Adrian Sommerfield

Go down

Adrian Sommerfield Empty Adrian Sommerfield

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 28 Dec. 2014, 00:03

név: Adrian Sommerfield

faj: vámpír

nem: férfi

jellem: ember barát, mutáns barát

személyazonosság: nyílt

születési helye és idő: Amerika, New York,  2007. április. 8.

kor: 18

család: apa és apai ági nagyapa

foglalkozás: diák

testmagassága: 183 cm

testsúlya: 65 kg

szeme színe: fekete

haja színe: fekete

bőre színe: világos

különleges ismertetőjel: hosszú haj, olcsó farmer és vékony fekete bőrdzseki ami alatt szürke Led Zeppelin póló van.

repülési sebesség: -

egészségi állapot betegségek: -

életrajza: Este tízkor mikor Adrian az íróasztalánál ült és egy kis rockzene társaságában a matekházit csinálta ajtónyitást hallott. A csoszogó léptekből és a káromkodásból egyből ráismert a nagyapjára. Az öreg bizony megint felöntött a garatra szokásához híven. És mint midig most is első útja az unokája szobájába vezet. Beérve egyből elkezdett káromkodni a zene miatt. Adrian kinyomta és viszonozta a káromkodást. Pár perc veszekedés után Adrian felállt fölkapta a bőrdzsekijét és kirontott a lakásból. Sétálni indult mint mindig mikor nagyapja felidegesíti.  Bronx nem épp a legbiztonságosabb este de, erre Adriannak szüksége van.  A veszély amúgy is szinte általános. Mikor tizenkét éves volt akkor is itt volt a városban azok közt akik mindentől elszakadtak. Sose felejti el azt a nyomort ami akkor érte őket. Lett volna lehetőségük egy menedékhelyet találni de, az apja inkább az utcát választotta. Adrian nem sokat tudott meg az okból hisz titkolóztak előtte de, úgy gondolja talán köze van a drogokhoz. Az apja ugyanis függő. Az-az időszak erősen él Adrian-ban. Azt ették amit találtak fürödni nem fürödtek és inni sem tudtak inni tiszta vizet. Adrian egyszer nagyon megbetegedett és belázasodott. Az apja magára akarta hagyni de, az anyja erősködött. Végül Adrian meggyógyult de, közel volt a halálhoz.  Többször is megbetegedett és szörnyű dolgokat látott. Voltak akik vadállatokként rontottak egymásnak egy falat száraz kenyérért és látott időseket akik éhen haltak. Látta ahogy egy anya a saját gyerekével sem osztozott mikor egy kis húst szereztek. A szüleivel gyakran loptak, hogy életben maradjanak. Sok kár érte őt viszont még fiatal volt és a béke jót tett neki. De ez a béke sem tartott örökre és egy olyan vész következett ami sokkal jobban megviselte Adriant. New Yorkot megszállták a démonok és a vámpírok. És ha mindez nem lett volna elég ekkor tűnt el Adrian apja az anyja meg elkezdett nyugtatókon élni. Őt nagyon megviselték ezek a dolgok. Adriannak meg maradt az alkoholista nagyapja. Nem véletlen, hogy egyetlen nyugalma az utcán van. Most is oda menekült. Úgy döntött keres egy italboltot. Az egyetlen dolog ami a szülei után maradt az-az ezüstkereszt amit sose vesz ki a nyakából. Viszont ahogy egy sikátoron átvágva le akarta rövidíteni az utat a sötétben egy alak rárontott. Vékony csontos fickó de, hihetetlenül erős.  Felöklelte Adriant aki falhoz vágódott. Megroggyant a lába de, talpon maradt. Alig fordult meg az idegen máris ott volt előtte. Megragadta a nyakát de, egyből felszisszent és hátraugrott. A holdfényben akkor Adrian meglátta a férfi arcát és felismerte. Csak egy kérdést tudott kinyögni. – Apa?
És a csontos borostás beesett arcú férfi szintén meglepetten nézett a fiára. Számára is meglepetés volt a dolog. De aztán fájdalmasan elmosolyodott és megszólalt. –Sajnálom fiam.
És előrerendült. Hihetetlen gyorsasággal taszította Adriant a falnak. A fiú pedig mozdulni se tudott. Akárhogy erőlködött túl erős volt a szorítása. És az apja pedig nem engedett Adrian akárhogy ordított. Segítség sem jött. A férfi odahajolt a fiú nyakához és a fogaival egy gyors rántással kitépte a láncot a nyakából. Adrian csak akkor értette meg a helyzetet mikor megérezte a harapást. Újult erővel próbált szabadulni de, ereje hamar elhagyta. A vérveszteségtől a földre hanyatlott az apja pedig elvette minden pénzét és elszaladt. Adrian mikor ismét képes lett felállni akkor első dolga volt, hogy megpróbálta a keresztjét kézbe venni de, nem sikerült. Mintha forró vasat fogott volna. Gyorsan eldobta és ismét a földre kuporodott. Két óra hosszat volt így. Végül összeszedte magát és elindult egy barátja háza felé. Samuel MacShuibhne azon kevés ember közé tartozik akiket Adrian a barátjának tartott. Bár ő sem a legmegbízhatóbb valaki.  A ház üres de, Adrian tudta hol a kulcs és így be tudott menni. Sam drogfutár és használni is szokta a cuccot. E miatt nem bízik benne Adrian. Bement a pincébe és lefeküdt az ott lévő kanapéra. Nem volt világos mégis mindent látott. Látta a billegő székeket és a fehér port tartalmazó zacskókat az asztalon. És várt. Reggel tizenegy volt mikor Sam megjelent. Előző este eléggé szétcsapta magát ez látszott rajta. A hosszú vörös haja egy hányásfolttól ragadt a fehér ACDC felsőjéhez melyből kilátszott a hasa. Mikor meglátta Adriant akkor szélesen elmosolyodott és már messziről köszöntötte mély hangján a barátját.
-Ad hát te meg mit keresel itt? Te suliba szoktál járni, csak nem lógsz? Ejnye bejnye.
Adrian nem viszonozta barátja jókedvét. Miközben Sam megveregette a vállát lehangoltan csak a következőket mondta. – Nem megyek be többet.
Sam-et nem lepte meg nagyon a dolog. Lehuppant barátja mellé és elkezdte a plafont bámulni.
-Helyes. Annak amúgy sincs semmi értelme. Csak a rendszerbe akarnak betuszkolni.
Egy darabig csak csendben ültek egymás mellett majd Adrian ismét megszólalt. –Összevesztem a nagyapámmal. Egy ideig nálad szállnék meg.
-Felőlem. Csak a porhoz ne nyúlj.
Adrian nem él ilyen szerekkel úgyhogy ebből nem volt gond. Többet nem ment haza. A nagyapja nem tudja hol laknak Adrian ismerősei és nem is kereste az unokáját. Tudta, hogy majd hazajön. Adrian pedig beleszokott a vámpírlétbe. Kiismerte az új teste korlátait és arra is rájött, hogy Bronx az egy valódi csemegeraktár egy vámpír számára. Tele van részegekkel és hajléktalanokkal. Csak el kell őket egy biztos helyre csalni. Új célja pedig az lett, hogy az apját megtalálja és megölje. A pénzét pedig azzal keresi, hogy bűnözőket ver el és rabol ki. Persze csak óvatosan. az X  kerületbeli piti alakok a célpontjai. De mióta ez a maffiaháború kitört a városban azóta Adrian nem vadászik olyanokra. Csak részegekre a vér miatt.


hátrányai: Ezüst allergia:/3kredit/ Az ezüst a tisztaság és a szentség jelképe, ezért a vámpírok érzékenyek rá. Testükben az átlagosnál nagyobb kárt okoznak az ezüstfegyverek. Egy ezüst fegyverrel okozott vágás égett sebet eredményez, egy ezüst golyó általi lövés szintén égett húst hagy maga után. Ez pedig hosszabb gyógyulási folyamatot okoz. Az anyag érintése akár az izzó vas, ezért ösztönösen félnek is az ezüsttől.
Tükörkép nélküli:/1kredit/
Akár a legendák vámpírjainak a te tükörképed is eltűnik, és ezért a csillogó felületekről többé nem néz vissza rád arcképed. Többé nem láthatod magad. Ezen kívül komoly problémákat okozhat, ha a társaságodból valakinek feltűnik a tükörkép hiánya.
Vallási üldözés: /4 kredit/A vámpírokat szinte a kezdetek óta üldözik a vallások, szó szerint és átvitt értelemben is. Sok vámpírvadász került ki a papok soraiból. A vámpírok legnagyobb ellenségei ezért az igazhívők és az ő eszközeik. Így a például a kereszt, a szentelt víz és a az efféle vallási szimbólumok ártanak nekik. De a kereszt csak az igazhívők kezében fegyver, és a szentelt víz is csak akkor használ, ha igaz hitű pap szentelte meg. A hit itt az igazi fegyver a szimbólum pedig csak eszköz. Így például egy vámpír akár élhet is temetőben, vagy templomban, hacsak a püspök meg nem szentelte a területet, vagy egy pap ki nem üldözi onnan az éjszaka teremtményét.

előnyei: Erős csontozat:/3 kredit/ A vámpír csontszerkezete sokkal ellenállóbb, mint egy emberé. Ami egy ember combcsontját szilánkosra zúzná, a vámpír csontjait rosszabb esetben megrepeszti.
Embertelen fizikum: A vámpírok sem élők, sem holtak. Testük képes emberek számára hihetetlen erők kifejtésére. Első ránézésre egy vámpír izomzata nem különbözik egy átlagos ember izomzatától, viszont az ősi átok miatt misztikus úton képesek elképzelhetetlen súlyokat megemelni. Első szint: 1 kredit – 500 kg felemelése
Villámgyors reflexek /3 kredit/: Misztikum övezi a vámpírok azon képességét, mely segítségével egy átlagembernél gyorsabban képesek reagálni, cselekedni és mozogni. A gyors reflexeknek köszönhetően a vámpírok képesek akár elhajolni töltények elől is, még akkor is, ha közvetlen előttük sütik el a fegyvert. (Érzékelés szempontjából és nem folyamatos mozgás miatt.)
Állattá alakulás: A vámpírokban ott van mélyen belül a vad, mely néha kitör, ha szomjúságuk eléri a kritikus szintet, ekkor bestiákként morognak és földöntúli üvöltéssel kapnak vér után. Egyes vámpírokon ebben az öntudatlan állapotban önkéntelenül állatias jegyek jelennek meg. Ha képesek ezt a belső vadat megszelídíteni és irányítani, képesekké válnak formába önteni is.
Első szint: 1 kredit – Csak és kizárólag denevér formát képes felvenni


faji képességek: - A napfény-érzékenység. A vámpírt a napfény leghalványabb sugara is égeti. Pár pillanat alatt nyílt napfényen egészen elég.
- A vámpír nem élő így csak vér ivására van szüksége, se ételt, se italt nem kell magához vennie, de legalább heti egy kupányi vérre (1,2-1,4 liter) szüksége van mindenképpen.
- A vámpír számára a vér a legízletesebb ital, minden vámpír saját szájíze szerint érzi édesnek vagy sósnak, de tudatukban mindig tökéletes az íze.
- A vámpírok uralkodnak elhunyt testük felett. Maguk döntenek, hogy legyen-e pulzusuk, testhőmérsékletük vagy más hasonló fizikai tünetük.
- A vámpírok két felső szemfoga nagyobb és élesebb, mint az emberé.
- Képesek a regenerációra is, de minimálisan. Zúzódások apróbb sebek perceken belül eltűnnek, akár harc közben is, de a tűz, a napfény és a mágikus tárgyak okozta sebek csak pihenéssel és koncentrálással gyógyíthatóak.
- A vámpír úgy tanulhat varázsolni, mint más fajok.
Természetellenes kitartás: A vámpírok holt lények, ez azt jelenti, hogy egy átlagos embernél nagyobb fizikai kitartással rendelkeznek. Képesek órákon át futni ha kell, mivel testük nem termel tejsavat, ahogy az embereké. Viszont egy idő után előtérbe kerül a tejsav kérdése, amit testük vérrel pótol. Ha egy vámpír intenzíven igénybe veszi testét vértartalékai gyorsabban kiürülnek, de még így is jóval ember feletti kitartásról beszélhetünk. Mivel akár ötször tovább képes fenntartani a mozgási sebességét a fáradás legkisebb jele nélkül.

Éles érzékek: A vámpírok már leginkább vadállatok, mintsem emberek. Érzékei sokkal kifinomultabbak, az emberi érzékelés határát átlépve hallása vetélkedhet egy denevérével, szaglása akár a vadászkutyáké és látása olyan éles akár a sasé. Emellett lévén, hogy a vámpír az örök sötétség fogja nem meglepő, hogy képessé vált a sötétségben való szinte tökéletes látásra. Ennek nagy használ is veszi, hisz a fény számára örök tabu.

szakértelmei: A rockzene világában járatos de, hangszeren nem játszik.
Ismeri a Bronxi bandákat és néhány tagot is bár nem áll velük komoly kapcsolatban.

privát előtörténet véleményezést kérsz:  nem


A hozzászólást Adrian Sommerfield összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 28 Dec. 2014, 19:33-kor.
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Thorhalla Vas. 28 Dec. 2014, 00:13

Üdv az oldalon!
A születési dátum nem stimmel. Ha a karid 2003-ban született, akkor 22 éves, mert épp 2025 decembere van az oldalon.
Javaslom, hogy nézd meg a rövid kronológiát, mert NY-i vagy, így a 2019-es Bukás eseményeit bele kellene írnod, hogyan élted túl, utána a Senki földjén hogyan boldogult a fiatal karakter. Aztán 2023-24-ben miként élte meg, hogy démonok voltak a városban, a vámpírok Dormammu oldalára álltak, mert nem volt más lehetőségük, mert a démonúr ezt parancsolta.
Bronx-ban egyedül az X kerületben vannak piti bűnözők maximum, a többi részen jól szervezett maffia van, és a karakterednek is tudomása van róla, hogy nyílt utcán nem vadászhat, sikátorokban sem, csak föld alatt, vagy épületekben, mert a drone rendszer különben lebuktatta volna. Illetve, ami még érinti a karidat, hogy jó pár hónapja maffia háború tört ki a teljes városban.
Ezeket javítsd, egészítsd ki, aztán szólj.

És javaslom a felhasználó nevedet is írd át a karaktered nevére/becenevére, ezt Te is megtudod tenni a profil szerkesztésénél.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Adrian Sommerfield Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Thorhalla Vas. 28 Dec. 2014, 14:51

Így rendben van, elfogadva. 140$ a kezdőtőkéd. Írj még egy adatlapot, aztán mehetsz jászani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Adrian Sommerfield Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 28 Dec. 2014, 17:03

Név: Adrian Sommerfield
Lakás/Létesítmény:  Sam barátja háza. Észak Bronx. Földszinti öt szobás ház pincével./Nagyapa lakása Bronx középső részében.(A pokol konyhája). Négyszobás.
NJK: Samuel MacShuibhne. Fiatal Adrian osztálytársa volt de, otthagyta az iskolát és most drogot árul és használ.
Foglalkozás: diák
Munkahely:  -
Pénz: 140$
Bevétel/hét: 200$
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: Bronx utcái
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 1 NJK=1kredit
1 ház New Yorkban=3 kredit

Fennmaradó kreditek: 0


A hozzászólást Adrian Sommerfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 28 Dec. 2014, 19:38-kor.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Thorhalla Vas. 28 Dec. 2014, 18:46

Ha csak nagyon ritkán találkozol majd az njk-kkal nem kell őket megvenni, senki sem szokta, ha csak említés szintjén vannak, hogy ismeri őket. Ha használni is szeretnéd majd őket, akkor érdemes megvenni őket Smile Így ha gondolod húzd le őket nyugodtnan és megspórolsz 3 kreditet.
A lakást pedig még ha baráté is, de ott laksz, akkor fizetni kell, mivel diák vagy, így neked van 200 dollár heti bevételed, és ebből mivel kredited nincs rá, gondolom bérled a lakás egyik szobáját, ezt játéktéren is le kellene játszanod egy minimum 6 soros reaggal. Mivel ha kezdésnek rendelkezel vele, akkor kreditből kell fizetni, ha már van min 1 reagod játéktéren utána lehet pénzért bérelni.

Egyébként a krediteket elszámoltad, 8 pontnyi hátrányod van és csak 7 pontnyi előnyöd, azaz van még egy szabad kredited Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Adrian Sommerfield Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 15 Ápr. 2015, 13:22

Felvenném még hátránynak a hagymaundort és az ebből származó egy kreditből fizetném ki teljesen Sam NJK-mat.
Hagyma undor /1 kredit/: A vámpír gyűlöli a hagymát, a szaga meggyengíti, és az érintése marja a bőrét. Ezt a benne lévő kéntartalmú vegyület okozza az allilszulfid. Ez a vöröshagymában és a fokhagymában található meg magas koncentrációban.
Felhasznált kreditek: 1 NJK=3kredit
1 ház New Yorkban=3 kredit

Fennmaradó kreditek: 0

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 25 Nov. 2015, 16:26

Nicsak Észrevettem, hogy szintet léptem. El is költeném a kreditjeimet.


Szóval lenne egy: Emberfeletti sebesség /3 kredit/: Egy vámpír alap sebessége megegyezik az emberek maximális futási sebességével. (Ez körülbelül 40-45 km/h.) Ezt tovább fejleszthetve a vámpír sebessége körülbelül megduplázódik. Ekkor egy olimpiai bajnok sebességének kétszeresével bír. (Ez körülbelül 80-90 km/h.)

és egy:Embertelen fizikum: Második szint: 2 kredit – 1 tonna felemelése

Akkor ez 3+2 kredit és fent marad 1

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 20 Márc. 2016, 15:01

Ad' mint személyi testőr munkát kapott Tony Pice-tól a Poseidon energy tulajdonosától. A heti bevétele 500$-ra nőtt.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Thorhalla Szer. 13 Júl. 2016, 08:25

A médiában való "szereplésért" 1 kredit jutalmat kapsz Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Adrian Sommerfield Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 30 Szept. 2016, 11:21

Rendben akkor kreditszámolgatás:
összesen most szintekért 20
médiában való szereplés +1
1 NJK -3
sötét isten NJK -6
1 ház New Yorkban -3
emberfeletti sebesség -3
emberfeletti fizikum második szint -2
szentségtelen test első szint -2
állattá alakulás második szint -2
Összesen van akkor 0 kreditem ha jól számoltam.


A hozzászólást Adrian Sommerfield összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 10 Márc. 2018, 23:48-kor.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 24 Jan. 2017, 04:12

Ad' az új munkájához illő felszerelést vásárolt be és néhány egyéb hasznos cuccot. Ezen kívül nyitott egy bankszámlát. Úgy látszik a semmittevéssel majd a munkával töltött idő alatt sikerült egy kisebb vagyont összeszednie. El is kezdett gondolkozni egy albérleten.

rúgós bicska 15$
sokkoló 50$
golyóálló mellény 650$
néhány új póló/farmer(folyton történik velük valami szakadás, lövés, robbanás...) 600$
+2 öltöny 1600$
menő mobil 700$
hordozható zenelejátszó 100$
letette a jogsit 100$
vett egy robogót 500$

Minden pénze: 31525$

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 11 Márc. 2018, 00:18

Ad' az elmúlt évet azzal töltötte, hogy Tony Price-nál dolgozott és szabadidejében elvégzett egy személy és vagyonőr tanfolyamot. Ott nagyon sokat tanult aminek hasznát is veheti a munkája során. Egyrészt, hogy miként kell is kell adott szituációkban viselkednie, hogyan kell kockázatelemzést végeznie, felügyelni, a gyanús alakokat mi lapján tudja kiszúrni, hogyan kell menekülési útvonalat megszervezni, operatív központot felállítani, fegyvereket használni és az azok használatának jogszabályait, kitölteni a szükséges nyomtatványokat amik kellhetnek a munkája során és elsősegélyt nyújtani.
A tanfolyam gyakorlati része során pedig bár nem hitte volna, de sikerült a vámpírképességeit is fejlesztenie. A teste sokkal ellenállóbb lett és megtanult újabb állati formákat is felvenni.
Sajnos az apja utáni nyomozás ez idő alatt nem haladt semmit.

9 mm fegyver 500$
testőr tanfolyam 995$

minden pénze 59530$

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Cerebro Szomb. 02 Jún. 2018, 12:45

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Cerebro Szomb. 09 Jún. 2018, 10:54

A kvízen elért eredményedért megkapod, amit kértél. Ennek fényében Augustus megismerkedhetett Osborn elnökkel valamilyen rendezvényen és elérte, hogy később is meghívják egy olyan eseményre, ahol ott van. A többi majd játéktéren, hogy milyen kapcsolatotok lesz.
Ehhez Tőled is bővítést kérek.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Cerebro Pént. 14 Szept. 2018, 09:47

A kvízen való jutalmad a görög istencsaládból a kentur. @Morsus -al egyeztettünk és arra jutottunk, hogy az előző nyerteshez kell viszonyítani, aki 2kredites dolgot kért csak... Szóval alapból ugye isten NJK-d nem lehet (okkal mnjk Einar is nálam), szóval hagyjuk, hogy legyen isten NJK-d, de 1,5 kreditet kell érte fizetned, nem tudjuk ingyen odaadni.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Cerebro Kedd 15 Jan. 2019, 00:00

A mém készítő versenyen elért második helyezésért kettő kreditet kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 20 Jan. 2019, 00:02

A kalandon történt változásnak köszönhetően Ad-ből félvámpír lett. A nap már nem árt neki, ugyanúgy él, lélegzik, ennie, innia, aludnai kell, mint egy sima embernek. Ebből adódóan ha úgy alakul emberi módon tud gyermeket is nemzeni.
Azonban hetente pár deci vérre még mindig szüksége van, ha ez elmarad, akkor a fizikai ereje és képességei gyengülni kezdenek, amíg nem étkezik. Átlagos emberi alá azonban semmilyen esetben nem mehet az ereje és az ellenállása.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Adrian Sommerfield AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 11 Márc. 2019, 13:29

Kreditszámolgatás:
összesen most szintekért 25
médiában való szereplés +1
születésnapi akció +1,5
mémkészítő verseny +2
1 NJK -3
sötét isten NJK -6
isten njk 1,5
1 ház New Yorkban -3
emberfeletti sebesség -3
emberfeletti fizikum második szint -2
szentségtelen test első szint -2
állattá alakulás második szint -2
Sokaság -4
szentségtelen test második szint -3
maradt 0 kredit

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 26 Nov. 2019, 15:35

A munka jól telt. A főnök még mindig él. Ad' meg gyűjtögette a tudást, tapasztalatot és a pénzt. Komolyan vette a testőri munkát. Igyekezett magát tovább képezni és naprakésznek lenni. Meg szerzett ismerősöket is a szakmán belül. Persze komolyabb tervei vannak és nem akar csak itt megmaradni, de egyelőre elégedett az életével. Sikerült végre Sam kanapéjáról is kikerülnie. Vett egy lakást Brooklyn Heights-en. Kis átlagos. Ha az anyja látná akkor tuti büszke lenne rá. Sam a hírt a szokásához híven mogorván fogadta. Hogy meghálálja neki az eddigi segítségét Ad' még valami luxusétterembe is elvitte, hogy megkóstolják mit esznek meg isznak a gazdagok. Sam természetesen undorító módon viselkedett Ad'-nek meg égett a pofája miatta. Mégis mikor elköltözött és még utoljára mégis megveregette a vállát és sok szerencsét kívánt neki valahogy rossz érzés fogta el. Kicsit sajnálta. Persze rühellte a helyet meg Sam-et elviselni se könnyű, de mégis egész sokat volt itt és valahol bírta ezt az önpusztító marhát. Mikor az új helyre megérkezett és végre ki is pakolt jöhetett az amire már régóta vágyott. Vett egy Harley-t. A robogó is hasznos volt, de ez! Egy igazi csoda! Egyszerűen gyönyörű. Teljesen oda van érte. Jelenleg úgy érzi nem csak elérte, de túl is teljesítette az elvárásait amiket eddig az életében kitűzött maga elé. Nekiállt hát szakmailag fejlődni. Eljár boxolni és birkózni tanulni és vett egy puskát. Ezen kívül olvassa a profik szakmai blogjait.

-75000 egy lakás Brooklyn Heights-en.
-15000 Harley Davidson softail
-2000 Bettinsoli Crypto vadászpuska
-150 Sam hálakaja
maradt pénz: 12380


A hozzászólást Adrian Sommerfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 26 Nov. 2019, 16:09-kor.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Thorhalla Kedd 26 Nov. 2019, 16:08

Vett egy házat Brooklyn Heights-en. Kis átlagos.
- Lakást vett, nem házat Smile Írd át kérlek.

Egyébként elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Adrian Sommerfield Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Cerebro Vas. 15 Márc. 2020, 00:00

A mémversenyen elért második helyezésedért 2 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Adrian Sommerfield Empty Re: Adrian Sommerfield

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.