Az űr

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Kira Sign Kedd 10 Jún. 2014, 13:36

A többség benne volt a dologban így a jele szerint Acél is velünk jön majd az akcióra.
Nebo odasétált az asztalhoz és egy holografikus képet hozott be, mely segítségével ismertette az akció menetét. A terv egész jónak és kivitelezhetőnek tűnt. Valószínű rá hárul majd a deaktiválás, de jelenleg nem szólok közben, több felettesem van most a teremben, mintsem hogy én döntsek róla ki mit csinál majd.
A terv végén egy biccentéssel jelzem Nebonak, hogy megértettem a szavait. Majd csak ha nem jelentkezik vagy dönt senki, akkor ajánlom fel, hogy majd deaktiválom én a belső biztonsági rendszert.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Az űr - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Az űr - Page 2 Girloffantasybymanofins Az űr - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Az űr - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Az űr - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 10 Jún. 2014, 20:54

Még mindig némi keserű szájízzel figyelem az eligazításhoz szükséges kijelzőt. Miután végighallgatom Nebot, elgondolkodom, és a csapathoz fordulok.
-A palota tervrajza mindenképpen hasznos lesz, mivel a belső ember csak az egyik csapatot segítheti, amíg a másiknak a biztonsági rendszerrel kell foglalkoznia. Mivel gondolom a belső emberünk nem magas rangú tiszt, ezért gyanút kelthet, ha a biztonsági részleg környékén lábatlankodik, ezért inkább a többiekkel kéne mennie.
Tovább gondolkodom, majd ismét megszólalok.
-Syr-Tox, neked a mi világunkban nem okoz gondot a biztonsági rendszerek megbütykölése, szerintem ebben is megbirkózol vele. Acél, te pedig vele mész, ha eldurvulna a helyzet szűk helyeken, közelharcban felaprítod, aki belétek köt. Mi addig Villámmal elindulunk a túszokért és Nebo egykori férjének maradványaiért… Mostantól röviden a „csomagért”. Ha sikerül lecsapni a biztosítékot, akkor kifelé menet találkozunk. Alaposan tanulmányozzátok át a térképet, hogy ne tévedjetek el, nagyon gyanús lenne ilyen magas rangban útbaigazítást kérni!
Ismét elhallgatok, és a részleteken kezdek gondolkodni.
-Tisztázzuk: a férjed milyen formában keresendő, és hány gyerekről is beszélünk pontosan? – Kérdem Nebot, csak a félreértések elkerülése végett. – És még valami: tudunk majd biztonságosan kommunikálni amíg ott leszünk?
A többieknek is lehet esetleg kérdése, így azokat is megvárom, és felelek is majd rájuk, ha nekem címezték őket, illetve ha valakinek javaslata van a terv megváltoztatásával kapcsolatban, természetesen még semmi nincs kőbe vésve.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Az űr - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Vron Kedd 10 Jún. 2014, 22:47

Amikor Syr-Tox megszólal, egy kicsit rögtön megbánom, hogy vállaltam a feladatot. Sosem a humoromról voltam híres, de nem azért mert nem érteném, hanem mert nem érzem szükségét. A fölösleges viccelődés mindig feldühít, de amikor valaki ennyire rosszul csinálja, arra nem is tudok reagálni. Ráadásul az esetlen bókolása Nepthysnek még inkább lealacsonyítja a szememben. Eddig tartott az általános jó véleményem a kreekről és a fegyelmezettségükről. Nem valami fényes kilátás, hogy vele kell együtt mennem, de be kell látnom, hogy Nestornak végső soron jó döntést hoz. Így legalább tudok rá vigyázni, ha valami ostobaságot csinál. Remélem megfelelően engedelmeskedik az utasításaimnak, és akkor nem lesz gond. Úgyis ideje lenne élesben is kipróbálni az új adottságaimat. Persze ezt jó lenne minél későbbre hagyni, mivel a külsőnk elvileg önmagában el kellene hárítsa a legtöbb problémát. Természetesen tüzetesen megvizsgálom a térképet, különösen az őrségekre figyelek a biztonsági rendszer felé vezető útvonalon, illetve azt nézem, hogy van-e több lehetséges irány a távozásra onnan.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Syr-Tox Szer. 11 Jún. 2014, 00:55

Amint Nebo vázolja a terveket, egy teljesen más arcomat veszem fel. Komoly vagyok és mindenre részletesen figyelek. Egy pillanat alatt eltűnik a szememből a Nebo iránti vonzalmam látványa. Profi vagyok, és ezt számtalanszor bizonyítottam már. Hála a kree nevelésnek, ha feladat van kizárom az érzelmeket, de ne várja ezt senki tőlem, hogy a hétköznapokban is ezt tegyem, főleg ezért is jöttem el a kree seregből.
Nebo továbbra sem ad egyértelmű utalást arra, hogy van-e értelme az udvarlásomnak, de lehet most túl fáradt, vagy a jelenlegi helyzetben nem engedheti meg magának, hogy elgyengüljön.
Nestor vázolja az ő elképzelését is amivel teljes mértékben egyet is értek.
- Ne viccelj, az egész életem arról szólt, hogyan tudom kijátszani a biztonsági rendszereket, valamint biztonsági szolgálat embereként volt lehetőségem behatóan tanulmányozni azokat. - amint kimondom ezeket a szavakat, beugranak régi fellegváras sztorik, hogy mennyi mindent kellett nekem ott "hekkerkednem" hogy bejussak olyan nőkhöz, akikhez hivatalosan nem lett volna szabad.
Az viszont egy kicsit aggaszt, hogy Vron mellé oszt be. Nem túl vevő a humoromra, pedig ha feszült helyzetben vagyok számíthat rá, én ezzel oldom a feszültségem. Na mindegy, legalább jó harcos ehhez kétség nem fér.
- Szeretnék kérni leírásokat az itteni rendszerekről, ha rendelkezésre állnak. - fordulok Nebohoz ismét. Akaratlanul is, de ha rá nézek ismét megenyhül az arcom. Remélem józan tudok majd maradni végig a küldetés alatt és nem fognak elragadni az érzelmeim, ez most nagyon fontos nekem, és azt már most eldöntöttem, hogy a küldetés sikere előrébb való az életemnél. Tehát ha úgy adódik nem fogok habozni, ha választanom kell a küldetés sikere és az életem között.
Syr-Tox
Syr-Tox
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 73
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Világűr

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Thorhalla Szer. 11 Jún. 2014, 09:00

Résztvevők: Nestor Stratos, Syr-Tox, Zackary Knight / Villám és Vron / Acél
Következő körváltás: 2014. június 18. (szerda)

Nebo arcán mosoly jelent meg, amikor a segítségnél Nestor azt emlegette, hogy tiszt lenne.
- Nem tisztről van szó, hiszen egy Ko-Rel nem olyan idős, hogy felnőtt lánya legyen, a fia is csak tíz év körül van – mondta a nő. – Egy öt éves kislányról és nem gyanús, ha arra megy. Mondjuk úgy, hogy segített a megtervezésében és manapság is többet időt tölt a tudományos laborokban, mint máshol.
A palota térképe ismerős volt Nestor és Syr-Tox számára, ez ugyanaz az alaprajz volt, ahol ők maguk is jártak korábban, amikor a Kree Birodalomból császárság lett és őket pedig a császár nevében az egyik Vádló kitüntette. A többieknek elsőre kissé talán bonyolultnak tűnt, de még az oda úton is volt lehetőség arra, hogy ezt memorizálják. Az építészeti stílus ugyanis merőben elütött a megszokott Űrlovagtól.
- A férjemből csak a koponyája maradt meg, ami valószínűleg a trónteremben lesz, mert Melissa a koponyát használja a jogarának díszeként – az arcán és szemein fájdalom suhant át. – A gyermekek pedig hárman vannak, két örökbe fogadott kree gyermek, egy fiú és egy lány, és a sajátom.
Ez pontosan megegyezett azzal, ami a Védelmezők saját világában is volt.
- Amíg a belső biztonsági rendszer működik, nem. Utána, ha van megfelelő eszközötök, akkor igen.
A kérdés után Syr-Tox-ra nézett.
- A hajón fent vannak az adatok, amivel mentek – biztosította a férfit. – Ha itt nincs több kérdés megmutatnám a hajót. Remélem lesz, aki eltudja vezetni.
Ha tényleg nem volt több kérdés, akkor a folyosókon, majd egy gravimtertikus liftezés után megérkeztek egy másik hangárba a csapat tagjai. Itt már útra készen volt az említett hajó. Közben mivel Syr-Tox már figyelt így észrevehette, hogy Nebo próbálja nem észrevenni azt, hogy a férfi vonzódik hozzá és ugyanez volt igaz Nestor irányába is, hogy vele is távolságtartóbb.
– Van egy olyan érzésem, hogy a biztonsági rendszerek hasonlóak ahhoz, ami a ti világotokban is van – mondta.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az űr - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 15 Jún. 2014, 11:59

A válaszok egy része meglep, például az, hogy egy ötéves kislány a belső ember, és ráadásul nyilvánvalóan valamiféle zseniről lehet szó. Nekem mindegy, a lényeg, hogy ne keltsen feltűnést, ha vele mozgunk a palotában. A többit nyugtázom, a gyerekek száma kicsit sok, nehéz lesz őket együtt tartani, és fegyelmezett menekülést végrehajtani, ha valami gond üt ki, de nem megoldhatatlan. A koponya… Hát az már kicsit kellemetlenebb, Melissa jogarát elhozni, vagy legalábbis kettétörni, hogy a koponyát levehessük róla, hát ez nem lesz kis feladat.
Syr-Toxnak jó a kedve, nem tudom, hogy Nebo közelsége miatt, vagy tényleg ennyire magabiztos, de az tuti, hogy nem lesz olyan egyszerű a biztonsági rendszerek feltörése, mint amilyennek hisszük. Persze, az ujjlenyomat király, de mi van, ha másik nyelven van az egész rendszer, és nem is találjuk meg a menüpontot, ahol aktiválhatnánk valamit az ujjunkkal?
-Nem tudom, mennyire tér el az itteni űrhajók irányítása a mi világunk gépeitől, de megpróbálok gyorsan megismerkedni vele, és nem feltűnően beleütközni a városba, mikor megérkezünk – válaszolom Nebonak a hajóval kapcsolatban, mikor már a hangár felé tartunk.
Reménykedem benne, hogy minden flottul fog menni, mert ha komoly gáz lesz, hiába memorizálják be a többiek a hely térképét nagyjából, simán el lehet tévedni. Szerencsére nem sokban tér el a mi világunkban lévő várostól, így nekem és talán Syr-Toxnak nem fog gondot okozni, szóval mindkét csapatban lesz valaki, akinek vannak emlékei a helyről. Meglátjuk…
-Na lássuk azt a hajót…


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Az űr - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Vron Kedd 17 Jún. 2014, 02:27

Nem én vagyok az egyetlen, akit meglepetésként ér, hogy a belső ember, akinek a segítségünkre kell lennie, egy ötéves kislány lesz, bár az elmondottak alapján nyilván valamiféle szuperzseni lehet. Az építészeti stílus, amiben a palota készült, szintén igen szokatlan, de ez még feldolgozható. Nem először leszek olyan épületben, amit egy idegen faj tervezett. Kicsit talán több időbe fog kerülni a tervrajz memorizálása, mivel nem a megszokott logika alapján készült, de ez nem fog komolyan hátráltatni. Ráadásul ebben is vehetem Syr-Toxnak valami hasznát, mivel ő kreeként sokkal jobban hozzá van szokva az ilyen elrendezésekhez. Az sem egy mellékes adalék, hogy Nepthys férjének koponyája Melissa jogarán található, bár ezzel nekem elvileg nem lesz dolgom. A kommunikáció hiányával viszont annál inkább. Az önálló tevékenységhez hozzá vagyok szokva, de a működésünk összehangolása így enyhén szólva is nehézkes lesz.
Végül elindulunk a hajó felé, amivel meg kell közelítenünk a bolygót. Legalább nem pazaroljuk az időt, ez pozitívum. Reménykedem, hogy Syr-Tox tényleg annyira jól ért a gépekhez, mint mondja, és nem csak Nepthys előtt hősködik. Ez a kis udvarlása az életünkbe is kerülhet, ha nem látja be, hogy esetleg valamiben hiányossága van. De ezt majd leghamarabb akkor fogjuk megtudni, ha a gépen megnézi a rendszer adatait. Menet közben figyelek a környezetemre, és igyekszem minden furcsaságot észrevenni. Végül a hajóhoz érkezve azt is alaposan szemügyre veszem. Nem vagyok pilóta, így nyilván nem is hárul majd ráma vezetés feladata, de azért próbálom megállapítani, hogy miféle jármű lehet, vagy hogy legalább láttam-e már hasonlót.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Syr-Tox Kedd 17 Jún. 2014, 10:18

Bíztam benne, hogy az éjszakát még itt töltjük és lesz lehetőségem négyszemközt beszélni Nebo-val, de a helyzet úgy tűnik nagyon súlyos és most azonnal indulnunk kell. Természetesen nem ellenkezem, hanem engedelmesen követem őket a hajó felé amivel majd indulunk.
Nebo-n észreveszem, hogy igen távolságtartó, nem gondoltam bele az ő helyzetébe. Szörnyű lehet most neki, ráadásul jelenleg mi, az ő legnagyobb ellenségeinek a képében vagyunk. Nem is erőltetem tovább egyelőre, és a megjegyzéseim megtartom magamnak. Talán ha visszatérünk sikeresen a gyermekeivel más lesz az álláspontja, már ha visszatérünk. Benne van hogy itt hagyjuk a fogunkat, de egy szem félelem sincs bennem. Remélem nem hiszik azt a többiek, hogy félvállról veszem a küldetést, de én így vezetem le a feszültséget. Az úton nem fogok unatkozni és nem lesz időm gondolkozni sem, aminek nagyon örülök, tanulmányoznom kell az itteni biztonsági rendszereket, ami meglepően hasonlít a mi világunkban lévőkre. Minden részletre kitérek a tanulmányozás során, ilyenkor apró kis eltéréseken bukhat meg az egész küldetés, amit ha nem veszek észre végzetes lehet.
Egyelőre nem gondolok bele, mi fog történni ha odaérünk, és hogyan tud majd segíteni nekünk egy ötéves, majd minden szépen alakulni fog. Én bízom a csapatban és a nálunk van a legjobb vezér is akire mindig számíthatunk. Mielőtt elindulunk az űrhajóval, még odaszólok Nebo-nak.
- Ne aggódj, sikerülni fog és elhozzuk neked a szeretteidet. - majd becsukom az űrhajó ajtaját és felkészülök az indulásra.
Syr-Tox
Syr-Tox
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 73
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Világűr

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Kira Sign Kedd 17 Jún. 2014, 21:47

Nestor fel is osztja, hogy ki hogy s merre megy majd. A tervrajzok amennyire csak tudom próbálom memorizálni, elvégre nem jó ötlet eltévedni annak akinek az evilági énje úgy ismeri azt mint a tenyerét.
Nebo részleges leírást ad a gyerekeiről és arról, hogy a férjéből mennyi és hol maradt pontosan.
~ Koponyajogar, kissé morbid.
- A jogart védik -e valamilyen speciális módon, vagy azt Melissa mindig magánál hordja?
Kérdem, majd miután végighallgattuk őt néhány biztató szót mondok.
- Hamarosan találkozhatsz majd a gyermekeiddel.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Az űr - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Az űr - Page 2 Girloffantasybymanofins Az űr - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Az űr - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Az űr - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Thorhalla Szer. 18 Jún. 2014, 10:20

Résztvevők: Nestor Stratos, Syr-Tox, Zackary Knight / Villám és Vron / Acél
Következő körváltás: 2014. június 25. (szerda)

A hangárba érve a hajót meglátva egy sima mezei kree gép volt, semmiben sem különbözött attól, ami a saját világában a csapat is megszokott már. Így ennek köszönhetően Nestor is könnyedén képes volt azt vezetni. A felépítése is a hajónak ugyanaz volt, ami megszokott, a rendszerek is, így semmilyen meglepetést nem tartalmazott. A kérdésre megrázta a fejé Nebo.
- Nem tudok róla, hogy lenne – mondta. – Köszönöm, remélem én is, hogy hamarosan itt lesznek. Ha a jogart nem tudják, tudjátok megszerezni kockázat nélkül, akkor annyira nem fontos, a gyermekek fontosabbak.
Érezhető volt a hangjában, hogy nem szeretné feleslegesen veszélynek kitenni a társaságot, jobban, mint amit kért tőlük. Szerette volna a maradványokat is, de a társaság életét előrébb helyezte az önön érdekénél. Ha megkapta a választ, hogy képes Nestor repülni a hajóval, akkor ismét megszólalt.
- Nem muszáj most azonnal indulni – ajánlotta fel. – Ha pihenni akartok, vagy gondolkodni, esetleg némi felszerelést kértek még az úthoz, akkor erre is van lehetőség.
Ajánlotta fel készségesen, de persze akkor sem vitatkozott, ha a társaság úgy döntött, hogy máris útnak akarnak indulni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az űr - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Kira Sign Kedd 24 Jún. 2014, 23:51

A kérdésemre válasz is érkezik, ami megnyugtat. Mármint az a része, hogy nem ragaszkodik hozzá foggal körömmel, de azért megtesszük ami tőlünk telik.
- Remélem a jogart is el tudjuk majd hozni.
~ Ha másért nem, akkor azért, hogy örömet lássak az arcán, a mi világunk Nebo-ja nem s derűsségéről híres.
A javaslatra, hogy nem muszáj azonnal indulnunk és csak megvonom a vállam.
- Felőlem akár most is indulhatunk.
Jelzem ezek társaimnak, hogy én készen állok, de ha ők még maradnának akkor nincs ellenvetésem. Elvégre ez a döntés nem az enyém.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Az űr - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Az űr - Page 2 Girloffantasybymanofins Az űr - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Az űr - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Az űr - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Vron Szer. 25 Jún. 2014, 02:43

A hajó, amit kapunk egy teljesen hétköznapi kree gép, látszólag pont olyan, mint amilyeneket a mi világunkban is használnak. Annyira nem értek az űrhajókhoz, hogy apróbb különbségeket fedezzek fel, de nem is hiszem, hogy lenne jelentősége, ha esetleg lenének. Amíg Nestor el tudja vezetni, addig rendben van. Nepthys felajánlja ugyan, hogy pihenjünk rá a feladatra, de nem igazán érzem szükségét. Nem sok mindent tettünk eddig, az időnk pedig fogy. Villám is hasonló gondolatra jut, és ezt közli is. Hiába, néha vannak jó önálló gondolatai.
- Én sem húznám az időt. - mondom - Minél előbb otthon vagyunk, annál jobb.
Kérdően nézek Nestorra, várva, hogy kimondja az utolsó szót. Remélhetőleg ő is úgy gondolja, ahogy én, de nem annyira kardinális kérdés, hogy leálljak vitatkozni vele. Ha maradunk, leginkább pihenek, felszerelésre nem nagyon van szükségem. Viszont ha rögtön elindulunk, szótlanul felszállok a hajóra a többiekkel együtt. Az üres biztató szavakat úgyis elmondják a többiek helyettem is.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Thorhalla Szer. 25 Jún. 2014, 09:11

//Mivel a fele társaság nem írt, így nincs értelme most váltani, ha írnak, akkor kaptok újat, legkésőbb jövő szerdán.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az űr - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 25 Jún. 2014, 10:49

Az űrhajót meglátva kicsit megnyugszom, ez a gép teljesen átlagosnak tűnik, épp olyan, amilyeneket mi is használunk a saját világunkban. Legalább ezzel nem lesz gond, könnyen felsülhettünk volna, ha még a saját gépünket sem tudjuk elvezetni. Ez persze csak egy a sok tényező közül, ami veszélyt jelenthet ránk. Minél előbb fel kell vennünk a kapcsolatot a belső emberrel, akkor már sokkal nagyobb biztonságban tudunk majd mozogni.
-A térképen kívül szükség lenne valamire, amiben feltűnés nélkül kihozhatjuk a koponyát. Gondolom még ilyen magas rangban is gyanús lenne a mi kezünkben egy uralkodói kegytárgy dísze. Nem gondolok semmi komplikáltra, egy egyszerű doboz, vagy táska megteszi, a lényeg, hogy ne legyen egyértelmű, hogy mi van benne.
Ha mindenki más is elmondta az óhaját, és senki nem szeretne pihenőidőt kérni, akkor bólintok, és jelzem a csapatnak, hogy irány a hajó.
-És még valami: ne feledkezzünk meg az alku rátok eső részéről. Mire visszajövünk, szívesen vennénk egy nagyon részletes beszámolót Annihilustól. Rengeteg élet múlik ezen a mi világunkban.
Ezután a választ még megvárva felszállok a hajóra, és a pilótafülke felé indulok – természetesen csak akkor, ha senki nem mondta korábban, hogy maradni akar még pihenni, vagy hasonló. Ha a pilótafülkébe érek, akkor elkezdem felmérni az irányítópanelt, megnézem, van-e bármi eltérés a miénkhez képest, és leellenőrzöm, hogy minden rendszer működik-e.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Az űr - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Syr-Tox Kedd 01 Júl. 2014, 20:14

Felcsillan a szemem amikor Nebo felajánlja, hogy maradjunk pihenni és nem kötelező azonnal indulni. Azonban eszembe jut, hogy most nagyon nehéz helyzetben van, meg egyébként is hatalmas önzőség lenne marasztalni a csapatot azért, hogy én udvaroljak meg hát úgy láttam rajta ez most ebben az időben nagyon kellemetlen lenne a számára.
- Induljunk, természetesen. Nem szabad itt vesztegetnünk az időt. - közben beszállok én is az űrhajóba.
Az arcomon látszik egy kis szomorúság, de az is, hogy mennyire elszánt vagyok a feladattal kapcsolatban. Miután észrevettem, hogy Nebo igen távolságtartó, én is úgy viselkedek vele szemben, kerülöm vele a szemkontaktust, próbálok nem rá nézni. Persze nem adom fel, de most úgy vagyok vele, hogy előbb bizonyítok és aztán próbálkozok nála ismét. Valamiért azonban a történtek ellenére is úgy érzem, hogy van nála esélyem.
Ellenőrzöm minden felszerelésem, rendben van minden. Kicsit szótlan lettem, talán most tudatosult bennem a küldetés veszélye és fontossága.
Syr-Tox
Syr-Tox
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 73
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Világűr

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Thorhalla Szer. 02 Júl. 2014, 09:54

Résztvevők: Nestor Stratos, Syr-Tox, Zackary Knight / Villám és Vron / Acél
Következő körváltás: 2014. július 9. (szerda)

- A hajón vannak dobozok és kapszulák a raktérben, bizonyára akad olyan is, amibe az is belefér, ha nem más, hordozható sztáziskamra megfelelő lehet erre.
Mondta a javaslatot Nebo. A kérésre, hogy mit is vár Nestor és a csapat a nő bólintott, majd még hozzátett valamit az előzőhöz.
- A hajón vannak ruhák, amikek az itteni verziójuk szokott hordani. Nézzék meg őket és az adatbankban vannak információk is róluk. Úgyis lesz idejük erre.
Ha a hajón valaki megkeresi ezeket, akkor viszonylag elől voltak egy társalgószerű helységben, az adatbázisból pedig igencsak sok információ lehívható volt*. A hajón szabványszerűen volt négy kabin, hozzájuk fürdő, egy közös rész a társalgó, egy kantina, lent az alsóbb szinten raktér, itt valóban dobozok is voltak, meg sztáziskapszulák. Illetve odafent egy irányítóterem és egy pótirányító a gép középső részében, ha az elülső megsemmisülne. Mivel mindenki most akart indulni, így felszálltak, a gép irányítása valóban nem volt más, mint az otthoniaké. A felszállási engedélyt megkapták és a flottától nem messze hipertérbe is tudtak lépni, majd pár órával később a Pama rendszerben léptek vissza a normál térbe, úgy félórányira Hala-tól.

*Nem sorolok fel mindent, amire rákerestek majd a reagban, arra leírom, hogy ki mit talált.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az űr - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 24 Szept. 2014, 12:23

A felszállás részben könnyen megy, semmi nem áll az utunkba. Ugyanakkor a gyerekek nem igazán nyugodtak meg, hiába biztatgatom én itt őket. Vagy azt hiszik, hogy a pszichopata helyi elitgárda vagyunk, ami elég érthető módon nem éppen bizalomgerjesztő társaság; vagy azt, hogy szimplán elrabolják őket. Persze, egy börtönből rabolják el őket, de azért mégiscsak egy olyan börtönből, ahol elég kényelmes kiszolgálást kaptak. Így vagy úgy, visszük őket, hiába üvöltenek, mint a sakálok. Megpróbálom kizárni a fejemből a hangzavart, és a vezetésre koncentrálni.
Végeredményben elég könnyű dolgunk van, úgy tűnik, hogy Nephtys elrendelt egy elterelő hadműveletet. Én legalábbis nem hiszem, hogy pusztán szerencsénk lenne azzal, hogy valaki véletlenül épp most támadja meg a kree csapatokat. Miután elhagyjuk a harcokat, kijutunk az űrbe, ahonnan egy ugrás az egész – na megy egy kis kalibrálás, miután a kislány megadja nekünk a pontos adatokat a célunkról.
A flottához megérkezve leteszem a gépet, de továbbra is békén hagyom a gyerekeket, jobb lesz, ha inkább az anyjuk keltei fel őket, hogy végre vége legyen ennek a sokkos útnak, és a megpróbáltatásaiknak. A landolás után összekapom cuccomat, és elindulok lefelé felkészülve arra, hogy nem jelenthetek teljes sikert, mivel a koponyát nem sikerült sajnos megszerezni.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Az űr - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Kira Sign Szer. 24 Szept. 2014, 20:34

előzmény itt: Hala az űr

Sikerült felvinnem a gyereket a hajóra, persze nem tetszett nekik a dolog és üvöltöttek, mint a sakálok. gyorsan becsatoltam őket, majd kissé távolabb tőlük magamat is mire elindultunk. Könnyedén sikerült elhagyni az épületet, majd egy harc színterén kellett átvágnunk, hogy elérjük célunkat. A kezem ökölbe szorul, az arcomon pedig harag jelei látszanának, ha nem takarná el a fejem a sisak.
- Szipolyok.
Mondom, ki alig hallhatóan, még ha nem is a mi világunkból valóak voltak, akkor is utáltam őket. Egyszerűen éreztem.
A harcból Nestor kimanőverezett minket, majd ugorhattunk végre a hipertérben. Úgy két óra út után meg is érkeztünk a végcélunkhoz, amit csak Tyrannis ismert eleinte. A gyerekek elaludtak én pedig nem akartam őket felébreszteni, a szemükben még mindig én vagyok a gonosz emberrabló a szemükben, legalábbis Nebo gyerekeiében, Tyrannissal eddig sem volt gond. Miután Nestor elindul lefelé én is követem. Ha leértem és oxigénnel teli helyre érünk én leveszem a sisakomat, vagy legalábbis megpróbálom, mivel az arcom még biztos csupa vér és az orromnak se tesz jót ha tovább feszül neki a sisakom behorpadt fele.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Az űr - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Az űr - Page 2 Girloffantasybymanofins Az űr - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Az űr - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Az űr - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Okt. 2014, 10:45

Résztvevők: Nestor Stratos, Syr-Tox, Zackary Knight / Villám és Vron / Acél

Az út során Villám eltudta látni a sebeit, amiket szerzett. A csapat hajója landolt ugyanazon a hajón, ahonnan alapból indultak. A hangárban már Nebo várta a társaságot, a gyermekei pedig örömmel rohantak az anyjukhoz, aki sírva ölelte őket magához, mind a hármat. Nestor ugyan készült arra, hogy elmondja a rossz hírt a nőnek, de miközben leszállt Tyranis egy apró szelencét adott át neki, ha kinyitotta, akkor az belül nagyobb volt, valamilyen zsebdimenziós tároló volt, benne a jogar és a koponya, amire nem volt ideje a csapatnak, hogy elhozza. Így teljes egészében teljesíteni tudta a hármas a feladatát. Az, hogy Syr-Tox-nak mi lehetett a baja nem tudták megállapítani, így mindenképpen gyengélkedőre kellett vinni, időlegesen a csapat saját hajója – amivel ide érkeztek – is megtette, annak egy sztáziskamrája. A jutalom pedig már ott volt a hajójuk adatbankjában, az információk Annihilusról:
Annihilus-t nem volt könnyű megölni, nagyon nem, lényegében alig volt gyengesége, hihetetlen fizikai erővel bírt, a reflexei, gyorsasága és ügyessége is szuperhumán szinten van. Nagyon erős kitinpáncélzatot visel, mindez természetes, ezenfelül alkalmazkodik a támadásokhoz, amik érik és az ellenállása annál nagyobb, minél több támadás éri. Azaz egyszeri támadással kellett megölni, vagy szinte lehetetlen volt ez. Könnyedén alkalmazkodik az extrém nyomásokhoz és környezeti hatásokhoz, az űrben is képes kibírni a vákuumban. Ha mégis megsérülne minimális regenerációval rendelkezett, így gyógyulni is képes volt. A tulajdonában volt a Kozmikus Vezérlő Rúd is.
Az űr - Page 2 804252-001
Mivel ez az övé, nem szükséges élelmet és folyadékot fogyasztani, az élettartama megnőtt, ezzel képes kozmikus energiákat manipulálni és kénye-kedve szerint felhasználni, illetve teremteni is energiákat. Ez úgymond az uralkodói jelképe is, a nyaka körül hordja. Zseniális elme, hihetetlen jó stratéga is. A legfőbb vágya az, hogy meg akar halni, de erre nem képes, a fizikai teste ugyan elpusztulhat, de minden egyes alkalommal feltámad, a lelke halhatatlan, így az átköltözik az egyik klónjába és így mindig visszatér. A technológiája igencsak fejlett, mert elfoglalta a teljes Negatív zónát. Az e világi Annihilus legalább kétszáz különböző pontot jelölt meg a Negatív zónában arról, hogy hol lehetnek klónok, de megjegyzésként ott volt, hogy ennél jócskán több helyen is tarthatja őket.

A csapat még maradhatott a Sötét világban egy-két napot pihenni, ha akartak, de végül a lázadók flottája hazaküldte őket. A hajójuk pontosan ugyanarra a pontra érkezett, ahonnan kiragadták őket a saját realitásukból.

Vége.
(A hétvégén tervezem a következő kalandot kezdeni majd.)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az űr - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.