Mocsár

Go down

Mocsár      Empty Mocsár

Témanyitás by Thorhalla Kedd 22 Feb. 2011, 17:14

Komolyabb neve nincs ennek a helynek. Eredetileg itt volt maga a tó, de az évek során az építkezések és a természet megváltoztatta ezt. Külsöre fákkal övezet erdőnek látszik, ami a tópartjáig ér ám egy kis séta után észre vehető, hogy itt egy néhol térdig is érő mocsár található ritkásan pár fával, amiket indák fognak össze.

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mocsár      Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 16 Aug. 2020, 00:00Vadászat a sokfejűre
Redrose Village, mocsaras terület


Részvevő(k): Simon Basley / Tökfej


Mocsár      Bp4NX2K
Idő: 2031. augusztus 16., kora délután
Helyszín: Mocsaras terület, Redrose Village
Cél / Feladat: Nyomozni a Hydra(?) után
Résztevő(k): Simon Basley / Tökfej
Egyéb információk:


Tökfej úgy döntött, hogy szeretné a fizetését némileg kiegészíteni. Egészen pontosan meglehetősen sok pénzzel, amivel jó időre megoldódnának az anyagi gondjai. A jelenlegi kaotikus állapotokban sikerült egy feketepiaccal foglalkozó hálózatot megfigyelnie, amire úgy gondolta, hogy lehetséges, hogy a Hydra-hoz köthető. Ehhez talált pár nyomot is, mint többek között sok fejűnek titulálták az egész vezetőjét, meg, hogy nincs mindenki jelen fizikailag az USA-ban ezekből.

Tekintve, hogy a Hydra uralta egész Németországot egy ideje immáron hivatalosan, így ez a megállapítás nem lehetett olyan meglepő. Ezen felül nagyon titkolóztak, igyekeztek nem feltűnni. Tökfejnek is hónapokba telt mire sikerült egyáltalán bármilyen nyomot is találni. Azt tudta, hogy a feketepiaccal elég sok pénzt keresnek, ami a jelenlegi éhezős és vízkészlet fogyós időben azért elég sok bevételt tud hozni.

A másik, ami még gyanús lehetett, hogy semmilyen képességgel rendelkezőt nem látott egyelőre a fiatal férfi a feketepiaccal kapcsolatban, csak szimpla embereket. A nyomokat követve jutott el Redrose Village-be, és ott is a mocsarasabb területre, ahol már főleg csak raktárépületek, és kertes házak voltak. Kellően külvárosias hangulat volt erre.

A rendőrök ritkán jártak erre, csendes, békés terület volt. Amikor Tökfej megérkezett a kora délutáni órákban, akkor sem volt senki szinte kint a szabadban. Igaz ehhez párosult, hogy jó 35 fok körüli idő volt, tűzött a nap, az égen egyetlen felhő sem volt. Aki tehette a lakásban volt, vagy éppen a strandon.

Tökfej legalább tucatnyi raktárt láthatott az út két oldalán, ahogyan egyszintes, vagy emeletes kertes házakból is legalább ennyit. Kicsit távolabb pedig már a nádas és a mocsár volt látható. Így hirtelen semmilyen gyanús dolgot nem lát és teljesen tőle függ, hogy mihez is akar itt kezdeni.

Mocsár      IuHm4Sj

Felszerelés listát írj kérlek. Nyugodtan használd a képet headernek magadnál is Smile
tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Mocsár      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Tökfej Vas. 16 Aug. 2020, 22:40

Mocsár      Bp4NX2K

Felszerelés:

Ezt a ki... kacifántos fonalat követem már hónapok óta. Még csak hagyján volt a piti rabló, akivel először köpette ki a fogait Óðr. A kis mocsok valami szállítmányról beszélt, hát de elég tébolyodott volt. Amikor a másodikat kaptam el a környéken már irányba voltam állítva. A koszlott kamiont rohadt nehezen találtam meg, kellett még egy-két fejet beverni a cél érdekében. A szófukar társaságból, azért csak sikerült valami egyenes választ kihúzni, a sok történetből már összeállt a szállító helye. Tiszta mesének tűnt eddig. Azt hittem halandzsáznak, de mire azt a sofőrt is beszédesre sikerült ütlegelnem. A teherautójából kirángatva, megeredt a nyelve. Az elhangzottak nagyon hasonlóak voltak az előző halandzsázásához. A fickók valami nagy zöld részesei. A "sokfejűről" beszéltek, mire kissé összerezzentem.
Csak pár éve volt, mikor a Hydra nagyon megnyirbált minket, minket mondok mert akkor már igaz SHIELD növendéknek nem mondhattam magam, de a sok erőszakos nevelés mit rajtam elkövettek, csak hozzájuk köt egy kicsit. Igaz az Angyal Programból kicsaptak, de megragadt pár dolog, és az még mindig segíti ezen életemet. A tüzes szeánsz levezetésének köszönhetően kaptam egy kis információt a hol is kezdhetném a kutakodást. Civilkjént buszra pattantam. Elcsomagoltam mindent csinos kis hátizsákomba, és mint a légzési nehézségekkel küzdő egyén meghúzódtam a busz végében gondolkodni.
A kellemes szuszogásom messzire repítik a produktív gondolatokat, így hát csak az állomásra való érkezés az, ami felébreszt révetek álmodozásomból. A poros kertváros nem nagyon tetszett, de itt még mindig jobb, mint New York közepén nézni azt a sok fancsali arcot, minthapár falat kajáért egymás torkának ugranának. Ez itt a kertváros, itt van föld, fű, növények, mármint ha ezeket a csökevényes kórókat annak hívhatjuk. Egy kissé emberbaráttabb.
Na akkor törjük a fejünket egy kicsit, a forróság még segít is. Tökfej és a melegség két összeillő páros. Na szóval ha én egy nagy szervezet lennék, aki kaját és vizet lop, hogy ellássa magát, és eladjon belőle nagyon sokat jó nagy profittal, akkor mit is tennék? Nagyban gondolkodva sok embernek fizetnék, hogy szerezzenek nekem. Na ez az ami ide juttatott. Második pont, ha már sokan szereznek nekem dologokat kell egy hely ahol tartom. - Oldalra nézve van itt szép sok raktár, amibe nagyon sok minden elfér. - Ezt is kipipálhatom. A raktárba szállítani kell, úgyhogy ott embereknek kell lenni, nem is kevésnek. Valaki hozza, pakol, elrak, felrak, elvisz. Ez ami eszembe jut, szóval nyüzsögni kell vagy rájuk rohad a készlet nagy része. Egy ilyen kicsiny lyukban ez már feltűnőnek kellene lenni, kivéve ha az ott dolgozók nagy része helyi, és itt mindenki benne van...
Na akkor nagyon sötét lesz a jövőm és itt fognak a mocsár közepén elkaparni. A krokogyíkokat elkerülendő meg kellene próbálni elvegyülni. Huszas éveimben járó munkanélkülinek adom ki magam. Az a jó hogy még színészkedni sem kell, mert pont az vagyok. Na meg rohadt éhes is, keresek egy kajáldát, és ott érdeklődök a helyi specialitás, dupla adagjának az áráról, és munka után. Talán ez lesz a legjobb, bolond városi ficsúr az éhhalál közepén kijön vidékre alamizsnát keresni. Szöveg jó a háttérsztori elmegy, már csak az kell, hogy ne sugdolózzon mindenki titokban német nyelven...

_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 18 Aug. 2020, 00:00Vadászat a sokfejűre
Redrose Village, mocsaras terület


Részvevő(k): Simon Basley / Tökfej


Mocsár      Bp4NX2K
Idő: 2031. augusztus 16., kora délután
Helyszín: Mocsaras terület, Redrose Village
Cél / Feladat: Nyomozni a Hydra(?) után
Résztevő(k): Simon Basley / Tökfej
Egyéb információk:


Tökfej körülnézett, hogy hol találhat itt valamilyen étkezőt. Egy családias hangulatú étteremszerűséget talált itt, ami az egyik kertesházból volt kialakítva. Vagyis annak a földszintje és a kerti része volt az. Itt voltak munkások is, meg sima civilek is. A gyorsételektől kezdve a rendes éttermi menükig mindenből lehetetett választani.

Úgy tűnt, hogy a hely elég népszerű, mert nagyjából negyvenen voltak itt. A többség munkások, ők jellemzően hotdogot, hamburgert, vagy éppen egyéb gyorsételt fogyasztottak. Egy nagyobb asztalnál ültek mindannyian, legalább négy különböző cég emberei lehettek, a ruházatuk alapján. Ugyanis mindenkinek ott volt a munkásruháján a cég logója, aminek dolgozott.

Úgy tíz fő pedig simán ebédelni térhetett be, mert ők normális tányért fogyasztottak, több különböző asztalnál. Az asztalok mindegyike árnyékban volt, ahol nem volt fa, ott napernyő védte a dolgozókat. Az épületen belül pedig természetesen légkondi is volt, ami kellemes hőmérsékletet jelentett. Asztalból pedig volt még, ha Tökfej le akart volna ülni valami miatt.

Alig volt ideje körbenézni, vagy haladni, mert egy fiatal, diáklány szerűség – nyári szünet van, diákmunka nem olyan meglepő – jelent meg előtte, a cég egyenruhájában, a kezében egy tablettel.

- Üdvözlöm a Silver Restaurantnál! Van asztalfoglalása? Ha nincs, akkor hol szeretne leülni, kint, vagy bent, ha gondolja a rendelését már most leadhatja – hadarta, de még az érthető határon belül.

Mocsár      IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Mocsár      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Tökfej Kedd 18 Aug. 2020, 21:47

Mocsár      Bp4NX2K

Felszerelés:

Körülpillantok, és megállapodik szemme egyik üres széken. Lassan ténfergek a kiválasztott helyem felé, miközben próbálok minden információt a nagy tökfejembe elraktározni. A körülöttem lévők teljesen átlagosnak néznek ki, egyiknek sem volt egy polipos koponya tetoválva a fejére. Sajnos.
- Szia. Nincs foglalásom, de látok egy nagyon kellemes széket ott- bökök a fejemmel a kiválasztottam felé. - Mi a ház specialitása? Mert abból kérel két adaggal, na meg valami hideg italt... nem alkoholosat. - tenyérbemászóan mosolygok, és közben próbálom elfeledni, hogy előttem egy számomra csinos pincérnő van, belőlem meg egy cső lóg ki és folyamatosan pumpálja ki belőlem a hajamat leégető gázt. Míg a rendelésem megérkezik, előkapom telefonomat és beütöm minden egyes brigádnak cégjelzését. Meglátom mit találok róluk a neten. Közben megpróbálok hallgatózni hátha valami érdelmeset is megtudok itt.
Mikor megkapom étkemet, még, végigvizslatok rajta, és nagyon mélyen megköszönöm. Bólintok és éhhalál közelében járók kifinomultságával elkezdem befalni. Egy morzsát sem hagyva ki, végül egy hajtásra beküldöm italomat, és elégedetten mosolygok a pincérkisasszonyra. Intek neki egy újratöltésért, mivel a szomjamat még mindig nem tudtma oltani eléggé. Mikor asztalomhoz jön megkérdem.
- Tudnál nekem segíteni? Munkát keresek. Tudsz valahol egy helyet, ahol nem túl sok végettséggel is keresnek embereket? - hát igen a nagy kérdés, se végzettség, se tapasztalat, ki a lópikula akarna egy ilyet munkára fogni. Főleg mivel életfenntartó készülék lóg ki belőle. Hihetelen nagy esélyeim vannak. Kissé furdal a kíváncsiság kellek-e itt falun, ha már a városban pofánröhögött tízből kilenc ember. Az utolsó csak azért nem, mert be se jutottam hozzá.
Na mondjuk most nem ez a fontos, hanem hogy terepszemlém jól sikerüljön. A munka csak másodlagos lenne, ha rábukkanok a bűn fészkére, máris több ezer dolcsit mondhatok magamének, már ha el tudom kapni ezeket a nyikhajokat. Az pedig nem kiss summa, bárhogy is nézzük. Mennyi mindent nem kellene megtennem ha annyi pénzem lenne.

_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 20 Aug. 2020, 00:00Vadászat a sokfejűre
Redrose Village, mocsaras terület


Részvevő(k): Simon Basley / Tökfej


Mocsár      Bp4NX2K
Idő: 2031. augusztus 16., kora délután
Helyszín: Mocsaras terület, Redrose Village
Cél / Feladat: Nyomozni a Hydra(?) után
Résztevő(k): Simon Basley / Tökfej
Egyéb információk:


Nos, valóban nem volt senkinek sem koponya tetoválása, vagy éppen nem beszéltek németül. Minden tökéletesen átlagos amerikainak nézett ki ezen a helyen. Ami annak a fényében valószínűleg nem meglepetés, hogy a SHIELD nagyon is vadászott a Hydra tagokra a puccs óta. Sokkal jobban, mint előtte. Tökfej a ház specialitását kérte, duplán, üdítővel.

- Nos az három húsos hamburger, itt sütött buciban, szalonnával, hagymával, zöldségekkel és házi készítésű szósszal, és természetesen sültkrumplival. Akkor kettő ebből és akkor egy kóla. Milyen méretben? – kérdezte még.

Ha Tökfej megmondta ezt is, akkor a lány beütötte és tovább is ment, ő pedig leülhetett a helyre, amit kinézett. Közben utána nézhetett a cégeknek is, amiket látott a felsőkön. Mind an négy teljes mértékben amerikai cég volt, központilag. Az egyik a Walmart leányvállalata, egy másik a DHL-el dolgozott együtt. szóval ez a kettő volt az, amelyik igazából megacégnek, vagy nagy cégnek dolgozott.

A harmadik egy behajtó iroda tulajdonában volt, akik a Wright & Morgan ügyvédi iroda alkalmazásában álltak. Ez a cég elég ismert, Wright szenátor tulajdona volt, aki Jonah Wright-nak az apja, akié a Wrightworld szórakozó park. Szóval ez is teljes mértékben amerikai és elég fedhetetlen cég. A negyedik egy kicsi, csak NY-ban található barkácsáruház tulajdona volt. Nekik a városban volt négy üzlethelységük és ekkora volt maga a cég.

Mire végez ezeknek az átnézésével, ami jó negyed óra volt, addigra érkezett meg a rendelése is, mindent itt sütöttek, így elég hosszú idő volt. Az étel nagyon jól nézett ki és az illata is mennyei volt, ha Tökfej megkóstolja, akkor az íze is az. A lány igencsak meglepődött a kérdésen, amit a fiatal férfitól kapott. Zavartan rázta meg a fejét azon.

- Fogalmam sincs, én diákszövetkezet tag vagyok – mondta. – Lehet, hogy önnek is munkaközvetítő irodán át kellene próbálkoznia. Manapság így megy a munkakeresés, de néhány ilyen szövetkezet honlapcímét megtudom adni, ha úgy gondolja…

Mocsár      IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Mocsár      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Tökfej Csüt. 20 Aug. 2020, 22:00

Mocsár      Bp4NX2K

Felszerelés:

Teli hassal máris szebb a világ. A madarak szebben csicseregnek, a fények világosabbak, a színek élénkebbek, a jólesű büffentéstől pedig még a belső dolgaim is kiigazodnak. Lassan kortyolgatom italomat, miközben bújom tovább is a telefonomat. Közben ha tudok belehallgatok a körülöttem lévők beszélgetésébe.
Városka kicsiny térképét veszem elő, és próbálok rátalálni az utolsó két cégnek raktárára. Biztos van valamilyen bejegyzés, vagy saját honlapjuk amin rajta vannak a címek. Ha megvan az utcaképet, a műholdképet is megvizslatom, hátha látok valami érdekeset. Leginkább a raktár mérete, a be és kijáratok érdekelnek. Nem rossz dolog előre felkészülni az ilyenből.
- Azért nagyon köszönök mindent, kérném a számlát is. - közbe folyamatosan mosolygok, talán mert már hónapok óta nem volt ennyire hosszú beszélgetésem a másik nemmel, vagy csak azért mert végre kijutottam abből az acél beton tornyos kriptából. Nem rossz ha az ember kijut végre a városból.
Agyamat jártatom egy kicsit, a multikkal nem tudok mit kezdnei, olyan sok leányvállalat, és különböző számomra kikereshetetlen összeszövődések lehetnek, mire az anyacégtől a kis raktárig eljutnék, hogy lehetlen lenne számomra a nyomok végigkövetése. Legalábbis egykönnyen nem. Szóval marad a másik kettő. Nagy híres, és kicsi névtelen. Szisztematikusan haladva a kicsivel tudok leghamarabb végezni, utána jöhetnek a repülő emberek. Talán lesz elég szerencsém, hogy bizonyíték csöppenjen az ölembe.
Adatok begyűjtése után hátamra kapom táskámat, és elindulok a barkácsáruház raktára felé. Ha nem találom meg neten a címet, akkor megvárom míg az ott dolgozók kivégzik az eléjük tett halmot és követem őket. Lehetőleg a legkisebbf eltűnéssel, mintha csak ugyanarra lenne dolgunk. Na és megnézem mi is lesz a végállomás.

_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 22 Aug. 2020, 00:06Vadászat a sokfejűre
Redrose Village, mocsaras terület


Részvevő(k): Simon Basley / Tökfej


Mocsár      Bp4NX2K
Idő: 2031. augusztus 16., kora délután
Helyszín: Mocsaras terület, Redrose Village
Cél / Feladat: Nyomozni a Hydra(?) után
Résztevő(k): Simon Basley / Tökfej
Egyéb információk:


Tökfej beletudott hallgatni a beszélgetésekbe, amik meglehetősen komornak voltak mondhatóak. A többség a háborúról beszélt, a természet pusztulásáról, arról, hogy a növények és állatok pusztulnak, és ki tudja, hogy mi lesz. Emlegették az SHIELD és AIM közös munkájának a „gyümölcsét” a sokszoros hozammal rendelkező és gyorsabban termő gabonákat. Az egyik családnál felmerült, hogy a gyerek iskolába akar már menni, mert unatkozik.

A munkások arról beszéltek főleg, hogy kinek mennyit kell túlóráznia, mennyi pénzt kapnak, mit csinál a család odahaza. Ki mennyi túlórát vállalna. Ők nem igazán akarták a háborút emlegetni, inkább megvoltak a saját maguk kicsiny, kicsiny világában. Egyébként sem tűntek éppen a legokosabb személyeknek. Meg persze több helyről lehetett hallani, hogy sokaknak már most nincs készlete otthon, a boltban alig van valami. Ha húst akarnak enni, étterembe kell jönni.

Szóval általános dolgok, semmi gyanús. Tökfej megtudta találni az érintett cégek raktárait. Az ügyvédi iroda raktára egy teljes blokkon állt, több kisebb-nagyobb épülettel rajta. A barkácscégé pedig egyetlen közepes nagyságú volt. Ahogyan Tökfej műhold képet akart volna nézni rá kellett jönnie, hogy ezt nem fogja tudni megtenni. ugyanis a tavaly április 1-i támadás során a kree-k az összes műholdat lelőtték az égről. Így a Google Maps sem frissült azóta csak drone felvételekkel.

A lány rámosolygott Tökfejre és kihozta a 30$-s számlát, amiben minden díj is benne volt. ezek után, mivel a cím megvolt, a fiatal férfi eltudott indulni a barkácsbolt raktárához. Ez a raktár is egy blokkon állt, de ez kisebb volt és csak egyetlen épület volt rajta. Ez az egyik oldalról az épülettel volt határon – a széle – a másik háromnál viszont olyan kerítés volt, amin nem lehetett belátni. Nagy rácsos ablakokkal volt ellátva és egy kapu is volt az épület mellett, ahol teherautók juthatnak a belső részbe.

Most ez nyitva volt, így be lehetett látni, bent több teherautó, vagy furgon is állt, amikbe ládákat pakoltak a munkások, vagy éppen ki onnan. A furgonok a cégé voltak, a teherautó szerűségek pedig ismert szállítmányozási cég járművei voltak. nagyjából egy tucat munkás volt látható kívülről.

Mocsár      IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Mocsár      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Tökfej Szomb. 22 Aug. 2020, 20:22

Mocsár      Bp4NX2K

Felszerelés:

Egész úton idefelé, azon gondolkodás, milyen firnyákosan-furmányos ötlettel fogom felderíteni a raktárat. Hát estére várok, vagy szürkületre, mikor szinte senki nem lát. Vagy órákig fogom az őrök, emberek munkáját figyelni, hogy meglássam azt a misőn impászilblöbe illó egyetlen vakfoltot, amit ki tudok használni a bejutáshoz. Hát jól lakottan, kedves mosollyal az arcomon, derűvel az ábrázatomon nem nagyon volt ehhez kedvem. Okkán borotváját felhasználva, vagy inkább Machetét utánozva a legegyszerűbb módon próbálok bejutni.
Az előttem lévő elfő férfihez odamegyek, belebámulok erőteljesen az arcába, csak hogy tudja nincs semmirejtegetni valóm. Táskám hanyagul hátamra van vetve, és minden nem létező szuggesztiós erőmet bevetem az oktondi lényen:
- Az újfiú vagyok, merre van a főnök irodája? - fejemmel az épület felé bökök, szemem sajkából lesem ki mit csinál. Gyanús csomagok, vagy éppen ellenkezőleg inycsiklandozó illatok után kutat érzékszerveim mindegyike. Na jó a tapintás nem. Közben ruházatukat is meglesem, pár röpke év gyakorlatom van a bűnüldözésben, remélem ki tudok szúrni egy kabát alatt lapuló vasat, vagy automata fegyvert.
A reakciót figyelem, és reménykedek, hogy minden zokszónélkül beenget. Ha sikeresen bejutok egy okkal több, hogy ne ezt a kuplerájt gyanúsítsam a "többfejű" egyik bázisának. Azonban bármi megtörténhet, úgyhogy remélem a legjobbat, de készülök a legrosszabbra. A menekülő utat is keresem, hol találok fedezéket egy feltételezhetően kis kaliberű automata fegyver elől.

_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 28 Aug. 2020, 00:00Vadászat a sokfejűre
Redrose Village, mocsaras terület


Részvevő(k): Simon Basley / Tökfej


Mocsár      Bp4NX2K
Idő: 2031. augusztus 16., kora délután
Helyszín: Mocsaras terület, Redrose Village
Cél / Feladat: Nyomozni a Hydra(?) után
Résztevő(k): Simon Basley / Tökfej
Egyéb információk:


Tökfej megérkezett a telephelyre és be is ment. Odasétált az egyik munkáshoz, ahol elő is adta, hogy kicsoda, micsoda. A férfi arcán meglepettség látszott, majd némi ijedtség. Nem is válaszolt Tökfejnek, hanem a többiekhez fordult. A meglepettsége és a félelem is teljesen valósnak tűnt, nem megjátszottnak.

- Hé, valakit ki fognak rúgni! – kiáltotta oda a többieknek. – Ez itt azt mondja, hogy újfiú!

Ez viszont nem biztos, hogy éppen kellemes volt. szinte mindenki nagyobb darab, izmos alak volt itt, jó erőben. A kiáltásra mindenki felhagyott a munkával és körbevették alig pár másodperc alatt Tökfejet és ellenségesen kezdték méregetni. E közben azonban tökéletesen megtudta nézni őket. Mindenkin trikó és azon egy egyen ing volt, senki sem tudott ez alá még pisztolyt sem elrejteni, hogy az ne látszódjon, nemhogy más fegyver.

Ennek ellenére igencsak fenyegetőnek tűntek, aki készek arra, hogy akár erőszakkal is megvédjék a saját munkájukat. A csomagok is – amiket úgyszintén láthatott Tökfej – mind teljesen normálisnak látszottak. Szóval mindenki fenyegetőnek tűnt és úgy tűnt, hogy tettlegességre is sor kerül. Mindenki hangosan beszélt, többen káromkodtak, amikor az egyik ház ajtaja kinyílt és egy vézna, szemüveges, hatvanas évei elején járó férfi jött ki.

- Mi ez a hangzavar?! – kérdezte hangosan.

- Ez itt azt mondja, hogy ki fogsz rúgni valakit főnök, mert ő az új fiú! – mondta az egyik munkás.

- Nem vettem fel senkit, a cég sem küldött új személyt, mert nincs felvétel. Bárki is maga, menjen innen és hagyja a munkásaimat! – nézett Tökfejre, miután a dolgozók elálltak a főnök útjából, hogy láthassa a fiatal férfit.

Mocsár      IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Mocsár      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Tökfej Hétf. 31 Aug. 2020, 21:20


Mocsár      Bp4NX2K

Felszerelés:

Minden színészi tehetségemre szükségem lesz. Feltűnést már keltettem, nem kell továbbra is növelni a hacacárét. Megköszörülöm a torokomat, majd a főnöknek kikiáltott szemében nézek. Tudom mit akarok, mármint elhitetem másokkal a teljes bizonyosságot. Mi más is lenne ez itt mint egy hatalmas félreértés. Mármint amit a dolgozók látnak.
Én mindent megtudtam, amit csak akartam, ez nem egy gengszterbrigád, még csak nem is kistílű banda. Ez csak egy egyszerű lélekölő, több műszakos szörnyű munka, mibe csak belepusztulni lehet. Hát na az ilyen munka az ami nem nekem való. Kiráz a hideg is egy kicsit, miközben elképzelem magamat, ahogy napi rutinként dolgozok egy ilyen helyen. Brrrr.... Nekem felemelő meló kell, olyan ami kitárja lelkemet, és repülhetek szabadon. Na ezt hívják munkanélküliségnek, és már benne vagyok jó pár hónapja.
- Az újfiú vagyok! - jelentem ki fennhangon, a főnöknek is. - Wright & Morgan küldte a levelet, hogy holnap kezdek, de ma jelentkezzek be! Nem értem mi ez a riadalom! - kissé talán hangosabb és eréjesebb vagyok mint ildomos lenne Azonban se színész, se jó munkásember nem vagyok. Sok lehetőség nincs, vagy kidobnak, vagy kitessékelnek... Mindkettővel jól járok, csak hát nem ugyanannyira. Már sajognak a bordáim, ha rágondolok az edzéseken, milyen csudi muris dolgokat vettünk át ezzel a leendő jövőképpel kapcsolatban. Még mindig mozognak bele a fogaim.
Várakozó állásba helyezem magam, nagyon rossz úgysem történhet velem, ha meg igen még mindig ott van a két ütőkártyám. Egyiket sem akarom használni, mert egyik sem jelent rám túl sok jót. Óðr-t használni ekkora csapat ellen kész bordatörés, de nem csak nekem. A rokkant kártya meg nem túl jó dolog, főleg ha kamumunkát akarok elvállalni. Most már csak kussba kell maradnom, és jöhet a végzet

_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 03 Szept. 2020, 00:03Vadászat a sokfejűre
Redrose Village, mocsaras terület


Részvevő(k): Simon Basley / Tökfej


Mocsár      Bp4NX2K
Idő: 2031. augusztus 16., kora délután
Helyszín: Mocsaras terület, Redrose Village
Cél / Feladat: Nyomozni a Hydra(?) után
Résztevő(k): Simon Basley / Tökfej
Egyéb információk:


Az biztos, hogy Tökfej elég nagy feltűnést keltett azzal, amit mondott, meg amit tett. A helyzetet pedig tovább fokozta egy újabb hazugsággal, ami a levél említése volt. Ez pedig a digitális korszakban hatalmas blöff volt, mert nagyon könnyedén ellenőrizhető volt. A fiatal férfi pechére az öreg műszakvezető, vagy éppen főnök pedig elég rafkós volt ahhoz, hogy ne higgye el azonnal.

- Én nem kaptam semmit, és érdekes, hogy te igen, miközben ez az én telephelyem. Nem csak alkalmazott vagyok, hanem itt minden az enyém. Az ügyvédi iroda pedig nem vehet fel senkit. Itt én veszem fel az embereket. Ez egy független vállalakozás, akik csak dolgoznak az ügyvédi irodának.

A férfi keresztbe fonta a mellkasa előtt a karjait, ettől sem tűnt fenyegetőbbnek, bár a Tökfejet körülálló munkások még mindig azok voltak. Várakozóan nézett a fiatalemberre, hogy az mit is fog felhozni mentségének arra, amit mondott. Ha nem szólal meg, akkor még előtte, de ha megszólalt, akkor csak utána fogja folytatni.

- Maga vagy szórakozik velem, vagy pedig egy átverés részese lett. Mutassa meg a levelet és küldje át nekem majd, ha elolvastam. Utána mondok email címet is. Gondoskodok róla, hogy a rendőrség értesüljön erről. Nem szeretem, hogyha szórakoznak a cégemmel – mondta elég morgósan.

Ezek után újra Tökfejre nézett, várta, hogy a férfi bármilyen módon megmutassa meg azt a levelet, amiről pillanatokkal korábban beszélt.

Mocsár      IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Mocsár      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Tökfej Vas. 06 Szept. 2020, 23:46


Mocsár      Bp4NX2K

Felszerelés:

Haladok szépen az információ szerzéssel, csak hát éppen nem teljesen döcögés mentesen. Így belegondolva biztos könnyebb megoldás is lehetett volna arra, hogy ezeket kiderítsem. Na de mindegy, egy vállrándítással elintézem a dolgot. Ami mögötted van, azzal már nem kell törődni. Mint ahogy egy nagy bölcs mondta, réges régen Hakuna Matata...
Nagy levegőt kellene vennem, de erről már vagy tíz éve leszoktam. Maradok a sajátos módon való lazító kifújáshoz. - Természetesen ha tényleg ilyen útra akarja terelni a dolgot, akkor csak lássuk. Had jöjjenek a rendőrök, kell ide kékkabát, legalább egy tucat. Had tudják meg mi is folyik itt... - Blöff blöff hátán. Egyszer csak összejön valamelyik. Gyorsan körbenézek, merről is jöhetett a "főnök". Nagy valószínűséggel ott is van az irodája. A általam keresett dolgok pedig ott lesznek. Ha már a nagy mindentudó, nélkülem senki semmit főmufti, akkor biztos tudja, vagy legalább sejti, esetleg kenegetik a sokfejű emberei.
- Menjünk privátabb helyre, ott átbeszéljük a dolgokat, és ha még mindig nagyon akarja jöhetne a fakabátok. Biztos örülni fognak annak, amit lemondanák nekik! - Figyelem a reakcióit, hátha kiszúrom megtaláltam-e a varázslatos gombját, amivel megtörhetném. Kellene egy szép kis előny ebből a sok halandzsázásból. A lehetőségem még adottak, nem hiszem hogy le tudnám őket futni, de egy kis eltereléssel minden megoldható lesz. Ha a főnök belemegy, akkor megkereshetjük együtt az irodáját, ha nem hát akkor maradok a nagy bölcsességnél, és várom az első átvitt, vagy tényleges pofonokat az élettől.


_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 08 Szept. 2020, 00:02Vadászat a sokfejűre
Redrose Village, mocsaras terület


Részvevő(k): Simon Basley / Tökfej


Mocsár      Bp4NX2K
Idő: 2031. augusztus 16., kora délután
Helyszín: Mocsaras terület, Redrose Village
Cél / Feladat: Nyomozni a Hydra(?) után
Résztevő(k): Simon Basley / Tökfej
Egyéb információk:


Tökfej blöffjére mindenki nagyon meglepett és értetlen arcot vágott. Szinte teljesen egyszerre, mindenki. Nem volt olyan, aki lefagyott volna, vagy láthatóan meglátszott volna rajta, hogy gond van. mindenki teljesen értetlenül reagált, hogy fogalmuk sincs, hogy a fiatalember miről is beszél. A főnök arca is tökéletes értetlenséget tükrözött.

- Mégis hogy érted kölyök, hogy mi folyik itt?! – kérdezte hátulról az egyik munkás. – Ugye tudod, hogy ez kinek a telephelye?!

Közben a főnök már vette is elő a telefonját és bemondta rajta a 911-et, ami automatikusan tárcsázott. Ezek után egy meglehetően érdekes beszélgetés játszódott le, ami még talán Tökfej hasznára is válhatott, ha meg akarta úszni az egészet. A főnök ugyanis az IT részleget kérte, hogy megint elkezdődtek a zaklatások és van itt valaki, aki állítólag kapott levelet, hogy ide kell jönnie. A választ természetesen nem hallotta a fiatal férfi, de leírást is adott Tökfejről a rendőröknek és még néhány adatot mielőtt le nem tette.

- A rendőrök itt lesznek 8 percen belül, azt megvárjuk. Azt javasolták, hogy ne engedjem magát számítógépek közelébe, így itt kint fogjuk megvárni. Ti menjetek vissza dolgozni, a Manhattani ügyvédi iroda már várja a hagyatéki tárgyalásra azokat a tárgyakat, a bíróság meg az árverezésre! Hárman maradjatok és figyeljétek a kölyköt, a többiek irány dolgozni!

Így sajnos a bemenés nem jött be, és még a rendőrök is úton voltak. A munkások közben visszamentek dolgozni és tényleg csak három nagyobb kétajtós szekrény maradt ott vele és a főnök.

Mocsár      IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Mocsár      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Tökfej Kedd 15 Szept. 2020, 19:55

Mocsár      Bp4NX2K

Felszerelés:

Becsukott szemem, érzem ahogy a szél arcomba csap. A férfias izzadság, a tesztoszteron illata belengi környéket. Homlokomról egy méretes vízcsepp kezd elindulni arcomon. Gondolataim egyetlen lehetőség körül forognak, szívem hevesebben kezd dobogni. Kezem ökölbe szorul, ropognak ujjperceim. Farkasszemet nézek a nálam majd fél fejjel magasabb férfiakkal.
Tüdőmből összes levegőt kipréselem, és elmosolyodok. ~ Ezt majd egyszer kipróbálnám szívesen ki nyerne, de nem most van sokkal kevésbé véres feladatom is. Pénz kell, de nagyon. ~ Gondolataimat bankójegyekkel zárom. Tudom még nem tettem visszafordíthatatlan szörnyűséget, így hát megnyugtatom magam.
- Pontosan tudom kinek a telephelye ez. Maga szerint csak véletlenül küldtek ide? – Kérdezem kicsit pofátlanul, rontani már úgysem rontok a helyzetemen. Ezt követően maradok csendben, és meredten bámulok a boss-ra. Megpróbálok a lehető legkevesebb pislogni, és tartani a szemkontaktust. Úgy teszek mint aki tudja mit csinál, és teljesen bizonyos magában, hogy az égegyadta világon semmi nem fog vele történni.
Amúgy meg várakozunk, a rendőrök nem rémítenek meg. A törvény őrei a szövetségeseim. Bennük ne bíznék? Ők az egyetlen biztos pont ebben a felbolydult világban… Kivéve ha ők is benne vannak, és egy kivégzőosztagot eresztettek rám. És újra elkezd gyöngyözni a homlokom erre a gondolatra...


_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 16 Szept. 2020, 00:01Vadászat a sokfejűre
Redrose Village, mocsaras terület


Részvevő(k): Simon Basley / Tökfej


Mocsár      Bp4NX2K
Idő: 2031. augusztus 16., kora délután
Helyszín: Mocsaras terület, Redrose Village
Cél / Feladat: Nyomozni a Hydra(?) után
Résztevő(k): Simon Basley / Tökfej
Egyéb információk:


Nos Tökfej úgy döntött, hogy belemegy a játékba és folytatja azt, amit elkezdett, amivel lehetséges, hogy nagyobb bajba is kerülhet. Bár ezt még ekkor nem igazán lehetett tudni, hogy mi is lesz a végkifejlet. Sikerült tartania a szemkontaktust, bár a nagydarab fickók eléggé ijesztőnek tűntek és ők nem ijedtek meg a fiatal férfitól.

Nagyjából tíz percet kellett várni, amikor végül egy fekete, sötétített ablakú autó parkolt le odakint. Ebből két öltönyös férfi szállt ki, a meleg ellenére is fekete öltöny, nadrág, cipő, ehhez fehér ing és sötét nyakkendő párosult. Mind a kettőjükön napszemüveg. Szóval, mintha egy filmből léptek voltak ki. Ezek sétáltak oda a Tökfejhez és a társasághoz. Az egyik férfi szőke volt, a másik sötét barna.

A sötétbarna hajú fogott kezet a főnökkel, aki mondta, hogy örül, hogy ideértek. Valószínűleg ő lehetett az, akivel telefonon beszélt. A két férfi ezek után fordított figyelmet Tökfejnek. Mind a ketten alaposan végigmérték és furcsa mód nem a szőke szólalt meg és nem a másik.

- Üdvözlöm, Jonas Craig ügynök vagyok, az FBI kiberbűnözési osztályáról, a kollégám Abraham Greene őrnagy, a New Yorki rendőrség kiberbűnözési osztályáról. Meg kell, hogy kérjem, hogy fáradjon velem a közelben levő FBI épületébe, hogy kihallgathassuk és megnézhessük azokat a bizonyítékokat, amivel rendelkezik. Nem ön az első áldozata ennek a bandának. Erre fáradjon, kérem!

A kezével az autó felé mutatott, előtte természetesen mind a ketten megmutatták a jelvényeiket, amik teljesen valósnak tűntek. A két férfi egyelőre türelmesen várakozott arra, hogy Tökfej elinduljon az autó irányába.

Mocsár      IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Mocsár      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mocsár      Empty Re: Mocsár

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.