Dr. John Huniver

Go down

Dr. John Huniver Empty Dr. John Huniver

Témanyitás by Dr. John Huniver on Kedd 09 Aug. 2011, 12:32

Adatok:

Név: Dr. John Huniver
Egyéb név: -
Faj: mutáns - zseni
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Quincy, 1989. IV. 8.
Kor: 33 éves
Családi állapota: nőtlen
Foglalkozás: tudós AIMville Corporation; korában tanársegéd a Columbia Egyetemen, valamint az egyetemi laborban tudományos munkatárs
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 70 kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Fekete
Bőre színe: hússzín
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Szemüveges, tehát kicsit homályosan lát nélküle.

Életrajza:
Quincy egy város Boston és New York között. Itt láttam meg a napvilágot. Apám Lee, dolgos munkás a helyi gyárban. Anyám Henriett O’Connor, tanárnő az egyik elemi iskolában. Három húgom van: Lucy, Neela és Judy. Kiskoromtól kezdve nagyon érdekeltek a mutánsok. Elképesztett, hogy milyen szuper képességeik vannak. Ugyanakkor foglalkoztatott az a gondolat, hogy vajon honnan erednek képességeik. Nem meglepő, hogy a kémia vált fő foglalatosságommá. Még egy kisebb labort is összehoztam otthon a pincében, melynek gyakori következménye volt a sűrű füstfelhő és a tűzoltók gyakori látogatása.
Középiskolás koromban az egyik kísérlet után különös dolgot tapasztaltam. Képessé váltam a tárgyak méretét megváltoztatni. A sors iróniája, hogy mutáns képességem kapcsolatban áll hobbimmal. Talán a testemet ért vegyi hatások alakították úgy az aktiválódó X-gént, hogy pont atommanipuláló képességem legyen. Elméletem szerint ugyanis az X-gén bármilyen képességgel felruházhatja tulajdonosát, de ez jobbára külső körülmények befolyásolják. Mindenesetre az volt életem egyik legszebb napja! Azóta tudom, hogy különleges vagyok, s nem szimplán egyszerű halandó. Képességemet azonban titokban tartottam, hiszen a mutánsokat nemigen kedvelték a mi környékünkön sem.
A középsuli elvégzése után, minthogy sikeresen felvételiztem a Columbia Egyetemre, New Yorkba költöztem. Egy évet lehúztam a Brooklyn College-ban, de nehezen tudtam kijönni szobatársaimmal. Többek között mutáns ellenességük miatt. Ezért, hogy ne bukjam le előttük, albérletbe költöztem. Tanulmányaim végzése mellett képességeimet is igyekeztem fejleszteni, sikerrel. Idővel nemcsak az anyag méretét tudtam manipulálni, hanem kisebb tárgyakat megtudtam semmisíteni. Ezen képességemen ma is csodálkozom, hiszen ellent mond a fizika legalapvetőbb tételének, hogy az anyag nem veszhet el. Ám ez úgy tűnik mégis elveszik...
Különleges tehetségem folytán Summa cum Laude végeztem az egyetemen, s így folytathattam tovább kutatásaimat, immáron fejlett laboratóriumi körülmények között. Közben megvédtem doktori disszertációmat, melynek eredményeképp meghívtak az egyetemre tanárnak, amit elfogadtam, hiszen sose tudni mely mutánstárs téved arra. Kutatásaim során szintetizáltam egy olyan anyagot, melynek bevétele folytán bármely mutáns képessé válik megérezni más mutánsokat, ha az 15 méteres körzetében van. Az anyag az X-génre hat, így nagy szerencsénkre, emberek nem vehetik hasznát. Közben sikerült egy rendes lakást vásárolnom a kikötőben, mert nagyon oda vagyok a vízért.
Egy szórakozóhelyen történő titkos találka során, mely verekedéssé fajult, szert tettem egy mappára, mely különféle képleteket tartalmazott. Ezek alapján tudtam szintetizálni az Erőnövelőt.

Egy évvel később...

A változás mindig egy látszólag normális jelenséggel kezdődik. Így volt ez azon a napon is, mikor az egyetem kutató intézetének főmunkatársa bejelentette legújabb kutatásunkat, melyet egy magát megnevezni nem óhajtó vállalat* pénzeli. Nagy volt az öröm, hiszen végre komoly támogatást kaptunk. És csak az X-gént kellett kutatni, amivel egyébként is foglalkoztam. Személyes küldetésemnek éreztem, hogy eleget tegyek a követelményeknek. Nem telt bele sok időbe, mire ráébredtünk, hogy bizony az elvárások nagyok. Ugyanis támogatónk eredményeket várt el tőlünk. De a tudományt nem lehet sietetni! Egy gén rettentően összetett, minden eleme rengeteg információt kódol, ami befolyásolja a mutációt. Az X-gén esetén pedig fokozottan érvényes ez a megállapítás. Kapkodni, sietetni a kutatást nem lehet, mert könnyen tönkre megy a minta és újra kell kezdeni a kísérletet, ami nagy időveszteséggel jár. Hogy mégis elaltassuk a kedélyeket, nagyon tudományosan fogalmaztuk meg a kért kutatási eredmények szövegét, minden egyes alkalommal. Láthatólag elégedettek voltak jelentéseinkkel, hiszen sosem reklamáltak.
Az intenzív kutatásnak köszönhetően nem maradt időm a tanításra, így a szemeszter végével ezen tevékenységemmel az egyetemen felhagytam. Miután kutatásvezetőnk a nagy terheltség miatt felmondta munkáját, engem neveztek ki a csapat élére, köszönhetően éjszakába nyúló szorgalmamnak. Ugyanis gyakran ott töltöttem az éjszakákat is a laborban, szociális életet nemigen folytattam és különösebben nem foglalkoztatott, hogy mi történik New Yorkban. Néha egy-egy telefonhívás húgomnak vagy családomnak, de semmi több.
Végül a sok munka meghozta gyümölcsét. Sikerült feltérképeznünk az X-gént, meghatároznunk, hogyan lehet manipulálni. Ama vállalat külön bónusszal jutalmazott minket eredményeinkért.

*-Mint utóbb kiderült ez a vállalat az AIMville Corporation.

Még egy évvel később…

Sikereimet egy váratlan esemény árnyékolta be. Máig tisztázatlan körülmények folytán húgom, Judy, elhalálozott. Családom nem tudott eljönni a temetésre, amely igen szerény körülmények között folyt le. A rendőrség megígérte, hogy folytatják tovább a nyomozást. Mint jó állampolgár, hitelt adok szavaiknak.
Az egyetemre is rájárt a rúd, ahogy a városra is. Megcsappant a tanulók száma, az anyagi keret is csökkent. A tanárok elbocsátásával vagy önkéntes távozásával folytatódott a negatív széria. A kutató laborban sem volt másmilyen a helyzet. Ezen kilátástalan helyzetben ért egy különös ajánlat. Az AIMville Corporation egyik embere felajánlotta, hogy csatlakozzam egyik most induló kutatásukhoz. Mivel jobb fizetést, sőt még lakást is biztosítanak számomra AIMville falain belül, így rövid töprengés után elvállaltam a munkát. Feladatom az, hogy vegyi anyagokkal működő,
X-gént manipuláló szerkezetet tervezzek meg. A megépítését ők intéznék. A feladat nehézségéből kifolyólag annyi időm van amennyi szükséges. De csak két asszisztenst tudtak a rendelkezésemre bocsátani. A munka ezért igen lassan halad.

Képességei: Igen érdekes nanomechanikus képességgel rendelkezik. Képes érintés útján, tárgyak, élőlények méretét megváltoztatni. Eredeti mérete kétszeresére tudja megnövelni, illetve egy tizedére lecsökkenteni. A folyamat atomi szinten játszódik. Egy baleset alkalmával mikroszkopikus méretűre zsugorodott össze, amibe majdnem belehalt.
Valamint képes egy-két kilós tárgyakat dezintegrálni, megsemmisíteni.
A vegyszer hatása nyomán 15 méteres körzetben megérzi az X-gén jelenlétét, legyen az aktív vagy lappangó.
Első képességfejlesztés: Zsugorítás az eredeti méret századára, nagyítás a tízszeresére, dezintegráció egyszerre több tárgyat is 5 kg össztömegig.
Másodlagos mutáció: Az AIM laborban történt baleset hatással volt dns-ére. Mutáns génje reagált az elektromos energiára és tovább mutálódott nanomechanikus képessége. Más személyekkel történő fizikai kontaktus útján képessé vált azok dns-ének lemásolására és hasznos képességeik felhasználására. Mutációja egyenlőre eléggé kezdetleges, így csak korlátozott számú dns másolatot képes tartósan megőrizni.

Szakértelmei: Vegyészmérnök, azon belül a genetika a szakterülete. Főként a mutáns gént tanulmányozza. Ösztönös hajlama van különféle vegyi anyagok feltalálásához.

Találmányai: Mutánsészlelő: A vegyszer hatása nyomán 15 méteres körzetben megérezhető az X-gén jelenléte, legyen az aktív vagy lappangó. Csak mutánsoknál működik.
Erőnövelő: Megnöveli a fizikai erőt, bármely fajnál. A hatás átmeneti.

Chrysanthéme oldalra hívásáért jutalomból egy kreditet kapsz a stafftól


A hozzászólást Dr. John Huniver összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 13 Okt. 2011, 09:48-kor.
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Dr. John Huniver on Kedd 09 Aug. 2011, 12:33

Adatlap:

Név: Dr. John Huniver
Lakás/Létesítmény: Lakás AIMville-ben (2k)
NJK: -
Foglalkozás: tudós
Munkahely: AIMville Corporation
Pénz: 2700 $
Bevétel/hét: 400 $
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: Laptop, mobil, személyes iratok, fehér köpeny. Fegyver gyanánt legfeljebb az injekciós tű szerepelhet, de ott inkább a bejutatott anyag az ami kárt okozhat.
Vállalat: AIMville Corporation
Szövetség:-
Törzshely, ahol megtalálható:-
Ismertebb szövetséges:-
Ismertebb ellenség: George Ethan (Árny), Jason Kariel (BlackMail)

Felhasznált kreditek: 9,5
Fennmaradó kreditek: 7,5


A hozzászólást Dr. John Huniver összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 22 Nov. 2011, 00:29-kor.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 09 Aug. 2011, 12:41

Elfogadva, mehetsz vissza játszani!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. John Huniver Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Dr. John Huniver on Hétf. 29 Aug. 2011, 10:18

Összesen 270 hozzászólás, így 4. szintre értem, ami 2 kredit pluszt jelent.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Dr. John Huniver on Szer. 14 Szept. 2011, 20:13

A Huniver család

Anyai nagyszülő: Patrik James O’Connor admirális (1919-1996), ember.
Életének első fele: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t860-ii-5-fejezet-a-mult-arnyai

Szülők:

Apa: Lee Huniver, (Quincy, 1961), ember, autógyári munkás. XVIII. században bevándorolt angol telepesek leszármazottja.

Anya: Henriett O’Connor (Boston, 1964), ember, kémiatanárnő. XX. század eleji Bostonba bevándorolt írek leszármazottja.

Testvérek:

dr. John Huniver (Quincy, 1989), mutáns.

Neela Huniver (Quincy, 1991), ember. Titkárnő egy ügyvédi irodában.
Férje: William Helmsman (Boston, 1988), ember, építészmérnök.
Gyermekeik: James, 8 éves, ember. Gwen, 6 éves, mutáns.

Lucy Huniver (Quincy, 1997), mutáns. Mechatronikai mérnök.
Életrajz: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t894-lucy-huniver
Aktuális barát: Bryan Smith

Judy Huniver: (Quincy, 1997-New York, 2022), mutáns. Újságíró.
Régi előtöri: http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?id=583
Alternatív előtöri (azonos, kivéve, hogy itt ő él és bátyja halt meg): https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t875-mutans-haboru#3015

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Dr. John Huniver on Pént. 30 Szept. 2011, 09:06

Elérve a 360 hozzászólás, ami már az 5. szint. Újabb két kredit.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Dr. John Huniver on Csüt. 13 Okt. 2011, 09:44

Eljött az ideje a doki fejlesztésének.

Jó ideje él a városban és használja a képességét. Eléggé el is vadultak itt a dolgok, így itt az ideje, hogy képessége tovább fejlődjön.
2,5 kredit elmegy képességfejlesztésre.

Az AIM laborban történt balesett után kialakul nála egy másodlagos mutáció.
5 kredit megy másodlagos mutációra.

A változások leírása az adatlapon.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 13 Okt. 2011, 21:37

A másodlagos mutáció leírásában kicsit sok a szakszöveg, és kevés a képesség tényleges leírása, ez a nagyon kevés dns például nem valami konkrét, hogy egyet vagy ötöt jelent. A képességmásolás pedig egy nagyon erős mutáció, úgyhogy nem csak a képességek számával, de azok erősítésével is foglalkozni kell, egy omega szintű mutáns képességét nem fogod tudni átvenni egy az egyben. Egyelőre csak két mutánsképességet tudsz lemásolni, azokat alapszinten használni, és legfeljebb egy hónapig tárolni. A képesség másolásához pedig legalább két körig folyamatos fizikai kontaktusban kell lenned az illetővel.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Dr. John Huniver on Vas. 16 Okt. 2011, 16:29

Elfogadható.
Mondjuk nem is állt szándékomba Tao képességét lemásolni Very Happy

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Dr. John Huniver on Hétf. 24 Okt. 2011, 11:29

Lemásolta Gwendolyn Helmsman képességét, bár erről nem tud, sem arról, hogy új mutációja fejlődött ki.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Dr. John Huniver on Kedd 25 Okt. 2011, 23:16

Elérve a 6. szint. 2 újabb kredit.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 15 Nov. 2011, 00:14

A rajzversenyen és az íróversenyen elért 3.-3. helyezésekért összesen 2 kredit a jutalmad.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. John Huniver Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dr. John Huniver Empty Re: Dr. John Huniver

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.