John Cage

Go down

John Cage Empty John Cage

Témanyitás by John Cage on Hétf. 07 Aug. 2017, 16:59

John Cage FjFVLwU

Név:John Cage
Egyéb név: Johny
Faj: Szuper-humán
Nem: Férfi
Jellem: Ember ellenes, Mutáns ellenes
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: Ismeretlen, 1989
Kor: 39
Család: A kedves szomszéd nénire az anyjaként tekint. (Ő kvázi egy ingyenes bejárónő, mos, főz, takarít rá, mert John teljesen ellenne egy koszfészekben.), egy fekete kóbormacska aki a háza elé szokott.
John Cage 4OF5YmI
John Cage OO7zmZ7

Foglalkozás: A „visszavonulása“ óta munkanélküli. A mindennapjait a következő dolgok teszik ki: Sör ivás a kanapén, meccsnézés, alvás, videójátékok, pizza falás,  utcai rablások, csendháborítás.
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Barna
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: A bal karján van egy sárkányt ábrázoló tetoválás.
Egészségi állapot/ betegségek:
- Nikotin függő
- Alkoholista


Életrajza:
Úgy jellemezném magam, mint a szürke hétköznapok fehér szerencsétlenje. Egyeseknek bejött az élet, a maradék olyan, mint én. Én viszont margóra még lusta, gyáva, köpönyegforgató, önző és beképzelt is vagyok. Képes lennék elárulni bárkit, ha a másik illető jobb lehetőséget kínál. Bárkit, tényleg.  Ezen sem a világháború, sem a körülöttem lévő halottak nem tudtak változtatni. A pozitív tulajdonságaim közé sorolnám azt, hogy könnyen alkalmazkodom, nem kérdezősködöm,  és nagyon ritkán ellenkezem. A korábbi események csak erősítették bennem ezt az életutat. Afféle felesleges embernek tartottak akkor is, és azt hiszem, hogy túlélésért való küzdelem ahelyett, hogy enyhítette volna, csak felerősítette a rólam alkotott képet. Bárminemű érdeklődés mutatása nélkül néztem végig, ahogy a világ majdnem véget ért, aztán újraépült. Én még ekkor is a sörösüvegeket kerestem... Ha ezek után is érdekel a történetem, akkor figyelj nagyon, mert csak egyszer mondom el...
Gyermekkorom óta csak sodródom az árral. Azt sem tudom, hogy hol születtem .Gyermekkoromban rengeteget költöztünk, állítólag anyám munkahelye miatt, de szerintem csak a fatertól menekültünk. Anyám elmondása szerint körözött bűnöző az öreg, így az alma nem esett messze a fájától. Bár én még kispályás vagyok. Na de vissza a miatyánkhoz. A sok költözés miatt sehol sem tudtam befejezni az iskolát. Nem mintha jó tanuló lettem volna, épp ellenkezőleg. Mindenütt bukdácsoltam, mert az elsőévesek elverése szórakoztatóbb tevékenységnek bizonyult. Problémás gyerek voltam, nem egy iskolából akartak kicsapni azért, mert cigit árultam a kölyköknek, esetleg én magam gyújtottam rá. Nem bírtam az iskolát, és nem féltem hangot adni ezen véleményemnek.
A tényleges kamasz éveim sokkal rosszabbak voltak. Az első tetoválás, drogok és az első bolti lopások. Tizenhat lehettem, amikor először belekerültem a rendőrségi nyilvántartásba. Cigit loptam, és újra megtenném. Tizennégy évesen már láncdohányos voltam, és ha nem szívhatok el legalább egy szálat naponta, akkor biza vér is folyhat. Összefoglalva, már akkor sem em állt  távol tőlem az alvilági élet, de irtóztam attól, hogy mélyebbre ássam benne magam. Tudni illik anyám szívbeteg volt, és biztos belepusztult volna, ha látja, hogy az ő kicsi fia épp valaki sirját ássa meg/rabolja ki.
Amikor betöltöttem a tizennyolcat, egy autósműhelyben kezdtem dolgozni. Itt valamivel jobb emberré váltam, bár tuti, hogy nem engem fognak díszpolgárrá avatni. Az élet dolgai itt sem érdekeltek különösebben. Amíg szuperhősök mentegették meg a világot újra, meg újra, én addig autóvázat kalapáltam, motort cseréltem, ablakot mostam, és egy csomó káros szerrel tömtem magam.

Jó hely volt, így hosszú éveken át itt maradtam. Anyám persze tovább „menekült“, viszont ezúttal  a közelemben maradt. Hiába mondtam neki, hogy a sok utazás tönkreteszi a szívét, nem hallgatott rám, és ez lett a veszte.
A temetése után jóval mélyebbre merültem a függőség kútjában, melynek hatására elvesztettem az állásomat. Ez volt egy éve.
Az örökölt pénzből végül New Yorkban telepedtem le. Egy egyszobás munkáslakást tudhatok az otthonomnak, a legmodernebb technológiával. Legalábbis a múlt században modernnek számított. A tévé képe szakadozik, időnként ütögetni kell. Az ágy az két hét után beszakadt – azóta is a kanapén hajtom álomra a fejem -, illetve a meleg vizet csak hallásból ismerem egy ideje.
Akkor kezdtem el dolgozni, amikor minden elfogyott az örökségből. Addig kiskirály módjára éltem az életemet, és csak azon csodálkozom, hogy a sok drog végzett velem eme csodálatos utazás során.  De ahogy Murhpy mondta, ami elromolhat, az elromlik. Keresnem kellett valami munkát, mert különben repülhettem volna az utcára. Vagy Teresa nénihez. Kedves szomszéd, bár idegesítő, hogy elteszi a pizzás dobozoktól a távirányítót. Így hogy találjam meg?
Na szóval, a munkám... Egy külvárosi vegyüzemben lettem rakodó fiú. Kétes eredetű hordókat pakoltam még kétesebb eredetű autókra, de nem kérdezősködtem. Minél kevesebbet tudok, annál jobb...
Persze az élet így is keresztbe tett nekem. Minden tegnapelőtt kezdődött. Éjszakai műszak, zéró életkedv. A meccsről is lemaradok. Helyette valami gyúlékony vackot kellett hordonként kipakolnom, mert két óra múlva átveszik. Nagyban fényesítgetem az alsó sárga hordót, amire másik kettő volt helyezve (a másik kezemmel ezeket támasztottam), erre valaki egy fegyvert szegez a tarkómhoz.
- Állj félre a ládától, és talán nem loccsantom szét az agyadat.
- Oké.
Feleltem félvárról, mert mint azt már te is tudhatod, nem érdekelt különösebben. A hordók persze ráfordultak, de ez mind az ő hibája. Nem fogalmazott pontosan. Egészen addig röhögtem rajta, amíg ki nem mászott a lötty alól, és rám nem lőtt. Szerencsémre, vagy pechemre nem engem talált el, de könyörgöm, gyúlékony vegyszerrekkel vagyunk körülvéve. Éreztem, hogy rám spriccel a lángoló cucc, aztán kiesett a kép.
Egy kórházban térek magamhoz, viszont a legnagyobb meglepetésemre nincsenek égési sérüléseim. Nem tudom, hogy miért, de meg voltam bilincselve. És ekkor esett le valami. 2028 van, ennek a kórháznak a felszerelése viszont legalább húsz-huszonöt éves lehet.
Hirtelen kinyílt az ajtó, és egy aktatáskás rosszarc lépett be rajta.
- Üdvözlöm Mr Cage!
Majdnem magam alá űrítettem, amikor kimondta a vezetéknevem. Ennek ellenére igyekeztem laza maradni.
- Cső!
- Hát ilyen hangnemben kell beszélni a megmentőjével?
- Engem a mentősök mentettek ki, nem maga.
- Úgyérti ezek? - Az paplanomra helyezett néhány fényképet. Égett hullák, felgyújtott mentőautó – Ezt maga csinálta, Mr Cage.
- Hogy én? Kizárt, itt ébredtem fel.
- Az égő vegyszer tette, ami a szervezetébe került, amikor feltartotta az emberemet. Félreértés ne essék, de maga már rég halott lenne, ha valami csodával határos módon nem tette volna azokkal az emberekkel azt amit...
- Mit akar tőlem? Nem vagyok egy nagy izéj...
- Rögtön a lényegre tér, nagyon helyes. Azt akarom, hogy szabadítsa ki a magában lakozó állatot, kezdjen valamit az új képességeivel, aztán ha fejlődést mutat, keresni fogjuk magát...
- Azt sem tudom, hogy hogyan kell őket használni! És mi van a munkahelyemmel?
- Emiatt ne fájjon a feje, maga aznap otthon volt, amikor Rick Galahan munkatársát baleset érte. Csak egy kis papírmunka, és máris más név szerepel a munkabeosztásban. Szívesen...
- Ez nem helyes...
- Valóban nem, de a mai életkörülmények közt mi tekinthető helyesnek? Megfosztott engem egy fegyvertől, galád módon megtartotta magának. Hát éljen vele... Azt viszont nem engedhetem, hogy visszatérjen a munkahelyére... Sajnálom. Ma beadta a felmondását, viszont ne csüggedjen... Az ottani fizetése kétszeresét kapja a számlájára, ha jól viselkedik.
Üvölteni támadt kedvem. Jól orrba törölni ezt a rohadékot, de bakker! Tetszik az ajánlat. Furcsamód nem is érzek bűntudatot azért, mert megöltem azokat az embereket...
- Kik maguk? Honnan tudom, hogy maguk keresnek.
- Ne aggódjon, John.... Idővel mindenre fény derül.
Egy injekciós tűt szúrt a nyakamba, amelynek hatására ismét elveszítetttem az eszméletem. A kanapémon tértem magamhoz, Teresa porszívójának zajára.
- Jó reggelt álomszuszék! Már négy órája a kanapén húzod a lóbőrt! El fogsz késni a munkából!
- Ma nem megyek be...
Az elkövetkezendő másfél napot azzal töltöttem, hogy megismertem a képességeim. Furcsa, de mintha magától menne. Ha arra gondolok, hogy tűzgolyót hajítsak, vagy lángba borítsam a testem, akkor nemes egyerűséggel megtörténik. Akkor hát... ideje rájönni, hogy mit is akarnak tőlem...

Képességei:
- Tűzgolyók hajítása
- Tűzállóság
- Test tűzbe borítása
- Tárgyak felhevítése
Képes megidézni tüzet a tenyereiben mindenféle segédlet nélkül, ezt úgy 3-4 körig tudja fenntartani, két maximum kézilabda nagyságú gömbről beszélünk egyszerre, vagy egy kosárlabda. Ezt képes magától maximum 20 méteres távolságba ellőni, képes kisebb-nagyobb koncentrációval alakra formázni, alakítani, vagy egyesíteni is ezeket, az eredeti méretet megtartva persze, de 3-4 kör után ez is szertefoszlik. Őt nem sebzi sem a hője, sem a lángok, azonban ha a tűz átterjed más éghető anyagra, akkor az ott önálló életet kezd élni, és attól a pillanattól kezdve úgy viselkedik, mint a rendes tűz, bár a karakter kissé jobban ellenáll ennek, de nem sokáig. Érintéssel képes tárgyakat is felhevíteni, de folyamatosan kell érintenie a tárgyat, hogy az felmelegedhessen.

Szakértelem:
Ért az autókhoz, és felismeri az egyes vegyszereket.

Privát előtörténet véleményezést kérsz? Nem

Megjegyzések:
- John bőre alatt van egy nyomkövető, ő erről tud, de nem zavarja.
- A képen lévő sérülést a karakter nem szenvedte el, csak ez a kép felelt meg a legjobban az elképzeléseimnek.
John Cage
John Cage
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 6
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi:
Síkok:

Vissza az elejére Go down

John Cage Empty Re: John Cage

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Aug. 2017, 17:48

Elfogadva, 1200$ kezdőtőkével kezdesz. Egy adatlapot még írj és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
John Cage Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

John Cage Empty Re: John Cage

Témanyitás by John Cage on Csüt. 17 Aug. 2017, 13:27

Adatlap:

Név: John Cage
Lakás/Létesítmény: Bérelt lakás. New York -> Manhattan - > Harlem (Pénzért bérelt)
NJK: -
Foglalkozás: Pitiáner bűnöző, aki még nem tudja, hogy akár valami nagyobb része is lehet(ne).
Munkahely: Jelenleg nincs
Pénz: 1200 $
Bevétel/hét: 150 $
Eszközök:
- Alsókategóriás mobil telefon
- Egy ócska fülhallgató, aminek az egyik oldal nem szól.
Felszerelés/fegyverek: Csak ő maga
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: A nappalija
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4
John Cage
John Cage
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 6
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi:
Síkok:

Vissza az elejére Go down

John Cage Empty Re: John Cage

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 17 Aug. 2017, 19:19

Ami kimaradt... mivel Te voltál az új design elkészítője és a discordot is betetted a chat helyére, 3 kreditet kapsz érte jutalomként.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
John Cage Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

John Cage Empty Re: John Cage

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 15 Ápr. 2018, 14:32

A karakter váltós widget template-be tevéséért +1 kreditet kapsz, köszönjük Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
John Cage Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

John Cage Empty Re: John Cage

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:17

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

John Cage Empty Re: John Cage

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.