Zacharias Morsus

Go down

Zacharias Morsus Empty Zacharias Morsus

Témanyitás by Morsus Vas. 07 Aug. 2011, 00:33

Zacharias Morsus 677894-img
Név: Zacharias Morsus
Egyéb név(i): Zack, nyomozó, Fájdalom
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: semleges (csak a saját pártját fogja mint mindig)
Személyazonosság:nyílt (NY lakossági ismeri a kilétét, de a legtöbben csak hírből hallottak róla.)
Születési helye és idő: Nagyalma Bronx, 1980
Kora: 42 éves
Családi állapota: Julius Morsus (nagyapa), Peter Morsus (Apa, elhunyt), Shannon Morsus (anya, elhunyt), Martin Morsus (nagybátyja, helyzete ismeretlen), Hannah Morsus-Silver (feleség), Ekos/Darkness (sógor, elhunyt), Michael Morsus és Zoey Morsus (gyermekei), Charles Dyne (örökbe fogadott gyermek), Balthazar Morsus (klón), Yvette Morsus (Balthazar felesége, fogalmam sincs mi lehet)
Foglalkozás: Főmágus, Mutáns Iskola Igazgatója
Testmagassága:187 cm
Testsúlya:76kg
Szeme színe:Aranysárga
Haja színe:Szőkés barna
Bőre színe:fehér
Különleges ismertetőjel:egyetlen feltűnő jel az arany sárga szempár
Repülési sebesség: ---
Egészségi állapot/ betegségek:
Eredetileg: dohányzás miatt kicsit kormos a tüdeje, de a képzések miatt erős és fit.
Jelenleg: egészséges, de régebben a bal combizma sérült volt ezért pár hónapig sétabottal kellett járnia.

Életrajza:
- Apám:
Rendőr tiszt volt és az egyik legjobb, aki valaha is élt. Olasz származása és családja miatt a templomba járás számára természetes volt. Jó hírű zsaru volt, aki csak 11-szer használta a pisztolyát, hatszor lőtt emberre és egyszer megölt valakit. Sajnos a szíve vitte el 59 évesen...
- Anyám:
Eredetileg bolti eladó majd az esküvő után háztartásbeli.55 évesen a férje előtt halt meg fél évvel rákban.
Én:
Bronxban születtem egy zivataros szürke napon. Apám hithű keresztény volt egyike azoknak a kevés olasz leszármazottaknak a szigeten akiknek a családjában a bűn még kimondva is szentségtelenség volt. öt generációra visszamenőleg rendőrök voltak az apáim. Amikor apám meglátta a fia két furcsa színű szemét akkor még egész jól viselte. Aztán a mániája lett, hogy bennem a gonosz lakozik. lassan én is elhittem és amikor 14 évesen először szikrákat szórtak a kezeim ördög űzőt hívattak hozzám. Ezek után bele örültem az egészbe. Punk rockot hallgattam raboltam és fosztogattam a haverjaimmal. Még egy szép mocit is tudtam venni a nem túl becsületes munkámból. Amikor a haverok rájöttek, hogy az apám rendőr megakartak szívatni. Rám támadtak ekkor robbant ki belőlem a mutáns erőm. Letartoztattak, mert betörtem a bandámmal egy raktárba és, mert odabent egy vita alatt árammal rájuk támadtam. Nem ismerték annyira mutánsokat. Én se ismertem magamat. A dutyi a nagyszájú csontiból kemény kötésű férfit faragott. megismertem a maffia szabályait és a legfontosabb, hogy megtanultam uralni a villámokkal kapcsolatos erőmet. Hihetetlen ezt mondani mégis a börtön jót tett nekem. Ezek után új útra tértem. Szabadulva kiderült, hogy anyám meghalt és apám haldoklik. Azonnal hozzá siettem és halála előtt megígértem hasznos tagja leszek a társadalomnak. A pénz amit félre raktak rám és mindennel együtt nem panaszkodhattam. Ahogy az utcán sétáltam egy nagy bogár szemű srác ült mellém. Komolyan megijedtem aztán körbe néztem és az égen egy pillangó szárnyú lányka repült haza. Rájöttem, hogy ez nem az a város, amit itt hagytam. Ez már a mutánsok városa és itt igenis szükség van rám, de nem zsaruként. Nem ám. ide egy nyomozó kell aki ért a mutánsokhoz. Elkezdtem számba venni a mutánsokat és vigyázni rájuk. Elkezdtem lebeszélni a bűnözőket a bűnös életről azzal, hogy elmeséltem a saját életemet.
- Bolyongó évek:
Ekkoriban megismertem egy jó barátom Gery House-t. Érdekes srác volt nagy szível, amiben komoly seb volt az öccse, aki látens mutánsként felgyújtotta a házukat. Utam során találkoztam Abadon Sunhterrel, a vízköpő mutánssal és megismertem egy Gabriel Tyler nevű magyar újságíró kezdeménnyel, aki mindenképpen Peter Parker néven akart befutni. Sose értettem ezt az álnév dolgot. Neki az őrülete volt. Jött aztán Wolf és a zombik. Az kemény nap volt. Azóta sem tudom, hogy került a pasi az élőholtak közé, de tartozik nekem eggyel, mert annyira hősködött, hogy elfelejtette, hogy a raktár ég és én rántottam ki onnan. Jah és utána egy pihenőnél Amerika közepén találkoztam Dorten pappal, aki egy fura kis lénnyel élt szimbiózisban. Jó barátságot kötöttünk és haza tértem.
- A kívülállók előtt:
Itthon jött a nyomozói élet. Felvettem a szomszéd családdal a kapcsolatot. A Nevük Liberto. A lányuk kedves aranyos kis Angela, akit betanítottam titkárnőnek. A régi kétemeletes Morsus családi házból lett az eXiles nyomozó iroda. Pár egyszerű ügy és barátszerzés után kiderült, hogy Angela mutáns. Imitáló nevet adtam neki és megfogadtattam vele, hogy nem fog hősködni soha. Ezek után egy hosszú ügy során találkoztam újdonsült nemezisemmel. A neve Edward Hellstorm. Szuper erős és nehezen sebezhető mutáns. Magnetot képviseli az alvilágban. Amikor tönkre tettem az üzletét ő cserébe szétlőtte a lakásom és gy harcban velem megütközött. Szerencsére nyertem, de lakásom romokban. Persze a hab a tortán, hogy az egyik doki halálra rémített, hogy tönkre teszem a tüdőmet a sok bagóval (az nem tűnt fel neki, hogy egy méterre van egy alagsorig égetett ház) és szokjak le. Így elkezdtem leszokni.
- A kívülállóknál (Az előző oldal történései):
Egy imádság során a templomból kifelé fellöktem Hannah Silvert, aki akkoriban rég látott barátom Gabriel barátnője volt. Őt és Sunny-t is megtaláltam majd egy jó beszélgetés után tovább álltam. Lakást biztosítottak nekem Hannahnál, de akkoriban még jobban lefoglalt a lakásom és a kocsim vissza szerzése. Egy fesztivál alatt terror támadás volt, aminek a végeredményeként letartoztattam egyik támadót és új (talán) szövetségest találtam tarantellában. Mikor Pókembert megtaláltam Vészmanóval harcolt. Sajnos Manóról lemaradtam, de Póki megkapta a bal horgomat. Aztán Gabriel eltűnt és én közeledni kezdtem ms. Silver iránt. Miközben egyre inkább összejöttünk közben nyomoztam Riadótörpe után. Aztán a Club London egy nem létező punk pincér lány meggyőzőt, hogy vegyem el a lányt, de a fura az, hogy ott még pincér lány se dogozott nem, hogy punk...
- Hannah és Shield:
Megházasodtam. Az esküvő szép volt, de a lagzin nem a kínai éttermesek hanem a terroristák fogadtak. Az is vicces volt Mikor elmentek rendes lagzi lett majd a nászéjszakán a hotelben megjelent az életem egyik legeslegjobban gyűlölt szereplője: Darkness...
Egy szőrös, teleportáló, árnyékjáró kis görcs, aki a lehető legrosszabbkor elvitte a feleségem. Utána eredtem és a Shield bázison találtam magam. Itt kitört belőlem a mágikus erőm. Harcolni kezdtem a feleségemért, akit agymosásra ítéltek. Elbuktam és engem is megmostak. Ám a mágiám egy új lényt teremtett. Ő volt Hullám. (Majd később) Szal én már nem emlékeztem, de valamit éreztem ugyanis elsőre belezúgtam az akkor ismeretlen Hannah Silverbe. Pár hétig csak próbálkoztam majd Druida szeme láttára megcsókoltam, mert ezt találtam a leghelyesebbnek. Mindenre emlékezni kezdtünk és otthagytuk a bázist örökre.
- Végre eXiles:
Nah igen. Elkezdtük össze rakni a bázist. Hannah mint telepata lett az irányítónk. Imitáló, aki addigra már Xavier iskola tagja lett visszatért a titkárnői álláshoz. Egy ütközetben Pókemberrel kibékülve közösen megütköztünk Vészmanóval és Ezékiellel. Az átkozott angyalt annyira kicsináltuk, hogy a Shiled elkapta, de manónál már kifulladtam és Pók is, de végre békét kötöttünk. Aztán jött Dorten és Gery, akiknek kapóra jött a lakhely és munka. Végre valahára megkaptam a kocsim is (Firebird)! Az élet király lett. Ez se tartott sokáig, mert a lakásom ajtójánál megjelent Pókember. Levette a maszkot és kiderült, hogy ő Gabriel Tyler avagy Peter Parker és a Manó megölte a szerelmét. Ruhát két tőlem. Katonai szuper anyagot amivel javíthatja a jelmezét nem tudom hogy, de adtam neki. Ja és jött bosszút állni rajtam Ezékiel, akinek hála a babák majdnem elmentek, de Hullám megóvta a feleségem majd végleg egyesült velem és ekkor egy uccsó harcban megöltem az angyalt. Pluszba jött, hogy Darkness meghalt nem tudtam eldönteni örüljek vagy sírjak. Ő elment bosszú hadjáratra és megjelent a régi iroda egy tagja Deadpool, aki rajtunk verte le a dühét, hogy a társai eltűntek. Közben Gery szerelmet talált Rainben a sztriptíz bár táncos nőjében. Én pedig felvettem egyik ügynöknek. Az élet szép volt, de jött az örökség vírus és két nap alatt kivégzett négy millió mutánst és szuperlényt.
- Halálom alatt:
Pókember és az X-men nagy része elhunyt egy mutáns valami John Stark adott ellenszert a népnek azzal, hogy megszerezte mestere vérét Apokalipszisét. Ezzel kúrálták a mutánsokat, akik a central parkba gyűltek telepatikus hívásra majd az állam kezdte folytatni a szer terjesztését. Hannah a szüleihez ment, mert nem bírta elviselni a halálom. Dorten ült a főnöki székben és egyre inkább kikészült. Gery Rain elvesztésétől még inkább a padlóra került. Angela Liberto kóborolni kezdett a városban teljesen lesújtva. A képességei megváltoztak és ez még inkább össze zavarta. A zavarában egy lányhoz egy Akena nevű Shield ügynökhöz fordult, akiben nem csak barátot, de talán többet is talált...
- Feltámadásom eredete (ezekről senki sem tud) :
Póki jelmeze a varázs erőmtől jött létre. Mikor a ruha teljesítette a gazdája utolsó kívánságát (vígyázon a gyermekére) ő bevonta egy fura anyaggal Kelly-t, akiben a gyermek azóta hónapok óta úgy növekszik mint egy egészséges nőben. Természetesen az egész a Shield felügyelete alatt... utálom ezeket a mocskokat. Szal utána értem jött és a hullaházban már csak a levedlett bőrömet találták. A ruha a fekete mágia teremténye volt. A neve Méreg. A templomban feltámasztott...
- Feltámadás, Karácsony:
Mikor Jake atya megtalált felhívta Hannaht, aki két nap alatt haza érkezett és lassan segített rendbe jönni mikor hazaakartunk menni megjelent Dorten, aki valami pappi fanatizmus okán a fejemet akarta. A harcban megismerte az új erőm és kiderült, hogy kettőnk sötét ruhájának már múltja van és veszélyesebbek mint hinnénk. A harcban tönkre ment (megint) a kocsim. (De miért mindig az? Sad ) Szóval Dorti kórházba került Hannah is kivizsgálásra. Én találkoztam újra Sunnyval és elmeséltem neki mindent amiről lemaradt. Asszem közte és a Főnix-erő között történt valami... Nos haza érve kiraktam a karácsonyfát és vettem ajándékokat. Aztán Geryvel kicsit csendesen megünnepeltük az ünnepeket. Elmentünk a Legacy temetőbe ahol a vírus áldozatai vannak eltemetve.(köztük Rain, Gabe és én is, de nem tudom mit tárolhatnak a koporsómban...) Itt Sunnyval dumáltam felvettem tagnak és irány haza. Otthon kiderült, hogy Hannahnak pihennie kell. Így most lemegyünk egy kicsit a szüleihez pár hónapra ameddig le nem babázik. Nekem jól jött, mert kiderült a bal combomban az izom megszakadt a Dorten elleni harcban így egy időre sétabotra vagyok kényszerítve. Felkértem Wolfot, hogy legyen helyettem főnök addig és fura mód vállalta.
- Tűz:
Békés időket töltöttem el. Nem csak, hogy az apaságot vártam egy terhes feleséggel, de tanultam az erőmtől és így váltam lassan egyre erősebbé. Megkaptam ez első tanult erőmet. Tűzvarázslat volt, amit nem igazán használtam, de képes voltam aurát teremteni vele és formákat. Egy kicsit fáklyás volt, de nem rossz. Wolf nagyon jól vezette a céget a maga módján. Dortent gyorsan beszervezte és a dolgok jól mentek. Még egy állandó új tagot is szerzett, akit Rorschachnak nevezett. Aztán a házból kiköltöztek a srácok és nagy cégek alapítottunk irodával. A céget én és Hannah vezettük a munkákat pedig Wolf. Hobbiból Kerub néven a shieldnek dolgoztam. Jól jött a konyhára és élveztem a jelmezes védelmezgetést. A dolgok jól mentek asszem valamikor ez időtájt lehetett, hogy Angela kezét megkérte egy nő. igen... a volt titkárnőm és szomszédom leszbicica lett. A képességeim lezárultak amikor egy rasszista csoport megtámadta a várost. Én az égbe repültem és megpróbáltam "felrobbanni" ezzel jó időre kórházba kerültem.
- Michael és Zoey:
A gyermekeim megszülettek nem sokkal, hogy kijöttem a kórházból így nem mentem messze. Michael és Zoey. Elégé vicces magyarul a nevük egy angyal után tehát Ki olyan, mint isten (?) Fájdalom és Élet Fájdalom. beteges mi? A shieldtől így el kellett búcsúznom és oda a Kerubkodós kalandok sora is. Szóval a Xavier suli leégett és Xav meghalt én ott ragadtam a nagyvárosban a gyerekekkel és egy édes feleséggel. A képességeim változtak és, hogy minden remek legyen kiderült, hogy Rorschach, aki a furcsa pacatesztes maszkja után kapta a nevét "külön vált" a civil énjétől szó szerint és msot az egyika jó a másik a rossz volt. Hát elmentünk a rosszabbért, de ez alatt ez már vallási klubot alapított, de legalább kicsit gyakoroltam a képességeimet.
- Fájdalom:
A dolgok újra zavarosak lettek Xav halott volt és az egyik volt szövetségesem vallási fanatikus. Kiderült, hogy varázs szedte szét őt és az eredeti énjét szóval minden jel rám mutatott,d e nem én voltam. Vagyis nem szó szerint. Említettem, hogy mind e közben az egyik klónom szerezte meg a shield vezetését? Nem elég, hogy szabadon rohangálnak, de még ilyen szervezeteket is uralnak.... remek. Asszem ennek Balthazar a neve? Hány lehet még basszus? Mindegy. Levadásztuk Fájdalmat és egy epikus hulla teremtő varázslata alatt csúnyán kicsipkéztük a fülét. Össze polgárháborúzta magát és elvonult. Ahogy én is.
- X-men:
Meg alapítottam az X-men Walterrel (ős Rori alterje) és Szehmettel (egy macskanő, akit a babavárás alatt a Xavier intézetben ismertem meg) az X-ment. Sajna muszáj volt. Kell egy rendfenntartó csapat. Azóta a háttérből manipulálok és nekik segítek ahol csak tudok. Ám most, hogy elköltöztünk Azareus (X-men tag) házába úgy döntöttem komolyabban is kiveszem a részemet a szórakozásból. Talán ideje leporolni a Kerub ruhát...
- Kóma:
Miután megtörtént a Bukás, new Yorkot egy sötét energia felhő vette körbe, ez mágikus volt és olyan erős, hogy kómába estem tőle. Ez idő alatt a világban egy másik Morsus járkált, aki a fiam alternatív jövőjéből jött. természetesen, ha sokáig lógsz az X-mennel akkor ez már meg se lep. Mikor felébredtem Roy, egy fekete mágus és Apokalipszis Halál lovasa... így belegondolva az egyetlen fekete mágus lenyúlta Agamotto szemét és egyesült a sötétebbik oldalammal Hullámmal. Remek volt, a rosszabbik felem egy őrült démoncsávóval, aki a fejemet akarta. Szerencsére a végén együtt kellett harcolnunk valami mágia evő lény ellen. Ez a rész kissé zavaros, de hé az én kifogásom az, hogy agyhalott voltam tíz perccel korábban. Aztán előkerült valami Thorcsajsza... Thorhalla... azaz! Szóval ő a tűz istennője, meg néha Loki nőben. Miért gonosz a többi varázsló? Mindegy. Szóval ez a szórakoztató csapat legyőzte Galactust, mert ő is ott volt, komolyan fogalmam sincs mi történt az nap és gondoljatok bele én fél órája voltam ébren! győztünk, midnenki elment.
- Mentor:
Ezek után én lettem az X-men apukája, Szehmi istennőnek hiszi magát és piramisba költözött, Walter... nem tudom úgy elmondani, hogy ne kapjak migrént, de elköltözött. Maradtam én és egy Serena nevű mutáns lány. Mi vezettük a kúriát és a két anyuka figyelte a kölköket. Jó volt. Stephanie Miller Thorhalla - halandó éne, nem tudom ez mit jelent - jelentkezett tanítványnak és én szint vele együtt szoktam vissza a mágia világába. Lényegében mindenki papája lettem. Istenem, de öreg vagyok. Aztán jött Főnix, Fészek, Thanos, meg egy fehér hajú csávó.
- Barokk:
A világ átalakult, komolyan ne akadjatok már fent ezeken. A realitás átalakult, hogy a fiam megölhesse a fehér hajú pasit, aki a realitásokat pusztította el. A világban pap lettem. Hát ennyi.
- Igazgató úr:
Főmágus lettem és az iskola igazgatója. Úgy döntöttem elegem van a háttérben állásból. Újra alapítottam Charlie mutáns suliját és tovább tanultam a misztikus művészeteket. Itt tartunk most.

Eredeti (már nem létező) képessége:
Elsődleges képessége a villámok szórása a testéből ezzel leginkább fájdalmat okoz vagy gépeket tesz tönkre. Nem igazán használja erősebb fokozaton, mert nincs rá szüksége, de valószínű, hogy ölni tudna vele ha akarna. Ezekkel a villámokkal képes repülni, de ez inkább séta az égen. Ennek a működési elve ismeretlen jelenleg, de valamiért a töltés az égbe emeli.
Másodlagos ereje amiről kevesebb ismerete van az a "varázsszavak". Morsus nem ismerte fel, hogy a képességhez tökéletes zavartalanság, őszinte vágy és a mondat ötszőri ismétlése szükséges. A képesség eddigi ismeretünk szerint csak apró valótlan eseményeket teremt. (pl: sebek gyógyulnak, gépek kapcsolna ki, erőmezők ideglenesen leállnak, stb)

Mutáns képességei:
Zack szemének a szivárvány hártyája aranyszínű, feltűnően. ha varázsol akkor a szemei aranyfénnyel kezdenek fényleni.
Mágikus képességei:
1. Asztrál mágia
Zack az asztrál mágiában már erősen mesteri szinteken jár. Képes az emberek érzelmeit befolyásolni és az előttük megjelent látványokat is manipulálni felhasználva az érzelmek világát. Mivel számára ártalmas lenne ha ezt harcként alkalmazná így jelenleg ezzel főleg álcázza magát és szeretteit, de nagyobb rúnákat fel festve képes épületeket is látványban teljesen átalakítani. Semmiféle érzékeli nem fogja ezeket a helyszíneket megkülönböztetni. Morsus emellett rendelkezik egy állandó telepatikus kapcsolattal a feleségének hála, amit úgy szint az ő varázslata takar el. New York városának asztrális hálóját képes Zack ellenőrizni így megérezni az anomáliákat és ha nagyon kell Cerebroként, megtalálni személyeket, de inkább mágikus adottságaik és érzelmeik alapján.
2. Tűz mágia
Morsus képes kezével jelezve hamuvá égetni tárgyakat vagy tenyerében formázni láng formákat, sőt ha kezével "felrajzol" egy 20 méteren belüli területbe tűzzel egy rúna jelet (Pl: pentagramma) akkor az a perzselt jel megfelelően fog reagálni:
- A a dupla láng csík azonnak felgyulladó láng oszlop olyan hosszan ahogy a két csík van
- A kör ugyanennek egy kör verziója, amivel elkaphat személyeket.
- A pentagramma viszont egy csapdajel és a tulajdonos akarata szerint gyullad meg általában nagy erővel.
- A négy szög füstöt okoz
- Az X hatalmas forróságot teremt
Az "extermis" varázsszóra a lángokba borul a varázsló által kiszemelt célpont általában ez élő személyekre hat. A "megatermis" Ennek a varázslatnak a fejlettebb verziója ahol a mágus több célpontot képes felgyújtani egyszerre.
3. Gyógyító mágia
Zack kézrátétellel gyógyítani is képes. A sérülés állapotától függő ideig kell a kezét ott tartania és koncentrálnia a maximum 24 óra, amit folyamatosan ilyen koncentrációban tölthet és fontos, hogy a sérülés/betegség friss legyen, mivel behegedt már valamennyire gyógyult sérüléssel Zack nem tud már mit kezdeni.
4. Cyttorak mágia
Morsus megtanulta a gyémánton át cyttorak misztikus erőit. Képes kezéből vörös energia sugarakat kiereszteni ezekkel megfogni dolgokat vagy falakat teremteni, akár valaki köré egy védő gömböt. Ezeket csakis erősebb varázzsal lehet megtörni (még mágikus fegyver is kevés önmagában) vagy hihetetlenül nagy akarattal, lehet belőlük kiszabadulni.
5. Cyttorak mágia
A mágus képes koncentrációval és a meditációval teleportálni, ha más síkokra akar utazni akkor kénytelen kisebb rituálét rendezni síkok szerint.
6. Fekete mágia
Morsus ismeri a fekete mágiát is és ennek megvannak a maga hátrányai. Ha Morsus a következő dolgokat elköveti akkor bizonyos gondokkal találkozik szembe:
- A Megatermis varázsszót hetente egyszer alkalmazhatja
- Ha egy nap többször varázsol, mint 10 alkalom
- Ha varázslataival élő személyeknek akar kárt okozni.
A megjelenő Fekete mágia adta hatalmak és hátrányok:
- Morsus érzékeny lesz a vízre, bőrét enyhén marni kezdi
- A szemgolyója befeketítik és a pupillájának aranyló árnyalata még feltűnőbb lesz
- Alkarjából (általában a kézfejtől centikre) darázsszerű szarú fullánkok bújnak, ki, amik 10-15 centisek és bénító mérget tartalmaznak.
- Súlyos hús éhség
- Zacharias képes feltámasztani valakit és neki is átadni ezt a mágikus képességeiket.
Ezek egyértelműen jó okok arra, hogy Morsus ne használja képességeit sötét praktikákra ezért is vonult ela világ elől.

Szakértelmei: Ő a legfőbb mágus. Magas szintű teológiai ismeretek, folyékony olasz nyelv, rendőr és nyomozó szakértelmek és kiválóan ismeri az alvilági tolvaj nyelveket, rejtek helyeket és mindent amit egy bűnözőnek kell.

Megjegyzések:
A teste fiatal nagyon és egészséges. Nincs nyoma a tüdő károsodásnak és a felnőtt kori sérülések panaszainak se. Olyan gyorsan és tökéletesen gyógyul mint a gyerekek. A csontjai épp úgy forrnak be. Természetesen ez nem add sok előnyt egy utcai harc során.
Szeret jojózni.

Képtár
Eredeti
Zacharias Morsus Hannibal_King_001
Hullám
Zacharias Morsus 75597-0000000000000000000000000000000000000000000000000000
Feltámadás után
Zacharias Morsus Draft_lens18750801module156147588photo_1325598979hellblazer-fan-art-by-Xat
Zack mint Kerub
Zacharias Morsus White_Tiger_III_001
Lángformában (már nem képes rá)
Zacharias Morsus 207139-138716-human-torch_super
Új Morsus (Zack alter világbeli fia)
Zacharias Morsus Det_cv852
Főmágus és Mutáns iskola igazgató
Zacharias Morsus 677896-img2__1_
Az új Kerubként, az Élet Avatárjaként
Zacharias Morsus 2196622-ichor_03
Megszállva Zom démon formájával (utoljára így láttuk)
Zacharias Morsus 1554664-zom_large

A hozzászólást Morsus összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 19 Okt. 2012, 22:20-kor.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zacharias Morsus Empty Re: Zacharias Morsus

Témanyitás by Morsus Csüt. 16 Feb. 2012, 21:31

Kerub

Zack Hellstorm ellen feladta a főmágusi posztot. Mától ő Kerub, az élet védelmezője. Egy angyalszerű entitás.
Képesség:
Zack akaratával képes teremteni egy fehér mágikus vértet és szárnyakat magán. Ezekkel képes madarakhoz hasonlóan repülni, de nem tud száguldani, mint egy repülő mondjuk. A vért Morsus akaratával egyenlő ellenállással rendelkezik.
Képes a húsz méteres körzetében lévőket akaratával gyógyítani, ha nagyon sok erőt vett be akkor akár a halál után pár másodperccel feltámasztani is az embereket.
Kerubként képes kék anti-mágia sugárzást lőni és generálni maga kőré. Ekkor a misztikus támadások elhalnak és akit a sugárzás él az elveszti ideiglenesen a misztikus erőit.
Képes egy kék kardot teremteni, ami ugyanúgy anti.mágikus hatása van, de nem mellékesen úgyis működik, mint egy igazi kard. Hasonlóan a vérthez ez is annyira erős és ellenálló amennyire kemény Morsus akarata.
Érzékeli a mágikus erejű lényeket és tárgyakat. megtudja mondani eredetüket és képességeiket.
Még mindig képes teleportáni, de ez nagyon fárasztó a számára. Nem képes sok kicsi ugrásra csak nagyokra.

Zacharias Morsus 2196622-ichor_03
Zacharias Morsus 2197847-ichor5__2_

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by Morsus Pént. 19 Okt. 2012, 22:26

Zack eltűnt!

A Vad, ami benned van című kaland során Zack úgy űzte ki a démonokat Brooklynból, hogy az élet avatárjának erejét az egész szigetre eresztette. A végén a terület démonoktól védett lett (csakis a félvér Loki fattyak bírtak ott maradni), de az erejét elvesztette és ekkor egy ezer éve elzárt démont küldtek ellene. Zom egyesült Zackkel és Kallark a háza mágikus védelmével legyőzte őt. A csata utáni füstből viszont Morsus nem került elő...

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.