Frank Castle

Go down

Frank Castle Empty Frank Castle

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 29 Dec. 2014, 14:02

Név: Frank Castle (született Francis Castiglione)
Egyéb név: Megtorló, FrankenCastle, Szellemlovas
Faj: természetfeletti
Nem: férfi
Jellem: emberbarát, mutánsbarát, a bűn ellensége, az ártatlanok védelmezője
Személyazonosság: nyílt
Születési hely és idő: Queens (New York állam), 1946.03.14.
Kor: 79
Család: 
Maria Elizabeth Castle (felesége, elhunyt);
Lisa Barbara Castle (lánya, elhunyt);
Frank David Castle (fia, elhunyt);
Mario Lorenzo Castiglione (apja, elhunyt);
Louisa Castiglione (anyja, elhunyt);
Fredo és Rocco Castiglione (nagybátyjai, elhunytak)

Foglalkozás: egykori katona, kiképző, magányos igazságosztó
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 120 kg (a kiberrészek miatt)
Szeme színe: emberként kék volt, kiborgként sárga, Szellemlovasként tűzvörös
Haja: fekete, Szellemlovasként nincs, lángok vannak helyette
Bőre színe: hullazöld
Különleges ismertetőjel: hanyagul összevarrt kiborg külső, illetve ha átalakul, Szellemlovas külső, lángoló, bőrdzsekis test koponyával, tüzes motorral és lánccal
Egészségi állapot/ betegségek: kiborg, feltámadt, nincs ismert betegsége


Életrajz:
New Yorkban élő olasz család gyermekeként született. Katolikus hitre nevelték, úgy volt, hogy pap lesz. Rájött, hogy nem tud megbocsátani azoknak, akik gonoszt művelnek és ezért letért a pályáról, a haditengerészetet választotta inkább, hogy hazáját szolgálja. Elvett egy Maria nevű nőt és a gyerekük is hamar megszületett, még a tanulmányok idején. Kiváló eredményekkel zárta a katonai iskolát, megtanult remekül célozni, profi kiképzést kapott, tengerészgyalogos tanulmányokkal, majd a légierővel ismerkedett meg és a víz alatti hadviselést is kitanulhatta, mert kivételesen tehetségesnek ítélték meg és lehetőséget biztosítottak neki. Százados lett, a haditengerészetnél helyezkedett el. 5 évet lehúzott Vietnámban is, vezetve a bevetéseket, hősiesen az élen járva. Több kitüntetéssel tisztelték meg, többek között megkapta az Ezüst Csillagot és a Bronz Csillagot is kétszer, négyszer pedig a Bíbor Szívet. 
Frank Castle NQxXSCG4Mco

A háborúból hazatérve hosszú évekig kiképzőként dolgozott, speciális hadműveletekre oktatta a tengerészgyalogosokat New York északi körzetében. A család ekkor már négytagúra bővült, Franket a feleségén kívül fia és lánya is elkísérte a kimenőkre, többek között azon a napon is, amikor megtörtént a tragédia. Rosszkor voltak rossz helyen, ahogy szokás mondani. Piknikezni mentek és nem tudhatták, hogy ott pont egy fontos gyilkosság fog történni, aminek a szemtanúi lesznek. A profi gyilkosok ha nem tudnak szemtanú nélkül ölni, akkor eltüntetik a szemtanúkat és itt is ez történt. A kis család kikészült a kivégzett maffia informátor látványától és sajnos észrevették őket. A Costa nevű maffiózó család emberei kegyetlenül lemészárolták az asszonyt és a gyerekeket.
Frank Castle 500px-Frank_Castle_(Earth-12101)

Frank élete ekkor megváltozott gyökeresen. Leszerelt, dezertált és maga eredt a bűnösök nyomába. Nem csak a családja gyilkosait akarta kivégezni, hanem minden igazi bűnöst, aki ezt érdemelte. Nem volt már vesztenivalója, a bosszú dobogott a szíve helyén, mert rájött, hogy nem szabad, nem érdeme finom megoldásokat alkalmazni. Katonai képzettségével és a beszerzett speciális felszereléssel ő lett a Megtorló, az egyszemélyes bűnüldöző. Megtorolta családja gyilkosainak bűneit és még sok más bűnözővel végzett, kegyesebb esetben csak rács mögé juttatta őket. 5 év telt el így, mikor kitört a mutáns lázadás és azzal az erővel már a Megtorló sem bírt el. A bűn üldözője életét vesztette. A holtteste nem nyughatott, úgy látszik, kísértette a sors, hogy soha ne leljen békét. Fájdalom, Apokalipszis Lovasa egy kísérletben próbálkozott a halott test feltámasztásával Marie Shelley könyve alapján. Nem sikerült a kísérlet, Frank Castle nem tért vissza az élők sorába semmilyen formában. 
Frank Castle 1770688-frankencastle_by_tony_moore

A világban sok változás történt, amiből ő semmit nem élhetett meg, Apokalipszis Világa, a Főpapok, Lovasok felemelkedése, Fájdalom ámokfutása, a Főnix események és a többi is kimaradt, míg évtizedek után egy szép napon eljött Galactus. Ez a nap is csak attól volt szép, hogy amit Fájdalomék varrogattak, kísérleteztek, az most érett be és Frank Castle újra kinyitotta a szemeit. Torz testben ébredt, gép részekkel, nagy varratokkal, de a lelke, a célja ugyanaz maradt. A világból sosem vesznek ki a bűnösök, a gonosztevők és neki meg kell büntetnie az Apokalipszis után maradt világ rosszfiúit. FrankenCastle lett a neve a könyv után. Elveihez tartotta magát, hasznát véve új erejének és nemrég belefutott egy csoportba, akik közül sokan már komoly részt vállaltak a lázadásban is és gonoszságuk vérért kiáltott. Tüzet nyitott az egykori Főpapokra, akiket nem is igazán ismert, de a szavaikból, a fellépésükből tudta, hol álltak és hogy büntetésre méltóak voltak. Az egyik egy pszi csapással ájulttá tette, majd állatias mutánsok vetették rá magukat és széttépték. A Megtorlót még az alvilág is kivetette, megalkudott, egyezséget kötött és Mephistótól kapott egy újabb lehetőséget, hogy visszatérjen. Ekkor lett ő az új Szellemlovas, aki már nem csak tudja, kit kell megbüntetni, hanem érzi is a bűnöket és még mindig a bosszúért él.
Frank Castle Ghost-rider-vol-7-20110512034850431-000

Szakértelmei:
Kiképzett katona, kitűnő lövész, fegyverforgató, késforgató és dobó, ért a közel harchoz, gyakorlatilag a régi világ minden fegyverét jól ismeri.

A tenger alatti, haditengerészeti és gyalogos hadviselést, az álcázást, lopakodást is alaposan kitanulta, művelte, vietnámi veteránként óriási tapasztalattal rendelkezik.
A katonai és ciivl járművekhez is remekül ért, még a Celestial technológia előtti időkből.


Képesség: Franken-castle a fene tudja micsoda. Technikailag élőlény, gép részekkel. Testét kozmikus energia tartja fent. Az elektromosság csak erősebbé teszi, ahogy a kozmikus energia is. Fizikailag egy nagyon szívós és ellenálló ember, de csak ember. Képes 1-2 tonnát megtartani. Különleges szervezete miatt képes lassítani a szívverését és kibírni halálosabb élményeket. Tovább bírja levegő nélkül, alacsony nyomás alatt, halálos sérülésél. Szellemlovasként:
-Átalakulás – képes az emberi külsőt eldobni és helyette a Szellemlovas külsőt felvenni és vissza is tud alakulni emberré.
-Emberfeletti erő – 5-ös erőkategória
-Emberfeletti állóképesség – amennyiben Szellemlovas alakjában van, soha nem fárad el és emberi alakban is az emberi maximumon van.
-Emberfeletti ellenállás – puska lövedékeket még képes felfogni és levédeni sérülés nélkül. Mágia és természetfeletti fegyverek képesek neki leginkább sérülést okozni.
-Regeneráció – mérsékelt regenerációs képességekkel rendelkezik, a törött csontokat mértékétől függően akár órák alatt képes begyógyulni. A mágikus sebekre, sérülésekre a regeneráció nem érvényes.
-Pokoltűz – képes egyfajta pokoli tüzet teremteni és irányítani azt, formálhatja kedvére, a teste bármely pontjával létrehozhatja, fegyvereket ruházhat fel vele, tűzfalat hozhat létre, vagy akár tűzkitörést csinálhat. Képes a saját motorjátt is létrehozni, illetve egy azt a motort átalakítani a tűzzel.
-Misztikus láncok – rendelkezik egy misztikus lánccal, melynek képes hosszát változtatni, ami a sima acélt 4-5 centiig még könnyedén átvágja és átalakulhat bármilyen fegyverré. További láncokat képes teremteni akaratával.
-Vezeklő pillantás – a képesség szerint a célpont egyszerre érzi az összes fájdalmat, melyet életében okozott, ha a lovas a szemébe néz

A motor Szellemlovas alakban bármikor előhívható és tüzessé tehető, a végsebessége pedig 600km/óra.


/ megjegyzés: gondoltam, mégis megírom az eltörit, hogy egy helyen legyen minden összegűyjtve a fickóról:) /

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.