John Williams

Go down

John Williams Empty John Williams

Témanyitás by David Wolfie Csüt. 10 Ápr. 2014, 21:47

Adatok:

Név: John Williams
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2013
Kor: 12
Család: Carl Williams (Apa, mutáns, halott), Anne Williams (anya, mutáns, halott), Sussan Williams (nővér, mutáns, halott)
Foglalkozás: Tanuló
Testmagassága: 144cm
Testsúlya: 35kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Vörös
Bőre színe: hófehér
Különleges ismertetőjel: Egy vágás a jobb arcán
Egészségi állapot/ betegségek: Pánik rohamokkal küszködik bármikor fegyveres személyt, vagy démonnak vélhető személyt lát, vagy erős stressz alatt van.

Életrajza:
Mindig vannak, akik jó és vannak, akik rossz csillagzat alatt szúlettek. Én az utóbbiba tartozok. 2013 nyarán láttam meg a napvilágot New York külkerületén, két mutáns szülő gyermekeként. Első éveimből nem sok emlékem maradt, pár kellemes emlék apámmal, anyámmal és nővéremmel, amik így úgy tűnnek, mintha csak egy álom részei lettek volna. Aztán minden megváltozott. 2018ban jött a mutáns regisztráció, és szüleim valamint mi sem lettünk regisztrálva, mint mutánsok. Ám ez csak az első lépes volt abban a szörnyű eseményláncolatban, amely következett. A mutánsok egyre inkább ellenségek, és nem emberek lettek, majd rákövetkező évben elkezdtek begyűjteni őket. Ekkor történt az első megjelenése mutációmnak.
Éppen otthon vacsoráztunk, mikor kopogtak az ajtón. Apám nyitott ajtót, ám mielőtt észbekapatott volna egy AIM-s katona már le is lőtte. Fél tucat AIM katona rohant be a lakásba és leterítették anyámat, nővéremet és engem is. Egy tiszt jött, valamilyen készülékkel leszkennelte anyámat, nővéremet és engem is, majd közölte, hogy ők azok. Ez után az idő lelassult. Láttam, ahogy a tiszt távozik, a katonák felrángatnak minket torkunkon egy késsel és a falhoz állítanak. Az aki engem rántott fel meg is vágta az arcomat. Az egyik katona pisztolyt vett elő. Láttam ahogy a golyó lassan eltalálja anyám majd a következő lövés a nővéremet. Ezek után láttam, ahogy a fegyver rám szegeződik. Ekkor kiáltottam fel, és olyan történt, amit azóta se értek. A kiáltásommal egy időben egy hatalmas robbanás indult meg, ami elpusztított mindent. A fegyvert, a katonát, a többi katonát, anyámat, nővéremet, a házat, az utcát. Mikor a sikolyom abbamaradt egy hatalmas lángoló kráter közepén találtam magam. Féltem, és elrohantam. Csak azt láttam, hogy újabb AIM-s kocsik indulnak meg a kráter felé, én meg rejtőztem, és futottam. Futottam az AIM, az emberek és magam elől is. Féltem mi lesz, féltem mit tehetnek és attól is én mit tettem. Sírtam, mire az ég is sírni kezdett, és eleredt az eső, mintha dézsából öntötték volna. Valahol tudtam én csináltam ezt és láttam kesőbb a hírekbe a családom fotóját, mint terroristák, akik veszélyesek. Menekültem, éheztem. Elkezdtem elrejteni magam, a boltokból és emberektől loptam. Utcán aludtam fázva, éhezve és legtöbbször ázva, hiszen valahogy az a rosszkedvemet az eső mindig követte, 2024. nyarát kivéve, amikor hónapokig csak hőség volt és egyetlen csepp eső sem.
Ekkor találkoztam Alberttel. Amikor épp sírtam, mert észrevették hogy lopok, és megkergetett a boltos, így kimerülten és éhesen kellett ismét alomra hajtanom a fejem. Ekkor egy pisszegést hallottam. Körbenéztem, de sehol nem láttam semmit. Újabb pisszenés, olyan, mintha a szembe levő fal pisszeget volna rám.
- Ki az? –Kérdeztem.
-Csak én. – válaszolt a fal.
-Meg sose beszélgettem fallal. – mondtam kissé félve.
-Nem is fal vagyok. – válaszolt.
-Akkor kicsoda?
-Albert.
-Dehát nem látlak.
-Mert félek, hogyha meglátsz akkor megijedsz.
-Miért olyan ijesztő vagy?
-Nem csak egy mutáns, ami miatt felnek tőlem az emberek.
-Én is az vagyok, és tőlem is félnek.
-Akkor megmutatom magam, de ne ijedj meg.
Ekkor láthatóvá vált. Külsőre leginkább egy nagyra nőt gyíkra hasonlított, így valóban elsőre látható volt, hogy nem ember. Összebarátkoztunk és innentől ő vett párfogásába. Hozott ennivalót, és megnyugtatott mikor féltem. Megtanított elbújni a csatornában, és a NY-I csatornarendszer megismerésére és használatára, illetve hogy tudok lopni úgy hogy ne vegyenek észre. Sokkal ügyesebb volt mint én, ám a sok gyakorlásnak és türelemnek hála én jó tanítványnak bizonyultam. Közbe New Yokban zajlott az élet. Az AIM elbukott több milliárd embert magával rántva, az elektromosság megszűnt, mi meg próbáltuk átvészelni a dolgokat, ahogy csak lehet. Tudtam hogy ott van nekem és ez kissé mérsékelte a szüleim elvesztését. Egy évvel később a város újraépült és a lopás ismét könnyebbé vált, hogy voltak friss élelmiszerek. A harmadik világháború elkerülte a várost, csak megsokasította a menekültek számát, amik megkönnyítették a dolgunkat egy ideig. A következő pár év viszonylag nyugodtan telt el.
Ám ekkor jöttek a démonok. Ezek a szörnyű lények mindent elárasztottak, és mindenkit megpróbáltak megölni. Éppen egyik boltból próbáltam meg ételt lopni, mikor a boltba berepült néhány ezekből. A környezetemben elkezdték ölni az embereket, én meg ijedtemben mindent eldobva rohantam ki az utcára majd le a csatornába. Miközben csúsztam le a csatorna lejáraton láttam, ahogy a démonok feltűnnek a csatorna tetején, majd hallottam ahogy másznak utánam. Én meg pániktól vakon mindent elfelejtve csak rohantam és rohantam. Hallottam a fejemben a démonok nevetését és láttam ahogy cincáljak szét az embereket. Lelki szemeimmel azt láttam, hogy valójában a szüleim és nővérem testet marcangoljak, és aztán felem néznek, majd az egyik kinyúl. Ekkor éreztem a kampós kéz érintését a vállamon. Ekkor ijedten megfordultam, és reflexből megpróbáltam eltolni magamtól a démont - aki valójában Albert volt. Mikor ezt felfogtam megkönnyebbülten felkiáltottam és sírva a történtektől öleltem magamhoz, hogy védjen meg, ám valami nem stimmelt. Albert hideg volt, mint egy jég, és mikor ölelésemből elengedtem, láttam, hogy a bőrén jég van és az egész teste az érintésemtől elkezdett megrepedni, és szilánkokká törni. Beletelt némi időbe mire felfogtam mi történt. A kétségbeesés és fájdalom hullámai öntöttek el, és mintha erre reagáltak volna a környezetemben a víz is elkezdett egyre megemelkedni és örvényszerűen elárasztani mindent a csatornában. Fuldokoltam a sírástól és a szennyvíztől, ami sodort. Ekkor vesztettem el az eszméletem.
Mikor magamhoz tértem egy jéggömbben tálaltam magam. Ahogy hozzáértem az széttört én meg a folyó partján tálaltam magam. Fájdalmat és keserűséget ereztem, közbe féltem. Nem tudtam mi lesz, Albert meghalt. Én öltem meg! Ez tudatosult bennem. Talán igazuk van, egy szörny vagyok, és csak ártok mindenkinek. Sírtam és az és ismét eleredt. Úgy döntöttem jobb nekem holtan. Így elindultam az első rendőrségre amit tudtam, hogy feladjam magam, hogy véget vessenek a szenvedéseimnek.
-Szia kisfiú, te meg mit csinálsz itt ilyen későn? –Kérdezte az ügyeletes rendőr
-Üdvözlöm, John Williams vagyok, egy körözött mutáns, szeretnem feladni magam. –Válaszoltam szomorúan. Kisse meglepődött majd valamit gépelt a számítógépen.
-Ha szabad megtudnom miért is vagy a körözött személyek listáján? –kérdezte érdeklődve.
-Mert mutáns vagyok és az AIM köröz. – mondtam határozottan. Ekkor elnevette magát.
-Már régóta nem létezik az AIM és most már nem bűn az, ha mutáns vagy. A szüleid ezt nem mondtak?
-A szüleimet megölte az AIM. –mondtam szomorúan. Ismét felrémlett az az éjszaka, anyám és nővérem, ahogy holtan hanyatlottak le, és elkezdtem sírni. Kint megindult az eső.
-Furcsa, nem mondtak vihart mára – dörmögött a rendőr – Semmi baj, ülj le ide, és mindjárt értesítünk valakit, aki érted jöhet.
Leültetett egy padra és adott egy forró csokoládét. Ennek nagyon örültem, hiszen az éhség lassan kezdett rám törni. Nemsokára jött egy személy és azt mondta hogy el fog vinni a Charles Xavier iskolába. Beszálltam a kocsiba és most úton vagyok egy iskolába. Nem tudom az milyen hely, de remélem nem lesz semmi bajom ott.


Képességei: Egyelőre egyetlen elemet képes uralni minimálisan 1-2 körig, azt formázni, alakítani a kedve szerint, maximum 1kg súlyig.
Azonban, amikor elveszti az irányítást a képessége felett mind a négy alap elemet irányítja, sokkalta erősebben, mint tudatosan, de ezt semmilyen esetben nem tudja befolyásolni. (Az adott KM szabja meg a hatást és annak erősségét a helyzettől függően.)

Szakértelmei: Profi tolvaj, betörő, ért a zárak feltöréséhez, zsebmetszéshez, bolti lopásokhoz. Tud lopakodni, falon mászni minden segítő eszköz nélkül, és mozdulatlanul várni akár órákon keresztül.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések:
David Wolfie
David Wolfie
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 08.
Tartózkodási hely : London

Karakteradatok
Főkarakter: David Wolfie
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

loke-loki

Vissza az elejére Go down

John Williams Empty Re: John Williams

Témanyitás by David Wolfie Csüt. 10 Ápr. 2014, 21:47

Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
010-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: Mechanika és Elektronika
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-19:30 óra: Pihenőidő/szabadfoglalkozás
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Nyelvórák (Shi'ar)
10-12 óra: Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-19:30 óra: Pihenőidő/szabadfoglalkozás
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: Mutáns és filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-19:30 óra: Pihenőidő/szabadfoglalkozás
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Repülő eszközök vezetése
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Informatika szakkör
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: Etika
12-14 óra: Ismerd meg az agyadat más módon
14-16 óra: Önvédelem
16-19:30 óra: Pihenőidő/szabadfoglalkozás
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó

Szombat:
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat

Vasárnap:
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
David Wolfie
David Wolfie
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 08.
Tartózkodási hely : London

Karakteradatok
Főkarakter: David Wolfie
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

loke-loki

Vissza az elejére Go down

John Williams Empty Re: John Williams

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 10 Ápr. 2014, 21:53

Miután jó helyre került, itt is elfogadva Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
John Williams Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

John Williams Empty Re: John Williams

Témanyitás by Cerebro Pént. 13 Jún. 2014, 06:34

John meghalt, ha fel szeretnéd támasztani, akkor Tao-val egyeztess és az NJK szabályoknak megfelelően meg kell venni a karit utána.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

John Williams Empty Re: John Williams

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.