Jenna Collins

Go down

Jenna Collins Empty Jenna Collins

Témanyitás by Jenna Collins on Vas. 27 Ápr. 2014, 23:42

Név:  Jenna Collins
Egyéb név(i):  J, Vörös
Faj: Mutáns/Lupine(róka)
Nem:
Jenna Collins Mary_jane_watson_by_kcspaghetti-d733vdw

Jellem:Nem ítél el senkit faji hovatartozás alapján. Kissé zárkózott, ugyan akkor kedves. Jó emberismerő, először csendesnek tűnik, míg megfigyeli az illetőt, később megnyílik ha úgy gondolja. Saját, megszokott környezetében energikus pörgős, szeret új dolgokba belevágni. Kicsit forrófejű, de tud hideg és kegyetlen is lenni(ha valaki kihúzza nála a gyufát), és olykor jó stratéga (főleg ha veszélyben van). Hiperaktív, főleg akkor ha sok édességet eszik.
Személyazonosság: normál emberként él
Születési helye és idő: 2007. június 3.  Hawaii, Honolulu
Kor: 20
Család:
Nagy bátyja(apa öccse, később nevelő szülő): Adam Collins
Apa: Richard Collins
Anya: Mary Collins
Bátyja: Kyle Collins
Foglalkozás: Kereskedő/Silver Flame fegyverkereskedés
Testmagassága: 165 cm
Testsúlya: 80 kg
Szeme színe: zöld, ha teljesen átváltozik vagy dühös sárgás(zöld) lesz
Haja színe: vörös
Bőre színe: világos, kicsit sápadt
Különleges ismertetőjel: Van egy rókafej tetoválás a tarkóján, szemfogai kicsit hosszabbak a megszokottnál. +Maszkokbó/arcokból/álarcokból álló tetoválás a jobb felkarján ami felnyúl egészen a válláig, jobb derék-csípő tájt pedig egy random polip. (Mint ahogy a profilképen jól látható.), bal alkarján matrjoska baba, bal lábán maori, jobb combján pisztoly és csipke .
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges, erős az immunrendszere, de ugyanúgy elkap különböző vírusokat, mint egy átlagember.

Életrajz:  
Mióta az eszemet tudom állandóan marjuk egymást a bátyámmal, de sajnos mindig én húztam a rövidebbet. Szerencsére rájöttem, hogy ha anyu mellett vagyok békén hagy és ráadásul érdekesebb, amivel ő foglalkozik, mint tv-t nézni.  Anyu régész volt és sok érdekes mesét és legendát tudott. Amikor nagyobb lettem megengedte, hogy segítsek is neki, de csak szigorúan a házi után.  Na igen, a suli, utáltam, a reggelek szenvedősek voltak és a tanulásnál is lett volna jobb programom. Az osztálytársakat  inkább hagyjuk, csodabogárnak tartottak, nem volt túl sok barátom.  Magamnak való voltam, mindig olvastam és a szobámban vagy anya mellett kuksoltam, nagy ritkán ki mentem a partra sétálni, de pár óra után menekültem vissza a házba, talán ezért is voltam olyan sápadt és beteges.  A szüleimnek is feltűnt, hogy nem nagyon mozgok, ezt szakkörökkel akarták orvosolni. Rábeszéltek a tornára, az atlétikára és arra hogy járjak a Kyle-al karatéra, az utóbbinak egyáltalán nem örültem de nem mertem arra a kérdésre válaszolni hogy „miért?”, inkább folytattam.
Megszerettem a sportokat, versenyeken vettem részt, nagyon jól teljesítettem, büszkék voltak rám. De hirtelen rohamosan kezdett nőni az erőnlétem és a gyorsaságon az edzéseken ami kezdett gyanút kelteni, én is kezdtem rá jönni hogy valami tényleg nem stimmel. A szüleim felvilágosítottak mi vagyok, abba kellett hagynom a versenyzést, innentől otthon edzettem egyedül és megtanultam leplezni a másságom is, aminek szerencsére nem igazán voltak szembetűnő jelei.
Egy hétköznapi diák életét éltem, mindenem meg volt, amire vágytam és boldog voltam a saját kis világomban.
Egészen 2020 nyaráig…
13 lettem, vagyis elég nagy ahhoz, hogy anya magával vigyen egy könnyebb szinte nyaralásnak számító expedícióra, szülinapi ajándékként.  Dél-Amerika , Amazonas őserdeje, gyönyörű hely, olyan volt, mint egy álom. Jól telik az utazás egészen addig, amíg el nem értünk addig az eldugott , talán maja, szentély vagy templomig. Sötétedni kezdett mire oda értünk, felállítottuk a sátrakat és kívülről megvizsgálták a bejáratot majd mindenki nyugovóra tért, nem sokára megtámadták a tábort. Éjjel történt, felvertek mindenkit, anyu sejtett valamit és a sátor alatt ki tuszkolt és rám parancsolt hogy fussak, a pisztolylövések hallatán elkezdtem menekülni az erdőbe.
Azt hittem az életem utolsó napja,  futottam ahogy a lábam bírta, pár perc alatt kilométerekre kerültem a tábortól mire észbe kaptam. Úgy gondoltam vissza kell mennem, meg is tettem és meg is találtam, akiért visszamentem, de sajnos nem úgy ahogy én szerettem volna, az egész tábor egy nagy vérfürdő volt. Amikor felfogtam a történteket és sokkot kaptam, kikapcsolt az agyam.
Következő kép hogy egy kórházi szobában vagyok, az ágyhoz kötözve. Közölik velem, hogy  4 napig voltam ki ütve és kérdezgetni kezdenek, de szinte semmire sem emlékszek,csak néhány kép villan be és nem tudok válaszolni egy alapvető kérdésre se. Miután teljesen meggyógyultam és úgy találták nem vagyok közveszélyes, nem értettem miért lennék az, jobb híján egy árvaházba kerültem és az emlékezet vesztésemet a sokk mellékhatására fogták.
Pár hónapot töltöttem az intézetben, jöttek értem, az állítólagos nagybátyám volt az, Adam Collins. Haza vitt, képeket mutogatott, családi sztorikat mesélt, sikerült nagyjából visszahozni az emlékeim. Mikor felvette volna a kapcsolatok az apámmal (akivel egy régi vita miatt nem voltak túl jóban) és a bátyámmal, kaptuk a hírt, hogy a házunkat felgyújtották, apám meghalt és Kyle kórházban van.
Mielőtt haza utaztunk volna Kyle-ért, ő eltűnt.
Adam végül magához vett, Medford-ban éltünk egy nyugodt kis környéken. Nem akart stresszelni az iskolai élettel így magántanuló lettem. Közben megismertem a különleges erőm és elkezdtem vele foglalkozni és képezni, fejlesztettem az önuralmam és titokban tudtam tartani, néhány kis baki kivételével, de abból még nem lett baj.
Ad fegyvermániás, a szenvedélye volt egyben a munkája is, fegyverkereskedései voltak az államban és különleges régiségekkel is beszerzett és értékesített. Rám is átragasztotta a fegyverszeretetet, megtanított mindenre, ekkor jöttem rá hogy nagyon pontos lövész vagyok.
Végül barátokat szereztem, lett egy vagány hobbim és egyenesbe állt az életem, a démonokat leszámítva. Nem nagyon mozoghattam a szabad levegőn, annyi időt töltöttem az utcán amíg egyik épületből egy másikba surrantam, a sok veszélytől kicsit paranoiás is lettem. Hála a jó megérzéseimnek sikerült elkerülni a balhékat, a háttérben maradtam, minél kevesebb feltűnéssel egészen a krízis végéig.
2023, megszereztem a jogsim és beiratkoztam egy  levelezős iskolába, Queens-ben.
Megszerettem a várost  és ezért kaptam Adamtől egy 2 szintes kis házat, a felső szinten lakás az alsó szinten pedig egy üzletet lett kialakítva, a Silver Flame Fegyverkereskedés, amit tanulás közben alakítgattam, volt hogy napokig ki sem léptem az épületből, terveztem, tanultam. Mivel itt már egyedül éltem megtehettem hogy félig vagy teljes róka alakban mozogjak, persze a lakáson belül, valamivel kényelmesebb mint az emberi alak és így jobban ki ismertem.
A tanulmányaim befejeztével, elkészült az üzlet is, ami mondhatni a zűr miatt nem nagyon virágozott.
2025. 
Végre elmúlt a veszély helyzet és valamelyest csökkent az üldözési mániám is, újra mutatkoztam az utcán, eljártam az ismerősökkel vagy csak szimplán egy esti sétára. Az üzlet is beindult szerencsére, ennek örömére az első igazi bevételből elkészült első és egyetlen tetoválásom, a szerencse rókám.
Egy nyugodt este, épp zártam, amikor kiléptem az üzletből hogy körülnézzek a városban, de megláttam egy srácot, ült a sikátorban. Azt hittem egy újabb drogos vagy részeg, oda mentem, hogy megkérdezzem kell e segítség, amikor felemelte a fejét megismertem az arcát, a bátyám az, Kyle. Azóta velem él, bár úgy érzem nem egészen őszinte hozzám, de nem faggatom, örülök hogy újra itt van.

Szakértelem: Jól ért a fegyverekhez, pontos lövész és dobó, kardokkal is jól tud bánni. Kiváló egyensúly, hajlékonyság és jó akrobata a sportolói múlt miatt. Főleg az önvédelemhez de szabad kezes harchoz is ért ha muszáj vagy hirtelen felindulásból. Franciául tud(nem anyanyelvi szinten).  Képes megvezetni másokat(de ezt csak akkor ha le akar rázni valakit), ügyesen színészkedik.

Képességek:  
-Rókaember kinézet, karmok és fogak csontok töréséhez elég erősek
- 10 tonnás erő
- Fizikai ellenállás kisebb sebesülések ellen
- Fejlett érzékszervek
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság
-Felismeri a többi lupint szagról, hangról, kinézetről ha élőben találkoznak
-Emberi alakot tud ölteni, akaratától függően
Másodlagos mutáció:
Ellenállás: 1. szint - kardoknak, kisebb pisztolyoknak is ellenáll
Harmadlagos mutáció:
Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.

Félig átalakulva (hasonló, nem az öltözék):
Jenna Collins 4c0455f30d5ad82c261ca8e913c9c0f4

Teljesen átalakulva (hasonló; kicsit vörösebb alap szín, kicsit sötétebb/feketébb mancsok és fülek):
Jenna Collins Paperdoll___frisket_by_frisket17

Fegyver/felszerelés:
-Glock 17 (9mm): szinte mindig magánál hordja a kabátja alatt, ha bajba kerül ne kelljen rögtön felfednie magát.
Jenna Collins 1915956_02_glock_17_gen_4_idpa_ready_640
-Pillangókés: ez is mindig nála van, sose tudni mikor jön jól (3mm széles, 95 mm hosszú penge).
Jenna Collins P1000666


A hozzászólást Jenna Collins összesen 15 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 12 Szept. 2017, 17:42-kor.
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 28 Ápr. 2014, 10:06

Üdv az oldalon!
Előtörid jó, szépen elkerült minden gond, ami NY-ot érte Smile
A végén 2023-24 körül kihagytad a város démoni megszállását, ezt még írd bele pár mondatban, hogy miként élt meg a karaktered, ha már itt élt a városban.

A képességek nagyon sok ez így együtt.
- erősebb, gyorsabb, kifinomultabbak az érzékei és a reflexei mint egy átlag embernek, nagyon hajlékony - ezek még nem képességek (amíg emberi határon belül vannak, ami az olimpiai bajnokok szintjét jelenti), írd úgy, hogy élsportolói szinten vannak, ezen esetben az előtöribe írd bele, hogy egész életében sportolt és gyakorolt ezekre, hogy meglegyen magarázva, hogy miért rendelkezel velük

- telekinézis: tárgyakat tud mozgatni az akaratával, de ez még annyira nem erős képesség, egyenlőre kisebb tárgyakat képes mozgatni
- elektrosokk képesség:érintéssel sokkol, egyenlőre csak fájdalmat vagy ideiglenes bénulást okoz

Ezekből csak az egyik lehet a kettő együtt sajnos nem.
Ha telekinetikus a karakter, akkor: Aképességet aktiválva EGYVÁLASZTOTT SZÍNŰ fény veszi körbe, a képességével képes 100kg-os súlyig tárgyakat lebegtetni és mozgatni. Erőteret tud létrehozni mely a kisebb kaliberű fegyverek ellen képes védelmet nyújtani fél percig megfelelő koncentráció mellett, viszont ez annyira lefárasztja, hogy utána órákig képtelen ismét használatba venni a képességeit. Ugyanakkor képességeit használva képes 50 km/h-s sebességgel repülni. Képes Telekinetikus csapásokat mérni ellenfeleire, ezzel hátralökve őket, ha pedig egyetlen pontba koncentrálja, akkor feszítő erőt létrehozva sebesülést is képes okozni
A másik stimmel és ne felejtsük el, hogy még izomgörcsöket is, de halálos sérülést/görcsöt még nem, illetve a tüdőt sem tudja még lebénítani, hogy megfulladjon a célpont. Még minden esetben érinteni kell a másikat, ha viszont úgy szeretnéd, hogy elektromosságot is generáljon, akkor 10 méterre képes maximum 3 gyengébb villámot kiszórni, eldobni a karakter, ugyanilyen hatással.

Ezeket javítsd kérlek, és utána megnézem újra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jenna Collins Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Jenna Collins on Hétf. 28 Ápr. 2014, 11:40

Köszönöm! ^^,
Rendben, délután át javítom, addig még kiagyalom.
köszi a tippeket is Smile
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 28 Ápr. 2014, 22:27

Rendben.

A képességet így pótold ki kérlek, ez a teljes (nem muszáj mindet belevenned, ez csak az alaplista, lehet mind is, de kevesebb is)
- Rókaember kinézet, karmok és fogak csontok töréséhez elég erősek
- 10 tonnás erő
- Fizikai ellenállás kisebb sebesülések ellen
- Fejlett érzékszervek
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság
- Lupine képes lehet vissza változni emberré, de nem kötelezően
- Lupine szerezhet másodlagos mutációt
- A lupine felismeri egymást szagról, hangról, kinézetről ha élőben találkoznak, szinte semmiféle álca nem fedi el őket.

És mivel Nálad úgy láttam, hogy átváltja az alakot az emberi és az állati kép alapján, így ezt a megfelelő mondathoz írd be.
Egyébként elfogadva, 2300$ a kezdőtőkéd. Egy adatlapot még írj, aztán játéktéren megcsinálhatod a cégedet is és mehetsz játszani is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jenna Collins Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Jenna Collins on Hétf. 28 Ápr. 2014, 23:33

Adatlap:
Név: Jenna Collins
Lakás/Létesítmény:
-Queens, Astoria, Silver Flame fegyverkereskedés -2 kredit
-Japán negyed, szintén egy (kisebb) SF fegyverbolt (ajándék)
NJK: Adam Collins - 1 kredit
Foglalkozás: Kereskedő/Üzletvezető-tulajdonos
Munkahely: Silver Flame Fegyverkereskedés
Pénz: 985$
Bevétel/hét:  23 600$
        Astóriai üzlet: +15 000$ - 2 (alk.) x  400$
        Japán negyedi ü.: +10 000$ - 2 (alk.) x 300$           
Eszközök:
-Márkás ruhák 100$
-Újonnan piacra dobott mobiltelefon 700$
Felszerelés/fegyver:
-Glock 17 (9mm) 500$
-Pillangókés 15$
Vállalat:Silver Flame
Szövetséges: a Kéz
Törzshely ahol megtalálható: Maffiaváros, Michael lakása
Ismertebb ellenség: a Liga

Felhasznált kreditek: 8
Fennmaradó kreditek: 0


A hozzászólást Jenna Collins összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 24 Nov. 2017, 00:06-kor.
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Jenna Collins on Vas. 02 Aug. 2015, 01:14

7. szint - 16 kredit
Össz.felhasznált: 8 kredit
Fenn maradt: 8 kredit

Fejlődés:
Másodlagos mutáció:
Ellenállás: 1. szint - kardoknak, kisebb pisztolyoknak is ellenáll (- 5 kredit)

+Maffiaháborús kaland után kapott ajándék.
 -2 kredites épület a Japán negyedben, mint üzlethelyiség.


Pénz:

Bevétel: 2 500$ / hét
Alkalmazott: Japán negyedi üzlet, 1 fő x 400$ / hét
Tiszta bevétel: 2 100$ / hét
Hetek száma: 138
Infókért jutalom: 25 000$ + 3 000$ =28 000$
Rókakölyök: -100$
Össz.: 289 800$ + 985$ + 28 000$ - 100$ = 318 685$

2016. okt. 1. - Bevétel módosítás

2016. okt.  2. - 2017. május 21.

Bevétel: 25 000$ / hét
Alkalmazott: Japán negyedi üzlet - 1 fő x 400$ / hét
Tiszta bevétel: 24 600$ / hét
Hetek száma: 33
Össz.: 811 800$

2017. május 22. - júni. 18.

Bevétel: 25 000$ / hét
Alkalmazottak: - 900$ / hét
(Japán negyedi üzlet,1 fő x 400$; Astoriai üzlet, 1 fő x 500$ )
Tiszta bevétel: 24 100$ / hét
Hetek száma: 4
Össz.: 96 400$

2017 júni. 19. -

Bevétel: 25 000$ / hét
Alkalmazottak: - 1 400$ / hét
(Japán negyedi üzlet, 2 fő x 300$; Astoriai üzlet, 2 fő x 400$ )
Tiszta bevétel: 23 600$ / hét
Hetek száma: 24
Össz.: 566 400$
_______________________________________________________

Összesen: 1 793 285$

Közös családi ház fele: - 995 000$

Összvagyon: 798 285$A hozzászólást Jenna Collins összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 05 Dec. 2017, 18:08-kor.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 06 Aug. 2015, 15:21

Elfogadva a képesség.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jenna Collins Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Jenna Collins on Szer. 02 Szept. 2015, 14:31

Ideje volt már rá szánni magam. v.v

Bővítés:
2025.
Elég volt egyszer balhéba belekeveredni, jött utána az összes többi is, jobban mondva az elsőnél rosszkor voltam rossz helyen aminek a következménye az lett hogy elraboltak és kísérleteztek rajtam és még jó pár emberen egy vízalatti bunkerben ahonnan végül is kisebb nagyobb sérülésekkel sikerült megmenekülnünk.
Ez viszont nem zárult le ennyivel, mivel egy titkos kísérletről volt szó nem soká megpróbáltak elhallgattatni örökre úgy hogy felrobbantottak a metrót és kicsalogattak a metrókocsiból egészen a szervizjáratokig ahol 3 erős ellenfelet kellett legyőzni, szerencsére itt sem voltam egyedül, sikerült győznünk és a legtöbben ezt a csapást is túléltük.
Ezt egy viszonylag nyugodt időszak követte amit főleg a boltban töltöttem, egy két estét kivéve amikor kicsit kirúghattam a hámból a barátaimmal, közben türelmetlenül várva egy hívást.
2026.
Talán azért mert elszóltam magam de újabb fordulatot vettek az események. Meghívást kapotam a Pokoltűz klubba ahova egy szövetségi ajánlat keretein belül hívott meg a maffia. Azonban az épületet megtámadta a Liga, pont akik megállítása lett volna az összefogás célja. Egy régi vízmű épületénél csaptunk össze velük  úgymond néhányan, amit egy rémhír szakított meg de szerencsére hamis volt. Nem soká garázdaságért elő vett a rendőrség mindannyiunkat, de egy titokzatos jótevő letett értünk az óvadékot. Ezek után gondolkodtam el hogy talán megpiszkálták az agyunkat, ugyanis volt egy telepatájuk. Egyedül tényleg esélyem se lett volna velük szemben és már belekeveredtem, így muszáj volt elfogadni a szövetséget a Kézzel ezzel a védelmüket is élvezve, ráadásul hozzájárult az üzletem fejlődéséhez és kaptam egy üzlethelyiséget Queens japán negyedében.
Ezt újra egy nyugalmasabb időszak követte, kicsit jobban el mertem engedni magam így csináltattam két tetoválást, egyet a jobb felkaromra ami egészen felér a vállamig és egyet szintén jobb oldalra a derekamra, az utóbbit már csak úgy mert mért ne.
Éééés azt hiszem lőttek a nyugalmi időszaknak, jelenésem van , jelentést kell tennem az elmúlt időszakról, de hogy miről pontosan fogalmam sincs, de mindenre felkészültem, mármint ezzel kapcsolatban. Remélem a megérzésem csal és ezúttal nem történik semmi "érdekes" illetve elszóltam, mint korábban csak most máshogy.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Szept. 2015, 23:17

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jenna Collins Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 12 Szept. 2015, 09:02

A kvízen elért jutalmad a harmadlagos mutációd, azaz egy új elsődleges képesség.

Regeneráció:
Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1378
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Jenna Collins on Vas. 06 Dec. 2015, 02:04

Maffiavárosban nem csak egy "kis" plusz cash-t de egy kis társat is szereztem, egy háziasított rókakölyköt, akit Félix-nek neveztem el. Már előre látom hogy a kis virgonc milyen szép lesz felnőtt korában.

Jelenleg kölyökként(ahogy hazavittem):
Jenna Collins Article-2622220-1DA21CD000000578-684_634x500

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Jenna Collins on Kedd 05 Dec. 2017, 17:44

Bővítés:

Hát, elég rég volt már az a Maffiavárosi látogatás, történt egy s más azóta.
Röviden, találkoztam lent egy "régi ismerőssel" , akinek végül adtam egy újabb esélyt, miután egy  évre eltűnt, mint szürke szamár a ködben, hoppon hagyva. Rövid idő után, meg is jelent, tök váratlanul, ami elsülhetett volna rosszul is, de úgy néz ki, már nem csak ketten, Félix-el lazuljuk a mindennapokat.
A kis dög egyre nőtt, mi a kapcsolatunk Michaellel meg egyre szorosabb lett, a gázos első karácsonyunktól független, vicces kis történet, bár még mindig nem tudok röhögni rajta. Okozott még némi nehézséget, hogy ő lent élt, Maffiavárosban, én meg fent, de megbirkóztunk vele. Jó, voltak esetek, amikor hasznos volt, hogy lent meghúzhattunk magukat, legalábbis én, gondolok itt a Hydrás támadásokra.  
Ez a távolság dolog, akkor vált igazán nagy gonddá, amikor váratlanul teherbe estem. Először maga a tény okozott egy kisebb üzemzavart mindkettőnk fejében, hogy terhes lettem.  Az szerencsére számára is egyértelmű volt, hogy megtartjuk, ha már így alakult. Nem, egyáltalán nem voltunk erre felkészülve és baromi fiatalok vagyunk és ez nagy felelősség, de belevágunk. Van durván 8 hónapunk felkészülni és szülő material-lá válni. Nekem talán kicsit könnyebb, ösztönök meg minden...
Azért volt egy jó pár pokoli napunk, sőt későbbiekben is gondoskodtam róla, egész elviselhetetlen tudtam lenni, amikor rám jött ez 5 perc,  de miután mindketten észhez tértünk, megoldást kellett találni a távolság problémára. Kicsit sem tetszett, de nem volt más választásom, leköltöztem hozzá a föld alá. Volt durván egy, másfél hónapom mindent elintézni, új ember a boltba helyettem, meg ilyenek. Igaz abból az egy új alkalmazottból lett 3, de ez már más történet. A maradék papír melót meg ilyeneket, amiket én csinálgattam "szabadidőmben", Adam átvállalta, már így is az ő cége vitte úgymond, a könyvelést meg az olyan dolgokat, amiket én nem tudtam, illetve nem is csinálhattam meg, ez a pár dolog már nem osztott-szorzott, legalábbis ezt mondta.

Ennek már jó pár hónapja, de még mindig nem tudom megszokni ezt a helyet és abban egyet kell értenünk, hogy ez nem épp a legideálisabb környezet egy gyerek felnevelésére. Amúgy is kezd gyanús lenni, hogy alig látják a képem, most még rá foghatom, hogy nehezemre esik a járkálás és nem szívesen fogadok látogatókat, de ha megszületik a kicsi...biztos vagyok benne, hogy a nagynénéim ki nem hagynának egy látogatást, na meg a barátok.
De más is közre játszik azért, például kikötöttem, hogy mire a fiúnk óvodás korú lesz, mindenképp fel kell költöznünk. Szóval tologatni lehet, de úgysem maradhatunk itt örökké. Tudom, nem jó kedvéből költöztetett le minket Mich, itt lent biztonságban vagyunk a Ligától, de ez így akkor sem élet.

Végül úgy döntöttünk veszünk a felszínen egy házat, nem túl, de az időnkhöz képest, hosszú nézelődés után találtunk is egyet. Kicsit bele kellett húznunk, mivel úgy terveztük, miután Danny megszületik, már nem megyünk vissza Maffia városba és sacc per kb van még egy hónapunk élhetővé tenni és teljesen beköltözni, de legalább a ház már meg van. Karácsonyra jósolták meg a fiúnk születését, remélem addig végzünk és ennél jobban már nem fogok félni attól a naptól. Félixért is aggódom, hogy lesz majd rá időm a pici mellett, erre Michaelnek már van egy ötlete, mint megoldás, de ez még további megbeszélést igényel.
Ja, és még egy dolog, amitől nem vagyok elájulva, de ez volt a feltétele a felköltözésünknek, egy testőr.

Félix:

Jenna Collins Tumblr_mqhgpp6VAz1roy4tdo1_500

Jenna Collins B6c0349560dc3ac058d9b2e3a4400e8e--domestic-fox-pet-fox

Jenna Collins E47d3c174a09835d2941d221828da594


A hozzászólást Jenna Collins összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 25 Dec. 2017, 22:28-kor.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 05 Dec. 2017, 17:52

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jenna Collins Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Jenna Collins on Hétf. 25 Dec. 2017, 23:11

Bővítés:

Sikerült beköltözni az új házba, nagyobb gond nélkül, ki is pakoltunk, egy hét alatt be is otthonosítottuk,  már amelyik helyiségeket használjuk, azért van pár árva szoba. A gyerek szoba is kész lett időre, és a "legfontosabb", fel lett díszítve a ház, a fa és minden ami kell...
December 24. Este átugrott Adam is, még is csak karácsony van, illik a családdal tölteni. Hozott pár ajándékot, a viccesebbje, Michnek a zajszűrős fejhallgató, nekem meg a gázálarc, de ha kell, cserélgethetünk is,  tök köszi...
A nagy jó hangulatú meghitt karácsonyi este végén, ami inkább már kezdett éjjel lenni, a kórházban kötöttünk ki, reggelre sikerült is megszülessen a fiúnk, Daniel.
Azon kívül, hogy több óráig kínzott és a felénél, azt mondtam haza megyek, mert ebből nem lesz semmi és Michaelnek eltörtem a kezét, nem volt semmi gáz, állítólag minden szép simán ment...ühüm, de legalább végre kint van.
Miután megcsodáltam a gyerekünket, tényleg felszabadultam és ki is dőltem, mint egy zsák sza...móca. Gyorsan el is kezdett dolgozni a regenerációm, hogy helyre rakja a testem, úgyhogy, másnap már mehetünk is haza. Egyelőre itt a nővérek segítenek, remélem otthon is menni fog minden önállóan, és azt is, hogy apának sikerült jól berúgnia örömében, még akkor is ha szinte lehetetlen.

Daniel Nikostratos:

Jenna Collins Kyroblog1(pp_w890_h593)

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 25 Dec. 2017, 23:23

Elfogadva és gratulálok a legújabb messiás csemetéhez Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jenna Collins Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:36

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1378
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Jenna Collins Empty Re: Jenna Collins

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.