőfegyverrel is.
Mivel a saját világában színész, amit gyerekkorban kezdett kiválóan ért a színészkedéshez (több tucat díjat is nyert a filmekkel, amikben szerepelt), tud lovagolni. Soha sem használ dublőrt az ügyessége miatt, éjszakánként pedig igazságosztóként járta New York utcáit (saját világában).
Az általános tudása egy vele egykorú diákén van, habár tisztában van a multiverzum létezésével és azzal, hogy mik a szabályok multiverzum szinten.
Angol nyelv mellett anyanyelvi szinten beszéli a mandarint (kínai).

Képességek:
A képessége valódi mivoltával nincs tisztában, ugyanis az eredeti az, ha meghal feltámad egy új képességgel. (A képességet a staff határozza meg)
Természetesen ez ne minden esetre igaz, ha például a teste teljes mértékben roncsolódik (átmegy rajta egy kamion, vagy vonat), esetleg lefejezik, vagy pedig a szívét veszíti el, akkor ugyanúgy meghal, mint bárki más. Azonban, ha ezek nem történnek meg, akkor a halála után három órával feltámad, a sérülései természetesen megmaradnak, csak olyan szintre kerül, hogy attól kezdve mindenképp életben marad, és ettől kezdve rendes emberi tempóval gyógyul tovább, mint bárki más, így a teljes felépülése hónapokat is igénybe vehet. Végtagokat nem tud visszanöveszteni, így ha azokat veszti el, akkor anélkül marad, de ha lebénulna, az például teljesen rendben lesz a gyógyulás végére.
A képességének érdekessége, hogy minden halál után más képességet kap, ez teljesen random, nem tudja szabályozni, így bármi lehet, de erről a képességéről nem tud. A képességet mindig a staff az én beleegyezésem nélkül dönti el, ha a karakter meghalna.

Jelenlegi képessége (ezaz, amit hisz, hogy ezzel rendelkezik):
Emberfeletti ügyességgel van megáldva, ami a folyamatos használat miatt olimpikoni szinten van (emberi maximum). Fizikuma többi része élsportolói kereteken belül van.

Külső:
Zacharias Waver-Davidson 3198249-noh-varr+1
Zacharias Waver-Davidson Gm92

”Többi kép”:


A hozzászólást Serena Davidson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Aug. 2013, 18:26-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zacharias Waver-Davidson 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zacharias Waver-Davidson Empty Re: Zacharias Waver-Davidson

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 23 Aug. 2013, 18:25

Kötelezőek:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (japán)

Választott órák:
- Jövő történelem
- Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
- Mutáns és emberi filozófia
- Zen meditáció
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
- Mágikus tanok (elméleti óra)
- Önvédelem

Tanórán kívüli események:
- Alternatív dimenziókat felfedező klub
- Lövészet szakkör
- Boksz klub

Egyéb elfoglaltságok:
- Archeológiai kirándulás Wakandában/Tibetben/Egyiptomban
- Túlélő kirándulás Vadföldre
- Épület/városlátogatások: Attilan-on, Asgardon, Atlantiszon, SHIELD-nél, Csúcs űrállomáson és Baxter-toronyban
- Sportmérkőzés a Bosszú és Árny Angyalokkal szemben

Hétfő:
08-10 óra: Matematika (elmélet)
010-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: Jövő történelem
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Boksz klub

Kedd:
08-10 óra: Nyelvórák (mindenki a választottra)
10-12 óra: Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: Mutáns és emberi filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: Zen meditáció
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -

Csütörtök:
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Mágikus tanok (elméleti óra)
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Lövészet szakkör

Péntek:
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: -
12-14 óra: -
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: -
15-17 óra: -

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: -
13-15 óra: -
15-17 óra: -

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zacharias Waver-Davidson 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zacharias Waver-Davidson Empty Re: Zacharias Waver-Davidson

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 28 Ápr. 2014, 12:28

Zack az utóbbi időben - úgy 3 hónapban - a délutánjait az Angyal Programnál töltötte képzésen. Mint mindig csöndes és magánakvaló volt leginkább és ha nem kezdeményeztek vele beszélgetést nem igen társalgott senkivel. Ha beszéltek vele, akkor is mindig tömör válaszokat adott és roppant szerény volt. Neki nem igen voltak változásai, mivel nem volt ott az előző küldetésen. Továbbra is próbálja megszokni az e világ dolgait, amik így még 8 hónap után is igencsak furcsák és szokatlanok tudnak lenni a számára. A csapat tagjaival nincs egyébként baja, csak azt szokta nehezményezni és nehezen viselni, ha valaki a fiatalabb kora ellenére gyerekként kezeli, nem veszi komolyan, vagy éppen alulbecsüli őt, hogy nem méltó ide, vagy éppen nem tekintik egyenrangú partnernek. A tisztelet megvan felőle mindenki irányába, és ő is ugyanezt várná vissza a többiektől is, noha mindezt hangosan egyszer sem mondta ki.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zacharias Waver-Davidson 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zacharias Waver-Davidson Empty Re: Zacharias Waver-Davidson

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 04 Május 2015, 10:12

Zack befejezte az iskolát és kikerült onnan. Azt a pályát szeretné folytatni, amit odahaza is tett, mert időközben rájött, hogy hiányzik neki. A színművészeti főiskolára vették fel, amit levelező szakon fog végezni, máshogyan nem igen maradna ideje rá. Továbbra is az Angyal Program tagja (hacsak nem szüntetik meg a programot a mostani akció miatt). Ha az X-mennek szüksége van rá, akkor oda is megy és segít, mivel az e világi anyjáé a kúria, így maradt Salemben lakni. Ezeken felül visszatért a filmezéshez és modellkedéshez. Mivel ebben a realitásban még nem ismerik, így egyelőre csak kisebb szerepeket kap, illetve modellként is voltak már kisebb fellépései, fotózásai.

Képességek:
A képessége valódi mivoltával nincs tisztában, ugyanis az eredeti az, ha meghal feltámad egy új képességgel. (A képességet a staff határozza meg)
Természetesen ez nem minden esetre igaz, ha lefejezik, akkor ugyanúgy meghal, mint bárki más. Azonban, ha ez nem történnek meg, akkor a halála után másfél órával feltámad. Ekkor azonban egy vegetatív állapotba kerül 24 órára, amiből nem lehet felébreszteni semmilyen módon. Ebben az állapotban regenerál a teste és a 24 óra után Zack felébred, minden sérülése eltűnt és teljesen egészséges. Azonban, ha végtagokat is veszít, nagyon roncsolódik a teste a feltámadás időpontja nem vátlozik, de a vegetatív állapotban töltött idő több nap, akár egy hét is lehet. Egyelőre havonta 1x képes ezt a feltámadást végrehajtani, a köztes időben, ha mégis megtörténne, hogy többször hal meg a teste ugyanígy a vegetatív állapotban marad addig a pontig, amíg le nem telik az egy hónap.
A képességének érdekessége, hogy minden halál után más képességet kap, ez teljesen random, nem tudja szabályozni, így bármi lehet, de erről a képességéről nem tud. A képességet mindig a staff az én beleegyezésem nélkül dönti el, ha a karakter meghalna.

Jelenlegi képessége (ezaz, amit hisz, hogy ezzel rendelkezik):
Emberfeletti ügyességgel van megáldva, ami a folyamatos használat miatt emberi maximum szintjének kétszeresén. Fizikuma többi része élsportolói kereteken belül van (ez a képségtől függetlenül van így).

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zacharias Waver-Davidson 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zacharias Waver-Davidson Empty Re: Zacharias Waver-Davidson

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 30 Dec. 2017, 16:51

Zack azzal kezdte a legutóbbi kalandját, hogy a 0. körben Tao aljas módon megölte Very Happy Így a régi képességének búcsút is inthetett. Sikerült kijutna a bárból, közben két embert is kénytelen volt megölni.
A kórházból valóban elég hamar kikerült a kaland és ellátás után, Amelia pedig szépe megkérte Steph-et, hogy mágiával gyógyítsa meg a fiút. Mindez megtörtént, a fején levő sebnek a helye nem tűnt el teljesen, Steph valamiért nem tudta tökéletesen eltűntetni. Minimálisan látszik csak meg, a jelentős részét a haj takarja.*

* Úgy egyeztünk meg, hogy a halálos sebeinek sebhelyei, amiket kap azok még mágiával sem tudnak teljesen eltűnni, így maradt meg nagyon kicsit a sebhely is.
A valódi képességéről még mindig nincs tudomása az ügyessége az emberi maximum kétszerese helyett élsportolói szintre ment vissza képesség elvesztése miatt.

Az új képesség by Tao:
Rövid koncentráció után képes vagy fáziseltolódással anyagtalanná válni. Ebben az állapotodban semmilyen fizikai támadás nem tud kárt tenni benned, minden szilárd vagy folyékony anyag áthatol rajtad. Ilyenkor a szélsőséges hőmérséklet, az elektromos áram vagy egyéb fizikai jellegű támadások is hatástalanok. Mentális, asztrális képességekkel ilyenkor is lehet hatni rád. Anyagtalanul képes vagy falakon átsétálni, akár a padlón is átesni, de repülni nem tudsz. Ezt az állapotot egyszerre csak rövid ideig tudod fenntartani (3-4 kör), utána pihenned kell (1-2 kör). Ha csak 1-2 körre aktiválod egyszerre a képességed, akkor pihenés nélkül is tudod újra alkalmazni. A képesség a ruháidra, felszerelésedre is hat (kb 5-10 kg holmira), de más emberre nem tudod kiterjeszteni.
Amikor újra anyagiasulsz, a tested a megpróbál kilökni minden idegen anyagot arról a helyről. Gázok esetében ez nem jelent nehézséget, folyadéknál kisebb fájdalmat okoz az anyag kilökése. Ha szilárd anyaggal kerülsz egy helyre, akkor az anyag robbanásszerűen hagyja el a területet, te pedig éles fájdalmat érzel, ekkor a csontjaid is sérülhetnek, amiknek normál körülmények közt néhány hét gyógyulás kellhet. Ha acél, beton vagy nagyobb keménységű anyaggal egy helyen próbálsz megjelenni, akkor nem a tárgy robban fel, hanem téged lök ki az anyag. Ez szintén komoly sérülést, csonttörést okozhat, és akár ájulást is.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zacharias Waver-Davidson 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zacharias Waver-Davidson Empty Re: Zacharias Waver-Davidson

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.