Michael Schuster

Go down

Michael Schuster Empty Michael Schuster

Témanyitás by Cletus Kasady on Hétf. 23 Dec. 2013, 19:53

Név: Michael Schuster
Egyéb név(i): Mike
Faj: Ember
Nem: férfi
Jellem: Rendkívül erőszakos, csak a fizikai erő nyelvén ért. Enyhe szadista hajlamai vannak.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1990. november. 12., New York, Queens
Kor: 34 év
Család: Apa: Thomas Schuster (67 éves), Anya: Marla (Philips) Schuster (62 éves)
Foglalkozás: Verőlegény, behajtó, izomfiú
Testmagassága: 208 cm
Testsúlya: 130 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Barna
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: A termete
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Előtörténet:
Egyszerű, munkásosztálybeli család egyetlen gyermeke volt New York-ban. Apja gyári munkás volt, anyja pedig háztartásbeli. Már egészen kicsi korától kezdve nagyobb volt az átlagnál, és agresszív hajlamai is hamar megmutatkoztak. Persze nem olyan szinten, hogy annak maradandó károsodás lett volna a vége, egyszerűen csak erőszakos, verekedős gyerek volt, aki rögtön ütött, ha valami nem úgy történt, ahogy akarta. Amikor iskolába könnyedén a vezére lett azoknak a fiúknak, akik kipécézték, terrorizálták, és gyakran meg is verték a kisebbeket. Rengeteg megrovást kapott, 10 éves korában egyszer iskolát is kellett váltania, mert miután betörte egy kisfiú orrát, kirúgták. Egyszer évet is ismételt, hetedik osztályban, így 15 éves korában került középiskolába. Ez egy építőipari szakmunkásképző volt a lakóhelyéhez közel, Queensben. Ez idő tájt kezdett nagyon rossz társaságokba kerülni. Kamaszkorában mindennapjait a bolti lopások, a rongálás és a verekedés tették ki. Az iskolából rengeteget lógott, többnyire azért járt csak be, hogy füvet áruljon a szünetekben az iskolatársainak. Haverjaival egyszer-kétszer egészen a gyújtogatásig elmentek, bár egyik ilyen esetnek sem lett sérültje, viszont a csoportos veréseiknek annál inkább. Egyszer ő maga törte el egy baseball ütővel egy srác lábát.
Középiskolába 18 éves koráig járt, majd szülei minden tiltakozása ellenére úgy döntött, hogy befejezi. Ekkorra a tizedik osztályt végezte csak el, mivel az iskolakerülés miatt kétszer is évet kellett ismételnie. Szüleivel eddig sem volt valami jó a viszonya, de ekkor kezdett végleg elmérgesedni. Bár sokszor falaztak neki, és megakadályozták, hogy börtönbe kerüljön, ő ezt sosem értékelte. Nem sokkal azután vesztették el végleg a türelmüket, hogy Mike abbahagyta az iskolát. A srác innentől kezdve még inkább lecsúszott, de ez nem igazán zavarta. A szüleinél lakott, ők eltartották, ami egyébre szüksége volt, azt meg a különböző illegális tevékenységeiből megszerezte. Egy évig ment ez így, amikor a szülei ultimátumot adtak neki: vagy munkát szerez, vagy mehet, amerre lát. Mike nem akarta elveszteni a kényelmes életét, így a legkézenfekvőbb megoldást választotta, és kidobóembernek állt egy szórakozóhelyen. Nem volt azonban problémamentes a munkavégzése, mivel kifejezetten fegyelmezetlen és lefizethető volt. Munkáltatója viszonylag sokáig tűrte, mivel a munkához kivételesen jó testi adottságokkal rendelkezett, így már a jelenléte is sokszor elég volt, hogy elijessze a problémás egyéneket, de az ő türelme is véges volt. Fél év után kirúgta. A következő fél évben még megfordult két helyen hasonló munkakörben, de mindkettőnek ugyanez lett a vége. Az utolsó helyen még be is törte a főnöke orrát, amikor az kirúgta, így hat hónapot börtönben töltött. Szabadulása után hazaköltözött, és de az apja a sarkára állt, és mindössze egy hónap után elküldte. Mike dühöngött és rengeteg mindent összetört a lakásban, de a szüleit nem bántotta. Azóta nem is látta őket.
Miután szülei kirakták, egy haverjához költözött néhány hétre, aki még mélyebb körökben mozgott, mint ő. Ez a srác ajánlotta fel neki, hogy beszervezi behajtónak egy "üzletemberhez", Jon Travishez. Mike persze nem sokat gondolkozott azon, hogy elfogadja-e a könnyű pénzt. Alig 20 évesen kezdete hát meg pályáját verőlegényként, akkor még egy kisstílű uzsorás szolgálatában. Ezt a munkát igazán magáénak érezte, és remekül is ment neki, végtére is minden szükséges adottsága megvolt. Erejéből és kegyetlenségéből végre igazán jó pénzt kereshetett. Travis az orosz maffiának dolgozott, és 2014-ben egy kisebb fejes, Szergej Csekov felfigyelt Mikera, és felajánlotta neki, hogy játsszon egy feljebbi ligában. Mike ezúttal sem gondolta kétszer végig a dolgot, hanem otthagyta Travist, és Csekovnak kezdett el dolgozni, még több pénzért. Ezzel persze veszélyesebb munkával is járt, most már nem tehetetlen adósokat kellett megagyalnia, hanem engedetlen dílereket és striciket, akiknek sokszor fegyverük, vagy akár testőreik voltak. De Mike szerette ezt az izgalmat, nagyon tetszett neki ez az életmód, főleg azért, mert a végén szinte mindig ő bizonyult erősebbnek. A következő négy évben az orosz maffia embere volt, egészen a Suromi klán térhódításáig. Az alvilági harcoktól függetlenül, a manhattani szimbiontatámadás alatt Csekov meghalt, így Mike munkaadó nélkül maradt. Nem gyászolta azonban meg nagyon az oroszt, hanem szinte azonnal bejelentkezett a Suromihoz, akik örömmel látták. Lényegében ugyanott folytatta, ahol az oroszoknál abbahagyta. Ez egészen a Bukásig tartott, amikor a fellépő középkori állapotok között Mike saját kezébe vette a dolgait, és egy rabló-fosztogató bandát szervezett maga köré. Ezalatt az idő alatt rengeteg kárt okoztak, és nem egy nőt megerőszakoltak. Amikor helyreállt a rend, Mike életben tartotta volna a bandát, de a többiek megfutamodtak, és cserben hagyták. Végül 2021-ben, amikor a Cinnamon család átvette a hatalmat New York nagy részén, ők is munkát ajánlottak Mikenak, mivel égető szükségük volt rutinos izomemberekre. Azóta is nekik dolgozik, és egyike a legjobbaknak, akiket a család foglalkoztat.

Szakértelmek:
Nem valami tanult, érettségije sincs, de nem is az eszével dolgozik. Rendkívüli szakértelemmel és lelkesedéssel űzi ellenben az emberek feszítővassal való agyonverését. Már-már egy mesterember büszkeségével gondol erre a szakértelmére. Ha nagyon nagy szükség van rá, a pisztollyal is tud bánni, de nem igazán szereti.
Testi ereje növelésére és fenntartására nagyon odafigyel, mostanra az megközelíti az emberi maximumot.

Felszerelések:
- 1 db kb 120 cm hosszú, acél feszítővas
- 1 db 9mm-es félautomata pisztoly

Külső:
Michael Schuster Wtxr

Megjegyzések: A fegyvereit a Cinnamon családhoz való tartozás adja, nem kerülnek kreditbe

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Michael Schuster Empty Re: Michael Schuster

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 23 Dec. 2013, 20:09

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Michael Schuster Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.